AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Puuilo

Puuilo

17 Vastausta 1 216 Lukukertaa
Hankalat parkkipaikat, ei ole läpiajoa. Kalliimmat hinnat kuin Tokmannilla. Tavaroita ei löydä, ei myyjiäkään. En mene sinne enää.
Minulla on päinvästaisia kokemuksia Puuilosta, kohteliaat asialliset myyjät lähtevät näyttämään jos jotain ei löydy ja Oulun edullisimmat hinnat.
On joo, joissakin tuotteissa. Myyjät on kyllä sellasia synkkänaamaisia lestoja "otsa hiessä on sinun töitä tehtävä" - Ne nyt ei ole otsa hiessä, mutta naama norsunvitulla ja Cobra Microtalkki piipailee perkele!!
Myyjät synkkämaamaisia lestoja ?

No omistajat Mannesukuisia korvenkasvatteja!

ihmettele siinä sitten hintoja
Paljon tavaraa ja huonosti löydettävissä. Myyjät kyllä auttaa jos löytää myyjän. Hintataso noin 10 prosenttia korkeampi kuin muissa roipetaloissa (Kärkkäinen, Tokmanni, Halpa-Halli).
Myyjiä kyllä Puuilosta löytyy tarpeeksi ja hinnat ovat kohdillaan. Valikoimaakin on tarpeeksi.

"Myyjät on kyllä sellasia synkkänaamaisia lestoja" -- Taas sitä nähdään millaista paskan puhumista on olemassa. Miten ne myyjät tässä mitään lestoja ovat..
On se Puuilo lestapytinki vissiin?
No mutta hyvä kauppa kuitenkin ja asiansa ajaa.
Se yks pervo sais siitä pihamaalta keskittyä siihen leivän myyntiin akoille pervojen huutelun sijaan.
Vai että kärkkäinen, sinne kun menee niin tulee tuntuma että siellä ei ole myyjiä ollenkaan kun niitä ei missään näe, tokmannilla löytää aina satavarmasti myyjän vaatehyllyjen ja kenkien välistä nojaamassa betoni tolppaan ja puhumassa tutulleen, se jos joku on sitä suhteiden ylläpitoa, halpahallissa nyt ei tule muutenkaan käytyä kun sieltä ei saa palvelua jos pyytää eivätkä päästä ovia pitemmälle sisään.
Mun mielestä kauppaan ei mennä jauhamaan paskaa ja kyselemäänt yhmiä, vaan ostokset tehdään ja lähdetään pois, jotta muutkin saavat asioida. Juurikin ne turhankyselijät ja paskanjauhajat siellä sitä hommaa jarruttaa!
Tuotteissa on puutteellisia tietoja ja eivät suostu palauttamaan rahoja vaikka ovat myyneet virheellisen tuotteen eikä heillä ole antaa uutta tuotetta tilalle. Ostin sieltä imurin ja huomasin kotona, ettei imurissa ole moottoria. Hieman on vaikea imuroida, jos on vain letku ja pönttö. Myyjien mielestä tuotteessa ei ollut mitään vikaa. Pyysin näyttämään miten sillä imuroidaan, jos siinä ei ole muuta kuin letku ja pönttö. Vastaukseksi sain vain vittuilua. Olen ottanut kuluttaja-asiamieheenkin yhteyttä, mutta eipä se näytä Puuilossa paljoa painavan...
Puusilmä1234 ethän vaan ostanut vahingossa tuhkaimuria ? Siinähän on vaan pönttö ja letku .
HUono parkkipaikka, autot kolhiintuu, myyjiä liian vähän
Parkkipaikka tosiaan ahdas, jätän auton suosiolla kauemmaksi ovelta. Myyjiä tuntuu olevan joka puolella, mutta toisinaan asiakkaitakin on niin paljon että ei meinaa saada myyjää kiinni. Myyjät kyllä sitten auttaa ja ovat ystävällisiä, jos sellaisen saa kiinni. Hinnat on halvemmat kuin muualla ja valikoima hyvä. Toisinaan helvetin hyviä tarjouksia. Mun kohalla on reklamaatiotapauskin toiminut asiallisesti, jäi hyvä fiilis.
...kyllä tulee puu-ilotalossa käytyä vähintään kerran viikossa.kyllä myyjät tulee aina kaveriksi jos jotaki ei meinaa löytyä....
Myyjiä kyllä löytyy, mutta asiakaspalvelukyky/halu on nolla. Tavaran sijaintia kysellessäni vasta toinen myyjä lähti niskojaan nakellen sen näyttämään.

Aika paskaa myyvät ja monesti puutteelista ja rikkinäistä. Ainakin minun kohdalleni sattunut.

Kassalla ainoat ystävälliset naamat koko puljussa.

Eritoten se muriseva verkkarihousuinen "myymäläetsivä" jäänyt mieleen huonosta asiakaspalvelusta.

ASIOIN VAIN JOS ON PAKKO.
Puuilosta ei puusilimä löydä ees puumulukkuja.
Jaa semmostako olis tarvis?No, voi voi.
Koitas kaalimato.com. Jos löytys sullekkin sopiva.
...ovat laittaneet uusia nuoria sieviä tyttöjä kassoille ja ainaki yx vaal .hiuksinen myyjä oli laittanut punertavaa tukkaan ,oli oikein jees...jatkas vaan tytöt sillä linjalla...
 /   /  /  / Puuilo

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta