AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / KiSSaLLe NiMi?

KiSSaLLe NiMi?

127 Vastausta 50 365 Lukukertaa
Keksikääs mun tulevalle kissalle nimiä!
En vielä tiedä onko se tyttö tai poika mutta laittakaa PALJON nimi ehdotuksia! Kiitos.. =)
(Tykkään eniten sellaisista tyhmistä nimistä, esim. Kerkko) x)

Niin..

Jos se on tyttö, Fiina
Jos taas poika, Leo.

Vaikka ne ei oo " kerkkomaisia" ;))

Onneksw olkoon kissasta! Kunpa mäki saisin kisun,
mutku sisko on allerginen...

Kiitos

Kiitti, toi Leo oli aika hyvi nimi.. =)
Voi, mut otat sit sen kissan ku muutat omaan kämppään.. =D
KATTI ON PARAS NIMI

mooi

must Pate on hieno nimi xD taik sitten Leevi Kaisa tai semmonen ..... mun kissan nimi on maisa älä laita sitä nimee xD

allergia ei paljon haittaa

Äiti on allerginen (asun vielä äidin kanssa) ja sain kissan koska jos kissa on ulkokissa ja ei asu kaupungissa niin ei paljoa haittaa koska maalla on ylensä ulkorakennuksia jote meilläkin saitettiin kissalle ihanan lämmin peti pahvilaatikkoon ja pahvilaatikko vaikka puuvajaan.
Baba tai luna tai kerppu kerttu kerpsu
Yuki ( lausutaan juuki ) tai sakura :3

Tää on hyvä!

Rollo!

täällä

mun mielestä tollaset normaalit nimet on tylsiä tyyliin.. misse, pörri yms yms. mun mielestä vois antaa ihan tällasia "tyhmiäki" nimiä tai erikoisia eläimille... joku esim. keijo,pertti...hahah...
gudde
toolu

nimii..

Mä annoin mun liskolle nimeks Leopatra (siis oikeestihan Kleopatra on joku faarao) ku joku meiän luokal luuli just et se Kleopatra on Leopatra. Se on kyl aika pitkä nimi, mut mun mielest se on aika hassu.. Sit toinen lisko on Nilliini (se tuli kait vaniliinisokerist jotenki..) No noi ainaski oli tosi tyhmii..(: Yhen mun kaverin kissan nimi on Nalle. Joo, koita keksii joku järkevä..

Misse

Mun siskolla on kaksi kissaa. kummatkin poikia. toisen nimi on eetu ja se on valkoinen ja toinen on taas misse::DD::D:D:D

ehdotuksia

Hugo,Vellu,Nicky/Niki,Mokki,Ginger,Luukas,Ukko,
Otto,Sirre,Nipsu,Lara,Mimmi,Romeo,Lumikki,Felix,
Peppi,Honey/Hani,Vili,Piitu,Leevi,Zeus =)

Vähän hassuja ehdotuksia osa, mutta itse valitsisin noiden joukosta, sillä en haluaisi lemmikilleni nimeä joka kaikilla jo on.

ehdotuksia vielä

Nimittäin Rasmus olis mielestäni kiva ja Funi, mut siitä tulee liikaa mieleen Miljonääri Jussi =)

Tjooh.

Tää nyt oo varmaan sitä mitä sie etit mut yhen tutun kissan nimi on Enkeli, ja se on miusta tosi hellyttävää jotenkii. :)

Läsö tai Lutka

sukupuolesta riippuen...

Kiitti

Kiitti kaikille, lisää nimiä tietenkin voi laittaa mutta näistä nimistä mä ottaisin:
Vili,Zeus,Leo,Niki tai otto...
Nikiä en ehkä viitsi ottaa koska kaverilla on pupu jonka nimi on Nikki ja kaverini pikkuveljeä sanotaan Viliksi.. xD
Mutta mietin vielä.. =)

Koira

koira

auttakaa

eikö igor oon hyvä

Tää on hyvä nimi..

Mun mielestä Elvis olis ihan hyvä!

Nimiä:

Tyttö: Viivi
Poika: Wagner

nimi

mulla on koira vivi kissasta oli taroitus tulla wagner mut ku oliki tyttö tuli eevi
Meijön kissa taas piti olla Viivi mut sii tuki Wagner:D

HAHA

Mun kissan nimi on RasmusNalle ja toisen kissan nimi on Karvinen

Nii joo

Sain sen kisun vasta 14.5.2007 .OK. XD nii sen nimi oli RasmusNalle

lol

karva kasa tai pallokala:D

Kissallesi nimi.

Jos se ois poika.. se vois olla joku näistä:
Kippe, Masi, Zorro, Herkko, Eemeli, Mumina, Nappi,Tiuhti, Suhina, Ville, Kishop, Kille ja Sande.
Ja jos taas tyttö... niin vaikka:
Viuhti, Mirkku, Missu, Oona, Olivia, Sofia, Inka, Pikke, Lise, Lumina, Onmur.
Mulla ittelläni on 5 kissaa. Ne on Hukka, Pökö, Viiru, Sam ja Leppejep. Sitten on koira, Kimishumi. Sitten on kuusi heppaa... Ne on Ville, Inka, Fusibell, Samantha, Sylvi ja Prinssi. On myös poni, Germanni. Sitten on 8 ikiomaa kultakalaa. Kulti, Kulta, Kultu, Kulte, Kuiskaus, Menninkäinen, Prinsessa ja Pikkukettu. Mun isällä on 2 työheppaa. Mun sisko Sarianna keksi niitten nimet kun oppi puhumaan. Ne on Kukka ja Liljan kiitos. Se Liljan kiitos tuli siitä, kun Sarianna yritti sanoa luojan, eikä se onnistunu. Mun isosisko joka rakastaa mäyriksiä, omistaa niitä 4. Mä sain keksiä yhdelle sen karkeakarvaselle mäyrikselle nimen. Sekin sano että sen nimen on oltava "tyhmä". No se on sitten Mustikkatassu. Ne kolme muuta on Pikke, Puppe ja Senni. Sitten sillä on suursnautseri Mustapippuri. No mutta enään ei ollakkaan kissojen nimissä. Mun kissojen, koirien, kalojen, heppojen ja muitten eläintenkin nimiä saa käyttää.

kiitos

Me saadaan 2kissaa. Tyttö ja poika me keksittii jo tytölle nimeks viiru mut sitte tulin ettii pojallekki nimee ku ne on siskoksia nii jos niillä ois saman niminen nimi. Niin löysin nuo tiuhti ja viuhtu. Pittää vaa mennä ehottelee nimiä vanhemmille :)

S-kirjain

Kissan nimessä kannattaisi olla s-kirjain, jotta kissa tottelisi nimeä hyvin...

LALAA

Jos et tiiä onko se tyttö vai poika laita homo lesbo transu KALLE :)

Nimiehdotuksii!

Mä sain just tyttökissan ja se on Miisu :) :). Mut tässä muitaki nimiehdotuksii: Rusina, Sylvia, Lissu, Misse, Susu, Sanni, Siina, Ruusu, Ruusa, Silkki, Sissi, Vinkki, Sohvi, Siiri, Rusetti, Tipsu tai Nipsu.

:D En tiiä oliks sopivii mut noista mä valitsin sen Miisun!!

viel 1 nimi...

Nii siis 1 nimi viel ja se on.. : Sisu!!

Rusina

Rusina oli mun entisen marsun nimi :D Ja se oli jotenki sopiva sille, se oli semmonen rusinan värinen ruskee-musta. Ja Kille joka on täällä myös mainittu oli mun entisen toisen gerbiilin nimi, sen veljen nimi oli Mauno. Mäki hankin kohta kissan, mutta sen nimeä en kerro ettet vaan anna samaa..;)

???

Musta nipsu ei käy kssalle nimeks sen takii ku oon tottunu et meidän koiraa sanotaan nipsuks =) kyllä se varmaan muuten kävis, ja sit viel tiiän marsun, jonka nimi on kans nipsu, nii se olis varmaanki aika outo,ja meillä on toinen koira jonka nimi on Ressu, se on tullut tenavista se nimi =) ja tänään me haimme kissan, ja sen nimeksi saattaa tulla oliver, aristokattien mukaan, vai olikohan ne ees aristokatit mut kumminki =)

Kissalle nimi

kissasi nimeksi voisi tulla Nalle-Puh tai Sini.

Erikoista! XD

Nallepuh olisi aika erikoinen nimi kissalle, mut olisi se kai ihan hyväkin, se riippuu kyllä väristä, sillä jos antaa karvisen nimeks kissalle, nii musta sen pitää olla myös sellane oranssi kissa =) mutkarvinen on tosi hyvä kissan nimi!!!!! sitku me otetaa oranssi kissa siit tule heti karvinen tai joku ;D

tämä:

Tiuhti ^^

njimii

Mun kissojen nimet on : Misu, Manteli, Tiikeri ja Eemeli
Koirien: iitu ja Vili. :)
Nyt pitäs keksii 4 pennulle nimet mutta viellä vähän vaikee ku en tiijä onko pennut tyttöjä vai poikia ku ne on vasta 5 päivän ikäsiä ni en oo jaksanu viellä ees tarkastaa kun kuitenki katon väärin :)

nimii

rölli, tikru, romeo, boris, pikke, pepsi, pipsa, pepe, dumle, torsti, taavi, piki, valtteri, domino, puppe, takku, pörrö, leevi ja karvinen :D

=)

tässäpä muutamia aivan fantastisia nimiä vaikka itse sanonkin. (tosta ''fantastinen'' sanasta tuli mieleen että hyvä nimi olisi myös fanta =D)

TYTÖILLE :
Kira,Luna,Nekku,Neppari,Nuudeli,Tilli, Pekko <3

POJILLE :
Manu, Vanu, Vili, Sulo, Mosse, Leo, Tofu, Vinski, Vinsentti, Alpo, Vimpula, Hessu, Samba, Rumba, Roope, Felix, Kille, Pulla, Onni, Oliver, Mölli <3

mielestäni jotenkin helpompaa keksiä pojille :DDDDDddddd suosittelen oikeesti lämpimästä jotain näistä koska ne on aika harvinaisia ja persoonallisia. varsinkin nuo tytöistä noi neppari ja tilli =) pojista mosse vinsentti vimpula rumba samba ja mölli =) möllin keksin itse :D

KIVA JOS OLI APUA TÄSTÄ VIESTISTÄ ;------)

vastauus

neppari on ennemminki koiran nimi musta =) mut kaikilla on oma mielipide, ajattelen asian sillä tavalla siksi, koska kaverillani on koira nimeltä neppari :D
Meillä on kyllä ollut tyttökissat jotka on Samba ja Rumba. Sopinut niille hyvin.

Kisulle nimeä

Mulla on kaksi poika kissaa ja nyt isäni on ottamassa omaa kissaa kun on pakko ettei sitä tapeta. Mä ottasin sen muuten itelle, mut kun äiti ei halua enää yhtään meille. Elikkä kissa on muuten minun, paitsi se vaan "asuu" muualla. Sille pitäs mun keksiä nytten nimi, mut kun se tulee jo luultavasti tänään tai huomenna niin ei täältä kerkee apuja niin äkkiä tulla, mut annan oman nimivinkkin jollekin muulle!
Minusta semmoset normaalit nimet kuten: mirri, tassu, ... on tylsiä. Samoin myös ihmisten nimet. Kun mietin aikoinaan omalla kissalle nimeä, niin isäni semmosena huumori-miehenä sano sen nimeksi Mauri!! Mä nauroin kamalasti ja nyt aina kun se tulee meille niin sanoo et: Missä se Mauri on!

Mun kisojen nimet on Masi ja Miisu isällä on joskus ollu semmoset kissat kuin: Larha ja Cat Cat.
Jos etsit tyhmiä nimiä, niin olisiko vaikka tauno, tai vaikka tahvo hyvä? x) :3

NIMIÄ?

Me käytiin hakemassa tänään kissa, mutta nimeä ei vielä ole päätetty, mutta ehdotuksia on kyllä tullut! olisiko tyhmiä nimiä Tauno, Tahvo tai joku tämän tapainen? XD jos se on tyttö niin Liisa, Matilda tai joku?
Felix, Oliver, laku, Amadeus, Peikko, Pörri, etc. etc. noi ei oo tyhmiä mut ihan hyviä muuten on!! ainakin minun mielestäni!!!! :] ;) oletko jo löytänyt kissallesi nimen? =)

annoin

omalle kissalle nimeksi: Kisu

kivoja nimiä

Allu, Sara, riippuen onko tyttö vai poika.

ei pahalla

mun mielestä kissalle ei sovi "kisu", koska kissa ja kisu tarkottaa niinkun samaa asiaa......
ei pahallla koska meijänkin piti laittaa kissallemme nimeksi kisu ja totesin tämän.
mutta nyt kissamme on viiru!

HallahAllahAllahAllahAllahAllahAllahAllahAllahAllahAllahAllahAll

Kokeile nimeä Halla, mutta varo huutelemasta peräjälkeen kovaan ääneen sen nimeä ulkona ollessasi. :)

pojulle nimi

nyt kirjoitan tänne keskelle palstaa, mutta meille olisi tulossa ragdoll poikatai tyttö, otamme ensimmäisen hyvän ehdotuksen ja asialla on kiire! mutta ei mitään tyhmiä, vaan suloisia, hauskoja!(:
sille tulevalle pojalle tai tytsille olis nimiä: Maukka, Mauno, Milli, Molli, Mini, Sintti, Silakka, Siku, Miku, Santtu, Osku, Siima, Nopsa, Nini, Andriana, Panda, Pandis, Driana, Diana, Pahva, Sohwa, Lolly, Pop, Poppi, Peppi, Pandora, Orestes, Ore (lausutaan Oore), Illi, Alli, Bänä, Donna, Puuga, Fuuga.

Sitten sulle joka kirjottaa keskelle palstaa (nimenä: Apua tarviin nopsaa) niin sille kissalle nimiä: Tyttö: Puuga (sopii pojallekkin.), Casvis, Viskas, Viekas, Villy, Ore (lausutaan Oore.), Dana, Zaza, Ziim, Sims, Sima, Salla, Sini, Valtsu, Miisu, Valko, White Cat, Angel ja Annabel. +Tytsy.

Poika: Uula (sopii myös tytölle), Goises, Kroissantti, Xew, Remu, Rytty, poitsu, Kattila, Kiisu ja Onska.

kiitti paljon!

kiitos Pandis! oli todellapaljon apua, ajattelemme tuota villyä... lisää ehdotuksia vaan!

ghjghj

maukka, mauritzi??
Mun mielestä mustavalkoiselle kissalle sopisi nimi PANDA

Tässä mun ehdotuksia :)

Ettei kisun nimeks tarvii tulla sitä perus Mirriä :DD... Oman mussukan (XD) nimi on Pekka (Peku) mut ei oo ite annettu, oli jo valmiina ku sain... Eli siis tässä:

Poika: Peku, Ringo, Karvinen, Zorro, Barnabus, Wagner, Onni, Kamu, Papu, Nalle...

Tyttö: Helmi, Kati, Siru, Viivi, Viiru, Em, Nalle...

Kannattaa antaa lyhyehkö nimi nii kisumirri oppii sen helpommin ja totteleekin sitä. Onnea kissan saannissa!!

yks kiva nimi...

meillä ku oli kissa nii sen nimi oli Axu :) se on must kiva nimi ja vähän erikoisempi. myös lyhyt nii helppo oppia

meijän killit

Miun rakkauteni nimi on Hercule <3 Vaikka se onki tyttö. Keksin jo aika päiviä sitte, että tahon Hercule-nimisen killin, ja kun vihdoin tapahtu se ihana asia et meirän Hippu sai pentusia niin sen miun lempparin nimeks tuli sitten Hercule. Tai lyhemmin Herkku. Miun sisarukset keksi niille kolmelle muulle nimet: Mörkö (josta uudessa kodissa tuli Vichy), Romeo ja Mihmiau (Mihmi). Veli ehotti läpällä Mihmiaun nimeks Perunamaata, josta sisko ei ollu yhtään innoissaan, mutta lopulta kun oltiin noita nimiä antamassa niin tää sisko sano että no kyllä se voi olla Perunamaa :DDD hahaa, vieläki repeän ku ajattelen sitä :)
bumba,bambu,paukku,pouru,kippo,hippo,hemuli,tohveli,bössi,jumbo,tupu.. enjaksa enää keksii enempää , toivottavasti kissalle löytyy nimi
Kumpa minäkin oisin ollu tuollon 2004 täällä suomi kaks neljässä. ; )

Nimi jota ei varmasti kenelläkään ole on:

Yoda.

Hyvä nimi ; )))))

Ai niin!

Niin, kissa-tyttömme nimeksi tuli Villy(: Kiitos Pandis, ihania nimiä! (Villy näyttääkin ihan Villyltä, katsokaas kuvia sinisistä colourpoint ragdolleista)

vai ei kenelläkää?

nyt ku sä sanoit Yodan ni kohta se on kaikilla (paitsi niillä kenellä ei oo lemmikkiä) joten jos ittelläs on Yoda ni........ no kohta kaikilla kavereillas on kans!
miuku, mauku, tuihku, tessi, messi, kela, mela, musti, mirri, laikku, maikku, tikru ja sit ööö tuhkimo, valkku ja mikki
Täs ois pari.. Luke, Romeo, Hugo, Rori ja nartulle Suki, Kida ja Nemesis :)

Laskiaispullien valmistus

Eija Annikki Nuuskapeke Mela Suonikohju Adolf Joseph Hermann Teuvo-Peräsuoli Anniina Lumi-Tuokkolanpaska Seija Åke Mitokondrio
Rolle!

tällänen

Epeli ois kova jos saisin kissan nii siit tulis mut en saa ku muu perhe allerginen:(
O'malley

kissa

keksikää nyt mun kissaalle nimi!!!!!!!!!!!!!!(poikakissalle=)

Disney

Itellä kans sama nimi ongelma, mutta Disney-hahmoista voi miettiä. :) hauskoja!

me saadaan kissa viim 15.7

meille tulee poikakissa ja sen nimi ehdotus olis jallu tai jose
koska meijän kaikkien kolmen lasten nimet alkaa j:llä niin äiti sano että sen kissan nimi pitää alkaa sillä j:llä .
enkä myöskään tykkää hirveesti että kissan nimi on ihmisen nimi. =) makuasia sekin.:D
: D kissan väri on valko ruskee oranssi en tiiä rotua mutta.... <3333333 oisko jotaki ehdotusta miten kannattais tehdä kun äiti ja iskä on töissä ja me koulussa että kissa pärjäis? eikä pissais joka paikkaan. : ))
mun nimi ehdotuksi vois olla vaikka : jakku,sepe,kukkis,seppelin,jorma,markus,jepulis,jusu,miska ja mirri.
ei oikein hyvii mutta menettelee..... ; DDDDDD
Juan Sanchez Villa Lobos Ramirez, tai Ernesto Julio Rafaelo Santesto, tai Kimmo.

Nimiä.

mm.Litz, Latz, Vili, Tuffu,Viiru,Miiru, Miro

Mulle tulee pian Oranssi Karvisen näköäinen kollikissa. Onko nimi ehdotuksia. Mä oon aatellu et siitä tulis NAPOLEON, mut en enään tiiä.

nimiä!

meil olis tälläne harmaa poikakissa joka on harmaa ja siinä on viiruja. emme oikeen ole kekkiseneet sopivaa nimeä jiten voisitko auttaa ;D :=)

Kolme ykkösnimeä

1. Homo
2. saatana
3. Sitrus-Esa

NIMI MUN KISSALLE

antakaa poika ja tyttö nimii jotain erikoisii ku en haluu ihmisen nimii...

Kissan nimi

Tuttujen kissat on nimetty tyylliin Samoa,Bahama,Tahiti ja toisessa pentueessa oli Liinus,Lenni,Lennart.
Meidän pennut ovat Nekku ja Muska
meiän lemmikit luca, pampula ja sokeri. Otamme ehkä vielä yhden kissan, haluaisin jonkun yhtä persoonallisen nimen. :D
xD sitrus-esa

Tää ois hyvä..

tiiän aika erikoisia nimiä: Luspe, Mölli, Latz, Litz (mun kissalla ainaki, tarkottaa thaimaalaista hedelmää) Kismet, Misu, MotoMoto, Mutco, Kökkänä.. :)

nimii

manu,nöpö,reino tai vili

kisuuuu(:

ja tulevan kissanpentuni nimeksi annan Kekkonen, ELÄPÄ VARASTA SITÄ NIMIEE ^^ (:
Mut ehotuksia:

Rambo, Timppa, Kapu, Roki(koiramainen mut mitävälii?(:, Purjo, Parsa( naurettiin kavereiden kaa et joku huutelis vaa ovel "PURJOO, PARSAA, SISÄÄN", Mokoma, Kihveli, Söpö, Sulo, Nalle =D

Kaikkea sitäki.

tietokonefani voi tietenkin nimetä kissansa...

Kompressoriksi, Kovalevyksi, Tuulettimeksi, Näppäimistöksi, Näytöksi. =D

key

Kissan nimeks :Key sit sanot sille elä keystele
Pöö!!!! Jeppänen tai viagra tai tamperelainen pena olis hyviä! tai sitten Tantta,Nysäputte ja Hanniball
Timo, Urho, Kalevi, Jussi
Mun kissa on poika joka on maatiaikissa ja sen nimi on Repekatti mut sitä sanotaa Repeks
Nuppu, Masa, Patu, Kerkkko (kolmell oolla!), Kukkamies/nainen, Kisumies, Nuupelo, Sasu, Jessi, Nepone(n), Söpökisumisuliini, Roope, Ropsu, Musti, Valko, Kukka, Pena....
Sipulikikkeli.
XD oikeesti kuolen nauruun . Sitrus esa, tamperelainen pena, hanniball, kovalevy, sipulikikkeli

Ahahahha te tapatte mut
Alakerran Fanni <3
Omppu, Tiitus, Omar, Neo, Panda, Halla, Mustis, Julle, Lilo, Lady, Star. Älä anna mitään tylsää tavallista :D
Tässä nimiä,lara ,milla ,janina,fanni,aadalmiina,nanna,sara,saara,roosa,pinja,vilja,serafiina,jonna,pauliina,emilia,amalia,elina,selina.aleksi,matias,timi,eetu,akseli,kimi,lauri,jiri.
Valitettavasti tossa mun kirjoituksessa ei näy kaikkei nimei ,8 ainakaan mun tetokoneella ei näy.
Toi 8 ei kuulu tohon
tarvitsen poika kissalle nimen! tällä hetkellä kissalla on nimenä Otso, mutta itse en pidä kyseisestä nimestä.. mielellään lyhyt nimi, enintään 5 kirjaimeinen. Kissa näyttää aivan karviselta, mutta haluan vähän erikoisemman nimen kuin karvinen, sillä se on jokaisella oranssin ruskeella kissalla.. Joten olkaa kilttejä ja auttakaa minua ja Otsoa keksimään nimi! :)
no ite tykkäisin rollo,Misse,mosse sampo.no ei kovin hyvii mut ku en keksi kovin parempii
itse annoin kissalle nimeksi Uknuk. (luulimme että se oli poika) mutta tyttö olikin ja kissan pentujen nimet on:
Poika: Phileas Fogg
Tyttö: Passepartout
Poika: Ringo
Poika: Tetsu
Tyttö Yuuki
Pena.
Itse aion omalle kissalleni antaa nimeksi Maija :) jotenki vaan tuntuu kivalta ja tykkään tuommosista ihmisten nimistä, joita en ainakaan itse usein kuule!
Tässä mun mielestä kivoja nimiä kissalle!

tytöille: Lumi, Lumikki, Venla, Säde, Noela, Ruusu, Aurinko, Nella, Nelli, Soma, Tytti

pojille: Oliver, Tiikeri, Tikru, Tyrsky, Myrsky, Niilo, Nalle, Elmeri, Mikki, Hannu, Hansu, Katti, Kaapo, Kissu, Veeti

Tulevan siperiankissan nimeks tulee joko Nalle tai Tikru! :)
Mun mielestä Mona on tosi söpö koska meillä on semmonen mustan värinen ja kissa jolla on tosi tuuhee ja pörrönen. Sen nimeks olis tullu Pörrö tai Pörri.

Mut näit nimii: tytöt: Selma Siiri Lyyti Mona Iiris Liri

Pojat: Vellamo Axu Axel Duma
NÖPÖ KISU MISU SISU RISU NOKI-NENÄ
SALLI TASSU NESSU TESSU HESSU MAUKU
MIUKU TÖPÖ LILO MILO MAY MAUKU
PAHVI TOHVELI SOFFE NOFU LOFU
Monaco ja ranska pervonen

Kattokaa hetaliaa
UOLEVI on aika jännä nimi :)
HOMO on paras 4 ever!
Mulla on 2 ihunaa kisuu: Nöpö ja Söpö... joo, on kyl vähän tollaset nimet, mut awwwww<3<3<3
nimien top-5:

5.Pippeli
4.perkele
3.homo
2.Anaali
1.Terska
Kissan nimi vois olla:Harmi/Harmu, lapatossu, jättiläisen käpälä, mustikkatassu,pertta,vinku,mimmi,karvinen,tössykkä,tossukka,töppönen,laku/manteli ja mölli.....
Siinäoli jotain nimiä toivottavasti kelpaa!! :))
Laita nimeks vaikka Masa, Karpo, Maisa, Uuno. :D
Paras nimi! KIURELI!! <3
Raita-Karpo tai Urpo Leppänen :D
Kootio :) hassu nimi mutta lapsen keksimä ja periksi ei anna!
Poika: Oscar, Julio tai vaikka Misse...

Tyttö: Iiris, Minni tai Sissi/Siiri
Jos on poika niin brutus <3333
Sitrus esa
Onpas pitkä viestiketju.
mut joo, yhen tutun kissan nimi on Pentti. ja se on siis tyttö :D Meidän äitin naapurustossa hengailevan mustan kissan nimi taas on Vladimir tai lyhyemmin Vladi. hauska nimi kissalle. kaverin isoveljen kissa on Pesonen (koska perheessä oli jo viiru-kissa) Kummallisin nimi kissalle on taas ollut P*sk*-Jalka xD
Meillä on ollut useita kissoja ja niiden nimiä on ollut mm. eetu, roosa, tikru, miisu, velmu, nuppu, bonie (lausutaan booni. tai kuten iskä sanoi, ponka :D), aliisa, ja pienen väliaikaisen löytökissan nimi oli elly

Mutta kun hankin itse kissan, ja varmaan pojan, sen nimeksi tulee elmo. tai joku muu :D
Hei, olen retardi ja kommentoin kymmenen vuotta vanhaan artikkeliin.
Tässä jos joku haluaa kissojen nimiehdotuksia:

http://koti.mbnet.fi/~stinger/catnames.php
Tossa valtava määrä kissojen nimiä, mutta joukossa on ihmistenkin nimiä:

http://koti.mbnet.fi/~stinger/catnames.php
No just tuli kaks kertaa... :D
Ruotsissa oli joskus joku, jolla oli kaksi kissaa. Toisen nimi oli Katt, ja toinen oli Katten. Juttu on tosi.
Suomessa oli joskus joku, jolla oli kaksi kissaa. Toisen nimi oli eräs kissa, ja toinen oli tietty kissa. Juttu on tosi.
Petri, hyvä nimi kissalle!
Ite koitan tässä saada äitini ostamaan minulle kissan. Tässä vähän nimiä,toivottavasti löydätte lemikeillenne kivat nimet. Omalle kissalle annan varmaan onkun näistä, Löllö,Nöpö,töpö,Babo,Funi,Bamba,Dina,Dana,Dona,Mölli,Milli tai Laku.
Kismet olis hyvä nimi tai porri
Minttu tai taika jos naaras. Jos uros nii Paavo
(pesusieni)
 /   /  / KiSSaLLe NiMi?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta