Karaokekeskukset

Juha78....

13

1174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paavo Korgass

      mieltä ollaan! että tässähän se hintalaatu on ihan "HongKong" tasoa. parhaimmillaan! mutta kun olit vallan oikein etsimässä "laadukkaita" laitteistoja, niin joku ostokriteereissäsi mättää?

      • Juha78.....

        Paavo poikahan on oikein sana-Seppo. Arvaan, että olet ammatilltasi Stand up koomikko?
        Olisko Paavolla antaa vinkkiä miten sais penkkitulosta nostettua kun et osannut kysymykseen vastata?


    • paavo korgass

      vink vink! malmitehtaalle vuan lapioimaan ni kyllä se haba neitosillekkin kasvoo!

    • Jotakin kommenttia

      En itsekään paljoa ymmärrä noista vermeistä, mutta hieman kyllä arveluttaa nuo vehkeet. Kaikki samassa paketissa, jos joku osa hajoaa, onko koko peli hyödytön. Thunderia olen hieman kuunnellut ja testaillut. Aika "muovisen" oloinen paketti näppituntumaltaan, eikä ääniltäänkään mikään kovin kummoinen.

      Toisaalta, onhan se taas plussaakin tuo samassa paketissa olo siinä mielessä, että ei ole montaa laitetta ja piuhaviidakkoa. Ja kyllähän se kotioloissa pelkän TV:n äänet voittaa mennen tullen, siitähän ei pääse mihinkään.

      Itsellä käytössä läppäri (ulkoinen kovo), Yamaha Stagepas 300, ja erillinen subbari vielä lisäksi. Mikkeinä AKG:n langattomat(WMS 40 pro dual). Niin kaverit kuin itsekin ollut hyvin tyytyväinen systeemiin.

    • Talex911

      En lähtis sijoittaan laitteeseen jossa yli puolet hinnasta on pelkkää ilmaa. Naapurilla oli thunderi 2 päivää ehjänä ja takuuhuollon jälkeen 3 päivää. Sen jälkeen palautti koko roskan. Laitehan on täys kopio vocopron soittimesta ja varmaan samasta tehtaastaki. Kaikki vocopron ja madboyn laitteet on kiinasta ja lopputuloksen laadun suhteen voi arvata ilman erikoisempia ennustajan lahjoja. Vocopro=madboy.

      • Jotakin kommenttia

        En tiedä millä tuon mittaat tuon ilman määrän tuossa hinnassa?

        Sinällään olen samassa käsityksessä, että aika pitkälti kait Vocopro ja Madboy on samoja laitteita, ainakin ulkoisesti, niitten sielunelämää en ole sen tarkemmin tutkinut.

        Mitä taas tulee tuohon Kiinassa valmistukseen, en ihan suoralta kädeltä ole samaa mieltä, että se olisi suoraan peruste romukoppaan heittoon. Saa meinaan aika monen merkkisiä laitteita alkaa mättää romuihin, jos tuota pidetään suoraan perusteena.


    • puupääkäyttäjille!

      Niinpä... Vocon soitin sekä mikseri jauhanut nyt neljättä vuotta euroja ammattikäytössä parhaimmillaan 6 iltaa/viikko,,, No broblems!

    • Talex911

      Sitä en kiellä etteikö sieltä vois tulla ihan asiallista tavaraa mutta on vain liian monta kertaa sattunu yhdelle ihmiselle ns. susi jo syntyessään-laite niin vähemmästäkin usko menee. Se mitä tulee madboy:n sielunelämään niin tehtiin kaverin kanssa pieni testi eli vocopro:n vermeistä: PV-802 kajarit, DA-3700 vahvari ja DVG-399 soitin ja yllätys yllätys, madboy:n täysin identtiset vermeet: Bonehead-208 kajarit, Boost-102 vahvari ja MFP-100 soitin eli tuosta päätellen mitään muutosta ei o tullu muutako nimi.
      Itellä semmonen käsitys tällä hetkellä et madboy:n levitys on ilmeisesti hieman vastatuulessa kun kyselin täs pääkaupunkiseudulla ko. laitteiden myyjiltä ni sielä osattiin sanoa et jonkin sortin alamäki on iskenyt valmistajaan laitteiden kestävyyden kannalta eli suomeksi sanottuna: paskoja laitteita.

      • Samu79

        Ketkä kaikki myy madboyta pääkaupunkiseudulla? Luulin sitä saavan ainoastaan karaokekeskuksen omasta myymälästä sturenkadulta.


    • adasddffds

      giganteista ainaskin löytyy MFP-100 soittimia...

    • Vanha Vetäjä

      Ota auto alle ja motaria pitkin Lahteen. Kärkkäinen myy myös noita "hullunpojan" vehkeitä. Ensimmäinen ramppi Lahden kohdalla, siitä vain ylös ja heti vasemmalla puolella Kärkkäisen iso myymälä. Voit löytää muutakin kuin tuota merkkiä heiltä.

    • ..skan möivät

      itellä ollut kolme Vocoprota (takuun aikana hajos 2, ja kolmas heti takuun päättymisen jälkeen) ja yks MadBoy (hajos taas takuun päätyttyä) - enkä ikinä ostaisi kumpaakaan merkkiä enää jos vaan löytäis vaihtoehdo. Molemmissa ongelmia DVD -aseman kanssa, ja todella kevyessä kotikäytössä olleet kaikki.

    • Zorro1

      Harrastanut ookea useita vuosia ja ollut monenlaisia vehkeitä. Omasta mielestäni
      ja aika hyväksi todennu mikserivahvistin Acesonic Am-888, Schure langattomat mikit,Omnitronickin 2-tie kokoalue kajarit ollut 5 vuotta käytössä eikä mitään moitteita tullut. On lauleltu kotioloissa ja käyty isoissakin tiloissa häitäkin pyörittämässä hyvin pelittänyt ei koskaan mitään vikaa.Kaikki jotka ovat laulaneet ovat kehuneet pakettia. Laulajiakin ollut laidasta laitaan vastaalkajista ammattilaisiin.En voi muuta kuin suositella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe