AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Lautaparketti

13 Vastausta 915 Lukukertaa
Onko kenelläkään kokemusta BOEN lautaparketeista? Tätä saa ostaa Netraudasta.
Ainakin ennen Boenin parketit oli korkeatasoisia. En ole nyt viimevuosina asentanut sitä joten en tiedä tämän päivän tilannetta.
Kalliita vain näkyy olevan tuolla netraudassa. Parkettia ostaessa kannattaa kysyä tarjouksia useammasta liikkeestä niin säästää helposti 5-10€/neliö.
Joo olen kysellyt ja Timberwisen ainakin ovat kalliimpia kuin esim.Boenin parketit.
Katsi vaikka tästä, ja muualtakin.. http://www.parkettikauppa.com/
"Hinta pidetään kurissa toimimalla ilman omaa varastoa Suomessa ja ennakkomaksuperiaatteella. "
"Hinnat on esitetty joko neliömetreittäin tai kappaleittain ilman kuljetusta. Kuljetuksen hinta on Suomessa 120 EUR + alv 22%. Koska meillä ei ole varastoa Suomessa vaan toimitetaan tavarat lattiakohtaisesti on kaupassa pienlaskutuslisä, eli alle 1000 EUR tilaukseen lisätään 100 EUR + alv"

Itse en kyllä menisi noilla ehdoilla ostamaan ja kuinkahan takuu toimii? Ennakkomaksuperiaate? hahaa
Onkohan tuolla firmalla suomessa valtuutettua asennusliikettä joka hoitaa reklamaatiot?
Ennakkomaksu periaatteella asiakas sitoituu ostamaan tilaamansa tuotteen, muuten homma menissiihen, että tilaillaan kaikenlaista, ja jätetään lunastamatta. Nettikauppa on hyvin pitkälti tuollaista, kyllä minäkin nuorenamiehenä hain kaupasta tavaraa vastakirjalla, nyt maksan muovirahalla, niin se maailma muuttuu "eskoseni".
Pitäisikkö maksaa näkemättä tuotetta?
Tilasin aamulla paikalliselta parkettifirmalta 65neliötä Boenin valkolakattua tammea ja maksan sitten kun tavara on työmaalla. (29 €/neliö rahtivapaasti).
Jatkuvasti on tiedotusvälineissä uutisia siitä kuinka ihmiset on tilanneet netin kautta ja maksaneet etukäteen ja sitten itkevät kun tavaraa ei ole tullutkaan.

"Ennakkomaksu periaatteella asiakas sitoituu ostamaan tilaamansa tuotteen".
Entäpä jos tuote on täyttä paskaa? Minne reklamoit siitä? Entäpä jos asennus hävikki on suurempi kuin olit ajatellut? Tilaat paketin tai pari lisää ja maksat pientoimituslisän 100€+rahti 120€+ALV.
Maailma muuttuu mutta ei ole pakko muuttua mukana, "eskoseni".
Parkettikauppa.com käyttää maksupalveluna Suomen Maksuturvaa. Homma toimii niin että rahat menevär kolmannen osapuolen tilille eikä kauppias saa rahoja ennen kuin tuote on toimitettu. Tämä tarkoittaa nimenomaan ettei syntyisi sitä tilannetta ettei voi varmistuoa tuotteen laadusta ennen kuin kauppias saa rahansa. Reklamaatiot joko suoraan kaupalle tai Maksuturvan kautta.

Erinomainen systeemi.
Tilasin paikalliselta parkettikauppiaalta tätä BOEN parkettia. Tavara tuli sovittuna aikana ja ehjänä, sitä oli oikea määrä ja laskun sain perässä. Eli kaikki meni hyvin.
Ostin Kodin Terrasta täällä Kokkolassa hienoa Arizona -kuosia. Voin suositella! Tuolta löytyy lisää infoa: http://www.triofloor.fi/c1-lautaparketit.html
Eli ostit sitä 2 viikkoa sitten ja nyt jo voit suositella ?

Voit suositella sitä 15 vuoden päästä vasta.

Nääs Parketinkin pitää kestää vähintään sen. Mieluiten 40 vuotta.
Olet kyllä oikeassa! Tuli vain niin hyvä mieli kun täälläkin palstalla ollut niin paljon kauhutarinoite epäonnistuneista hankinnoista ja meillä tässä vaiheessa kaikki sujunut kuin "rasvattu". Jos siis hieman tarkennan lausuntoani: Suosittelen Boen Arizonaa sen ulkonäön (uutena) ja todella helpon asennettavuuden takia ;)
Kuinkas nyt kun melkein vuosi on kulunut? Vieläkö lattia on mieleinen?
On todella mieleinen. Toimitus tuli nopeasti, oli helppo asentaa ja kaikin puolin tosi hyvä. Voin lämpimästi suositella.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta