Rimpilän kennel

ökkökkökkö

Hei, olisikohan jollain jakaa kokemuksia ko. kennelistä? Hyviä tai huonoja?

37

1366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • no kökkö olikin

      Jotain järkeä näihin aloituksiin, ei varmaan ole kellään kokemuksia kun kyseinen kennel vasta ensimmäisiä pentujaan myy...

      • mhnmmhhnmmhnn

        Selkeästi käyttölinjaisia


      • 21
        mhnmmhhnmmhnn kirjoitti:

        Selkeästi käyttölinjaisia

        Ei mitään hajjuakaan....


      • sellasta vaan
        21 kirjoitti:

        Ei mitään hajjuakaan....

        Eipä taida kyllä ainakaan käyttiksiä olla, seka / näyttislinjaisia. Ja toki voi olla kokemuksia, ei kasvateista vaan kasvattajasta itsestään, joka sekin on tosi tärkeää tietää millainen kasvattaja on ihmisenä. Mutta sellaisia asioita ei vaan täällä huikita ! Käy paikanpäällä katsomassa pentua, ja päätä sitten ! Hyvää Joulua kaikille !


    • en kannata

      Ei mikään paras kenneli, eläinlääkärit juoksee jatkuvasti siellä tekemässä tarkastuksia ja Nainen on kuulema ainakin sijoituspentujen suhteen oikea takiainen.. meinasin itse ottaa pennun mutta en otakkaan kun kuulemma ei päästä edes katsomaan tiloja missä pennut kehittyyy vaan kuskaa pennut ulos.. outoa :/

      • näin myös meillä

        En tiedä mitä nyt haet takaa tuolla lääkärien käymisillä, vaan eikös se ole hyvä juttu että käydään tarkastamassa ja kutsutaan eläinlääkäri tarvittaessa? olisipa aika arveluttavaa toimintaa jos näin ei tehtäisi :/

        Myös meillä on käynyt sn näköisiä katsastelijoita, ettei ole kyllä päästetty pentutiloihin, sillä emme todellakaan halua vaivaa mistään kirpuista tai muista loisista.


    • Rimpilän =D

      Just just, Kertaakaan en ulos ole kuskannut pentuja mahdollisen pennun ostajan takia. Yhden kerran eläinlääkäri on tarkistanut tilat, joissa ei huomautettavaa. Myös koirat ja muut eläimet hyvässä kunnossa. Mutta suurinosa pennun ostajista on kyllä ihan pentuhuoneessa käynyt. Anyway, puhelin käteen jos mietityttää. Kyllä on hyvin kiinnostunut sijoituskoiristani, nimen omaan nehän ovat minun omistuksessani niin pitkään, kunnes sopimus puretaan tai täytetään. Mielestäni en takiainen ole :D

      • huohmitäkasvattajia

        Kannattaa miettiä osaako kasvattaa ennenkuin rupeaa kasvattamaan. :) Sinä et osaa kasvattaa.


    • Aikajännäjuttu

      Ei sit vieläkään näy tämän kennelin A-pentuetta kennelliitossa. Pennut kuitenkin jo 9 kk vanhoja. Missä mättää ?? Suhteellisen aloitteleva kun on, niin kannattaisko ny jättää lunastamatta rekkareita, kun eihän sitten saa enää muitakaan pentueita rekisteröityä ollenkaan. = (

    • ikiliikkuja 987

      Joo, ei oo vieläkään A-pentuetta rekattu..

    • daicy11

      Ei ole mitään ongelmia ollut omalla kohdalla kun on koiran maksut hoidettu. Et herää kysymys miksi aiempi keskustelu...

    • ********************

      TÄh, onkos daicyn viesti nyt vähän väärässä paikassa?

    • daicy11

      No ei ole. B pentueesta ostettu koira ja kaikki on mennyt ok.

    • noheihaloo

      Kyse onkin A-pentueesta.... Asianhan voit tarkistaa KoiraNetistä, pikkasen vois lukea tarkemmin ennenku alkaa täällä vaahtoamaan.

    • halooooo111111

      no hei haloo, onks sul koira kenties A-pentueesta? vai mitä sinä sitä hätäilet?

    • daicy11

      :)

    • daicy11

      En tiedä miksi edes alennuin täällä kirjottelemaan. Itselläni on ollut tapana hoitaa asiat asianomistajien kesken eikä millään suomi24 palstalla... Mut kukin tyylillään

    • tosi asia

      Älkää ottako koiraa sellaisesta paikasta, jossa jokin mieltä epäilyttää.

      On varmasti paljon muitakin oikeasti hyviä ja vastuullisia kasvattajia joilta koira kannattaa ostaa.

      Ja jokin on jäänyt mietityttämään tai paperit jäänyt saamatta, niin reippaasti vaan yhteys Kennelliittoon

    • jotain rajaaa

      Voi hyvät hyssykät, kun täällä kysytään jostain on vastaukset aina arvattavissa ennalta.

    • eipä ole

      Kannattaa tosiaan ottaa selvää ennen kuin ostaa koiraa mistään kennelistä. Hyvä vinkki on katsastaa kotisivuila olevat myytävät koirat ja sitten tsekata jalostustietojärjestelmästä että onko koiraa siellä. Varsinkin jos ei ole aivan pennusta kyse. Samoin on aina hyvä käydä useaman kasvattajan luona katsomassa koiria ja juttelemassa asioista. Sieltä voi kuulla sekä hyviä että huonoja asioita eri kenneleistä. Jos jostain kennelistä alkaa kuulua pelkästään negatiivisia kokemuksia ja kommentteja niin silloin niissä usein on totuuden siemen :)

    • mermeid3

      Ylempänä oleva juttelee asiaa.

    • "kasvattaja"

      Löytyykö niitä pentuja mitä myy sivuilla? No ei.

    • Mustelonkero

      Yksi Royal Cocktailin jatke näyttää olevan tämäkin...

    • hyvvää ooonn

      Mulla ei ole kuin hyvää sanottavaa tästä

      • Melkosta touhua

        Ehhehh :D


    • Miten hurisee???

      Mitään uutta?

    • päivän sää

      Ihan kivasti.

    • Totta kun mikä

      juu en suosittele ottamaan koiraa tuolta. Joku oli väärentänyt B-pentujen eläinlääkäritodistuksen. On siinäkin kasvattaja. Koirat ovat suoraansanottuna RUMIA. Yhdelläkin B-pennulla on nivelrikko, lonkat paskassa kunnossa ja muuta. Että en ikinä itse ottaisi koiraa täältä! Kennel Rimpilän on kertakaikkiaan todella huono.

    • tsuippa1

      Tarkastakaa faktat ennen paskanjauhantaa! Ikinä ei ole kasvanneet sisällä häkeissä vaan perheen keskellä ja tiloissa jotka ell on tarkastanut! Yhtäkään ei ole lopetettu! Asiasta on tutkinta ja sieltähän tulee totuus. Omistaja ei ole ollut edses paikalla vaan luottanut väärään henkilöön hyvä uskoisena ja antanut kotinsa käyttöön ihmiselle joka oli laiminlyönyt eläinten hoidon ja kodin!!! Omistaja on ollut lomalla reilu viikon ja hoitaja jättänyt ilmiottamatta koirat häkkeihin ja lähtenyt parin päivän reissulle. Omistaja ei tiennyt edes että koirat olivat viety hoitolaan ja mitä kailkkea on tapahtanut, miettikää miltä omistajasta tuntuu kun hänen koirilleen tehdään nuin! I ja hän saa lomallaan puhelun asiasta. Hoitaja oli vastuussa ja saa ansionsa mukaan.

    • 10+2

      "Omistaja ei ole ollut edses paikalla vaan luottanut väärään henkilöön hyvä uskoisena ja antanut kotinsa käyttöön ihmiselle joka oli laiminlyönyt eläinten hoidon ja kodin!!!""

      Todella fiksua. Noinko vastuuntuntoisen kasvattajan/koiranomistajan tulee toimia, suorastaan esimerkillistä toimintaa. Vierittää vastuunsa muiden harteille.

      • 5+12

        10 2= Dakotas Flick


    • tsuippa10

      Eikö omistaja/kasvattaja saa lomailla? Pitäähän heeidänki päästä pois rentoutumaan, ei ainoastaan koirien takkia. Hän oli luottanut ihmiseen joka oli ollut töissä hänellä ja jsmieheen jonkakanssa elänyt yli6vuotta. Kyseessä voli jopa koitanhakuireissu loman päätteeksi. Ennen sitä hän oli pari n.kuukauden kuntoutuksessa selkänsä takia. Mut tämähän ei kuulu kellekkään teistä.

      • outoa porukkaa

        Onpa epäluotettava työntekijä ollut, mitähän muuta mahtanut tehdä tai jättää tekemättä siellä töissäollessaan. Entä kuinka joku voi olla ihmisen kanssa vuosia tuntematta häntä läpikotaisin? En vaan ymmärrä.


      • plus plus

        Aivan. Mä olen hoitanut koiraani ilman YHTÄKÄÄN vapaapäivää 10 vuotta, lukuunottamatta kuutta päivää jolloin olin kovassa kuumeessa ja jolloin vanhempani hoitivat sitä. Selkä ja vatsa on paskana, silti en lähdelle lomailemaan ilman koiraani mihinkään koskaan. Ehkäpä tällainen kertoo aidosta rakkaudesta parasta ystäväänsä kohtaan.


      • enmyissullepentuu
        plus plus kirjoitti:

        Aivan. Mä olen hoitanut koiraani ilman YHTÄKÄÄN vapaapäivää 10 vuotta, lukuunottamatta kuutta päivää jolloin olin kovassa kuumeessa ja jolloin vanhempani hoitivat sitä. Selkä ja vatsa on paskana, silti en lähdelle lomailemaan ilman koiraani mihinkään koskaan. Ehkäpä tällainen kertoo aidosta rakkaudesta parasta ystäväänsä kohtaan.

        Minä olen niiinhyvä koiranomistaja, etten vietä YHTÄKÄÄN lomaa ilman koiraani!Hyi helvetti mitä ittensä nostatusta!Ja jos ei ole koiransa kanssa 24/7, niinon huono omistaja, niinkö?

        Kaltaisesi ovat ihan yhtä huonoja kuin nekin jotka eivät koiristaan välitä-
        "..tällainen kertoo aidosta rakkaudesta parasta ystäväänsä kohtaan."Tuo ei kerro kuin sinun itsekkyydestäsi, ja säälin koiraasi, niin kuin kaikkia koiria, jotka "rakastetaan"tukahduksiin, ja niiltä evätään mahdollisuus olla koira ja tehdään omistajariippuvaisiksi.

        Voit kertoa kuinka onnellinen koirasi on, mutta se on vain netissä, oi suuri rakastaja.Itsekäs sinä olet.


    • Citron

      Minulla on kyseisestä kennelistä koira ja en suosittele sieltä pentua ottamaan. Itse olin tyhmä kun en selvittänyt faktoja ennen koiran hankintaa ja nyt minulla on rakenteellisesti heikko koira. itse en päässyt pentu huoneessa käymään vaan kaksi vapaata pentua tuotiin näytille pieneen likaiseen pentu aitaukseen. Että oman kokemukseni perusteella sanoisin että ei kannata pentua ottaa kennelistä jos haluaa koiran kokeneelta kasvattajalta joka antaa tukensa kasvateilleen tarvittaessa ja jolla olisi kokemusta ja halua kasvattaa terveitä koiria. työ/harraste koiria ei tuosta kennelistä ainakaan tule. näyttöön ehkä jos sielläkään terveytensä kanssa pärjäävät. mutta eipä ilmeisesti enään hirveen ahkerasti kasvattele. Itse kadun syvästi silloista päätöstäni ottaa koira kyseisestä kennelistä. vaikka koira on rakas lauman vanhin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1525
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      13
      1327
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1257
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1225
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1136
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe