Suomen paskin paskaduuni

Onko tietoa

Kunnon perustelut, palkka voi olla kohtuullinen mutta työ aivan armottoman vittumaista, sellaista jota tavallinen ihminen ei vain voi tehdä.

77

11980

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paskaduunari

      3 vuorotyö,vanhusten hoitaja.sijaisena sellases,joudut olla töis joulut ja juhannukset.yhtäkkiä soitetaan puoltatuntia ennen aamulla töihin tilalle kun joku on sairastunu.

    • ==O)

      Mikä tahansa julkisen sektorin duuni, aivot siellä sumenee. Tuskin kukaan täysinpäinen haluaa aivojensa sumenevan.

    • 29

      Telemarkkinointi..sinä päivänä kun totuus valkenee.

    • uupunnut

      Muutto duuni,vittumaisia ihmisiä ja paska liksa! muuttofirman omistajat vaa lihoo ja autot komenee ja työmies laihtuu.....jokainen vois kokeilla miltä tuntuu olla tosi aliarvostetussa duunis.

      • vuosi siivoojana

        Eipä noita duuneja paljon arvosteta, joihin ei vaadita koulutusta, eikä niitä moni sen takia jaksa kovin kauaa tehdä. Arvostusta saa enemmän jos hankkii koulutusta ja sen jälkeen hankkii ammattitaitoa vastaavan työn.


      • Bodarihomo

        jaa,a. oon tuntenu jäbiä, jotka saaneet 15 ee puhtaana tassuun ja hyvä meininki. Olitko Niemellä?


    • Tunturin Saana

      ^ Joo, mutta se ei takaa mitään hyvää työskentelyilmapiiriä. Ei ole mitään takuuta siitä, että siellä koulutettujen ihmisten työpaikalla olisi asiat hyvin, ihmisiä kohdeltaisiin hyvin ja oikeudenmukaisesti.

      Siinä mielessä paskaduunitkin eroavat toisistaan. Olen töissä kaupassa. On erilaisia kokemuksia. Joissain myymälöissä hyvä ilmapiiri: ihmisten keskinäinen kunnioitus on hyvä ja välit pomoon hyvät. Työt sujuvat yhdessä ja ilmapiiri riittävän avoin. Se tekee paljon.

      Ei työstä tee ikävää se, ettei siihen vaadita koulutusta. Ikävää työstä tekee vaihtelemattomuus, yksitoikkoisuus, pakkotahtisuus, kiire. Muita paskaduunin piirteitä nykyään ovat myös liian vähäinen aika työn määrään nähden, huonot johtamistavat (ja tämähän on ongelma koulutetummissakin piireissä), taukojen puute.

    • Huoh..

      Paska duuni...

      No oisko vartijan hommat aikalailla kans paskaduunia? Varsinkin aulahommat.. Päivät matelee hitaasti eteenpäin, palkka on niin minimaalinen, että joutuu pureskelemaan kynsiään ja tekemään kahta duunia yhtäaikaa. Esimies on sovinisti sika ja homma firmassa ei muutenkaan pelitä millään tapaa.

      Se että tuijotat 6 kuukautta tietokoneen näyttöä 5 päivää viikossa ja 8 tuntia päivässä alkaa tulla korvista ulos jossain vaiheessa, varsinkin jos on itse aktiivinen ja haluaisi tehdä työtä jossa olisi joko enemmän fyysistä hommaa tai sitten aivojumppaa.

      Taas äärilaidasta äärilaitaan, mutta minä en yksinkertaisesti nauti työstä jossa ei tehdä... mitään.

      Olen myös huomannut että olen henkisesti sekä fyysisesti paljon paljon väsyneempi kuin mitä olin kun kävin koulussa. Työ on vaan niin tylsää että kun pääset töistä olet niin hirveän väsynyt.. Olen huomannut tämän eron kun olen tehny järkkäri keikkaa niin olen paljon pirteämpi ja jaksan enemmän.

      Onhan näitä paskaduuneja lisää ja jokainen tykkää erilaisesta, tää nyt on vaa mun mielipide. :)

      Ja ps. Mulla on koulutus ammattiin ja suurempi koulutus kuin monella muulla vartijalla.

      • Aulavaksi

        Älä nyt hulluja puhu, aulahommat on unelmahommia! Näin kesällä on viileä ilmastoitu toimipiste, netissä saa tuntikausia surffata, laiskan hommaa. Helteillä ei viitsi jotain ruumiillistä työtä tehdä, tulee hiki!


      • Anonyymi

        Mitenkä pääsee tuommoseen monitorien tuijotusduuniin??? Itse olen postilla yötyössä ja hiki virtaa työvuoron alusta loppuun ja palkka kympin tunti yölisän kanssa.


    • __..__

      No se on aikamoinen harhakuvitelma että niillä turvallisuusalan koulutuksilla olisi mitään sen suurempaa väliä. En tarkalleen tiedä että oletko suorittanut VAT:n vaiko turvallisuusalan perustutkinnon, mutta varmaa on se että kestää ennen kuin siitä sinun tutkinnostasi on mitään käytännön hyötyä sen koulutuslisän ohella. Voinee myös olla että siitä tutkinnosta ei ole sitten pitemmänkään aikavälin jäljiltä mitään hyötyä, sillä valitettavasti tällä alalla niiden suorittamiset eivät ole juurikaan automaatio mihinkään muuhun kuin siihen pieneen koulutuslisään.

      Ymmärrän kyllä itsekin alalla pyörivänä että aulahommat eivät ole kovin rahakasta hommaa eivätkä sen puoleen erityisen motivoiviakaan. Kannattaa kuitenkin muistaa että tällä alalla vaikka olisi mikä tutkinto alla ilman päivänkään työkokemusta, niin valitettavasti joudut aloittamaan ihan samalta viivalta kuin ne 40h 60h kurssitkin käyneet.

      Se 3 v. tutkinto ei valitettavasti automatisoi sinua mitenkään parempiin hommiin ilman sitä että olet aluksi ja tilanteesta riippuen pitkäänkin kerännyt työkokemusta.

    • *eräs*

      Paska duuni. Grillimyyjä. Lähes aina yksin vuorossa - ei taukoja. Hirveä määrä töitä huolehdittavana. Pomo ei koskaan kiitä hyvin tehdystä, mutta valittamista löytyy senkin edestä.

      Sairaslomista nousee hirveä haloo, töihin olisi silti pakko mennä kun firmassa liian vähän työntekijöitä eikä sijaisia ole. Jos suostut tuuraamaan, siitä ei saa mitään, ei vapaapäivää menetetyn tilalle eikä rahallista korvausta.

      Viikonloppuvapaista voi vain haaveilla, ja viikonloppuisin painetaan pitempiä päiviä.

      Vapaapäivät muutenkin sirottelee, niin että HYVIN harvoin on useampi kuin yksi päivä vapaata putkeen.

      • Bussenherkku

        "Pomo ei koskaan kiitä hyvin tehdystä, mutta valittamista löytyy senkin edestä."

        Tyypillinen narsistijohtaja. Ei kiitosta vaan pelkkää yksilön mielivaltaista hallintaa. Lopputulos, mikä lopputulos, kunhan saavat päteä.
        Kannatan nakkikioskin vaihtoa pikaisesti. Tsemppiä ja hyvää talvea, jouluineen!


      • TuomionRuttoKoira

        Itse olen kanssa ollut vastaavissa hommissa kahvilassa, jossa myytiin myös pitsaa sekä muuta roskaruokaa. Työnkuvaan kuului lähes kaikki mitä tuollaisen kahvilan ylläpitoon liittyi, osattavia ja muistettavia hommia oli sadoittain. Kuitenkin paperilla olit vain kahvilatyöntekijä ja palkka sen mukainen. Lauantai lisiä ei ollut, viikkolomia siirreltiin pitkin kuukautta miten sattui, taukoja ei saanut pitää, kiire oli välillä aivan älytön, istuminen työaikana oli kielletty, 8h työpäivä saattoi kirjaimellisesti mennä juosten paikasta toiseen ilman yhtäkään suupalaa.

        Iltavuorot olivat kaikista vittumaisimpia, eikä pomot tehneet niitä koskaan. Olit yksin vastuussa kaikesta. Sinun piti olla samaan aikaan kassalla sekä keittiössä tekemässä ruokia, mutta samanaikaisesti myös huolehdittava salin, keittiön, ruoantekopisteiden yms. siisteydestä, jotta koko mesta olisi putipuhdas ovien sulkeuduttua, vaikka asiakkaita ravasi koko ajan.

        Ovet sulkeutuivat 15min. ennen työajan päättymistä, joka pomon mukaan oli varattu vain kassanlaskuun sekä tilitykseen. Käytännössä kaikkea siivottavaa oli kuitenkin mahdotonta saada tehtyä ennen asiakkaiden lähtemistä, koska koko ilta saattoi kulua vain asiakkaiden palveluun ja mm. lattian piti olla tahraton. Todellisuudessa sait siis tehdä n. 30min palkatonta ylityötä per ilta.

        Kaikista pahinta oli kuitenkin juuri tuo pomon valitus. Kaikesta valitettiin ja tiuskitiin ihan ristiriitaisuuksiin asti, vaikka teit hommia hikihatussa ja tiesit hoitavasi työsi hyvin.

        Päivävuoroissa pomon ollessa oli tunnelma suoraan sanottuna jäätävä. Kiire oli älytön ja pomo tiuski kaikille muiden työntekijöiden vetäytyessä täysin hiljaiseksi, vaikka normaalisti juttelimme keskenämme. Kaikki olivat kuulemma koko ajan väärissä hommissa, eivätkä tehneet sitä ja tätä oikein. Välillä pomo saattoi tulla jopa asiakkaiden naaman eteen valittamaan, kun yritit samaan aikaan palvella kassalla jumalattomassa kiireessä ja kuunnella samalla pomon valitusta. Aika monet asiakkaat olivat tästä selvästi hämmentyneitä ja jotkut jopa asiaa välillä kommentoivat. Kaikista eniten asiakkaat reklamoivat kuitenkin kovasta kiireestä sekä ruuhkasta, mutta tälläisestäkään ei seurannut kuin lisää verbaallista paskaa meidän rivityöntekijöiden niskaan.


    • jk

      vai niin

    • Torilla mansikanmyyjä/torimyyjä! Voi että ottaa pattiin koko duuni. Työpäivät 9 h seisomista, eikä kertaakaan saa istua. Pitää näyttää "myyvältä"...Pah! Ei siinä kukaan enää "myytävyyttä" ajattele, kun heikottaa ja jalat huutaa hoosiannaa. Sitten ne aina oikeassa olevat asiakkaat,jotka valittavat joka ikisestä asiasta minkä kerkee. Yritä siinä sitten tekohymyillä ja kuunnella kaikkea paskaa. Työpaikalla ei ole virallisia taukoja, eikä mitään ruokailua. Vuorot saattavat mennä ihan hirveästi, eikä valinnanvaraa ole. HUHHUH, lopputili häämöttää jo...

    • ho77dari

      Pesula v -mallia 1988 oli tosi kauhea mesta-olinkin siellä vain mahd. kämpän takia.

    • alexeyl

      Muuttotyö, fyysisesti raskasta, palkka ei vastaa työn raskautta, työpäivän jälkeen ei jaksa tehdä mitään.
      Varastotyö(keräily), vittumaista, robottimaisesti joutuu keräilemään tavaroita koko päivän, pää meinasi hajota.
      Sairaalatyö, todella likaista ja yllättävän fyysistä työtä, työpäivät alkoi aina 7.00 joten joutui heräämään 5.00 joka aamu, loppupäivän oli aina ihan zombie. "Arvokasta" työtä joo, mutta en ikimaailmassa tekisi tuota työtä. Ne asiat mitä sairaalassa näki, olisin mielelläni jättänyt ne näkemättäkin, huh huh

    • 25256

      kaikki viittaavat siihen että jokaisen duuni on ollut se eka työpaikka, lähes jokainen joutuu baloittamaan työelämänsä jostain ikävästä ja alipalkatusta hommasta, siihen ei vaan pidä jämähtää, vaan etsiä sitä seuraavaa, parempaa paikkaa, se löytyy aina, kunhan olet ollut jossakin aiemmin, vaikkakin siinä p.duunissa, mutta kun olet ollut, niin saat sen paremman paikan, näin se vaan menee. On sitten oma valinta hakeeko sitä uutta hommaa, vai jääkö siihen p.duuniin.

      • Näin se vain on

        Paskaduunin vaihtoehtona on elää yhteiskunnan tukien varassa. Asunnon vuokra maksetaan, kohtuullinen eläminen, elatusmaksuja ei tarvitse maksaa, lapsia voi olla vaikka puoli tusinaa eri naisten kanssa.

        Jos tahtoo lisää rahaa niin joko pimeisiin töihiin tai pikkurikoksia, ei niistä linnaan joudu.

        Aika moni suomalainen nuori on tämän valinnut sillä paskahommia tekee yhä enenemässä määrin maahanmuuttajat. Ei ne kelpaa syntyperäisille suomalaisille.


      • Näin se vain on kirjoitti:

        Paskaduunin vaihtoehtona on elää yhteiskunnan tukien varassa. Asunnon vuokra maksetaan, kohtuullinen eläminen, elatusmaksuja ei tarvitse maksaa, lapsia voi olla vaikka puoli tusinaa eri naisten kanssa.

        Jos tahtoo lisää rahaa niin joko pimeisiin töihiin tai pikkurikoksia, ei niistä linnaan joudu.

        Aika moni suomalainen nuori on tämän valinnut sillä paskahommia tekee yhä enenemässä määrin maahanmuuttajat. Ei ne kelpaa syntyperäisille suomalaisille.

        Valitettavasti paskaduunit kelpaavat suomalaisille. TE-toimisto pakottaa karenssin uhalla.

        Minä tiedän useita paskahommia, joista on vaikea veikata voittajaa:

        1) henkilökohtaisen avustajan työ
        2) siivoustyö
        3) mainostenjakajan työ
        4) kaivostyö

        Näissä kaikissa tulee sellainen olo, että on myyty orjaksi.
        Siivoojana kannat raskaita mattoja ylös alas ja itse asiassa täysin TURHAAN! (Imurointi tekee saman työn, mutta vanhukset eivät usko sitä). Saat kuunnella kaikkea paskamaisuutta ja vittuilua työstäsi. Se myös menee tosi helposti. Aivan kuin kaivostyössä, tässä työssä on suuri mahdollisuus loukkaantumiselle. Arvaa, onko sinut vakuutettu.
        Mainostenjakaja tekee töitä ikävinä aikoina, työ on fyysisesti raskasta, on pimeitä rappukäytäviä, aina on jokin paikka talvella liukas ja hiekoittamatta.
        Henkilökohtaisen avustajan työ taas on jonkin piian työtä 1700-luvulta. Teet työtä hemmoitetulle, narsistisille vammaisille. Arvaa, mitä muhii ihmisen päässä, kun hän koko ikänsä tuijottaa valkoista seinää ja komentelee muita.


      • Niin ja ikinä en
        Pre_Kaarina kirjoitti:

        Valitettavasti paskaduunit kelpaavat suomalaisille. TE-toimisto pakottaa karenssin uhalla.

        Minä tiedän useita paskahommia, joista on vaikea veikata voittajaa:

        1) henkilökohtaisen avustajan työ
        2) siivoustyö
        3) mainostenjakajan työ
        4) kaivostyö

        Näissä kaikissa tulee sellainen olo, että on myyty orjaksi.
        Siivoojana kannat raskaita mattoja ylös alas ja itse asiassa täysin TURHAAN! (Imurointi tekee saman työn, mutta vanhukset eivät usko sitä). Saat kuunnella kaikkea paskamaisuutta ja vittuilua työstäsi. Se myös menee tosi helposti. Aivan kuin kaivostyössä, tässä työssä on suuri mahdollisuus loukkaantumiselle. Arvaa, onko sinut vakuutettu.
        Mainostenjakaja tekee töitä ikävinä aikoina, työ on fyysisesti raskasta, on pimeitä rappukäytäviä, aina on jokin paikka talvella liukas ja hiekoittamatta.
        Henkilökohtaisen avustajan työ taas on jonkin piian työtä 1700-luvulta. Teet työtä hemmoitetulle, narsistisille vammaisille. Arvaa, mitä muhii ihmisen päässä, kun hän koko ikänsä tuijottaa valkoista seinää ja komentelee muita.

        oo noistakaan duuneista mitään tehny kun ne ei oo valkoihoselle tarkotettu.


    • 25256

      no ,pidemmän korren vetää sitten se mamu, aikansa tekee p.duuneja ja sitten saa kunnon työtä kun hieman ''harjoittelee'' niissä p.duuneissa. Sitä kautta pääsee kunnon elämän alkuun kiinni ja pärjää senjälkeen elämässään, ja se suomalainen , kelle mikään ei kelpaa putoaa lopullisesti. Vaikka helpolta ensin vaikuttaa se alamäen lasku, niin omat ikävyytensä siitäkin löytyy, vastaan tulee jokatapauksessa. Kumpi on onnellisempi siinä vaiheessa, veikkaan että se mamu ,joka p.duunin vastaan otti ja elämänsä kuntoon aikaamyöten sai.

      • Ei paskaduunista seuraa muuta kuin lopputili tai toinen paskaduuni.


    • ?=)?

      Makuuni, paskempi palkka kun linnanmäellä eikä oo vessataukoja tai muutakaan taukoja ollenkaan.

    • egeri

      Kiinteistönhoitaja yksi paskimmista palkan ja kaikkien muunkin suhteen.

    • asfafagagaa

      Tiedän yhden paikan jota ei tässä kukaan uskalla mainita. Puualan firma. Siis voiko ******** työpaikkaa vuorotöineen olla? Eivät täällä valita koska pelkäävät potkuja ja osalla isot lainat niskassa joten on vain kärsittävä ja kiroiltava. Voi piruparkoja ja lomatkin loppuu kohta. Ilmeisesti koko loma on mennyt apeissa tunnelmissa koska tietää mihin taas kohta joutuu.

    • seuraavaksi yksintyö

      Mikä työ vain, missä työkaverit on *sensuroitu*ja. Itsellä työ mukavaa, suurin osa työkavereista mukavia, pomo paras koskaan, ei kovin paljon asiakkaita, mutta sopivasti ja nekin kivoja. Mutta kun lähin työkaveri on hankala, niin vaihtaisin aikaisempiin paikkoihin, joissa työ ei ole ollut mielekästä, mutta porukka ok. Tää vielä mua varoittelee, kuinka joku tyyppi on vaikea, mutta kukaan ei ole niin vaikea kuin itse. Minusta nämä vaikeat eivät ole vaikeita, vaan eivät ole sokeita ja näkevät totuuden manipuloivasta narsistista, eivät mene mielinkielin hommiin ja näkevät muitakin asioita.

    • 24

      1. Puhelinmyynti

      Riippuu tietysti, missä on töissä ja mitä myy. Esimerkiksi lehtien myyminen satunnaisille ihmisille on vaikeaa. Työssä joutuu kuuntelemaan vittuilua päivittäin, ja muutenkin tuntuu nololta, kun joutuu häiritsemään tuntemattomia ihmisiä. Lisäksi palkkauksetkin voivat olla mitä tahansa. Minä sain aikoinaan n. 300 € kk, vaikka työtunteja oli 30h/vk. En saanut koskaan tuntipalkkaa, koska en saanut myytyä tarpeeksi lehtiä päivässä, sain pelkät provikat.

      2. Siivous suuressa firmassa, joka on mitoittanut työajan järjettömän pieneksi, ja joka yrittää kusettaa joka ikisessä asiassa.

      Kunnollisessa paikassa siivous voi olla jopa mukavaa hommaa, kun aikaa on tarpeeksi.

      • Äläpä

        muuta virka. Kiireellä tehtynä jälki on sitten sitä luokkaa että on vaikea olla asiakkaalle mieliksi.
        Omaa aikaa (=ilmaista työtä) kukaan ei halua käyttää säilyttääkseen työpaikkansa.


    • Cherrielynn

      Ehdottomasti tuote-esittelijän työ... ihmiset kyselevät ihan piruillakseen mahdollisimman vaikeita päästäkseen sanomaan että kylläpä taas tiedettiin tyttöstä enemmän ja näinköhän palkkani ansaitsen... Kuuden tunnin seisomista, eikä saa istua. Ystävällinen pitää olla kaikille vaikka jalat huutaa lepoa ja silmissä vilisee eikä sanaakaan saa enää ulos suusta... ei enää ikinä!!!

      Puhelinhaastattelijan duuni... täysin samanlaista kuin puhelinmyyjänäkin, erona vaan se, että ei myydä mitään, mutta silti tulee tasan sama kohtelu kuin puhelinmyyjänäkin. Ja puhelinmyyjän hommat... en edes sano. Kyllä varastotyöt ovat näiden jälkeen maistuneet, saa puuhata itsenäisesti eikä ketään tarvitse koko aikaa mielistellä, hoitaa vaan hommansa ja sillä sipuli.

    • mikä tahansa..

      myyntityö, opetustyö tai hoitotyö. En koe että siivoustyö olisi huono vaihtoehto.

    • vihertyöntekijä

      Työskentelyn kaupungin viherliiikelaitoksella..

      Esimerkki: Rouva pudottaa roskaan maahan, ja katsoo kun perässä tuleva vihertyöntekijä kerää roskan ylös, ja sanoo: "Kato taas yks tuli keräämän roskan..".

    • makoileva_luuseri_

      Rakennusalan hommat. Helvetin raskasta fyysistä paskahommaa. Nostet tuhansia kiloja päivässä pienellä palkalla, paikat hajoilee jatkuvasti ja kipuilee. Jatkuva masennus/vitutus päällä viikonloppuisin yms. Ei ole rahan arvoista. Onneksi kela ja sossu maksaa tästä eteenpäin. Töitä en tee enää päivääkään.

    • Pelinap-pula

      Metallialan hommat keskimäärin pelkkää...

      -palkat ja palkkapolitiikka(epäreilu)
      -surkeat työolosuhteet
      -työturvallisuuden totaalinen puuttuminen pienyrityksiissä
      -alalla tunnetusti paljon umpisurkeaa johtamista
      -ei mahdollisuutta käyttää kykyjään, jos nuori
      -työvälineet alkeellisia tai lähes käyttökelvottomia pienyrityksiissä
      -supermyrkyllinen hengitysilma(ei ilmanvaihtoa) suuressa osassa yrityksiä
      -suojaimet puutteelisia tai ei ollenkaan pienyrityksiissä
      -eläkkeelle voi joutua ruumis-säkissä
      -työntekijöiden statusarvo: pelinappuloita, pienyrityksiissä yleisesti ottaen
      -kaikki edellä mainittu

      ei mitään, jos viikonloppuvapaa unohdetaan

      • Anonyymi

        Piikkiössä oleva paskapulju joka hakee duunareita ja YT:t säännöllisesti noin 5 vuoden välein, palkat täysin perseestä ja työnkuva liukuhihnamaista kellotettua apinan hommaa.


    • joku roti

      Sen verran sanoisin, että vessataukojen puute on kyllä ihan jokaisen oma valintakysymys. Vessatauko pidetään silloin kun on vessahätä, ettehän te nyt siellä tiskin takana vaipat housuissakaan seiso? Ovi lukkoon ja lappu oveen jos asiakkaita ei ole sisällä, jos on niin ei voi mitään. Yrittäjän oma häpeä jos jotain katoaa ohi kassan tai joku mäntti valittaa kun ei jaksa paria minuuttia odottaa oven takana. Tai jos on joku grilliputka missä vessaa ei ole niin sitten oven joutuu vaan laittamaan kiinni pidemmäksi aikaa ja sopimaan jonkun lähiyrittäjän (baarin tms.) kanssa että pääsee jonojen ohi käymään vessassa. Jos yrittäjällä on valittamista niin voi kysäistä että edistäisikö imagoa ja myyntiä jotenkin oleellisesti housuihin kussut asiakaspalvelija.

      • eieieieieieie

        Jooo no kuule oleppas elintarviketehtaalla linjalla töissä esim.

        Sieltähän ei pääse mihinkään ennen ku joku tulee päästämään pois. Jos lähdet niin tavarat lentelee lattioille ja kaikki menee ketuiks ja pomot huutaa!! Ja niitä koneitahan pysäytetä se maksaa!!! Koskaan, et oikeen tiedä millon saat pitää taukosi. Kausityöläisen työsuhdekin päätetään laittamalla nimilistat ilmotustaululle viikkoa ennen. Sitä sitten muu tehdas herkuttelee sillä...

        Varsinkin yhdellä pienellä vihreiden vihannesten pakkaustehtaalla on ihan hirveää olla töissä!!!! siinä perheyrityksessä ei arvosteta työtenkijöitä lainkaan. Toivottavasti sama ei koske muita saman tyyppisiä yrityksiä.

        Ku.kkua ei kannata joutua kyseiselle tehtaalle purkittamaan! Pomot törkeitä "onko naisilla taas tänä aamuna tenat väärinpäin" huudettiin eräänä kauniina kesäaamuna koneen vieressä seisoville vanhoille naisille... ja entinen toimitusjohtaja vaahtoaa, ettei 20 vuoteen ole ollut sairaslomalla, kun joku on sairastunut....huhhuh sitä ei enää koskaan! onneks se oli vaan pakollinen kesätyö :)


      • :)
        eieieieieieie kirjoitti:

        Jooo no kuule oleppas elintarviketehtaalla linjalla töissä esim.

        Sieltähän ei pääse mihinkään ennen ku joku tulee päästämään pois. Jos lähdet niin tavarat lentelee lattioille ja kaikki menee ketuiks ja pomot huutaa!! Ja niitä koneitahan pysäytetä se maksaa!!! Koskaan, et oikeen tiedä millon saat pitää taukosi. Kausityöläisen työsuhdekin päätetään laittamalla nimilistat ilmotustaululle viikkoa ennen. Sitä sitten muu tehdas herkuttelee sillä...

        Varsinkin yhdellä pienellä vihreiden vihannesten pakkaustehtaalla on ihan hirveää olla töissä!!!! siinä perheyrityksessä ei arvosteta työtenkijöitä lainkaan. Toivottavasti sama ei koske muita saman tyyppisiä yrityksiä.

        Ku.kkua ei kannata joutua kyseiselle tehtaalle purkittamaan! Pomot törkeitä "onko naisilla taas tänä aamuna tenat väärinpäin" huudettiin eräänä kauniina kesäaamuna koneen vieressä seisoville vanhoille naisille... ja entinen toimitusjohtaja vaahtoaa, ettei 20 vuoteen ole ollut sairaslomalla, kun joku on sairastunut....huhhuh sitä ei enää koskaan! onneks se oli vaan pakollinen kesätyö :)

        tiedän paikan, ja tuttu tunne ;)


      • joku roti
        eieieieieieie kirjoitti:

        Jooo no kuule oleppas elintarviketehtaalla linjalla töissä esim.

        Sieltähän ei pääse mihinkään ennen ku joku tulee päästämään pois. Jos lähdet niin tavarat lentelee lattioille ja kaikki menee ketuiks ja pomot huutaa!! Ja niitä koneitahan pysäytetä se maksaa!!! Koskaan, et oikeen tiedä millon saat pitää taukosi. Kausityöläisen työsuhdekin päätetään laittamalla nimilistat ilmotustaululle viikkoa ennen. Sitä sitten muu tehdas herkuttelee sillä...

        Varsinkin yhdellä pienellä vihreiden vihannesten pakkaustehtaalla on ihan hirveää olla töissä!!!! siinä perheyrityksessä ei arvosteta työtenkijöitä lainkaan. Toivottavasti sama ei koske muita saman tyyppisiä yrityksiä.

        Ku.kkua ei kannata joutua kyseiselle tehtaalle purkittamaan! Pomot törkeitä "onko naisilla taas tänä aamuna tenat väärinpäin" huudettiin eräänä kauniina kesäaamuna koneen vieressä seisoville vanhoille naisille... ja entinen toimitusjohtaja vaahtoaa, ettei 20 vuoteen ole ollut sairaslomalla, kun joku on sairastunut....huhhuh sitä ei enää koskaan! onneks se oli vaan pakollinen kesätyö :)

        No sanotaan nyt näin että minä ainakin menen vessaan jos on hätä eikä karjumisesta huolimatta kukaan tule apuun, aivan sama mikä muu lentää lattialle mutta ei ainakaan minun jätökseni. Tuosta pitäisi kyllä jo jonnekin ilmoittaa.


      • popopvic
        :) kirjoitti:

        tiedän paikan, ja tuttu tunne ;)

        niinkö...mikäs paikka sew oli ,kerro ny meilleki?????oliko saba fast food????dole????
        pussituskoneen ali palkattu hoitaja ....työ ajat ovat aivan syvältä----


      • Anonyymi

        Eräässä ravintola-alan yrityksessä tulee kenkää, jos jäät 3 kertaa kiinni vessassakäynnistä.


    • MIrjam vaan

      Kyllä on karseeta työskennellä läheisesti ihmisen kanssa jota inhoaa (mies). Ällöttävä ihminen joka kehuu itseään. Kehuu kauheasti minuakin mutta samalla teettää kaikkit työnsä minulla.Luulee olevansa viehättävä. En koskisi pitkällä tikullakaan.

      Lottovoittoa odotellen.

      • MAVERICK JA ICEMAN

        KAIKKI TEOLLISUUS DUUNIT VARSINKIN MUOVITEHTAAT HESASSA JOHTAJAT NARSISTEJA JA PSYKOPAATTEJA EI HENKILÖKUNNASSAKAAN KEHUMISTA PUUKOTTAVAT SELKÄÄN KAVERIA MINKÄ KERKEEVÄT,PAIKKA LÖYTYY KURKIMÄESTÄ.


      • ESTOBAN
        MAVERICK JA ICEMAN kirjoitti:

        KAIKKI TEOLLISUUS DUUNIT VARSINKIN MUOVITEHTAAT HESASSA JOHTAJAT NARSISTEJA JA PSYKOPAATTEJA EI HENKILÖKUNNASSAKAAN KEHUMISTA PUUKOTTAVAT SELKÄÄN KAVERIA MINKÄ KERKEEVÄT,PAIKKA LÖYTYY KURKIMÄESTÄ.

        PAPERITYÖ ,LIBRIS VAIKO STANSSI APU???MIKÄ NÄISTÄ???


    • raahtirane

      kuorma-auton kuljettajana .

    • tphuijaajokaista

      Ämmässuolla rakennusjätteen lajittelu liukuhihnalla.
      Palkka 10e/h ja iltalisä 1.06
      Raskaan työpäivän jälkeen vielä tehtaan siivous
      Ei saatana enään ikinä sinne!!!

    • Katti karvinen

      Hoiva-alan laitos, jossa myrkyllinen ilmapiiri. Vanhempi työntekjjä( nainen)valittamassa koko ajan sairauksiaan, ja pätemässä. Raskasta vuorotyötä. En halua enää edes vilkaista koko paikkaan. Ei enää ikinä hoitoalan työtä.

    • Mies satakunnasta

      Eräs maatila Huittisissa. Nimeä en viitsi sanoa, vaikka jos joku tuttu lukee niin varmasti tietää mikä maatila on kysymyksessä. Tilalla on sikala ja kun olet siellä töissä niin olet huonompi kuin tilan siat.

      Isäntä on täysi kapitalistiriistäjä. Ei ole vakiintuneita vapaapäiviä, lomat pidetään ilman palkkaa. Aina ollaan nälvimässä töistä, ja palkka on aivan p-erseestä. Nykyään kukaan Suomalainen ei enää mene kyseiselle tilalle töihin.

    • unelmaduuni

      Kauhein työkokemukseni on ollut eräs yhden miehen firma, jossa syksyllä ulkona muutaman asteen lämpötilassa ja vesisateessa lajiteltiin vaihtolavoilla olleista romuista eri materiaaleja käsin. (metallit, muovit, puu jne.) Paikka sijaitsi keskellä metsää. Huoltotilakin löytyi mutta se oli kylmä. Jääkaappi ja mikro löytyi, mutta mikro ei toiminut. WC tiloja ei ollut, vaan vaihtoehtoina olivat puskapaska tai lähin huoltoasema noin 3km päässä. Tätä 8h päivässä ja kaikesta tästä tienasi 9€/päivä.

    • kypsynytsorvimies

      Metalli, etenkin koneistajan työt. Seisot (siis todellakin seisot, istuminen on kiellettyä) sorvin vieressä 8 tuntia päivässä ja 30 sekunnin välein otat kappaleen irti koneesta ja pistät uuden tilalle. Nappi pohjaan ja sama uudelleen. Parhaimmillaan samaa kuviota toistetaan kymmeniä tuhansia kertoja. Sormissa on jatkuvasti haavoja ja kynsirajat tulehtuneet, koska hanskoja ei saa käyttää. Koneessa kiertävä jäähdytysneste on yli viisi vuotta vanhaa ja haisee kusen, sukkahien ja oksennuksen yhdistelmälle ja sitä roiskuu jatkuvasti silmiin ja suuhun kun kuivaat kappaleita paineilmalla.

      En suosittele alaa kenellekään.

      • CNC-jyrsijä

        Mitähän tekemistä kuvaamallasi työllä on koneistuksen kanssa?


      • Anonyymi

        Jaa sää oot ollu pirkkalassa eräällä konepajalla joka nykyään muuttanut eri paikkaan. Olin kesätöissä ja yhden koneen mulju haisi aivan 100% siltä että joku sinne vääntänyt krapulapaskat.


    • martti pM

      Yläasteen opettaja itä-helsingissä. Tuskin tarvii perustella muuta kuin että menkää kokeilemaan.

      Nykyään ylipäänsä kaikki opettajan työt. Niin suuri osa lapsista ja nuorista JA niiden vanhemmista on todella sekaisin. Sairaan pitkät päivät ja työviikot mut vain opetustuntimäärän mukaan maksetaan palkkaa. Kaikki pakolliset koulutuspäivät, opettajainkokoukset, tapaamiset sossun, vanhempien jne. kanssa teet ilmaseksi. Pakkotahtista hommaa, aina kiire ja ylenemismahdollisuus nollissa, rehtorit useimmiten liian kuormitetuja ja siks eivät jaksa olla kunnon johtajia, syntyy kuppikuntia ja työilmapiiri erittäin huono. Lisäksi nykyään väkivallan kokemista on usein ja sen uhka jokapäiväinen.

      Lisäksi erittäin aliarvostettu työ, ihmiset suunnilleen sylkee päälle, vaikka on kovat koulutusvaatimukset.

    • kivaa on joo

      Harjoittelijana isännöintitoimistossa.

      Laitat tiliotetta mappiin ja muuta jonnin joutavaa. Elämä on tylsääkin tylsempää.

      Edes radiota ei saa pitää päällä. Olet yksin hiljaisessa huoneessa, maisema ikkunasta on naapuritlaon rapautunut kiviseinä!

    • Ylitse kaiken

      Mäkkäri on paskaduunia.
      Toinen, yhtä hyvä on: heinäseipään pystyssäpitäjä ja paskahuussin oventunkki.
      Huhtikuusta syyskuuhun seistään pellolla, klo 6-18 välisenä aikana, ja lokakuusta maaliskuuhun istutaan vessan oviaukossa, klo 22-05 välisenä aikana.
      Palkkaus: TES:in mukainen, 9000 euroa vuodessa. Ei lisiä.

    • välttäkää

      Virikkeetön liukuhihnatyö joka on kaiken lisäksi raskasta:

      Kuormalavojen korjaus: 3 kk kestin .
      Renkaiden pinnoitus: 2 pv kestin.

    • Rallukka

      Siivoojan työt. Fyysisesti tosi rankkaa, palkka ihan anaalista, työtä ei arvosteta ja työntekijää ei arvosteta. Olin vuoden siivoojana ja sain sinä aikana yhden ainoan kiitoksen ohikulkijalta. Muuten ihmiset jaksoivat vain valittaa miten on likaista, miten on pskaa, en siivoa kunnolla jne. vaikka tein duunit juuri niin kuin oli ohjeistettu ja jaksoin aina vain hymyillä ja tervehtiä ihmisiä. Tuntui että siinä alkoi itsekin muuttua roskaksi, jonka voi talloa ja lakaista pois kun on tarpeeksi kauan ollut juurtuneena lattiaan ja vtuttanut ihmisiä.

      Toinen työ mitä inhoan on lähihoitajan työ (osastot). Työ on tosi raskasta henkisesti ja fyysisesti, omaiset valittaa, potilaat valittaa ja joka vuorossa joutuu haistelemaan pskaa. Yrität parhaasi, leikit äiti Teresaa, 3 vuorotyö ja sitten luet lehdestä miten on taas jossain ollut niin pskat hoitajat. Palkkakin on ihan pyllystä, ei vastaa yhtään tehdyn työn arvoa.

      • Anonyymi

        Kaveri lähihoitajana eikä se työ niin raskaska kuulemma ole on mies lähihoitaja kuulemma jaksaa ihan hyvin työn fyysisen puolen nostelut yms. Toisaalta 90 kg miehelle toi fyysinen puoli voi olla helpompi kestää henkisesti homma kuulemma raskaampaa sitten.


    • asbestimestari

      Olen ollut tehtaalla töissä hihnan vieressä ja se se vasta perseestä on ja puuduttavaa. Ammatiltani olen asbestinpurkaja ja niitä töitä teen tälläkin hetkellä ja tämäkin työ on luksusta verrattuna siihen että seisot samassa paikassa jossain tehtaalla ja vahdit jotain hihnaa.

      Mun ala on liikkuvaa työtä eikä ole stressiä eikä mitään huolia. Raskasta omalla tavalla mutta hyvällä tavalla.

      Sekä varmasti mukavempaa kuin lähihoitajan työ.

      Vaimo on lähihoitaja ja sanoi kerran että siellä sen töissä oli joku mummo ihan omissa jätöksissään. Syönykkin sitä. Ennemmin näkee asbestia kuin jotain peeaskaa.

      • Aging sucks!

        Jos ihminen on siinä jamassa, ettei osaa olla omaa ulostettaan syömättä, niin eikö hänelle voisi antaa oikeudeksi kunniakkaaseen poistumiseen "mummomyrkyllä"?


      • löpös
        Aging sucks! kirjoitti:

        Jos ihminen on siinä jamassa, ettei osaa olla omaa ulostettaan syömättä, niin eikö hänelle voisi antaa oikeudeksi kunniakkaaseen poistumiseen "mummomyrkyllä"?

        Voi kun se olisikin mahdollista että saisi valita itselleen armeliaan lopun ja saisi lähteä saappaat jalassa, mutta niin se vain menee että olit kuinka sairas tahansa, joudut kärsimään viimeiseen hengonvetoon saakka. Onhan noista hoitajista uutisoitu, jotka ovat salaa päästäneet tuskaisimmat potilaat kivuistaan ja joutuneet myöhemmin vankilaan. Eihän sitä tietenkään saa tuollaistakaan tehdä mutta jonkinlainen moraali siinä on kuitenkin tainnut olla mukana.


      • Anonyymi
        löpös kirjoitti:

        Voi kun se olisikin mahdollista että saisi valita itselleen armeliaan lopun ja saisi lähteä saappaat jalassa, mutta niin se vain menee että olit kuinka sairas tahansa, joudut kärsimään viimeiseen hengonvetoon saakka. Onhan noista hoitajista uutisoitu, jotka ovat salaa päästäneet tuskaisimmat potilaat kivuistaan ja joutuneet myöhemmin vankilaan. Eihän sitä tietenkään saa tuollaistakaan tehdä mutta jonkinlainen moraali siinä on kuitenkin tainnut olla mukana.

        Niitä ei saa päästää tuskistaan sen takia että hoivafimat tekevät vanhuksilla bisnestä. Eihän sitä passaa lypsävää lehmää tappaa, mutta pitää kuitenkin lääkitä liikkumattomaksi muumioksi niin ei ole häiriöksi liiketoiminnalle.


    • Anonyymi

      Raaka-ainehoitaja. Huonot työolot, talvella kylmä ja kesällä kuuma. Työpisteessä kova meteli kokoajan. Raskas fyysinen työ. Raaka-ainesäkkien repiminen huonoissa työasennoissa.. Tuotantokoneen kanssa kilpaileminen..

    • Anonyymi

      Elämme siis vuotta 2020 länsimaisessa huippuhyvinvoivassa maassa, täynnä sankariyrittäjiä.

      VOI VITUN VITTU.

    • Anonyymi

      Täysin suvereeni ja ylivoimainen voittaja on!

      KODINKONEASENTAJA

      Onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin!

    • Anonyymi

      Postilla ihan missä tahansa toimenkuvassa. Palkka sen kympin tunti ja koko vuoron läpimärkänä hiestä heilut. Väkisinkin tulee taajaan mieleen postin tj'n miljoonan vuosipalkka että sitä tässä tahkotaan kun itse joutuu miettimään miten voisin säästää ruuassa vielä lisää.

      • Anonyymi

        Manuaalinen arkistointi kokopäiväisesti missä tahansa toimistossa, jota voidaan verrata Postin lajittelijaan ja jakajaan.


    • Anonyymi

      Palvelukeskuspäivystäjä ulkoisen palveluntuottajan palveluksessa. Pakkotahtista, stressaavaa kolmivuorotyötä. Asiakkaat luulevat soittavansa paikkaan X ,eivätkä tiedä, että palvelu on jo kauan aikaa sitten ulkoistettu turvafirmalle.

    • Anonyymi

      Paskaduunien aatelia on tehdä rakennusten purkutyötä puutteellisilla työvälineillä ja suojavarusteilla sekä pienellä palkalla.

    • Anonyymi

      Varastotyöt. Tehny niitä 7 vuotta ja sain tarpeekseni

    • Anonyymi

      Mix kaikki on paskoo

    • Anonyymi

      Viemäriptukien pinnoittaja: työ on kirjaimellisesti "pa*katyötä". Teet kaikki päivät duunia viemäriputkien kanssa pinnoittaen ja rassaillen niitä. Hanskat ovat ulosteessa joka siunattu hetki.

      Isännöitsijän työ: pahimmillaan jatkuvan epäkiitollista, asukkaiden jatkuvaa valitusta ja ongelmia selvitellen. Palkka ei välttämättä päätä huimaa. Palkkahaitari alalla on laaja.

    • Anonyymi

      Yleensä ottaen teollisuuden tuotantotyöt on aika kuluttavaa työtä. Yleensä jotain yhden kappaleen tai työvaiheen tekemistä. Ihmiset on näille teollisuusfirmoille ihan pelkkiä nahkarobotteja jotka voidaan sitten nakata menemään kun tulee jotain ongelmaa. Uutta nahkarobottia pukataan tilalle vuokrafirmasta. Palkkaa maksetaan tietenkin sen minimin mukaan mikä ei kata edes niitä terveysongelmia mitä niistä töistä tulee.

      Aika moni täällä tuntuu vain nielevän kaiken sen paskan mitä sieltä töistä tulee. Opetelkaa hyvät ihmiset pitämään puolianne näitä vastaan! Se lopputili ei ole mikään maailmanloppu jota tarvitsee pelätä. Itse olen urani aikana saanut kenkää noin 25-kertaa koska en ole niellyt sitä kaikkea paskaa mitä ylhäältä sanellaan. Silti vain edelleen minulle tarjotaan töitä koska jonkun ne on paskatyötkin tehtävä. Firmoja menee ja tulee mutta se on varmaa että aina on kysyntää työntekijöille.

      • Anonyymi

        Kun ikää tulee tarpeeksi niin paskaduuniin ei tarvii lähteä eikä mikään muuhunkaan duuniin.

        Ikärasismi on kyllä hyvä paskaduunien suhteen mutta älytöntä kaiken kaikkiaan, tämäkin only for funland, muualla ollaan fiksumpia.


    • Anonyymi

      Epic autokoulu ja siellä työ pahoinvointi henkilöstöjohtaja Anna

    • Anonyymi

      Paskaduunit koitetaan lykätä työttömille vuokrafirmojen kautta, toimenkuva onkin ihan muuta mitä haastattelussa annetaan ymmärtää.

      Myös palkka on huonompi mitä ensin puhutaan, sopparissa lukee kaikkea muuta siinä toivossa että työtön on riittävän epätoivoinen jotta nielee jo tässä vaiheessa paskaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1595
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1429
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1337
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1325
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      34
      1266
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1208
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe