AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Windows7 ja uudelleen asentaminen

Windows7 ja uudelleen asentaminen

13 Vastausta 4 000 Lukukertaa
Kysyin yhdeltä tietokonemyyjältä että tuleeko koneen mukana windows7 asennuslevy. Sanoi jotain että se on koneessa sisällä ja uudelleenasennus tapahtuu palauttamalla kone tehdasasetuksiin. Miten se tehdään? Mutta mitä jos esim. kone ei käynnisty. Onko silti hyvä ostaa windows 7 levy?

Tee palautuslevyt !!!

Lue ohjeet miten palautuslevyt tehdään. Tarvitset 3-4 tyhjää DVD-R levyä. Nämä on tärkeä tehdä. Vaikka koneen saa palautusosiolta asennettua uudelleen, niin palautusosio voi jostain syystä vaurioitua ja silloin tarvitaan palautus levyt.

Olet jo maksanut Windowsistasi, ei tarvitse samasta kahta kertaa maksaa.
Kiitos
Tee se Windwos 7:n asennus levy siitä virallisesta Windows 7:sta minkä saat koneen mukana äläkä mistään haittaohjelmilla saastutetusta piraatista joka ei toimi ilman ajureita.
Re wddwwd: "PARAS VASTAUS KYSYMYKSEESI
ENSIN MENET KAUPPAAN JA KÄY OSTAMASSA DVD-R TAI DVD-RW 4.7gb tyhjän levyn. (myydään yleensä jossain 5kpl pakkauksissa, kuten anttilassa)

http://www.poweriso.com/download.htm

www.utorrent.com/downloads

http://thepiratebay.org/torrent/5378523/WINDOWS_7_ULTIMATE_SUOMI_32_bit_ja_64bit

1. lataa ja asenna poweriso koneelle

2. lataa ja asenna utorrent koneelle

3. avaa toi torrent linkki, sieltä paina lataa torrent, seuraavaksi valitset jomman kumman 32 tai 64 bit, ne näkyy siinä omissa kansioissaan muistaakseni, ota ruski pois siitä mitä versiota et tarvitse niin ei tule turhaan ladattua sitä, sitten vaan ok, seuraavaksi valitset tallennuspaikan (sellainen mistä sen itse löydät) sitten odottelet nettiyhteyden nopeudesta riippuen kun torrent on tullut 100%, senjälkeen se on valmis poltettavaksi. voit seurata latausta ottamalla utorrentin esille, se on käyttöjärjestelmästäsi riippuen jos käytössä windows 7 löytyy oikeelta alhaalta valkosen pienen ylöspäin osoittavan nuolen sisältä ..

4. syötät dvd levyn sisään levyasemaasi.

5. avaat powerison, valitset vasemmalta ylhäältä "file" tai "tiedosto", riippuen millä kielellä asensit ohjelman, sitten seuraavaksi "open" tai "avaa" , ja selaat sieltä minne tallensit sen torrentin niin otat sen .iso tiedoston sieltä auki

6. sitten seuraavaksi valitset "burn", tai polta ja seuraat selviä ohjeita ja polttoprosessi voi alkaa.. odota rauhassa kunnes ilmoittaa että poltto 100% valmis ..

7. sulje poweriso ja kaikki muutkin avoimet ohjelmat, syötä polttamasi dvd levy asemaan, käynnistä kone uudestaan, ja näytölle pitäisi tulla sanoma " paina mitä tahansa näppäintä käynnistääksesi levyltä " sitten painat vaikka enteriä (pitää olla tarpeeksi nopea, muuten kone käynnistyy normaalisti)

8. jos ei tule mitään ilmoitusta että käynnistä levyltä, sun täytyy mennä biosiin ja muuttaa käynnistymään ensimmäisenä dvd levyltä.. ohjeet siihen löydät täältä:

http://www.vistax64.com/tutorials/205005-boot-priority-change.html

(vistalla pitäisi olla samat valikot kuin seiskassa) "

Moro!
Itsekin olin siinä tilanteessa, että piti kone palauttaa tehdasasetuksiin. Latasin näiden ohjeiden mukaisesti windows 7 ultimate 64-bit version. Kiitos todella selvistä ohjeista! Ainoa ongelma on nyt Windowsin aktivoiminen, kun en tiedä, millä koodilla sen teen(edellisen windowsin key product-koodi ei käy tämän windowsin aktivoimiseen). Haluaisinkin kysyä, että mitä tapahtuu, jos en aktivoi tätä määräaikaan(30 päivää aikaa) mennessä. Onko minulla sitten käytössä windowsin aito vai piraattiversio?
Kiitos vastauksista jo etukäteen!!
30:n päivän kuluttua voit tarkistaa kantaasi noista "todella selvistä ohjeista".
Tarkoittaa sitä, että olet ilmeisesti tuhonnut Windowsisi jollain piraatilla. Uuden, toimivan Windows 7 Professionalin saa kaupasta.
Aktivointi http://thepiratebay.org/search/daz%20loader/0/99/0 .
MS tyrkyttää uutta päivitystä KB2534510, joka saattaa huomata "lataajan", mutta siinä tapauksessa päivitys lataajaan ilmestyy varmaan parissa päivässä.
DVD RW:t ei toimi, palautuslevyt pitää olla DVD- R levyjä.
Ok. Tekeekö tuolla windows.old tiedoston sisällöllä enää mitään? siellä on kaikki edellisen windowsin tiedot..
Tai vaihtoehtoisesti tekee Windows 7:n omalla varmuuskopioinnilla (tai esim. Easeus-ohjelmalla) image-kopion käyttiksestä ulkoiselle kovalevylle, vai mitä?

Jos tekee DVD:lle, niin osta 5 kpl DVD+R -levyjä, ei tarvita mitään ohjelmia vaan Win 7:ssa on itsessään palautuslevyjen + korjauslevyn luonti. En tosin tiedä, mikä merkitys korjauslevyllä on.
ite asentanut ihan hyvin rw-levyllä. ei oo ollu ikinä ongelmia
Nyt on uus windowssi7 prohvessionaali hankittu....kannattaako tuo koko kiintolevy nyt alustaa kaikesta turhista vanhoista windowstiedostoista ym roskasta!!
Kyllä.
 /   /  /  / Windows7 ja uudelleen asentaminen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta