AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / United Brotherhood

United Brotherhood

70 Vastausta 8 040 Lukukertaa
Montakohan niitä on tarvittu, että pärjäsivät naiselle? Lisko kutsuu jengipoikaa?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011040413487939_uu.shtml
mikä on lisko ?
Eiks´se ole semmonen nelijalkanen otus?
joopa joo. ne on kuulkaa hyvii jätkii ja ei tekis ikinä naisille mitään. ne kunnioittaa naisia.
noi jengiläiset on istunu ite nii paljon ja tietää että raiskarit on pohjasakkaa linassa ja he todella tietävät miten niitä kohdellaan.. ei varmaan oo pahatpojat syyllisii tohon väitteeseen. en usko. uskottomia ne kyl voi vaimoilleen olla jopa linnassa ollessaan. :D rakkaus kirjeitä ja puheluita vieraille naisille, mutta eihän siinä ole mitään väärää.
niillä mitään vaimoja oo peppu miehiä pähkinärinteessä.
äitis jakoi peppuaan kylän pultsareille ku sua teki
höpö höpö . ne mitään pohjasakkaa ole , huhu huh legendaa...

pohjasakkaa on henkirikoksen tehneet !
höpö höpö! Eikö muka N.B.K:läiset ole tehny henkirikoksia!
Ei ne apinat naista muuten saa. Paitsi jotain +60 wee pirihuoraa
kerto mull mikä olla 60+ pirihuora?
tarkoitat kenties äitiäs joka o pultsari horo
Onkos tuo suomennettuna Uninen Ropin Hood tuo yhdistys?
Sellainen se on lie.
Eikun Rapist Gandpas.
Säälittäviä! Ihme että tuollaisilla liimapäillä on ottanut edes eteen!
Hyvähän se täällä haukkua united brotherhoodia meeppä naamapäin huutelee vitun pelle XD
Ottako sinulle eteen? Palstalla on hyvä huudella.
Kuulutko peräkammarin poikiin? Oletko nähnyt
edes pillua kuin äitisi luona saunassa? Oliko viiva
suora vai poikittain?
pitkää viivaa olen vetänyt eestä ja takaa ja hyvät kyyvit saapi joo. sama onkohän pitkä vao poikki viiva, leviää sivuilleen kun mololla mojauttaa.
Ottako sinulle eteen? Palstalla on hyvä huudella.
Kuulutko peräkammarin poikiin? Oletko nähnyt
edes pillua kuin äitisi luona saunassa? Oliko viiva
suora vai poikittain?
oliko saunassas montakii tummaa?
Eipä kerrota Ruuberille vastausta. Olkoon jännityksessä niin kauan kunnes näkee itse pillun, niin voi sitten päätellä onko viiva suorassa, poikittan vai vinossa ;D
Ei. Ruupernikkeli saa itse päätellä. Ei ole nähnyt Helga neitiä kylvyssä. Minä olen. Ja ÄM AA Nummisen livenä.
Pystypäin vai poikittain, meinasit? viiva voi olla suora vaikka onkin poikittain.
Surkeeta jengiä koko porukka! Täysi kamapäitten porukka! Vähän on laitettu haisevaa lehmännahkaa olalle ja ollaan niin kovaa jätkää että. Yksin näistä rotista ei ole mihinkään. Johan tämäkin rikos sen näyttää. Apuisin itteni jos kuulusin tohon porukkaan. Kuinka syvään joutuu pyllistämään että teidän jengiin pääsee?? Kuinka moni panee peppuun ennenkuin jäsenyys on blakkarissa? Paneskelettehan te linnoissakin - todistetusti!!
Surkeeta jengiä koko porukka! Täysi kamapäitten porukka! Vähän on laitettu haisevaa lehmännahkaa olalle ja ollaan niin kovaa jätkää että. Yksin näistä rotista ei ole mihinkään. Johan tämäkin rikos sen näyttää. Apuisin itteni jos kuulusin tohon porukkaan. Kuinka syvään joutuu pyllistämään että teidän jengiin pääsee?? Kuinka moni panee peppuun ennenkuin jäsenyys on blakkarissa? Paneskelettehan te linnoissakin - todistetusti!!-----

hohho! Sanoppa se jollekkin jäsenelle;) Think about what you say jos et tiiä mistä puhut niin elä puhu!
On sitä hienoa haukkua täällä palstoilla vähän kaikkea. Olette tosiaan
"Peräkammarin poikia". Jengiläisten asiat kuuluu vaan heille.
Tunnen heitä paljonkin ja linnoissa tavannut. Mutta eipä niistä
huudella sen kummempaa. Jokainenhan voi kuulua mihin jengiin
tahansa. Itsekkin 16 vuotta lusineena kuuluin joskus erääseen.
Nykyisin olen oman tien kulkija ja sellaisena aion pysyäkkin.
Just näin,Vege....Propsit sulle...Paljon melua mahtuu tähänki mettään.Vttu, ja valtaosa on katsomosta huutelijoita....En ole puolesta enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin..:-) :-)
vittu OOT TYHMÄ!!! TUU saatana KATTOON!!!
laita äitiis peppuun ettei sen tarvi jaella enää kylällä pultsari ukoille itteään baarien vessois
apuisit koko sukus äpärä kun et oo oppinut kirjoittamaan-olet kenties käynyt linnassa kuin noin hyvin asiat tiedät vai omko pultsari isäpuoles siellä edelleen?kirjoittele lisää kuulumisia tänne,on sekin ajan vietettä pitää toisten asioista huolta vaikka ittelläs kaikki sekaisin
oliko se tapahtunut siellä kerhotiloissa vai ei? Uutisis siitäkin sanottiin että jengi kiistäisi sen tapahtuneen siellä...
En ole lukenut noita artikkeleita, mutta oliko raiskatuksi tullut mies vai nainen?
No lue ne artikkelit, mitä täällä tyhmiä kyselet.
kahvit näppäimistölle :D
Pannaanko prospecteja? Kivualiaat kisällivuodet..
Prospectit ja supportit on joka jengin alintakastia joita voidaan raiskata silloin kun huvittaa. Täysjäsenet ovat niiden kingejä ja ne tekee supporteille ja pupporteille mitä huvittaa, tiedän tämän sata varmasti!
Tiedät varmaan niin kun persereikäsi on löysä kuin ripulipaska...
Kolia alko panettaa. Just noin ne murhamiehet saa pitä pillua mitä täällä toiset murhamiehet on mainostanut.
Varmaan sitä Kolia vituttaa kun tajuaa et se raiskattu olikin NAINEN!!! Karvanen perse sille enemmän olis maistunu
eikös ne ole jo vapaata riistaa, ryssivät niin pahasti!
Kolin kolin...

...tyhjät pallit kolisevat eniten...
eivät ole syyllisiä ennen kuin toisin todistetaan!
Tyttö oli poliisien kätyri ja houkutuslintu. Keksitty juttu koko raiskaus. Järjestetty ansa.
Vitut oli! Saatanan pellet oli taas kovia!!! perkele!!!!!!!
Olisiko näillä joukkoraiskaukseen syyllistyneillä "eliittikerhoilla" syytä nimen muutokseen:
M.O.R.E = Me Olemme Raiskareiden Eliittiä
Rapers Gallery
NVK Naimme Väkisin Kaikkia
opettele kirjoittamaan oikein apukoululainen
NBK eli Naidaan Beibi Kunnolla vaikka oisit vartija. Täähän on NBK:n motto nykypäivänä! Mälliltä ainakin mälli lentäää!!!!!!!!!!!
jep. ei sitä muijaa kukaan ollu raiskannu. oli kyttien keksimä juttu.. kyl nekin osaa
On varmaan raiskattu, mutta toisaalta tää nainen on varmasti viettänyt jengin miesten kanssa aikaa myös vapaaehtoisesti. Sit on tullu jonku mieskaverin kanssa riitaa tms ja on ehkä kostanu vasikoimalla. Kostohan tää raiskaus oli, eikä välttämättä edes näiden tekijöiden oma ajatus. Jos näiden miesten kanssa haluaa olla tekemisissä, on pakko pelata niiden säännöillä. Don´t play what you can´t handle.

Jokatapauksessa melkein 6 vuotta raiskauksesta on liikaa, kun vertaa muiden vastaavista rikoksista tuomittujen tuomioihin. Lisää tuli syytettyjen jengitaustasta.
6 vuotta ei ollut lainkaan liikaa. Papereiden perusteella raiskauksessa oli käytetty tanassa olevien suurikokoisiksi John Holmes pumpuilla vankilassa elinkautista istuessa pumpattujen siittimien lisäksi pesäpallomailoja. Lisäksi raiskaajien pahanhajuiset psyykelääkkeiden sekaiset hengitykset katsottiin rangaistusta ankaroittavaksi tekijäksi.
Mutta miksi Kolivaara tekee aina likaisen työn hyötymättä siitä mitään? (tässä tapauksessa saman olis saanut muita järjestön fanitytöiltä nätisti pyytämällä) Se oli ollu vasta vähän aikaa vapaana, kun tää tapahtui, joten tää nainen tuskin oli siitä vasikoinu, vaan joistaki muista jotka suunnitteli koko jutun ja nauttii nyt vapaudesta. Sama juttu Lusun murha, selvä tilaustyö mistä Kolivaara ei saanu muuta kuin pitkän vankeustuomion. Ja nyt tuli bonuksena raiskaajan maine. Isommat miehet naureskelee partaansa, kun tää käy istumassa niidenkin tuomiot. Miksi se haluaa olla muiden juoksupoika? Onko tyhmä vai haluaako olla vankilassa?
kolinavaaraa, narkkisekoa tyhmempää ei löydy koko euroopasta. tosi tosi yksinkertainen tapaus yksinkertaisella kiveksellä, siellä sen aivot. siinäpä lusii hupeja, ei hyödy mitään, joskus voi saaha nessipurkin ja yhen pillerin.
Kolivaara on tottunut raiskaamaan siitä siinä on kyse.HÄn on raiskannut linnassa elinkautisen verran ja runkannut pimeinä iltoina jonka jälkeen ottanut päälle nessikahvit pullapitkolla.hän ei sovellu vapauteen.Kolivaara on jo nyt ilmoittanut kerholle, että hän tuntee olonsa paljon paremmaksi ja kivemmaksi kun vapaus on riistetty.
Nää vankilaraiskausjutut täällä taitaa olla enimmäkseen homopoikien fantasioita. Eikö täällä oo joku gay-palsta erikseen?
olen ollut tekemissä aikoineen yhden rogues galleryn tyypin kanssa alussa kaikki on hyvin lupaavat kuun taivaalta loppujen lopuksi yrittävät omistaa sinut rahaa kiristävät ja kun katoaa maisemista ne delegoi asiat kavereille että vetäkää turpaan ja kunnolla voi noita poikia näin miesten kesken
Joo no kattoin sitä uusinta Alibia ja sen mukaan tämän naisen oma kertomus on se, että hän on vapaaehtoisesti ensin mennyt "miespuolisen kaverinsa" Jukka Pirin kanssa UB:n tiloihin keskellä yötä, jonka jälkeen hänet on sitten raiskattu. Tämän jälkeen hän ei kuitenkaan mennyt poliisille tai edes kotiinsa vaan ilmeisesti vietti seuraavan päivän Hyvinkäällä eri ihmisten seurassa, minkä jälkeen hänet sitten vietiin väkisin toisen kerran sinne. Mitäköhän teknisiä todisteita on ekasta raiskauksesta?

Ja ihan alunperin oli tarkoitus Pirin kanssa mennä "kahville", mutta kun sopivaa kahvipaikkaa ilmeisesti ei löytynyt niin mentiin UB:n tiloihin.

Tää on oikeesti tosi ikävä tapaus, enkä pidä Kolivaaraa tai Piriä syyttömänä (käsittääkseni Kolivaara on sanonut olevansa syytön about jokaisen rikoksen yhteydessä, mistä se on tuomittu paitsi jos on ihan ilmeistä ettei ole). Mutta jos aikuinen nainen menee vapaaehtoisesti tapon yrityksestä ym. tuomitun miehen seurassa järjestäytyneen rikollisuuden järjestön tiloihin keskellä yötä omien sanojensa mukaan selvin päin niin... hmmm.....
tyhmä ämmä... toivottavasti PANI sille järkee päähän!
eihän kukaa täys järkinen muija pyöri tommoses porukas tai varsinkaa luukussa missä niitä on oikee lauma! kelatkaa nyt jos oisitte vaikka banaani nii ethän sä nyt saatana menis apinoiden häkkiin "hengailee" tai "kahville".
tässä tapauksessa oli pihtari huora ja kiimasii hormoni porsait. jos tää on tosi juttu nii ei muutaku ylä femma ub:n jäbälle joka sai toosaa kerranki
Sinulle toivon, että saat apua mielenterveysongelmiisi ja vihanhallintaasi. Pihtari- ja yläfemma -juttusi kuvaavat ongelmiesi laajuutta.
Miksi torvelot puhutta niinku raiskaukset kuuluu jengiläisten tehtäviin tai tapoihin! onhan niitä raiskaajia "EI jengiläisissä" enempi!! niinku myös murhaajia ja huumemyyjiä!!
-minä uskon että suurempi osa heistä arvostavat naisia ja ovat varmastiki ihan hyviä tyyppejä.
"-minä uskon että suurempi osa heistä" nämä eivät ole uskon asioita.
Valitettavan harvassa ovat nk.hyvät tyypit.Näitä on,mutta ette uskokaan,kuinka harvinaista se on.
On noista löytyny pedojakin.
Tämä Oulun United Brotherhood on oikia lastentarha , vittu mitä jengiä . Pelkkiä narkkareita ja autovarkaita ....Rikollista Eliittiä JA PASKAT . Kyllähän on itsellä tullu kuultua monta kertaa vanhanliiton miehiltä että ei tuomoset pellet Oulussa kauaa leiki , ku ei ne edes ole mitään eliittiä . Hävettää UB puolesta , Etelässä sentään on oikeita rikollisia UB liiveissä mutta ei Oulussa . No Pressakin lähti käveleen :) niin eikö sekin kerro jo paljon !!!!!!
oikia United Idiots tämä oulun talli
hymm..,y...jaaha.. mitenkähän se nyt siten oikein on? nimittäin tämän päivän hesarissa (HS) on iso juttu siitä miten helsingin UNITED BROTHERHOOD pomo olisi veljeillyt helsingin huumepoliisin pomo jari aarnion kanssa vuosikaudet..
ja, kieltämättä aarnion porukalla on ollut ihmeen hyvä "tuuri" olla paikalla, juuri silloin kun isoja huumelasteja on käsitelty.. ja hups, saatu takavarikkoon.. sadat konnat ovat niissä yhteyksissä menettäneet vapautensa, rahansa ja mahdollisen perheensä.. useiksi, useiksi, vuosiksi.. no, katsottavaksi jää lähteekö stadin UB bossikin "kävelemään"..
näitä asioita sivusta seuranneena uskoisin, että jossakin vaiheesa jengissä alkaa "puhdistukset" kuten nyt alkoi poliisissakin.. nimittäin - siivottavaa riittää.
Late tulee tagasii ja sit alkaa siivous talkoot.. Vitsi vitsi. Cokis on luonnon tuote ja sillee..
suomen mafia?? onko muka suomessa mafia? ei voi olla :D Cosa nostra & Omerta!
Oikealla alan miehellä on varaa maksaakin pillusta, ettei edes kehtaisi näpstellä
seksiä persaukisena.
Kuulin että Tomi Vaittisen Suomen mafia olisi kanssa liittynyt broterhoodiin samoin V.V.S (vain vahvin selviää). Oli ollut jossain pari kymmentä V.V.S:n liiviukkoo ja olivat päättäneet liittyä. Dark side MC 1% oli pyrkinyt kanssa liittymään mutta ei ollu broterhoodi huolinut koska pennasella oli liikaa vasikointi geissejä. Nyt dark side hakee pät mäsineksi. Käyvät kuulemma neuvotteluita wäiskin kanssa viinakkalassa.

Ja tää on varmaa tietoa.
Jaa että mummonraiskaaja Vaittinen.
En ole tyhmempää jätkää tavannut koko vankeusurallani.
Millä v i t un lihaksilla sellainen rimpula kuuluisi johonkin rikollisjärjestöön?

Ketä siihen Vaittisen mafiaan kuuluu? Jotain 12v pentuja?
.... jos se ubh:n vasikka?
 /   /  /  / United Brotherhood

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta