AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Keskusteluketju on täynnä. Ole hyvä ja aloita uusi keskustelu
 /   /  /  / Kärsämäki

Kärsämäki

500 Vastausta 6 150 Lukukertaa
Apulassa oli ilmoitus jossa myydään sakemannin pentuja kärsämäellä. Isänä oli Royal Coctailissa oleva uros ja emänä joku Grauenfeld.
Onko joku jo hakenut tältä kennelnimettömältä ihmiseltä pennun ?
Soittelin tälle naiselle pennuista ja ei oikein vakuuttanut saksanpaimenkoira tietämyksellään.
Mutta itse pentu kiinnostaisi, osaattako sanoa, että onko näistä pennuista kansallisiin lajeihin suvun perusteella. Varmaan ilman linkitystä löydätte pentueen.
Tässä on jotakin tietoa pentua myyvästä henkilöstä..
http://blacky.kolhoos.ee/discuss/msgReader$2082?mode=day
Jokaisella asialla ku on juurensa....
Itse en henkilökohtaisesti tuosta yhdistelmästä ottaisi, tietäen vanhemmista...
mikä niissä vanhemmissa vikana on? tutkin emon taustan ja todella hyvä sukuinen ja tosi terve päästään, pentueen uroskin todella tervepäinen ja eikä todellakaan Royal Coctailin kasvatti. tutkikaa ja kysykää kyseiseltä ihmiseltä suoraan ennen kuin puhutte täällä vääriä asioita jotka ei pidä paikkaansa.
Onneksi ne kaikki pennut ovat saaneet todella hyvät kodit.
Isähän ei olekaan royal coctailin kasvatti mutta hänen uros kyllä.. Isän suku.. :/ emän suku.. huh.. Jostakin kuului että emältä oltaisiin operoitu hieman suutakin että puru ote paranisi.
Ja jos kyseessä on tämä pentue mitä itse luulen, on hinta hiukan kova tuollaiselle pentueelle. Ja eikös samassa paikassa myyty karjalankarhukoiriakin.. niitäkään ei oltu tutkittu ja luvattiin perättömiä..
Itse en kyllä tuon linkityksenkään perusteella uskaltaisi mitään elukkaa kyseiseltä ihmiseltä ottaa. Mahtoi edellinen kirjoittaja olla itse pentueen teettäjä.
Mutta jokainen tavallaan, jos kyseessä on sama henkilö on hänestä kuulunut muutakin epäilyttävää joten ainakaan itse sekaantuisi kyseiseen ihmiseen.
kerro ny ihmeessä,mitä kyseinen henkilö on luvannu pennuista? miten pennut voi olla suvuttomia? jos vanhemmilla viralliset paperit Kennelliitossa? Miten pennuista voi tulla käyttökelvottomia? jos luovutus iässä ostaa pennun,niin eiköhän jatko ole ihan sieltä hihnan toisesta päästä kiinni sen jälkeen mikä siitä pennusta kasvaa? eipä tuo kasvattaja näy "tehtailevan" ainakaan pentuja kun en löytäny siltä kyseisen rodun pentuja olleen 10 vuoden sisällä. ja näky nuo vanhemmat ainakin olevan ihan hyvä sukuisia ja terveitä,ei käyttäny ainakaa mitään C-lonkkaista paskaa,joita valitettavasti monet niin sanotut "hyvät" kasvattajat käyttävät. mut jokainen tyylillään ja kukaan kun ei ole täällä maailmassa täydellinen,muistakaa se kun alatte täällä kirjoitteleen.Kannattaa ensin katsoa peiliin ja kysyä,olenko itsekkään sen kummempi.
olen ymmärtänyt että Royal Coctail on myynyt pennun tai pari tälle. Että samaa sakkia, tietosesti on lähtenyt "auttamaan".
Mutta voihan ihminen muuttua, eikö voikkin ! Ehkä joskus jos saa jonkun verran luottamusta ja tukea osakseen, niin ehkä niin voi tapahtua. Mä ainakin toivon tässä tapauksessa käyvän niin. Ehkä kyseiselle henkilölle on tapahtunut silloin joskus yksityiselämässä jotain aivan kauheaa, ettei enää millään oo ollu väliä. Sellaistakin voi tapahtua, jos esim. läheinen (lapsi) kuolee tai jotain sellaista. Ei kaikki välttämättä oo niin musta-valkoista.
Sen voin sanoa että ei ole muuttunut...PITÄKÄÄ SILMÄT JA KORVAT AUKI...
mitäs väärää tuossa kirjoituksessa on ? täyttä totta joka sana... Suku ei päätä huimaa aloittajan haluamalle pennulle.. Eli en usko että nämä koirat ikinä tulevat pärjäämään kansallisissa.
Ja kasvattaja, tein tutkimusta ja sama henkilö on kyseessä, eri sukunimellä vain.. Järkyttävää touhua ja vielä kasvattaa tuollaisia pentuja. Noh mitäs muutakaan nämä puskakasvatajat saavat aikaiseksi muuta kuin rahan kiilto silmissään tekevät,monistavat suvuttomia, käyttökelvottomia pentuja. Toivottavasti kasvattajalla on tarpeeksi fiksu myös selventämään näiden kahden suvun haitat pennun ostajille, että mitä on luvassa.
kuka jaksaa vieläkin marjasta ja hänen kennelistään puhua paskaa...sakemannin pennun on terveistä vanhemmista ja sirutettu,madotettu rokotettu ja rekisteröity...tiedän koska olen tilanteen itse nähnyt samalla kun kävin omaa sakemanni urostani katsomassa ja eläinlääkäri oli siä silloin paikalla...se joka tämänkin ketjun taas pani liikkeelle niin voisi katsoa peiliin en usko et kukaan heistä jotka pennun sai on valittanut.oma koirani on saanut hyvää hoitoa tässä kennelissä eikä minulla ole mitään pahaa sanottavaa marjan koirien kasvatuksesta.
NO HYI, kerroppa sä nyt sitten noista haitoista jos kerran niin paljon tiedät!!!!!! Ja sinä MISTÄ PENTU? mistä päättelit ettei kyseisellä ihmisellä ole kennelnimeä??? Ja mä toivon teiltä kahdelta VASTAUKSIA väitteisiinne. Tunnen kyseisen ihmisen ja tunnen kyseisen nartun (jolla on muuten kaikki palikat päänupissa kohdallaan ja olen varannut seuraavasta pentueesta itselleni pennun) ja voisin jopa väittää et tunnen tän kyseisen uroksen todella hyvin ja voin kyllä kertoa uroksen luonteesta teille paljonkin jos teiltä loppuu tiedot kesken....
Entäpä ne ominaisuudet ja suku? Kivalla luonteella kun ei pitkälle pötkitä.
Niin kauan kuin "tervepäisyys", suoraselkäisyys", "huippuluonne" tai mikä muu tahansa hauska sana vetoaa ihmisjoukkoon x eikä muuta osata olla vailla, myydään myös tasottomia koiria.
Nuo linkitetyt asiat on pientä... Mukava tietää missä asuu nykyään ja että on vaihtanut nimeään. Tapoja ei ole muuttanut koskaan, mutta jospa nyt?
Tämä kyseinen nainen ja hänen ystävänsä ovat todella mielenkiintoista porukkaa, he herjaavat ja lynkkäävät täällä muita ja itseltään löytyy tuollaisia juttuja... Kertoo jo aika paljon "kasvattajasta" rahan ahne täti. Joka ei näytä osaavan pitää koiristansa kovinkaan huolta. Jos näitä jutunaiheita löytyy jo näin paljon netistä niin ei hyvä.
Jättäisin aloittaja rauhaan tämän kennelin. Pelkästään kasvattajan takia jättäsin koiran ostamatta. Puhumattakaan suvusta. Kyllähän jokainen koira menee kotikoitana mutta onko saksanpaimenkoira kotikoira??
Kyllä varmaankin. Ei kai se sentään naapurin koira ole?
En edelleenkään saanu sulta vastausta HYI!?!? Pistit vaan linkin jossa puhutaan saamaa P:tä ja joku katkera tilittää jotain olematonta. Mä haluun tietää sen et mitä haittoja näillä pennunostajilla on edessään?????? Etkö oikeesti pysty vastaamaan. Ei kannattas puhuu ennen ku on varmaa tietoa asiasta!
Tieto on valttia : Onko tosiaan näin että suurin osa ihmisistä puhuu paskaa kyseisestä henkilöstä, että mikään näistä jutuista mitä kerrotaan ei ole totta ? Huh huh.. Jo vain uskon että totuus piilee näissä jutuissa joita on myös asiakirjoin laitettu eteenpäin jo aikaa sitten. Ihminen joka ei osaa pitää koiristansa huolta ja vaihtelee koiriaan kuin sukkiaan. Koko ajan haalii lisää koiria luokseen ja kohta erinäisten syitten takia vaihtaa omistajaa. Kyllä uskon että asiat linkityksen takana on totta ei paskanjauhamista. Näitä juttuja kuulee myös muualtakin.
On erinäisiä rotuja.. Kukaan kasvattaja ei suurella sydämmellä kasvattele 5 eri rotua. Rahastusta sanon minä.
Ja jokainen voi olla koiran suvuista mitä mieltä haluaa, jos kyseisen isän tunnet kehtaat varmaan kehua sen hyviä puolia ;) Minä en siittä uroksesta löydä mitään hyvää. Nartulla ihan ok suku, mutta minkä takia myyty eteenpäin tietämättömälle "kasvattajalle" nollauttaa tämän koiran jalostuskäytön. Koirastahan on myös olemassa sopimuksessa EI JALOSTUKSEEN. Miksi siis ihminen sitten pennuttaa kyseisen koiran ?
Mutta jokainen tavallaan. Ja ottaa pennun haluamaltaa kasvattajalta.
Aloittaja halusi tietää mihin pennuista on koska haki harrastuskoiraa. Tämä kasvattaja ei ole itse edes tehnyt koirallensa tuloksia. Eikös sekin jo kerro jotain ? Näitä kasvattajia riittää rahankiilto silmissään. Onneksi jokaisella on valinnan varansa.
Miksi kuuluu joka puolelta suomea tästä kyseisestä kasvattajasta vain huonoja asioita ja hyvistä kasvattajista jotka oikeasti paneutuvat saksanpaimenkoiran jalostukseen juurikin käyttökoirana niinkuin asian kuuluu ollakin ei kuulu mitään tälläistä ? Ehkäpä siihen on monia syitä, he huoltavat elukkansa oikein ja suunnittelevat tarkoin yhdistelmänsä. Eivät käytä sitä kaverin koiraa joka halvalla saadaan ja puhuta paskaa toisten kavereiden kanssa.
Sitten kerta noin hyvin tiedät asiasta oletan että olet aika läheinen kyseisen kasvattajan kanssa niin kerroppas minulle mitäs tällä pentueella haettiin ?
Mahtaa olla kiva kaveri sinulla kun ei kerro tosiasioita elämästään .
"Ihminen joka ei osaa pitää koiristansa huolta"
-Koirat ovat olleet hyvin hoidetun näköisiä ja oloisia.

"Aloittaja halusi tietää mihin pennuista on koska haki harrastuskoiraa."
-Vai halusia aloittaja tietää... Hmmm... Ilmotuksesta on todellakin jo aikaa ja kaikki pennut ovat löytäneet jo kodin. Kyllä tämän jutun aloittaja on hakenut tällä jutulla jotain ihan muuta.

"hyvistä kasvattajista jotka oikeasti paneutuvat saksanpaimenkoiran jalostukseen juurikin käyttökoirana niinkuin asian kuuluu ollakin ei kuulu mitään tälläistä ?"
- Mielestänitälläkin palstalla on haukuttu kaikki mahdolliset kasvattajat läpikotaisin.

"Sitten kerta noin hyvin tiedät asiasta oletan että olet aika läheinen kyseisen kasvattajan kanssa niin kerroppas minulle mitäs tällä pentueella haettiin ?
Mahtaa olla kiva kaveri sinulla kun ei kerro tosiasioita elämästään"
-Vastaan heti kysymykseen kun minulle vastataan mitä vikaa kyseisessä nartussa ja varsinkin tässä uroksessa on?? Ja nyt vielä kiitän luojaa että on luonut tuollaisen ihmisen kun sinä.

Mä en kysy ihmisiltä mitä he ovat ehkä joskus olleet, tutustun ihmiseen sen hetkisessä tilanteessa ja teen silloin omat johtopäätökseni. Myöskään omaan tyyliini ei kuulu kantaa mukanani oma-elämäkertaa jonka uudet tuttavuudet saisivat lukea.
0_o : Nartulla ihan ok suku, mutta minkä takia myyty eteenpäin tietämättömälle "kasvattajalle" nollauttaa tämän koiran jalostuskäytön. Koirastahan on myös olemassa sopimuksessa EI JALOSTUKSEEN. Miksi siis ihminen sitten pennuttaa kyseisen koiran ?
oletko ollut paikalla kun sopimusta on tehty ja nähnyt sopimuksen?

Tämä kasvattaja ei ole itse edes tehnyt koirallensa tuloksia. Eikös sekin jo kerro jotain ?
Mistä Sinä tiedät kuin paljon Hän harrastaa kiransa kanssa,vaik ei kisaile kyseisellä koiralla kentillä? Jospa Hän ei hanki koiraa vain näyttelyyn/egon jatkeeksi kentälle näyttääkseen muille kuin Hän on koiraansa "kouluttanut"

Eivät käytä sitä kaverin koiraa joka halvalla saadaan ja puhuta paskaa toisten
kavereiden kanssa.
Mistä sä tiedät että on kyseistä urosta käyttänyt halvalla? oletko ollut paikalla kun sopimusta on tehty? '

mitäs tällä pentueella haettiin ?
Mikset itse vaivaudu ottamaan yhteyttä kasvattajaan ja kysy suoraan Häneltä? vai eikö pokka riitä?

Haluaisin oikeesti vastauksset näihin kysymyksiini,jos sinulla vain on kerta vastaukset näihin kysymyksiin.
Tää oli kyllä huvittavin syy ever olla kisaamatta koiransa kanssa: koira ei ole egon jatke! *huutonaurua*
Ymmärrättekö te miksi on HYVÄ asia jos (saksanpaimen)koiralla haalitaan tuloksia kokeista? Luuleeko joku oikeasti että kyse on vain "machoilusta"?

Ja miksi se vituttaa joitakin tyyppejä kun löytyy (ONNEKSI!) sellaisiakin ihmisiä jotka ovat ansioituneita käyttöpuolella ja puhuvat kisaamisen/tulosten puolesta?
Kaikki kun ei osaa ja kaikilla ei oo edes keskitason koiraa, sekö niitä risoo?

Se on toinen huvittava asia että kaikki kritiikki ja ihmettely kuitataan kateudeksi. Olipa mikä tahansa schesse kyseessä, sille muka ollaan kateellisia. Koskaan ei kuule älykkäitä vasta-argumentteja epäilijöille, aina vaan sitä samaa "oot varmaan kateellinen!".

Nimim. Tulokset eivät periydy mutta p*aska periytyy
Minä en kyllä ymmärrä mitä koira noilla tuloksilla tekee. Kerro nyt kun kerran vauhtiin pääsit. Samalla voisit valottaa sitäkin, millainen on alle keskitason koira. Kun eihän se koiran vika ole jos se joutuu alle keskitasoiselle omistajalle.

Nimim. Pökäle pöntössäni on joka aamu yksilöllinen.
no just satuinpa tulee lukee saittia. kylläpä täällä on kaiken laisia kateellisia ihmisiä, no ei voi mitään ku toisilla on koukkuselkäsiä.... ja värittömiä.... onneksi toisilla on käyttö linjasia ja hienoja koiria. kyseisellä kasvattajalla on tietäkkseni on asiat ok. te muut kateelliset idiootit hävetkää ja pitäkää päänne kii. huhhuh kyl jaksatte paskaa jauhaa vitun idiootit.
en ikinä:
kerro ny ihmeessä,mitä kyseinen henkilö on luvannu pennuista? miten pennut voi olla suvuttomia? jos vanhemmilla viralliset paperit Kennelliitossa? Miten pennuista voi tulla käyttökelvottomia?

hyi: Suku ei päätä huimaa aloittajan haluamalle pennulle.. Eli en usko että nämä koirat ikinä tulevat pärjäämään kansallisissa.

vastatkaa mulle aloittelijalle mikä ny noissa pennuisa on vikana? mistä mä ny oikeesti tiedän keneltä uskallan ostaa pennun?
Jokainenhan tietää ettei tulokset periydy,vaan ominaisuudet.Aika harva kasvattaja itse aktiivisesti kisaa koirillaan missään lajissa,vielä harvempiomistaja on valmis kouluttamaan koiransa kisa valmiiksi.
Terveyden puolesta ei aina saa parhaimmiltakaan kasvattajilta priima pentua.
vaikka oisi kuinka terveet taustat.
otat pennun sieltä mistä tunnet itsellesi oikean saavan.elä kuuntele noita huutajia,heillä taitaa jotain henkilökohtaista vastaan vähän kaikkia kohtaan.
ja saku ihmiset on näillä palstoilla ilkeitä.
Niin, mitäpä sitä tuloksilla ku ne ei periydy. Hyvä sukukaan ei takaa mitään, eikä mikään muukaan. Tehään heti kaikilla kynnellekykenevillä rakeilla pentuja ja MAAILMA PELASTUU <3 on se niin ihkua olla positiivinen, ei sitä mitään kannata kritisoida koska silleenhän sitä priimaa tulee ;D <3 <3 <3
onhan sillä kennelinimi, ainaki ollut.
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN46001%2F06&R=166
Ei näytä edistyvän rekisteröinti, onko penturahat jo ryypätty ettei pysty lunastaan rekisteritodistuksia?
mistäs voit olla noin varma? mistäs tiiät ettei siinä oo jotain muuta takana? onko Sun oma elämä niin köyhää kun kyttäät toisen pentujen rekkaamista? ota ny yhteyttä suoraan ja kysy niin ei tarvii olla niin epätietoinen asiasta. Tuleeko Sun elämä siitä sitten jotenkin viisaammaksi kun näet onko pennut rekattu? Ja tuossakin kun heitit et onko rahat ryypätty?Mitä tiedät nykyisin kyseisestä kasvattajasta?,sekin menee jo hiukan herjaamiseen,kun kerta et voi tietää totuutta.Oleppa hyvä ja vastaa jos olet niin varma asiastasi,kerro ihmeessä,niin ei jää arvailujen varaan.
Kun niin hyvin tunnet, niin kysysitkö mitä ruokaa syötti saksanpaimenkoirauros RAMBOLLE, kun oli saanut koiran "NIIN HIENOON KUNTOON"?
? mitä se syötti?
Se myy kyllä apulassa karhukoiranpentuja eikä sakeja...
Koirat - myydään rekisteröidyt
Karjalankarhukoira narttu pentu
vapaana vielä 1 narttu pentu 12.3.2011 syntyneesrä pentueesta.
Luovutus 30.3.2011 lähtien.
sukutaulu:
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FIN26828/06&ReknoE=FIN54303/07
Metsästykseen tästä lupaava pentu.
Gitta on luonteikas,terävä lupaava pentu.
pentu luovutetaan sirutettuna ,madotettuna,rekattuna EJ-rekkariin väliaikaisesti,kunnes kuvaustulokset saadaan vanhemmille.
Pennun saa normi rekkariin jos haluaa käyttää jalostukseen 2v kun on silmä ja lonkka kuvattu.

Pennut sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla

kyllä sillä sakupentujakin oli. nyt kyllä täällä meillä tuttujen kanssa nauretaan ton touhuja. laitetaan nyt mainos tänne. kilvan vaan hoitopaikkoja varaileen.

Miilun Haukut Ky

Kärsämäki
KarttatiedotKarttatiedot ©2011 Tele Atlas - Käyttöehdot
Karttatiedot
Sulje
Karttatiedot ©2011 Tele Atlas
[Kierrä karttaa 90 astetta]
▼Kartta
Kartta
Satelliitti
Maasto
45°
Tunnisteet

Reittihaku tästä osoitteesta

Reittihaku tähän osoitteeseen

Etsi yrityksiä tai palveluita kartalla näkyvältä alueelta

Lemmikkieläinhoitola kissoille ja koirille. Hoidamme lemmikkieläimesi yksilöllisesti ja huolella. Voit tuoda lemmikkisi hoitoon vaikkapa matkan ajaksi. Hoitolamme sijaitsee Kärsämäellä. Lämpimästi tervetuloa!
Toiminnan kuvaus

Lemmikkieläinhoitola
Käyntiosoite

Eteläpuolentie 156, 86710 KÄRSÄMÄKI
Puhelin

041- 7246087
Sähköposti

Näytä k

Paikkakunta: Kärsämäki
Marja Ukkonen 041-7246087 email (ilmoitus jätetty 25/4/2011)
eipä oo näitkään karhukoiria rekattu
No ei varmaan oo rekattukkaan kun ei edes ollu karhukoiria. Tai olihan niissä puolet karhukoiraa ja puolet olikin sitten saksanpaimenkoiraa. Se oli tällänen HUPSISTA-juttu!!! Toivottavasti joku näistä pennun ostajista ees tajuis nostaa kunnon äläkän!
Voi luoja! Puhdasrotuisenako myynyt? Petoshan se olis.. Voi luoja sen touhuja...
Nyt sillä on sulonen mäyriksenpentu <3<3<3
Heh!!! Mahtaa teitä vanhoja "kavereita" ketuttaa kun joku pääsee elämässä eteenpäin ja te ootte jääny junnaamaan paikoillene.... Elämän AINOA tehtävä stalkkailla toisten tekemisiä! :D :D :D :D Onnea sulle Marja uuden toiminnan aloitukselle ja hyvää kesää... T: UUSI YSTÄVÄSI
Sinä vanhakaveri olitko sittenkään niin "kaveri" kun näin selän takana "nyt kyllä täällä meillä tuttujen kanssa nauretaan ton touhuja. laitetaan nyt mainos tänne. kilvan vaan hoitopaikkoja varaileen."
Hienoahan se on et mainostat näin Hänen uutta yritystään ,kyl Hän näinkin saa mainosta yritykselleen ja ehkä tulevia asiakkaita,vaik ensin vain uteliaisuudesta ja sit myöhemmin kanta-asiakkaita.Hänellä menee nyt hyvin ja elämä järjestyksessa.
Jos Olet Hänen "vanhakaveri" olisit onnellinen Hänen puolestaan että Hän on saanut elämänsä kuntoon.Vai OLETKO niin kade ? eikö oma elämäsi olekkaan niin hyvin kun Kiusaat Marjaa?
Kyllä uusi ystävä on ihanan ystävän saanut <3
Toivota onnea eläimille. Kyllä vanhalla kaverilla on aina ollu asiat kunnossa. uudet kaverit tulee huomaan mitä Marja tuo tullessaan. Onnea oikeen paljon Orivedelta!
mietin täs et jos oikeesti ootte vanhoi kavereita ni miksi ette suoraan ota yhteyttä? vai pelottaako ottaa ? vai onko kuitenkin niin että teillä itellä ei ole kuitenkaan niin hyvin asiat ja kostatte sen näin? no kuiteskin eikös se näin mene et sen edestään löytää mitä toiselle teet?
Marjallakin varmaan paljon kerottavaa "vanhoista kavereista" ja heidän koirien pidosta,on vaan fiksusti hiljaa ja osaa olla hiljaa,vaikka ymmärrän kyllä jos hänkin alkaa ladella suoraa tekstiä eräistäkin "vanhoista kavereista" joiden koirien pitoa seurannu vierestä vuosia ja ollut kaverina ja auttanut paljonkin eräitä "kasvattajia" joiden kasvatustyötä seurannut ja kennelliiton jalostuspuolesta näkee mitä eräskin "hyvä" sakemanni kasvattaja Kangasalalta tekee.Sekä eräskin kasvattaja Viljakkalasta sekä Ylöjärveltä.
Marja on kertonut mulle kaiken omasta elämästään ja Olen tuntenut Hänet jo useamman vuoden tiedän vaikeuksista ja selkäänpuukottajista.Ihme että jaksaa silti luottaa vielä ihmisiin ja siihen että joku kaunis päivä selkäänpuukottajat saavat ansionsa mukaan,Hän jaksaa edelleen uskoa siihen että kaikella on tarkoituksensa.
Joskus elämän tarkoitus ei ole se mitä itse itsepäisesti haluaa/tekee, vuosikymmeniä, aina vaan väkisin, kantapään, pohjamutien ym kautta.
Eihän sitä enää voi toivoa kuin se joskus onnistuis. Ikävä vaan hänen tekemisiään on täytynyt aina seurata ja aina ne päättyy samoin.
Jos nyt ihan vaan rupeaisit seuraamaan omaa elämääsi.... Se saattaa olla vähän huonolla mallilla kun on keskittyminen mennyt M.n elämän seuraamiseen. :D :D :D Mut toisaalta jos oma elämä on todella tylsää ja ilman mitään tarkoitusta, ni mikä ettei... ;D
Marja ei koskaan ole kyennyt ketään auttamaan, itse hän on autettava ollut eläintensä kanssa aina. Puheet on täysin eri asia kun teot. Jos vanha uusi ystävä oilisi oikeasti vuosia tuntenut hänet tietäisit puheet tuulesta temmatuksi.
Voi luoja Te jotka olette muka Marjan vanhoja kavereita ja entinen työkaveri niin enpä tosiaan teitä huolis missään nimessä ystävä / kaveripiiriini. Olette just näitä joilla oma elämä on niin kurjaa kuin voi vain kuvitella, Olette lisäksi pahinta ihmissakkaa joita kutsutaan selkäänpuukottajiksi! Kuten Ei niin tylsä elämä sanoin.Jospa vain alkaisitte seurata omaa elämää ja katsoisitte peiliin ja järjestäisitte elämänne kuntoon.
Tiedän ja luotan Marjaan, eipä ole puheet vielä koskaan olleet palturia ja totta on aina elämästään puhunu.
mut kuten aiemmin sanoin että Marja luottaa vielä ihmisiin ja siihen että joku kaunis päivä selkäänpuukottajat saavat ansionsa mukaan,Hän jaksaa edelleen uskoa siihen että kaikella on tarkoituksena.
Oikeesti, jos tietäsit kaikki, et puolustelisi. En edes kehtaa kirjottaa tänne mitään mitä se on puuhannut, ei pelkästään elukoiden kanssa :(
Mutta toivon sydämestäni että on parantanut tapansa ja mun osalta jää kirjottelut tähän.
Sekopää mikä sekopää
On omat elämät kunnossa, ollut ennen ja on nyt. Jos totta olisi sinulle puhunut tietäisit ettei mitään eläintä hänen hoitoonsa voi antaa. Ihminen joka toistuvasti jättää eläimet hoidotta, ottaen aina uusia tilalle, ei ole kelvollinen omistamaan eläimiä eikä pitämään eläinhoitolaa. Kun ei ole kysymys yhdestä tai kahdesta kerrasta vaan kymmenistä.
Kyllä toivon minäkin että saisi elämänsä kuntoon mutta eläimiä ei siihen elämaan enää kärsimään.
Kun ihmiset saavat sinut huonolle päälle. Tai puhuvat selkäsi takana. Muista he kuluttivat
aikaa heidän säälittävästä elämästään ajatellakseen Sinua.Jaksamisia Sinulle Marja! Älä Välitä.
Muista myös että: Menneisyyttä ei voi muuttaa, unohtaa ,muokata tai poistaa. Se täytyy vain hyväksyä.
Joskus kun sinusta tuntuu, että haluat antaa periksi on oltava vahva, taisteltava
vaikka tahtoisi vain juosta karkuun. Toisinaan ei ole muuta keinoa päästäksesi eteenpäin.
Nämä kun Marja muistat niin varmasti olet vahvempi kuin Kiusaajasi.
Paskan jauhamista
Olen täysin samaa mieltä kanssasi!
En tajua,kuinka on saanut edes laitettua eläinhoitolan pystyyn!!?? Vai pitikö muuttaa pakosta sinnepäin,missä kukaan ei muka tuntisi ja tietäisi hänen toimistaan...Suomi kun on onneksi niin pieni maa,että puheet kulkee,jollei mukana,niin ainakin perässä =)
Niinpä...menneisyyttä EI TODELLAKAAN voi muuttaa,muokata eikä varsinkaan UNOHTAA TAI POISTAA!!!!!!!!!!!
Tapetuista ja huonosti kohdelluista eläin paroista puhumattakaan :(
Ja aina kannattaa muistaa,että VARKAUKSILLA ja VALHEILLA on ollut tapana olla lyhyet jäljet.
JA: Jos jonkun koira on "mystisesti kadonnut" hakuilmoituksia kannattaa levittää ympäri Suomen!!!! JA TÄMÄ ON TIETO!!!!!!!!!!

En vain ymmärrä,mihin tältä ko.henkilöltä on poistunut eläintenpito kielto!
Kopeerin siia hoiatuse Eesti Koer foorumilt:

Soome salukiklubist saadud hoiatus. Seda inimest on juba eelnevalt ka kriminaalkorras karistatud (Tampere käräjäoikeus) .

Varoitatko kaikkia saluki/koira ihmisiä siellä että Suomesta Marja Leiviskä niminen hullu havittelee Virosta koiraa!!!! Ihminen on täysin hullu ja edesvastuuton! Khaireddin kasvattaja oli hakenut sieltä 1 vee narttunsa pois, saluki oli painanut 16 kg, eli ulkotarhassa kaikenmaailman paimenkoirien seassa. Äsken tämän ihmisen joku kaukaasian paimen koira tai vastaava oli raadellut odottavan kettuterrieri nartun, kymmeniä tikkejä oli narttuparkaan ommeltu. Tämä ihminen pitäisi olla koiranpito kiellossa, viranomaisiin on jo varmasti oltu yhteydessä. Voit lukea lisää SSAKn keskustelu palstalta "eläinrääkkäystä" otsikon alta, siellä on Mirkun tarina. Kauheaa luettavaa!
Nyt sana kiertämään tästä tyypistä ettei vaan kukaan sille mitään koiraa möisi!!!!!!

loe lisa siit: http://www.lemmikkipalstat.net/foorumit/Forum28/HTML/000363.html

Löytyi tämmönen!!!!!
Oikeen totta, sallikaa mun nauraa vaikka itkee pitäis. Onhan sillä kokemusta myyntityöstä kun oli Matilla töissä.
Uudet yritykset

Tiedon tuottaa Asiakastieto Oy.

Miilun Haukut Ky, Kärsämäki

Lemmikkieläinhoitola, lemmikkieläinten trimmaus ja koulutus ja alan tarvikkeiden myynti. Muu laillinen liiketoiminta. Yhtiö voi omistaa ja hallita arvopapereita, rakennuksia ja kiinteää omaisuutta.
Talousalue Oulun talousalue
Osoite Eteläpuolentie 156, 86710 Kärsämäki
Vastuuhenkilöt Ukkonen Marja Orvokki, Toimitusjohtaja
Ukkonen Marja Orvokki, Vastuunalainen yhtiömies
Rekisteröintipäivä 26.04.2011
Kyllä oli kallis työntekijä. Toivottavasti on jo maksanut velkansa.
Ei vaan vieläkään näy noi sakun pennut jalostusjärjestelmässä......... Ketä hyvä uskonen hölmö on mahtanut mennä ostamaan sieltä paperittoman koiran ja maksanut vielä 1000 euroo. :/
Ja sitten on tää karhukoira juttu, ostajille uskotellaan et se on ihan helppo juttu siirtää pennut sitte kaksi vuotiaana EJ-rekisteristä pois, mut EI se nyt kyllä oo niin yksinkertaista ja entä sitten kun se narttu tutkitaan, jos sillä onkin D:n lonkat tai joku silmä sairaus?? Miksei kukaan puutu ton touhuihin??? Pian todennäkösesti rupee pukkaa maailmalle paperittomia serroja ja löytyyhän siltä kuulemma nykysin jo paljon muitakin rotuja, ilmeisesti rupee olemaan todella suuri lauma taas kasassa.
Kyllähän se aina saa jonku hyväuskoisen hoitaan ja pelastaan ne.
Onko kukaan siellä nyt käynyt? Kuinka koirat pärjäs helteet kun on kova jano, omistajallakin?
Aika erikoista sekin, että pennut syntyivät tammikuussa, mutta rekisteröitiin vasta kesäkuussa...
Sinne tarvis pistää tarkastaja ylläri käynnille,niin luulen,et koirat lähtis hyvinkin äkkiä!!!!
Täällä mekastetaan ja tunnutaan tietävän asioista, mutta miksette soita tarkastajalle ja käske käymään! Raivostuttaa jos kerta tiedetään varmaksi sanoa epäkohtia ja huudella niitä täällä, mutta sitte kuitenki ollaan sen verran varovaisia ja ujoja, ettei voida ilmoitusta tehdä?! Ei ne asiat silloin miksikään muutu!
No jos on eläinhoitolan perustanut niin kai siellä on tarkastus tehty. Odotellaan vaan koska rempsahtaa taas ja eläimet luovutetaan pois. Se miten hän kohtelee vieraita eläimiä kun omistajat ei ole näkemässä onkin huolestuttavaa, eihän ihminen joka omiaankin kohtelee huonosti toisten eläimiä sen paremmin kohtele.
Hetken kun hänen kanssaan juttelee huomaa kyllä miten vähäiset tiedot ja taidot on eläimistä.
ei tarkasta nykysin ennekun tarpeeks tulee valituksia
Tarvis kyllä eka käydä ajelemassa siellä ja katsoa tilat ja koirat ennekun soittelee tarkastajia. Vapaaehtosia? Kuviakin varmaan kantsis ottaa?
Ei sinne tarhoille tieltä näy, ne on piilossa pusikossa että tervemenoa vaan kuvaan, pihaan asti joudut ajaan.
_Kaitsu_ 22.6.2011 16:11 kirjoitti:

"Tarvis kyllä eka käydä ajelemassa siellä ja katsoa tilat ja koirat ennekun soittelee tarkastajia. Vapaaehtosia? Kuviakin varmaan kantsis ottaa?"

-nii-in, sun koiriahan ei saanu kuvata omien sanojes mukaan..eikä yhtään kuvaa pentujen vanhemmista ollu saatavana 20 vuoteen kasvattajalta, oli näet vain "kokeilu" :O
Öh, mulla ei ole kyllä ollut ainuttakaan pentuetta :)
Eläinlääkäri voi käydä tarkistamassa tai alueen eläinsuojeluyhdistykselle voi laittaa ilmoitusta, he ovat yleensä aika innokkaita laittamaan asiaa eteenpäin ja esimerkiksi poliisia voi pyytää käydä tarkastamassa ja kennelneuvoja on myös yksi varteenotettava vaihtoehto.

"ei tarkasta nykysin ennekun tarpeeks tulee valituksia", kyllä tarkastaa jos on tarpeeksi selvillä asioista, eikä vain "kuulin kyliltä, ja ne siellä oli kuullut toiselta kylältä" -juttuja. Ja eikös tarkastaja mene nykyään ilmoittamatta, vaikka se ei ny tässä tilanteessa vaikuta, kun ko. ihminen varmasti täällä seuraa tekstejä ja tietää varautua. Ja vaikka tuntuisikin, etteivät tarkastajat lähde katsomaan, niin sitten vain lisää niitä ilmoituksia, niin kauan että jotain tapahtuu! Ei se tilanne voivottelemalla parane, tahtoo vaan olla että ihmiset on nykypäivänä niin laiskoja ettei viitsitä muutamaa puhelinsoittoa tehdä.
Ehkä parempi että antaa sen olla aikansa "varuillaan" niin tulee hoidettua jollaintapaa. Jos sitten syksymmällä tai talvipakkasilla tekis ilmon..
Millä muuten ihminen,joka ei kykene huolehtimaan itsestään tai yleensä mistään muustakaan,kykenee huolehtimaan avuttomista eläimistä?????????
Voisitteko yrittää henkisen väkivallan sijaan auttaa esim. tarjoamalla apuanne vaikeassa elämäntilanteessa olevalle ihmiselle? Keinoja on muitakin kuin jo käyttämänne..
Laitan kaikkien tähän ketjuun kommentoineiden luo käymään eläinsuojelun, poliisin, sosiaaliviranomaiset sekä psykiatrin heti ensi viikolla mikäli asia ei muuten ratkea. Yhteystietonne selvillä.
No toi on ollu vaikeessa elämäntilanteessa yli 20vuotta. Auttanu sitä on kymmenet ihmiset, ei mitään hyötyä.
tämäkös auttaa? laittakaa oasoitetta niin käydään katsomassa.
jokaisella pennun ostajalla on oikeus/velvollisuus käydä katsomassa missä pentu asuu!
Kaveri vinkkas tästä ketjusta. Kyllä pitäisi olla luvanvaraisia eläinhoitolat. Nyt siitä sitten perustamaan hoitoloita kaikki joiden eläintenpitokielto loppuu. Onhan kokemusta kerrakseen.
Hui sentään sääliksi käy eläinparkoja tuon hoidossa.
Onko tolla siis ollu eläintenpitokielto? Ei kai täällä Suomenmaassa ole mahdollista pitää eläinhoitolaa jos on ollut kielto? Kertokaa nyt nyt joku miten on? Ja onko tää totta vai panettelua koko tarina?
Jos kielto loppunut, ei kai ole mitään estettä hoitolalle. Ja jos oikein muistan Oriveden eläinlääkärin sanoneen että saa pitää kahta koiraa, tiedä sitten oliko pysyvä vai tilapäinen määräys.
Jos Oriveden aikaan on ollut kielto on se ajat sitten jo loppunut, tämähän on kymmeniä vuosia törttöillyt koirien kanssa. Kiellossa voi olla perääkin jospa se on syy miksi aika nopeasti aina kadottaa kaikki eläimensä kun huono aika alkaa, elikkäs eläimet alkaa olla hoidotta ja ruuatta niin luovuttaa suosiolla kasvattajille takaisin tai ihmisille jotka käyvät ruokkimassa ja hoitamassa kun rouva bilettää.
eipä niitä aina suosiolla ole annettu.... haettu milloin milläkin konstilla! oulustahan tämän "ura" alkoi, orivesi oli vasta toinen paikka.
Onko älykästä ja fiksua hoitaa asiaa suomi24-foorumin kautta??
Asia hoitunee muutenkin jos on hoidettava eläinsuojelun/sossun kautta. Pitkä miinus tälle ketjulle.
Mä hoidan tuon ensi viikolla kun muilta kiireiltäni ehdin jottei tarvi käyttää turhaa aikaa täällä niukumiseen. Ja kuten sanottu kaikkien kirjoittajien henkilötiedot ovat selvillä.
Hui ;(
Mitä eläimiä sillä Oulussa oli?
Koiria, koiria, koiria ja paljon...paljon. Ainakin cockereita, tipsuja..
Eikös sillä ollu tipsuja myös Ylöjärvellä?
Oli ainakin yks jonka kasvattaja haki pois. Ylöjärven aikoihin sillä ollut mm. sakemanneja, kettuterrierejä useita, kaukkareita, saluki, tipsu, dobberi. Lisätköön joku muu jos muistaa muita.
Jaa kaukkareita kerrostalossa ja rivarissa?? No miksei, olihan sillä Tanskandoggikin vai kaksi. Kasvattahan haki kyllä jonkin ajan päästä pois. Niin ja niitä karvasia pieniä, oliko pommeja vai mitteleitä. Näitä siis Ylöjärvellä asuessa myöskin.
Sehän on asunu Ylöjärvellä rivarissa, ok-talossa, kerrostalossa. Silloin ok-talossa kun oli kaukkareita, saluki, sakemanneja ja kettareita, ainakin. Ne haettiin pois ja muutti kerrostaloon ja hommas kettarin, tai useamman taas.
Kettareita oli ennen ok-taloon muuttaessa rivarissa, kuten se varastettu dobberi ja joitain muita.
Rivarissa asuessa ainakin laitto auton vetokoukkuun hinaukseen kettareita, en muista kuin kävi, paikallinen löytökoirakennel ne haki itselleen sitten.
Pyreneittenmastiff ollut kanssa, ehkä ennen Ylöäjärveä, rekannutkin pentueen/pennun.
Sulla ei näy olevan muuta tekemistä elämässäsi kuin kytätä toisten tekemisiä. Saatko siitä mahdollisesti muuten köyhään elämääsi jotain sisältöä, mikäli näin on olet todella sairas ja suosittelisin sinua hakeutumaan mahdollisimman pian psykiatrian erikoislääkärin vastaanotolle.
Jaa, kellä :D Uskosin täällä kirjottavan ainakin kymmenen eri ihmistä, eri kaupungeista :DD
Ei voi olla todellista. Ihan totta ihmiset, voiko tosiaan tuollainen ihminen perustaa eläinhoitolan? Onko nää kertomukset totta ja samasta ihmisestä kaikki?
Niin ja varastaako se koiria kun tuolla mainittiin varastetusta dopperista?
ei ku siltä on varastettu kuulemma, mutta joku puhu että kasvattaja oli hakenu pois. tiedä sitten, kaikki muut miljoonat on haettu mitkä jääny henkiin. orivedelläkin koirankoppina toiminu ovi tarhaverkkoa vasten kaatui ja perhoskoira kuoli alle ja sakemanni oli jätetty eteiseen penikoimaan ja kuollu siihen, sen löysi joku omaa kasvattiaan pois hakeva. niitä ainakaan ei ehditty pelastaa.
No sillälailla, ja tuommosta vielä ihmiset kehtaa sääliä ja puollustella..
Ihminen on pedoista pahin..
Voi hyvä ihme, ei voi kun ihmetellä kuinka tuollanen voi näin pienessä maassa vielä saada koiria itselleen ja työskennellä eläinten kanssa. Kumpa mahdollisimman moni lukisi tämän ketjun ja hoitolan paikat ei täyttyisi.
se on ku vaihtaa nimee ni voi puuhata taas. eikä tuo ole ainut nimen vaihtanut.
No kyllä pistää vihaksi tuo nainen. Ei todellakaan apua ja sääliä eikä uutta eläämää enää eläinten kustannuksella. Laittakaahan kaikki mieleen myös sen kanssa yhteistyötä tekevät kasvattajat. Näin ehkä saadaan aikaankin jotain. Eli eläköön rauhassa muuten mutta ei työskentelemällä eläinten kanssa. Kaikki jotka sitä puolustavat hyväksyvät sen tekemiset ja ovat sitäkautta samanlaisia.
siinähän se onkin. se saa aina uusia ystäviä ja kasvattajilta pennun niin homma jatkuu. ovelampaa ei löydä. vuosien saatossa vaan kaikki, yksi toisensa jälkeen huomaa karun totuuden. on edes turha uusia varotella, ei ne usko, ennenkuin...
ja ei tätä saa loppumaan, se on ikävä tosiasia.
Nyt tekee yhteistyötä royal coctailin, kivivainion, jeltsons, ww yangovipersin, elämänrinteen ynnä muiden näiden "ystävien" kanssa.. Kaikkihan kuuluu samaan jengiin.. Eli huippukasvattajiin ;))
Häh?? perusteluita?? samaan jengiin??? mikä Jeltsons? vastauksia kiitos :) jos edes pystyt siihen...
Hmmmm..... Totanoin niin niin... Minkäköhän laista yhteistyötä se niiden kanssa oikein tekee??? Noista mainituista kenneleistä sillä on ainoastaan yhdeltä koiria... Ja joo mä melkein tiedänkin kuka ton on kirjottanu ja tarvii myöntää et kyllä noista on jokainen huippu kasvattaja jos suhun vertaa... :D :D :D Ihminen joka kasvattaa sakuja, eikä ees tiedä niistä mitään. :D
Meitä on moneen junaan ja kun ei pärjää omien koirien kanssa ni si pitää alkaa täällä kirjotteleen et sais omaa oloansa paremmaksi kun kirjoittelee toisesta perättömii...kumminkaan ei pysty si perusteleen puheitansa ja kasvokkain ei uskalleta tulla kysyyn/ puhumaan asioita selväksi..
Mä nyt satun tietämään et toi ww yangovipersi haki 10 vuotta sitten siltä koiransa pois.... Se tuskin ees piarasis enää siihen suuntaan..... Kannattas hiukan miettiä mitä tänne kirjoittelee.
Reiluo ootko ikinä ajatellu et rupeisit kirjottamaan satukirjaa???? Noinkin hyvä keksimään juttuja ja sit kertomaan ne viel täällä totena. Suosittelen hoitoon hakeutumista mahdollisimman pian.. Mäkin voisin susta kertoo vaiks mitä kivoja juttuja ja ne kun viel värittäs omalla mielikuvituksella, ni olis näillä lukijoilla hauskaa.... :D ( Tai toisena vaihtoehtona olis et ne olis todella kauhuissaan..)
Totuuden torvi, Päivän paras on puhunut. Lälläti lää. Hoitoon vaan.
Leiviskät ja kumppanit. Kaikilla hauskaa olla kauhuissaan.
mihin Reiluo: kirjotus hävisi? poistiko itse kun huomasi kirjottaneensa p.......
no moni teistä täällä kirjottaneista tuskin tietää nykytilannetta,ja kukaan teistä ei kuitenkaan uskalla suoraan ottaa yhteyttä ja kysyä ja jutella suoraan päin näköä? vai uskallatteko??? saati mennä käymään...tuskin kieltää ja puhumasta suoraan jos kerta noin mieltä kaivertaa..
.tuskin koirat näyttelyis pärjäisivät (viron puolella 1 koira pärjäs tosi hyvin)ja sama koira on lähdössä taas reissuun kasvattajansa kanssa ja on nytkin ilmoittanu koiriaan moneen näyttelyyn ja kuvauttanu kaikki koirat jotka on pitänytkin,jo siinä tilanteessa olis eläinlääkäri varmasti puuttunu tilanteeseen jos koirat ois sellasessa kunnossa kuin teidän kirjotuksista saa kuvan....
ja kaiken kukkuraksi tiedän siellä käyneen el.lääkäreiden (useamman) moneen kertaan joukko rokotuksia tekemässä omasta pyynnöstään kun helpompi el.lääkärin käydä kotona rokottamassa kuin kulkee monta reissuu kotoa käsin el.lääkäriin...
OHHOH!!!!!!!!!!!!! JA VOIVOIVOI!!!!!!!!!!!!!!!!
Te ette oikeesti,siis OIKEESTI, tiedä siis tästä ihmisestä mitään!!!!!!!!!
Sääliks teitä käy,en voi muuta sanoo.Opetelkaa TÄYSIN tuntemaan,ennenku puolustatte!!!!!!!!!!!!!!
Siis M. mä tunnen sut ja tiedän sun toimintas ja tavan,jolla kohtelet koiria....
EI HAITTAA,VAIKKA POLIISIT OTTAA MUN OS.SELVILLE;MULLA ON MEINAAN TIETOA,MITÄ HEILLÄKIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EHKÄPÄ ENEMMÄNKIN....JONNAN KUOLEMA MM...
JA KUMMAA,ET POLIISIT ON KUULEMA, MUUTENKIN KIINNOSTUNUT SUSTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA SUN ASUINPAIKASTAS ;)
kerro ny kun tiiät???mikä Jonna sil on ollu??kenen kasvatti? millai kuollu?? ja mikset si kerro poliiseille missä asuu kun tiiät kerta missä asuu ?? ei kai se ny salaisuus oo??? kai ny poliisit ois ottaneet kyseisen henkilön jo henkilökohtaisesti kiinni jos kerta ovat kiinnostuneita niin kovin??? ja käyneet paikanpäällä? ei se poliiseille ole täällä Suomessa vaikeaa löytää 1 ihminen?kerro ny meillekkin mitä kaikkee tiiät ni ei tarvi kenenkään enää si arvailla ja täällä jatkaa kirjottelua kun kerralla kerrot kaikki??? eikös tuo ny ois reilua kaikkia kohtaan???
Muakin kiinnostais tuo Jonnan kuolema..? Ja asuinpaikkahan on täälläkin osoitetta myden, eli helppo mennä sinne.

Ja mitä se Reiluo kirjoitti?!
Arja,taasko sekoilet?!?Tietää hyvin milloin kirjoitat kun tekstibtulee isolla jne..
En oo kuule tänne kirjotellu...
Kyseessähän on ihminen joka toistuvasti jättää eläimensä hoidotta, muutkin asiansa hoitamatta. Monta eläinlääkärinlaskua maksamati, niin keisarinleikkauksista kuin muistakin hoidoista, ainakin 20 vuoden ajalta. Jos tälläinen taas kerran muuttaa paikkakuntaa ja ns. kunnostautuu ei ole väärin varoittaa ihmisiä jotka ei hänestä tiedä vaan sinisilmäiseti luottaa lemmikkinsä hänen hoitoonsa. Puolustelijat tulevat pettymään kun taas tapahtuu romahdus.
Kyllä näistä asioista on useampikin puhunut hänelle suoraan päin naamaa, auttaako se. Ei, ei auta, sen me kaikki vanhat huijatut tiedämme.
että voi ihmiset olla perhanan kateellisia...ite käyn Miilun haukuilla joka päivä enkä oo huomannu siellä mitään väärää saatikka koirien huonoa kohtelua.V....aaa nuo juorut ja panettelut tällä palstalla,Mullekkin on sanottu vaikka ja mitä ko paikasta ennen kun olin ees siellä käynny,viereisellä paikkakunnalla juorutaan kans ihan puuta p...skaa Miilun haukuista.Antakaa jo olla,Käykää kattomassa ja supattakaa vasta sitten.
piipa67: Ikävä kyllä, tässä ketjussa on useita jotka on ollut samassa tilanteessa kuin sä, eli puolustellut, ennenkuin totuus paljastuu. Tiedän tunteesi ja ymmärrän kannaottoasi, mutta...kuten sanottu, odottele mitä tuleman pitää.
Juuh, parikin vuotta voi mennä hyvin. On kovasti ystävällinen ja auttavainen. Puhuu ummet ja lammet paskaa jonka huomaat vasta myöhemmin. Kertoilee entisitä koiristaan jotka jonkun keksityn syyn takia on laittanut pois, tosiasiassa ne on haettu pois kun taas on homma lähtenyt lapasesta.
Puhuta sitä piipa67 ja kuuntele kunnolla, etkö huomaa mitään ihmeellisyyksiä?
Kun se kertoo sulle kauheuksia toisista kasvattajista tai koiranomistajista voit olla varma että ne on sen omia mokia, kertoilee vaan niinkuin ne olisi tehnyt joku muu.
Kaikki mitä se kertoo käyneensä hoitamassa toisten eläimiä onkin käänteisiä tapahtumia, eli muut ovat hoitaneet sen eläimiä.
Jossainkohtaa se pyytää lainaksi rahaa ja koiranruokaa. Pyytää myös hoitamaan eläimiään ja alkaa tulla soittoja että lähdin eilen/3päivää sitten ja jokin kummallinen syy miksi ei oo päässy takasin, voitko mennä hoitaan eläimet. Muista silloin ottaa ruokaakin mukaan niille eläimille sillä paikanpäällä tuskin on mitään. Ota myös siivousvälineitä kun niitäkään tuskin löytyy.
Äläkä sääli sitä yhtään vaan ota yhteyttä eläinsuojeluun välittömästi sillä tuo ei ole mitään väliaikasita vaan jatkunut jo 30vuotta eri puolilla suomea.
Nytkin eläinsuojelu kuulolla sen varalta.
Reiluo kirjoitti sen ja ww y........ yhteksistä. Poistettiin viesti varmasti sen takia. Sen tietävä kirjoittaa asiaa.
Etevä puhumaan sontaa, niin etevä että on saanut huijattua monia kauppiaitakin. Ostellut velaksi vaikka mitä. Rakennustarvikkeista vaatteisiin.
Itse kävin kyseisessä paikassa kylässä reilu vuosi sitten, ilmeisesti olivat aika vasta muuttaneet. Talo oli aivan kamalassa kunnossa, koiria oli muistaakseni 2 sakemannia ja 2 serra de airesinpaimenkoiraa, kummatkin serrat olivat lähes pentuja. Ainakin toinen oli Royal coctaililta. Ja ymmärsin että yksi sakemanni oli vielä jossain. Koirat asuivat ilmeisesti lähes kokoajan metallisissa näyttelyhäkeissä joissa ei todellakaan ollut juuri minkään vertaa tilaa.

Kissoja oli myös jokunen ja akvaarioita. Mielessä kävi sillon että juuri niin kuin jonkun huolettoman koti, jossa tehtaillaankin jonkin verran pentuja (sillon ei ilmeisesti tosin pentuja ollut) mutta en miettinyt asiaa sen kummemmin eikä ole kyseisen ihmisen taustasta sen kummemmin tietoa, mitä nyt tästä alkaa sitten pientä käsitystä saamaan.
Myös minä kävin kyseisen ihmisen luona vajaa vuosi sitten ja tuollaista siellä ei kyllä ollut. Talo oli siisti, koirat reippaita ja rohkeita, hyvin hoidetun oloisia. Koirat saivat olla irti ja koirien tilat olivat hyvät, ainakin sisällä, kenneltiloissa en käynyt. Kissoja en nähnyt heillä ollenkaan, akvaarioita kylläkin oli. Ei jäänyt paskaa makua heistä ollenkaan !
Ollaankohan me käyty aivan samassa talossa? Itse puhuin jo tämän henkilön kanssa silloin että miten hänellä on 2 noin saman ikäistä serraa, kummatkin olivat siis vielä eri kenneleistä. Ei ainakaan itselläni tulisi mieleenkään ottaa kahta noin saman ikäistä koiraa, niistä on lähes mahdoton huolehtia kunnolla saatika kouluttaa niitä, ainakin jos käy vielä töissä tuon lisäksi.

Ja kun koiria oli vielä näidenkin pentujen lisäksi, eilen kun huomasin tämän keskustelun niin ymmärsin vasta asioiden todellisen laidan ja luin muualtakin internetistä keskusteluja. Luulen että kyseinen ihminen on vain hamstraaja joka hamstraa eläimiä, niin paljon ettei niistä kohta voi yksin kertaisesti huolehtia. Jo netistä löytyy tiedot todella monesta koirasta jonka hän on joskus omistanut.

Jos hänellä itsellään on jonkinlaisia ongelmia niin missään tapauksessa eläimet eivät siitä saisi kärsiä.

onko_kaikki_totta, nimimerkillä kirjoittavalle voisin vain kommentoida että meillä taitaa sitten olla melko erilainen käsitys siististä ja hyvästä elinympäristöstä koirille ja ylipäätään muillekkin eläimille. Akvaarioista en tosin voi moittia, ne vaikuttivat hyvin hoidetuilta, mutta minä näin vain koiria häkeissään. Eteisessä oli muistaakseni 2-3 pientä metallihäkkiä jossa oli sakemannit, joista myös ainakin toinen oli roayl coctaililta ja olohuoneessa oli sitten serra pennut metallihäkissä. Hevonenkin saattoi olla jossain ulkorakennuksessa, ainakin hevostarvikkeita oli paljon.
No tuollaista ei silloin siellä ollut. Ja tiedän kyllä koska on siistiä ja hyvä elinympäristö koirille / eläimille, tuollaista siellä ei siis minun käydessä ollut. Eteisessä ei ollut häkin häkkiä, eikä sisälläkään ollut.
ootellaan ootellaan
Miksi ja mitä odotellaan?
no sitä että taas nämä uudet tuttavat toteavat että oho, ei meitä turhaan varoteltu
tee jotain! vaadi ely toimimaan!
...Olen sanaton...

Toivotan Onnea ja menestystä uusille "ystäville".
Ja todella toivon,että eläimet olisi jo haettu pois :`(
taitaa sama peli jatkua kärsämäellä. ottavat velkaa sekä kaupoista ja yksityisiltä. laskut unohtuu maksaa kuin myös palkat. voi sesse parkoja, liekkö niillä edes ruokaa. jospa joku hyväsydämminen lahjoittais niille edes ruokaa.
sivusta seurannut: jos noin huolissasi olet sessejen ruuan saannista niin mikset itse vie niille ruokaa??
Kumma kyllä koirat kuitenkin pärjää näyttelyissä ja kuvattu terveiksi kaikki ne mitkä on pitänyt kuvata..
Jos todella ovat noin huonossa hoidossa kuin annat ymmärtää niin ihmettelen kyllä pärjäämistä näyttelyissä ja terveys kuvaus tuloksia..esim: 1 hänen koiristaan on harvinainen A-lonkkainen omassa rodussaan, ja ollut pennusta asti hänellä..ja koiran vanhemmat eivät kuitenkaan ole aivan sieltä parhaasta päästä..osaatko selittää??
nytkin tiedän pakkasessa olevn 30 kg erilaista lihaa ja laadukasta kuivamuonaa
tarpeeksi monta säkkiä..ja koirat syövät päivittäin tosi isot annokset rodusta riippuen ja liikuntaa saavat joka pv kunnon lenkeillä ympäristössä oleviin metsiin ja maastoon kelistä riippumatta..
jos pystyt näyttään toteen jotain niin laita ihmeessä nyt kuvia nyky hetkestä ja miten huonosti koirat voivat ja soita ihmeessä eläinvalvojalle ja mene mukaan näyttämään miten koirat voi huonosti jos uskallat muuta kuin täällä vain kirjpoitella..
Siis väitätkö nyt että jos kyseisen rodun edustaja kuvataan D-lonkkaiseksi, niin se tarkoittaa että koiraa on pidetty huonosti?????? Ja mielestäni se jos koirat syövät isot annokset päivässä ei välttämättä myöskään ole niin hirvittävän hyvä asia mitä annat ymmärtää.... Koirille ruokinnan kannalta on tärkeää; laatu, säännöllisyys ja OIKEA määrä. Minusta koirien oikeanlaista huolehtimista ei ole se, että kerran viikossa kaadetaan säkillinen kuivamuonaa tarhaan.... :/ Niin ja tietääkseni nämä kaksi näyttelyissä pärjännyttä koiraa eivät vielä ole kovinkaan kauan olleet hänen omistuksessaan (kelpi ja saku), vai onko serroja käytetty näyttelyissä (ne jotka ovat pennusta saakka hänellä olleet)???
Se että tuon ihmisen koirille veisi ruokaa sitten kun se loppuu pidentää vaan niiden kärsimystä. Te uudet kaverit todellakin jonain päivänä järkytytte. Kyllähän viime vuosina on nähty montakin näyttelykenneliä joissa asiat on tosi huonosti. Kukaan ja mikään ei meitä jotka sen vuosien takaa tunnetaan saa uskomaan että nyt menisi paremmin. Teille uusille ystäville riittäisi kuvat Oriveden ajoilta, nälkään ja kylmään kuolleista pennuista ja emästä, muista kuolleista ja sieltä vielä hengissä selvinneistä. Valitettavasti eläinsuojelua sitoo vaitiolo.
Joten pitäkäähän nyt uudet ystävät huolta sen eläimistä kun koittaa se aika että kaikki taas menee päin persettä.
Mitä koiria sillä nyt on?
Eipä ole näköjään tavat ja metodit muuttuneet Ylöjärven ajoilta.
Miten te jaksatte kyseisen henkilön koirista täällä valittaa??
Ei luoja. Miten ne koirat voi pärjätä näyttelyissä, jos ne muka on nii huonosti hoidettuja.
Kokkolan ryhmänäyttelyssäkin hänen koirat pärjäsivät hyvin. Mielestäni yksi oli Rop.
"vittuuntunut" on oikeassa! jos tämä energia mikä täällä puretaan laitettaisiin oikeaan eläinsuojelutyöhön,olisi monta näännytettyä eläintä pelastettu!
ehdotus 1. aloitetaan omista,naapureiden,tuttavien eläimistä. 2.tarjoudutaan vapaaehtoisiksi eläinsuojeluun. 3.mietitään maalaisjärjellä mikä eläimelle on tärkeää. t. nimimerkki omistan terveistä- ja lahjakkaista vanhemmista syntyneen kotisaken!
Jos se itse pysyis omissa nurkissaan eikä jatkuvasti roikkuis vanhoissa "kavereissa" ja niissä jotka ovat JOUTUNEET olemaan tekemisissä. Vinkuis ja venkoilis ihan siellä Kärsämäellä, kukaan täällä suunnalla ei haluais edes kuulla, saati nähdä, mutta aina vaan jollekkin se soittaa ja jauhaa paskaa.
Ennen se energia on purettu tekoihin, ei auttanut siksi näin.
Jaetaanpas tätä.....
Brasilianterrierin 5 kk vanha tyttöpentu kadoksissa! Haettu kasvattajalta ja jätetty maksamatta. Nais-ostaja kadonnut kuin tuhka tuuleen, oletettavasti myynyt pennun eteenpäin ilman papereita. Kasvattaja kovasti huolissaan pennun kohtalosta ja olosuhteista, jos tietoa jollain, yhteys numeroon 0417078876. Pennun sirun numero 956000001853315. Viestiä eteenpäin koiraihmiset kiitos, autetaan raasu kotiin!Ja koira on siis pitkähäntäinen, musta tricolor ja myyty Oulun suuntaan!!

Eihän vaan!!!!!??????
Ei kai se nyt tollastakin tee?
Miksei tekis??????
Protestit yrityksestä Miilun Haukut Ky viimeisen 3kk ajalta

11.10.2011 260 € Velkojana: Lindorff Oy
Mun käsittääkseni näitä pentuja ei saa rekisteriin..... Nää on toisen kasvattajan pentuja joka väittää pentujen syntyneen 46 vuorokausilla, eli keskosia, näiden emä on ollut astutushetkellä alle vuotias....
Voi helvetti, Marja ei kyllä saa keskospentuja pysyyn ees hengissä nippanappa normaalit hyväkuntoset pennut voi säilyä elossa sillä.
Kuka perkele sille noita koiria myy?
No ei oo pelkoa että joutuis pitämään hengissä, jos pennut olis syntyny 46 vuorokaudella. Siis eihän ne vielä silloin oo edes pentuja vaan sellasia täysin kesken olevia eikä tod. hengis pysy kun sekunnin. Kyseistä henkilöä tuntematta, niin uskomattoman paljon hänestä puhutaan eikä kaikki voi olla keksittyä...
Juu ei 46 vuorokautiset pennut elä se on täyttä potaskaa, eiköhän ole taas sen keksimää tarinaa.
Jaa ettei enää mainosta asuvansa Kärsämäellä vaan Pyhännällä?
Kyllä on kaverukset samanlaiset. Pöllittyjä koiria, ihmeellisiä pentueita ym.
Nooh, mites nämä Kärsämäen kaverit tuumii? Onko se edelleen yhtä ihqu niinkuin kevään ja kesän paasasitte?
NYT vittu LOPETTAKAA TÄÄLLÄ MOLLAAMINEN KUMPAAKAAN KASVATTAJAA JA VARSINKIN TUOTA ENSIMMÄISTÄ, KÄYKÄÄ HEILLÄ PAIKAN PÄÄLLÄ KATSOMASSA ENNEN KUIN RUPEATTE TÄÄLLÄ HAUKKUMAAN KETÄÄN...MITEN SELITÄTTE OIKEUDESSA PASKANPUHUMISENNE...
Hei halkoo vaan sullekki =)
Jaa että oikeudessa. Koska? Kuka? Mikä täällä ei ole totta?
...Ja uus sakupentu taas otettu...
Onks tää sama tapaus joka fb:n saku palstalla postailee, uus pentu just tullu?
Juurikin sama tapaus.
Kun seuraavaa pentua hankin en ainakaan noista kenneleistä mitkä sen kanssa on yhteistyössä. Se on varma se.
Mistäköhän mahto saada pennun ostettua?
Joku kaveri osti? Mies osti? Väärällä nimellä?
Marja Ukkonen jakoi linkin.
Somali Mohamed A. KERTOO miten sossua HUIJATAAN - Maailman menoa - Suomi24
keskustelu.suomi24.fi
Somalialainen Mohamed A. palsjastaa miten Suomen sosiaalihuoltoa huijataanl. Mohamed A. on asunut perheensä kanssa Suomessa jo vuodesta 1990. Hän saapui
Tykkää · · Jaa · 12 tuntia sitten ·

Jari Kotti Tää on yli kymmenen vuotta vanha juttu ;)
12 tuntia sitten · Tykkää
Marja Ukkonen mutta niin totta vielä tänä päivänäkin ja Suomen sossu edelleen hyysää :(
Niinkuin sinuakin Marja, vuosikausia olet ollut sossun elätti.
Missä se ny asuu? Kärsämäki? Pyhäntä? Kestilä?
Ja onks sillä kelpiekin kun kansikuvana facebookissa? Kavereita poistelee ainakin, ihmettelen kun nimensä muutti että kertoi sen "vanhoille kamuille", ois vaan hävinny maan alle..
Ei se kavereiden poistaminen auta, pitäs poistaa kaikki. Jos tietää sen yhdenkin kaverin nimen sitä kautta löytyy tonkinkin kirjotukset ja kuvat. Muuten ei löydä koko naamakirjasta tuota.
Kyllä löytää ilman kaverin kavereita, se kirjottelee palstoille, esim Siikajoen seinälle kyselee Uljuan altaan pilkkikisoista jne. Aina kun se nimellänsä jotain tekee, löytyy.
Eikös häneltä kuollut/lopetettiin jokinaika sitten saku? Lähti eviraan tutkittavaksi, oli niin outo tapaus. Ja nyt taas uusi pentu talossa, harmaa saku?

Jos nämä asiat mitä tästä henkilöstä netin eri sivuilla puhutaan on totta, kuinka ihmeessä hän saa pitää koiria? Vieläkö hänellä on KOIRAHOITOLA?
No on ja asuu nyt siis Kestilässä.
http://www.directa.fi/yritykset/8421125/Miilun+Haukut+Ky/
Sielä pyhännäntien lähellä, joen toisellapuolen.
Marja Ukkonen: tulee ikävä omaa ihanaa dobberi poikaa jonka mustalaiset varasti Vaasaan 8kk:n iässä,oli kans täys typistetty Venäjäntuonti..
Ihan itse sen koiran myit mustalaisille osarilla. Sen typistetyt korvat mäti... vieläkin on ne lekurimaksut sulla maksamati.
Ei Herran jestas!!!!!!!!
Marja Ukkonen
18. helmikuuta
JUORUT kaikuu, JUTUT kiertää, mut HARVA oikeesti MITÄÄN tietää!
Lisää tämä seinällesi jos olet samaa mieltä!!
Niin, helpompihan se on elää tuossa uskossa.
Kestilässä kaupan ilmoitustaululla pari ilmoitusta, joissa tää puheenaihe hakee sijoituskotia kaukasianpaimenkoiralle ja sakemannille, toinen annetaan sijoitukseen kahta pentuetta vastaan, toinen muistaakseni yhtä...Kaukasian paimenkoirat pihalla joskus narussa, sakemanninkin olen nähnyt kerran ohimennen...
Ei helvetti mitä touhua, kukahan pässi tolle eläimiä myy? Mitä kuuluu sille harmaalle saku pennulle jonka vasta hommas?
Mene idiootti täällä valittamisen sijaan itse katsomaan!
Niin sillä useampi kaukkari? Narussa? Mites mäyräkoira?
Marja Ukkonen
12 tuntia sitten
vittu ny meni HERMOT!!! ny tarttis sit tietokone nörttiä avuksi joka saa /osaa kaivella tietoja netistä!! yv:nä yht.otot jos joku täällä olevista osaa sen homman.kiitos etukäteen kaikille
Eikö googlea osaa kaikki käyttää?
Mun mielestä tää menee kyllä jo vähän liian pitkälle. Ei kenenkään fb-sivuilta tarttis kenenkään kopioida mitään tänne, menee kyllä jo vähän vainoamisen puolelle, oli sitten henkilö kuka tahansa. Täs vajotaan aika alas, olisko ny viisainta antaa asian olla ?
Seinän saa kyllä piiloon, hänellä julkinen varmaan ihan tarkotuksella.
Se koira älähtää,johon kalikka kalahtaa.Seuraillut tuon naisen käytöstä ja ulosantia tulla fecen puolella ja kovin olen hänen hampaissaan...en ole koskaan nimeä aiemmin edes kuullut ja en todellakaan tunne ihmistä.Hällä tuntuu vaan olevan "tietoja" musta...aika outo ilmestys,ettenkö sanois...Vai liekö seura tehnyt tehtävänsä,että paskaa jauhetaan vaan....Jos on olevinaan kasdvattaja,niin luulis myös sen käytöksen olevan korrektia...vaan ei se ole.
Nythän se vasta repäisikin! Nyt sillä on myynnissä kaukaasianpaimenkoiran pentuja joiden vanhemmille ei ole tehty vaadittavia terveystutkimuksia ja pentujen isä on kaikenlisäksi EJ-rekisterissä. Eikä siinä vielä kaikki, kyseisten pentujen emä ei ole hänen vaan on hoidossa hänellä ja nartun omistajalle on unohtanut kertoa pentujen syntymästä. Joillekkin kertoilee jopa tappaneensa kyseiset pennut ja toisille samanaikaisesti kauppaa kyseisiä pentuja. Aika asiallista toimintaa kennelliiton kasvattajasitoumuksen allekirjottaneelta henkilöltä. JÄRKYTTÄVÄÄ!!!
Onkahan tätä jatkunut 20 vai 30 vuotta?
Koska joku puuttuu tähän??
Sillä on aina ne uudet kaverit, niinkuin tässäkin ketjussa jotka avittaa eteenpäin, kunnes maa polttelee ja tulee muutto.
Jotkut saa tehä mitä vaan..
Kaukasianpaimenkoiran pentuja EI KUKAAN osta ennen kuin minuun ollaan oltu yhteydessä. Meinaa Emä on minun ja oli Piilossa UKKOSELLA mutta tämä meni ja astutti narttuni salaa...SIITÄ ETTÄ OMISTAN KOIRAN AMANDAN ON MUSTAA VALKOSELLA....JOS ON KYSYTTÄVÄÄ VOI SOITTAA 0503569909.
Miksi PIILOSSA? Ja miksi Ukkosella...?
Semmonen huijari se on AINA ollut!!!!!!!!!!
Ja taaas uskotaan,että kaikki on hyvin!!!!!!!!!!!!!!
KUKAHAN OSAIS LAITTAA LOPUN TÄHÄN SEN TOUHUUN??????????????
siis marja piilottelee sitä. alkujaan amanda siis mennyt hoitoon hälle, eihän kaikki voi sen bisnesten laadusta tietää.. ei takuulla arja olis hoitooon hälle laittanut jos olis totuuden tiennyt.
Arja se raiskaa capsia...EIKÖS ole hiukan epänormaalia,että koira ON PIILOSSA yhtään missään. Todella hämärää puuhaa siis alunalkaenkin näyttää olevan!!
Siis, Arja vei koiransa Ukkoselle hoitoon. Ukkosella itsellään on kaukkari uros? Ukkonen astutti Arjan nartun ja piilottelee sitä nyt jossain kera pentujen ja Arjalla ei ole mitään tietoa missä koira on? Ymmärsinkö oikein?
Miten ihmeessä Arja sinun koirasi en tehnyt pennut sinun tietämättäsi? Kuinka kauan koria on oikeinn ollut hänellä hoidossa??!

Pitäkää kasvateistanne ja korista huolta ja seuratkaa asiaa, jätetään hoitoon kuukausiksi. Tästäkin ihmisestä on toistakymmentä vuotta kirjoiteltu, ei savua ilman tulta. Eläimet vaihtuu ja muuttuu, eikö kukaan ihmettele, koskaan, yhtään ? Mitään?
Onhan tää jo naurettavuuden huippu! Haisee ja pahasti koko stoori :D
Tieltä kaikiltä tulisi ottaa koirat pois! Idiootit tappelee suomifoorumilla eikä pysty tekemään asioille käytännössä mitään.
Kerroppa mitä tehdä?
Ei tolla Arjallakaan ole kaikki asiat kunnossa....
Eiköös tää emä kaukasianpaimenkoira ole Benedin. Arja pölli koiran, vei sen Ukkoselle piiloon joka sitten astutti ja nyt myy pentuja. Tuskin on saanu hoitomaksuja Arjalta kuten ei Benedi maksua koirastaan. Pena vois hakee koiransa pois Ukkoselta ja pennut, vetää molempia muijia turpaan. Kaukkariuroksen kasvattajan olis kans paree hakee pois kasvattinsa ennenkö sattuu jotain. Tolla Ukkosella on aikasemminkin kaukkarit raadellu pikkukoiria.
Älkääkä nyt hyvät ihmiset enää myykö tai antako tuolle koiria, saatikka omaanne hoidettavaksi.
Vai että vielä Benedin. Siinähän olisi vakka ja kansi, Benedi ja tämä Marja. Hurraaa.
Fiksua touhua.
Siis kuka Amandan oikeasti omistaa? Arja, Marja vai Benedi? Entä pennut?
Toivottavasti koiran omistaa Pena ja tekee asialle jotain. Noi naiset on täysiä huijareita molemmat. Arjan eläintenhoidosta en tiedä mutta Marjan koirat jää aina hoidotta lopulta.
No jopas on taas mielenkiintoinen keskustelu...
Asiasta huudellaan pitkin ja poikin nettiä, mut onko kellään varmaa tietoa mistään?!
Jo toi lähtökohta että koira on viety piiloon, ei kuulosta ihan rehdiltä arjan puolelta..
Onko tästä jotain faktaa että marjan koirat jää hoitamatta vai ihan kuulopuhetta?
Jos asiat on huonosti, toivottavasti joku puuttuu asiaan! mut tarinoista on vähintään kaksi versiota, molemmilta osapuolilta omansa ja tää keskustleu haiskahtaa kyl aika erikoiselle....
Aika erikoista olisi että kymmenet ihmiset tietäisivät mukamas asioita. Vai luuletko että sillä yks vainoaja joka seuraa sitä ympäri suomen? HAH!
Kaikki jotka sen seuraan on JOUTUNUT, ei todella haluaisi nähdäkkään eikä kuulla siitä pois muuton jälkeen mitään.
Sillä vaan ikävä tapa aina palata ja ottaa yhteyttä vanhoihin tuttuihin tai muuten sörkkiä asioita jotka sille ei kuulu.
N.3vsitten tallensin ketjun toiselta foorumilta kyseisestä henkilöstä. Siinä oli enempikin asiaa tästä. Tallennan tämänkin ja kun kohu kohta laantuu kun muuttaa muille paikkakunnille ja sieltä taas leviää jutut, sama alkaa.
Lähipiirin pitäisi olla tarkkana ja hoitaa asiat viranomaisten kanssa.
Aiemmin kaikki on sitä koittanut auttaa, mutta se on turhaa, kuten näette!
Voiko olla sekavampaa????
Vetäkää käteenne, menkään saunantaakse selvittämään asiat ja lopettakaa typerä lapsellinen huomionhakuisuutenne suomifoorumilla. Idiootit. Vai pitääkä laittaa poliisille nettivinkkiä ja lähetä selvittämään tosissaan missä tuollaisia kusipäitä majailee?
Ja mitä poliisi löytääkään? Totuuden joka on vielä kerrottuakin karumpaa. Olisipa hienoa kun asiat tulis kaikki julkiseksi. Moni lähtisi riemukkaasti oikeuteen todistamaan tämän entisen maatalouslomittajan tekosia.
Ja vielä se että, TE jotka olette täällä kyttäämässä ja raportoitte sitten takasi Ukkosen paskalle, niin kertokkaa tokkiinsa että en paskaa puhu, koska satunpa olemaan poliisikoulussa ja minun on helppo viedä tätä asiaa eteenpäin C(: BWAHAHAHAHAHAAAAAAA!!! eikä muutto auta Marjalle, eiköhä tuo kiinni saada vaikka maan alle painuis ;D
Vai huumeviljely kaiken lisäksi!!! Se alkaa mennä jo todellakin yli!!! Hienoa jos saat asiat eteenpäin!!! Ja tosiaan, todistajia riittää vuosikymmenien ajalta!!!
Lisätään tähän vielä rattijuopumukset kortitta ajot ja alaikäisiin sekaantumiset.
Tuo yllämainittu sovittu poikien vanhempien kanssa mutta Marjan kannattaa varmaan nyt viimestään tyhjentää se valokuva-albumi niitten poikien kuvista, ettei käy Auerit :D
Auer on syytön miehensä murhaan ja lapsiensa hyväksikäyttöön niin kauan kuin toisin todistetaan.
No sellaista en ole väittänytkään että olisi syyllinen. Syyttömäksi aika rankkaa elämää tuo Auer nyt on viime vuodet viettänyt ;)
Aika vaikee on Marja Ukkosen noita pentuja yksikseen rekisteröidä. Ensiksikin isä on ei jalostukseen rekisterissä ja molemmilla koirilla on 2 omistajaa. Niin että rekkaamattomiks jää.
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI19632/10&R=328
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=EJ19157%2F11&R=328
Ja nyt sinne on syntymässä vielä sakemannin pentuekin.
No jos nyt lähdetään siitä että kaukkari kuuluu pevisaan.... niitä ei kyllä rekisteröi yhtään kukaan!
No niin ja naamakirjassa ne tappelee kumpi rekisteröi ja myy pennut. Ois parasta kun noi koirien toiset omistajat ottais ja hoitas asiat.
Onko kukaan ilmottanu Kennelliittoon tästä? Jos Ukkonen kerta sitoumuskasvarttaja niin ei se saa mitään sekarotuisia karhukoirakaan tehdä...
Falkenholm Arja
NYT TARVIIN TEITIN APUA ETTÄ SAAN TIETÄÄ AMANDAN PENNUISTA JOTAIN, KOSKA KYSEINEN EUKKO ON LAITTANU MUT MUSTALLE LISTALLE!!!!
Jos koira on Arjan nimissä, Arja menee ja käy katsoon pennut. Jos Arja ei uskalla, Arja ottaa poliisin mukaan.
Typerykset valittavat täällä kädettöminä.
miks et marja kommentoi syytöksiin ja tee jotain jos näissä lukemattomissa jutuissa ei oo perää olen mielenkiinnolla seurannut mitä uutta tulee päivittäin
Jos Marja onkin syytön?
Syytömäksi Marjaa ei saa millään.
Mitä näihin Marja kommentoisi? Pyytäisi anteeksi, lupais jättää eläimet ja ihmiset rauhaan? Vai mitä sen pitäis kommentoida?
Näinpä!
Ja te jotka ootte eläintenpitokielloista täällä jauhaneet niin ootteko asiaa tarkistaneet vai jauhatteko vaan paskaa? Mä voin tähän nimittäin jopa vastata, että suosittelen soittamaan ihan käräjäoikeudesta ko.henkilön tuomiohistorian, sen saa sieltä kun näppäilee puhelimeen numerot ja tarkistaa asian. Ei nimittäin löydy yhden yhtäkään tuomiota tai kieltoa Marjan nimellä. (kummallakaan nimellä..) Ja te jotka nimenvaihdosta syyttelitte tuolla, niin en tiiä et ootteko koskaan kuullu et joku voi mennä esimerkiks naimisiinkin..?

Ja Arja, sinä itse olet ostanut koiran väärillä perusteilla ihmiseltä jolla ei ole ollut sitä oikeutta sinulle myydä. Siinä vaiheessa kun koiran OIKEA VIRALLINEN omistaja alkaa kysellä sinulta asiasta niin sinä viet koiran PIILOON Marjan luokse niinkuin itse asiasta kerroit. Marja ja Benedi ovat siinä vaiheessa sopineet asian, Benedillä kun on oikeus ollut asioista sopia koska koiran omistaa..

Ja ennenkuin alat tähän nyt sitten meuhkata että atsalea on jalostusnetissä sinun nimissäsi niin siihen ei kannata välttämättä luottaa.. Asian käsittely kun on kesken poliisilla niin kennelliittokaan ei voi silloin virallista omistajaa oikein muuttaa kun sitä ei ole päätetty. Sinä vaan onnistuit jotain ressukkaa siellä päässä huijaamaan ko.muutoksen tekemään ja siinä vaiheessa kun käräjillä käsitellään koiran omistajuutta niin tuolla tiedolla ei ole mitään merkitystä siellä.
niin ja semmoinen korjaus vielä noihin aiempiin tietoihin, niin ne 46 vuorokaudella keskosena syntyneet käppänäpennut eivät todellakaan olleet Marjan, vaan ihan tuon itse rouva Falkenholmin..
No osaat sitten varmaan kertoa myös "karhukoiranpennuista"? Miksi ne myytiin puhdasrotuisina ja tulevaisuudessa rekisteröitävissä olevina, vaikka täälläkin on ilmi tullut että ovat sekarotuisia?

Ja kiellosta en tiedä mitään tarkemmin, muutakun Eräjärvellä asuessaan sai pitää kahta koiraa, en tiedä oliko diili eläinlääkärin kanssa vai tuomio. Setteri ja sakemanni oli silloin.
Korjasin vaan tiedot mitkä minä vääriksi tiesin. :) Muista voitte kysyä itseltään. Tuomiota ei ole ollut, koska sitä ei eläinsuojelun eikä käräjäoikeuksien päätöksistä löytynyt.
Saako käräjiltä 20 vuotta vanhoja asioita?
Uskomatonta123; Yrittihän se saada Arjalta nuo käppänän pennutkin. Lupaili rekata omalle kennelnimelleen ja jopa kauppasi niitä keltaisessapörsissä!!

Ja ihan nyt sulle sellasena pikku vinkkinä, et ei kannattas työntää sitä lusikkaa liian syvälle tähän soppaan ja uskoa kaikkea mitä sulle valehdellaan päin naamaa. Vai väitätkö sä nyt ihan oikeesti, et Marjan tunteneet ihmiset ovatkin sekottaneet sen johonkin toiseen?? Tarviikin muistaa tästä lähtien, jos joku mun tutuista sanoo mun tehneen jotain nuorempana, niin pokalla naamalla sitten vaan väitän et ne on nyt kyllä sekoittaneet mun johonkin toiseen saman nimiseen joka asu samalla suunnalla. HEH! Mieti seuraavan kerran ennen kuin rupeet kauheesti pitämään noita puolustuspuheitasi... :D :D :D Teet itsestäsi myös naurun alaisen ja annat kuvan että olet todella helppo "pissitettävä", moni tietää myös oikean nimesi neiti salapoliisi. :D
Juuh, ei sitä kukaan sekota toiseen, joka sen vähänkään tuntee ja edes kerran nähny ja kuunnellu sen juttuja. Mutta jos sellasia puhuu niin taas sen tyhmyys tulee esiin koska noin läpinäkyviä valheita harva pokkana pystyy kertomaan.
Toivon vaan että kaukkaritkin päätyvät siltä osaavimpiin käsiin. Vuosi, korkeintaan kaksi ja tilanne on yhtä katastrofaalinen kun edellistenkin kaukkreiden kanssa joita se ei pystyny käsitteleen enää millään.
Mutta silloin kaukkarit oli hyvänä tekosyynä kuin hänellä "hoidossa" olleet kettarit repivät toisensa melkein hengiltä ja laittoi kaukkarin syyksi. Nämä kettaritkin saivat pentuja jotka kuolivat.
Kaukkarithan repi kettarit ja se uskotteli että kettarit tappeli keskenään. Eipä maksanu niitäk eläinlääkärimaksujakaan sillon. Pentujen kuoleman jälkeen siltä silloin kummasti hävis kaikki koirat ja muija vaihto taas asuntoo.
Kun asui tuolla soitti mulle kerrankin illalla ja pyysi käymään kun tärkeetä asiaa. Poikkesin kun pääsin iltanavetasta, siellä se kaatuili tuhannen tuiterissa. Auttelin sänkyyn ja seuraavana päivänä ei edes muistanu et olin käyny. Kertoili kuinka sen silloinen poikaystävä oli sen pahoinpidelly, aivan valhetta koska ei siellä ollu muita ja ite kaatui ovenpieleen ja suoraan naamalleeen ulkorapuissa kun itse näin.
Tohon taloon vaihdatti uudet ikkunat vuokranantajan tietämäti eikä tietenkään maksanu. Aiverkot osti toisen ihmisen laskuun eikä, kuinka arvaattekaan maksanu niitä.
Koirat karkaili jatkuvasti ja totuuden nimissä olivat useita vuorokausia aivan vailla hoitoa yksin siellä talossa.
Yhteen kunnan asuntoon teetti remontin muttei maksanu tekijälle mitään, ei edes aineita. Ei maksanu kuntakaan.
En jääny kaipaan kun sai loparit töistä ja vielä parempi kun muutti kokonaan pois Ylöjärveltä. Nyt toivon että pysyy siellä missä on ja lakkaa soittelemasta mulle. En vastaakaan sille muuten mutta soittaa aina uudesta numerosta niin saa mut joskus kiinni.
soittakaa mulle suoraan 0503569909
Mistä asiasta sulle Arja pitäs soittaa?
ukjaak en viitsi tääl kertoo....
No kertokaas mulle että millä oikeudella ukkonen ent.Leiviskä omien puheittensa mukaan on saanut käräjä oikeudelta luvan myydä pennut koska omistajuus käsittely on kesken? Ja jos ihan puhutaan oikeilla nimillä eli tuo Bennet vai mikä tahansa on Pappisen Pentti.
voi sinua raukkaa ku et osaa muuta ku valehdella ja puhua paskaa feisbuukissa. Etkö tajua että olet menettänyt oman maineesi joka puolella ja kasvattaja piireissä oman tietoni mukaan kaikki nauravat sulle kun valehtelet asioista. menisit itteesi sina ja sun kääpiösnautserit ja viel kaiken hyväksi se sakemanni huhhuh vai viel kaukkareita sulle no just.......
arja falkenholm haloo
Te ette uskalla reppanat ees huuella omilla nimillä. Te ette tiiä keitten kaa oon väleis ja keitten en. Ja millä pokalla ukkonen myy pennut 1000euroa kappale ja myy uros ja narttu pennun samaan huussolliin. Kyseiseltä ostajalta jäi puhelin numero talteen ja mua on turha uhkailla.
Te ette uskalla reppanat ees huuella omilla nimillä. Te ette tiiä keitten kaa oon väleis ja keitten en. Ja millä pokalla ukkonen myy pennut 1000euroa kappale ja myy uros ja narttu pennun samaan huussolliin. Kyseiseltä ostajalta jäi puhelin numero talteen ja mua on turha uhkailla.
olen seurannut tätä koira riitaa se on syvältä anaalista.
Tervehdys!

Nyt asiat on edenneet siihen pisteeseen, että asiat ovat etenemässä kohti käräjiä. Samaan syssyyn tahdotaan nyt tämmöinen "huono koiranpito" saada täysin loppumaan, ja siihen tarvitaan myös teitä, jotka tiedätte Marja Ukkosen ent.sukua Leiviskän koirasotkuista enemmänkin. Ottakaa yhteyttä osoitteeseen koiraselvittely et luukku.com niin saadaan kaikki fakta kertaheitolla eteenpäin. Tilanteet ei saa päästä samalle tasolle kuin ne ovat olleet joskus, ja ennakoiva toiminta on jokaisen velvollisuus.

Kiittäen jo etukäteen, ja rohkeutta yhteydenottoon.
Jotkut ne vaan ei osaa lopettaa :) !Huhut liikkuu ja lokaa heitellään,tämä foorumikin on oikea totuuden torvi ;)
Millasia yhteydenottoja on tullut? Kuka asian on oikeuteen viemässä?
Se mitä minä olen Marjaa tuntunut, hän on aina maksanut velkansa takaisin niinkuin on luvannut. Ja kohdellut koiriaan asiallisesti.
No sulla on sitten käynyt tuuri. Mulle se on ollu jo puoltoista vuotta velkaa ja rahoja tulen tuskin koskaan saamaan. Fiksusti ajateltuna voin todeta että se oli oppiraha ja tästä eteenpäin katson että sellasta tilannetta ei pääse tapahtumaan että se jäis mulle velkaa, aina kaikki rahat käteen systeemillä!!
kyllä marja on tännepäin kaupitellu koiria 150 eurolla osalle luvannu ilmatteeksi
Siis mie pyyän että otatte yhteyttä tutkivaan juornalistiin sähköpostitse ja voitte kertoa oikeat nimenne ja puh.numeronne niin otan itse teihin yhteyttä kun ette kerta halua/ uskalla soittaa minulle. Laittakaa ees viestei mun puhelimeen niin otan teihin yhteyttä. Tietonne pysyy salassa Leiviskältä - Ukkoselta mutta tarvitsen teitä että saan hälle kokonaan eläimenpito kiellon päälle Oikeudessa. Nyt hän ei tajuakaan kuin kova kivi häl on vastassa. Ja olisi myös hyvä saaha teitä Oikeuteen todistamaankin mikä myös edes auttaa että hän ei JATKA TOIMIAAN ENÄÄ....Samalla reissulla vaadin kaikki tiedot julkiseksi.Ilmoitan kyllä heti kun saahaan tietää oikeuskäsittelyn päivämäärän.
Tämä taitaa olla sama nainen jolta kyselin pentua, numeron sain kaukkarifoorumin kautta. Vanhempia ei ole kuvattu, muutenkaan vanhempien suvuista ei osannut kertoa mitään. Yhtään järkevää kerrottavaa ei hänellä ollut. Huippuvanhemmat, no miksi on huippuvanhemmat? Ei osannut kertoa. Rekkarit tulee Venäjän kautta! Tässä vaiheessa sanoin kiitos mutta en aivan tälläistä pentua etsi, minulle riittä rekkarit Suomestakin. Parin päivän päästä sain puhelun jossa tarjottiin kahta pentua yhden hinnalla. Laitoin numeron puhelimeni estolistalle.
Jaa että rekkarit venäjän kautta...huippua.
Ne vie Pappisen kanssa pentujen paperit venäjän kautta ja tuovat suomeen " tuontikoirina" jolloin saavat suomen rekkariin.... Tai niinhän he luulevat pystyvänsä tekee " Petos "
Olisko ahetta ilmottaa Eviraan tuosta? Kun kerran tiedät! TOIMI!!! Äläkä vikise täällä!!!!!!!!!!
Toimittu on :-)
Ihanko koikeasti?! Mitä sanoivat?
Ei kai meiän amandaa ookkaan kuvattu kun tyttö täytti tammikuu 2v ja häl oli ekat juoksut ja isä max on ej-rekkarissa koska pennutuksen välil oli vaan 7kk ja emä yli 8v. Amanda ainakin oli tosi sosiaalinen tapaus tuli kaikkien kanssa toimeen ja totteli kuin unelma nyt en tiedä kun en voi sinne mennä ilman virkavaltaa ja niitähän ei tällasen tilanteen takia saa mukaan.
Mullekin muutaman saturaisen velkaa!
jaa onko bandicoots kennelistä kyse? Yhteistyö tsirnikan kanssa,? Ja nyt joku davydovi (ent tsirnikka, samanniminen kasvattaja)? Kaikista löytyy vanhoja aiheita täältä.
Tutulla on spk tuolta bandicootsilta, isä Hellraiser Lewis ja emä Grauenfeld.. Hieno ja komea koira, luonteesta en tiedä en ole tavannut koiraa.
Tuskin nyt enää ainakaan yhteistyössä Tsirikan kanssa? Davydovi, miten sekin nyt näihin liittyisi?!
Ei kannattais luottaa tohon A.F kirjoituksia ei kyl silläkän ole kaikki ok noi eläin asiat.Esim.koiria ottaa vaik kuinka paljon ja sit alkaa sijoittelemaan ymäri Suomea jne,jne..
Bööö666 Sinähän se tiiätkin varmaan mun eläinten asioita mitään....
Rouva Falkenholm voisi keskittyä myös noihin omiin koiriinsa välillä. Viime syksynä rouvalla oli vielä 2 brasilianterrieriä, 3 käppänää ja saksanpaimenkoira. Nyt Rouvalla on ainoastaan 2 saksanpaimenkoiraa kuuleman mukaan kotona. Falkenholm on myös käräjöinyt omista koiranhankinta ja eteenpäin myynti epäselvyyksistään ennenkin.

Ja ennenkuin on tuota kaukkaria Ukkoselle vienyt niin on ainakin kertaalleen kaukkarin sijoittanut muualle. Kaukkarihan tunnetusti on rotu jota kannattaa paikasta toiseen siirrellä.
eikös teemax kennelin ekassa pentueessa syntynyt 5 pentua? rekisteröity on ainoastaan 4. Tuo yksi puuttuva on kuollut 1,5kk iässä. Onkohan pentueilmoituksessa ilmoitettu kaikki 5 pentua niinkuin kuuluu vai jätetty tuo kuollut pentu ilmoittamatta?

Ja mihinkähän tämä pentu mahdollisesti kuoli? huhujen mukaan isomman koiran raateluun..
tainnut unohtua myös korkeimman oikeuden päätös erään koiran omistajuussuhteista. Vai saako toisen koiria myydä eteenpäin?
Siinä Korkein oukeus määräsi koiran omistajuuden minulle myös olen ihmisille esittänyt tämän dokumentin niin siinä ei ole mitään epäselvää.

Pentu oli 6 viikkoa kun menehtyi minun syliini ja mikään isokoira EI ollut raadellut kyseistä pentua.

Jos nämä asiat KIINNOSTAA teitä niin hirveästi niin voin laittaa kyseisestä OIKEUDEN KÄYNNISTÄ IHAN FAKTAT mutta siinä tulee kasvattajankin nimi julki sitte.
laita samalla kopio pentueilmoituksesta!
No Bööö666 sinähän et loppujen lopuksi tiiä montako on ja montako EI oo koton. Ja onhan on kumma että minua ruvetaan täällä nimillä mainitsemaan ja yritetään vetää lokaan. Tämän sivul yllä pitäjä voisi poistaa minusta koskevat jutut VÄLITTÖMÄSTI. Jokainen tietää numeroni niin voi soittaa vai eikö uskalleta !!!!!!!!!!!
minnes ne koirat on kadonnu? ei taida haluta vastata tuokaan kysymyksiin.
Niin ja sen verran että en ole istunut Oikeudessa kuin yhden kerran koira asiasta ja todistajana olen ollut yhdessä...Mä tasan tarkkaan tiiän missä on mikäkin koira...Ja mun pentue ilmoitus EI kuulu tänne vaan se on oikeessa paikassa kennelliitossa.

TÄMÄN SIVUN YLLÄPIDOLLE ETTÄ ARVIIN NU IP OSOITTEET POLIISEILLE.
Falkenholm vei myös käppänänartun jalostustarkkiin 2 viikkoa keisarileikkauksen jälkeen. Tästä oli oikein rotujärjestön lehdessäkin. Oikein asiansa tietävä kasvattaja.
Niin ja sen olen julkisesti myöntänyt...
Rikosilmoitus
Vastaanottaja Poliisi
Vastaanottonumero 137173745
Vastaanottoaika 26.04.2012 klo 16:35
Liitetiedostot
Nimi
1 Kärsämäki.htm
arja teit minun mielestä hienon teon ja toivottavasti poliisitkin lukevat kaiken tästä palstasta eiköhän heilläkin ala pikkuhiljaa hälytyskellot soimaan
Hyvä että teit ilmoituksen tästä sivustosta! :) Tutkitaan sitten siinä kaikkien muidenkin puheet ja väitteet. Eiköhän näissä keskusteluissa ole noita kunnianloukkaukseen vaadittavia kommentointeja myös itseltäsi.
joo, eipä oo Arjalla paljon varaa meuhkata, että täytyy tehä tutkintapyyntöjä tästä ketjusta, koska hänen nimeensä on ruvettu täällä mainitsemaan. Eiköhän se oo myös arja ite, joka on täällä Ukkosta vetäny lokaan, ja syvälle. Arjan kannattaa miettiä ihan omia tekemisiään ja sanomisiaan, ennen ku ketään muuta syyttelee mistään. Tässä ketjussa on myös paljon Ukkosesta puhuttu silkkaa paskaa, joten on hyvä, että tieto ketjusta on mennyt poliisille. Arjasta ei ole puhuttu nimeksikään sitä vertaa, mitä on Arja itsekin jauhanut Ukkosesta.

Ja toiseksi, Arjalla ei ole mitään varaa tuomita kenenkään koiratouhuja. Vai onko Arjan toiminta jonkun mielestä hyväksyttävää? Sijoitellaan koiria useampaan paikkaan, haetaan syyttä suotta pois sijoituskodistaan, pidetään rahat sijoituksesta itsellään, sijoitetaan uudestaan, ja taas pidetään rahat itsellä. Näin Arja saa rahat n. 3-4 kertaa/koira :) Ja sitten kun on hölmöilty käppänäpentueen kanssa ja nolattu itsensä käppänäpiireissä, puhutaankin rodunvaihdosta, ettei tarvitse enää käppänäpiireihin päin katsoakkaan. Siinä vaiheessa pistetään vaan käppänät eteenpäin, ja ruvetaan "kasvattamaan" saksanpaimenkoiria. Ja tämä myös on totta, että Arjan käppänäpentueessa on ollut 5 pentua, ja ainoastaan 4 rekattu. Yksi kun on kuollut "salaperäisesti".

Amanda-kaukkarille Arja taasen on etsinyt loppuelämän kotia, ja vienyt sen Ukkoselle. Sitten kun Amandalla on yhtäkkiä ollutkin pennut, onkin koira olevinaan edelleen Arjan, ja Arja yrittää kokonaisen facebook-ryhmän saada mukaansa hoitamaan asiaa, että saa Amandan ja pennut itselleen. Arja myös isoon ääneen mesoaa Ukkosen eläintenpitokielloista ja muista, vaikka Ukkosella ei moisia ole ollutkaan. (Asia tiedusteltu käräjäoikeudesta)

Arjalla olisi nyt viimeistään aika katsoa peiliin, ja miettiä katsooko sieltä takaisin niin täydellinen ihminen kun hän itse antaa ymmärtää. Onko Arjalla omien hölmöilyjensä (joista siis en tässä kaikkea rupee mainitsemaan, kun Arjalla tuntuu olevan joku pakkomielle yrittää nostaa kanteita kaikkia vastaan korvausrahojen toivossa) jälkeen MITÄÄN varaa puhua Ukkosen touhuista. Mutta hyvä, jos ketju on poliisille ilmiannettu, poliisi tutkii varmasti asian, ja Arjallekin napsahtaa vielä nalli omaan nilkkaan :) Koiran kasvattaminen kun ei pitäisi olla rahantoivossa tehtyä, vaan sitä pitäisi tehdä sydämestä. Koiria pitäisi jalostaa säilyttämällä rotu terveenä ja puhtaana, eli oma kasvattama rotu tulisi tuntea hyvin, ei suinkaan tehdä pentuja aina kun mahdollista, ja vaihtaa rotua kun edellisessä rotujärjestössä on omat kasvot menetetty. Sama kun itse olisin ensin vaikkapa tarjoilija, saisin kenkää työpaikastani kun jäisin kiinni virheistäni, vaikkapa varastamisesta, seuraavaksi rupeaisin ammattitaitoiseksi autoasentajaksi, ilman minkäänlaista kokemusta, perustellen "on mulla joskus ollu auto, kakski!" :) tervetuloa vaan tuomaan autoa korjattavaks, teen sitä koko sydämestäni ja työkin on huippulaadukasta kun on vähän käytettyjä työkaluja ;)
No hyvä kun te sen tiiätte...
miks meijän pitäis uskoa kuulopuheisiin ukkosesta, mut kuulopuheet ja faktat susta ei oo vedenpitäviä? kerroppa siihe hyvä selitys Arja :)
Tää on ehkä maailman noloin paikka kun täällä voi huudella nimettömänä...
Niin joo ja jos pyytäisin että Teemaxin kennelin omistaja antaisi meille pennun hoito - ja kasvatusohjeita... On kai aikamoisia ohjeita.
on kovasti niin pitkä ketju, etten jaksanut lukea loppuun, pyydän anteeksi! oma mielipiteeni tästä narkkari, pentutehtailija,varkaasta, eäinrääkkääjästästä on hyvin selvä! kannattaa todella jatkaa touhuja, poliisi on tietoinen
asioistanne. ei auttanu naimisiin menokaan....
:D Kumpaakohan mahdollisesti tarkoitat noista kahdesta täällä loppupäässä mainitusta..?
Jo vain =)
Kuinkakohan Falkenholm meinaa saada 9 kaukkarinpentua joilla on ikää jo nyt 3kk ja emän mahtumaan kerrostaloasuntoon ? Kun niin mainostaa että käräjäoikeus pennut ja emän hänelle määrää takaisin.

Lisäksi kiinnostaa tietää kun hän on itse ostanut varastetun koiran, niin miksi se silloin kuuluu hänelle, mutta sitten jos joku muu on ostanut häneltä hänen mielestään varastetun koiran niin sekin kuuluu hänelle?
Onko ne kaikki pennut myymättä?! Kuka niitä hoitaa nyt?!
Niin ja on se jännää että sinne on syntyny Sakemannin pentue jossa ollut 3 pentua ja 2 niistä kuollut heti ja vielä lisäksi siellä on Kelpien pennut...Että näin
En tiedä, että onko kenties tälläkin palstalla keskustelevat "koiraihmiset" kuulleet viruksesta nimeltä herpes.. Kannattaapi tutkia asiaa.. Toisekseen kun pentueita syntyy, niin vaikka olisi kuinka tarkkaan yhdistelmät katsottu ja tutkittu taustat, niin siltikin pennut saattavat kuolla. Elämän kiertokulku katsokaas.. Kaikki koirat kun eivät helvetin hyvälle paperilla näyttävästä yhdistelmästä riippumattakaan välttämättää toteudu, tai sovi toisilleen niin hyvin että pentuetta ylipäätään syntyy saati että kaikki pennut aina selviytyisivät hengissä..

Mielestäni epäilyttävämpää on se että pentueesta kuolisi pentu 6 viikon iässä ilman mitään järkevää selitystä.. Niinkuin Falkenholmin kennelin EJ-rekatussa pentueessa kävi. Ja Falkenholm varmaan jopa myös ymmärtää sen, että pentueita kuolee, sillä niinhän kävi hänelle itselleenkin viime keväänä yhden kokonaisen pentueen kanssa, että kaikki kuolivat..

Jännä että täällä jauhetaan paskaa ja syytellään ihmistä varmistamatta asioita joko ihmiseltä itseltään tai joltain joka asioista tietää.. Eläinsuojelu on erään henkilön ilmoituksista johtuen tehnyt tarkastuksen reilu viikko sitten ja olen henkilökohtaisesti nuo paperit nähnyt. Sen lisäksi että kaikki asiat olivat niinkuin pitääkin, niin ko.kaukkaripennut ovat saaneet kehut tarkastuksessa. Nämä idiootit jos tarttuvat siihen että raportissa lukee "kaukasianpaimenkoira emän nisät roikkuvat" olisivat voineet myös perehtyä siihen loppulauseeseen "mikä on ymmärrettävää, koska emällä on 10.2.2012 syntyneet pennut, joita se on imettänyt".. Käsittääkseni narttukoira kuitenkin vaatii täyteen palautumiseen 9 pennun pentueen jälkeen jonkun aikaa..

Pentuja hoitaa ihminen, joka on asiaan perehtynyt ja pennut ovat todella hyvinvoivia ja kasvaneet ja kehittyneet normaalisti. Tämänkin voi ko.raportista lukea. Kelpie-pentueen emä on myöskin samalla tarkastettu ja sen kuntoa kehuttu muutama päivä ennen synnytystä. Kuten myös ko.sakemanninarttu ja sen elossa oleva pentu, joka oli muuten syntyessään niin pieni, että ilman asiantuntevaa hoitoa edes se ei olisi tuosta pentueesta jäänyt eloon.

Ja nimimerkki puuntakaa.. ei kannata olla katkera sen takia, että et saanut pentueista haluamaasi pentua.. Henkilöllisyytesi kun tiedetään, niin kommentointisi vaikuttavat suhteellisen naurettavilta.. Oikein asiantunteva kasvattaja jos et kerta tiedä miten narttu synnytyksestä palautuu, saati että kaikkia koiranpentuja ei vaan ole tarkoitettu syntymään, saati elämään.
Että tällä kertaa herppes-virus. Ja nyt sitten kannattaisi ihan ajatuksella tutkia tosiaankin tuon taudin kuva ennenkuin rupeaa itse sen piikkiin laittamaan. Kai ne pennut sitten lähetettiin avattavaksi??