AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Mistä halpaa karkkia?

Mistä halpaa karkkia?

16 Vastausta 3 400 Lukukertaa
Mistä voi ostaa/tilata halpaa karkkia, suklaata tai vastaavaa? Mieluusti Turusta, jos on normaali kauppa kyseessä.

Lidlistä

saa edullisesti isompia suklaapatukka pusseja ym. makeisia. On tosi hyviä. Kannattaa seurata kilohintaa. Esim. laivalla makeisten isot koot hämäävät, kilohinta kuitenkin kertoo totuuden, että ei olekaan niin edullista.
Lidl on halpa!

Ennen: 0,39€ nyt 0,69€!!!!

Noin kävi muistaakseni jollekin suklaalle tai vastaavalle.

Suklaapatukkapussit

on halpoja Lidlissä ja tosi hyviä. Patukat yksittäin ostettuna nyt ei missään ole halpoja.

Hinta esimerkki Lidlistä

Siellä on nyt tarjouksessa 8 kpl:een suklaapatukka pussit. Pussin tarjoushinta on 1,69 €, joten yhden patukan hinnaksi tulee 21,13 €, joten ei kovin kallista..
Mitä vittua sä selität, noob. :DD

Karkkia...

...www.cybercandy.co.uk
Asematunneleissa (rautatie, kaisaniemi ja sörnäinen) on halpoja karkkikauppoja, esim. Tobleroneja ja muita hyviä karkkeja halvemmalla kuin laivojen tax free myymälöistä.

Saiturin pörssissä kalliossa ja itiksessä on myös vaihtelevasti karkkeja tosi halvalla, viimeksi esim. Fazerin huippuhyviä liitulakupusseja eurolla.
"Asematunneleissa (rautatie, kaisaniemi ja sörnäinen) "

- nämäkö on Turkua?
No ehkä tähän samaan ketjuun voi vastata laajemminkin. Itse löysin paikalle Googlella ja asun stadissa, eli kiitos vaan vinkeistä! Saiturin pörssiä en ennen karkkikaupaksi mieltänytkään.
Raisiossa on avattu uusi makeistukku yritys jossa on hinnat suhteellisen edulliset. Paikka on avattu Tasalanaukiolle.
mistä saa karkkii halval??
Kai teidän äidiltä löytyy leivontatarvikkeita, niin voit pyöritellä vaikka kaura-kookospalloja. Kyllä mulle vain nuorena maistui.
en oikein tiedä. paikkakunnallani on sellainen liike, josta saa karkkia, suklaata ja muita makesisia 1sentillä kappale ja muutenkin halvalla. mutta se ei ole turussa, olen pahoillani.
Kirjottakaa googkeen karkkitukku sieltä löytää halvalla
Keskustelu on vanha, mutta tulee mieleen, miksi pitää saada karkkia halvalla? Sen ymmärrän, jos on joku juhla, jossa niitä tarvitaan satoja kiloja. Postimyynnissä postikulut tulevat päälle, mikä vähentää edullisuutta. Jos kyseessä on yksittäinen ihminen, niin järkevämpää on vähentää kulutusta. Kun syö massun täyteen oikeaa ruokaa oikeina ruoka-aikoina eikä harrasta jatkuvaa mielihyvänapostelua, niin karkin kulutuksen saa kuriin.

Itse käytän karkkeja lähinnä jälkiruokana muutaman kappaleen tai syön niitä vaihtoehtoisesti kun olen flunssassa tai kurkku on muuten ärtynyt esim. laulaessa. Samoin suklaata nautin lähinnä jälkiruuaksi, jolloin kulutus pysyy kohtuudessa. Täyteen mahaan ei tee mieli syödä koko pussillista/levyä.

Saiturin pörssistä olen löytänyt tänä syksynä parhaat/edullisimmat kovat sokerimakeiset. Siellä on yksi anista sisältävä makeinen, josta pidän. Yksi pussi riittää flunssassakin viikoksi tai pariksi. Suklaita tuunailen ostamalla taloussuklaata (esim. Lidlin tai S-ryhmän edullisimmat suklaat). Sulatan sen vesihauteessa ja lisään mausteita (esim. piparminttuöljyä, kookosjauhetta, tummaa kaakaojauhetta jne) ja jähmetytän jääkaapissa silikonisessa suklaamuotissa.

Tykkään edullisimmista sokerimakeisista, koska niissä on yleensä myös lyhyin tuoteseloste. Ei sokerikaan ole terveellistä, mutta vältän ainakin lisäaineita.
Joulumakeisia saa joulun jälkeen -50% Toki ei ihan joka kaupasta. Niitä kauppoja saa vähän hakea. jossain -50% alennukset ovat jo nyt ja jossain taas vasta loppiaisen jälkeen jos ollenkaan, En tiedä mitä niille tekevät ne jotka ei allennuksella myy.
 /   /  / Mistä halpaa karkkia?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta