AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kirjan kirjoittaminen?

Kirjan kirjoittaminen?

8 Vastausta 618 Lukukertaa
Miten kirjoitan hyvän kirjan? Olen pyöritellyt mielessä kirjan kirjoittamista ja välillä kirjoitan sellaista, mutta ongelma on se että miten se painetaa tai missä se painetaan? Toinen ongelma on se että en osaa piirtää hyvin mutta taas mielikuvitusta riittää! Haluaisin niin kiroittaan kirjan ja se ehkä onnnistuisi ilman näitä ongelmia eli voisiko joku auttaa minua tai siis voihan monikin auttaa ja neuvotkin ovat auttavaisia.
AUTTAKAA PLIIS!!!! (Tykkään paljon toiminta, komedia ja lievistä kauhu kirjoista)
T. Heidi 00

nettailemalla löytyy........

.... uskomattomat määrät tietoa,
esimerkiksi

käsikirjoitus

ja kirjastosta löytyy sitten ihan paperisia.
Ja sitten näpsäkästi kyhäät
synopsis
treatment
ja

anna palaa !

Kirjoita kirjoita kirjoita ! ... tietysti Aristoteleen runousopin mukaisesti kaikki. Kyllä siitä hyvä tulee !

Riippuu...

Se missä kirjasi painetaan, riippuu aika lailla siitä, kuinka hyvän siitä kirjoitat. Kunhan kirja on valmis, tarjoat kustantajille ja jos joku sen hyväksyy, kustantaja huolehtii painatuksesta. Jos kustantajat hylkäävät, voit harkita omakustannetta, jolloin itse teet sopimuksen jonkun painofirman kanssa ja maksat itse kustannukset. Lisäksi on olemassa monenlaisia palvelukustantamoita, esim. bod, jotka voivat auttaa painoasioissa eriasteisesti ja maksut myös vaihtelevat palvelun kattavuuden mukaan.

Mutta ensin pitää tietysti kirjoittaa se kirja... Minäkin suosittelen kirjoitusoppaita. Esim. Sanajonot paperille on muistaakseni aika hyvä, ja onhan noita monia muitakin, sen kun googlettamaan vaan. Aristoteleen Runousoppikin on hyvä, mutta ehkä kannattaa aloittaa jostain helpommasta tekstistä ;)

jos Oikeaksi Taiteilijaksi hamuat..........

... niin aloita opinnot kuiteskin Aristoteleen Runousopista... gylmaarseniin menee barei si...

Minä tässä...

Aiemmin sanoin työntäväni pääni pensaaseen, häpeäväni siellä pää punaisena lopun ikäni, mutta satuin valitsemaan vahingossa ruusupensaan, jonka piikit pistelivät niin ikävästi, joten oli pakko tulla takaisin palstalle norkoilemaan..Annoin oppitunnin sormilleni, ettei kaikkia mielipiteita kannata nyky-yhteiskunnassa kirjoittaa, joten yritän olla vastaisuudessa vähemmän loukkaava tällä palstalla! Vaikkakin tässä viestissä on hyvä esimerkki siitä mistä....

Asiaan siis ja vastaus aloittajalle: Minun mielestä sinun pienin ongelmasi on tällä hetkellä tieto siitä missä kirjasi painetaan ja miten se painetaan. Mutta niihin taisit saadakkin jo vastauksen muilta. Sinun ei tarvitse itse piirtää kuvitusta, sen tekee tarvittaessa ammattilainen. Miten kirjoitan hyvän kirjan? Kirjoittamalla kirjan josta lukijat sekä itse pidät. Älä kuitenkaan paljasta kaikkea lukijalle, muista että myös lukijalla on aivot. Kirjan aihe sinun täytyy keksiä aivan itse, tai no toki voit saada joltain muultakin aiheen, mutta...niin..en sano mitään.
Olet pyöritellyt kirjan kirjoittamista ja välillä kirjoitat sitä. Kirjoita paljon. Se on hyvä alku, jatka siitä.:) Sekin on hyvä, että luet ilmeisesti melko paljon kirjoja..:) Sekin auttanee..

ok...

ok nää vois auttaa ainakin jotenki eli siis mun ei tarvitse piirtää mitään kuvia vaan sen tekee joku muu vai???

Tuntuu...

Minusta tuntuu, että sinä taidatkin olla syötti, johon en aio napata..:) Vaikkakin yhden kerran jo nappasinkin vastaamalla aloitukseesi, epäillen silloinkin..

Mutta jos et ollut syötti..niin miten on mahdollista, ettet sinä ymmärtänyt aikaisempaa lausettani: Sinun ei tarvitse itse piirtää kuvitusta, sen tekee tarvittaessa ammattilainen..
No yritetään uudestaan, sinulle helpommin ymmärrettävällä lauseella: Siis sun ei tarvitse piirtää mitään kuvia, vaan sen tekee joku muu

Kas näin, vai?????

no jokos se synopsis............

on kasassa
vai treatmenttiako kirjoittelemassa

ellei peräti..............................
voisikko kuule vähän selventää???
 /   /  /  / Kirjan kirjoittaminen?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta