AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / tuntipalkka

tuntipalkka

7 Vastausta 724 Lukukertaa
Vaikka sanotaankin , ettei tuntipalkka elätä, olen kuitenkin huomannut, että parempi tuntipalkka lämmittää ihmeesti mieltä. Työskentelen aineenopettajana yhtenäiskoulussa ja ihmetellyt opettajien narinaa palkoista ja sitä etteivät viitsi kuitenkaan asialle mitään tehdä. Palkkahan on tosiaan huono, mutta ainakin voi vaikuttaa laskennalliseen tuntipalkkaan. Itse en töissäni tee ikinä mitään ylimääräistä, päinvastoin menen aina sieltä mistä aita on matalin.

Suorastaan huvittaa nämä lampaat, jotka ovat näreissään huonosta palkasta, mutta samalla keksivät ties mitä ylimääräistä prjektia ja puuhaa, mistä ei tietenkään makseta opelle mitään. Ollaan vaan niin pirun tärkeinä vetämässä milloin mitäkin hanketta, että voidaan sitten taivastella kuinka huono palkka on suhteessa valtavaan työmäärään.

tässäpä oiva

http://www.canon.fi/For_Home/Product_Finder/Calculators/Handheld/LS-270H/index.asp

Niin onhan se eri juttu, jakaako 3500 20:llä vai 38:lla.

vastaus

Nyt ei oikeen auennut toi sun pointtis. Kyse oli siis laskennallisen tuntipalkan muodostumisesta sillä perusteella, että mitä tekee tai jättää tekemättä...

opettajakin on

Itsestä riippu paljon kuinka paljon käyttää yhden opetustunnin valmisteluun, kokeiden suunitteluun ja korjaamiseen. Mutta nuo muut projektit eivät lisää palkkaa eivätkä ne tuo mitään lisäarvoa työhön. Opettajat ovat vain OPH:n juoksupoikia. OPH:ssa ovat opetusalan alfaurokset ja -naaraat, joita me työllistämme. Koulussa on ollut ja on tulevaisuudessakin paljon turhaa, turhaa ja tarpeetonta vain siksi, että sitä virkamieskuntaa ruokitaan. Kannattaa tosiaan miettiä kuinka paljon on valmis tekemään turhaa työtä.

Taitaa olla peruspässi opena?

Taitaisit jakaa 80:llä ja 152:lla? Tuskin teet 3500e /vko. Kk on eri asia.

Ai niinpä onkin

Kesäkuussahan 3500 e jaetaan 2O:llä. Missäs kuussa se jaetaan 80:llä?

Työaika on optimoitava

Aika nopeasti pää hajoaisi, jos aina yrittäisi mennä sieltä, missä aita on matalin. Silloin on opettajalla "aurinko jo laskenut".

Suuri osa työn mielekkyydestä tulee mielestäni siitä, että pyrkii suunnittelemaan ja toteuttamaan opetuksensa mahdollisimman hyvin. Se näkyy parempana opetuksena ja hyvänä työrauhana. Tämä osa työstä on sisäänleivottuna opetustyöstä maksettavaan palkkaan, ja ammattitaidon avulla siihen oppii käyttämään riittävästi aikaa muttei liikaa.

Siitä olen samaa mieltä, että muita kuin normaaleihin työtehtäviin kuuluvia "projekteja" ei kannata haalia, ellei niitä resursoida (=makseta). Ilmaista työtä ei pidä tehdä, ja tätä kukaan tuskin haluaa kyseenalaistaa. Toisaalta normaalia valmistelutyötäkin voi tehdä kehittävällä otteella ja joskus yhdessä toisten - eri aineidenkin - opettajien kanssa.

opettajan palkka

Tietysti on huono, jos vertaa nokian johtajien palkkoihin...hyväosaisten idioottien jatkuvaa valitusta...mee muihin töihin äläkä vingu siinä!
 /   /  /  / tuntipalkka

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta