Puuilo

Asiakaspalvelu unohd

Hankalat parkkipaikat, ei ole läpiajoa. Kalliimmat hinnat kuin Tokmannilla. Tavaroita ei löydä, ei myyjiäkään. En mene sinne enää.

44

4695

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eetu Edvard

      Minulla on päinvästaisia kokemuksia Puuilosta, kohteliaat asialliset myyjät lähtevät näyttämään jos jotain ei löydy ja Oulun edullisimmat hinnat.

    • arabialaisen kutsu

      On joo, joissakin tuotteissa. Myyjät on kyllä sellasia synkkänaamaisia lestoja "otsa hiessä on sinun töitä tehtävä" - Ne nyt ei ole otsa hiessä, mutta naama norsunvitulla ja Cobra Microtalkki piipailee perkele!!

      • Sitolkka/ Aisakello

        Myyjät synkkämaamaisia lestoja ?

        No omistajat Mannesukuisia korvenkasvatteja!

        ihmettele siinä sitten hintoja


      • Anonyymi
        Sitolkka/ Aisakello kirjoitti:

        Myyjät synkkämaamaisia lestoja ?

        No omistajat Mannesukuisia korvenkasvatteja!

        ihmettele siinä sitten hintoja

        Ei oo ihme et on nbaama norsun sillä. Puuilo ei maksa palkkoja eikä sunnuntai lisiä. Teetetään hiljaisena aikaan 5 tuntii päivässä sunnuntaisin sitte 2.5 teet arkena korvaat sen häviät siis 2.5 tunnin tupla palkan. Kieroa kaikessa kustaan työntekijää. Työaikalakia ei noudateta kaupanalan työehtosopimuksella pyyhitään persetta. Työsuojelu ja liitto nostaa vaan kädet pystyyn. Järkyttävää


    • Liian vähän myyjiä

      Paljon tavaraa ja huonosti löydettävissä. Myyjät kyllä auttaa jos löytää myyjän. Hintataso noin 10 prosenttia korkeampi kuin muissa roipetaloissa (Kärkkäinen, Tokmanni, Halpa-Halli).

    • ..

      Myyjiä kyllä Puuilosta löytyy tarpeeksi ja hinnat ovat kohdillaan. Valikoimaakin on tarpeeksi.

      "Myyjät on kyllä sellasia synkkänaamaisia lestoja" -- Taas sitä nähdään millaista paskan puhumista on olemassa. Miten ne myyjät tässä mitään lestoja ovat..

    • Puunuijja

      On se Puuilo lestapytinki vissiin?
      No mutta hyvä kauppa kuitenkin ja asiansa ajaa.
      Se yks pervo sais siitä pihamaalta keskittyä siihen leivän myyntiin akoille pervojen huutelun sijaan.

    • tutkaa tehnyt

      Vai että kärkkäinen, sinne kun menee niin tulee tuntuma että siellä ei ole myyjiä ollenkaan kun niitä ei missään näe, tokmannilla löytää aina satavarmasti myyjän vaatehyllyjen ja kenkien välistä nojaamassa betoni tolppaan ja puhumassa tutulleen, se jos joku on sitä suhteiden ylläpitoa, halpahallissa nyt ei tule muutenkaan käytyä kun sieltä ei saa palvelua jos pyytää eivätkä päästä ovia pitemmälle sisään.

    • puusilmä prkl

      Mun mielestä kauppaan ei mennä jauhamaan paskaa ja kyselemäänt yhmiä, vaan ostokset tehdään ja lähdetään pois, jotta muutkin saavat asioida. Juurikin ne turhankyselijät ja paskanjauhajat siellä sitä hommaa jarruttaa!

    • Puusilimä1234

      Tuotteissa on puutteellisia tietoja ja eivät suostu palauttamaan rahoja vaikka ovat myyneet virheellisen tuotteen eikä heillä ole antaa uutta tuotetta tilalle. Ostin sieltä imurin ja huomasin kotona, ettei imurissa ole moottoria. Hieman on vaikea imuroida, jos on vain letku ja pönttö. Myyjien mielestä tuotteessa ei ollut mitään vikaa. Pyysin näyttämään miten sillä imuroidaan, jos siinä ei ole muuta kuin letku ja pönttö. Vastaukseksi sain vain vittuilua. Olen ottanut kuluttaja-asiamieheenkin yhteyttä, mutta eipä se näytä Puuilossa paljoa painavan...

      • Nyt.betonikolhoosissa

        Taisitkin ostaa sen imurin ja letkun väliin asennettavan tuhkasäiliön? Käytetään uunista tuhkia imuroitaessa. Ja käy se muuhunkin. Itse kyllä omatekokauhalla oman uunini tuhkat poistin koko sen 27 v ajan, minkä siinä talossa asuin.


      • Anonyymi
        Nyt.betonikolhoosissa kirjoitti:

        Taisitkin ostaa sen imurin ja letkun väliin asennettavan tuhkasäiliön? Käytetään uunista tuhkia imuroitaessa. Ja käy se muuhunkin. Itse kyllä omatekokauhalla oman uunini tuhkat poistin koko sen 27 v ajan, minkä siinä talossa asuin.

        Nuohooja tyhjentää huomenna.


    • OULUTAR

      Puusilmä1234 ethän vaan ostanut vahingossa tuhkaimuria ? Siinähän on vaan pönttö ja letku .

    • Hankalassa paikassa

      HUono parkkipaikka, autot kolhiintuu, myyjiä liian vähän

    • paikallinen

      Parkkipaikka tosiaan ahdas, jätän auton suosiolla kauemmaksi ovelta. Myyjiä tuntuu olevan joka puolella, mutta toisinaan asiakkaitakin on niin paljon että ei meinaa saada myyjää kiinni. Myyjät kyllä sitten auttaa ja ovat ystävällisiä, jos sellaisen saa kiinni. Hinnat on halvemmat kuin muualla ja valikoima hyvä. Toisinaan helvetin hyviä tarjouksia. Mun kohalla on reklamaatiotapauskin toiminut asiallisesti, jäi hyvä fiilis.

      • Tuulimyllyn.lämmittäjä

        Muuten samat sanat, mutta hinnat usein kalliimpia kuin muualla. Mutta niinhän ne vaihtelee kaikkialla. Joku on aina jossakin halvinta, toinen kalliimpaa. Ostaja saa valita mieleisensä.


    • heppi långstrumppi

      ...kyllä tulee puu-ilotalossa käytyä vähintään kerran viikossa.kyllä myyjät tulee aina kaveriksi jos jotaki ei meinaa löytyä....

    • myymäläetsivä

      Myyjiä kyllä löytyy, mutta asiakaspalvelukyky/halu on nolla. Tavaran sijaintia kysellessäni vasta toinen myyjä lähti niskojaan nakellen sen näyttämään.

      Aika paskaa myyvät ja monesti puutteelista ja rikkinäistä. Ainakin minun kohdalleni sattunut.

      Kassalla ainoat ystävälliset naamat koko puljussa.

      Eritoten se muriseva verkkarihousuinen "myymäläetsivä" jäänyt mieleen huonosta asiakaspalvelusta.

      ASIOIN VAIN JOS ON PAKKO.

    • Iso Smeisselssön

      Puuilosta ei puusilimä löydä ees puumulukkuja.

    • puujalaka

      Jaa semmostako olis tarvis?No, voi voi.
      Koitas kaalimato.com. Jos löytys sullekkin sopiva.

    • ööröm.

      ...ovat laittaneet uusia nuoria sieviä tyttöjä kassoille ja ainaki yx vaal .hiuksinen myyjä oli laittanut punertavaa tukkaan ,oli oikein jees...jatkas vaan tytöt sillä linjalla...

    • jalluäijä91

      oltiin emännän kanssa käymässä tuolla puuilossa ja sitte oli oikee raju ukonilma ja niillä lähti se niiden aalopelti katto irti. ei varmasti mitää rakennus määräyksiä oo täytetty ku lestojen hyvä veli verkostossa vaan ovat sen rakentaneet. että semmottista

      • Mänttiulvoo

        Aalopelti.......pilkut, pisteet, isot kirjaimet.....onko koulut pakanalla käymättä?


      • Anonyymi
        Mänttiulvoo kirjoitti:

        Aalopelti.......pilkut, pisteet, isot kirjaimet.....onko koulut pakanalla käymättä?

        Ei kai tämä ole mikään suomen kielen koe...?Helpompi on tietysti lukea, jos on pisteet ym. kohdallaan, mutta kyllä tuosta asian ainakin itse sain selville.


    • BURN

      Ei ne parkkipaikat kyllä minun mielestä hankalia ole. Harjoitelkaa sitä parkeerausta, niin saatte keskelle ruutua seuraavalla kerralla tähdättyä autonne. Ei sitten tarvitse minunkaan parkkeerata 5cm raolla teidän kahdelle ruudulle pysäköidyn auton viereen ;) ps joskus citymarketin pihallakin jaan "oikeutta"

    • vantaalainenoululainen

      Oulussa on edelleen kaikki paskaa paitsi kusi

    • Anonyymi

      Myyjissä asiallisia ja viimeaikoina myös yrmyjä joillle asiuakaspalvelu on oksentamistakin vastahakoisempaa hommaa. Tuotetiedot vajavaiset niin ostetuissa tuotteissa, kuin niiden hyllymerkinnöissäkin. Joissain tuotteissa vääriä osia matkassa ja merkintänä jollekin tiedolle joku koodi esim K2 jolle ei löydy selitystä edes alan kattavasta kirjallisuudesta.
      Myyjiltä loppuu pääosin asiantuntemus, jos paikalla ei sitten satu olemaan työvuorossa se ainoa osaaja joka ei yleensä silloin kun asiakas tietoa tarvitsisi sitä satu olemaan.

      Palautteen ja ohjeiiden pyytäminen tehty myös liikkeen nettisivujen kautta käytännössä mahdottomaksi.

      Niinkin yksinkertainen asia kuin heidän myymänsä sahan teräketjun uraleveys vaatii salapoliisityötä ja kädet ristissä rukoilemista, että se laippa on sitä mitä tuossa sahassa yleensä pitäisi olla. Mukana olevissa huolto ym osissa vääriä ja sopimattomia varusteita kuten alle 3 mm viila kun pitää olla vähintään 4,7mm ja meisseli/tulppa-avain joka ei sovellu tulpalle, eikä sen kylkiäismeisseli jolle ei ole yhtäkään hahlokantaista ruuvia.

      Ristopäitä mukana ei tule vaikka niitä pitäisi oikeasti olla matkassa kahta kokoa, toinen kahvan kiinnityksiin ja toinen terän kiristystä varten.

      • Anonyymi

        Ja kirjoitusvirehiä tulee kun päivä pilalla toimimattoman paskan kanssa pihalla tallistelessa.


    • Anonyymi

      Miksi käytte kyseisessä kaupassa jos on noin huono.vai oletteko niin perse aukisia ettei ole vara mennä kalliimpiin liikkeisiin.

      • Anonyymi

        SAATANA kyllä pistää vihaksi enkä ikinä avaa Raision puuilon ovea ,ostin Weller juotostinaa 27.7. 2013. ja nyt viikkoa myöhemmin menin kertomaan,että en ole sitä tinaa saanut neuvonnassa oleva poikanen meni asian tarkastamaan joo en tiedä mitä hän tarkasti,mutta tuli takaisin .Ostamani tina oli kovasti kallista,kun sitä on paketissa vain 25.g.mutta asiastani ei puhuttu sen enempää .Annan ison risukimpun sille kassalle,joka oli tuona päivänä klo.9.51 ,sekä myyjä 2709 ,eikä huomauttanut asiakasta,että jotain jäi ,tai ei välittänyt , maksamani tavara meni seuraavan asiakkaan hyväksi,jolta ei löytynyt rehellisyyttä ja joka käytti tilaisuutta hyväkseen,kysynkin nyt tältä varkaalta joka varasti toisen omaisuutta ,että oletko ennenkin varastanut ja mitä. Mikäli olet perheellinen ,niin kerrotko vaimollesi,tai tyttöystävällesi,että olet varastanut puu ilosta edellisen asiakkaan unohtaman ja maksaman 25.g.tina paketin.Annan myös ihan yhteisen muhkean risukimpun neuvonnan poikaselle,sekä sille kassa myyjälle 2709.,joka ei vaivautunut ilmottamaan entiselle asiakkaalle,että jotain jäi.ETTÄ SILLÄ VIISII ÄLÄ IKINÄ UNOHDA MITÄÄN,KOSKA VARAS SAATTAA KÄYTTÄÄ TILAISUUTTA HYVÄKSEEN. OSTIN TAVARAA PUUILOSTA,MUTTA SITÄ EN KOSKAAN SAANUT.ENKÄ TULE IKINÄ AVAAMAAN PUUILON OVEA,MYYKÄÄ VAIKKA HEVOSEN PASKAA. MENETIN RAHAA.7,99. KOLVINKIN OLISIN PALAUTTANUT,MUTTA AVASIN PAKETIN,JOKA OLI 9,99.E. KUINKAS MUUTEN.


      • Anonyymi

        Perseaukinen on yhdyssana.


    • Anonyymi

      Äänestä persuja

      • Anonyymi

        onko bile ilmari ja matias mäkynen sekä sanna listoilla?


    • Anonyymi

      Iltaisin kassalla on usein joku ihan täystorvi jätkä rahastamassa. Ei saa suustaan muuta kuin pari ynähdystä.

      • Anonyymi

        Mistä sen pitäisi puhua sinulle..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä sen pitäisi puhua sinulle..

        Puuilossa koskaan käymättömänä kassan noin yleensä tulee tervehtiä asiakasta, ilmoittaa selkeästi ostosten kokonaissumma, kiittää maksusta ja vastata lähtöheippaan. Amisjätkiltä ei tosiaan suusta lähde muuta kuin "ynähdys" tai pari.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puuilossa koskaan käymättömänä kassan noin yleensä tulee tervehtiä asiakasta, ilmoittaa selkeästi ostosten kokonaissumma, kiittää maksusta ja vastata lähtöheippaan. Amisjätkiltä ei tosiaan suusta lähde muuta kuin "ynähdys" tai pari.

        Puuilo on työntekijöiden riisto firma. Tuttavani oli siellä töissä ei makseta palkkoja oikein. Kustaan sunnuntai töissä. Tammikuussa on hiljaista silloin tehdään 5 tunnin päiviä myos sunnuntaisin. Tunnit kertaa toukokuulle kun on kiire. Korvattavia tunteja tehdään arkena joten työntekijä häviää sunnuntain tuplapalkan. Tyoaikalakeja ei noudateta. On oltu liittoon työsuojeluun yhteydessä ne nostaa kädet pystyyn. On kuulemma tyehtosopimuksissa tulkinnan varaa. Et työehtoja noudatetaan aina sen mukaan kuka sitä on lukemassa ja miten sen kukakin tulkitsee. Täyttä paskaa nämä puuilon työntekijät on aivan raukkoja kun eivät nouse kapinaan kukaan ei tuu duuniin mihinkään myymälään ennenkuin työsopimuksia noudatetaan. Tuttavani lähti niinkuin moni muukin ainahan siellä porukka vaihtuu. Pöyristyttävää toimintaa


    • Anonyymi

      Äänestä persuja.

    • Anonyymi

      Äänestä persuja

      • Anonyymi

        Tähän ei auta ees persut. Jos liitto tai työsuojelu ei pysty hoitaa epäkohtia niin kuka sitte. Jos työehtosopimuksia ei tarvitse noudattaa.ei tarvitse sitte mitään muitakaan sopimuksia. Eikö sopimus olekkaan sitova. Siis voi maksaa palkkaa tai olla maksamatta samoin lisät lomarahat. Ottaa vaan tyoehtosopparin nokan alle ja toteaa tulkitsen tämän sopimuksen niin et ei tarvii maksaa.


    • Anonyymi

      Herrat huutaa turpa punaisena kun Suomessa ei jousta nää sopparit ja ei oo paikallista sopimista
      Ei todellakaan oo jos miettii miten nyt jo kustaan silmään vaikka on työehtosopimukset olemassa. Kuka takaa et paikallisesti sovittua sopimusta noudatetaan. Kuka sitä valvoo?

    • Anonyymi

      Erittäin hyvä paikka, helppo mennä.
      Ei vieläkään pyörille kunnon telineitä, pieni rimpula löytyy johon ei voi lukita sähköpotkulautaa tai pyörää kunnolla.

    • Anonyymi

      Puuilon verkkokauppa on perseestä! Keskiviikkona tilasin ja ottivat tilauksen vastaan,perjantaina vasta sain varmistuksen lähetyksestä jonka ilmeisesti laittoivat rahtiin kun lähetin sp kyselyn? Jo toinen kerta sama juttu,nyt loppu asioiminen puuilossa perkele.pitäkyyt tunkkinsa!

    • Anonyymi

      Nokipoika kamiinapuhallin 8 lapainen on täysi sekunda, Muistakaa säilyttää kuitin. muuten ne eivät vaihda tuotetta puuilossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      88
      3728
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      588
      3531
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3432
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      52
      2187
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2151
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      320
      1936
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1905
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      159
      1657
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1361
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1332
    Aihe