AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Baarityöntekijän tai tarjoilijan palkka?

Baarityöntekijän tai tarjoilijan palkka?

3 Vastausta 2 019 Lukukertaa
Mikä on keskimäärin baarityöntekijän tai tarjoilijan palkka? Haluaisin tarjoilijaksi, tai baarimestariksi. Mutta en halua sitten jos on huono palkka. En halua mihinkään räkälään täyttämään tuoppeja vaan johonkin tasokkaaseen baariin kaatelemaan viinejä. Minulla on vielä hetki aikaa miettiä ennen kuin päätän mitä minun pitää tehdä. Opon tunneilla on tällä hetkellä työpaikka keskustelut kiihkeänä, mutta palkoista ei puhuta mitään. Joten baarimestarin palkkaa haen :)
Sun tarvii olla aika kauan töissä ennen kun voit kutsua itseäs baarimestariksi tai hakea paikkaa jossa kyseisellä ammattinimikkeellä varustettua henkilöä etsitään, siihen on kai myös joku oma koulutuksensa. Meillä tarjoilijan palkka on sen 14 euroa tunnilta plus lisät. Lauantailta tulee ihan jeesh palkka kun tulee kahdentoista jälkeen pyhät, elikkä tuntipalkka tuplana sen neljän tunnin ajan. Arkena se on sen 14 euroa + 2 euron yölisä. Neljäpäivästä viikkoa tehdään 7 tunnin työvuoroilla (jos sattuu hyvä säkä) ja liksaa kuukaudessa pikkasen päälle 2000 josta verot syö n. 300 euroa. Ei tolla mitään ihmeitä tee, mutta tällänen yksinasuva lapseton elättää tällä itsensä, kissansa ja 35 neliön yksiönsä vallan mainiosti ja ongelmitta.
vai että 2000 eurosta veroja 300, veditkö liksas yläkanttiin mutta unohdit korjata veron määrää? tuo on 15%, siitä pois n. 5% (eläkemaksut ym.) niin ansioverosi olisi 10%?

eli baarimikon vuosiansio 15000e?
Jos kk ansio on pikkasen päälle 2 tonnia, vuosiansio on 25 tonnia ja siitä

kruunu haluaa 22%
 /   /  /  / Baarityöntekijän tai tarjoilijan palkka?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta