Hyvä jalkahoitaja, missä??

rtgb

Eli, mihin kannattaa mennä jalkahoitoon Kotkassa? Kävin siinä Keskuskadun hoitajalla (Pasaatia n. vastapäätä) noin vuosi sitten ja sen mamman TÄYSIN TEHOTTOMAAN pikku raspailuun en enää mene!
Missä siis HYVÄ JALKAHOITO?

19

7372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On ainakin yksi hyvä

      Terve ! Entinen työkaveri valmistui jalkahoitajaksi ja voisit kyselä häneltä eri jalkahoitoja. En mainosta tässä, joten katso uudet jalkahoitajat esimerkiksi Tmi valikosta. Kotkan jalkahoitajat. On vasta perustanut firman, joten en tiedä nimeä. Muistaakseni ottaa 40 euroa koko jalkahoidosta.

    • työ kuin työ

      Jalkahoitoa 21,00€/tunti. Henkilöllisyys todistettava etukäteen.

      • Hirvosen Arto

        Minulla on havaittu kalpeutta.Olen alakuloinen,apea ja pelokas.Muistini on alkanut heikentyä enkä pysty syömään kunnolla.Hikoilen herkästi ja kävelyni on horjuvaa.Myös katseeni on epävakaa.Olen laihtunut ja hengenahdistustakin esiintyy.Reisistä on voima paennut eikä näkö tai kuulo ole entisessä vedossa.Tanssitautikin on tullut tutuksi ja tunnen itseni usein löyhäpäiseksi.
        Mistähän tämä kaikki voikaan johtua?

        http://4.bp.blogspot.com/_LQBT8PyE4w4/S_jXTctkzPI/AAAAAAAAAD8/WnJEvJ0C750/s1600/kuva9.jpeg


    • Ihan kauheat känsät

      Minne siis kannattaa mennä ?

    • liisa

      siis hyvä jalkahoito on todella lääkäritalossa SALON FOR YOU .todella huolella tehdään eikä kiireellä ja samalla saa hieronnan jalkahoitotuolissa.
      euromarketin vastapäätä. ja myös edullinen kannattaa käydä

    • Merja20

      crystal station hovinsaatrissa!! . ystävällinen ja täydellinen hemmotteluhoito edullinen!

      • voltari

        CRYSTAL STATION Hovinsaaressa!!... siellä ollaan aina positiivisella mielellä ja palvelu pelaa todella hyvin. Aina hymy huulilla ja niin luonteva ja juttua muustakin kuin myytävistä tuotteista. .SUURI KIITOS ja ISO RUUSU Julielle. .Kauan eläköön tämä ihastutavaa asenne ja sinun liikkeen


    • Tutkinto vaadittava

      Kannattaa mennä jalkahoitajalle, jolla JALKAHOITAJAN tutkinto! Ei minnekkään kosmetologille jos haluaa muutakin kuin esteettistä hoitoa ja hipsistelyä.

    • Kukkkanen

      Keskuskadulla Lumo day spassa sain hyvän jalkahoidon. :) menisin uudestaan.

      • EiEnääUudestaan

        Lumo Day Spata ei voi suositella, jos haluaa rentoutua. Kävin kahdessa eri hoidossa eri tekijöillä kyseisessä paikassa ja lähes taukoamaton kälätys myös hoidon aikana. Hoitohuoneisiin kuuluu lisäksi meteli muualta liikkeestä ja sen ulkopuoleltakin.


    • heltsu

      kauneushoitola Johanna

    • Tinka

      Kävin torstaina kokovartalohieronnassa Crustal Stationissa Hovinsaarella ja Julie hoiti taas jälleen mallikkaasti jumiutuneet mukurani. Suosittelen lämpimästi tutustumaan Julien loistavalla ammattitaidolla tekemään työhön. Lisä boonuksena miellyttävä ja positiivinen tekijä

    • Jenni20

      Kävin Crystal Stationilla kasvohoidossa , johon kuului peruskasvohoito ja muutamia haluamiani lisähoitoja. Käyntini oli ensimmäinen crystalilla. Kasvohoito oli kaiken kaikkiaan miellyttävä ja rentouttava kokemus. Ympäristö oli miellyttävä ja rauhallinen sekä kosmetologi neutraali, joten sain keskittyä omaan itseeni ja nautiskeluun. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Ihanaa luxusta, ja enemmän pitäisi huolehtia omasta hyvinvoinnistaan. Todella ammattitaitoinen käsittely ja rauhallinen sekä rentouttava tunnelma. Kulmien ja ripsien värjäys on kestävä eikä kirvellyt laitettaessa. Paras! :) työn jälki oli kyllä kiitettävää, Edullinen, ihana palvelu!! Suosittelen!!

    • Huonoin kaikista.

      Crustal Station surkeaa jalkojen hiplailua.
      Ryöstöhinnat ja tympeä palvelu.

    • Veikko600

      Jenni20. Tämä on Kotka palsta ei oman liikkeen kehumispalsta.

      Ja kannattaa kehua vähän hillitymmin niin ei näytä niin härskiltä.

    • Jalat kiittää.

      Rakkaat ystäväni yllättivät minut syntymäpäiväjuhlissani lahjakortilla Crystal:´n täydelliseen jalkahoitoon. Ihan täydellinen lahja toisin sanoen, KIITOS!
      Hemmotteluhoito oli 60 minuutin pituinen klassinen jalkahoito, joka sisälsi niin jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsihoidon sekä -lakkauksen, kosteutuksen kuin rentouttavan hieronnan. Oi, oi.. Hieronta tehtiin öljypohjaisella tuotteella ja tuntui, että jalat ja sääret ihan loistivat jälkeenpäin!

    • Tyytyväinen

      Huonon kaikista??! Crustal Station surkeaa jalkojen hiplailua?
      Ryöstöhinnat ja tympeä palvelu. ? nyt on joilla iso ongelma! mitään ei voi tehdä ilmaiseksi. Minusta crustalilla saa Hyvin edulliset hinnat ja hyvä palvelu. Hän osaa hieroa, ote on napakka ja varma, mutta silti lempeä ja hoidollinen. Löytää jumitukset ja hermokiinnikkeet hyvin, osaa avata ne lempeästi. SUOSITELLEEN!!

    • Arto Hirvonen

      jooooooo..
      Minulla on havaittu kalpeutta.Olen alakuloinen,apea ja pelokas.Muistini on alkanut heikentyä enkä pysty syömään kunnolla.Hikoilen herkästi ja kävelyni on horjuvaa.Myös katseeni on epävakaa.Olen laihtunut ja hengenahdistustakin esiintyy.Reisistä on voima paennut eikä näkö tai kuulo ole entisessä vedossa.Tanssitautikin on tullut tutuksi ja tunnen itseni usein löyhäpäiseksi.
      Mistähän tämä kaikki voikaan johtua?

      http://4.bp.blogspot.com/_LQBT8PyE4w4/S_jXTctkzPI/AAAAAAAAAD8/WnJEvJ0C750/s1600/kuva9.jpeg

    • Danida

      Käyntini oli ensimmäinen crystalilla. Kasvohoito oli kaiken kaikkiaan miellyttävä ja rentouttava kokemus. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.
      Todella ammattitaitoinen käsittely ja rauhallinen sekä rentouttava tunnelma. Kulmien ja ripsien värjäys on kestävä eikä kirvellyt laitettaessa. Paras! :) Edullinen, ihana palvelu!! Suosittelen!!

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe