AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / Venäjältä Egyptiin!

Venäjältä Egyptiin!

2 Vastausta 130 Lukukertaa
Itse olen viimeiset kolme Egyptin matkaani tehnyt Pietarista käsin. Kaksi matkaa Hurghadaan ja yhden Sharmiin. Asiaa toki auttaa kohtalainen venäjän kielen taito ja voimassa oleva Venäjän viisumi.

En malta kuitenkaan olla kehumatta hyvää hinta/laatusuhdetta. Viimeisimmän matkan tein Tammikuun puolivälissä Sharmiin, kesto 8 päivää Siis ennen näitä mellakoita. Hintaa kahdelta kertyi noin 850 euroa. Tähän kuuluivat lennot Pietari-Sharm El Sheikh-Pietari BUSINESSluokassa (turisti oli jo täynnä), kuljetus hotelliin ja hotellista, majoitus viiden tähden hotellissa hyvässä huoneessa sekä all inclusive eli täysihoito hotellissa (kaikki ruoat ja juomat).

Näiden kolmen matkan kokemuksella jotka olen Pietarista käsin tehnyt voin todeta, että kaikki on mennyt erittäin hyvin. Sekä suomalaisilla, että venäläisillä matkatoimistoilla on valikoimissaan paljon samoja hotelleja. Matkan kokonaishinta vaan tulee venäjältä käsin halvemmaksi, etenkin kun haluaa All Inclusive-majoituksen. Itänaapurit matkailevat mieluitenkin Egyptiin täysihoidolla eivätkä pelkällä aamupalalla. Lisäksi on laskettava plussaksi se, että Venäjältä lentää koneita Egyptiin paljon tiuhempaan kuin Härmästä joten matkan keston voi valita melko vapaasti, Esimerkiksi 8 tai 9 päivää. Suomesta matkaa ostettaessahan on monesti ainoa vaihtoehto joko tasan viikon tai tasan kahden viikon matka. Venäjältä matkustettaessa voi esimerkiksi lähteä Maanantaina ja palata seuraavan viikon Keskiviikkona.

Että näin.
Kuulin, että siksi venäläisiä turisteja ei paljon ole näkynyt Punaisen Meren lomakohteissa, koska Venäjällä on vaadittu allekirjoittamaan paperi, jolla matkailija ei vaadi Venäjän valtiota erikois-kotiuttamaan/hakemaan pois kansalaista, jos jotain epätavallista tapahtuu. Siis matkustavat omalla "riskillä"...

Niin pitäisi kaikkien kansojen matkailijoiden matkustaa erilaisiin maihin ja ottaa vakuutus sitä varten erikseen tai jos ei, niin silloin maksavat omasta pussista erikois-kotiinpaluunsa. Piste.
Tällä hetkellä tekee Air Finland Holidays charter-matkoja Hurghadaan maanantaisin.
Tjäreborg taitaa myydä lentoja/chartereita samaan koneeseen 18.4. lähtien.

Myös Virosta tehdään charter-matkoja Hurghadaan:
kts all offers Hurghada ja Sharm el Sheikh:
http://www.matkapunkt.ee/index.php?lang=eng
 /   /  /  /  / Venäjältä Egyptiin!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta