AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Salon ruokaravintolat & baarit?

Salon ruokaravintolat & baarit?

6 Vastausta 405 Lukukertaa
Olemme tulossa isomman porukan kanssa viikonloppuna Saloon (kaikki 22-27) vuotiaita, ja olisi kiva kuulla paikallisilta suosituksia ruokaravintoloista ja myös paikoista jonne iltaa kannattaisi lähteä viettämään viihtymisen merkeissä?
Itse ei kauheasti nykyään salossa tule missään käytyä, mutta ainakin kauppakeskus plazassa sijaitsevasta Antonio-ravintolasta on ennen saanut hyvää texmex- henkistä sapuskaa.. Ja baarivalinta riippuu kai eniten omista mieltymyksistä, mutta jos tanssia haluaa (ja useimmiten saada myös hyvää palvelua) on ainakin Tivoli oiva valinta..
Tulkaa mun luo, kyllä mä teille grilliherkut valmistan ja boolit sekoitan :-)
Antonioon mäkin varmaan menisin tai Rossoon, mut Antoniossa on mielestäni parempi ruokalista. Fransmanni on kans kiva! :) Ja jos olette yli 20-vuotiaita niin suosittelenkyllä ennemmin Night Club Rikalaa, siellä on enemmän teidän ikäisiä, Tivoli on nuorempien mesta... ;)
Noin osuuskaupan ruuat maistuu aina samalta olet sitten millä paikkakunnalla hyväänsä. Ketjuhan sanelee ohjeet Hesasta. HYVÄÄ RUOKAA saa ainostaan jos-
tain muualta esim. Seurahuoneelta ja VIlhosta yms., jotka ovat pelkästään ruokapaikkoja.
Rikala kyllä oli ennen vanhempien ihmisten suosiossa, mutta viimeisen vuoden aikana ainakin lauantaisin on siellä tuntunut keski-ikä olevan 17-18 luokkaa.. Itsekkin hieman seduloita karttavana olen yllättynyt siitä miten paljon Tivolissa on lähiaikoina (luonnollisesti niiden 18 vuotiaiden lisäksi) ollut vanhempia ihmisiä.
Turuntie 26:ssa alkuvuodesta avattu Patricia tarjoaa myös ihan hyvää ruokaa viihtyisässä ympäristössä. Kannattaa soittaa vaikka etukäteen ja tehdä pöytävaraus noin isollekin porukalle.
 /   /  /  / Salon ruokaravintolat & baarit?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta