AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Rodoksen nyk. hintataso

Rodoksen nyk. hintataso

4 Vastausta 2 067 Lukukertaa
Paljon rodoksella maksavat esim. vesipullo, leipä, olutpullo, pizza ravintolassa tai aurinkovarjon vuokraus rannoilla?
Vanhassa kaupungissa kalliimpaa, kuin uudella puolella. Isommissa marketeissa edullisempaa huomattavasti, kuin minimarketeissa. Jos auto käytössä, kannattaa ajaa Ixiaan päin, siellä on pari markettia. Pizzat 5-10€, olut 2-5€ ravintoloissa. Kebab on hyvää ja edullista, 2-3€, kunnon lihaa, ei samanlaista mössöä, kuin täällä suomessa. Oikein hyvä välipala. Kannattaa vuokrata auto ja ajella ympäri saarta, paljon pieniä kyliä, jossa hyviä ruokapaikkoja. Sillä missä kreikkalaisia, siellä hinnat kohdallaan.
Vanhassa kaupungissa kaikessa nyt on vanhakaupunki-lisä.
Niitä isompia marketteja on myös Falirakin ja Lindoksen teiden varrella, kuin myös paikallisten asuttamissa kaupunginosissa. Vanhan kaupungin "takana" on parikin ihan kävelymatkan päässä.
Se ei ole kebab vaan pita jiro (foneettisesti kirjoitettuna), krekut ei tykkää oikein noista turkkiviitteistä :) Eikä se muutenkaan ole verrattavissa kebabiin kuin että liha tulee vartaasta.
Tämän vuotisista hinnoista ei ole (vielä) tietoa, varmasti taas vähän nousseet. Oon parin viikon päästä menossa, voin kertoilla matkan jälkeen.
Tulin just vappuaattona takaisin hotelli Aglasta, hintataso samanlainen kuin viime kesänä. Hinnat varmaankin nousevat kun varsinainen sesonki alkaa. Välipalana meni Gyros pitoja hintaan 2.50 kpl. Parasta saa mandrakin sataman liepeiltä kauppahallista itämaisen näköisiltä hepuilta (olleet siellä varmaankin sukunsa kanssa jo yli 20 vuotta). Oluen hinta pyöri 2-3 euron paikkeilla.
Kerrotko minkäläinen Agla hotelli on,kiitos:-) olen menossa sinne
 /   /  /  /  /  / Rodoksen nyk. hintataso

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta