AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / Minne mennä kanarialla?

Minne mennä kanarialla?

21 Vastausta 2 296 Lukukertaa
Peruimme Egyptin lomamme ja ajattelimme lähteä kanarialle. En ole koskaan siellä käynyt eli mitä paikkaa suosittelette. Millainen sää siellä on maaliskuussa?

Mitä haluatte

lomaltanne? Saaria on 7 ja jokaisella omat erikoisuutensa. Riippuu ihan seurueenne koostumuksesta, lapsia, nuorisoa, vanhuksia...
Haluatteko bailata, maata rannalla/altaalla, tutkia kanarialaisia kyliä, tarpoa luonnossa, shoppailla tai vain oleskella vuoristossa ilman naapureita...
Kaikkea löytyy ! Lämpö päivällä n. 24 - 28c,n auringossa 34c. Yöt 18 - 20c.

tuoli oli

hauska tieto...auringossa on 34C Kanarialla.....? Jos totta puhutaan niin kaikki muutkin lämpötilat on liijoiteltuja eikä takuulla mitään keskilämpö Kanarialla maaliskuussa. Että yöllä on jopa 20C ....kuka uskoo kuka ei mutta miksi valehdella ja kysyjä jättää pitkähihaisen kotiin....

tuossa vinkki miten asia on ja sen mukaan kannattaa varustautua eikä villasukat ole huono idea kun Kanarialle matkustaa...harmi kun teidän matka peruuntui....siellä olisi ollut edes lämmintä....

http://www.lomamatkailija.com/saa/kanariansaaret-espanja.php

Tuijottele

sinä tilastoja vaan! Ehdottomasti paras konsti sään toteamiseksi on avata partsin ovi ja haistella
ulkoilmaa. Eilen klo 15.00 auringossa 31c. Sorry, ei maha mittään näin se vaan on.

ei lämpöä

mitata auringossa vaan varjossa...ja eilein oli 19 varjossa että se siitä sinun mittauksesta. Oli viime lauantaina Suomessakin auringossa parvekkeella yli 30 C...

eilisen (3.2.)virallinen tieto

inglesissä oli 20,7.älä vedä eri suuntaan jos yrität oikaista.Wethwer wunderground kertoo pienin aikavälein paikallisia tietoja.nämä ovat siis mitattuja arvoja.

Kyllä kai

tilastot kertoo sen miten lämmöt on eikä sinun mittaukset parvekkeella....

Sano

mitä sanot, mutta minä päivittäin lämmittelen auringossa, enkä tilastoissa.
Ota huomioon saarten eri mikroilmastot, niitä on kymmeniä, ja läpötilat vaihtelevat suuresti.
Saarilla on muitakin paikkoja kuin GC tai TFE.

Varjossa/auringossa..

On sama lämpötila. Aurinko vain lämmittää sitä MITTARIA. Ajapas autolla aurinkoista tietä ja yritä saada auton lämpömittariin kesälläkään 40 tai edes 35... Tai laita joku puhallin puhaltamaan sitä sitä mittaria auringossa niin saat oikeamman lukeman.

Näin on ... teoriassa.

Oikeastihan se auringon säteily lämmittää kaikkea mihin osuu - myös ihmistä mittarin lisäksi. Kanarian pituusasteilla teho on jopa 1400W neliömetrille.

Ilman lämpötilalla ei ole tuulettomissa olosuhteissa sitten paljoakaan merkitystä. Onpa tuota tullut joskus lasketeltuakin paidatta... vaikka lämpötila oli nollan pinnassa.

Hyvä käytännön esimerkki on asfaltti... varjossa sen lämpötila on sama kuin ilman, mutta auringossa helposti 30 astetta yli ilman lämpötilan.

Lämmintä oli

PUERTO DE LA CRUZISSA tammikuun puolivälissä yöllä 18 astetta, minäkin vilukissa tarkenin ohuella takilla istua terassilla ja päivisin 19-24. Tosi on. Siellähän ei vuorokausi lämpötila hirveen suuresti muutu. Ihana paikka vanhemmalle ikäpolvelle. Nuoria tosi vähän. "Mummojen paratiisi"

Viime helmikuu FV:lla

Viime vuoden viikolla kasi juoksin Fuerteventuralla joka aamu lenkin ennen ennen auringonnousua, jolloin sää on siis kylmimmillään. Lenkillä menin ostarin ison lämpömittarin ohi ja yhtenä aamuna siinä oli alle 20 astetta (18), joten kyllä tuo yölämpötila on aivan oikein, ainakin aivan rannassa ja jos tuo mittari ei nyt aivan omiaan näytellyt. Sisämaassa ja vuoristossa voi toki olla kylmempää.

maaliskuu

on säiden puolesta ihan hyvä.silloin menen itsekin.playa del ingles on yksi monipuolisimmista paikoista,siellä on hyvä ranta,paljon ravintoloita,mahdollisuus bilettämiseen,löytyy rauhallisuutta,hyvät yhteydet lähipaikkoihin ja las palmasiin,suuri hotellivaihtoehtojen määrä,mitä muuta voisi toivoa?
Teneriffalla Americas tarjoaa rantaa, ravintoloita, kauppoja, riipuen hotellista myös rauhaa ja hiukan ylellisyyttäkin. Kannattaa tutustua matkanjärjestäjän valikoimiin ja sulkea ensin pois ne vaihtoehdot mitkä eivät ainakaan miellytä, ja katsoa sitten lähemmin jäljelle jääneiden sopivuus omaan makuun. Saarista ehkä monipuolisimmat ovat Teneriffa ja Gran Canaria. Lanzarote ja Fuerteventura ovat taas omanlaisiaan, eivät kuitenkaan huonoja nekään. Mieti ensin mitä lomaltasi haluat ja etsi kohde sen mukaan. Onnea matkaan, toivottavasti löydät sen oikean :))
Vaihtoehtoja on tosiaan monenlaisia, Etelä-Teneriffalta Americas-Los Cristianos tarjoaa aika monenlaista, sieltä kannattaa myös tehdä retkiä eri puolille saarta. Teneriffaa suosittelisin matkaajille, jotka haluaa nähdä luontoa ja erilaisia paikkoja ja maisemaa, se on monipuolisin. Pientä ja viehättävää kylämiljöötä tarjoaa esim Gran Canarian Puerto de Mogan, toki sielläkin on paljon turisteja. Kaupunkilomaa löytyy eri saarilta myös. Lanzarote karumpi, kaunis omalla tavallaan, vähemmän turisteja ainakin pienemmissä paikoissa, löytyy Cesar Manriquen arkkitehtuuria, mielenkiintoisia käyntikohteita. Fuerteventuralla ja pienemmillä saarilla turismi ei ole niin vahvasti esillä. Sää on talviaikaan yleensä niin että Gran Canarialla ja Teneriffalla varmimmat auringonottokelit etelärannikolla, Lanzarotella taas ehkä Carmen, koska etelässä voi olla aika tuulista. Maaliskuussa yleensä ihan hyvät kelit, tuulista voi olla välillä ja sateetkin aina mahdollisia. Erilainen ilmasto kuin Egyptissä, mutta maisemallisesti tarjoaa enemmän. Itse olen sitä mieltä, että Kanarialla kannattaa ehdottomasti kierrellä ainakin osa lomasta eri kyliä ja pysähtyä välillä ihailemaan maisemia, erityisesti Teneriffalla. Avoimin silmin matkaan, minne sitten päädyttekin!
Kiitoksia vastauksista!

Reissuun on siis lähdössä nuori pariskunta. Haluamme rentoutua, mutta olisi kiva jos voisi tehdä retkiä jonnekkin jos siltä tuntuu. Jonkin verran myös yöelämää ja shoppailua ja hyvä hotelli on myös hakusessa.

tulkaa inglesii

ette kadu, joka vuosi pitkä aikaa oon siel ollu, iltaelämääki on iha riittävästi

Riu Flamingo

Varatkaa Riu Flamingo Inglesissä. Se on huoneisto, mutta kannattaa ottaa ainakin aamiaisella, joka nautitaan Riu Papayassa, samalla kompleksissa olevassa hotellissa. Illaliinen on myös, buffetti, tosi suositeltava. Riu on aina varma nakki. Jos ei ph halua koko ajaksi, voi hovimestarilta kysyä, onko tilaa illalliselle, joka on kahdessa vuorossa, klo18 ja 20, ja maksaa erikseen. Yksi parhaista buffeteista Inglesissä.
Siinä on lähellä myös suomalaispaikkoja, kuten Iskelmäbaari etc.,Hotellin bussi , ilmainen, lähtee oven edestä rantaan. Linjabussin pysäkki myös oven edessä.

Peruimme myös

ja lähdemme Las Palmasiin. Pidämme kaupungista, sillä siellä on ison kaupungin vilske ja hieno ranta myös. Aiomme samoin patikoida vuoristossa, joten aika kyllä kuluu.

puerto rico

Puerto Ricoa kanarialla suosittelen,olen ollut joitain paivia Inglesissa ja Puerto Ricossa olen kaynyt melkein paivittain,siella kesailma,ja Inglesissa koleampaa

Onnittelut!

Palmas oli hyvä valinta. Siellä on aina tekemistä haluaa sitten palvoa aurinkoa tai kuluttaa aikaansa muuten. Voi kun taas pääsis hotelli Reina Isabelin kattoterassille tsiigaileen. Hyvää Matkaa!

Dunas Maspalomas

Suosittelen Finnmatkojen hotelli Dunas Maspalomasta, joka sijaitsee erittäin hyvällä, rauhallisella paikalla, josta on lyhyt matka rantaan. Hotelli on apartomentos tyylinen, ruoka siellä on erinomaista ja hotelli on erittäin siisti. Sanon tämä melkoisella kokemuksella, koska olen Inglesin alueella asunut ainakin kymmenessä eri hotellissa vuosien aikana.
 /   /  /  /  /  / Minne mennä kanarialla?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta