AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

avain

3 Vastausta 3 213 Lukukertaa
Minkähän hintainen on vw-avaimen lähettimen vaihto/koodaus??Olisi nimittäin kiva tietää koska kohta loppuu takuu ja jo kolmannet avaimet menossa....!!!

Alle 100eur

Kyselin joskus Stockmannilta kun mulla temppuili avaimet -01 Passatissa. En sitten viitsinyt vaihtaa kun hintaa oli ihan riittämiin ja avain kuitenkin toimi kun meni ihan auton lähelle, kauempaa se ei toiminut.
Valitettavasti en muista hintaa ihan tarkasti, mutta muistini mukaan se olis ollu luokkaa 70-80eur.

n. 60 EUR

Viime kesänä laitatin uuden kaukosäätö-osan omaani. Osa maksoi Rovaniemen Pörhöllä n. 45 EUR ja koodaus 11 EUR. Vertaus Suomenojan Stokkan tarjoukseen 55 + 50 EUR koodaus...

Nyt on VAG-COM ja voin koodata omat avaimeni itse...

50€

50€ maksoi uusi lähetin yksikkö koodattuna T5:n samalla kun ostin uuden avaimen 70€:lla Tampereen Laakkosella.
T5:n mukana tuli vain yksi kauko-ohjain (+yksi tavallinen avain) ja halusin varalle toisen avaimen. Auton jälkiasennetut hälyt kytkeytyvät päälle / pois päältä helpoiten kauko-ohjaimilla, joten vain yhden avaimen yhden kanssa pelaaminen on melko ongelmaista :)

Mitä tulee alkuperäisiin osiin ja merkkiliikkeessä koodaukseen, niin kannattaa muistaa, että merkkiliike lupaa 2v takuun myös varaosilleen (takuun aikana tehdyillä takuukorjauksilla ei ole takuun päätyttyä erillistä 'takuuta'), joten jos merkkiliikkeessä teetätät tuon avaimen uudelleen koodauksen sieltä ostetulle lähetin yksikölle niin antavat työlle ja osalle 2v takuun.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta