Nauturistiranta Hankoon

luonnonmukainen

Kesää odotellessa kysyisin, onko Hangossa "epävirallista" nudistirantaa jossa voi ottaa aurinkoa ilman uimapukua?

47

2444

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 25v nudena.

      Onhan täällä, ja saaria riittä missä saa olla rauhasssa. Ikävä vaan että rannalla on nykyään muualta tulleita runkkareita ja homoja, sehän ei ole luonnonmukaisten tyyliä eihän. Mutta hyvää kesää teille ja löytäkää oma spotti missä paistatella.

    • naku naku

      Olisi hienoa, että Hangossa määriteltäisiin ihan virallinen naturistiranta.
      Se voisi olla yksi kaupungin "vetonaula".
      Ehdolla naturistirannoiksi: Rajatien itäpuolella oleva ranta Råuddenin ja Stenuddenin välissä ja Tulliniemenranta.

    • Hope 2

      Mene Tulliniemeen, siinä sinulle hieno ranta. Rantaviiva niin pitkä ettei huomaa, vaikka joku nudisti olisikin loppupäässä.

    • gunnarinrannanpoika

      Tulliniemenranta todellakin paras, piiiiitkä ja siellä dyynien takana saa varmaan olla aika privaatisti.

    • solmannen

      Yks kolmasosa tai jopa puolet loppupäästä vois lailistaa naturistirannaksi.

      • Stacy, SKP 34

        No, Tulliniemeen suunnitellaan luontopolkua ja minäkin kannatan sitä, että sellainen kulkee sitä kaakkoisrantaa. Siellä tulee siis olemaan liikennettä. Mutta jos se polku kulkee siellä missä se aita on, niin ei sieltä näy rannalle.

        Sitten kun se polku valmistuu, tai polut, mielummin näkisin vain yhden polun, niin Uddskatanilla on Munkhamnin poukama, jossa olen itse uinut, tosin uimapuku päällä.

        Täktomin ranta on minusta aika privaatti. Onhan noita.


    • Maassa maan tavalla.

      Kyllähän siellä voi... Useita tiedossa, melkein kaikki ovat kuitenkin vältelleet alueita, joissa jengi vaan kävelee, blagen, itäsatama, länsisatamassa veneitä.
      Uiminen onnistuu yöllä hyppylaitureilta (kun uuden kyhäävät), rannalta joilla muinaistuli sytytetään (ruotsalaisten tapa, poltetaan silloin myös tulliniemessä.)
      tulliniemen rauhaa ei useimmiten häiritse, kuin laivaliikenne.
      Juhannusta ja regattaa lukuunottamatta casinon kalliot..aurinkoa. poikkeamia löytyy suihkulähdettä myöten..jos seura mieleen. Julkkiksen teki itsestään myös eräs rouva,joka samaa pihallaan aurinkotuolissa tiellepäin harrasti. Furuneesin kallioilla ennenkin aurinkoa otettu yläosattomissa ja biitsi ohitti särkillään etelän rantakohteet... Jos ei kropallaan maisemaa muuta liiaksi, ei huomautuksia ilmenne?!Ei ilman erityistä "poikkeamaa luonnossa" huomautuksia kauheasti satele..Kaikilla jotain vaatteiden alla, jos eivät halujaan muuten muista, ehkä vaihtoehtokehitys vie pidemmälle?!
      Virallista yhä odotellaan, meilläkin kantamaan opetettu oma kroppamme; ).

    • luonnonmukainen myös

      Kohta päästään paistattelemaan tullirannalle, muutama aste kun lämpötila nousee niin sit. Jippii, kaikki nakuilemaan.

      • kuukkelit

        Muistakaa, että merivartijoilla on todella, siis todella tehokkaat kiikarit ja suora näköyhteys tulliniemen rantaan... kuulemma kaikenlaista näkyy, näin on pikkulinnut laulaneet.


    • .

      joko on kaavassa vai vasta kaavailuissa?

    • 2012

      onhan tuolla tullu seksiä harrastettua

    • naku naku

      Furuvikin rantaan ei merivartioiden kiikarit näe.

    • haluan nudeilemaan

      Naturistiranta hankoon on todella hieno idea.

      Sinne vaan kaikki homot ja muut hassut ja kaupunkimme saa positiivista mainosta!

    • naku naku

      Naturisti ei ole homo tai lespo, naturisti haluaa ottaa aurinkoa ilman uimapukua tai osaa siitä. Homot saa olla dyynin takana ihan keskenänsä!

      • Stacy, SKP 34

        Kyllä homoissa ja lesboissakin on naturisteja, ei nyt ruveta homofoobikoiksi täällä! Mutta Tullirantaa en kyllä suosittele, siellä on liikaa liikennettä. Onneksi Hangossa rantaviivaa riittä, kaikille.


    • againsttt

      Onko tullu mieleen, ettei kaikki nauti ilkoalastomien ihmisten katsomisesta uimarannalla?

      • haluan nudeilemaan

        Kaikki eivät varmaan nauti, mutta nythän ei ollut kai kyse siitä että kaikki rannat muutettaisi nudistirannoiksi. Jos alastomuus häiritsee, ei sellaiselle rannalle tai rannan osalle sitten tarvitse mennä katselemaan.


      • SKD
        haluan nudeilemaan kirjoitti:

        Kaikki eivät varmaan nauti, mutta nythän ei ollut kai kyse siitä että kaikki rannat muutettaisi nudistirannoiksi. Jos alastomuus häiritsee, ei sellaiselle rannalle tai rannan osalle sitten tarvitse mennä katselemaan.

        Kylläon kaikille rannoille saatava nutisti kielto, eihän siitä mitään tule että ihmiset juoksee ympäri rantoja.


    • uudestaan

      panin tulliniemen rannalla emäntääni kesällä..

    • Leifi Plomerus

      jo har sett pilterna. fyyl som saattan.

    • p-ärrää

      Tuoreessa keskustelussa on naturistirannaksi ehdotettu Gåsörsbuktenin rantaa. Se on koirien ranta ja lisäksi huonokuntoinen. Kyllä Hangossa löytyy kunnon rantojakin yllin kyllin, joista joku voidaan varata naturistien käyttöön. Furuvikin ranta tai Tulliniemen ranta sopisivat hyvin alueeksi.

      • haluan nudeilemaan

        Tulliniemestä tai Furuvikista löytyy varmasti sopiva paikka tähän.
        Asialle olisi vihdoin tehtävä jotain, sillä Hanko menettää joka kesä paljon matkailutulojakin tämän epäkohdan takia ettei meillä ole omaa nudistirantaa.


      • Väärin, Hangossa kaikki rannat ovat koirien rantoja ja ei, koirien juoksuttaminen uimarannalla ei ole sallittua.


    • kirppu

      Naturistiranta meille tänne...KYLLÄ, Se jopa tois enemmän matkailua tänne ja jopa euroja
      yrittäjiemme kassoihin.Siis ollaan avoimia kaikille uusille tuulille.

    • nagu nagu

      Hyvä, että selvitetään myös muita rantavaihtoehtoja eikä nauliinnuttu Tulliniemen pohjoisrantaan. Tulliniemen eteläpuolen loppuosa ja Furuvikin puolikas, miksei myös Furunäs. Ei tässä asiassa kannata olla liian kaino ja viedä naturisteja puskiin. Kyltti "Rannalla saattaa olla uimapuvuttomia ihmisiä" on ihan ok. Ei pakko olla naku, mutta varoitus tiukkapipoille, että voi kiertää kaukaa ja mumista tekopyhää mennessään.

    • NakedCock

      No nyt se tulee Tulliniemeen!

      Tissit pömpöttävät ja zigulit heiluvat pitkin rantaa, sillä eihän siellä Vapaasataman aidan tienoilla viitsi pysyä. Juuri kävivät katsomassa miten hieno rantaviiva on pompotella lenkillä ilman rihmankiertämää ihan siihen Tulliniemen kallioiden kylkeen asti.

      Tuleehan (turisti)nähtävyys taas! Varatkaa paikkanne!

    • naturelli Elli

      Sinne vaan Tulliniemeen tai Furuvikiin. Eikä tarvii olla virallinen ranta. Byrokratia ja tiukkapipoisuun pois! Riittää, jos on kyltti, että naguilua esiintyy. Eihän leijonapatsaiden rantakaan ole virallinen uimaranta ja siellä kuitenkin loikoillaan ja uidaan.

    • Stiguu

      Pera ja Seppo ja Rolffi ja Römpötti ovat jo ostaneet kiikarit loppuun fotoliikkeestä ja säästöpörssistä. Rakentavat nyt majoja tulliniemen puihin.

    • S Tenlenius

      No nyt on nakuilijat jo järjestämässä "Kikkelimatkoja" Hankoon! Voi pojat, kyllä maine kasvaa tänä kesänä ja Hanko on kaikkien medioiden lööpeissä.

    • Sivistystä

      Voi näitä Hankolaisia Specialisteja!!! Nakurannat ei ole seksirantoja, vaan niillä on ihan tavalliset nudistit käyttämässä rantoja. Jos olet matkustanut Euroopassa, olet varmasti törmännyt osassa yleistä rantaa olevaan nakurantaosuuteen, jossa keski- ja mummoiässä olevat nudistit ottavat aurinkoa ja uivat. Jos et ole nähnyt maailmaa, et tietenkään tiedä tästä mitään vaan luulet, että kysymys on seksiorgioista tms.

      Nudisteilla on omat syynsä olla ilman uimapukua: esim. ihosairaudet yms. Esim Psoriasis paranee yleensä aurinkoa ottamalla, muttei tietenkään jos käyttää uimapukua. Syyt nudismiin ovat myös usein eettisiä jne.

      Ei mitään tämmöistä mitä täällä pelätään!

    • nagu nagu

      Eiköhän nakurantoja löydy lähempääkin. Eikös Helsingissä ole, Pärnussa on ja kyllä sitä on nakuiltu Hangossakin ja nakuillaan tästedeskin vaikka ei virallisesti.

      • Me only topless

        Hangossa on 30 km hiekkarantaa, kyllä sieltä paikka löytyy nakuillekkin. Ihan kaupungin tuntumastakin. Sen, joka ajatuksesta ei pidä, ei tarvitse mennä sinne. On vuosi 2014.

        Hyvä idea! Pienistä ideoista se Hangon meininki vilkastuu ja talous paranee.


    • yhtyjä

      Yhdyn edelliseen puhujaan. Pienistä palasista kasvaa suuri kokonaisuus.

    • StigE

      Nyt siellä jo nämä katselijat rakentaa majoja puuhun siihen nakkerannan taakse. Kova kilpajuoksu parhaista kiikarointipaikoista. Jututahan lenkilläsi tätä vanhempaa partaista kaveria; niin kertoo mukamas lintujen tarkkailua helpottavan tuollaisen kömmelin.

      Ja hahhah sanon minä.

    • Raimo Lind

      Koska ne naket on tänne tulossa, alkaa olla vähän vilu täällä puussa!

    • kale-52

      Hei herätkää jo 2014 luvulla. Nudismi on ok. sitä esiintyisi meillä Suomessa enemmänkin jos nuo säät sen vain sallisivat. Kautta aikain on oltu alasti uimassa ja alla auringon. Alastomuudessa ei ole mitään paheksuttavaa. Paheksuttavaa on se, että aikuset miehet alistuvat kyttäilyyn ja julkirunkaukseen. Nudismi on ok. Runkkarit pilaa kaiken aina ja joka paikassa. Etsiköön elämän eikä mulkkuaan.

    • Nakukeikarointia

      Herraisäsentään... HANGOSSA on kyllä miljoona asiaa, jotka pitää hoitaa ennen tätä nudistirantaa.
      Kukaanhan ei kiellä ketään istumasta vaikka parvekkeella alastomana, jos nyt joku niin haluaa. Tarvitaanko siihen koko ranta.
      Tämä koko keskustelu on aiva typerä ja muistuttaa Hannu Salaman Juhannustansseja.
      KUKAAN ei tänä päivänä, vuonna 2014, korviaan hetkauta alastomuuden edessä. Ei sillä tarvi keikaroida.

    • 2014 nauturistit

      Ilma 10 astetta, meri sentään 12, hyvä täällä on nakut heittää.

      • aamustondis

        äkkiä kotiin,kylmä kangistaa....


      • perskeles....
        aamustondis kirjoitti:

        äkkiä kotiin,kylmä kangistaa....

        kattokaa tän viestiketjun alkua.....mä oon jo 3 vuotta odottanut täällä kippuramännyn latvassa,että tulis nyt edes joku ilkosillaan....täällä on ollut tylsää !!!jos seuraavaan kolmeen vuoteen ei tule mitään katsomisen arvoista(alastomia naisia),niin tulen alas täältä hyvin pettyneenä


      • hörhöt himaan
        perskeles.... kirjoitti:

        kattokaa tän viestiketjun alkua.....mä oon jo 3 vuotta odottanut täällä kippuramännyn latvassa,että tulis nyt edes joku ilkosillaan....täällä on ollut tylsää !!!jos seuraavaan kolmeen vuoteen ei tule mitään katsomisen arvoista(alastomia naisia),niin tulen alas täältä hyvin pettyneenä

        Ota vaatteet pois ja kato kokovartalopeiliin. Siinä sulle naturisti.


    • Bo-Göran

      Ootkohan perskeles... ollut ihan oikeassa paikassa?

      Ite en oo malttanut lähteä iltaisinkaan pois täältä lavalta. Canon S/6000 pitkällä putkella niin sitten voi kotonakin katsella tarkemmin päivän kulkua, suosittelen.

    • SNC-Luonnonm.

      Eilen To. 16.10 teki hallitus päätös että naturistiranta saa jatkaa ja se tulee jopa mukaan matkailuesitteeseen vuodelle 2015.
      Ainut muutos oli että lisäkilpiä pitää asentaa rannalle jotta ihmiset tietää missä ranta alkaa ja loppuu.

      Huvittava on että tähän asti kukaan ei ole rantaa käyttänyt mutta nyt kaikki haluisi juuri siihen paikkaan koiran kanssa aurinkoa ottamaan. Vaan tämä on Suomi, kateellisia ja tyhmiä.

      • Naturist

        Korjaus, oli tekninen lautakunta, joka päätti 15.10!
        Hanko on kateellisia täynnä,


    • nakupelle

      Et näköjään itsekään ole siellä käynyt. Aivan perverssiä menoa. Häiriköintiä. Huh huh ei tuollaista voi sivistyssuomessa olla, mutta Hangossa tietenkin.

      • hans-birgit

        saamieni tietojen perusteella hangon fisting r.y perustaa sinne rantaan ensi kesäksi "lelukaupan"


      • SNC-Luonnonm.

        Mistä tiedät että on sellaista? Istutko puskissa päivät pitkät vai ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe