Yläkerran naapurin häirintää.

Vuokratalosta

Yläkerrassamme kerrostalon ylimmässä kerroksessa asuu ilmeisesti työssäkäyvä keski-ikäinen nainen, jonka koirat haukkuvat yötä päivää. Koirat haukkuu aamulehteä, postia, rappusista kuuluvia ääniä, ulkoa kuuluvaa koiran haukuntaa. Kun nainen on poissa, kuuluu jatkuva HAU-HAU-HAU-HAU-HAU-HAU-HAU.

Ei siinä mitään, että koirat haukkuu joskus.

MUTTA...

Kotona ollessaan nainen kehtaa kontrolloida meidän elämäämme. Jos meillä käy vieraita päiväaikaan ja keskustellaan tai muuten puhumme normaalisti keskenämme, niin alkaa koputtelu, patterien naputtelu, huonekalujen siirtäminen ynnä muu häirintä.

Olemme valittaneet hänestä ainoastaan kerran. Silloin eräs toinen naapuri teki hänestä valituksen ja nainen kosti sen meille hakkaamalla yöllä lattiaa. Sitä kesti pari viikkoa ja loppui valituksiimme.

Ainoa syy, miksi emme ole asiaan voimakkaammin puuttuneet, on se, että nainen on reppana. Hän karjuu kotonaan joko itselleen tai koirilleen, että "SAATANAN PASKA" ynnä muuta vastaava. Vastaantullessa nainen käyttäytyy kummallisesti, koirat näyttää häiriintyneiltä, mutta hyvin ruokituilta. Monen vuoden kokemuksella pahimmat jaksot ovat keväällä ja syksyllä; ilmeisesti naisella on jonkinasteisia mt-ongelmia.

Muita vastaavia kokemuksia tai neuvoja miten toimia? Häätö olisi mahdollinen, koska moni naapuri on valittanut koirien jatkuvasta haukunnasta. Siihen päälle naisen häiriökäyttäytyminen.

33

3037

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alakerran naapuri

      Terve ! Olin jo aloittamassa omaa aihetta kun huomasin tämän ensimmäisenä. Meillä on riesana myöskin yläkerran keskiikäinen ja työssäkäyvä nainen, joka aloittaa töistä tullessaan lähes joka ikinen päivä järjettömän kolistelun, ovien paiskomisen, esineiden heittelyn ja jatkuu aina yömyöhään asti. Harrastaa erittäin kovaäänistä kävelyä myös keskellä yötä ja juuri äsken laitoin viestin, että voisiko opetella kävelemään hiljempaa tähän aikaa illasta.
      Pahimmillaan on siivonnut asuntoaan aina pikkutunneille asti ja kerran piti taas soittaa poliisit kun kello oli puol kaksi yöllä. Poliisit on jouduttu soittamaan siis useita kertoja, mutta mikään ei tunnu menevän jakeluun. On ilmoitettu isännöisijälle kymmeniä kertoja ja aina sama laulu - Elämän ääniä täytyy oppia sietämään -. Olen sanonut isännöitsijälle, että onko tahallinen illasta toiseen tapahtuva ovien ja esineiden paiskominen normaalia ja kun se meteli on välillä tauotonta.
      Kun kyseessä on vielä työssä käyvä virkailija niin luulisi ainakin jonkinlaisen maalaisjärjen pelaavan toisin kuin narkkareilla tai alkoholisteilla, jotka meteliään eivät hallitse.

      • släm

        ei tarvitse sietää.poliisiltakin saa lausunnot käynneistä.meillä terrorisoi yläkerran nuori eukko samalla lailla ja asukasneuvoja ottaa häneen yhteyttä kolmannen ja viimeisen kerran.sitten on valituksen vuoro jos muu ei auta.miksi taloyhtiöillä on säännöt jos niitä ei tarvitse noudattaa.voit myös pyytää terveystarkastajaa mittaamaan desibelejä.kyllä häiriköt kuriin saadaan.


    • Vuokratalosta

      Ovien paiskominen, koputtelu ja tahallinen kolistelu eivät ole normaaleja elämisen ääniä. Ja kerrostalossa ei siivota yöllä!

      Meillä oli äskettäin tuntuva vuokrankorotus ja odotettiin, että nyt vihdoin nainen lähtee. Ei lähtenyt.

      Yöaikaan tapahtuvasta (klo 23-07) tahallisesta häirinnästä kannattaa aina tehdä kirjallinen valitus ja laittaa kellonajat ylös.

      Ilmeisesti teilläkin naapuri on yksinäinen mt-ongelmainen, joka purkaa pahaa oloaan naapureihin.

      • alma kakkosrapusta

        Tuskin naapuri tarkoituksellisesti purkaa pahaa oloaan naapureihin. Ei kannata ottaa henkilökohtaisesti, jos jollakin on vaikka skitsofrenia. Ei hän voi sille mitään, ja usein tällainen henkilö pelkää muita ihmisiä.


    • alma kakkosrapusta

      Onhan niitä mt-ongelmia. Jos nainen on harhainen, hän ei oikeastaan voi vastata siitä mitä tekee. Käy juttelemassa isännöitsijän kanssa, ja jos tunnet itsesi humaaniksi niin voit ehdottaa, että olisko sosiaalityöntekijä tai muu vastaava paikallaan.

    • OmaKotiHelvetti

      Lähes samanlainen kun mun yläpuolellani asuva sekopää.
      Järjetöntä siivoamista.
      Naapureiden vahtimista.
      Huomauttelua kaikesta mitä harhainen mieli keksii.
      Kantapäitä hakataan lattiaan niin että viinilasit kilisee kaapissa.

      MT-häiriöt pahenevat vuosien edetessä, tätä vauhtia kun mennään niin 4-5 vuoden kuluttua eukko on kytiksellä rapussa astalon kanssa, ja tappaa vielä jonkun.

    • asukas nro.29

      Meillä yläkerrassa monilapsinen perhe, joilla lähes koko asunnossa parkettilattia. Parkettia ei ole muissa asunnoissa, vaan se heidän on erikseen asennettu. Meteli on välillä aika infernaalista, kun leluja hakataan ja vyörytetään parkettia pitkin, lapset kiljuvat, juoksevat ja tömistelevät pitkin parkettikäytävää, huutoa, kiljuntaa, itkua ja kovaa paukutusta riittää aamuvarhaisesta ja päivästä riippumatta päivät läpeensä ja pienin lapsista huutaa myös oikeastaan joka yö. Ymmärrän, että vauva voi yöllä vähän itkeä, mutta välillä homma jatkuu täyttä huutoa yli puolikin tuntia ja tuntuu, ettei kukaan nouse edes katsomaan lasta. Superpallon pomputus ja istuttavalla lastenrekalla jyrääminen kuulostavat oikein mukavalta meidän näkövinkkelistämme. Usein saamme siinä vähän ennen tai jälkeen kymmentä koputella heitä olemaan hiljempaa, kun kuuluva pauke, hakkaus ja juoksentelu on sen verran kovaa (esim. tälläkin hetkellä).

      Vanhemmat myös luukuttavat musiikkia todella paljon kovemmalla kuin yksikään naapureistamme koskaan aiemmin ja suosituimpina iltoina, eli viikonloppuna luukutus on jatkunut yli ilta kymmenen. Luulisi, että ainakin nuorimmaisen pitäisi saada nukuttua jo tuohon aikaan. Yksi suurimmista ongelmista on kuitenkin heidän pyykinpesukoneensa sekä jokin toinen kone, jotka ilmeisesti on vedetty ihan kiinni seinään ja tämän sitten kuuluu meille jumputuksena (pesukone) sekä bassomaisena surinana (se jokin toinen, ilmeisesti kuivausrumpu). Perheellä tulee pyykkiä ilmeisesti paljon, sillä välillä tämä kone on päällä jopa yhden aikaa yöllä.

      Perhe muutti yläkertaamme tämän vuoden tammikuun alussa ja alkuaikoina kävimme heille muutamaan otteeseen sanomassa, mutta heillä on kuulema oikeus rellästää kaikin voimin hiljaisuuteen saakka ja sanomistamme he tuntuivat ottavan vain lisää vettä myllyynsä. Lisäksi olemme lähetäneet isännöitsijälle mailia ja jutelleet asiasta myös muutamalle naapurillemme, joita heitäkin perhe on kuulema häirinnyt, mutta asioihin ei olla saatu mitään muutosta. Olemme aiemminkin ajatelleen asunnon vaihtoa, mutta tämä on ollut sellainen liikkellepaneva tekijä ja olemmekin nyt kesäkuun lopussa muuttamassa pois asuttuamme tässä yli 16v. Tuntuu jo valmiiksi epäreilulta niitä kohtaan, jotka jälkeemme tähän tulevat.

      • MäVaanNii

        Parketin vois melkein kieltää kerrostaloasunnoissa


      • iuytrfghj
        MäVaanNii kirjoitti:

        Parketin vois melkein kieltää kerrostaloasunnoissa

        Ei oikeassa parketissa ole mitään vikaa, vaan ongelma on laminaatti kerrostalossa.


    • Ei ikinä rauhaa!!

      Meillä on hyvin samanlainen tilanne, monilapsinen perhe saa mielestään riekkua, kolistella, tömistellä, kiljua, rullata, vinguttaa pattereita, paiskoa tavaroita ja mölistä klo 7- 22. Kun kakarat viimein hiljenevät, aloittavat vanhemmat ihmeellisen kolistelun, paukutuksen ja hakkaamisen. Lattiaan tuntuu putoilevan keilapalloja (oman usein öisin heräävän lapsemme kuvaus), hyllyjä kaatuilee jne.

      Isännöitsijä sanoi, että kun kyse on lapsiperheestä.. jospa ne lapset reagoivat johonkin tilanteeseen ja riehuvat siksi vailla ohjausta aamusta iltaan?? Idiootti- isännöitsijä..
      Yöllinen kolina taas on vaikea selvittää kaikujen vuoksi. Kyllä meillä tiedetään mistä ne äänet tulevat, mutta kun meidän firmassa pitäisi jonkun toisenkin tietää. Taidamme palkata yksityisetsivän, tehköön hän raportin havainnoistaan suoraan isännöitsijälle meidän toimeksiannollamme.

    • OutoaTouhua?

      Tämä on nykymenossa ihan käsittämätöntä. Nätä häirikköjä ei nykyään saada kuriin, vaikka kokonainen perhe ja useampi naapuri on valmis todistamaan että jostain asunnosta kuuluu jatkuvasti meteliä. Isännöitsijät tuntuvat nykyään olevan kuin jotain vellihousuja; hyssytellään vaan ja viimeiseen asti vältellään ikävien asioiden hoitamista.

      • tjhyy

        Se on elämä yhtä helvettiä kun sattuu yläkerrassa asumaan tömisteljä ja kolistelija, musiikin soittokaan ei häiritse niin paljoa kun jatkuva tömistely.


      • kuytgbhnjk

        No kun nykyään kaikki on kuulema normaalia elämää.


    • poikamies.

      Luin kaikki vastaukset ja ihan samantyyppinen sekopää asuu yläkerrassa.

      Loppujen lopuksi löytyi yksi keino jolla sain sen hiljaiseksi: seksi.
      Käyn panemassa pari kertaa viikossa.

      • OmaKotiHelvetti

        MUTTA KUN SE ON NIIN SAATANAN RUMA


      • M 50

        Kiitos, mutta ei kiitos.


    • Kenet koska millä

      Missä ja ketä ?

    • gdfgdfgdf

      Panin merkille vain sen, että itse olet sitten kaikki päivät, illat, aamut, yöt kotona?
      Koirien haukunta, kun ne on jätetty yksin, no, siinä tietysti kouluttamisen paikka. On näitä vastaavia muitakin, haukkujia siis.

    • r99b

      olen valvonut öitä yläkerran naapurin takia. kaiket yöt siellä klistellaan 4tuntia yhteen menoon. ilmeisesti jotin työjuttuja tehdään .seuraavaksi valitan poliisille jollei häirintä lopu.

    • MäVaanNii

      Tehkää kantelu Aralle isännöitsijän laiminlyönnistä asioihin puuttumiseen.

    • kuorimokatu 6 oulu

      Kuulostaa tutulta myös meillä ns häirikkö asuu 4 krs ! hullu, mikä hullu!
      vanhahko ä..ä pelaa jollakiv vtun pallolla, siirtelee huonekaluja joka kuuluu ympäri kerrostaloa ! ältöntä elämää, menis hoitoon ennenkä menee hermot mulla!

      • Meilläpä asuukin alapuolella häirikkö teini pari! Pentuja tuodaan kylään 3, 4 kerrallaan, älyttömän hullua menoa . Kuulostaa että katto tulee alas mutta ovat ala puolella!!! Menee järki kohta!!!


    • murhanhimoinen

      Samanlainen paska asuu mun yläkerrassa, 130 senttinen läski akka (teologian opiskelija!!!!). En käsitä miten joku voi harppoa iltaisin ja öisin tuntikausia asunnossaan. Siis mitä helvetin asioita joku voi toimittaa juoksemalla tuntikausia jossain kaksiossa edestakaisin? Yöllä pestään pyykkiä, imuroidaan, tiputellaan lattialle esineitä..ym..isännöitsijän mielestä ihan normaalia, ei voi tehdä mitään.

      • kuorimokatu 6 oulu

        Missäspäin asustelet ?? täs talos myös tota koira ongelmaa...


      • murhanhimoinen
        kuorimokatu 6 oulu kirjoitti:

        Missäspäin asustelet ?? täs talos myös tota koira ongelmaa...

        Vuosaaressa asustellaan..tässä talossa ei ole koiraongelmaa, mutta mieluummin kuuntelisin koiraakin iltaisin kuin tuota vitun kiusanhenkeä. Ei ole kyllä äänieristys kovin kummoinen muutenkaan, lieden tuulettimen kautta kuuluu alakerran ukon pölinät.


    • Äärirajoilla

      Meidän alakerrassa asuu Turkkilainen pariskunta, ja heillä alkaa elämä klo. 22-02 ei lapsia nainen kotona. Klo. 22.00 alkaa kammottava kolistelu, naisen kiljahtelu, astioiden kolistelu tätä jatkuu noin 02 asti ja puolenyön molemmin puolin kuuluu kauhea jytky monta kertaa yössä, mitä pitäisi tehdä ? Isännöitsijä laittoi heille talon järjestyssäännöt, ei mitään vaikutusta, oisko poliisi seuraava instanssi .

      • Mokutus

        Monikulttuurisuus on rikkaus! Kauhea rasisti kun heti valittamassa, sinun täytyy muuttaa pois kun et ole tätä monikulttuurisuuden ihanuutta sisäistänyt.
        Poliisi sanoo, ei me voida mitään tehdä koska se olisi rasismia / ei meillä ole aikaa tollaseen.


      • äärirajoilla
        Mokutus kirjoitti:

        Monikulttuurisuus on rikkaus! Kauhea rasisti kun heti valittamassa, sinun täytyy muuttaa pois kun et ole tätä monikulttuurisuuden ihanuutta sisäistänyt.
        Poliisi sanoo, ei me voida mitään tehdä koska se olisi rasismia / ei meillä ole aikaa tollaseen.

        Minusta olisi oikeuden mukaisempaa toisin päin. Niin olen 80-v ja asunut talossa 30-v


    • kypsää

      Meidän yläkerrassa asuu niin ihana pariskunta,joka ikinen päivä kuulemme,
      kuinka he tömistelevät ja äänistä huomaa jopa suunnatkin,että tuosta tuohon
      kulkevat.(identtiset pohjapiirrokset).Isännöitsijä ei vaikuta,melu jatkuu jo noin
      neljättä vuotta.Kantapäillä TÖMISTELY saa jatkua...Yötä päivää...
      Henkilökohtaiset sanomisemme ei merkitse mitään .
      Toivomme heille rauhaisaa elämää seuraavassa asunnossaan ja tietty myös
      ihania tömistelijöijä naapuriinsa !!!
      Eikä se niiden tömistely ainoa häiriköinti ole,musiikit alkaa 22 lähtien,poliisi
      kun tulee paikalle,hiljaista on.................zzzzz

    • jotain asialle toime

      Jumalalle kiitos, että ostimme omakotitalon silloin 36-vuotta sitten. Muutimme pois kerrostalosta vaikka eivät naapurit olleetkaan ongelmallisia.
      Pitäisi noihin rakennusten äänieritettettävyyteen kiinnittää huomiota ja ottaa tiukempi kanta noihin häiritsijöihin. Kaikkialla näyttää kuri löystyneen ja kaikenlainen kurittomuus saanut suuremman vallan. En tiedä voisiko taloyhtiöissä perustaa jonkun ryhmän, joka perehtyisi näihin ongelmatapauksiin, kun isännöitsijät eivät siihen kykene. Ottakaa asiat esiin yhtiökokouksissa ja suunnitelkaa jo etukäteen siihen toimikuntaan kykeneviä ammattihenkilöitä.

    • Hervantakin Kelpais

      Koiraongelma on helppo hoitaa - senkus hommaat hänelle pari-DVD:llistä Cesar Millanin "Dog Whisperer"-sarjaa (kirjastosta saa neljän DVD:n paketin suomeksi tekstitettynä - tosin aika huonot ovat tekstitykset, taas nainen asialla - mutta toisaalta, suomeksi on hiton vaikea kääntää juuri Cesarin käyttämiä termejä. "Assertive", "Fight-Flight-Avoidance-Submission", jne.)

      Yhdenkään koiran ei tarvitse haukkua (separation anxiety) yksin jäätyään, jos omistaja tekee asiat oikein. Kyse on aina IHMISESTÄ, ei koskaan koirasta. Kaikki tällaiset ongelmat voidaan hoitaa, jos ihminen tekee asiat oikein (useimmat eivät tee, joten koirat kehittävät kaikenlaisia oireita, joita luonnossa yhdelläkään koiralla ei koskaan ole).

      Mitä tulee naapurien hulluuteen, niin kärsin juuri samantapaisesta ongelmasta itsekin..

      Koetan ottaa sen karman kannalta - mitäs olen ollut itse hemmetillinen äpärä muita kohtaan, niin nyt se sitten kostautuu. Tai toisaalta, saan mahdollisuuden hoitaa pois nuo pahat tekoni tunnoltani, ettei minun tarvitse kantaa niitä ikuisesti mukanani.

      Toisaalta, kun tilanne ei ole päällä, on niin helppo olla filosofinen. Mutta heti, kun jynkytys ja rappumeteli taas alkavat, hermotkin pakkaavat laukkunsa ja repiytyvät lomalle, niin että raivo pääsee kiehahtamaan tilalle.

      Huokaus. Hiton idiootit naapurit, miksi ihmiset eivät tajua ottaa toisiaan huomioon?

    • mmooii:)

      Hanki kattoosi kunnon äänieriste materiaalit.

    • veijo vehmanen

      seppo on jumala....kusi meidän hissiin ja jätti tyhjiä viinapulloja rappusiin, täytti niillä yhen rappusen kokonaan. siellä ne iloisesti kaatuilivat kun juopot saapuivat illalla vaellettuaan halki kaupungin katujen vastaantulijoita ahdistellen..,.,,..,.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe