AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Angry Bird

88 Vastausta 9 067 Lukukertaa
Yritin etsiä esim. Ovi-palvelun kautta tuota maailman suosituinta mobiilipeliä (Angry Bird) mutta en löynnyt. Onkohan se pelattavissa Nokia 5230?

Osaako joku parempi etsijä neuvoa mistä se mahdollisesti löytyy?
ei voi pelaa symbian järjestelmällä,yhteensopivuus androidin kanssa
Ovi kaupasta löytyy maksullinen versio. Eli se on saatavilla Symbialle.
Asetin Ovi-kaupassa hakusanaksi "Angry Bird", mutta ei löytynyt. Kokeilenpa tietokoneen kautta jos sen kautta olisi näppärämpi etsiä.
Minulla taas löytyi 3 euroa maksava versil Symbian 3 Ovi kaupasta. Voi olla että se peli ei tue 5230 kännykkää.

Nokia

Androidin käyttäjät saavat ladata pelin ilmaiseksi Android Marketista, Ovi-palvelun Angry Birds (huomaa linnut monikossa) maksaa 3 egee. Törkeetä!

joo joo

On varaa ostaa satojen eurojen kapula ja valittaa 2-3 euron erinomaisesta pelistä.

niinpä niin

Toimiin vain symbian 3 puhelimissa eli c6-01, c7, n8, ja e7

Ne lukee missä toimii siellä kyllä

+ Maemossa, Androidissa...

Ja eipäs unohdeta

iOS:sää. Eli iLuureissa toimii.
Niinpä ja lisäksi kannattaa muistaa, mihin ympäristöön peli alunperin tehtiin. iPhonelle.

Aika köyhää röyhistellä toiseen koneeseen tehdyllä pelillä.
Täällä ketjussa puhuttiin Nokiasta joten en maininnut siksi IPhonea, iPodia, Ipadia, Ps3 konsolia, Pc tietokonetta ym. laitteita.

Kuka on röyhistellyt edes?
toimii..
mun isin c7 eui toimi

Ei ole

...vaan oikeustajusta. Miksi Nokian kännykän omistajat joutuvat maksamaan siitä mikä on Androidille ilmaista? Rajat ne patriotismillakin on, eli seuraava kapulani on iPhone.
Mutta N900:seen saa ilmatteeksi ensimmäiset kentät. Kyllä seuraavat sitten maksaa jotain sekä ANDRUILLE että MAIMOILLE ja AIFÖYNILLE MYÖS.
Mitä ihmettä oikein nillität ?
Miten Angry Birdsin maksullisuus on mitenkään kiinni Nokiasta? Maksullisuus ja maksuttomuus on täysin Rovion valinta. Tosin maksujen välitys toimii paremmin Nokian ja Applen kaupoissa.
Samaa mieltä.

Jos valittamista maksullisuudesta, niin valittakaa Roviolle. Se on heidän oma päätöksensä.
Ilmainen, mutta MAINOSBANNERIT PYÖRII ja haittaa pelaamista Androisissa
Eipä pyöri maemossa ja se on se yhtä lyhyt versio androidillakin kun maemossa (siis ilmaisversio)
Angry Birds:n sai ladata täysin ilmaiseksi kesän ajan Ovi kaupasta, kuten myös monia muita pelejä. Ja toiseen kysymykseen, toimii Symbian^3 käyttiksissä
S60v5elle portattu versio löytyy netistä.
Itse maksan mieluusti pari euroa, että saan toimivan pelin, ilman mainoksia! Androidilla peli pätkii ja nykii jatkuvasti ja näytön yläreunaan tulee aina tielle mainos. Ei ole tullut sellaistä päivää, että kaverini htc desiressä Angry Birds toimisi yhtä sulavasti, kuin minun C7:ssani.
Itse latasin C7:llä aluksi ilmaisen Angry Birds Liten, ihastuin ja tilasin 2 euroa maksavan seasons version (joulu ja halloween). Sen jälkeen pystyi ilmaiseksi lataamaan sellaisen ystävänpäiväpeliosuuden kun pelin kautta otti yhteyden nettiin (maapallon kuva aloitussivulla, muistaakseni!). Aika hyvin pelattavaa kahdella eqellä! Hyvin on toiminut, ei ole kertaakaan kaatunut!!

Luulen myös, että toimii vain symbianilla....Noksuissa siis.
Nyt tuohon Angry Birds Seasonsiin voi ladata myös St. Patrickin päivä osion.
Miten? Joudunko taas maksamaan, vai voiko jotenki päivittää ilmaiseksi?
Ilmaiseksi voi päivittää, kun avaa Angry Birdsin ja painaa siitä maapallon kuvasta.
Jos on kerran ostanut seasons version, niin voi ladata näitä ns. lisäosia, mutta muista noudattaa näyttöön tulevia ohjeita elikkä pitää mennä sovellusten hallinta- asennustiedostot ja hakea sieltä uusi lisäosa ja asentaa se!

Toivottavasti muistin oikein tuon asennusohjeen. Pitääpä muuten itsekkin etsiä tuo uus´osa! :)
Ok, jos viitsisitte antaa vielä yksityiskohtaisemman ohjeen. Hermo meinaa palaa... :)

Kun painan sitä maapalloa, niin menee vaan jonnekin websivulle mistä voin tilata pehmoleluja. Jes.

Miten/mistä lataan nuo lisäosat, että voin sitten ne asentaa?
Paina Angry Birds Seasons pelikuvaketta- kun avautuu eka pelitausta (kuusia,lumisadetta pomppivia pelihahmoja), jossa keskellä punainen play-painike, sen sivun oikeassa kulmassa on maapallon kuva vihreällä nuolella, paina sitä! Siirtyy nettiin, jossa tulee teksi "Angry Birds - There is a newer version available- sininen download napikka alareunassa, paina sitä!
Nyt vissiin ruuhkaa, sillä itselläni ei lähde vielä lataus päälle- pitää kokeilla myöhemmin uudelleen. Sitten toimitaan kuten ed. jo kuvasin.
Mulla menee tosiaan jollekin sivulle josta voin tilata AB pehmoleluja...

Mikähän oikeen sivun osoite mahtais olla?
Tässä on oikea osoite:

http://www.angrybirds.com/redirect/pages/symbian_update.php?product=angrybirdsseasons&version=1.1.0

Kummallista tosiaan, että menee väärälle sivulle...
Sitten korjaus tuohon mun ohjeeseen latauksesta. Eilen latasin itselleni tuon St. Patrick-osan. Elikkä ensin siis sovellukset-toimisto-tiedostonhallinta- se muisti mihin on ohjannut tallenukset elikkä itselläni muistikortti- download kansio ja siitä sitten lataus! Eipä sitä näemmä ulkoa muista parin kuukauden takaisia juttuja (kun viimeksi päivitin pelin), kuten vähän pelkäsinkin! :)
Yhteenveto, ratkaisusta JJ:n ongelmaan:

Ratkaisu A

1. Avaa Angry Birds ja valitse se maapallon kuva
2. Kun pehmolelu-sivu aukeaa, jätä se ja taustalle pyörimään. Seuraavaksi mene Web-sovellukseen ja mene tähän osoitteseen: http://www.angrybirds.com/redirect/pages/symbian_update.php?product=angrybirdsseasons&version=1.1.0
3. Sitten sen pitäisi tarjota uutta päivitystä. Paina "Download"
4. Kun asennustiedosto on latautunut, laita Angry Birds ja Web-selain kiinni
5. Mene Sovellukset > Toimisto > Tied.hallinta jos sinulla on muistikortti valitse se ja sieltä download-kansio ja sitten vain asennat. Jos sinulla ei ole muistikorttia, asennustiedosto on tallentunut Puhelimenmuistiin tai Massamuistiin.

Ja sitten Ratkaisu B

Lataat Ovi kaupasta Angry Birds Seasonssin uudestaan, jolloin kaikki pelaamasi tasot sulkeutuvat, mutta saat St. Patrick-osan ja uusienkin osien lataaminen ehkä onnistuj jatkossa, jos se menisi oikealle sivulle...
linkki pitäis kai olla: http://www.angrybirds.com/pages/symbian_update.php?product=angrybirdsseasons&version=1.1.0

eli ilman sitä redirect-hakemistoo...
äää.. Mulla nokia C6-00 ei varmaan siihen saa ikinä... :'(
joo et saa mutta pelaan pääset chrome selaimella nyt,googlaa chrome angry birds lataus kestä vai hetken ja voit pelaa heti,on se koukuttava peli,tänään pelasin ekakert,täytyy vielä ennen yömys kokeilla josko pääsis 6tasosta
http://chrome.angrybirds.com/

tässä suora linkki,jos 6 tason saat ni onnee
Ongelmana on se että Angry Birds:iä ei saa kaikille nokian puhelimille
mobile 9 sielt saa nokia 5230 angry birds pelin
Tästä latasin kännykän selaimella omaan 5230:een, siinä on yht. 90 tasoa

http://www.4shared.com/file/pgGROeqc/Angry_Birds_Symbian1_s60v5_.html
Onko tietoa miksi C5-03:lle ei saa Agry Birdsiä ja onko se mahdollisesti joskus myöhemmin tulossa Ovi Kauppaan?
Syytä en osaa sanoo miks s60 puhelimiin sitä ei saa ehkä se on liian vanha käyttis etteivät viitti sitä tehä..C5-03 omistajat voi lataa tuolta mistä minäkin 4shared.comista edes jonkunlaisen version ja saahan sitä aloitus näyttöön aidon angry birds kuvakkeen kun on ton pelin asentanu,voi sitten sitä ainakin ihailla
NO SIIS... ONKO SIÄL 4SHARED.COMIS ANGRY BIRDS litee tai ree versionii?
SIIS FREE VERSIOO?
Lataa mielummin täältä niitä itse latasin viisi versioo täältä eikä maksa mitään

http://gallery.mobile9.com/f/1893551/
Nokia 5230 selaimella ladattuna en saa asennettua kummastakaan (4shared ja Mobile9) angry birdsiä. pitääkö siis ladata koneella ja sitten siirtää puhelimeen?
ehkä helpointa on ladata ne koneelle,avaa ensin ovi suite ja lataa ne nin menee kätevästi puhelimeen
jos lataat selaimella esim mobile9 sivulta niin klikkaa siitä download pc kohdasta kun olet valinnut sovelluksen ja odota niin kauan kun se alkaa ladata sitä(n.10s)itsekseen download kansioon,sen jälk menet tiedostonhallintaan ja avaat download kansion,klikkaa asennettua jolloin se aloittaa pelin asennuksen puhelimeen,jos teemoja lataat joita esim mobile9 sivulla on aika hyviäkin esim angry birds teemoja ne menee suoraan yleisiin teemoihin asennuksessa,tämä vaan sen takia että jos on esim datapaketti käytössä niin ei tarvi välttämättä tietokonetta juuri ollenkaan ja sivustolta voi ladata missä vaan niinkuin minä useimmiten teen
Niin. Sovellusten asentaminen pitäisi onnistua suoraan tuolta Mobile9 sivulta. Ai´nakin muutama vuosi sitten onnistu kännykän omalla selaimella. Eli ensiksi tosiaan lataat sen sovelluksen ja sen jälkeen avaa se tiedostohallinnasta. Asennuksen pitäisi lähetä käyntiin ( Ellei ilmaannu varmennevirhe tekstiä)
joo kyllä se onnistuu eikä noita varmenne virheitä o tullu juuri ollenka,ei vaan tullu mieleen heti että opera mobilella toi lataus homma sujuu vieläkin helpommin,siinä kun valitsee latauskohteen niin tulee isolla DOWNLOAD teksti jota klikkaamalla voit tallentaa ja asentaa pelin suoraan selaimesta muistikortille ja avata/pelata heti..lisäks operassa toimii ne ID:numerot joilla voi hakea ladattavia,tämä sen takia että operalla on todella helpompi selailla kaikkee sisältöä mobile9 sivulta kuin tolla ei niin kätevällä töksähtelevällä anna selaimella,en tiedä käyttääkö kysyjä operaa ollenkaan mutta nokian omalla selaimella kaikki on hankalampaa kuin mobile9 kännykkään optimoidulta sivulta operalla
Ja kun menee kännykällä mobile9.com sivulle, niin sen pitäisi automaattisesti mennä sen mobiili sivulle. Näin ainakin mainitaan Mobile9 sivuilla.
saako angry birdsin ladattua nokia c5-03:meen kun laitoin ovi kauppaan hakusanaksi angry birds sieltä ei löytynyt sitä
Virallisesti ei taida saada, mutta epävirallisesti saa: http://gallery.mobile9.com/f/1835546/?ref=3264
pitääkö se ladata tietokoneella sieltä
Pitää. Eli tietokoneellasi pitää olla Nokia Ovi suite ohjelma: http://www.nokia.fi/asiakastuki-ja-ohjelmistot/tuotetuki/nokia-ovi-suite/yhteensopivuus-ja-lataaminen

Sen jälkeen kun olet asentanut sen, kytke puhelin usb kaapelilla koneeseen, ja avaa Ovi suite. Sen jälkeen klikkaa monta kertaa ladattua tiedostoa. Sen jälkeen se lähtee asentamaan sitä kännykkääsi.
onko se ilmanen?
Nokia Ovi suite on täysin ilmainen.
siis sitä angry bird peliähän ei ole 5230:lle mutta kaikkihan toivoo että se tulee mutta ovi kaupasta saa kolmella eurolla pandas vs. Ninjas pelin joka muistuttaa angry birdiä.
http://gallery.mobile9.com/f/1893551/

5230 saa angry birds versioita ilimatteeks
sorry mut angry birds ei oo nokia 5230!
Saako c6-01 teen angry birds normaali versiota?
Saako C6-03 teen ovi kaupasta angry birds normaali versiota?
Nokia C6-01 malliin saa Angry birdsin normaaliversion Nokia Ovi kaupasta ( Maksaa 2 euroa): http://store.ovi.com/content/61009?clickSource=search&pos=3
kiitos tiedosta!
Onko hyvä peli?
En paljon perusta pelaamisesta, mutta näitteko sen venäläisen raketin lähdön?

Siellä roikkui Angry birds suoraan kameran edessä.
Eiks kukaan nähnyt sitä avaruuslintua.
Kato http://gallery.mobile9.com/c/nokia-5230-softwares_2464/1/?fi=43

Sieltä löytyy joitakin mutta ei aitoa versiota.
toimii myös nokia 701:dessä
Aika nykivästi toimii nuukian puhelimessa.

Mutta onneks mulla on ykköspuhelimena iPhone. Siihen toi peli on alunperin tehtykin, mutta niiden piti tehdä pelistä nuukia-fani-pojuillekin karvalakkiversio,

Jos haluatte LAATUA, pelatkaa peliä iPhonella!
Poika valittelee myös nykimisestä nokian 5230 luurilla.
Ite en pelaa..

Olisko luurin päivittämisestä sitten mitään hyötyä?
ei se auta pelin tökkimiseen mutta muuten kyllä parantaa puhelinta
Kuinka tuon angry birds voi asentaa?
nokia suite auki kytke puhelin usb piuhalla, klikkaa peliä niin se alkaa asentamaan sitä
Toimiiko angry birds nokian c6-00 puhelimessa?
Nokia Storen sivut kertovat että Nokia C6-00 malli ei tue Angry Birds peliä. Mutta ainakin tältä sivulta saa sen: http://gallery.mobile9.com/f/1835546/?ref=2996
http://store.ovi.com/search?q=angry

Onhan se siellä!

Vieläpä jopa ilmaisversiokin :)
magomobilest/umnetist saa epävirallisen angry birdsi eti sielt vaa angrybirds multiscreen touch nii pitäis löytyy. Www.magomobile.com
Angry Birds joutaa Roviolle...mulla on niitä monta eri versiota, halpojakin on, kuka on niin persaukinen ettei voi maksaa paria euroa :D
kyllä moni maksais jos puhelimeen nokia kaupasta sellasen edes sais,näihin s60 ei saa
Saa sitä Pandas VS Ninjas peliä storesta ilmaseks :P
ei mahdollinen jos käytät s60 ! tässä kuitenkin väärennös pelin lataus linkki:
http://gallery.mobile9.com/f/1835546/?ref=246
Ni siis toi Angry Birds ei toimi Nokia 5230 puhelimes??
Nokia Storen sivun mukaan Nokia 5230 malli ei tue Angry Birds peliä ainakaan virallisesti. 5230,.(500) voi vielä tarkentaa asiaa.
Joo eikä tule tukemaankaan,mutta mobile9 sivulta saa vaikka kuinka niitä epävirallisia sinänsä toimivia mutta ei niin hyviä kuin alkuper tai räätälöidyt,täytyy itsekin ladata toi space 5230:n ihan mielenkiinnosta että näkee minkälainen räpellys sekin on

http://gallery.mobile9.com/c/nokia-5230-softwares_2464/1/
Ainakin Symbian Belleen (N8) sai Ovi Storsta jonkin ilmaisen Angry Birds demoversion, ja lisäksi parin euron kappalehintaan kolme peliä: Angry Birds, Angry Birds Seasons ja Angry Birds Rio. Toimivat muuten oikein hyvin N8:ssa, siihen verrattuna Lumia 800:ssa Angry Birds näyttää hieman nykivältä, ja eihän Lumiaan kai muita osia saakaan, lieneekö joskus tulossa?
miksei nokia n9 löydy sitten rioa ja seasonsia?. Normaaliversio löytyy tästä omadta kapulastani eli n9, mutta kahta edellä mainittua en edes ovikaupasta löydä :(

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta