HydraFacial

1Maikki73

Huomasin että KittyCat Beauty Centeriin on tullut uusi kasvohoitosysteemi nimeltään HydraFacial. Kiinnostavalta kuulostaa, että hoito yhtä aikaa tekee puhdistuksen, kuorinnan ja vaikuttavien aineiden imeytyksen. Onko joku käynyt jo kokeilemassa? Oliko hyvä hoito?

25

18531

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • _Evelyn_

      Kävin kokeilemassa ja en suosittele. Ihan perus tuotteita käyttävät eikä siinä sen ihmeellisempää ollu. Eikä kosmetologikaan siellä oikeen tainu osata hommansa... Rahoilles saat enemmän vastinetta jos meet ostaa kaupasta putsarit, kuorinnan sekä kosteuttavan naamion ja jonku hoitovoiteen.

    • +bertta+

      Voi, tykkäsin tosi paljon. Timanttihiontaan verrattuna hellävaraisempi. Mustapäiden "puristelu" oli nopeaa. Ihosta tuli puhdas ja ihanan pehmeä. Yllättävän kohtuuhintainenkin oli se hoito. Kannattaa kokeilla itse, ei sitä muuten tiedä.

    • Sara81

      En tykännyt kyseisestä hoidosta/paikasta koska hoito tehtiin hosuen. Hierontaa ei oikeestaan ollut, mustapäiden poistoa ei tehty huolellisesti jne.

    • +bertta+

      Minulla mustapäät poistettiin tosi huolellisesti, vaikka se nopeasti tuolla laitteella kävikin. Hierontaa en halunnut vaan kiireen keskellä mahdollisimman nopeasti puhtaan ja kuultavan ihon. Varmasti hoidon saa myös hemmotteluhoitona jos näin haluaa. Se unohtui muuten mainita, että iho ei jäänyt hoidon jälkeen punaiseksi tai muuten ärtyneen näköiseksi. Kehtaa siis lähteä ihmisten ilmoille hoidon jälkeen.

      • huttentutti

        Eihän siihen hoitoon edes kuulu eikä suositella hierontaa! Ainoastaan haluttaessa voidaan hieroa hartia ja rintakehän alue.


    • Karhuliini1

      Kävin Hydrafacial-hoidossa suurin odotuksin, sillä minulla on suuret huokoset, joihin kerääntyy paljon likaa. Mustapääongelma on suuri. Ajattelin, että vihdoin pääsen eroon mustapäistä ilman kivuliasta mekaanista puhdistusta. Mitä vielä! "Puhdistus" oli hyvin nopea, mutta siihen ne hyvät puolet loppuivatkin. Mustapäät olivat hoidon jälkeen entisellään, ja pari päivää hoidon jälkeen iho on ollut kuiva ja kiristävä. Olen todella pettynyt hoitoon. Kosmetologi kehui koko hoidon ajan kallista laitetta, kuinka Hollywoodissa julkkikset käyttävät sitä ennen kuin menevät punaiselle matolle, ja sen hygieenisyyttä, koska joka hoitovaiheen jälkeen laitteeseen vaihdetaan uusi puhdas pää. Tuli sellainen olo, että paljon rahaa on laitettu laitteeseen, ja sillä on nyt sitten saatava paljon rahaa kassaan hinnalla millä hyvänsä. En suosittele Hydrafacial-hoitoa kenellekään! (En käynyt ketjun aloittajan mainitsemassa hoitolassa!)

    • morsian1

      Minulla on erittäin huonoja kokemuksia :( Kävin 2 viikkoa ennen häitä ja häissä kasvoni oli pahimassa kunnossa mitä ikinä. Poskeen tuli tulehtunut kohta, mikä on vieläkin punaisen tulehtunut ja otsa on sen näköinen, kuin sääsket olisivat purreet. Kutina oli paha hääpäivänä. En tiedä, mikä tuo punainen patti oikein on. Rahat meni kankkulaan kaivoon ja meikkaaja sai tehdä töitä, että morsian oli kaunis..Kaduttaa ja paljon.

      • hillamaria2

        Ennen häitä tms. tärkeää tilaisuutta ei kannata käydä hoidossa mitä ei ole koskaan aikaisemmin kokeillut! Tämä pätee hoitoon kuin hoitoon. Kaikki ei sovi kaikille ja allergisten reaktioiden mahdollisuus on aina olemassa.


    • morsian1

      Kosmetologin mielestä oli hyvä aika käydä 2 viikkoa ennen häitä, olihan se uskottava..

      • hollolastahollaan

        Voi käydä vaikka päivää ennen häitä, jos hoito on kerran kokeiltu ja hyväksi todettu, mutta en menisi mihinkään hoitoon ennen tärkeää tilaisuutta ellen siinä olisi aiemmin käynyt. Sanoohan tuon jo järkikin.


    • morsian1

      Järkikin... Täytyypä sanoa kyseiselle kosmetologille, että käyttäis järkeä ennenkuin alkaa ehdottamaan tälläistä 2 viikkoa ennen häitä ;) Nyt olen saanut hoidosta ruusufinnejä, täten mainittakoon. Täytyy ihmisten saada tietää hoidon "toisestakin puolesta"..olen kuullut vastaavanlaisia kokemuksia. Toisille käy, toisille ei..se siitä !

    • olentätämieltätästä

      Ruusufinni on krooninen sairaus ja sitä ei mikään kasvohoito aiheuta. Olisikohan kesän aurinko ja häästressi aiheuttaneet sinulle iho-oireet. Pidän sitä todennäköisempänä kuin kasvohoitoa. Erikoiselta kuullostaa, että kaksi viikkoa hoidon jälkeen juuri hääpäivänä hoito tekisi ihon pahimmilleen. Kyllä se hoito olisi aiheuttanut oireet ihan heti eikä kahden viikon kuluttua.

    • morsian1

      Niin, minä kirjoitin että häiden aikana oli PAHIMILLAAN..ELI tarkoitin ilmaisulla, että oireet alkoi heti häiden jälkeen. Olen saanut diagnoosin, että voi olla kysymyksessä ruusufinnin "sukulainen"..niitäkin on ainakin 4-5 lajia. Eli kiva, jos joku on saanut avun hoidosta..minä en saanut. Näin se vaan menee ;)

    • +ss+

      Ruusufinnin sukulainenkaan ei tule kasvohoidosta:)

    • suksi vitalikseen

      Voi jukra, tuskin pysyn nahoissani!

    • Kosmeopiskelija

      En ole itse vielä kokeillut hydrafacialia, aion kyllä. Suomenkielisillä sivuilla sanotaan että hoidon jälkeen iho voi puskea epäpuhtauksia päiviä (jopa sen pari viikkoa) että vähän väärin se kosmetologi ehkä neuvoi. Kannattaa tosiaan kokeilla ajoissa (väh kuukausi ennen) uusia hoitoja ennen tärkeitä tapahtumia. En halua syytellä ketään, ihan vinkkinä muille jos haluavat kokeilla. :)

      Ja tätä epäpuhtauksien puskemista tapahtuu useampien kuorivien hoitojen yhteydessä. Ja reaktiot ovat aina yksilöllisiä, parhaat tuotteet ja hoidot itselle löytää vain kokeilemalla. Ammattilaiset vaan ehkä osaavat ohjata vähän oikeaan suuntaan niiden kokeilujen kanssa.

      Omaan korvaani hoito kuulostaa toimivalta ja lähipiirissä on tyytyväisiä kokeilijoita. Viimeisen sanani osaan sanoa vasta kun olen kokeillut. Meinaan myös poikaystävän pistää kokeilemaan.

      Morsiamelle sympatiat, mikä lie aiheuttanutkaan ihon ärtymisen niin mukavaa se ei ole koskaan. Tämä hoito ei ollut sinun ihollesi hyvä, toivottavasti löydät avun ja ihon kunto paranee.

    • Kutisevaiho

      Minä kävin pari päivää sitten hydra facial kasvohoidossa ensimmäistä kertaa. Iho punoitti reippaasti hoidon jälkeen ja nyt kutina ja kirvely on sietämätöntä:( Esim.KittyCat:in nettisivuilla sanotaan että voi lähteä suoraan hoidosta töihin. Ei minun kohdallani, eikä vielä seuraavankaan kun ei tämän karmean kutinen vuoksi saa nukuttua..

      • Anne

        Minulle kävi samoin! Hoidosta seuraavana päivänä kasvojen iho oli turvoksissa ja hehkui punaisena, kutitti ja kirveli ja leuka-alue oli täynnä pientä röpelöistä näppyä. Ei tullut mieleenikään lähteä kotoa ulos. Kolmantena päivänä hoidon jälkeen vielä ihoa kiristää, pahin ihon kuoriutuminen on loppunut, mutta kasvot punoittavat raikkaasti... Kosmetologi totesi nähdessään, että onpa hurjan näköinen... Hoito on siis varsin järeä, joten ei kannata uskoa kaikkea, mitä siitä hehkutetaan. Tässä vaiheessa olen itse hyvin pettynyt, enkä voi suositella hoitoa kenellekään tutulle.


    • Tyytyväinen

      Wow, pintarypyt hävisivät ja kasvojen punoitus hävisi tunnissa. Ihana hoito!

    • Anonyymi

      Kävin Hydra Facial hoidossa pari päivää sitten. Ihoni ei ole koskaan ollut niin huonon näköinen kuin nyt hoidon jälkeen. Piti olla Anti-aging hoidon mukainen. Mutta kyllä tämä on Aging hoito. Iho on hiukan turvonnut ja epätasainen. Turvotusta on myös silmissä ja silmänaluksissa. Ryppyjä on enemmän kuin koskaan aiemmin (ei niitä juuri ollut aiemmin). En voi suositella kenellekään. Toivon että ihoni toipuu tästä hoidosta. Miten on mahdollista että tarjoavat tällaista todella kallista hoitoa, eivätkä ota mitään vastuuta tuloksesta. Monissa maissa tämän hoidon tekevät ihotautilääkärit.

      • Anonyymi

        Kävin Hydrafacial-hoidossa puolitoista viikkoa sitten, kokeilin kun hoitosarja on tarjouksessa. Vain hyvää sanottavaa. Hoito oli kivuton, kasvoihin ei tullut mitään reaktioita. Pienet ihohuokosten tukkeumat, joita ei puristamalla saa pois, ovat vähentyneet, samoin ihomadot. Pian on toinen hoitokerta. Odotan kiinnostuneena , kuinka kauan iho pysyy puhtaana tämän jälkeen, kun huokoset on toivottavasti saatu pohjia myöten puhtaiksi.


    • Anonyymi

      Taustalla 30 vuotta aknea ja iho-ongelmia. Muutaman hydrafacial-kerran jälkeen iho sileämpi kuin koskaan. Mutta en ehkä suosittelisi herkälle iholle. Oma ihoni on käynyt kovan koulun roaccutan-kuureista lähtien eikä ole hydrafacialista moksiskaan.

    • Anonyymi

      Näytin parhaalta itseltäni tuon hoidon jälkeen. Vaikea uskoa, että puhutaan samasta asiasta. Minulla todella kuiva iho. Ehkä hoitoloissa eroja?

    • Anonyymi

      Tekijöissä eroa. Odotan, että tämä Noora palaa äitiyslomalta. Hän, kun tekee niin iho puhdistuu kunnolla. Nyt eilisen käynnin perusteella (toisella tekijällä, sama paikka) iho on kuin raastinraudalla vedetty. Muutenkin huomasin isoja eroja palvelussa. Jaloilla voi aina äänestää. T.KK

    • Anonyymi

      Vanha on ketju jo, mutta minulla myös positiivinen kokemus HydraFacialista. Ainakin jonkin aikaa ensimmäisen hoidon jälkeen iho oli todella hehkuva ja tasainen. Aika näyttää, saako sarjahoito jotain pitkäkestoisempaakin tulosta aikaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe