AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Älä alistu!- kampanja homoutta vastaan.

Älä alistu!- kampanja homoutta vastaan.

384 Vastausta 9 110 Lukukertaa
"–Jos joku murhaaja pystyy tekemään parannuksen, niin miksei homokin, kysyy biseksuaalisuudestaan luopunut nuori tyttö kristillisten nuortenjärjestöjen tänään julkistetun Älä alistu -kampanjan videolla.

Kampanja, joka kannustaa homoseksuaalisia nuoria pidättäytymään ”raamatunvastaisten” mielihalujensa noudattamisesta, kauhistuttaa muun muassa Uuden Suomen Puheenvuoro-palvelun blogeissa.

–Suomessa ei ole ollut tapana käännyttää homoksi tai heteroksi, joten tämä kampanja on aggressiivinen avaus. Toivon, ettei homokeskustelussa oteta kaikkia keinoja käyttöön, vaan että poliittiset linjaukset voidaan selvittää ilman pelottelua. Erikoisen tilanteesta tekee se, että samaan aikaan kirkolliskokous on antanut myönteisen kannan samaa sukupuolta olevien parien puolesta toimimiselle, ihmettelee kokoomusnaisten pääsihteeri ja Setan varapuheenjohtaja Elina Laavi blogissaan.

Nuotta-sivuston julkaiseman kampanjatiedotteen mukaan nuoren ei pidä ”alistua yhteiskunnalliseen painostukseen arvokysymyksissä”. Toisin sanoen järjestöt ovat sitä mieltä, että homoseksuaalisuuttaan ei tulisi hyväksyä, vaikka yhteiskunta sen hyväksyisi.

”Monet Raamatun opetuksista ovat selvästi vastoin sitä, mitä nyky-yhteiskunnassa usein pidetään oikeana ja vääränä. --- Jos siis pohdit vaikkapa elämäsi tarkoitusta, seksuaali-identiteettiäsi tai tulevaisuudennäkymiäsi, älä alistu ihmisten yrityksiin painostaa sinua elämään Raamatun vastaisesti, äläkä anna ihmisten määritellä identiteettiäsi. Jumala haluaa kutsua sinut elämää suurempaan seikkailuun omana lapsenaan, eikä kenelläkään ole oikeutta tulla sinun ja Jumalan väliin”, maalaillaan kampanjan tiedotteessa."
- Uusi Suomi

Homofobinen kampanja ansaitsisi suuremman mediavyörymän, nimenomaan negatiivisessa merkityksessä.
Kyseinen linkki siis tässä.

http://www.nuotta.com/kampanja/
Ei perkele mitä paskaa...
Kyllä on siinä nuori tyttö oikein kunnolla aivopesty.
Ei tuo eheytyminen mikään uusi juttu ole, se vaan ei ole ollut näinä aikoina muodissa enää, rukoileminen on liian vanhanaikainen ja tuntematon parannuskeino nykyihmiselle, jonka mielestä vaikka puun kanssa vois sopia avioliiton.
Tuo "eheyttäminen" on haitallista. Sitä eivät tee spykiatria- tai psykologia-alan ammattilaiset. He itseasiassa ovat tuominneet koko ajatuksen siitä, että ensin minuus täytyisi tuhota kokonaan ennenkuin sen voi korjata.

Rukoilu ei tehoa. Ne joiden puolesta rukoiltiin ennen leikkausta, kärsivät tutkitusti enemmän leikkauksen jälkeisiä komplikaatioita. Jos taas teet sitä itse, silloin sillä on havaittu olevan samankaltaista vaikutusta kuin meditaatiolla.

Mikä teillä hihhuleilla on muuten vikana kun näytätte olevan täysin ymmällään suostumuksen merkityksestä? Voiko puu tehdä laillisia sopimuksia? Voiko puu antaa suostumuksen suhteeseen?

En yhtään ihmettele jos näillä eväillä yritetään raiskata Afrikkalaisia lesboja heteroiksi. Suostumus ei teille näy merkitsevät paskan vertaa.
homous ei ole mikään mistä ite voi päättää, se on geeneissä, eikä siitä voi 'parantua', eikä se näin ollen ole sairaus!
sairaus on sellainen johon voidaan vaikuttaa ja parantaa lääketieteellisin keinoin!
eikä homous ole väärin, se on luonnon keino vähentää ylikansoittumista :)
tälläin kamppanja on ihan raamatunvastainen ja rasistinen, inhottavaa että suomessa tehdään tälläista!
hmm.. mielenkiintoista.. ehdotus: aloitetaanko ylikansoittumisen vähentäminen vaikka sinusta, miksei?
"jokainen tajuaa, että synnyttämiseen tarvitaan niin mies kuin nais siittiöitä"
Olipahan harvinaisen vakuuttava argumentti, täynnä asiavirheitä; naissiittiöitä ei ole olemassakaan (naisella on munasolut), ja siittiöitä ei tarvita synnyttämiseen, vaan munasolun hedelmöitykseen, jonka seurauksena kehittyy lapsi, joka synnytetään.

Itse vertaisin homona olemista ihonväriin mielummin, onko tummaihoisuus tai vaaleaihoisuus mielestäsi sairauksia?

Minä itse ainakin annan tummaihoisten ja vaaleaihoisten ja homojen olla rauhassa, ihmisiä ollaan kuitenkin kaikki.
Byt puhutaan seksuaalisuudesta, eikä puista, varasteluista tai ihonväristä.

Vaadin tasaveertaiset oikeudet taipumustensa toteuttamiseen myös:

pedofiileille, nekrofiileille, sadisteille, masokisteille jne. jne.

Samoista määrittelemättömistä sisäisistä voimista niidenkin sydän sykkii ja sukupuolivehkeet pelaa kuin heteroillekin.
"pedofiileille, nekrofiileille, sadisteille, masokisteille"

Hetero sadomasokisteilla on jo oikeus mennä naimisiin. Pieni takaisku heille oli uusi laki, joka mahdollistaa automaattisen syytteennoston parisuhteessa tapahtuvassa väkivallassa. Riippumatta siitä, oliko siihen väkivaltaan kummankin osapuolen suostumus.

Pedofiilian ja nekrofilian kohdalla puuttuu se maaginen SUOSTUMUS, joka uskovaisilta näyttää pelottavan usein unohtuvan.
"Olipahan harvinaisen vakuuttava argumentti, täynnä asiavirheitä; naissiittiöitä ei ole olemassakaan"

Virheellinenhän tuo kommentoimasi viesti oli, mutta jotain oli (vahingossa?) oikeinkin: eli nais- tai tyttösiittiöitä kuten myös poika siittiöitä on olemassa. XY-siittiö kun hedelmöittää munasolun niin siitä syntyy poika, kun taas XX-siittiö hedelmöittää niin tulos on tyttö.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Sukupuolikromosomi
Huomaa kyllä, että on nukuttu koulun bilsantunnit...jos siis mistään koulusta olet vielä päässyt. Siittiöillä EI ole tuplakirjaimia, pelkkä X tai Y. Ja munasolusta tulee se puuttuva X. Urpo.
Jos homous on geeneissä niin silloin homojen määrän pitäisi vähentyä koko ajan sillä he eivät lisäänny biologisesti, joten geenit eivät pääse leviämään. Olisikohan kyse kuitenkin jostain muusta?
epäileväinen tuomas
28.3.2011 11:32
>>>Jos homous on geeneissä niin silloin homojen määrän pitäisi vähentyä koko ajan sillä he eivät lisäänny biologisesti...<<<
Niinpä niin. Ja englannin kuninkaallisten perinnöllisen verenvuototaudin olisi pitänyt heidät sukupuuttoon tappaa. Mutta kun perinnöllisyys ei ole sitä, että lapsoset olisivat vanhempiensa klooneja. Perintötekijät ovat monesti väistyviä, joskus eivät. Nuo väistyvät perintötekijät saattavat vaatia esim saman perintötekijän molemmilta vanhemmiltaan, että ne tulevat voimaan. Muutenhan kaikki negatiiviset ominaisuudet olisivat poistuneet ja me kaikki oltaisiin niin niin fiksuja, innovatiivisia ja rehellisiä.
Eli oltaisiin kaikki ateisteja.
Minulla on diabetes eikä siitä voi parantua. Olenko siis homo?
Helposti sitä ihminen tuudittautuu vanhoihin, tuttuihin ja turvalliseksi kokemiinsa asioihin eikä helposti uskalla tai pysty etsimään vastauksia. Kiinnostuessa itse selvittämään asioita syvällisemmin, voi huomata että jokaisella on vapaus valita, mutta jostain kumman syystä meitä ohjataan, ja toisilla on suurempi tarve ohjata tai tulla ohjatuksi.

Kuinka moni meistä uskoo heti, jos joku haukkuu huonoksi? Esim. jos opettaja antaa lapselle vaikutelman ettei hän pärjää matemaattisissa tehtävissä, kuinka vaikea siitä on luopua aikuisiällä, kun koko nuoruutensa on saanut tietää omaksuneensa huonon matikkapään? Miksi seksuaalisuus olisi staattinen, pysyvämpi tai mahdoton asia kohdata? Naisetkin saivat äänioikeuden vaikka se kestikin hyvin kauan.

Uskon, että tästä alkaa yksi itsensä tuntemisen aikakausi. Emmehän me ihmiset nyt halua olla instituutioiden määriteltävissä, tai edes toisten ihmisten ilman omaa valtaa? Miksi juuri minä, jos et kuitenkaan sinä? - on ihan asiallinen kysymys.

Toivottavasti sallimme kuitenkin niille, jotka eivät uskalla lähteä ulos, heidän oman tarpeensa tuudittautua vanhaan, tuttuun ja turvalliseen elämään, ja tarvittaessa tarjoamme tukea ja turvaa, mikäli he haluavatkin sitten vanhempana astua ulos.
"Jos joku murhaaja pystyy tekemään parannuksen, niin miksei homokin, kysyy biseksuaalisuudestaan luopunut nuori tyttö kristillisten nuortenjärjestöjen tänään julkistetun Älä alistu -kampanjan videolla."

Voi, voi minkälaista tietämättömyyttä, tällaisen tietämättömyyden edessä ei voi kuin huokaista ja toivoa, että ihmiset ymmärtäisivät että homoseksuaalinen identiteetti tullee jo syntyessä.
Mutta yksi juttu on että moni lesbo tai homo on onnellisesti naimisissa tai seutustelee kun asia ei sovi henkilön ajatusmalmaan kun se on vähän luonnon vastaista. Jos vaikka haluaa perheen niin silloin täytyy ottee vastakkaisen sukupuolen henkilö jonka kanssa elää.
Voi reppana siutahi. Vai syntymälahjana out jo homoks merkattu. No selityshä seon tuohi. Minen ou mikää hihhuli enkä erityisemmi muukaa uskovainen van johan sen järkihi sanoo - siis josko sitä jollaki olis tahikka osois käyttee: Jo pelekästään ihmis ja eläinkunnan jatkuvuuden kannalta nuo teiän ihannoimat homosuhteet ovat luonnon vastasia. Josko olis tarkotettu että samaa sukupuolta olevat pariutus keskenää nii sillon olis myös mahollistettu se että samaa sukupuolta olevat voisivat myös lisääntyä keskenään. Se nyt on vaan luonnonlaki että lisääntymisen tarvitaan vastakkaiset sukupuolet muutoin suku ja eläin/ihmiskunta ei jatku.
Tästä yksinkertaisesta syystä homosuhteet OVAT ja myös TULEVAT OLEMAAN luonnonvastaisia ilmiöitä. Mikä siinä nyt on niin vaikeeta tajuta? On tainnu biolokian tunneila opetukset mennä ohi korvien.
Tuntuu vähä sille jotta tuo homohöyrötys on vain pelekkä muoti-ilimiö niinkuin takavuosina hippiys yms yms.
Mutta luonnossa esiintyy homoseksuaalisuuta. Eli tuon sinun höpinäsi perusteella kyse ei voi olla luonnottomasta ilmiöstä.

Sen lisäksi eläinkunnassa esiintyy myös sukupuolen vaihtumista, mikä sekin on siis täysin luonnollista.

Ehkä sinun "järki" sanoo jotakin, mutta järki ei välttämättä ole totuus, kuten ei ollut sekään totta että "järki sanoi että aurinko kiertää maata", minkä hihhulit julistivat jumalalliseksi totuudeksi ja polttivat roviolla totuuden puhujia.

Onneksi meillä on sellainen asia kuin tiede joka pyrkii totuuteen, niin sinunlaisesi hihhulit saadaan pysymään aisoissa.
kuulehan jkvbhö. siula se ei ainakaa järki piätä pakota. Josko sie tieteestä jotai ymmärtäsit nii tietäsit ettei tarvihe edes tieteelliseti todistaa ettei samaa sukupuolta olevat voi lisääntyä keskenään ihmiskunnassa. Minusta hommassa mentiin pahasti metsään siinä vaiheessa kun homoudelta poistettiin sairauden luokitus. Minä en haluaisi käydä sen enempiä piikkilangasta vääntämään että kaikki homomyönteisetkin sen ymmärtäsivät että homous on perus luonnonlakien vastaista. Luonnon lakien mukaista on, että niin ihmiset / eläimet / kasvit lisääntyvät säilyttääkseen lajinsa luonnon kiertokulussa. Josko tämä ei olisi tarpeellista niin miksi luonnossa ei esiinny pelkästää joko uros tahikka pelkästään naaraspuolisia lajikkeita? siihen et edes sinä valopää pysty vastamaan. Josko eläinkunnassakin (muutenkin kuin ihmisillä) esiintyy homoutta niin se on sairautta siinä missä vaikka sydämen vajaatoimintakin. ei sitä esiinny siksi että olisi liikakasvua jollakin lajikkeilla. Liiallisen yksittäisen lajikkeen kasvun luonto hoitaa muilla keinoin, esimerkiksi liiallisen kasvien lisääntymisen luonto hoitaa esimerkiksi hallan avulla. No ihmiskuntaan ei halla välttämättä pure. Edelleenkin olen sitä mieltä, että tämä homohörhöily on vain ja ainoastaan älytön ja liian isot mittasuhteet saavuttanut sairas muoti-ilmiö.
Onko pakko lisääntyä? Rakkaudestahan parisuhteessa on kyse, ei siitä että saadaan mahdollisimman monta vauvaa. Ja kyllä lesbosuhteessakin saisi lapsia, vaikka keinohedelmöityksen tmv avulla.
Tämä teksti on: ei muodin orjalle

Homoudesta ei ole mitää hyötyä elämälle mutta se on täysin luonnollinen geeni mutaatio kuten vaikkapa vaikkapa KAIKKI PERINNÖLLISET SAIRAUDET ja jos olisi vain uroksia tai naaraita geenit ei olisi niin hyviä en tiedä miksi mutta sen takia ihmiset ei harrasta yhdyntää siskojen tai velien kanssa ja jos näitä "epä luonnollisia mutaatioita" ei tapahtuisi me kaikki olisimme yksisoluisia eliöitä
kyllä homoutta on ollut aina yhtä paljon, nykyään vain uskalletaan tulla kaapista ulos. ja tota biologian tunneilla ei puhuta homoudesta sairautena tai luonnon vastaisena ilmiönä. luonto sen homouden on luonutkin. enkä mä voi ymmärtää sitä, että mitä pahaa siinä edes on. kyllä ihmis kunta jatkuu, on niitä homoja sitten tai ei. enemmistö on kuitenkin heteroja.
MITÄ SITTEN, vaikka homous onkin luonnonvastaista? Eletäänhän me maailmassa, missä ihminen tekee niin montaa muutakin LUONNONVASTAISTA asiaa, yhtenä pikku esimerkkinä keskivertosuomalaisen elämäntapa - siinä ESIM. ihmiskropalle sopimattomat ruokailu- ja liikkumistottumukset.

Bitch please.
Voi voi mitä tietämätömyttä. Homoseksuaalinen identiteetti ei tule ihmiselle syntyessä. Tutkijat eivät tiedä, miksi joistakin ihmisistä tulee homoja ja toisista ei vaikka heillä olisi sama geeniperimä. Mutta aika selvää on, että seksuaalinen
identiteetti kehittyy yhdessä ihmisen persoonallisuuden kehityksen kanssa, ja tähän vaikuttaa paljon myös ympäristö ja ihmisen omat valinnat. Ihmisen seksuaalisuus ei ole fataali asia, vaan se voi muotoutua ja muokkautua yhdessä ihmisenä kasvamisen myötä, mihin vaikuttavat juuri ympäristö ja ihmisen omat
valinnat. Varhaismurros iässä useat ihmiset saattavat kokea homoseksuaalisia tuntemuksia. En tiedä johtuuko se ihmisten samaistumisesta ja ihailusta sitä mallia kohtaan, jollaisisiksi he itse haluvat kehittyä mutta myöhemmin kasvettuaan he kokevat sen äärimäisen vastenmieliseksi. Mutta on selvää, että jos siinä iässä ihmiselle tulee tai
hän hankii homoseksuaalisia kokemuksia, hän voi addiktoitua tai hänellä ei ole sen jälkeen henkisiä voimavaroja päästä siitä ulos. Tällä tarkoitan sitä, että homouden harjaoittaminen voi traumatisoida niin paljon ainakin mieheksi kasvamista. Toinen esimerkki ovat naiset, jotka ovat heteroina ryhtyneet prostituoiduiksi. Heidän traumaatiset kokemuksensa miehistä ovat tehneet heistä umpilesboja. Kolmanneksi voidaan miettiä vaikka homo-pedofilejä. Suuri osa heistä ovat olleet itse samallatavalla hyväksikäytettyjä, että heistä on tullut homoja. Neljäneksi vanhassa eskimokulttuurissa oli tapana, että paikallinen shamaani oti itsellensä "vaimokseen" pojan, josta myöhemminen tuli uusi shamaani, ja jatkoi samaa perinettä. On todennäköistä, että pojasta kehittyi homo, olivat geeniperimät mitä tahansa.
Ja se väittämä, että pelkkä geeniperimä voisi määrätä koko ihmisen seksuaalisen kirjon, on täysin naurettava. Tuolloinhan eläiminsekaantuminen, negrofilia, pedofilia yms. olisi selitettävissä geeniperimällä.
"Voi voi mitä tietämätömyttä. Homoseksuaalinen identiteetti ei tule ihmiselle syntyessä. Tutkijat eivät tiedä, miksi joistakin ihmisistä tulee homoja ja toisista ei vaikka heillä olisi sama geeniperimä."

Itseasiassa tutkimukset viittaavat siihen, että homous on synnynnäistä. Täysin varmaa ei ole mikä sen aiheuttaa. Tutkimuksissa on ilmennyt, että esim. miespuolisten homojen aivot muistuttavat naisen aivoja ja toisin päin sama. Myös homot jo lapsena tuntevat olevansa erilaisia ja usein myös vanhemmat aavistavat lapsestaan että tämä voi olla homo.
Seksuaalisuus ei myoskään ole absoluuttinen juttu kumpaankaan suuntaan, jokaisessa meissä asuu pieni homo ja paatuneimmissakin homoissa pieni hetero. Siksi monet päätyvät homosuhteisiin rajoittuneissa oloissa, joissa toista sukupuolta ei ole, kuten vankiloissa.
Uskon, että homous on hieman kuin luonteenpiirre, osa siitä on jo syntyessä aivojen kemiassa ja rakenteessa, osa tulee ulkopuolisista vaikutteista ja siten mieltymyksetkin voivat muuttua. Monimutkainen juttu joka tapauksessa, mutta luultavasti enemman tai vähemmän usean tekijän summa.
"Tutkijat eivät tiedä, miksi joistakin ihmisistä tulee homoja ja toisista ei vaikka heillä olisi sama geeniperimä. Mutta aika selvää on, että seksuaalinen
identiteetti kehittyy yhdessä ihmisen persoonallisuuden kehityksen kanssa, ja tähän vaikuttaa paljon myös ympäristö ja ihmisen omat valinnat."

Ensin sanot että tutkijat eivät tiedä ja sitten kuitenkin SINÄ tiedät ettei homous ole synnynnäistä! Mikä loogisuuden riemuvoitto...

Itseasiassa tutkijoilla on hyvin paljon tutkimustuloksia jotka viittaavat siihen, että homous on synnynnäistä. On esim. huomattu että miespuolisilla homoilla aivojen tietyt rakenteet muistuttavat enemmän naisten aivojen rakenteita, kuin miesten.
"Voi voi mitä tietämätömyttä. Homoseksuaalinen identiteetti ei tule ihmiselle syntyessä. Tutkijat eivät tiedä, miksi joistakin ihmisistä tulee homoja ja toisista ei vaikka heillä olisi sama geeniperimä."

tk, oi kiva että sulla on tällasta varmaa tietoo mitä asiaa tutkineillakaan ei vielä ole! (: Tuttavapiiriini kuuluu identtiset tyttökolmoset - heillä siis periaatteessa sama geeniperimä - ja kaikki lesboja. Minusta tuo esimerkki puoltaisi sitä, että geeneillä voisi olla seksuaalisen suuntautumisen kannalta iso merkitys.
Ihan niin.Mun rakkain henkilöni on aina ollut lesbö.Ja sillä on ollut kauhee työ ekaks hyväksyä itsensä ja sit vielä tää maailama.Yks ihanimmista ihmisistä jonka tunnen.
Älä Valistu!- kampanja homoutta vastaan.
Jumala loi ihmisen…
Herää kysymyksiä:
Onko Jumala ?
a) mies
b) nainen
c) hetero
d) homoseksuaali
e) muu
rodultaan ?
f) valkoinen
g) musta
h) keltainen
i) punainen (intiaani)
j) inuiitti
k) muu
Saanko Vanhan Testamentin mukaan pari vaimoa ja tusinan orjia?
Mitä vastaavat ? Nuo kirjanoppineet!
Kampanjan toteuttavat Nuotan kanssa yhteistyössä:
• Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (SLEY) Nuorisotyö
• nuoriso.sley.fi
• Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen (SEKL) Nuorten maailma
www.nm.fi
• Opiskelija- ja Koululaislähetys (OPKO)
www.opko.fi
• Suomen Luther-säätiö
www.luthersaatio.fi
• Suomen Raamattuopiston (SRO) Nuorisotyö
• nuoret.sro.fi
• Patmos Lähetyssäätiö
www.patmos.fi ; www.rikurinne.com
Kaikkihan sen tietää mikä Jeesus oli.
Sehän oli työtön luuseri joka eli pummaamalla.
Veti vähän kuppia ja puhu paskaa toisten luusereitten kanssa.
Töitä ei tehnyt päivääkään. Taisi olla hinttikin juttujen mukaan.
Eli hän oli turha rättipäinen paskan jauhaja.
Hmm.Ehkäpä Hän olikin joku maahanmuuttaja ja jonkun apdoptiolapsi.Joka tapauksessa Hän huolehti aikuisiällä omasta elämästään ja ravinnostaan aina viimeiseen päiväänsä saakka itse.
elät tiedon puuuutteessa.Oletko katkera? Isän rakkaudessa elävä.Jeesus on rock ja vierivä kivi ei sammaloidu :)
Raamattu VT kirjoitettiin ennen koraania.Oppimaton on UT.ssa kreikaksi idiotu.Tieto auttaa keskustelussa,ettei mene lapselliseks provoks.
Tässä vaiheessa on pakko muistuttaa siitä miten tärkeät vaalit on tulossa! Tällä sivustolla on hyvä analyysi hallitusnäkymistä:

http://sites.google.com/site/oikeisto/

Miettikää jos hallitus on kokoomus + persut + kristilliset. Arvatkaa mitä tapahtuu vähemmistöjen oikeuksille?!! Nyt on kaikkien velvollisuus käydä äänestämässä, eikä vain keskustella!
Mihin tämän vastakampanja hävisi Facebookista?
Sitä samaa ihmettelen. Voiko ihmiset vaientaa näin helposti? Sain minäkin kutsun tämän kampanjan vastakampanjaan nimeltään Älä alistu homofobialle, ja nyt kun klikkasin sitä linkkiä, se on hävitetty koko facebookista! Kristilliset järjestöt siis saavat levittää homofobiaa ja itsensä kieltämistä, mutta vastakkaisia näkemyksiä ei suvaita.
Samaa mieltä Sepen kanssa :)
kuule, mitä sinun kirkkoon kuulumisesi on muka merkinnyt sinulle itsellesi? käyt oman uskontosi mekassa ehkä kerran vuodessa jouluna tai hyvässä lykyssä häissä tai ristiäisissä mutta joka tapauksessa harvoin. mitä ihmeteltävää kirkon löperössä kannassa tähänkin asiaan on, sehän on myynyt muutenkin kaikki periaatteensa halvalla, antanut synnit anteeksi vähän kuin vain pyytää etc.?

huvittavaa on, kun homoseksuaalit haluavat tulla hyväksytyiksi ja samanarvoisiksi kirkon edessä, ja sen muuttavan raamatun tulkintaa mieleisekseen, se on ainut kerta kun te "oikean moraalin" sekä seksuaalisen suuntautuneiduuden edustajat älähdätte oman mitättömän ja turhan uskontonne puolesta ja olette ylipäänsä kiinnostuneita kirkkonne periaatteista ja toiminnasta.
"huvittavaa on, kun homoseksuaalit haluavat tulla hyväksytyiksi ja samanarvoisiksi kirkon edessä, ja sen muuttavan raamatun tulkintaa mieleisekseen, se on ainut kerta kun te "oikean moraalin" sekä seksuaalisen suuntautuneiduuden edustajat älähdätte oman mitättömän ja turhan uskontonne puolesta ja olette ylipäänsä kiinnostuneita kirkkonne periaatteista ja toiminnasta."

Kyllä kirkon jäseninä on myös OIKEASTI uskovia homoja ja lesboja ja on ymmärrettävää että he haluavat olla tasa-arvoisessa asemassa heterojen kanssa. Niin kauan kun kirkko on sidoksissa valtioon, niin kauan kehitys voi kehittyä, ja myös kehittyy, että toteutuu se sukupuolineutraali avioliitto eli että myös homot voivat mennä naimisiin kirkossa ja/tai maistraatissa.
Kirjoitukseni oli vastine "sepelle", jonka viesti on nyt (yllättäin)näemmä poistettu täältä. Tarkotin "OIKEAN moraalin ja seksuaalisen suuntaumisen" edustajilla täällä keskustelupalstoilla huutavia, joille on liikaa tämä tasa-arvoiseen kohteluun pyrkivä muutoksen tavoittelu. Ja se onkin se AINUT kerta, kun oman kirkkonsa opit heitä tuntuvat kiinnostavan, mikä tietysti johtuu siitä, että kokevat ko. aiheen niin vastenmieliseksi. Miksi eivät voi vaan sanoa suoraan, mitä paheksuntaa tuntevat, sen sijaan, että käyttävät raamatun oppeja oman vihamielisyytensä keppihevosina..

Avioliitto-oikeudet pitäisi olla kaikilla samat, mutta en ole varma pitäisikö kirkon ihmisiä siihen vihkiä..
Eikö pidettäisi kyselykampanja siitä kuinka moni kansalainen pitää näitä vähemmistöjen asioiden esilletuomisia elintärkeinä.
Niinpä, etsin sitä itsekin..

Ihan järkyttävää miten ihmiset ovat niin suvaitsemattomia ja itsekkäitä. Ja yhteiskuntako pakottaa homoseksuaalisuuteen ? Taitaa se olla vuosikymmenia ja vuosisatoja ollut jo juuri päinvastoin...

Ihan käsittämätöntä, ei ihme jos yhteiskunnassa voidaan pahoin...

Olen huomannut, että nämä homofobiset ovat juuri niitä, jotka pelkäävät kaikkea uutta ja erilaista sekä oma itsetunto on aivan liian heikko. Se on ihan sama mikä asia on uutta, kaikki uusi ja erilainen on pelottavaa ja sitten päivitellään kuinka kaikki oli aina ennen nii-in hyvin..
10v päästä kukaan ei muista edes muistella enää, että asiat olivat olleet joskus aikoinaan vielä jossain määrin mallillaan yhteiskunnassa.
Rinnastat siis homot ja lesbot natseihin ja pedofiileihin?! No jo on taas "hieman" omituinen ajatusmaailma... voi voi, raasua..
Mutta eihän homoudesta tai biseksuaalisuudesta ole mitään haittaa kenellekkään toisin kuin pedofiiliasta..
Niin että heteromiehen kulli olis eri juttu?
Olenkin miettinyt kanssasi vähän samansuuntaisesti, että entäs nämä kaikenmaailman pervot , jotka kuitenkin harrastavat niin sanotusti heteroina ihan niitä samoja asioita kuin homotkin keskenään, onko se jotenkin oikeututempaa harrastaa, vaikka anaali yhdyntää naisen kanssa kuin miehen ? Siinäkö menee se raja? Vai missä ?
Onko jotenkin parempi ihminen, jos elää kulissi elämää heterona.
MIten lapsiin sekaantuminen on kytkeytyneenä kahden kypsän ihmisen väliseen rakkauteen, kertoisitko?

Pedofilia vahingoittaa ihmisiä ja heidän seksuaalisuuttaan. Se kohdistuu lapsiin ja se tapahtuu vasten lapsen omaa tahtoa.... Kun taas homot homoilevat keskenään, ja niin saavat tehdäkkin. Siispä herää kysymys että mitä tekemistä sinulla on sitten siinä suhteessa jos jotkut homostelevat keskenään? eihän sillä ole henkilökohtaisesti mitään tekemistä sinun kanssasi, että antaisitko ihmisten olla
Onko fiksumpaa sinusta puhua homofobistisista? Oletko mielestäsi suvaitsevainen?
Kyllä tässä kampanjanjälkeisessä keskustelussa on tullut sellainen olo, että suvaitsevaisuus on kateissa heterofobistisiltakin.

Suureen ääneen huudetaan kuitenkin heterofobista kantaa. Surullista.
Ota asioista selväääää-Olet ennakkoluuloinen.Kommenteissasi EI toden hiventäkään.Oma identiteettini perustuu siihen että minut on luotu Jumalan kuvaksi,olen Jumalan kuva ja kunnia.Hyvää loppuelämää.Taitaa se olla....ota
selvää ja pitäydy faktoihin. Nauti elämästä.
Kyseinen vastakampanja poistettiin Facebookista, kuin myös sivun perustaneen henkilön oma sivu! Osoita tukesi vastakampanjalle ja alkuperäisen sivun perustajalle Facebookissa uudella sivulla: "Älä alistu Facebookin homofobiselle sensuurille!"
Tulkohan siitä nuoresta bi-tytöstä siis vihdoin lesbo. Onnea hänelle bisseydestä parantumiseen.
"Jos siis pohdit vaikkapa elämäsi tarkoitusta, seksuaali-identiteettiäsi tai tulevaisuudennäkymiäsi, älä alistu ihmisten yrityksiin painostaa sinua elämään Raamatun vastaisesti, äläkä anna ihmisten määritellä identiteettiäsi. Jumala haluaa kutsua sinut elämää suurempaan seikkailuun omana lapsenaan, eikä kenelläkään ole oikeutta tulla sinun ja Jumalan väliin”, maalaillaan kampanjan tiedotteessa."

Siis, mitä vikaa tuossa yllä olevassa lauserakenteissa on, että siis "maalaillaan"? Heidän tekstinsähän oli varsin järkevää, se tietysti voi mennä liian pitkälle, jos ruvetaan puhumaan taasen niistä eheyttämisistä jne. kun painopiste pitää olla siinä missä tekstissäkin viitataan, terveen ja vastuullisen identiteetin rakentamisessa, jossa ei tarvi mielihalujen ja yleisen vallalla olevan virtauksen ja painostuksen mukaisesti toimia. Sehän on kelle tahansa aikaa seuraavalle tiedossa, että yleinen painopiste on ollut näissä asioissa sekä hetero-että homomaailmassa mielihalujen täyttämiseen tähtäävää, millainen toiminta on saanut rikkinäisiä identiteettejä maailman pullolleen.

Mielestäni on oikein ja hyväksyttävää, että joku taho myös uskaltaa tuoda toisenlaisen näkemyksen ja virtauksen esille, tuohan ei ole suoranaista homofobiaa, vaan sen tosiasian tunnistamista, että nykypäivänä seksuaali-identiteettiin kohdistuu nuorilla varsin kovaa painostusta olla "kokeileva" ja jos se ei ole nuorelle luontevaa, pitää olla vastavirtaus, johon nojata ja todeta, että ei ole syytä eikä tarvetta mukautua kunkin hetken "yleiseen" suuntaukseen.

Oletko oikeasti sitä mieltä, että noinkin järkevä teksi ansaitsi jonkinlaisen jopa negatiivisen vastavyörytyksen medioissa, jotta taasen homomaailman tapaan jyrätään rajusti kaikki vähänkin heidän ajatelmiaan vastaan toimivat?

Vasta argumentoinnit ja kampanjan virheellisyyksien esille tuonti pitäisi riittää, eikä negatiivisen vyörymän hakeminen ja toivominen, niitähän on viimeaikoina nähty ihan tarpeeksi, mihin kiihkoilu johtaa ja se, kun pyritään estämään toistenlaisten mielipiteiden esille tulo, kuin oma "järjestö" ajaa.

Voimme kyllä olettaa, että se vastavyöry tulee taas jyrkän kahtiajaon esittävällä tavalla, ei siten, että nähtäisiin kampanjan myös sisältäen jotain sellaista, jota pitäisi myös pohtia ja tuoda esille. Tietenkään myöskään tuon kampanjan taustavoimat eivät ole sallittuja esittämään kahtiajaon muodossa kenenkään identiteettejä siinä valossa, että olisi tuollainen kahtiajako (hetero-homo), kun on vain ihmisen identiteetti ja siinä sisällä sellainen seksuaali-identiteetti, joka on sille ihmiselle luontevaa ja hyväksi, mikä ei perustu sen hetkiseen yhteiskunnalliseen virtaukseen tai painostukseen.
paskaa!

"Sehän on kelle tahansa aikaa seuraavalle tiedossa, että yleinen painopiste on ollut näissä asioissa sekä hetero-että homomaailmassa mielihalujen täyttämiseen tähtäävää, millainen toiminta on saanut rikkinäisiä identiteettejä maailman pullolleen."

Rikkinäisiä identiteettejä ei ole saanut mikään muu aikaiseksi kuin hallituksen talouspolitiikka joka saa köyhät ja nykyään myös keskituloiset perheet kärsimään ainaista huolta ja rasitusta, sekä uskonnot jotka kieltävät ihmisen sellaisena kuin ihminen on.

Näytä yksikin psykologian tai sosiologian tutkimus, yksikin riittää, jossa olisi osoitettu että rikkinäinen identiteetti johtuisi siitä että maailman nuoria olisi painostettu homouteen niinkuin väität (vaikka yritätkin piilottaa sitä teennäisen puolueettomuuden taakse) Taitaa asia olla niin että enemmän rikkinäisiä identiteettejä ja itsemurhia seksuaalisuuden vuoksi on aiheutunut siitä kun homoja on painostettu heteroiksi mielisairaiden jumaloppineiden nimessä!

Mielihalujen täyttäminen ei ole synonyymi homoudelle tai heteroudelle, heteroudessa ja homoseksuaalisuudessa kyse on seksuaalisuudesta, ei mistään teoista ja antautumisesta mielihaluille!

Minä en lainkaan ihmettele sitä että jeesustelijoilla on niin "paljon" tietoa addiktioista (eli "mielihalujen täyttämisestä). Kun koko kuviota tarkastelee, eli addiktiota ja ehdottomuutta, niin asiahan on päivänselvä. Jokainen uskovista on addikti ja kuten addiktit yleensä, "parantuessaan", eli löytäessään omalle addiktiolleen sopivan joukon, kuvitellaan joukkovoimaan perustuen että muille saa olla ehdoton ja suvaitsematon. Esimerkiksi seksiaddiktit suosittelevat kokoaikaista seksistä luopumista ja syyttävät itse tehty sädekehä päänsä päällä terveitä esimerkiksi pornon katselusta ja "varoittelevat" kuinka se vie tuhon tielle. Sama ilmiö toistuu "parantuneiden" alkoholistien kommenteissa

Kuten addiktit yleensä, addiktio ulkoisestaan muille. Esimerkiksi alkoholistit syyttävät huonoja perheoloja, kavereita tai viinaa, mutta kukapa muu sitä litkua kurkkuunsa kaataa kuin ihminen itse. Uskonnosta addiktoituneet mielenterveyspotilaat taas ulkoistavat kaiken Jumalalle ja lopettavat itsenäisen ajattelun vain siksi että ovat mieleltään heikkoja eivätkä uskalla kriittiseen ajatteluun.

Nimeä yksikin homoseksuaali joka on sekaantunut uskovien uskomiseen ja yrittänyt kieltää uskovia uskomasta? Yksikin nimi riittää. Sellaisia ei ole, joten mikä oikeus heillä muka on tulla jeesustelemaan homoseksuaaleille miten heidän pitäisi elää?

Uskovien tulee ymmärtää yksi asia, eli pitää turpa visusti erossa niistä asioista jotka eivät heille kuulu minkään vertaa ja josta he eivät tiedä mitään!

Valtio ja uskonto on erotettava toisistaan ja kaikenlainen uskonnollinen käännytystyö on ehdottomasti kiellettävä suuntaamasta alle 18 vuotiaille.

JA näin sanoo heteroseksuaali mies, uskovaisen perheen poika.

Minä olen aivan varma siitä että tällaista hevosenpaskaa ja muiden yksityisasioihin puuttumista Jeesus ei halunnut, vaan hän halusi että kaikki rakastaisivat kerrankin pyyteettömästi kaikkia.

Uskovaiset ääliöt eivät ymmärrä että sitä niitää mitä kylvää, eli tässä tapauksesa vihaa! Näyttää siltä että uskovaiset jotka junailevat tuollaisia jonkun vähemmistöryhmän vastaisia rasismikampanjoita (biseksuaaleja on oikeasti enemmistö koko maailman ihmisistä!) ovatkin itse Saatanan lähettiläitä.
Luulen, ettet edes ymmärrä, mitä tuossa kampanjassakin pyritään jotain toteamaan. Paljoa ei tarvittu, kun alkaa raju hyökkäys, kampanjassa ilmennyttä yhtä lausetta kohtaan (mikä tietysti on raju tarpeeton kärjistys).

Jo tuo lauseesi todentaa jotain, "puoluettomuuden esittäminen", jolloin asiasta tulee juuri se, miksi se aina muodostuu, jos et ole puolellamme olet meitä vastaan. Mitään muuta käsittelytapaa ei oteta kuuleviin korviin.

-Olet meitä vastaan- ja sen jälkeen voikin sitten tehdä ja toimia miten tahansa, koske "olet meitä vastaan".

Missään ei todeta kampanjassa, että nuoria käännytettäisiin homoiksi, vaan kysehän on siitä, että esitetään, että ryhmäpaineistus, mediat ym. esittävät seksuaalisuuden tietyllä tavalla, johon ryhmäpaineistus olettaa vastaavan tietyllä tavalla.

Jolloin molemmat "leirit" ovat oikeassa. On yhteiskunnassa olemassa homoseksuaalivastaisuutta tai sitä vastaisuutta ettei pidetä seksuaaliasioiden julki-ja ilmituloa mitenkään ihmisyyteen ja ihmissuhteisiin ensisijaisina kuuluvina tekijöinä. Ja sitä vastaisuutta, että on olemassa haluja ja toiveita toisenlaisiin painopisteisiin.

On olemassa hurjasti ristiriitaisia ajatelmia ja toiveita nyt ilmapiirissä. Tietyn suunnan feministit esim. pettyvät jos saavat sellaista tilastotietoa, että nuoret naiset haluavatkin perheen ja jäädä kotiin hoitamaan lapsia, jolloin heihin kohdistuu paineistusta sen suhteen, että miksi haluavat "taannehtivaan" tilanteeseen? jne. (vaikka toisaalta ovat ajamassa adoptio ja perheasioiden laajentamiskäsitteitä, mikä kaiketi tarkoittaa sitä, että joku jää kotiin lapsia hoitamaan?)

Jolloin on tosiasia, että se tietynlaisen elämäntavan, parisuhteen valinta muodustuu jotenkin vähätteleväksi, johtuen menneiden painolastien roolituksista jne. Mikä voi tuoda tarpeetonta painostusta nuorille valita se linjaus, mitä medioissa ja yhteiskunnassa tuodaan esille sinä ns.oikeampana tässä nykyhetkessä tarkasteltaessa.

Kyse siis ei ole mielestäni pelkästään tuosta yhdestä kampanjan lausahduksesta, jossa puhutaan hetero-homo vertauksien kautta asiasta, siinä ovat erehtyneet, vaikka paljon asiaakin esittävät. Eikä siitä, että homojen elämään pitäisi puuttua ja tehdä heidät ns.heteroiksi, jotta sekä he että kaikki muut olisivat tyytyväisiä. Tietenkään nyky-yhteiskunta ei voi tuolla ajatusmallilla pyöriä, että kontrolloitaisiin joidenkin ihmisten elämää ja vieläpä seksielämää.

Painopiste on siinä, että nuoret pohtisivat todella, mistä vaikutelmansa ottavat ja miltä todella itse tuntevat, mikä on heille juuri se oikea valinta. Eikä pidä kampanjaa mukaillen mennä siihenkään harhaan, että jos nyt tulee ilmi sellaisia mielipiteitä, että olisi parempi yhteiskunnan kannalta olla hetero (miksi pitäisi, sitäkin voi jokainen pohtia), niin sehän on sitä samaa yhteiskunnallista painostusta olla jonkinlainen, joka tulisi jossakin ryhmässä hyväksytyksi, kun siitä nimenomaan pitää pyrkiä (muiden painostuksesta) pois ja toimia siten, mitä oma persoona todella heijastelee.

Olla vastuullinen yksilö yhteiskunnassa, joka ei määrittele toisia minkään painostuksien kautta, vaan sen kautta, miten ihminen ja ihmisarvot määritellään.
No tuossa nyt ei puhuttu tosissaan muusta kuin "sairaasta homoudesta."
Olisi asia erikseen jos siinä olisi käsitelty nuorten seksuaalista kanssakäymistä ( eli myös heteroita) ja median yliseksikkyyttä ( johon sisältyy muitakin tahoja kuin homous)

Ihan syystä ovat vaihtaneet nimen, kyllä voisi tulla likalle kuumat oltavat jos olisi ihmisten tavoitettavissa. Sääliksi käy vaikkei pääpiru varmasti olekaan.
Tuo tiedote on ihan täyttä asiaa. Tuossa videossa on yhden henkilön kehityskertomus, siitä, miltä tuntuu tulla sellaiseksi persoonaksi, että itsellä on hyvä olla sekä itsensä että toisten kanssa.

Puhetta naiseuden kokemisesta ja sen täydentämisen kokemuksen saavuttamisesta vain miehen kanssa. Monet naiset tuntevat noin, että se vastapari on mies, joka liikauttaa heissä jotakin sellaista, että he tuntevat siinä suhteessa olevansa enempi se nainen, jonka he kokevat olevansa.

Kieltämättä, tuossa videossa on sekä hyvää kehityskertomusta että vanhaa retoriikkaa siitä, että yksi kehityskertomus valaisi riittävästi tietä muille.

Valitettavaa on siinä siis se, että tuon videon tyttö on hivenen sekoittanut pari käsitettä. Omaksi itseksi naiseksi kasvamisen tunteen ja vastuun kokemisen itsestään ihmisenä ja sen, että seksuaalisuus on vain yksi osa tekijä tuossa kehityskertomuksessa ei se määrittelevä tekijä.

Kysymys ei siis kuulu, että tunnetko olevasi hetero vai homo, vaan missä suhteessa ja millaisin tuntemuksin tunnet itsesi siksi naiseksi joka olet.

Tyttö puhui naisena olemisen tunteesta, joka sekään ei liity sen enempää sukupuolirooleihin kuin myöskään siihen, mikä on seksuaaliselta suuntautumiselta, vaan siitä, miten itsensä ihmisenä kokonaisvaltaisesti määrittelee ja kenen seurassa saa siihen kokonaisvaltaista vastaparin tunnetta.

Ihmisillähän ei ole hyvä olla, jos puhutaan vain sukupuolineutraalin termein ja tuodaan sellaista ilmapiiriä esille, kun se päivänselvästi väheksyy ihmisessä olevaa naiseutta tai mieheyttä ja sen kokonaisvaltaista ilmentämistä, ikään kuin tukahduttaa sen täysvaltaiseksi kasvun ja kiinnittää huomion vääriin seikkoihin.

Tyttö ei siis huomannut, että häntä ei ns.parannettu homo/bi-seksuaalisuudesta, vaan mahdollistettiin kasvu sellaiseen identiteettiin, naiseuteen, joka tuo hänen persoonansa aikuismaisesti kokonaisvaltaisemmin ja luottavaisemmin esille. Ja silloin siihen rinnalle tarvitaan toinen samanlainen, joka ei ole jäänyt vain puhumaan tunteistaan, rakkaudestaan, peilaamaan toinen toistaan, vaan huomio ihmisen kokonaisvaltaisemmin, kunnioittaa toisen naiseutta, ihmisenä. Näin minä sen näin ja koin.

Raamattuun puheensa perustavat siis menevät näissä kahtiajaoissa vähän väärään suuntaan, puhuen seksuaalisuudesta, kun puhe on muista asioista, sen he voivat tarkistaa Raamatusta, mitä puhutaan ihmiskäsityksestä, Jeesuksesta ja hänen suhtautumisestaan ihmisiin jne. niin sieltä ne tarkemmatkin vastaukset löytyvät, eikä tarvi jäädä jauhamaan tätä vanhaa retoriikkaa.
Painoin vahingossa miinusta kommentillesi, vaikka piti painaa plussaa. Sori, sillä viestisi on oikeasti asiaa alusta loppuun saakka.
Kirjoituksesi on hyvä osoitus homoseksuaalisuutta ajavien agressiivisuudesta.

Harmi, että suuri osa ihmisiä on niin narusta vedettäviä, ettei huomaa, kuinka SETA vie järjestelmällisellä propagandalla maatamme kohti SUKUPUOLETONTA yhteiskuntaa. Onko se ihanne?

Järjestöllä on tarkka Strategia asiaan. Kaivakaa heidän suvaitsevaiset tavoitteensa ja miettikää mitä suvaitsevaista on siinä, ettei yhteiskunnassamme olisi mitään heteroseksuaalisuuteen viittaavaa??

Ottakaa asioista selvää!!!

Sitäpaitsi on paljon muita seksuaalisia poikkeavuuksia, jotka myös ovat vähemmistöjä. Tekeekö se niistä sellaisia, että ne täytyy kovaan ääneen hyväksyä?
Täysin samaa mieltä nimierkki "suvaitsevaisuuden" kanssa. Jos katsotaan argumentteja, joilla homoseksuaalit perustelevat "oikeuksiaan" ovat lähes täsmälleen samoja, millä mustat ajoivat orjuudesta vapautumista ja ihmisoikeuksiansa, eli he ovat kopioneet vastaavat argumentit ja vasta-argumentit itsellensä, kuin heideän homoseksuaalisutensa olisi vastaavaa
kuin mustaihoisuus. Mielestäni homouden rinnastaminen mustaihoisuuteen on jo loukkaus mustaihoisia kohtaan.
Valheellisia rinnastumksia ovat mm. homous on synnynäistä ja pelkästään geeneistä riippuvaista kuten mustaihoisuus. Sitä se ei ole. Tutkijatkaan eivät
tiedä mistä homoseksuaalisus johtuu, mutta sen he tietävät, että se ei ole yhdistävissä geneettiseen perimään muutoin kuin ehkä osaksi. Geneettinen
perimä voi ehkä luoda alttiuden homoseksuaalisuudelle. Samoin kuin ihmisillä on alttiutta kleptomaniaan tai alkoholismiin. Tämä on tullut selville
kaksoistutkiumsissa, joiden geneettinen perimä on sama, joista toinen on
umpihomo ja toinen umpihetero.
Toinen argumentti ovat ihmisoikeudet. Usein kuulee homoilta, että jos he eivät saa mennä naimisiin keskenään rikottaisin YK:n ihmisoikeuksia vastaan. Tämäkin on valhe. YK:n ihmisoikeuksissa sanotaan, että jokaisella ihmisellä on oikeus avioliittoon mutta tämä ei velvoita jäsenmaitaan rekisteröimään homoseksuaalien parisuhteita. Tämä tarkoittaa myös. että ei myöskään aviolittoja. Oikeus aviolitoon koskee miehen ja naisen välistä littoa.
KAnsainvälinen ihmisoikeustuomio istuin hylkäsi itävaltalaisen homoparin
valituksen oikeudesta aviolittoon sanomalla, että se on itävallan valtion oma asia, joka ei sitä hyväksynyt.
Teologiset perustelut homoseksuaalisuuden hyväksymiseksi ovat taas täysin
vastakaisia Raamatun sanaa kohtaan.
Puolustelunaan homoaktivistit käytävät samoja argumentteja, tosin peusteettomasti, jotka todellisuudessa sopivat mustan väestön ihmisoikeus taisteluissa, jos et hyväksy homoutta tai sanot, että homus on synti, josta ihmisen täytyy parannus ( joka on mahdollista) olet pahimman luokan rasisti.
"Kirjoituksesi on hyvä osoitus homoseksuaalisuutta ajavien agressiivisuudesta.

Harmi, että suuri osa ihmisiä on niin narusta vedettäviä, ettei huomaa, kuinka SETA vie järjestelmällisellä propagandalla maatamme kohti SUKUPUOLETONTA yhteiskuntaa. Onko se ihanne?

Järjestöllä on tarkka Strategia asiaan. Kaivakaa heidän suvaitsevaiset tavoitteensa ja miettikää mitä suvaitsevaista on siinä, ettei yhteiskunnassamme olisi mitään heteroseksuaalisuuteen viittaavaa??

Ottakaa asioista selvää!!!

Sitäpaitsi on paljon muita seksuaalisia poikkeavuuksia, jotka myös ovat vähemmistöjä. Tekeekö se niistä sellaisia, että ne täytyy kovaan ääneen hyväksyä?"

Hyvä "Suvaitsevuutta" nimimerkki, sun nimimerkki ei ole sinulle oikein sopiva, kun olet varsin suvaitsematon!

SETA yrittää vain ajaa sitä, että yhteiskunta olisi sellainen että myös seksuaalivähemmistöihin kuuluvat ihmiset saiosivat ja voisivat elää rauhassa ja ilman paheksuntaa ja väheksyntää, sorrosta puhumattakaan. Tämä ei tietenkään tarkoita etteivätkö heterot saa myös elää rauhassa. Jos seksuaalivähemmistöt saavat elää rauhassa ja ettei heidän tarvitse olla ns. kaapissa, vaan voivat olla näkyvissä, ei se tarkoita että sun heteromaailma mihinkään häviäisi. Homoja, lesboja ym. on niin vähän että et kovin usein heihin törmää (tai tiedä törmänneesi), ellet mene homobaariin tms. :-)
eikö se oo jokaisen oma asia onko homo vai hetero ja se on myös jokaisen oma asia uskooko satu setään, joka mukamas eli kauan sitten, itse en usko kyseiseen setään ja olen 100% hetero
Sehän siinä onkin kun tämä on suunnattu nuorille. Kun itse kävin rippikoulua noin 14 vuotta sitten, niin siellä pastori kertoi ihan suoraan meille lapsille, että homous on sairaus, josta voi uskon avulla parantua. Onneksi itse olin sen verran tiedostava nuori etten moista aivopesua uskonut ja myöhemmin erosin kirkosta. Mutta onko se oikein, että joku uskonlahko saa manipuloida nuoria uskomaan, että olemalla onnellisesti omia itsejään he ovatkin sairaita, jotka täytyy parantaa? Jokainen uskokoon mihin tahtoo, mutta että oikein kampanja jolla tyrkytetään tuollaisia uskomuksia, eikö se ole jo vähän liikaa?
Olikohan se nainen oikeasti biseksuaali ollenkaan, tuntuu siltä että koko kampanja oli taas krisseleiden valheita.
Oliko kampanjan nainen bi-seksuaali, ei voi tietää, mutta sen tiedän, että homo-seksuaaleja on tullut uskoon, ja hyljänneet vanhan elämäntapansa. He ovat nyt onnellisia, vaikka en voi tietää heidän nykyisiä lihan himojaan. Lihanhimot ne
sotivat, niin heterolla kuin homollakin Jumalaa vastaan, jokaisen on käytävä oma taistelunsa. Jos ei aina pärjää, niin tulee muistaa, että Jumala on uskollinen, eikä Hän ketään heitä pois, joka tahtoo elää parannuksessa.
Itselläni ei ole mitään homoja vastaan mutta ei kai sitten mitään tätä hölmöä kampaniaa vastaan. Joten toisaalta ihan sama, joten syy kirjoittaa tänne oli myös turhaa.
Miten ketään ihimistä voi kiinnostaa näin paljo muitten seksuaalinen elämä ja mieltymykset? Mää en vain jaksa edelleenkään sitä käsittää. Ilmeisesti se on vain oman elämän puutetta, pakko saada tunkee nenänsä joka asiaan. Vähä niinkö amerikkalaiset poliitikot.
Samaa mieltä!!!!
Eikö tähänkin asiaan käytetty energia ja viitseliäisyys vois suuntautua oikeisiin asioihin; kuten vaikkapa Japanin katastrofin uhrien auttamiseen tai johonkin muuhun järkevään. Jokainen kun huolehtisi enemmän omista kuin "naapurin" asioista, niin tämäkin maailma olisi takuuvarmasti parempi paikka elää!!!!
Näyttää nyt kuitenkin kiinnostavan sinuakin.
Kyse on kaikkien uskovien viasta joka on ihan puhdasta psykologiaa.

Uskominen on pohjimmiltaan samanlainen reaktio kuin addiktioissa. Addikteilla jotka "parantuvat" addiktiostaan on täysin vastakkainen käsitys entisestä elämästään.

Esimerkiksi alkoholisti joka on "parantunut", vihaa alkoholia ja hän julistaa alkoholin vaaroista suureen ääneen, kuin yrittäen julistaa muille että hän on vihdoinkin päässyt irti "pedon ikeestä".

Kuka terve ihminen julistaa yhtään mitään? Ei kukaan, koska ei ole tarvetta käännyttää ketään kun korvien väli toimii terveesti. Siksi tässä homokeskustelussa terveiden heteroidenkin pinna alkaa kiristyä kun uskovaiset alkavat hyppiä nenille ja määrätä ihmisten elämästä ihan liikaa.

Ainoastaan mielenterveydeltään järkkyneet, joko oman sairautensa, järkytyksen tai jonkun muun syyn seurauksena ovat kovia julistamaan. Muut ymmärtävät olla huutelematta vieraisiin pöytiin.

Hyvä esimerkki on raiskattu nainen. Hyvin useasti raiskattu nainen tuomitsee kaikki miehet, koska pelkää miehiä kokemansa järkyttävän väkivallanteon vuoksi. Mutta ovatko kaikki miehet raiskaajia? Ei tietenkään, raiskaajia on vain marginaalinen osa miehistä, samoin kuin naisistakin.

Raiskattu nainen on kokenut trauman, eli hänen henkinen terveys on järkkynyt ja siksi mielipiteet heiluvat hyvin mustavalkoisina ja nainen tarvitsee terapiaa.

Sama juttu uskovien kanssa. Uskominen on ilmiö joka liittyy kriiseihin, epävarmuuteen, ja epätoivoon. Kuten sanotaan, niin sodassa ei ole uskonnottomia. Rauhan ja ongelmattomuuden aikana kukaan ei tarvitse mitään yliluonnollisia apuja, vaan asiat hoidetaan itse. Miettikääs kuinka monta kertaa riitelevät lapset syyttelevät toisiaan, kun heissä itsessään ei ole tietenkään mitään vikaa, vaan sädekehä loistaa pään päällä niin kirkkaana että oikein silmiä häikäisee.

Tuo on ihan selkeää psykologiaa joka koskettaa jokaista ihmistä. Kun siihen vielä lisätään se että hyvin usein mielenterveyden järkkymisen kohdalla sivistys kaikkoaa, saa se aikaan hyvin jyrkkiä mielipiteitä joita ei ole missään tapauksessa mietitty loppuun asti.

Kertoohan sekin jo jotain että tuolla sivustolla löytyvään videoon ei hyväksytä miinuksia tai plussia, tai kommentteja, ja naisen kasvotkin on peitetty. Miksi, jos kerran ollaan totuuden asialla keskustelemassa, eikä muka julistamassa? Naisen kasvojen peittämisen ymmärrän, mutta se että keskustelu ja muiden mielipiteet hiljennetään, se kertoo siitä että silloin on lähdetty julistamaan ja jyräämään. Ja tuota paskaa vielä markkinoidaan lapsille!

Esimerkiksi uskovilla ei ole mitään asiaa kenenkään makuuhuoneeseen, mutta siitä huolimatta he haluavat määritellä muiden elämää ja ihmissuhteita, koska ovat itse niin hukassa oman elämänsä kanssa.

Tietenkään he eivät tätä tunnusta, koska ovat ulkoistaneet tuon "ohjaajan" jumalaksi joka käskyttää ja ohjaa heitä, ottaen heiltä pois vastuun omasta elämästä. Tämän ymmärtää silloin kun ymmärtää että suurin vaikeus ja haaste ihmisen elämässä on vastuun ottaminen. Monet eivät sitä kestä, toiset kaatuvat sen alle, ja toiset välttelevät sitä. Vain hyvin harva kantaa vastuun itse ja yksikään raamattua palvova ei sitä tee.
"Kyse on kaikkien uskovien viasta joka on ihan puhdasta psykologiaa."

Tarkoitatko homofobiaa? Ei kaikki uskovat ole homohen suhteen torjuvia. Tunnen useita äärettömän sydämellisiä ja suvaitsevaisia kristittyjä, kirkon jäseniä ja omakohtaisesti Jumalaan uskovia.

Kirkon piirissä on myös ryhmittymimä jotka ajavat homojen ja lesbojen asiaa kirkon sisällä.

Jos käsitin väärin kirjoituksesi, pahoittelen. Kaikkea hyvää toivotan kaikille tämän ketjunkin kirjoittelijoille!
Miten murhaaja voi tehdä parannuksen?
Jos hän tekee jonkunlaisen parannuksen niin herääkö murhattu eloon?

Miten homo voi tehdä parannuksen?
Mistä hän sen parannuksen tekee?
Eikö homo halua parannuksen jälkeen enää samaa sukuouolta?
Nauttiko homo parannuksen jälkeen vastakkaisen sukupuolen kanssa seksistä?

Tämä aihe on silkkaa paskaa:
Seksi ei ole maailman tärkein asia. Kyse on pelkästään hormoonitoiminnasta ja sen virittämisestä.
Seksillä ei rakenneta mitään. Kyse on pelkästään itsekkäästä tarpeesta saada hormoonitoiminnan kautta mielihyvää. Eikä sitä parannusta tarvitse tämän yhteiskunnan tähden tehdä vaan sen tähden millaiset tavoitteet on. Jos seksi on elämän tarkoitus, niin ei mitään parannusta edes ole.
Nauttiiko jonkin huumeiden käyttäjä parannuksen tehdessään jostakin muusta.
Jos on seksiriippuvainen, niin vaikka vaihtaa homoilun heteroseksin harrasteluun ole mikään parannus.
Hehe taas yksi eropiikki kirkon lihassa joka näyttää miten ristiriitainen uskonto kristinusko oikeasti on.
Miten ennen aikaan pappien kohtalo, ne meni naimisiin,

mutta rakkaussuhteet oli????miten kirkko suhtautui homoihin ennen?jumalan sana???Avioliitto on miehen ja naisen liitto!luonnollinen!asia????????????

ja synnit menikään??nyt olen ulalla monesta asiasta!!!!pihalla..
Omaa kantaani en tähän laita.Tietenkää ei suvaitsevainen tommosille.

Ennen kasvatus kun meni koti , uskonto ja isänmaa.
Nyt on viety kaikki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oikeesti voi helvetti.. todellisuudessa tästäkin ottaa vaan nokkiin ne jotka ei oikeesti ole edes homoja, mutta kuhan haluavat vaan jotain vitun irtopisteitä suvaitsevaisuudesta. Antaa kaikkien kukkin kukkia...
Millä perusteella arvelet näin? Itse olen kristillistaustainen homo ja ahdistuin ja loukkaannuin tästä kampanjasta kovastikin.
Itse asiassa sen lisäksi että olen kristillistaustainen homo, olen myös uskovainen homo. Se on täysin mahdollista. Uskon, vaikkakaan en kokemuksen kautta varmaksi tiedä, että on myös ihmisiä, jotka pettävät kumppaniaan, ja ovat silti oikeasti uskovaisia. On olemassa uskovaisia valehtelijoita. On olemassa uskovaisia pahoinpitelijöitä. Uskon jopa (vaikka tämä vaatii jo paljon) että on olemassa tekopyhiä tuomitsijoita, jotka ovat silti uskovaisia.

Tiedätkö, mitä elämäntyyliä Jeesus vihasi? Tiedätkö, minkälaisille ihmisille Jeesus suuttui? Keitä Hän kutsui sokeiksi typeryksiksi ja kyykäärmeitten sikiöiksi? Ei homoja, vaan tekopyhiä, jotka katsoivat oikeudekseen tuomita toisia. "Te teeskentelijät! Te kierrätte maat ja meret hankkiaksenne edes yhden käännynnäisen, ja kun siinä onnistutte, teette hänestä helvetin oman, kahta vertaa pahemman kuin itse olette." (Matt. 23:15) "Te sokeat oppaat! Hyttysen te siivilöitte, mutta nielaisette kamelin." (Matt 23:24)

Suosittelen lukemaan Raamattua, erityisesti Jeesuksen opetuksia. Hänhän on kuitenkin kristinuskon ykkösauktoriteetti, ei Ratzinger eikä Räsänen eikä "Anni". Jeesuksella on asiaa: rakastakaa toisianne. Ruokkikaa nälkäisiä. Olkaa yksinäisten ystäviä. Kunnioittakaa toisianne. Älkää olko rasisteja. Tehkää maailmasta parempi ja oikeudenmukaisempi paikka elää.

Ps. Suosittelen myös katsomaan ikkunasta ulos. Uutinen: maailma ei ole mustavalkoinen.
Kauheeta, että joku haluaa taivaseen ja sinä ahdistut? Eli kaikkien pitäisi olla homojako? Kaikkiko pitää tässä maailmassa mennä niin, että ensin kysytän 0,5 % markinaaliryhmältä että kestättekö, ja sitten vasta muut saa sanoa asiansa? Tämä olisi heterofofiaa ja sairasta. Jokainen suomalainen tietää, että homous on synti ja siitä voi päästä eroon uskomalla Jeesukseen? Näin on joka puolella maaimaa, miksi tämä totuus pitisi salta suomessa?

Milten ihmeessä, istuva ministeri Brax voi loukata suomalaisen miehen tyttöystävää ja kihlattua näin törkeästi ja tulevaa vaimoa, ja jatkaa virassaan?!!!! Pidämmekö maatamme oikeusvaltiona, missä on sananvapaus ja uskonnonvapaus

"Braxin vastuuton kommentti

Miltähän tuntuu oman tarinansa kertoneesta Annista kun itse oikeusministeri tuomitsee hänen laillaan kokevien mielipiteen "julmaksi, vastuuttomaksi, valeeksi" (tämän päivän iltalehdessä). Ministeritasoisen ihmisen pitäisi vähän miettiä sanomisaan, oikeusministerin pitäisi ymmärtää että mielipiteen vapaus on peruskoikeus.

Onko olemassa laki, joka kieltää kertomasta ja perustelemasta omaa vakaumustaan moniarvoisessa yhteiskunnassa?

Se vakaumus, että seksin harrastaminen kuuluu vain miehen ja naisen väliseen avioliittoon on täysin yhtä lailla validi ja sallittu kuin se toisen pään näkemys, että seksin harrastaminen on arvo sinänsä eikä sitä tule rajoittaa."

Näin asiallista ohjelmaa ei juuri TV:stä tule:

http://www.tv7.fi/vod/player.html?id=13589
Nuotta on SLEY:n kulissi, SLEY on kirkon rahoittama ja kirkkoa puolestaan rahoitetaan yhteisistä verovaroista (niidenkin, jotka eivät siihen kuulu).

Kiva tietää, että veroeuroni ovat menneet hyvään tarkoitukseen!

t. Homoseksuaali
Kirkosta eroamiseen ei tarvitse kuin pelkkä ilmoitus netissä. Itse erosin näistä hihhuleista ajat sitten. Jos "jumala" on olemassa,, niin en sen uskomiseen kirkon saarnoja välittäjäksi tarvitse.
Homo ja lesbous ovat tämän luojan "jumalan" luomia,, joten mikä oikeus hihhuleilla (kirkolla) on tuomita luojan luomaa vastaan.
Ei muuta kuin kirkko irti valtiosta ja pääsymaksu ovelle.. taitais homovastaisuuskin häipyä ko. instituutllta
Taas on helluntaalaaset saanu uutta puhtia , vihan suorastaan haistaa moisesta kirjotelmasta ja videosta, sekö antaa heille ylemmyyden ja aiheen hyökkätä armottomasti vähemmistön kimppuun. >:( on se perkelettä ettei hellenistien oma seksuaalisuus tuu täytettyä ett pitää hyökätä hurmosmaises suvaitsemattomuudes muiden kimppuun ihan kun homojen ja lesbojen rakkaus ois heiltä pois. JUMALA loi rakkauden . ei helluntailaiset. tästä suorastaan kumpuaa "räsäsmäinen" itsetehostelu ja raamatun paikkakohtainen luku...ja itsensä jumalaton ylentäminen. :( ihmisyys on arvostettava ajatus ja hieno juttu. mut suvaitsemattomuus ja raamattuun vetoaminen..on syvältä. menkää synnintunnistukselle ja piehtaroikaa itsesäälis. ja antakaan homojen ja lesbojen saada ihmisarvo, joka heille kuuluu. amen. ps -ei suomen kirkko ja luterilaisuus ole varmaankaan tämän takana. en usko ollenkaan. kyll taho on happivajeisiis "pikku kolehdin kerääjis ja taivaspaikkojen ostajis" :(
Hulluja nuo uskovaishörhöt kun uskoo tohon satukirjaan niin sinisilmäsesti.. Mitä pahaa HBTL(homo,Bi,Trans,Lesbo) jne. on tehny niille.
Ihan järjetöntä väittää edes homoseksuaalisuutta joksikin taudiksi, kuin vastoin tahtoaan itse sairastavat kammoa, homofobia.
Siis se että joku asia on raamatun vastainen, ei pitäisi saada pitää sellaista valtaa. Raamattu on vain täynnä kertomuksia, jotka ihmiset ovat kirjoittaneet monia vuosia sitten. Vaikka se sanookin että jumala on luonut ihmisen, tosiasia on se että ihminen on luonut jumalan, mielikuvitukseensa!
"herranhenki" tai humalas.. kyll raamattu on vanhanaikainen satukirja joka perustuu tavallisen kansan peljättelyyn ja "varoitteluun". se missä henges raamattua on kirjotettu aikanaa, on muunneltu moniin kertoihin palvelemaan enemmän kirkollista taustaa kun jumalallista ajatusta. jumala on tasaarvon kannattaja, joten homo-lesbo vastaisuus on jumalan sanan väärinkäyttöä ja näin ollen vääristelyä.
Nuotta.comin kampanja on aivopesua ja suorastaan rikollinen
VASTUSTAKAA
Tuollaista kampanjaa pitää vastustaa.

Miksi tuollainen vähemmistövastainen ja kansanjoukkoa vastaan vihaa nostattava kampanja sallitaan, mutta esimerkiksi maahanmuuttajavähemmistöjen vihaamista ja kritisoimista ei sallita?

Viestin sisältö ei eroa toisistaan millään tavoilla!

JA kun sanon vihaamista, niin lueppa tuosta ylhäältä muutama hurmoshenkisen hihhulin kommentteja tulesta ja tulikivestä ja kuolemasta ja tappamisesta.

Jos samanlaista teksiä tehtailtaisiin maahanmuuttajista, niin häkki heilahtaisi ennenkuin ehtii kissaa sanomaan, vai eikö sinun mielestä homot ja lesbot olekaan ihmisiä, niinkuin muslimit joiden hurmoshenkisyys on yhtä vaarallista kuin teidän kristittyjenkin.

Että siinä "ystäväni" ajattelemista, jos enää kykenet omilla aivoillasi mitään ajattelemaan.

Vai että olette muka suvaitsevaisia ja rakastatte kaikkia ihmisiä maanpäällä ilman ennakkoluuloja. Jos tässä joku joutuu helvettiin, niin tiedän jo ketkä sinne menevät ensimmäisenä. Kyllähän se saatanakin tunnustaa jeesuksen, ja tuossa nuotan mainostekstissä ei ole jumalasta sanaakaan, ainoastaan raamatun palvomista.

Kuinkahan moni parisuhde tässäkin maailmassa kariutuisi jos parisuhteet perustuisivat uskovien käsitykseen jumalan rakkaudesta, "rakastan sinua, mutta...."

Pidäppä tuo viimeinen lause tarkasti mielesässi "ystäväni" ja kun seuraavan kerran katsot, kuuntelet tai luet parisuhteita käsitteleviä ohjelmia, kirjoja tai artikkeleita niin mieti kuinka saatanallisen väärässä te olettekaan olleet kun olette unohtaneet Jeesuksen opetukset ja olette kuunnelleet teidän gurujenne, eli ihmisten, valheita jotka perustuvat vihalle, ei rakkaudelle!

Ja muistakaa että sitä niitätte mitä kylvätte, ja teidän kohdalla se on viha!
En ole huomannut kampanjan nostattavan vihaa muita kuin uskovaisia kohtaan...
itse en ole uskovainen vaikka kirkkoon kuulunkin ja nyt huomaat tän nostattavan vihaa muitaki ku uskovaisia kohtaan... tää on ihan sairas koko kampanja !
Vastuullinen kampanja todella, joka on apua tarvitsevan lähimmäisen huomioonottavaa toimintaa nykyajassa.

Kannattaa tukea ko. kampanjaa. Mietipä vähän mitä kirjoittelet!
Voi hyväne
aika!

Meillä kaikilla on sama oikeus tallata täällä,olimmepa bi-seksuaaleja tai gay-kansaa! Kaikki me olemme helvetti saman arvoisia ihmisiä!

Julmaa sanoa jollekkin ihmiselle ettei sinulla ole oikeutta olla sinä!!!!

Meillä kaikilla on oikeus olla juuri sellaisia kuin olemme!!!
"ainoastaan homon raiskauksen uhriksi joutunut henkilö voisi kokea jonkinlaista fobiaa homoja kohtaan,"

Ei pidä paikkaansa. Ihmisellä voi olla araknofobia vaikka ei olisikaan joutunut mihinkään tekemisiin hämisten kanssa.

Homofobiassa on kyse samasta asiasta kuin heillä jotka eivät voi sietää anaaliseksiä ja väittävät esimerkiksi että mies joka panee naista perseeseen, on piilohomo. Eikö sinustakin ole aika outoa se että nainen, joka pyytää että mies panisi häntä perseeseen tekisi miehestä muka piilohomon? Eikö homoseksuaalisuuteen kuulu nimenomaan rakkaus omaa sukupuolta kohtaan, eikä sillä ole mitään tekemistä seksin kanssa. Jokainen seksologikin sen tietää että suhdetta ei mitata seksin määrällä tai seksitavoilla. Eli ihmiset voivat rakastaa toisiaan ja olla yhdessä ilman minkäänlaista seksuaalista kontaktia. Noita ihmisiä kutsutaan aseksuaaleiksi. Näitä on ihan yhtä paljon homoissa kuin heteroissakin.

Rakkaus ja seksi eivät ole synonyymejä, joten se kumoaa täysin uskovaisten maailman typerimmän ja tekopyhimmän valheen "Me rakastamme kyllä teitä, mutta emme rakasta sitä mitä teette".

Sillä ei ole tässä maailmassa mitään väliä kuka ketäkin rakastaa, ja millaista seksiä harrastaa, kunhan se ei vain aiheuta kärsimystä toiselle ja sellaisille raiskaajille on jo omat lait, siihen ei uskovaisia tarvita "valvomaan". Mutta sitäpä ei uskovaiset sivistymättömät paskiaset ymmärrä. Ja tämän viimeisen väitteen perustan sille yksinkertaiselle tosiasialle että kun on tutkimuksia tehty kansan ÄÖ:n ja uskonnollisuuden välillä, on niiden välillä selkeä käänteinen suhde, mitä älykkäämpiä ihmisiä, sitä vähemmän uskovaisia, ja mitä tyhmempiä ihmisiä, sitä enemmän uskovaisia.
Miten muut "seksuaaliset vähemmistöt"? Onko lastenraiskaajillakin oikeus tallata?
Huutavatko kaikki, että heilläkin on oikeus toteuttaa seksuaalisuuttaan, koska he haluavat olla "juuri sellaisia kuin olemme"?

Nuo eivät vaan yksinkertaisesti riitä syyksi, vai mitä?

Eikö enää uskalleta sanoa, että joku asia on oikei ja joku väärin?

Mitä on OIKEA suvaitsevaisuus!! Nämä nuoren tytön kimppuun hyökkäävät eivät vaikuta erityisen suvaitsevaisilta, vaan valtamedian aivopesemiltä.
Tuon sinun logiikkasi mukaan kun on olemassa heterosuhteissa raiskauksia, pitäisi kaikki heterosuhteet automaattisesti kieltää.

Ymmärrätkö missä logiikkasi kusee?

Lapsenraiskaaja, tai aikuisen raiskaaja on väkivallantekijä jolla ei ole kykyä empatiaan. Kyse on mielisairaasta. He voivat näytellä empatiaa ja valehdella että lapsi itse halusi sitä, mutta sitä tunnetta heillä ei ole. Toisinsanoen lapsenraiskaaja ei ole mikään seksuaalisen vähemmistön edustaja, vaan henkisesti sairas raiskaaja. Ja muutenkin karahdat argumenttivirheeseen kun yrität väittää että annettaessa pirulle pikkusormi, se vie koko käden.

Te uskovaiset ette ymmärrä mikä on oikein ja väärin koska teidän maailmankuvanne perustana on epäluulo ja pelko, eli satuilut, eikä totuus! Toisinsanoen te olette unohtaneet yhden tärkeän asian Jeesuksen opetuksesta, eli tiestä totuudesta ja elämästä.

Jeesus tuli tänne opettamaan armoa, mutta te idiootit haluatte vain elää vanhan testamentin maailmassa ja unohtaa jeesuksen armon. Mutta niinpä te ette pääsekään neulansilmän läpi eikä viha homoseksuaaleja kohtaan nosta teidän arvoanne taivaan porteilla. Se on vähän sama juttu kuin sanonta ettei puupalttoossa ole taskuja.
Voi hemmetti! Et sitte yhtään järjettömänpää asiaa keksinyt. Kerrataan taas kerran; murhaaja, lapsiinsekaantuja, raiskaaja, he ovat rikollisia. Nuo rikkovat toisen ihmisen koskemattomuutta, rikkovat lakia. Kerropa mulle miten homo tai lesbo rikkoo lakia, se että sinä ja moni kaltaisesi kokee homouden vastenmieliseksi, ei tee siitä rikollista. Onko se sinulta pois jos kaksi miestä tai kaksi naista rakastaa toisiaan? Unohtaka se mitä homot tekevät sängyssä, se ei kuulu teille tai minulle. Vai haluaisitko sinä että joku tirkistelisi sinua petipuuhissa.
Älä alistu- kampanja on kuin suolaa haavoille sellaiselle nuorelle joka kamppailee oman seksuaalisuutensa kanssa. Nuori on kenties uskossa ja hämmentynyt, sellaisessa tilanteessa nuori kaipaa tukea eikä mitään tuomiota. Homoudesta ei voi "parantua", siihen ei ole mitään tarvetta. Meidän tulee kannustaa ihmisiä rakastamaan eikä vihaamaan, maailmassa on jo nyt liikaa sotia
Ja jos raamatun mukaan elettäisiin ihan kaikessa, niin nainen olisi miehensä orja ja elämäntehtävä olisi häntä palvella. Lisäksi nainen olisi saastainen, varsinkin kuukautisten aikana eikä hänellä olisi tuolloin lupaa poistua kotoaan. Ja jos mies pettäisi, se olisi naisen vika joka ei ole onnistunut miestään tyydyttämään ja naisen tulisi kärsiä siitä rangaistus. Tässähän on hienoja asioita, joita voidaan myös alkaa tukea ja joiden puolesta kampanjoida, että elettäisiin raamatun oppien mukaisesti eikä niitä vastaan... !!
Just just. Naurettavaa laittaa jotain tollasta kuulopuhetta raamatusta ja sekottaa sitä koraaniin kun ei todellakaan näytä mtn kirjasta tuntevan. Lueppa ihan koko kirja sinne uuteen testamenttiin asti niin näet että tuli uusi liitto=Jeesus ja noi vanhan testamentin jutut ei siis enää päde. Mistä siis yksi löytyi oikeasti Raamatusta. Suosittelen kyllä lukemaan.
"Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut." Matteus 5:17 - 20.

Eli jänis on märehtijä, kun kirjassa niin sanotaan. Mutta voihan sitä jumalakin erehtyä, kun ei ihan kaikkea muista, mitä tuli luoneeksi.
Missä kohdassa Raamattua Jeesus kielsi homostelun?

Näytäppä paikka ja Jeesuksen sanat.
totta, ja kun aikansa luettaas raamattua, huomattais samoja piirteitä muslimien harrastamaan naisen alistamiseen ja oman egonsa pönkittämiseen ja turhaan hurmokseen. eli paha sais vallan. on se mielenkiintoista kuinka asianomainen video ja "aihe" puhdistaa homot ja lesbot saa helluntailaisen vaikutelman. miks helluntailaisille on tämä niin suuri kynnyskysymys. olis mielestäni aihetta panna poliisii asialle tutkimaan mikä tai kuka on oikeesti "aiheen " takana. ja rankaista sitä "asiattomasta ihmisarvon alentamisesta". ja jalkapuukaan ei ois paha juttu.
Valaisepa tyhmää, missä kohtaa tuossa katkelmassa kerrottiin, että kyse on nimenomaan miehen ja naisen rakkaudesta?
Mutta sitä vaan en ymmärrä, että mihinkä heteronuori tarvitsee myönteistä viestiä:
"Voit saada onnellisen elämän homona."
HETEROnuori ei sitä viestiä tarvitsekaan. Ei häntä ole kukaan käännyttämässä - eikä sellainen ole mahdollista.

Nyt kolmikymppisenä lesbona tiedän, että voi saada onnellisen elämän homoseksuaalina. Olisin kyllä mieluummin kuullut sen myönteisen viestin jo 15 vuotta sitten, kun ympäristön selkeä viesti oli, että homous on vastenmielistä tai vähintäänkin epäilyttävää tai paheellista, ja harkitsin ihan tosissani itsemurhaa.
Uskovainen (mielisairas) voi kanssa eheytyä. Ei tartte muuta kun lakata uskomasta. Eikö ookki helpoo .Vai onko niin ,että sellaisesta ei tarvitse eheytyä mikä ei ole sairautta.Kristilliset kiipee puihin kun Vapaa ajatteliat panee jutun Eroa kirkosta jumalaa tuskin on olemassa. Sit ku ne on huomannu et juttu ihmeparantumisesta uskomalla Jeesukseen ei enää mee läpi, niin ne on alkanu heittää juttuu et kieltäydy .Kieltäytyminen ihmisen tappamisesta on oikein, on uskossa tai ei, mutta jos on homo tai lesbo ei siintä tartte kieltäytyä, pitää hyväksyä se mikä on ja jatkaa elämää. Murrosiässä oleva nuori käy varmaan hirveen kamppailun itsensäkanssa huomattuaan että kaikki ei ole kohdallaan, sitte kun sen pitäis vielä alkaa kieltäytyy, niin pönttö rupee vinkuu ja itsari on lähellä. Perkeleen hihhulit miks ette ite elä raamatun mukaan. Jeesus kieltää ihmisen tappamisen , miksi pommarit on ilmassa ,menossa kohti Libyaa kylvämään tuhoa. Uskovaisten armeija tappaa urakalla ihmisiä, vielä maassa mikä ei ole puuttunut millään tavalla Kristittyjen asioihin. Menkää sinne vinkuu jos halutte puuttuu todelliseen vääryyteen.
Mene itse P-Koreaan kirjoituksinesi , siellä on kaltaisillesi juuri oikeaa seuraa. Te kun tunnetusti fiksuja aatteen miehiä olette.
Olen kyllä Suomalainen, enkä ole aatteen mies. Voisin kirjoitella teidän uskovaisten lupauksista ja huorinteoista ihan kirjaksiasti. Enkä kirjoittaisi muuta kun oman kokemukseni, lapsuudesta ja nuoruudesta,jonka jouduin kokemaan teikäläisten painostavassa yhteisössä. Mulla ei ollut valinnanmahdollisuutta lapsena. Kaikki mitä lupaatte ihmeparantumisesta uskomalla Jeesukseen on täyttä paskaa. Teidän suuri evanklista Niilo Yli-Vainio oli niin kiinostava huijari eläessään, että asiat päätettiin tutkia lääketieteellisesti.Totuus asiasta on kumminkin niin ,että jokainen ihminen jonka Hihhuli tönäs nurin kuoli siihen sairauteen mitä sairasti .Tämä on faktaa. Ihmettelenkin sitä millä oikeudella menette lupaamaan ihmiselle parantumista vammoistaan uskomalla Jeesukseen. Onko teillä joku erikoislupa luvata sellaista mitä ei tapahdu jos lääketiede ei kykene auttamaan. Teidät pitäisi panna vastuuseen perättömästä lupauksesta, aiheuttatte vain lupauksillanne henkilöölle pahanmielen ja mielenterveydellisen häiriön. Minulla on lapsuudestani kokemus. Polkupyörän ohjaustangolla vedettiin silmäpäästä. Olin seitsemän vuotias. Silmä pomppas katuun elämä meinas loppuu siihen ennen kun oli edes päässy kunnolla alkuun, seurauksena aivoverevuoto.Makasin teholla Aurorassa. Teikäläiset tuli ympärille hölöttää Usko Jeesukseen kasvaa uusisilmä (lupaus). En halunut olla kakkonen toive ihmeparantumisesta oli suuri. Olin tosissani polvillani oikeasti lapsenuskossa Oi Jeesus anna minulle silmäni takaisin. Sitä ei tullu. Katkeruus oli kauhee . Sit alko tapahtuu koulussa alko kiusaamiset , nyrkkeillä ei voinnu ,ne sano ei tuu mitään yks ööga et näe mist isku tulee, lätkää ei voinnu skulaa ,sielt tuli ei ei ei et nää kiekkoo,mee kaukalon taakse harrastaa rusettiluisteluu, montako jäätansiaa tsennaatte hörniltä, kertokaa mullekki, must tuli täys sekopää. Sit tapahtu vielä se painajainen et mutsi sekaantu yhteen Korkeassa asemassa olevaan uskovaiseen ,joka oli naimisissa. Todellinen helvetti alkoi. En viiti puhuu tässä jutusta,siint riittäis kirjaksi. Minun uusi elämä alkoi 1983. 31 vuotiaana 19vuotta muutoksesta pantiin aivomagneettiin ja todettiin aivovamma jota ei voida parantaa , pitää oppii elää sen kansa, joka tapauksessa poistu pelot hulluksitulemisesta. Seitsemänvuotiaana tapahtuneet vammat todettiin 43vuoden jälkeen :EI ole Jeesuksia näkynyt saatanan molopäät pysykää kaukana.Terkkuja sulle Mussoliini
Olen 18-vuotias, homo, mutten käy joka päivä homobaarissa ja etsi sieltä henkilöä jonka kanssa voisin harjoittaa saatanallista seksiä. Olen kuitenkin kristitty, ja uskon rakastavaan ja hyväksyvään Jumalaan.
Voitko tuntea sydämessäsi rauhaa, Jumalan edessä?
Raamattu, Jesajan kirjasta 59:

Katso, ei Herran käsivarsi ole liian lyhyt auttamaan,eikä Hänen korvansa kuuro kuulemaan:
vaan teidän pahat tekonne
erottavat teidät Jumalastanne, ja teidän syntinne peittävät teiltä Hänen
kasvonsa, niin ettei Hän kuule.

Rauhan tietä he eivät tunne, oikeutta ei ole heidän askeleissansa;
polkunsa he tekevät mutkaisiksi, ei kukaan, joka niitä käy,
tunne rauhaa.

Sentähden on oikeus meistä kaukana, eikä vanhurskaus saavuta meitä;
me odotamme valoa, mutta katso on pimeä, aamunkoittoa,
mutta vaellamme yön synkeydessä.

..meidän syntimme todistavat meitä vastaan
Me olemme luopuneet Herrasta ja kieltäneet Hänet..puhuneet sortoa ja kapinaa...purkaneet sisimmässämme valheen sanoja.
Oikeus työnnetään takaperin...

Niin oli totuus kadonnut, ja joka pahasta luopui, se ryöstettiin paljaaksi.
Herra näki sen, ja se oli Hänen silmissänsä paha, ettei ollut oikeutta

Mutta Siionille se tulee pelastajana, niille Jaakobissa, jotka synnistä kääntyvät, sanoo Herra.

("Syntiä siunaavaa armollista" Jumalaa ei ainakaan Raamatun mukaan ole. Sellainen on itseluotu "Jumala", mutta pelastaako se?
Todellinen identiteettisi ei ole homo tai oikeastaan mikään muukaan nimike, vaan olet luotu Jumalan kuvaksi. Mieheksi tai naiseksi, sanoo Raamattu. Moni kokee varsinkin tuossa iässä homoeroottisia tunteita, kun seksuaalisuus vielä kehittyy. Jumala kuitenkin kieltää sellaisten toteuttamisen. Ei ihmisellä muutenkaan ole vapaus toteuttaa kaikkia eroottisia tunteitaan.
Mario Bergnerillä esimerkiksi on kirja, jossa hän etsi heteroidentiteettiään, eikä kenelläkään ole oikeutta vähätellä hänen tarvettaan löytää se. Jokaisella on oikeus saada tukea, pohtia näitä asioita VAPAASTI Jumalansa edessä.
Olet tärkeä! Älä kysy ihmisiltä, keitä he haluavat sinun olevan, vaan luojaltasi, joka on kiivas Jumala. Rakkaudessaan ja hyvyydessään vihaa syntiä ja pahaa.
Eli siis homous ei ole ok, mutta se, että käy vaikka joka viikonloppu pokaamassa jostain klubista satunnaisesti uuden naisen, se on täysin hyväksyttävää ja pääsen sitten taivaaseen?

No mutta sehän on sitten kiva, jatkan samaan malliin.
Tee mitä haluat, eipä suuremmin kiinnosta.
..jos nuin teet pokailet klubeista aina uuden ja uuden naisen niin voit päästä taivaaseen jo aiemmin..
Lisäksi sotiminen ja kaikenlainen väkivalta on ihan jees, jos uskoo Raamattuun...
Noitanaisetkin pitäisi taas kivittää kunhan se pääsiäinen sieltä tulee..
ei jessus, pitäkää ihmiset pintanne ja olkaa mitä haluatte olla ja MITÄ OLETTE
Jos ihminen on Jumalan kuva, ja ihminen on homo, niin Jumala on homo?
Jos ihminen on Jumalan kuva, ja ihminen on lesbo, niin Jumala on lesbo?
tässä vaan lueskelin muiden viestejä ja joitakin hyviä pointteja sieltä tuli esiin. Tuossa käännytysvideossa oli hyvät ja huonot puolensa myönnettäköön. Video olisi paljon toimivampi jos siinä oikeasti ottettaisiin seksuaalisuutensa kanssa taistelevat nuoret huomioon eikä yritettäisi pakolla tuoda esiin kuinka jumala on kaikki voipa anteeksi antava voima. ( jota hän alkuperäisen ei muokatun raamatun mukaan ei ole). Asian olisi voinut muotoilla toisin esim. kertoa tytön kamppailusta identtiteetistään ja jumalan voimin huomasi että oikeasti ei ollutkaan bi-seksuaali.

Itseäni etenkin häiritsi kommentti jossa annettiin ymmärtää että homot on rinnastettavissa murhaajiin. En usko että se oli tarkoituksena, mutta huonon editoinin ja ohjauksen tuloksena ihmiset hyvin helposti saavat asiasta sellaisen kuvan. Tässä vaan tuli videota katsoessa mieleen että tämän hetero-homo väittelyn aikana kirkolta on täysin unohtunut suurin luojan ihmiselle antama lahja. Valinnan vapaus. Jeesus kuoli ristillä kaikkien meidän syntiemme puolesta, joten tarkkaan ottaen emme voi tehdä syntiä koska kaikki on jo meille anteeksi annettu. Olimme sitten homoja tai emme. ihan vain koska meillä sanoi ihmis pappi tai kuka tahansa toinen ihminen mitä vain herramme jeesus ja luojamme jumala on antaneet meille vapauden valita joten voimme olla mitä ikinä haluamme ja silti pääsemme taivaaseen..
Kunpa tyhmyyteenkin keksittäisiin jokin parannuskeino. Suosittelen etsimään sellaista.
Ihanaa... eipä tartte palella pakkasella enään.
ennen oli kaikki kivasti... ei ollu ongelmaa homoudesta tai bi seksuaalisuudesta ku kukaan ei nostanu asiaa esille. ei ollu myös ongelmaa uskonnosta ku kukaan ei sitä tyrkyttäny, myös rasismi ei ollu ongelma ku ei ollu oikee niitä ulkomaalaisiakaan, ei ollu ees sähköpostissa roskaposti ongelmaa ku ei ollu nettiä...
Miks kaikesta tarvii aina tehdä joku kauhee ongelma? miks asian ei vaa voi antaa olla kyl se siitä omalla painollaan menee suuntaan tai toiseen?
Uskovaisena mua ottaa ihan suunnattomasti päähän, että jotkut uskovaiset pistävät voimansa homojen "parantamiseen" kun olisi paljon ajankohtaisempiakin, OIKEITA ongelmia. Jumala rakastaa meitä kaikkia seksuaalisesta suuntauksesta huolimatta!
En oikein ymmärrä että kannustetaanko tuossa kääntymään heteroksi vai kannustetaanko tuossa että saa olla oma itsensä? :o
Itse olen aikoinaan sanonut homoseksuaalille kun hän kysyi että mitäs mieltä olet heistä, totesin että jättäkkää minut rauhaan niin jätän teidät rauhaan, ei ollut hyvä vastaus sekään. Kuten tuossa edellä hyvin sanottiin että ennen ei ollut ongelmia kun kukaan ei valittanut tai nostanut asiaa pinnalle. Jotenkin tuntuu että 80-90 luvulla homot olivat "äijempiä" kuin nykyään, esim freddie mercury tai judas priestin rob halford. Itse kuuntelen Judas Preistiä ja ei tullut edes shokkina tuo homous, en todellakaan harkinnut lopetta yhtyeen kuuntelemista. Nykyään homoseksuaalit yrittävät olla enemmistönä ja suuna päänä ja jos joku vähän on poikkiteloin ja sitten on näitä mitkä ovat kuin Setan SS joukot heti huutamassa väärinkohtelusta jos joku sanoo oman mielipiteen mihin nykysuomeessa pitäisi vielä olla oikeus jokaisella, myös me heteroilla jotka tunnumme välillä olevamme se vähemmistö.
Minulla on ollut sama periaate, en sekaannu muiden asioihin elleivät he sekaannu minun asioihin.

Olen hetero, että lähdetään nyt siitä. Mutta minulla alkaa pikkuhiljaa keittää näiden jeesustelijoiden sekaantuminen ihmisten elämään, ja vielä sellaiseen elämään joka ei heille kuulu hevosen vitun vertaa. He toki voivat selittää että nyt ensiksi hoidetaan homoseksuaalien ongelma pois päiväjärjestyksestä, mutta se sekaantuminen ei siihen lopu.

En muista kuka sanoi niin että ensin kommnunistit piestiin hijaiseksi, sitten natsit, sitten juutalaiset, sitten pankkiirit ja minä en sanonut mitään. Sitten kun ne tuli ja lätki minua turpaan, ei ollut ketään joka olisi puolustanut minun oikeuksia.

Euroopassa on työllä ja tuskalla saatu erotettua kirkko pois sivistysvaltiosta ja kiitos sen sivistys ja kehitys lähti huimaan nousuun, mutta nyt se perkeleen joukko tekee vastaiskua ja mitä siitä on seurannut? ei muuta kuin jumalattomasti sotia ja vihaa viattomia ihmisiä kohtaan.

Jos se Jumala olisi oikeasti olemassa, niin ei täällä olisi miljoonia keskenään tappelevia uskonlahkoja, joiden ääliöt kuvittelevat olevansa oikeassa. Minä toivon että helvetti olisi olemassa, sillä sittenpähän näkisivät jeesustelijat että kumpi reitti on heille varattu - ikuinen kadotus kiitoksena muille vittuilemisesta ja muiden kiusaamisesta, vai taivas, oikeasti rakkauden, rauhan ja suvaitsevaisuuden levittämisestä ihmisten sydämiin.
Se on sitä kehitystä että homotkin haluavat tasavertaisuutta - ei sen kummempaa...
pelkkää rahastusta .. piti oikeen käydä katsomas mitä aslan sivu tarjoaa.. rahakeruuta ja ei missän pienissä muodoissa.

-Kenelle: Etusijalla kurssillepääsyssä ovat ne, jotka ensi syksynä ovat halukkaita toimimaan Elävät Vedet -kurssin ryhmänvetäjinä.
Hinta: Ryhmän hinta on työssäkäyäviltä 225€, opiskelijoilta ja työttömiltä 200€, avioparilta yht. 400€. Maksetaan viikkoa ennen ryhmän alkua. Oppikirja maksaa 60€ ja ohjaajan opas 5€.-

kuka työtönmaksaa 200 "taivaspaikastaan .. :D ha ha... ei rahalla taivaaseen pääse.
En kyllä ymmärrä ;_; Tuskin biseksuaalisuudesta voi täysin "eheytyä". Eikös jokainen oo syntyessään biseksuaali ja ympärillä olevat vaikutteet muovaa ihmisestä sen mikä sen on sitten aikuisena. Itse siis olen biseksuaali ollut jo 3 vuotta.

Vertasko se homoja murhaajiin? o: Ei oo kyllä läheskään sama asia. Toi vertauskuva kusee ja aika pahasti. Enkä muutenkaan usko jumalaan ja siihenkin on lukuisia syitä. Raamatussakin on aukkoja joihin en saa keneltäkään selitystä. Eikös se 'jumala' rakasta kaikkia seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta?
"Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus"

"Vaikka minulla olisi profetoimisen lahja, vaikka tuntisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin siirtää vuoria, mutta minulta puuttuisi rakkaus, en olisi mitään."

Miksei ihmisen sitten anneta vaan rakastaa!?!

Mikä siinä on niin syntiä että toinen rakastaa toista ja saa sitä rakkautta myös takaisin.

Eikö meidän kaikkien pitänyt rakastaa naapuriaan kuin itseämme?

- Raamattunsa lukenut -
Jätit pois kiivaan Jumalan, joka vihaa syntiä ja jopa tuomitsee kansat siitä.
Jos todella olet Elävään Jumalaan uskova ja rakastat ihmisiä ja kansaamme, rukoilet armoa sille. Parannuksen armoa.

Rakkaudessa on aina RAJAT ja erityisesti uskovaisen tulisi ymmärtää, että ne määrittelee hänen Luojansa, eli Elävä Jumala.
ei Jumala elä. se on... Koska se joka elää myös loppujen lopuksi kuolee...
Syntisiä on niin monia ja monenlaisia että jos tuohon sortuu niin saa vihata vaikka naapurin Pekkaa
P.S. Olen eronnut kirkosta jo 5 vuotta sitten kun huomasin etten todellakaan tarvitse elämässäni kirkkoa mihinkään. mutta kukin taplaa tyylillään...
En minäkään tarvitse kirkkoa mihinkään enkä edes usko ihan samalla tavalla kuin evankelis-luterilainen kirkko opettaa. MUTTA kuuluun kirkkoon, joka tekee sellaista sosiaalityötä, lasten ja perheiden tukemista, jota kukaan muu ei enää tee. Valtio on jo säästänyt kaikessa eikä palveluita lisätä nousukaudella yhtään.

Kolmas sektosi hoitaa eli vapaaehtoiset -teetkö sinä vapaaehtoistyötä, no entäs sinä? En tunne ketään, joka sitä jaksaa tehdä työelämän pyörityksen jälkeen, vaikka haluaisikin. Isovanhemmat eivät auta edes omia lapsiaan tai lapset vanhoja vanhempiaan. Kuka ihmisiä sitten auttaa? Vaikkei ihan samaa mieltä kaikesta ollakaan, niin kirkon organisoimat palvelut apua tarvitsevilleovat todella tarpeellisia ja niiden julistamaton tyyli sopii niillekin, jotka eivät usko, ainakin jos ei nyt sitten vakaasti usko ateismiin.

Ai sinä autat ihmisiä ilman kirkkoakin -kuinka usein ja kuinka paljon tulet antaneeksi vähempiosaisille? Eiköhän jokaisesta tunnu, että itse on ainakin vähän vähempiosainen itsekin. Ja silti sitä apua ja tukea yhteiskunnassa tarvitaan...
Tuossa auttamishommassa olet ihan oikeassa, mutta kyllä sitä ilman kirkkoakin voi auttaa...

Osallistun silloin tällöin keräyksiin. Ja plussani menevät myös suoraan hyväntekeväisyyteen.

Minusta vapaehtoistyö on vaan mukavaa työpäivän jälkeen ja tuntuu sitten itsestäänkin hyvältä kun on saanut auttaa. Varsinkin jos tekee istumatyötä omaksi työkseen.

Arvostan kirkkoa siitä että se auttaa, mutta ei siihen minua tarvitse kun kuitenkin tulisi välillä kuitenkin kinaa tyhjästä.
Et sinä mitään raamattua ole lukenut. Olet lukenut pelkästään vanhaa testamenttia, jossa tuo kiivailija oli.

Mutta jokainen kasvatustieteilijä tietää nykyään, ettei lapsista kasva terveitä normaaleja aikuisia, jos heidät kasvattaa samalla tavalla kuin raamatun vanhatestamentin jumala, joka vetää turpaan ja vihaa ja rankaisee.

Siitä ei kasva muita kuin oman identiteettinsä menettäneitä pelkääviä ahdistuneita ja masentuneita kylmiä ihmisiä jotka sulkeutuvat itseensä.
PUHUT NOISTA RAAMATUN KOHDISTA VÄÄRÄLLÄ TAVALLA. NIISSÄ EI TARKOITETA RAKKAUTTA SILLÄ TAVALLA, JOTA SINÄ TARKOITAT.

ALKUPERÄISKIELESSÄ ON NELJÄ ERI RAKKAUTTA KOSKEVAA SANAA JOISTA KIRJOITTAJA "Raamattunsa lukenut" EI OLE VARMASTI ASIASTA SELVILLÄ.

NOISSA MAINITUISSA KOHDISSA KÄYTETÄÄN SUBSTANTIIVIÄ agape. SE KUVAA: HYVÄNTAHTOISUUTTA, KUNNIOITUSTA, TERVETULOTOIVOTUSTA, ARVOSTUSTA, SUOSIOTA". SIIS EI MISSÄÄN NIMESSÄ SITÄ MISTÄ "Raamattunsa lukenut" PUHUU.

SITÄ RAKKAUSMUOTOA JOSTA "Raamattunsa lukenut" PUHUU EI OLE RAAMATUN UUDESSA TESTAMIENTISSA KERTAAKAAN.

ASIOITA EI PIDÄ KOMMENTOIDA JA RUVETA OPETTAMAA, ELLEI OLE ASIOIHIN TUTUSTUNUT SYVÄSTI.

ÄLÄ EKSY.

JEESUS SANOI: " TE EKSYTTE, KOSKA ETTE TUNNE KIRJOITUKSIA ETTEKÄ JUMALAN VOIMAA"

TULEE MUISTAA VIELÄ, MITÄ JEESUS SANOI. Niin Jeesus sanoi hänelle: "'Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi.Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky. "

JOKA JUMALAA RAKASTAA SE PITÄÄ HÄNEN KÄSKYNSÄ.

"Raamattunsa lukenut", tutki tarkemmin kirjoituksia. Jumala loi miehen ja naisen toisiaan varten ja toisilleen. Se on luonnollista ja oikeaa.

Ystävyys, toveruus, yhteiset harrastukset ymv. samaa sukupuolta olevan kanssa on luonnollista. Sen sijaa erotiikka samaa sukupuolta olevan kanssa on jo ilettävää syntiä.

Kyllä meistä itse kukuin voi erehtyä Raamatun tulkinnassa ellei ole nöyrä, ja totuutta etsivä Jumalan Sanan edessä. Ihmisen ei pidä ruveta opettamaan ja tulkitsemaan Raamattua vastuuttomasti. Raamatussa varoitetaan: " Älkööt aivan monet teistä pyrkikö opettajiksi, (t. Jumalan sanan) sillä te tiedätte, että me saamme sitä kovemman tuomion. Sillä monessa kohden me kaikki hairahdumme. Jos joku ei hairahdu puheessa, niin hän on täydellinen mies ja kykenee hillitsemään myös koko ruumiinsa. "

Siunausta uskoville. Herramme tulee pian.
No mutta eiköhän se ole sitten kuitenkin erillä tavalla sama asia?

"Vaikka minulla olisi profetoimisen lahja, vaikka tuntisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin siirtää vuoria, mutta minulta puuttuisi rakkaus(hyväntahtoisuus, kunnioitus, tervetulotoivotus, arvostus, suosio), en olisi mitään."

Ei ole arvostusta meikäläisille, ei suosiota eikä kunnioitusta taikka mitään muutakaan, jos noin tarkasti aletaan syynäämään....

Se että mie en tiijä sitä alkuperäistä tekstiä ei liity millään tavalla mihinkään koska kukapa nykyään tietää ja osaa lukea sen alkuperäisellä kielellään?

Kaikki vaan vetoaa käännettyihin painoksiin totena, joten niin teen minäkin, niin tekevät myös uskonnon opettajat ja monet papit. Ihan turha siitä sitten on sanoa, että "älkööt aivan monet teistä pyrkiö opettajiksi"

Ties mitä muitakin on vääristelty ko. kirjassa, kuten mainitsitkin tuon hyvän esimerkin.

Minun perhe oli senvertaa kuiten uskovaisia että nukuinkin tämä opus tyynyni alla, lapsuuteni ja joka ilta herransiunaus ennenkuin sain edes unen. Että sinäänsä tiedän enämmän kuin keskiverto joulukirkkoilija.

Ja yhäkin: niitä syntejä on niin monia ja niin eri "tasoisia" että jos syntisiä etsii sitä sitten huomaa et sitä onkin itse myös iljettävä syntinen... Miksei esiaviollisesta seksistä käydä tällaista mellakkaa tai vaikkapa näpistelijöistä? Syntiä siellä syntiä täällä, sanon minä....

Rakastakoot kaikki ihmiset toisiaan omalla tavallansa, tarkoittipa se mitä hyvänsä. Pointti on vaan se että rakastaa, ei vihaa.
'=_= mitä paskaa taas vaihteeksi... Antakaa ihmisten olla mitä on ja tunkekaa uskontonne ja raamattunne anukseenne
Lopussa teksti: Jumala on antanut sinulle elämän, olet vapaa tekemään omat valintasi.

Miksi sitten tälläinen kampanja? Eipä täällä taida paljon tämän kampanjan puolustajia olla että tähän vastausta kyllä saisi.
Veikkaan, että Veikkakaan ei kouluissa kiertäisi puhumassa vuoristokiipeilystä ellei sillä olisi jotain toivottua vaikutusta nuorten tulevaisuudelle. Siksi näitä kampanjoita tarvitaan. Kukaan ei ole seppä syntyessään. Tämä on informatiivinen Teille, joilla on yksioikoinen kuva seksuaalisuudesta, ja toisille tämä on kannustavampi vaihtoehto.
Luet kuin piru raamattua
sanonpahan vaan että jos jUMALA loi ihmisen niin miksi se loi homon ellei sitä halua? jos kaikki ihmiset olis heteroita ja noudattais raamattua ei me oltais nähty 2000 -lukua koska maailma olis ylikansoitettu ja kaikki elinvarat olis käytetty loppuun.

P.S. Tää P¤¤¤a saa kyl eroon kirkosta
Olipa taas loistava argumentti. Vähän vois ensin ajatella ennen kuin sanoo. sama kaikille muillekin täällä.
Saa sitä mitä pyytää.
Kun kirkon sanoma ei ole kelvannut vaan on yllytetty eroamaan kirkosta. Näin herätysliikkeet saavat enemmän porukkaa. Nuorisojärjestöt saavat myös esittää oman kantansa. Tähän mennessä vain kirkonvastaisten mielipiteet ovat olleet hyväksyttyjä.

Herätysliikkeihin ei kirkosta eroamiset kalahda. Onneksi. Nuoret uskaltavat sanoa oman mielipiteensä.

Kirkolta valta siirtyykin sitämukaa kun homkekustelu etenee sellaisiin liikkeisiin jotka sanovat jyrkästi ei.
kirkosta eronneetko siirtyy herätysliikkeisiin? höpö höpö. ja mikä ihmeen valta? valta käyttää sanaa homkekustelu, vai?
Varsinaisesta asiasta poiketen, me ei olla suoraan Jumalan lapsia, vaan Jumalan lapseksi synnytään, uudesti synnytään. Sieltä pimpistä ei suoraan synny Jumalan lapsia.
On ihan tavallista, että nuori nainen tuntee vetoa vuoroin kumpaankin sukupuoleen. Sellainen kuuluu ihan normaalina kehitysvaiheeseen lapsesta aikuiseksi. Olin nuoruudessani oppikoulun ensimmäisellä luokalla tyttöluokassa, sillä poikia oli koulussa vähemmän kuin tyttöjä. Muistan, kuinka kaikki olimme tyytyväisiä, ettei niitä jälkeenjääneitä otuksia ollut luokallamme. Kun menimme viiden vuoden kuluttua lukioon, niin olikin mukavaa, kun pääsimme sekaluokalle. Useimmista meistä tuli silti heteroja.
Meinasin sanoa, että Kampanjan tyttö ei luultavasti ole koskaan ollutkaan lesbo. Ehkä hän on vain itse luullutniin, koska on pitänyt enemmän tytöistä omassa kehitysvaiheessaan.
pikku hiljaa mittani täyteen tästä kristitystä jeesustelusta mitä tulee homoseksuaalisuuteen. Ja tuo video, voi pyhä jysäys nyt sentään... Likkahan kuulostaa niin aivopestyltä että ihan pelottaa raukan puolesta.

Raamattu on juuri sellainen kirjanen, josta mieluusti poimitaan ne asiat, joita halutaan kansan noudattavan, ja vaietaan niistä, jotka eivät ole sopivia (esim. juuri tuo naisten alistaminen minkä joku mainitsi). Kiihkouskovaiset lukevat raamattua niin että se on totuus, vaikka loppupeleissä raamattua on tulkittu vuosien saatossa hyvin ristiriitaisesti.

Omat vanhempani ovat syvästi uskovaisia, ja olen joutunut hankalaan tilanteeseen, kun nykyisin jokseenkin halveksun koko kristinuskoa ja sen tekopyhyyttä. On se hienoa että lirkutetaan että "rakasta vihollistasi" ja "tee toiselle niin kuin toivoisit itsellesi tehtävän" ja sitten voidaan lietsoa tällaista tuomitsevuutta ja inhoa homoja kohtaan. Ja tuo aivopesu on kaikkein pahinta... Itsestään epävarmalle nuorelle aletaan syöttää kristillisiä oppeja ja homovastaisia arvoja, niin terve.

Nuotan sivuilta:

"Ryhmäpaine, valtamedia, yhteiskunta. Ajattele näin, käyttäydy näin, ole tätä. Kolme asiaa, jotka haluavat kertoa sinulle, millainen sinun pitäisi olla. On helppoa alistua määrittelemään oma identiteetti yleisen mielipiteen, omien elämänkokemusten ja sisäisten tuntemuksien mukaisesti. Kysy kuitenkin itseltäsi, onko se vapautta, että saat täysin vapaasti olla kaikkien ulkopuolisten vaikutteiden pommitettavana ja vapaasti tulla juuri sellaiseksi, kuin maailma sinut sattuu muokkaamaan?"

Krhm eikös se raamattu vasta sanelekin että millainen pitää olla?? Miten voidaan näin raukkamaisesti puhua vapaudesta, kun tarkoitetaan vapaudella sitä, että ihminen kieltää homoseksuaalisuutensa ja pakottautuu elämään niin kuin kirkko haluaa. Mitä on sellainen vapaus, ettei saa rakastaa sitä ihmistä, jonka haluaa?

Suututtaa. Minua niin suututtaa tällainen suvaitsettomuus uskonnon nimissä. Ja tuo facebookin vastaliikkeen sivun sulkeminen oli kaiken huippu! Hävytöntä.
"se todella todistaa,"

Sinun sivistymätön höpinäsi todistaa yhden asian täysin varmasti.

Te uskovaiset olette maailman typerimpiä ihmisiä. Olette sivistymättömiä idiootteja joita pitäisi vetää Jumalan rangaistuksella ympäri korvia mennessä ja takaisin tullessa.

Miten te voittekin olla noin tyhmiä?

Tiedän vastauksen ja se on sitä että te olette niin heikkoja mieleltänne, että teillä ei ole rohkeutta ottaa vastuuta elämästä ja teoistanne. Te olette niin pelkureita että kuvittelette että tullessanne uskoon te muka sivistyitte.

"Nykyinen yhteiskunta on opettanut homouden ihmisille."

Homoutta on ollut siitä lähtien kun ihminen on tälle pallolle ensimmäisen kerran jalallaan astunut. Eläinkunnassakin on homoseksualismia ja siellä myös sukupuolet vaihtuvat - Että se siitä "Luonnottomuudesta". Nykyinen yhteiskunta ei ole homoutta opettanut kenellekään. Enemmänkin nykyinen yhteiskunta on OPPINUT etteivät homot ole mielenvikaisia tai mielisairaita niinkuin te selvästi olette. Silloin kun te olitte vallassa, maailmalla kehitys pysähtyi, ja siinäpä se, te olette niin helvetinmoisia pelkureita kaikkea tuntematonta ja uutta kohtaan ettette kykene mihinkään. Tuomitsemiseen te kyllä pystytte, ja silloinkin vain suurella joukolla uskallatte tehdä jotakin. Itse yksinänne ette uskalla astua esiin ja tehdä mitään.

Jumalakaan ei ole tuominnut ketään homoa, vaan te helvetin kusipäät jakelette niitä tuomioitanne. Juuri TE raiskasitte afrikassa naisia yrittäessänne parantaa heitä lesbouden synnistä. Juuri SINÄ raiskasit heitä, vaikka et paikalla ollutkaan koska sinä saastainen läjä paskaa edustat täsmälleen samaa järjettömyyttä!

Joukossa tyhmyys tiivistyy ja sitä tyhmyyttä suorastaan tihkuu seurakuntien seinistä ja katoista ja nyt se saasta on pesiytynyt nettiinkin!

Jumala ei niitä naisia raiskannut ja tuominnut, vaan te helvetin mielisairaat uskovaiset jotka kuvittelette että jumala muka puhuu teissä ja saa teidät tekemään tekoja.

"Ihmisiä kannustetaan kokeilemaan homoutta."

Ihmisiä ei ole missään kannustettu kokeilemaan homoutta, vaan se on sinun oman harhaisen mielisairaan aivosi luomia kuvitelmia.
itsellänikin nuorenpana kokeiluita miehien kanssa. Hauskaahan se oli täytyy myöntää, mutta nyt kahden lapsen isänä voin sanoa olevani hetero enkä tunne vetoa samaan sukupuoleen. Kokeilu kuuluu nuoruuteen. Se miten nuoria tuetaan vaikeinpina aikoina kun he etsivät itseään kuuluu aikuisille. Minusta siihen ei kuulu syyllistäminen tai haukkuminen. Aikuisen tehtävä oli hän sitten uskossa tai ei olisi auttaa nuorta löytämään itsensä. Itse rippikoulun käyneenä ihmisenä muistan yhden opetuksen mitä meille jauhettiin kyllästyiseen asti. Hyväksy ihminen sellaisena kun hän on. Tee ihmiselle niin kuin tahtoisit itsellesi tehtävän. Raamattu on ihmisten kirjoittama kirja, joka koostuu monen eri ihmisen näkemyksestä mikä on oikein ja mikä väärin. Raamattua on läpi vuosien muokattu "paremmin sopimaan nyky ihmisen luottavaksi". Josta ilmenee kysymys mikä on alkuperäisen ensinmäisen raamatun sanoma. Raamattu on jumalan sana joten millä oikeudella kuolevainen ihminen menee sitä muuttamaan haluamallaan tavalla. Ei sitä tiedä vaikka alkuperäinen ensimmäinen raamattu olisi suvainnut homot ja muut seksuaali vähemmistöön kuuluvat. Kuka sitä enää tällä vuosituhannella tietää..
Ei tuossa ole mitään negatiivista.

Jos ihminen on homo, niin hän ei siitä yhteiskunnan painostuksesta miksikään muutu eikä uskontojen painostuksesta.

Mutta tällä hetkellä yhteiskunta, koulu ja media syöttävät nuorille täysin kieroutunutta kuvaa seksuaalisuudesta. Ja sitä hyvää aineistoa, jota jaetaan kouluissa, ei yleensä edes nuoret lue tai jos lukevat, niin kaveriporukka sanelee säännöt silti.

Tällä hetkellä säännöt ovat suunnilleen seuraavat teineille:
Jos et seurustele tai olet neitsyt vielä 15-vuotiaana, olet outo. Jos taas harrastat seksiä, olet huora / kova naistenmies (huomatkaa vastakkainasettelu).

Koska teini-ikään kuuluu oman identiteetin etsiminen, kuuluu siihen myös etenkin tytöillä homoseksuaaliset kokeilut. Koska teini-ikään kuuluu ahdistus, kuuluu ahdistus liittää usein homoseksuaalisiin tuntemuksiin ja käsitellä niitä sitä kautta.

Koska vastakkainen sukupuoli tuntuu kohdelleen sinua kaltoin, tarkoittaa se, että sinun tulee kääntää seksuaalinen identiteettisi.

Jos seksuaalinen identiteettisi poikkeaa kaveripiiristäsi (olitpa homo tai hetero), sinun tulee kääntää se.

Näitä muotilesboja näkee jo joka kulmalla. Tyttö-rukat luulevat olevansa lesboja tai biseksuelleja vaikka saman aikaan ihastelevat takapulpetin poikaa!

Nykyäänhän tytöillä on jopa tapana ilmoittaa paras kaverinsa sosiaalisissa verkostoissa aviopuolisoikseen. Vaikka se on vitsillä tehty, eikä liity homoseksuaaliin identiteettiin välttämättä, on kyseessä silti outo ilmiö, joka on merkki rajojen hämärtymisestä nuorilla. Ennen tuollainen ei olisi tullut kuuloonkaan.... korjatkaa olenko väärässä.

Teittekö te 80- ja 90-luvun teinit noin, että ystäväkirjoihin kirjoittelitte olevanne naimisissa parhaan samaa sukupuolta olevan ystävänne kanssa? Nykyisin se on normaalia ja kuulutetaan ei vain ystäväkirjaan vaan koko Suomelle.
Eiköhän se elämän tarkoitus ole ihan vaan elää, eikä lehteä muita telottamaan, uskoi sitten Evoluutioon, Jumalaan, Zeukseen tai Vaaleanpunaiseen Virtahepoon Tummassa Tutussa
Valetta se on niin kuin sinunkin sanasi. Ei viitsi taas etsiä kaikkia virheellisiä tietoja mitä raamatussa on vaikka kuinka paljon. Kaikkitietävä olento ei tekisi niin alkeellisia virheitä, että nykytiede voi ne kumota.
Entä sitten pappien lapsiin kohdistuva seksuaalinen hyväksikäyttö? Luulisi heidän olevan hyviä ihmisiä.
Eläinten "homous" on huomattavasti yleisempää kuin moni uskookaan. Tästäkin löytyy tietoa, oikein tutkittua tietoa. Onko homous sitä, että pannan hanuriin? Silloinhan suurin osa miehistä on homoja, koska aika moni on maistanut naisensa kakkosta olethan sinäkin - aika nannaa....
VÄÄRIN! Esimerkiksi koira panee toista urosta hanuriin alistaakseen sen. Alistatko sinäkin poikaystäväsi?
Ja mistähän sinä tämän tiedät :D heh.... Ihan eläinten käyttäytymistieteiden opiskelija??? Kandee perehtyy vähä... ;) voit yllättyy...
Lähtökohdat yksilön kehitykselle suomessa ovat täysin pielessä. Ihminen on
tutkimuksen mukaan "lapsi" jopa 20- vuotiaaksi asti. Tämä tarkoittaa ihmisen
oman psykologisen kasvun aikaa, jonka jälkeen ihmisen tulisi olla ns.kokonainen eli pyykeltään ja fysiikaltaan valmis.
Jos katsotaan tämän päivän maailmaa jossa lapset ja nuoret kasvavat ovat jo
lähtökohdat täysin pielessä. Tämä näkyy sitten ihmisen omassa persoonassa koko hänen elämänsä. Lasten pitäisi kasvaa harmoonisessa ja rauhallisessa
ympäristössä jossa ei ole jatkuvaa miirettä, seksiä, alkoholia, huumeita ja muuta
paskaa. Kun siemen on kylvetty se kasvaa sen mukaan mitä se ympäristöstään imee.
Selvästi on nähtävissä ihmisten käytöksessä poikkeamia, jotka johtuvat nykyisestä elämänmenosta. Siksi on vaikea korjata jo tapahtuneita vahinkoja
jotka heijastuvat poikkeavana käytöksenä. Se, että kirkko ja sen edustajat hyökkäävät voimakkaasti yhtä poikkeusta,homoutta vastaan johtuu siitä, että
homous on raamatun mukaan syntiä. Kirkon pitäisikin syvällisemmin osallistua eheän kasvuympäristön kehittämiseen.Yhteiskuntaame esim. 1960 luvulla oli huomattavasti parempi kasvualusta lapsillemme. Jos vertaa
nykypäivää siihen aikaan huomaa helposti ratkaisevia eroja.
Olemme siirtneet yhteiskuntaan jota johtaa RAHA. Raha on PAHA.
Kuka voi väittää, etteikö yhteiskunta olisi muuttunut uuden "jumalan" rahan
myötä aivan hirvittävän kovaksi ja julmaksi? Nykyihminen ajttelee koko ajan rahaa. Miten rahat riittävät? Miten saan ostettua tuon tavaran itselleni?
Heti kun astuu ovesta ulos alkaa rahastus.
Uskon, että Kirkon hyökkäys homoutta vastaan johtuu siitä, että se haluaa
ravistella meitä. En usko, että homojen ja lesbojen kannattaa ottaa asiaa
henkilökohtaisesti. On itse asiassa tärkeää, että tämä aihe on avattu, koska
se toivottavasti johtaa syvällisempään keskusteluun aiheesta.
Myös kirkossa on tapahtunut hirveitä asioita, pedofiliaa jne. joka on aivan
hirveä synti.
Kirkon historiakaan ei ole kovin kaunista luettavaa ristiretkineen ja noitarovioineen.
Itse olen uskova ihminen ja tiedän, että Jumala on olemassa. me tulemme näkemään Hänet kun aika on.
Me kaikki olemme ihmisiä ja meillä kaikilla on tarpeemme ja halumme.
Jos ajattelemme mitä Jeesus meille opetti ja teemme kuten hän toivoi
olisi maailma hyvä paikka asua. Tarkoitus on kuitenkin toinen ja maapallo ei ole tarkoitettu Paratiisikksi vaan paikaksi jossa ,meillä on mahdollisuus todistaa olevamme ehjiä, puhtaita sieluja.
Jokaisella on oikeus uskoa tai olla uskomatta. Pääasia, että elämme niin, että emme tee pahaa toisillemme.
RAKASTAKAA TOISIANNE, SE ON TÄRKEINTÄ
Jos joku vielä ihmettelee miksi niin nuoret kuin vanhat eroavat suvaitsemattomasta kansankirkostamme täytyy todellakin ihmetellä. Välillä oikein tuntuu siltä, että jäsenmäärä on tarkoitus pudottaa - en muuten voi ymmärtää tätä sisäsiittoisten rodunjaloustusta.
Ensimmäisenä suvaitsevaisuus, ihmiset hyväksytään ihmisinä ei heteroina tai homoina. En voi ymmärtää sitä mitä näiden kampanjoijien päässä liikkuu - vai liikkuuko ylipäätään mitään.

Olen hetero enkä ole kiinnostunut siitä kuka on homo tai hetero - se on heidän oma asiansa. Tunnen molempia - eikä seksuaalisuudella ole todellakaan merkitystä. Ihmisiä olemme kaikki ja ja sellaisena myös pysymme.

Itseäni hävettää näiden nuorten ja kiihkouskovaisten ilmaisut - minun jumalkuvani on aika erilainen kuin heidän. Ei minusta ole kuitenkaan heitäkään tuomitsemaan - kunhan eivät tule harhaoppejaan minulle julkistamaan.
Tuo oli vähän epätoimiva juttu ottaa ns. muuttuneeksi ihmiseksi bi-ihminen. Eikös monella bi-curious -ihmisellä muutu mieli suuntaan jos toiseen herkästikin.
Mitä sitten vaikka se ahdistaa asioista perinteisesti ajattelevia? Tieto lisää tuskaa.

Ahdisti se varmasti Paavia ja muita klovneja kun tieteentekijät paljastivat että Maa kiertääkin Aurinkoa, eikä päinvastoin.

Mutta ei se päiden pudottelu ja roviolla polttaminen TOTUUTTA muuttanut, ei muuta homoseksuaalisuudestakaan vaikka se teitä nyt niin pelottaa ja ahdistaa. Vastaappa minulle yhteen kysymykseen perusteltu vastaus:

Mikä oikeus Teillä on sekaantua muiden ihmisten elämään, jotka eivät sekaannu teidän elämään?

Siinä on hyvin yksinkertainen kysymys johon voit vapaasti vastata ja toivon että perustelet vastauksesi läpikotaisin.

Ja homous ei ole edelleenkään luonnotonta. Te olette väittäneet että koska sitä ei muka tapahtuisi eläinkunnassa, niin se olisi siksi luonnotonta. Mutta olette väärässä, niinkuin olette monessa muussakin asiassa olleet väärässä.
Oletko se miespappi joka on nykyään naispappi?
Kristittynä olen nyt kyllä aivan äärimmäisen pettynyt tällaisen kampanjan pyörittämisestä. Itse näen Jumalan niin, että Hän hyväksyy meidät jokaisen sellaisena kuin olemme. Hän ei kannusta teeskentelemään. Hän kuulee meitä jokaista ja on tukena. Itse olen raamattua tulkinnut näin.

Tämä on niin käsittämätön ristiriita, että johan tässä on itsekin ihan hämillään, vaikka olen hetero. Minulla on monia läheisiä ystäviä, jotka ovat homoseksuaaleja. Toiset avoimesti, toiset hiljakseen ja peitellen, koska ovat kohdanneet aggressiivisuutta elämäntapaansa kohtaan. Joidenkin ystävieni perheet ovat kääntäneet selkänsä. Miten joku voi kieltää siskonsa/veljensä/lapsensa siksi, että tämä on löytänyt onnen yhdessä saman sukupuolen edustajan kanssa? Eihän tätä voi ymmärtää??

Kirkolle sellaisia terveisiä, että luulin kaikkien olevan tervetulleita Jumalan silmien eteen. Nyt tuntuu, että Pomon ajatukset asiasta on ohitettu.
Toi on ihan totta, että kristityn ihmisen ei pidä kieltää yhtään ketään minkään synnin kanssa, olipa se kateutta, murhaa tai homoseksuaalista käytöstä.

Lue kuitenkin uudestaan Raamattusi. Ei Jumala hyväksy mitä tahansa käyttäytymistä. Ja jopa hyvät teot, jos niillä yritetään jotenkin kiillottaa omaa kilpeä, ovat Jumalalle kuin mätänevän ruumiin ympärillä ollut lakana.

Eli jokainen on samalla viivalla - homot ja heterot. Kukaan ei Jumalan luo pääse ilman Kristuksen uhria. Mutta siinä ei tosiaan teot ja seksuaalisuus paina.

Kyllä minä tiedän ihmisiä, jotka ovat eheytyneet käännyttyään Jumalan puoleen. Kaikki homot eivät välttämättä ole samalla tavalla homoseksuaaleja. Toisilla homous oikeasti johtuu haavoitetusta seksuaalisuudesta. Toisilla on alkoholismia. Joillakin on tosi paatunutta kateutta. Ja joillakin uskovaisilla on syntinä toisten kohteleminen eriuskoisuuden takia väärin.
Minä(kin) pidän nuottalaisten kampanjaa typeränä. Mitä asiasta riitelyyn tulee, niin tyydyn siteeraamaan vanhaa viidakon sananlaskua: "Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded".
Mutta huomaa, jokainen tätäkin ketjua lukenut miettii sekä uskontoa, erilaisia ajattelutaoja ja ihmisiä sekä seksuaalisia suuntauksia ja niiden hyväksymistä. Ilman tuota kampanjaa olisimme miettineet arkisia asioitamme tai jotain muuta.
Matteuksen ja Markuksen evankeliumin mukaan kun Jeesukselta kysyttiin tärkeimmästä käskystä hän vastasi " Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydemestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Tämä on käskyistä suurin ja tärkein. Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi." Minusta tässä on kristinuskon perussanoma ja -arvo, lähimmäisenrakkaus. Ja tämä koskettaa niin sukulaisia kuin vieraitakin, köyhiä kuin rikkaitakin, eri uskontokuntia jne. Eli myös homoja, heteroja, lesboja, Bi-seksuaaleja, transseksuaaleja jne.
Tulkoon valkeus myös sinulle, jos kerkeää.
Ootteko tosiaan kuunellu tuon tytön kertomuksen? Hän kertoo omista tunteistaan. On hienoa kun ihminen elää niin kuin tuntee ja kertoo sen vielä julki. Minä en kuulu kirkkoon mutta en ole homokaan. Homot ja lesbot saavat mun puolesta elää juuri oman vakaumuksensa mukaan. Suvaitsevuuden nimissä Minusta pitää myös hyväksyä tuon tytön ajatukset, mikäs niissä on niin pahaa tai vaarallista? Ei ne kyllä minun mielipiteitäni vastaa. Kumma juttu kun täällä ollaan heti lyttäämässä erilaisuutta. Antakaa hyvät ihmiset muiden elää tavallaan ja kunnioittakaa sitä. Se on heidän elämänsä, käyttäköön sen kuten haluaa. Sitä samaa muille. sinänsä pidän tuota kampanjaa, jos se nyt mikään vakavasti otettava kampanja on, aivan tervetulleena tähän keskusteluun.
Kaikki ihmiset ovat ainakin jossain määrin biseksuaalisia. Kun tämän hyväksyy itsessään ja muissa, niin eheytyy.
Tämä on totuus. Kampanjan takana ei voi olla muu kuin homofobia. Tuskin tekijät sentään kokevat olevansa muiden yläpuolella.
En voi suositella nuorelle homoksi ryhtymistä. En tuomitse homoja. Jos on syystä tai toisesta joskus sortunut homoseksuaaliseen tekoon, asian kanssa on opittava olemaan. Itsetuhoisista ajatuksista on päästävä eroon. Itse tulin aikoinani leimattua homoksi, enkä suinkaan ilman syyttä. Sain kokea toisten ihmisten vihan niin henkisellä kuin fyysisellä tavalla. Kun kuljin kadulla minulle huudeltiin. Minulla ei ollut paljoa kavereita, olin eristetty. En ole tehnyt mitään homo- tai heteroseksuaalisia tekoja moniin vuosiin. Tunnen vetoa naisiin, mutta ne ovat saavuttamattomissa. Ehkä vähän vähemmän aggressiivista suhtautumista voisin toivoa teiltä 100 % heteroilta homoja kohtaan. Voi olla, että vielä joskus tekin teette jonkun virheen.
Totuus: Homoksi ei voi ryhtyä sen enempää kuin heteroksikaan.
elä huoli .. ainakaan minulla ei ole mitään tarvetta juosta kadulle huutamaan että olen homo. Tai yleensäkään sitä julistaa muille... sitten korjaan jos joku on käsittänyt väärin.
Kuitenkin sinultakin löytyi tuo aina niin ihana ja varmaan ihan itekki sen äsken keksit ''pysykööt siellä homobaareis''------ homot tuskin käyvät heteroita enemmän baareissa ja viettävät kyllä ihan normaalia elämää. joten en tiedä mistä syystä homojen pitäisi baarissa olla pakosti tai ainakan pysyä siellä.
JA mitä tuohon kampanjaan tulee, niin en ole yhtään loukkaantunut kampanjasta vaan siitä kuinka surkeasti se on kasattu!!

A) kuka vain voi ''eheyttää'' biseksuaalin ihmisen ??!?! eihän se nyt vaikeaa ole... tai ainakaan siinä määrin että kun kieltää itseltänsä jonkun kirkon luoman typerän fobian helvettiin joutumisen takia sen saman sukupuolen ''viehättävyyden'' niin silloin jää kuitenkin vielä se vastakkainen!!! jos on paperi mikä on puoliksi punainen ja puoliksi musta, ja se revitään tasan rajakohdasta kahtia niin sinulle jää punainen ja musta ja sen toisen voi sitten vaikka heittä hevonhelvettiin jos tahtoo. MUTTA jos sinulla on vain se musta paperi niin sitä voit repiä kahtia niin kauan kuin mieltä on mutta ei siitä punaista kyllä tule!! Toivottavasti tajusitte syvällisen vertaukseni :D

B) kampanjan mukaan yhteiskunta painostaa nuoria olemaan heteroita?!?! tämä on aivan absurdi ja typerä väite. Miten niin yhteiskunta painostaa olemaan homo ???? ei ainakaan minua ole painostettu olemaan mitään muuta kuin hetero.... Kysyvät ahkeraan onko se vapautta elää yhteiskunnassa ja antaa ympäröivän maailman muokata sinua kun sinä samalla muokkaat ympäröivää maailmaasi ? vastaus on EI, ei se oli apsoluuttista vapautta mutta on se mielestäni enemmän vapaus omasta elämästä kuin noudattaa 2000v sitten eläneiden ihmisten kirjoittaman kirjan ohjeita joka asiassa
ketään tuskin kiinnostaa, mutta ihan sama kerrompa tässä samalla oman elämän käsityksen, olen siis uskovainen tavallinen hetero nuori, joka ajattelen... ensinnäkään elämällä ei ole tarkoitusta, koska missään ei ole järkeäm me vaan lillutaan jossai avaruuessa ja kaikki vaan on miten on, tarkoituksetta. toisinaakin mitä ihmettä toi teksti tuuli olevansa? siis mitä aikakautta me eletään, onko homoudessa muka jotain erikoista? ei, onko sillä jotain tekemistä raamatun kanssa? ei. maapallo on muutenkin jo ylikuormitettu ihmisistä, jos elämän tarkoitus on saada lapsia niin halleluujah ihinen saa kohta sopeutua veteen, koska tila loppuu, ja toisaalla maapalolla taas lapsia kuolee nälkään, tauteihin jne, miksei kukaan tajua että ei ole väliä onko biologisesti aito vanempi vai ei, esim. mulla on biologisesti aito isoveli ja filippiineiltä adoptoitu 4v pikkusisko joka on mulle yhtä rakas. Mariah muutti meille 14 kuukautisena ja viihtyy ihan hyvin. oho...nyt meni vähän aiheen ulkopuolelle, mutta onko se alistumista jos ei ole hetero? se on NORMAALIA!!!ja kaiken lisäks lukeeko muka raamatussa että samaa sukupuolta olevat ei missään nimessä saa olla parisueessa? ei tietääkseni...suonette anteeksi jos olen väärässä, mutta tässä nyt on lyhyesti mun mielipiteet asiasta...
Todella ristiriitaista. Kyllä sen jumalan pitäisi niitä lesboja ja homojakin rakastaa. Kun tää kristinusko on ollu aina niin helvetin suvaitsevaa. Mutta raamattuahan tulkitaan nyt aivan miten kulloinkin sattuu sopimaan.
Jos sitä ei ns. tulkittaisi niin olisi täysi helvetti irti kun kaikki idiootit toteuttaisivat väkivaltaisia fantasioitaan.
Jumala on homo, koska sallii homouden,.
Mulla on muutama lesbokaveri ja muutama homokaveri. Kenelläkään heistä ei ole tarvetta mennä kadulle sitä huutelemaan, eikä se ole kenenkään mielestä mitenkään trendikästä.

Olen hetero eikä kukaan mun tutuista ajattele, että olla homo on trendikkäämpää kuin olla hetero.

Ja ne, jotka ovat homoja/lesboja, eivät todellakaan halua kääntyä heteroiksi, niillä menee tosi hyvin ja ne on onnellisia ja ihan sairaan hyviä tyyppejä KUTEN mun kaikki muutki heterokaverit. Heissä ei oo minkäänlaista eroa.

vittu ei pysty enää kuuntelee tommosta paskaa. Tuntuu et porukka ei osaa uskoa enää oikein ja uskosta annetaan hyvin huono ja väärä kuva. Tunnen myös pappeja ja seurakuntatyöntekijöitä jotka ovat tota 'älä alistu' - kampanjaa vastaan ja hyväksyvät homoseksuaaliset ihmiset täysin.

Ihan oikeesti saatana nykyään tuntuu siltä että kaiken saa kun huutaen rukoilee jumalaa (kyllä pienellä): tyttö koulusta väitti että hänen tililleen oli ilmestyny rahaa kun hän rukoili, jonkun jalka oli kasvanut ylistyksen aikana, 10 vuotta pyörätuolissa viettäneet yhtäkkiä kävelevät ja ihmiset puhuvat kielillä.

moromoro, kaiken lisäksi oikeasti kunnioitin kirkkoa ja kunnioitin uskoa. En enää, todellakaan. Uskon omalla tavalla ja uskon siihen, että jos oikea Jumala on olemassa, niin eiköhän se hyväksy meidät sellaisina kun ollaan.
Eikös tossa kampanjassa ollu ideana vaan se, että homoseksuaaleilla itsellään on oltava oikeus valita suhtautumisensa suuntautumiseensa? Eikös se ole nimenomaan homojen puolesta toimimista? Ei tyytyväisten homojen, vaan niiden homojen jotka kamppailevat asian kanssa (esim. homonuorilla 7x riski itsemurhaan), eivätkö nämäkin ihmiset tarvitse jotakin tukea?!?!?
Jokainen ihminen olkoon sellainen kuin on. Mutta minusta on kyllä huvittavaa seurata, kuinka joku pieni fundamentalistihörhö-ryhmä onnistuu aina trollaamaan tämän maan seksuaalivähemmistöt raivon partaalle :D
hei, miksei kukaan keksi Homojen Kirkkoa..
Siin vois sitte olla täysillä mukana ja vois jättää heterokäsityksen omaan arvoonsa..
Näin amerikassakin..Miksei täällä..
AIka monen Kiven täytyy kuolla ett Suomessa hyväksytään homous osana
kirkon oppia..uskokaa pois..
Turhaan pelätä mitään jos muuttuko homoksi ja lesboksi mutta jos he muuttuu niin et voi mitään kuin hyväksyä se ja antaa heille onnen mennä.En itse pelästyisi jos he muuttua homoksi tai lesboksi niin se on ok.Ei ole pakko tulla homoksi tai lesboksi jospa ei ole kiinnostua kumpaakin kuin heteroon.Hei haloo!!Mitä tässä kauhistua ottaa aihetta?Mitä sitten jos heterosuhdeessa ei toiminut ja ei käy leboksi tai homoksi niin pitäisikö ikuisesti sinkkuna elää??Ei auta asiaa,koska ihminen itse valinta ja antaa kohtalon johtaa minne mennä.
Kauheeta aivopesupaskaa!

Pitäisi oikeasti saada pikkuhiljaa kirkko vastuuseen epämoraalisista teoistaan!!
Sen verran itse olen lukenut, jotta jo aika alussa tehdään selväksi raamatussa Nooan poikien siittävän koko maailman ihmiset vaimoinensa, joten käsitin jonkinlaiseksi sukurutsaukseksi. Ekan mooseksen kirjan 19.luku ja 31.jae hieman pidemmälle luettuani kertoi se tyttärien makaavan isänsä kanssa. Jotta kaikkiko lisääntyminen on naisen ja miehen välillä sallittua ?
Ihan käsittämätöntä potaskaa väittää, että Suomessa kasvetettaisiin "homoutta varten". Et voi tosissasi väittää, että yhteiskuntamme olisi homonormatiivinen.
Asiahan on ihan päinvastoin.

"Vai mitä muuta sukupuolineutraalikasvatus on kuin lapsen mahdollisen piilevän homoseksuaalisuuden suojelua."

Sukupuolineutraali kasvatus on ihan eri juttu. Sillä tarkoitetaan useimmiten kasvatustyyliä, joka ei painosta lasta mihinkään sukupuoli stereotypioihin.

"Yhteiskunnan auktoriteetit ovat: media, Seta ja viranomaiset, joiden julistamiin totuuksiin kaikkien pitäisi mukisematta alistua esim. homoseksuaalisuutta arvioitaessa."

mistä olet tälläistä saanut päähäsi taas? Jokaisella on oikeus mielipiteeseen.
Homoseksuaalisuudesta ei kuitenkaan ole mitään haittaa, joten en käsitä miten siitä voi saada moraalisen ongelman. Otathan huomioon, etteivät kaikki ihmiset hyväksy esitystäsi taivaallisesta diktaattorista ilman näyttöä.

"On oikein, että aggressiiviselle homokulttuurin tuputukselle ja homomyönteisyydelle on vastavoimaa."

Nyt kun vielä kerrot, että missä sitä "homokulttuuria" on tuputettu. Minulle ei ainakaan koskaan ole tuputettu homoutta, mutta heteroutta sitäkin enemmän.

"Ymmärrän kyllä, että kristityt halutaan vaientaa ja leimata ihmisvihaajiksi, homofoobikoiksi ja syrjijöiksi. Se on vain osoitus siitä, että Seta, media ja viranomaiset ovat epätoivoisia, eikä heillä ole mitään millä voisivat homoseksuaalisuutta puolustaa."

Kuka haluaa leimata? En ole tälläistä toimintaa huomannut muiden kuin kristittyjen taholta. Esim. Päivi Räsänen tekee kovasti töitä kristittyjen maineen mustaamiseksi. Henkilökohtaisesti, vaikka kristinusko on hyvä kasvualusta ihmisvihalle, en tuomitse kaikkia kristittyjä sinun ja parin muun vuoksi.

Miksi homoseksuaalisuutta pitäisi puolustaa? Psykiatri liitot meillä ja maailmalla ovat jo tehneet kannan oton, ettei homoseksuaalisuuden olisi koskaan pitänyt kuulua sairasluokitukseen ja että se on täysin normaali osa ihmisen seksuaalisuuden kirjoa.

"Homoseksuaalisuuden puolustaminen on nykyään lähinnä tunneasia. "

Eikös ihmisoikeuksien puolustaminen aina ole? Empatian asia nimittäin.
"Homoseksuaalisuuden puolustaminen on nykyään lähinnä tunneasia. "

Eikös ihmisoikeuksien puolustaminen aina ole? Empatian asia nimittäin. "

empatiaa on myös auttaa ihmistä tervehtymään normaaliksi :)
”Sukupuolineutraali kasvatus on ihan eri juttu. Sillä tarkoitetaan useimmiten kasvatustyyliä, joka ei painosta lasta mihinkään sukupuoli stereotypioihin.”

Sukupuolineutraalikasvatus tarkoittaa sitä, että lapsen sukupuoli pyritään salaamaan. Lapselle ei kerrota, että onko tämä tyttö vai poika. Herää kysymys, että mitkä ovat vanhempien motiivit salata lapsen sukupuoli?. Jotain osaltaan kertoo se, että sukupuolineutraalikasvatus on erityisesti homojen suosima kasvatusmenetelmä. Ilmeisesti Seta ohjeistaa homoja kasvattamaan lapsia sukupuolineutraaleiksi. Sukupuoli jos jokin on ihmisen perusoikeus, jota pitäisi suojella, eikä niin kuin nyt, suojellaan vain lapsen mahdollista piilevää homoseksuaalisuutta.

”Jokaisella on oikeus mielipiteeseen.”

Vain harva uskaltavat asettua yleisesti hyväksyttyä mielipidettä vastaan. Varsinkin homojen suhteen median aivopesu on tuottanut vastakkainasettelua. Ihmiset vihaavat entistä enemmän niitä, jotka ajattelevat homoseksuaalisuudesta toisin.

”Homoseksuaalisuudesta ei kuitenkaan ole mitään haittaa, joten en käsitä miten siitä voi saada moraalisen ongelman.”

Kristityille homoseksuaalisuus on moraalinen asia, mutta jumalattomalle tunneasia. Se vaan tuntuu oikealta olla homojen puolella. Syrjittyjen ja vainottujen puolelle on helppo asettua, kunhan he eivät ole kristittyjä.

”Nyt kun vielä kerrot, että missä sitä "homokulttuuria" on tuputettu.”

Media, viranomaiset ja Seta tuputtavat homokulttuuria, joista varsinkin media antaa kohtuuttoman paljon homoseksualismille media-aikaa. Aivan kuin maailmassa ei olisi mitään muuta kuin homoja ja heidän ongelmia.

”Esim. Päivi Räsänen tekee kovasti töitä kristittyjen maineen mustaamiseksi.”

Onko se kristittyjen maineen mustaamista tai ihmisvihaa, jos kristitty väittää, että avioliitto on miehen ja naisen välinen instituutio? Ei olisi uskonut, minkälainen skandaali Räsäsen väitteestä syntyy.

”Psykiatri liitot meillä ja maailmalla ovat jo tehneet kannan oton, ettei homoseksuaalisuuden olisi koskaan pitänyt kuulua sairasluokitukseen ja että se on täysin normaali osa ihmisen seksuaalisuuden kirjoa.”

Uutta valoa on siis tullut?
Ihmetyttää, että miten 30 vuotta vanhan valon mukaan homoseksuaalisuus oli sairaus, josta piti parantua. Saa nähdä minkälaista valoa seuraavat 30 vuotta tuovat tullessaan. Varmaa on vain se, että maailma muuttuu nopeasti. Erityisesti seksuaalisen siveellisyyden osalta muutos on nopeaa.

”"Homoseksuaalisuuden puolustaminen on nykyään lähinnä tunneasia. "”

”Eikös ihmisoikeuksien puolustaminen aina ole? Empatian asia nimittäin.”

Tunne on väärä instrumentti arvioitaessa oikeaa ja väärää, koska se mikä tuntuu oikealta, ei sitä välttämättä ole.
Raamattu on ainoa oikea väline oikean ja väärä erottamiseen toisistaan.
Lue mielummin lakikirjaa ku raamattua
Sukupuolineutraali kasvatus ei tarkoita sitä, että lapsen biologinen sukupuoli tulisi salata, vaan sitä ettei se biologinen sukupuoli vaikuta kasvatusmetodeihin.

"Jotain osaltaan kertoo se, että sukupuolineutraalikasvatus on erityisesti homojen suosima kasvatusmenetelmä."

Lähteet kiitos. Myös voisit liittää mukaan selonteon siitä kuinka moni niistä jotka lastaan pyrkivät näin kasvattamaan, tekevät sitä sinun kuvaamallasi tavalla.

"Sukupuoli jos jokin on ihmisen perusoikeus, jota pitäisi suojella, eikä niin kuin nyt, suojellaan vain lapsen mahdollista piilevää homoseksuaalisuutta."

Miten edes se, että lapselle ei kerrottaisi hänen biologista sukupuoltaan olisi millään tasolla minkään "piilevän" seksuaalisen suuntautumisen suojelua?
Miksi lapsen seksuaalisuutta ei saisi suojella?

"Vain harva uskaltavat asettua yleisesti hyväksyttyä mielipidettä vastaan. Varsinkin homojen suhteen median aivopesu on tuottanut vastakkainasettelua. Ihmiset vihaavat entistä enemmän niitä, jotka ajattelevat homoseksuaalisuudesta toisin. "

Minä olen ateisti, anarkisti ja vegaani. Sinun on kristittynä ihan turha tulla lässyttämään, että minä muka en uskaltaisi asettua yleisesti hyväksyttyä mielipidettä vastaan. Eikö ole ihan oikein jos levittää vihaa, niin saa sitä myös vastaanottaa?

"Kristityille homoseksuaalisuus on moraalinen asia, mutta jumalattomalle tunneasia. Se vaan tuntuu oikealta olla homojen puolella. Syrjittyjen ja vainottujen puolelle on helppo asettua, kunhan he eivät ole kristittyjä. "

Blääh. Marttyyrikompleksisi vilkkuu taas. Kuinkahan monta kertaa olen sinullekin kertonut, etten hyväksy minkään ihmisryhmän vainoa.

Kerro muuten, miten Suomessa muka vainotaan kristittyjä? Ai kun käytetään sananvapautta ja kehdataan kritisoida?

"Media, viranomaiset ja Seta tuputtavat homokulttuuria, joista varsinkin media antaa kohtuuttoman paljon homoseksualismille media-aikaa."

Et voisi olla enempää väärässä. Homoseksuaalisuus on itseasiassa yhäkin aliedustettuna tv-sarjoissa ja ohjelmissa. Muistaakseni se olit juurikin sinä, joka vedit herneen nenään, kun linnanjuhlissa oli kaksi samansukupuolen paria.
Kaksi paria tuhat päisestä joukkiosta on suhteellisesti aivan liian vähän. Oikeasti jotta voitaisiin puhua "yliedustuksesta", niin se olisi vaatinut yli 50 samansukupuolen paria.

"Uutta valoa on siis tullut?
Ihmetyttää, että miten 30 vuotta vanhan valon mukaan homoseksuaalisuus oli sairaus, josta piti parantua."

Jutun pointti onkin siinä, ettei homoseksuaalisuus olisi koskaan kuulunut sairasluokitukseen, jos luokitukset olisi tehty tieteeseen pohjaten.
Valitettavasti uskovat onnistuivat aikoinaan saamaan homoseksuaalisuuden sairasluokitukseen painostamalla.

"Tunne on väärä instrumentti arvioitaessa oikeaa ja väärää, koska se mikä tuntuu oikealta, ei sitä välttämättä ole.
Raamattu on ainoa oikea väline oikean ja väärä erottamiseen toisistaan."

Moraali ei ole pelkkä tunneasia, vaikkakin sen yksi peruslähde on empatiakyky.

Sinun mielestäsi siis insesti=ok? Lapsen tappaminen jos Jumala käskee=ok? Sääntöjen sokeaa noudattamista(oli jumalia olemassa tahi ei) ei voi kutsua moraaliksi. Se ei ole muuta kuin tottelevaisuutta.
Älkää johtako nuoriamme HARHAAN! Minkä teette yhdellekin näistä pienimmistä..
Sukupuolisuus EI ole VALINTA- tai paranemiskysymys, vaan kuuluu ihmisenä olemiseen. Ps. Raamattu on vain yksi kirjoitusten kooste, ei mikään "ikuinen totuus".
c
Ensiksi uskonnollisia kait pidetään pidetään suppea katseisina, mutta kyllä se myös on samanlailla homoseksuaalien, bi seksuaalien sekä ei kirkkoon kuuluvien päässä. Se suppea katseisuus kun ei hyväksytä erinlaisia valintoja. Myös sanan vapaus on kertoa asioista.
Jokainen tekee oman valinnan, sitä pitää kunnioittaa. Eikä haukkua ja vähätellä. Ei ole ultimaattista oikeaa vaihtoehtoa.
JOS "homostelu" olisi sairaus niin miksi kieltää lailla? Kielletäänkö sitten myös flunssaisten aivastelu?

Tai vanha: Työntekijä soittaa pomolle "En mä tänäänkään pääse töihin, mä oon vieläkin ihan homo"
Juu onnea itsellesi ja sinulla ongelmaa."homous ja lesbous on sairautta"..En usko koska se on niin rakkautta eikä mikään hullun asiaa.Selitäpäs miksi ihmisellä on sairauksia muuta kuin lesbot ja homot??Elämä on elämää ja jatkuu on jatkuu.Hoitopaikka saatava?Oletko joku pelon pimeässä kauhistelija?Jos luulet,että olemme niin mielisairautta niin bravo itsellesi mitä tulit sanomaan. "kieltää kieltää" ihan kuin kommunisti.
Ehkäpä kaksi asiaa on mennyt jossain joskus sekaisin. Esim vankiloissa esiintyvä homostelu joka johtuu naisen puutteesta ja syntyminen homoseksuaaliksi. Tuo ensimmäinen on mielestäni se perversio. kyllä tämä nykyajan sekaseksuaalisuus on hieman ihmeellistä. Miten tehdä homo-, ja bi-seksuaalisuudesta täysin hyväksyttävä ja luonnollinen poikkeavuus, ilman että jokainen kasvava nuori kokeilee seksuaalisuuttaan saman sukupuolen kanssa?
Huomaa kulta, että perinnöllisyys ei ole synnynnäisyyden synonyymi. On vahvaa näyttöä, että seksuaalisuus on suurelta osin synnynnäinen ominaisuus. Sen kehittymiseen vaikuttavat mm. raskausajan hormonitoiminta.
Vaihda sanan homo tilalle musta ja sanan hetero tilalle valkoinen niin tajuat.

Niin ja Islamia pitää arvostella, ihan niinkuin muitakin uskontoja.
Voi jumalauta! Mietitäänpä esim uskovaisten kohdalla lasten hyväksikäyttöä, sekä insestin ja pedofilian kohdalla...ne ovat rikoksia, mutta jos ihminen haluaa olla reilusti ja avoimesti samaa sukupuolta olevan kanssa, niin mitä väärää siinä on... tuo tekopyhyys ja suvaitsemattomuus ei kuulu tosi uskovaisen elämään, jos kuuluisin kirkkoon niin olisin tällä sekunnilla eronnut...ei homoutta voi verrata sairauteen...sitä on aina ollut ja tulee aina olemaan...sairasta on uskovaisten tekemät vääryydet lapsia kohtaan..HÄVETKÄÄ TEKOPYHÄT NS. USKOVAISET....
Hei Nuotta-lehden ja muiden höpöhöpöherätysliikkeiden väki, hyvin menee!!! Kohta 1000 eronnu kirkosta teidän älyttömien linjaustenne takia. On se kumma, kun ihmiset ei huomaa lehdistä Arkkipiispan ja Helsingin piispan vastineita, joissa painotetaan että tämä EI ole Suomen evankelisluterilaisen kirkon kampanja tai näkemys....
Aidosti oikeat syntymähomot ovat ok. Homoja on oikeasti paljon paljon vähemmän kuin nyt oletetaan olevan. Tekohomot lisäävät valheellisuudella aitojen homojen lukumäärää.

Tekohomot ovat emotionaalisen puutoksen synnyttämä vajavainen psykiatrista hoitoa tarvitseva ihmispoloisten ryhmä.
Normaali ihminen on varustettu tunteilla ja tunteet ohjaavat ihmisen sisäistä rakkautta toista ihmistä kohtaan.

Tekohomoilla ei tunteet ole olleet synnyttämässä seksiin johtanutta suhdetta , vaan he testaavat itseään seksihimolla eri sukupuolten kanssa ja sillä tavalla luulevat saavansa selville sukupuolisuutensa.

Mistä alkaen rakkaus ja ihastuminen väistyivät himon tieltä? Eikö kukaan tunne enää tervettä ihastumista ja rakkautta toista ihmistä kohtaan ja sitä kautta löydä itseään?

Kutkuttavinta elämässä on ihastuminen ja rakastuminen toiseen ihmiseen. Seksuaalinen läheisyys tulee mukaan vasta myöhemmin, jos on tullakseen.

Onko joillakin sukupuolielin ja sydän vaihtaneet paikkaa?
Ihan hyvä jos ihminen normalisoituu eli tervehtyy...näin minä sen terveenä ihmisenä ajattelen siis erittäin hyvä asia. Onko väärin ja vaiettavaa olla tervehtynyt normaali ? tätä se tekee kun ihmisillä ei ole mitään tekemistä jospa se vielä tännekkin tulisi joku järistys tai vastaava niin turhat hörhöt olisivat hiljaa...
Kukaan ei ole syntyessään homo!
En tunne ketään homoa joka olisi kasvanut "normaalissa" perheessä.
Homon äiti on joko dominoiva tai isää ei ole ollutkaan.
Millä perusteella homous poistettiin saisaus listalta?
Ihminen kasvaessaan lapsesta aikuiseksi voi myös kasvaa kieroon ,
homoksi.
Homot on sairaita!
minäpä tunnen. Onko sinun tuntemillasi homoilla myös homo veljiä tai lesboilla siskoja, jos ovat dominoivan äidin tai isän käytöksen tuloksia?
"Voi voi turhuuksia" on ihan pihalla koko asiasta
Hyvä että joku on parantunut sellaisesta iljettävästä saastasta kuin homous,ei ole mitään kamalampaa ja jumalan sanaa vastaan olevaa kuin joku tunkemassa patukkaa toisen anaaliin,hyi hitto.
Kaikki anaaliseksivideot ovat saatanan luomia ja kaikki niitä katsovat tulisi viedä kaasukammioon. Tekijät pitäisi julkisesti mestata. Seksilelut tulisi polttaa roviolla ja sukupuoliyhdynnän tulisi tapahtua pimeässä huoneessa peittojen alla hääyönä ja sielläkin vain lapsensaanti mielessä!!!
HYI HITTO unohtui
...tuun kaikki homot ja muut.!
Homous on syntiä sanoo lestadiolaiset,mutta pedofilia ei sitte synti niille olekkaan.
Mä en aivan ymmärrä sitä että jos MINÄ olen homo ja MINÄ palan helvetin liekeissä ni mitä helvettiä se kuuluu muille?? Ei herran jumala sentään. Jos murhaan ihmisen ni se olen MINÄ joka kärsii seuraukset! Ja jos niin käy että helvetin liekeissä palan ni se on mulle aivan se ja sama jos olen saanut viettää vapaan ja onnellisen elämän. En ymmärrä mikä pakkomielle ihmisillä on puuttua ihmisten elämään noin paljon!
eihän se murhaamasi ihminen kärsi eivätkä läheisensä.. malttia niin saat asiasi esille, ajattele mitä kirjoitat.
Tein facebookryhmän koskien näitä homohommia. Jos kurkkaat, niin kato myös kuvaus:

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_198052960217576
Uskovaisten kampanjoille ei kannata antaa yhtään voimaa. Kaikki reagointi on energian suuntaamista tämänlaisiin hullutuksiin. Parasta on, jos kyseinenkin kampaja jätetään omaan arvoonsa ja annetaan kuolla yhtä hiljaa ja huomaamattomasti, kun on syntynytkin. Ei mitään vastareaktiota on paras ja nopein tapa tukehduttaa moiset hölynpölyt. Toinen tapa on pistää asia leikiksi, sekin on tehokas keino hiljentää.
JES!
Kerrankin asiaa!!! Nostan hattua tytön kommentille: 'Jos murhaaja voiparantaa tapansa niin miks ei homokin.'
Kirkko alkaa olla täynnä homoja ,lespoja, eläimiinsekaantujia, pedofiilejä, sun muita "ihannuuksia" ja "ihmishalujen" toteuttajia, kuin Sodomassa aikanaan. Ei se mitään, ovet on auki kaikille, mutta on väärin alkaa suosimaan moista touhua.
Kirkko on Jumalan huone , jossa pitää kunnioittaa Raamatun sanaa.

Kirkko ja ihmiset ei enää kunnioita JUMALAA !!
Raamattuhan mainitseekin millaiseksi ihmiset tulevat lopunaikojen lähestyessä.
Itse antikristuskin tulee saarnaamaan ja on susi lampaan vaatteissa.

Aikanaan Jumala hukutti moiset paskantekijät, mutta lupasi, ettei enää hukuta vaikka ihmiset olisikin ääliöitä. Ihmiset näyttää muuttuvan tyhmemmisksi ja omahyväisemmiksi koko ajan. Heidän aivot on alapäässä ja mielihalut tärkeemmät kuin se mitä Jumala on velvoittanut meidät pitämään jotta kaikki menisi niinkuin Jumalan tahto on.
Jumalan tahto löytyy RAAMATUSTA jos jollain on siitä epäselvyyksiä

Kannattako tuollaiseen "kirkkoon" enää kuulua. Kannatta miettiä olisiko aika erota kirkosta ? Moni on jo eronnut kun on humannut millaiseski kirkko on muuttunut.
Mutta valinta on sinun omasi, vain sinun.
Siis Kirkko vai Raamattu jumalan sana ?

Arto Lohvansuu
Miten uskallat ?
Näillä palstoilla on moni Homouden ylistäjä uhkaillut vaikka millä ihmisiä jotka kirjoittaa nimellään. Kannattas vähän varoa.
Se on muuten hienoa, että jos joku täälläkin on kysellyt noista kirkon sisällä tapahtuvista pedofiliatapauksista tai insestistä, yms. niin sitä aina perustellaan sillä, että noihin tekoihin ryhtyneet eivät olekaan "kunnon" uskovaisia. Mutta mikä sitten on sellainen teidän, rakkaat hihhulit, arvostama KUNNON uskovainen? Ette ainakaan te, kun täällä haukutte muita ihmisiä.

Ja muutenkin, perustelkaa oikeasti jollain muulla kuin raamatulla. Sehän on kuitenkin ihan sama jos minä vaikka Kalevalalla kaiken oikeuttaisin. Kalevalassa maahan syntyi munasta. Kuulostaa hyvältä, eikö?
Miksi Kristinuskontoa pitäisi perustella muulla kuin Raamatulla ?

On sulla ihme jutut. Jollai setalais lehtiselläkö pitäisi asiaa valaista ?
Se on muuten hienoa, että jos joku täälläkin on kysellyt noista kirkon sisällä tapahtuvista pedofiliatapauksista tai insestistä, yms. niin sitä aina perustellaan sillä, että noihin tekoihin ryhtyneet eivät olekaan "kunnon" uskovaisia. Mutta mikä sitten on sellainen teidän, rakkaat hihhulit, arvostama KUNNON uskovainen? Ette ainakaan te, kun täällä haukutte muita ihmisiä.

Ja muutenkin, perustelkaa oikeasti jollain muulla kuin raamatulla. Sehän on kuitenkin ihan sama jos minä vaikka Kalevalalla kaiken oikeuttaisin. Kalevalassa maahan syntyi munasta. Kuulostaa hyvältä, eikö? "

Älä kirjoita asiasta mistä et yhtikäs mitään ymmärrä, pliis
Ajattelenpa näitä lestoja, naida nylkytetään joka vuodella lapsi, vaimo rapistuu, totta kai raskasta olla jatkuvasti paksuna ja yrittää tupakan voimalla hidastaa sikiön kasvua ettei paikat repeis..mutta kun niin käy niin lesta isukki alkaa naida omia lapsiaan, saa tiukempaa ja onhan jännää tehdä salassa...tai sitten naapurin lapsia...nämä "kiltit" uskovaiset sedät kyllä keksivät keinon, niin kuin se koulukyydittäjä, uskovainen, nai kyyditettäviään usean vuoden ajan, yhden perheen kolme tytärtä oli joutunut hänen kohteekseen...ja tämäkö on sallittua...munat pois tuollaiselta mieheltä.....antaako kirkko apua näille raiskatuille ja hyväksi käytetyille lapsille joille voi jäädä läpi elämän kestävä trauma...ei, kirkko vain peittelee asioita...kyllä ei sen kierompaa laitosta ole kuin kirkko, kaksinaismoralismi kukkii oikein kympillä...ja mitenkäs se vatikaani asiaan suhtautuikaan.....JOTEN ANNETAAN HOMOJEN JA LESBOJEN OLLA REHELLISESTI SITÄ MITÄ OVAT, VITTUAKO SEN PITÄISI KIRKOLLE KUULUA, PESKÖÖN KIRKKO ENSIN OMAN paska PYYKKINSÄ ENNEN KUIN ALKAA HUOLEHTIA TOISTEN ASIOISTA
Sairaitahan ne on pedot ja homot. Samaa sakki jotka pitäisi muka suvaitsevasti hyväksyä.
Vai ovatko ?
Eikö suomessa ole nykyään muuta tärkeää,kuin homot.Telkkarissa lähes joka kanavalla homoilua.,samoin lehdet ym.Pitääkö sitä mainostaa koko ajan.Jos olette homoja,homoilkaa ihan rauhassa,mutta elkää mainostako sitä koko ajan?
Minkäs me sille voimma että kaikkia kiinnostaa niin paljon tämä meän "homoilu" että niitä ohjelmia kannattaa ostaa ku on niin korkeat katsojaluvut. Älkää kattoko jos ei kiinnosta niin loppuis se niitten ohjelmien tilauski,,,
Tää arkkipiispamme olisi laitettava jalkapuuhun pariksi kuukaudeksi. Ja sen jälkeen vedelle ja leivälle. Pitkässä terapiassa eheytyisi tämäkin seniili äijänkäppänä.
Saletisti natsaa...aivan oikeaa asiaa..vapaassa maassa voit valita itse sukupuolesi suuntautumisen..ihan aidosti..se on sinun oma valintasi..ja jos et ole tyytyväinen valintaasi...niin.....vaihda takaisin entiseen..vaihtotakuu on aina voimassa...Nykyäänhän voi vieläpä alakerran kalustonkin vaihtaa...heh hehhheeee
Kysymys on siitä, että onko ihminen synnitön? Onko ihminen veljensä vartija? Ja siitä onko raamatussa mainittu eriasteisia syntejä?

Tuntuu vain niin omituiselta nykyinen tapa keskustella ja katsella esim. homoseksuaalisuutta, jossa ei voida myöntää sitä, että ilmeisesti, jopa useissa tapauksissa ko. suuntautuminen on sitä kantavalle henkilölle joissain tilanteissa pulmallinen.

Ja, jos on niin, että homoseksuaalisuudesta voi eheytyä, niin silloinhan se on mahdollista? Ihmetyttää myös se, että niiden henkilöiden, joiden elämä selkeästi on parantunut laadultaan edeytymiskokemuksen myötä, mitätöidään sillä, että he olisivat olleet rasismin tai vainojen kohteina. Ja tämä tuntuu väärältä.

Yleensäkin aina asiat, joista ei saa keskustella, herättävät epäilyksen, että niiden takana on jotain sellaista, joka ei ehkä kestäisikään päivänvaloa. Ja yhtenä esimerkkinä niistä on kiihkottoman keskustelun puute siitä, mikä on homoseksuaalisuus? Jota tuntuu, ettei yhteiskunnassa saisi käydä?

Mikä sitten olisi sellaisen keskustelun prioriteetti yhteiskunnan nykyisessä tilanteessa on aivan toinen kysymys?

Itselleni raamatun valossa on selvää, että jokainen ihminen on syntiinlangennut. Ja voima synnin ja perkeleen vastustamiseen ei tule muuta kuin Jeesukselta. Joka kerran kuoli ihmiskunnan kaikkien syntien tähden, että iankaikkisuus ihmisellä olisi Jumalan suunnitelmien mukainen. Jos he vain tahtovat tämän Luojansa tahdon toteuttaa.

Ja, että jokaisen tehtävä on valvoa ja olla valppaan oman ja yleisen elonkin suhteen. Eikä esittää, että joku tuomitsee, jos kyseessä on vaikkapa vain raflaavampi "iskulause", jonkin asian arvosisältökeskustelun avaamiseksi.
MYÖS KRISTILLISESTÄ MAAILMANKATSOMUKSESTA VOI 'PARANTUA'

KYLLÄHÄN MAAILMAAN USKONTOJA RIITTÄÄ EIKÄ KRISTINUSKO OLE EDES SUURIN !

TOSIN KIRKKOMMEHAN EI ALLEKIRJOITA TÄTÄ KO. PROPAGANDAA

joten se siitä !
Joo Islam on iso ja leviääkin nopeiten.
Mitenhän Koraani käskee tehdä homoille.
Seuraappa uutisia, niin näät mitä tekevät.
Ensin tulee vuosikymmenen ajan tuutin täydeltä seksiä, ovista ja ikkunoista ja ukoille viacaraa. Nyt sitten se ei enää riitä. Ruvetaan oiken kirkonmiesten kanssa kättä vääntämään, mihin reikään saa itsensä tyydyttää. Toivottavasti Jumala puuttu peliin. Naiseksi ja mieheksi hän on meidät luonut. Harras, luotettava avioliitto ja lapsille turvallinen koti, ennenkaikkea lasten turvallisuus. Nyt AIKUISET riitelevät mikä onm sitten oikea puoliso, mihin he enää luottaa ja uskoo. Itsekkäitä hirviöitä, myös papit saisi jo ohjata kansaa oikealle tielle.
Rakkaus ja rakeasteleminen ovat hyvin kaukana toisistaan. Kyllä Jumala on hyvä siinä, että armahtaa meitä vielä. Omat lapset ja lapsenlapset huutelevat homoiksi toisiaan. Hävetkää aikuiset ihmiset.
Seksuaalista suuntausta suurempi asia mielestäni on: Raamatussa sanotaan, että rikkaan on mahdoton päästä taivaaseen. Maailmassa köyhiä riittää lähellä ja kaukana. Toimiiko kristitty Raamatun ohjeen mukaan luopumalla omastaan päästäkseen taivaaseen? Näyttää siltä, että seksikeskustelu viettelee enemmän kuin rikkaudensynnistä keskustelu. Miksiköhän? Niinkö on kirkon ja kristityn mieli kiinni seksissä ?
Nuoriso on pelastettava Helvetin tulelta ja luonnonvastainen käyttäytyminen
kitkettävä heti lapsena.
Vaikka YLE tekee kaikkensa homouden ja lesbouden lisäämiseksi, voi
jokainen helposti tarkistaa Raamatusta mikä on oikein ja mikä perkeleestä.
en kuulu kirkkoon...en hyväksy sen maailmankatsomusta millään sektorilla. olen bi-seksuaali ja onnellinen siitä..... mutta hyvät ihmiset! kirkko on uskonnollinen yhteisö jolla on täysi oikeus vaikka valita ne ihmiset jotka kirkkoon haluavat kuulua. ei kirkon ole pakko hyväksyä mitään mitä eivät halua. miksei kukaan uskalla rähinöidä vaikka muslimeja vastaan? hehän ovat vieläkin ahdasmielisempiä.....kyll homoseksuaalit ja heidän tukijansa voisivat katsoa peiliin ja miettiä kuka on se ahdasmielinen. minusta demokratiaan ja länsimaiseen vapaaseen ajatteluun kuuluu myös se että mikä tahansa järjestö tai ryhmittymä...jopa paikallinen ravintola, saa valita ihmiset jotka jäsenikseen ottaa.
Siis mä en voi käsittää sitä vieläkään, miten ihmisiä kiinnostaa ollaako homoja bi-seksuaaleja heteroita vai mitä ? Mitä helvetin VÄLIÄ silläkin on. Jokainen eläköön elämänsä just sellasena kun huvittaa...
HOHHOIJAA oikeasti, eikö vois jokianen elää tän lyhyen elämän just niin kun lystää ja parhaaks näkee ?
EIKÖ ME KAIKKI TÄNNE MAHUTA ?