AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Evakot, liittykäämme Venäjään!

Evakot, liittykäämme Venäjään!

38 Vastausta 280 Lukukertaa
Lontoossa asuva kuuden ÄLLÄN YO-mutantti kirjoittaa hienosti:

"Mita tulee Neuvostoliittoon, niin sehan varasti kaikilta, myos omilta kansalaisiltaan. NL:n suurin rikos olikin se, etta se varasti koko Venajan! On turha suomalaisten itkea, etta NL otti Karjalan ja Petsamon jne. kun venalaisilta NL otti koko heidan valtionsa! Yritti ottaa Suomenkin tietysti. Onneksi Venaja itsenaistyi NL:sta 12.6. (ei siis 6.12.) ja on nyt vapaa ja itsenainen valtio johon rehelliset ja isanmaalaiset suomalaiset voivat jalleen liittya. Elaisimme sellaista Onnen aikaa kuten Tsaarinvallan aikana. Verotuskin jarkeistyisi 13%:n tasaverolle ja loppuisi tama sosialistinen riisto kun pitaa maksaa 60%:n marginaaliveroja. Alas suomalainen laiton kommunismi! Elakoon Venaja jossa kansalainen on VAPAA!"

Kaikki evakot, liittykäämme JÄLLEEN vapaaseen Venäjään!
YO:n tekstissähän sanotaan selvästi että NL valloitti Venäjän. Sitten Venäjä pääsi irti NL:sta ja itsenäistyi.
Eikö NL valloittanut meidän Karjalamme? Eikö meidän pitäisi saada se pois NL:lta? Ihan kuten Venäjäkin pääsi irti. Miten me voisimme aloittaa neuvottelut NL:n kanssa? Missä sen lailliset toimielimet ovat?
Neuvostoliitto oli sen ajan EU. Poliitikot rummuttivat sitä uuden ajan nousuna. Ja se pitkään olikin sitä. Tasa-arvo toteutui ja jokainen sai tarpeidensa mukaan. Ilmainen koulutus ja terveydenhoito. Mutta melko pian lännen kapitalaistit peloissaan alkoivat eristää ja sabotoida sitä. Turvallisuus ja terrorismin pelko nousi keskeiseksi ja alamäki alkoi. Samoja piirteitä on EU:n romahduksen edellä - se on uhka USA:n ja Britannian militaarikapitalismille. Nämä soluttavat tänne vastarintasoluja jotka tuhoavat yhteenkuuluvuuden ja saavat ihmiset pelkäämään ja vihaamaan toisiaan. Se on tätäpäivää - USA:ssa jo kasvavassa osassa kouluista saa virallisesti kantaa kätkettyä asetta oppitunneilla "henkivakuutuksena".
Kustannustoimittaja on hylky! Siihen hylkyyn kusee ja sylkee moni taho, joka kuitenkin on kiitollisuudessa hylyn tuomaan liikevoittoon, eli rahaan.
Kustannusyhtiön omistajat haluaa yhtiössä mahdollisimman vähän näitä hylkyjä. Ne tekee kiinteisiin kustannuksiin korotuksia. Niitä pitää vähentää, tai ottaa freeksi niitä nuoria naismaistereita, jotka ahertaa 200 euron käsislukupalkalla kotonaan.
Kustantamon johto pitää kustannustoimittajaa hylkynä ja jätteenä. Nämä johtaja-päällikkö- nimikkeillä hyörivät kummallisuudet harvoin ovat kirjallisuudesta perillä pakko-opintojaan enempää.
Heille kustannustoimittaja on tiedollinen ja taidollinen ylivertaisuus. Se aina on tietoisempi, kuin se kustannusjohtaja, tuotantojohtaja, kaunokirjallisen osastojohtaja, tai mitä helvettijohtajia niitä onkaan!
Kirjailija tai sellaisena itseään pitävä käsittää kustannustoimittajan hylkynä, jätteenä ja kuukautissiteenään.
Se on se pyöveli, joka tuhoaa monisanaisen vuosien työn. Se on monesti kirjoittajan ensimmäinen vihollinen. Siihen hylkyyn on helppo valuttaa sen hylkäämisen vanha ja haiseva kuukautisveri.
On tarinoita, jossa kustannustoimittajaa on ahdistellut ja uhkaillut hylkypäätöksen saanut kirjoittaja.

Kustannustoimittajien yhdistyksen Kustun jäsenistä on noin 90% naisia. Suurimmalla osalla näyttää olevan maisteritutkinto, mutta ei juuri muuta työelämäkokemusta. Monilla työura on alkanut suoraan yliopiston ovelta kustantamon ovelle ja siinä välissä on jäänyt elämättä rikas ja monipuolinen elämä.
Voisin väittää, että se köyhdyttää, yksipuolistaa ja tekee jotenkin ”naismaiseksi” jopa miesten hyväksytyt käsikirjoitukset ja tietenkin siitä ne kirjatkin. Silloin, kun kustantajat vielä maksoivat miesmäisiä palkkoja ja Bulevardilla ja Uudenmaankadulla istui munallisia, niin kaunokirjallisuudessamme oli enemmän kukoistusta.
Uskon, että Arto Paasilinnan ja Kalle Päätalon ensimmäinen ja toinen ja kolmaskin käsikirjoitus olisi olleet hylkyjä nykymaisterityttösten lukemina.
niin on totta
vasen käsi sille oikealla kepulisti käy
simon kelkkaan yhtykää!
5
aha
Kyllähän E.d.K-Välittäjä_LKV hahmo on ylivertaisesti aina oikeassa teihin vanhoihin äijänpieruihin nähden moottoreista ja laitteista. Sillä on uusin ja älyllisin nuorekas tieto yliopistosta naatit!
javascript:obscureEMailLink('bWFpbHRvOmluZm9AamFsb3Zlc2kuZmk=');
Ei liitytä Venäjään, Sulaudutaan Norjaan. NORJA nyt vaan on jotain...
Norjajaishallinto onkin ainoana naapureista vielä kokematta. Oltaispa kerrankin öljyvaltio!

Niin, ja Viron alaisuudessa emme ole koskaan kokeilleet olemista.
oottako jo mennyt venäjän karjalaan? ettekö?
Eikä mennä' vaikka päästäisiin. Täällä on hyvä soittaa suutaan
kjk
Siitä on jo näköjään vuosi kulunut kun Koroljovi keksi "KUUDEN ÄLLÄN YO:n. Tämä hänen oppinut ystävänsä muka kutsui vierailullekin Lontooseen. Kumma kun YO ei ole enempää kirjoitellut.

Korojovi ei vastaa asiallisiin kysymyksiin, hän esittää vastakysymyksiä ja kieroilemalla tai useimmiten vaikenemalla.

Jos NL valloitti Venäjän ja sitten Venäjä vapautui, miksi Venäjä pitää tätä NL:n ryöstämää aluetta itsellään?
Antaako äitisi heti?
juu asiallisille miehille
Oletko stallari stallari stallari? Eikö Höpö-Klenkalla ole nyt mitään paikkaa huutaa:
Valehtelet! Stallari!
mullakin oli bensa opel
Koposkustaa vuanna 1998 Kiiminkin kirkolla kun yritti sutasta jämppäelsaa parvella siipeen, mutta elsalla oli se musta molskiklänninki ullään, nii kustaa ei saanu sitä länninkiä ylös eikä eres tieltä, joten nainti jäi aikeeksi. Ja lähtiessään kiukuspäisään parvelta Koposkustaa huusi elsalle, että "toi sun länninkis on yks helvata rautaesiripu". Tämän tieron tietää toristaa koposkustaan pojanpoika Onanias Runkman kirjassaan "Kiiminkin kiimat ja muita uskonnollisia tarinoita"...
LIITYKÄÄ
minä lähden huomenna!
Ensin vuoden viisumi tutustumista varten ja Putin maksaa 4 000 euroa kuukaudessa selviytymisrahaa.
perse haisee - Terveys - Suomi24
1 132 henkilöä suosittelee tätä.
siellä jo venajänainen oottelloo
ettäkö jo ole menneet?
ei ne karjalaa halua!
juokoon sitten kustaan, kuten emakkopoika ja seavara tekeekin!
Aikaisemmin Välittäjä_LKV väitti kusevansa laiturilla vastatuuleen ja jos maistui huulilla suolaiselta, niin ei lähtenyt. Meni perämoottorin konehuoneeseen takaisin tekemään itsetyydytystä.
Jumala rakastaa lestadiolaisia!
Haluan seriffiksi tälle palstalle!

Seriffimäiseen tyyliin kuljettaisin nuo tuommoiset suomalaisten ja karjalaisten halventajat 24 tunnin kuluessa "ulos kaupungista" valtakunnan rajalle.
olet kusinen pää, joten loiskuta vaan
Unohda muilutukset ja niskalaukaukset. Täällä netissä taistellaan sanan säilällä!
Siitä on kohta kaksi vuotta kun meitä palauttajia ilahdutti Kuuden Ällän Yo. Mitähän hänelle kuuluu? Eleleekö hän edelleen Lontoossa?
Meitä on jo 9 vuotta hauskuttanut evakkopoika, joka kusee evakkojen päät täyteen. kenen vuoro?
nyt sillä on kikkelistään letku suoraan otsaansa ja se on onnellinen
Ettei vain itse Letku olisi palannut pitkän tauon (uudelleenkoulutuksen) jälkeen sorvin ääreen?
????????????????
 /   /  / Evakot, liittykäämme Venäjään!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta