AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Hiivan hoito

Hiivan hoito

2 Vastausta 2 795 Lukukertaa
Lääkäriltä tuli tieto, että mulla on hiivasienitulehdus. Ostin Gyno-Dakta puikkoja, ja laitoin illalla nukkumaan mennessä yhden sisuksiini. Luulin sen sulaessaan imeytyvän, joten ihmetys oli suuri kun aamulla menin pissalle ja valkoista tavaraa alkoi valua pitkin reisiä. Ei kai sen sitten kuulukaan imeytyä?

Ei kuulu

Ei Gyno-Daktarin imeydy, niin kuin huomasitkin. Olen just tosta syystä itse lakannut Gynoa käyttämästä, ällöttävää!

Käytän nykyään Canestenia, niitä saa vaikka minkälaisissa ja minkätehoisissa pakkauksissa. Käytän itse salvaa, joka sitten asettimen kanssa ruiskutetaan emättimeen. Salvaa voi myös levittää sormilla häpyhuuliin. Oma hiivani oli joskus niin kova, että häpyhuuletkin oli ihan turvonneet ja arat. Canesten tehosi.

Huomattavasti siistimpää, ja omasta mielestäni hitosti tehokkaampaa kuin GD. Canestenia voi käyttää, jos vaikka sattuu olemaan kaverilla yötä... On aika noloa herätä ällön lammikon keskeltä vieraassa sängyssä... =)

muitakin hoitokeinoja

Mulla tollaset emätinpuikot ei toiminu. Salva kyllä lievensi kutinaa.

Sit päätin kokeilla antibioottikuuria. Tuli kaiken maailman sivuvaikutuksia ja kutinakin tuli takas viikossa.

Jotkut suosittelee hapanmaitotuotteita esim. piimää sekä suun kautta että itse tulehdusalueelle. (en kokeillu tätä itse)

Viimeisin kokeiluni on 'tea tree oil' (bodyshopista). Pari pisaraa pikkuhousunsuojaan. ja maksaa muistaakseni n.7 euroo.
Toimii kuin unelma.
 /   /  /  / Hiivan hoito
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta