AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kaasugrillin poltin puhki!

Kaasugrillin poltin puhki!

10 Vastausta 29 718 Lukukertaa
Mitä kannattaa tehdä, uusia poltin vai ostaa uusi grilli? Ja voiko poltinta ylipäätään uusia, kun grilli n. 7v. vanha, merkki Fiesta, niin löytyykö ' varaosia' enää mistään....

Kaasugrilli

Itsellä oli sama ongelma juuri, kysyin varaosia jotka olisivat maksaneet n.50 € sellainen malli joka sopisi kaikkiin yleisimpiin malleihin. Ostin uuden 100€ tässä on valurautainen poltin joka takuulla kestää.

Poltin varaosana

Itse ostin yleismallisen polttimen varaosana Starkilta hintaan 24€.

Soitan Starkkiin, mutta

kiersin jo K-Raudan, Hongkongin, Tarjoustalon jne., polttimia löytyi, mutta niissa on 2 poltinta= 2 putkea. Nykyisessä polttimessa vain 1 putki, joka liitetään kaasujohtoon.
Tuntuu kyllä kummalta, että varaosia ei tahdo löytyä! Muutenhan grilli on täysin toimiva. Taas tulee turhaa saastetta, jos joutuu kärräämään grillin kaatopaikalle pelkän polttimon takia.
Käsittääkseni valurautaisia polttimoita ei juuri ole ja jos on, niin ei perusmalleissa vaan sitten pitää ostaa oikea ' grillikeskus' keittimineen ja sivutasoineen yms. Tällai nen on tosi turhaa, jos suurinpiirtein paistaa grillimakkaraa lapsille ja pari kertaa kesässä grillaa pihvejä!
Toivottavasti Starkki auttaa....

Maahantuojalta

Soiatpa Fiesta-grillien maahantuojalle Truebell oy:lle Vantaalle. Huollon numero löytyy ainakin numeropalvelusta. Heiltä luulisi löytyvän ja laittaavat vielä kotiinkin postissa.

Osta uusi poltin

Juuri sain Citymarketista puhelinnumeron 09-35080060 - sieltä kuulemma pitäisi saada Fiestaan uusia polttimia, kun osaa kertoa tarkan mallinumeron (löytyy kuulemma grillin alta - itse en ole vielä numeron paikkaa löytänyt :)
Soitin numeroon jonka saitCitymarketista ja tilasinsieltä polttimen jahinta oli hiukan yli 30 euroa. Löysin numerolapun etupaneelin takaa, mutta ei se numero ole kuulemma oikea . minulla on gusto fieasta ja hän kertoi että se riittäää. toivotan onnea ettää saisit polttimen . Siinä voi kuulemma tulla sytyttäjä mukana

Fiesta kaasugrilli

Fiesta kaasugrillien alkuperäispolttimia löytyy Truebell Finland Oy:stä Vantaan Koivuhaasta.
Hinnat mallista riippuen 37 - 77eur. Katso malli grillin takana olevasta poikkituesta. Grillien kotelo on alumiini valua ja lähes ikuinen, joten polttimen ja ritilöiden vaihto on mielestäni järkevää.

hä??

Täytyy sanoa että olet pirun pihi jätkä!!!
OSTA HYVÄ MIES UUS POLTIN JOS ET KOKO GRILLIÄ..
huhhu..

joo

itellä kans poltin ruostu puhki. no teimpä sitte ite uuen polttimen siihen. pellistä vaan taittelin ja hitsailin. toimii vähintään yhtä hyvinkö se alakuperänen poltin.

jep

mulla myös puhki tuo ruostui ja tein levytyökeskuksella tulenkestävästä levystä uuden särmäyspuristinta ja tig- hitsausmenetelmää apunani käyttäen. kaasuputket laiskuuttani käytin vanhat ja tuli kohtuuttoman hyvä!
 /   /  /  / Kaasugrillin poltin puhki!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta