AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Tappaja-bakteeri

Tappaja-bakteeri

17 Vastausta 258 Lukukertaa
Antibiooteille vastustuskykyinen tappaja-bakteeri kylvää kuolemaa ihmisten keskuudessa. Tietoa bakteerin alkuperästä ei ole.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011053113816483_uu.shtml
terrori-isku tai sitten vain 2012 lähestyy.
Ei ole mitään pelättää, jos elämässä on kaikki hyvin, mutta jos on elämässä jotakin hampaankolossa niin sitten voi kyllä kuolema vituttaa.
Kuolemaa ei ole olemassakaan!Läski kyllä tummuu ja liha mätänee mutta henki jatkaa AINA eteenpäin!
Jokainen tulee jossakin vaiheessa elämäänsä kuolemaan halusi tai ei. Elämäntarkoitus on aina kuolema ja siihen meistä jokainen pyrkii.
Niin kyllä läski tummuu ja liha mätänee kyllä eli EGO kuolee,mutta ei se HENKI mihinkään katoa se jatkaa AINA seuraavaan läskiin ja sitten kun sinun HENKESI on valmistunut ihmisessä niin pääset sinne PARATIISIIN!
;) On se jännää
Ihmiset tuhoavat ekosysteemin paskomalla ja kusemalla. Ihmiset juovat jo omaa pudistettua paskaa ja kusta. Puhdasta vettä olisi maansisällä, mutta kun ei niin ei
Hyvä vaan että puhdasta vettä on ja se myös piilossa pysyy. Sille on tärkeämpiäkin käyttäjiä kuin kusipaskaihmiset! Juodaan me vaan omia kusia ja hukutaan omaan paskaan.
Tämäkin bakteeri on resistentti antibioteille ja aggressiivinen. Myös esim. Intiassa antibiooteille vastustuskykyistä bakteeria on jo vesijohtovedessä.

Tämähän tarkoittaa paluuta aikaan jolloin ei ollut kirurgiaa ja antibiootteja. Turha maailmanmatkailu levittää tappavia bakteeriepidemioita. Kohta lopetetaan turhat turistilennot...
kyllä se on kebabista peräisin.
jumalten ruokaa, heh
Nyt oli ruuasta puhe.
Näistä voit olla satavarma. Maailmanloppu tulee joskus. Kukaan ei elä ikuisesti.

Siispä.

Kuinka erinomaisen etuoikeutettua olisikaan elää juuri silloin kun Maailmanloppu tulee ja olla sitä todistamassa.

Niinpä toivonkin, että nämä kaksi väistämätöntä sattuvat juuri minun elinaikanani.
Raaka naudanliha on ennen ollut moisen pöpön lähde.
Joku tässä nyt mättää. Suojellaanko omia lihantuottajia?
Terroriteko. Ja vasta alkua. Salaisissa laboratorioissa on kehitelty vielä paljon pahempiakin pöpöjä. Ja jo tunnetuissa bakteereissa on karmeita tappajia jos ne ujutetaan esim vesijohtoihin.
Saksa on joutunut bakteeri hyökkäyksen kohteeksi. Joku taho on sabotoinut Saksan ruuan tuotantoa ja vaarana on saksalaisten nälkäkuolema.
Nälkäkuolema, hohhoijaa. Mitä varten kattilat on keksitty? Pöpöt kuolevat jo +40 asteessa.
 /   /  / Tappaja-bakteeri

Keskusteluhaku

Laaja haku



Facebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta