AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / Sää Hammametissa tammikuussa?

Sää Hammametissa tammikuussa?

13 Vastausta 858 Lukukertaa
Jos ken tietää,niin kerrotko,onko Hammametissa tammikuun alussa kovin kylmää?

Kiitos asiallisista vastauksista :)

jep

kylmä on, tällä hetkellä about +5 joten siitä voi päätellä kuinka lämmintä on kuukauden päästä....

Kylmää totta!

Koko alkusyksy,siis lokakuukin oli aika kylmä ja tuulinen,nyt todella kylmää ja tammikuussa vielä pahempaa varmasti...........mene kesäkuun alussa,silloin rantsukelit ja paikkahan on upea,rauhallinen ;))

Kylmää ja kylmää........

Olin viime vuonna tammikuussa Hamiksessa viikon,no...ei siellä rannalla voinut möllikkää ottaa,mutta nautin muuten kävelystä merenkohinassa,muutenkin kaikki on niin rauhallista,nautin suunnattomasti hiljaisuudesta...kujilla,kaduilla ravintoloissa ja äärettömän ystävällisistä ihmisistä,...useasti siellä matkanneena,joskus on hyvä olla ilman "kuumuutta" ja lämpöä oli silti riitttämin,oiskohan ollut siinä 19 plussaa ;)

Suosittelen lämpimästi ;))

jos

woman oot yhtään seurannut sää tilannetta nyt siellä, niin tietäisit että pohjois osissa on aikamoinen lumivaippa peittänyt maan... useita 10 senttejä on lunta maassa... eihän ne lämpötilat suomessakaan joka vuosi samat ole :)))

Amalia kertoi

Että hän oli siellä äkettäin , niin mittari näytti 38.
Ja taisi nousta parhaimmillaan 40.
Se oli dii maak !

PöSilölle!

Seuraan kyllä aika tarkkaan säätilannetta jo työnikin puolesta ja sattumoisiin minulla asuu hyviä tuttavia Hammametissa sekä Tunisiassa,joten turhaa sitä on täällä saivarrella,mutta jos on pari kertaa heitetty ilmaan ja vain kerran otettu kiinni vaippaiässä,niin ymmärrän toki?!!

Hyvää Alkanutta 2011 ja yhtä iloisia kommentteja ;))

niinkö

"minulla asuu hyviä tuttavia Hammametissa sekä Tunisiassa" sijaitseeko hammamet sitten jossakin muualla kuin tunisiassa??? :DD minä sattumoisin asun itse tunisiassa joten, jospa et rupea väittelemään mistää lämpötiloista kanssani ;)

Pösilölle tiedoksi!

Minä asun itse Hammametissa joka kuuluu Tunisiaan,mutta Tunisia on pääkaupunki,jota Arttu luulisin tarkoitti :)

Ja säästä,tällähetkellä on aika kylmää elikkä mittari näyttää + 11 ja illat tosi viileitä,lämmintä matkalle mukaan,niin kyllä täällä on todella mukavaa turistin oleskella,olen asunut nyt viisi vuotta Hammametissa ja käyn pari kertaa vuodessa kotomaassa Suomessa,jotenkin olen löytänyt itselleni "paikan" täältä,jossa on hyvä ihmisen olla :)

daisalle tiedoksi

kun kerta 5 vuotta olet maassa asunut niin luulisi sinun tietävän pääkapungin nimikin, se kun ei ole tunisia vaan ihan pelkkä tunis :DDD

Peace ja kaikilla hyva mieli :)

Jospa tuon oman risuni rajahdysalttiiseen nuotioon... Alkuperaiselle kysyjalle: kovin on vaihtelevaista nykyaan saatilojen suhteen. Viimeisen kuukauden aikana on taalla paakaupunkiseudulla saatu nauttia ennatyskylmista lampotiloista, noin +5 kylmimmillaan mittarin mukaan. Vaan tuntuu noin kymmenen astetta viileemmalta viiman ja kosteuden vuoksi. Rakeitakin on satanut, mutta ei lunta. Ja paakaupunkihan sijaitsee siis pohjoisessa, ei kuitenkaan kaikkein pohjoisimmassa kolkassa.

Sitten taas esimerkiksi eilen (ja muutamana muunakin paivana) lampotila nousi +25 asteeseen, ei tuulta ja aurinkoinen taivas. Suorastaan kuumalta tuntui. Joten jopa paikallisille tuottaa vaikeuksia pukeutua saan mukaan, kun se vaihtelee niin paljon ja nopeasti. Yleisesti ottaen lampotilat heiluvat +15 asteen paikkeilla tammikuussa (sateisena ja tuulisena), taalla meidan seudulla.

Luntakin on siis satanut, mutta pohjoisen vuoristoalueella.

Eli varmaan kaikki tahan ketjuun osallistuneet ovat puhuneet totta ja olleet oikeassa, koska lampotila vaihtelee niin paljon ja voi saman paivan aikana olla eri eri puolilla maata.

KIITOS :)

Kiitos asiallisesta vastauksesta ja monelle muullekkin ed. mainituista kirjoituksista :)

jep........

Hyvä ystäväni soitti juuri eilen illalla Yasmine Hammametista ja siellä oli tosi kylmää ja vesisadetta.......ja noista ilmoistahan ei tosiaan tiedä,tänään tätä ja huomenna kaikki jo toisin,mutta Tunisia lomakohteena kuitenkin oiva,ellei nuo mellakat nyt pilaa sitäkin paikkaa,sääli,jos niin käy!

tota

mun mielestä kannattais oottaa malliskuun pupliväliin sillo saattaa olla jo +20. Ainaki viimesenä kahtena vuotena oli
 /   /  /  /  / Sää Hammametissa tammikuussa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta