KIITOKSET KARI ILKKALALLE

Jari622

Leo Leppänen kommentoi:
3.6.2011 6.58
JULKINEN KIITOS KARI ILKKALALLE!

Yrittäjä Kari Ilkkala on tehnyt erinomaista työtä tonkiessaan ulkopuolisena kaupunki-konsernin muutamia talousasioita. Siinä on kuntalainen laittanut pyyteettömästi persoonansa likoon kaikkien veronmaksajien puolesta.

Tehtävä on vaatinut ammattitaidon lisäksi sitkeyttä. Kari on tietysti kohdannut epämiellyttäviä ja vähätteleviä reaktioita byrokraattien ja poliitikkojen taholta.

Olen päätellyt neljän vuoden ylimalkaisen netti- ja lehtiseurannan perusteella Hämeenlinnan kaupunginhallituksen toiminnasta, että kaupunginjohtajien paras vahvuus ei ilmeisesti ole talousasiat. Ymmärtävätkö he riittävästi esimerkiksi tilinpäätöksiä ja tilinpitoa?

Talous- ja hallintojohtaja ehkä joutuu silloin tällöin tukemaan solidaarisuussyistä toimintaa sekä hämäriä ja pehmeällä pohjalla olevia esityksiä. Tällainen vaikutelma on syntynyt intuitiopohjalta.

Olen työkokemuksen ja opintojen kautta vähintään kohtalaisesti perillä kunta-konsernin talous- ja tiliasioista. Vaikka olen laiska eläkeläinen, olisi mielenkiintoista joskus tutustua päivä-pari Karin hallussa olevaan talous- ym. aineistoon.

Leo Leppänen

9Seppo Rehunen kommentoi:
3.6.2011 16.26
Kyllä osui Leon kiitos oikeaan osoitteeseen.

Kari Ilkkalan kohdalla on osaamisen lisäksi hämmästyttävää halu, nopeus ja kyky perehtyä laajoihin asiakirja-aineistoihin ja löytää sieltä oleellinen. Ainakin osan Karin selvityksistä ymmärtää tällainen maallikkokin.

Vakuuttavaa toimintaa.

Lainasin ylle HäSa:n blogeja, saatteena omani:

Yhdyn Leon ja Sepon kiitoksiin. Pyrkimys kasvuun ei saa oikeuttaa jatkuviin kömmähdyksiin ja verovarojen tuhlailuun. Tilanne Hämeenlinnassa alkaa olla todella huolestuttava monessakin suhteessa. Velkaa otetaan kiihtyvällä tahdilla ja talous ei näytä olevan oikein kenenkään hallinnassa. Yltiöpäisellä riskien otolla on aina lyhyet jäljet, varsinkin kuin asiantuntemus on selvästi puolitiessä. Talentiltaan keskikastiin lukeutuvat virkamiehet ja paikallis- poliitikot ovat lähteneet pelaamaan kymmenien miljoonien panoksilla elinkeinoelämän pelisäännöillä uskomalla ja luottamalla että kaikki menee hyvin . Tilanteen huolestuttavuutta lisää se että paikallinen vallan vahtikoira on niin monin sitein kytköksissä päättäjiin.

Voivottelu ei tietenkään johda pelkästään nyt mihinkään. Tämä multiyhtenäisyys olisi tavalla tai toisella purettava ja valta saatava aidosti takaisin äänestäjien valitsemille valtuutetuille. Veikkaan että paikallis- lobbareilla on suhteettoman suuri valta ydinryhmän linjauksiin – muuten näitä on aika vaikea ymmärtää. Eri toimijoiden edut ja intressit todennäköisesti ovat taustalla kuitenkin niin vahvasti että muutos on kiven alla. Panen kuitenkin toivoni seuraaviin kunnallisvaaleihin – toivottavasti ihmiset nyt ymmärtäisivät.

34

417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Glooriaa/kapinaa

      Kari Ilkkalan toimia on kiitelty täältä "puskista" jo pitkään, on hienoa, että nyt nimi-vaikuttajatkin, jopa itse itsensä intellektuoillut Lexakin, ovat liittyneet kuoroon, pääasia on KI:n kiistaton ansio asiassa.

      Jari 622 päättä kirjoituksen hyvin pannessaan toivon kunnallisvaaleihin. Nyt vaan varsinaisten kellokkaiden lisäksi, pitäisi meidän muun lauman nimellä ja ilman, jaksaa pitää asioita tapetilla kunnallisvaaleihin asti. HäSa ei siinä tue objektiivisesti uutisoimalla, ei varmasti. Vastuu-päättäjien toilailuja pitää nyt jaksaa rummuttaa ja pitää esillä. Tosiasiassa Iisakkikin pilkkasi ja vähätteli opponenttejaan, jotka kuukausia kävi ajankohtaisista asioista hänen kanssaan väittelyä. Iisakki vähätteli äänestäjien arvoa ja suorastaan kehoitti äänestämään muuta ehdokasta, kuin itseään... Ei aikaakaan kun mies valitti aluksi "venttiä", mikä tarkastuslaskennassa tarkentui jotakuinkin 70 ääneen.
      Pilkka vaihtui itkuvirreksi rannalle jäämisestä, ei tullut menolippua Arkadianmäelle, ei edes ennätyspanoksin.
      Jotta saataisiin Hellstenin ja Isosuon jakkarat todella heilumaan, pitäisi kunnallisvaaleissa saada uudet äänikuninkaat ja sitä kautta valtuuston ja K-hallituksen kärkipaikoille uudet nimet. Nyt on vuosi(?) aikaa tehdä töitä asian eteen, siis rehellisesti pitää esillä kaupungin hallinnon nykytilaa.

      Voisi olla paikallaan adressi, epäluottamuslause kaupunginjohtoa ja luottamushenkilöitä kohtaan. Epäluottamuslause veroa maksavilta kaupumkilaisilta, itse allekirjoittaisin varmasti.

      Laiskanpuoleinen Lexa, otapa sinä jouto-huru-ukkona homma hoitaaksesi? Nimiä tulee taatusti.....

    • G man

      Täältä pinnat myös Ilkkalalle. Historia toistaa itseään - Daavid selätti Goljatin jälleen. Kissa näyttää vieneen kielen Kiemungilta - eikä ihme. Olisi varmasti ollut viisasta kuunnella Ilkkalaa jo vuosi sitten kun hän alkoi avaamaan asioita tuosta Innon katastrofaalisesta tilanteesta. Olisi säästetty jokunen milli, mutta ilmeisesti ei haluttu ennen eduskuntavaaleja mätäpaisetta puhkaista. Kiemunki ja Rautio jäivät kuitenkin rannalle ja heidän vaalikampanjansa kuluihin voidaan lukea hyvällä syyllä nämä miljoonat myöskin joita me veronmaksajat nyt hoidamme. Epäilen että ydinryhmässä rivejä nyt tiivistellään - sovitaan mistä on sovittu, kuka on ollut vastuussa mistäkin ja hiukan vanhahtavin päivämäärin saattelevin sopimusten alle lyödään puumerkkejä. Ainakin se sopisi hyvin tähän ydinryhmän moraaliin.

    • kisili

      Tuo adressi on erinomainen idea. Niinkaun kuin selkeästi rikollista menettelyä ei hallinnon piiristä löydy, pitävät vastuulliset tietenkin tiukasti palleistaan kinni eikä tahti muutu. Kun hallinnon selityksiä lehtien sivuilta lukee ajatuksen kanssa - huomaa nopeasti lukuisat ristiriidat ja täydellisen pupun joka lausuntojen takaa hyppää silmille.

    • jottain pitäs tehrä
    • Hei kaikille kiitoksia esittäneille!

      Nöyrät kiitokset kannustavista mielipiteistänne. En ehkä tunnista itseäni kaikista adjektiiveissa, mutta otan ajatuksenne nöyränä vastaan.

      Ennen kaikkea toivon, että kaupunkilaisten aktiivisuus, tiedostaminen ja asioista selvillä pysyminen lisääntyisi. Kansalaisaktiivisuudella on oma tärkeä ja luovuttamaton roolinsa demokratian toiminnassa.

      Olen melko luottavainen sen suhteen, että "asiat pysyvät tapetilla" kunnallisvaaleihin asti, sen verran paljon uutta matskua näyttää olevan koko ajan tulollaan.

      Parhain terveisin,

      Kari Ilkkala
      Hämeenlinna

      • Real barcelona

        Messi takaisin hpk:hon


    • Hänolisiis65

      Tää keissi on edelleen todella ajankohtainen täällä kauniissa Hämeenlinnassamme. Täytyy nyt laittaa vain kädet kyynyrspäitä myöden ristiin että kuntalaiset ei näitä unhoittais.

    • Pikkasen sieppaa

      Ilkkala nostelee näitä kehuja esille tasaisin väliajoin, ettei vaan unohdettaisi. Vai Jari-ystäväkö asialla? Vähään aikaan ei olekaan kehuttu.

      • täälläkin ystävä

        meitä rehellisyyden, asioiden tarkan tutkimisen ja selvittelyn sekä avoimmuuden ystäviä on kuule jo uskomattoman paljon tässä kaupungissa.


      • Simo
        täälläkin ystävä kirjoitti:

        meitä rehellisyyden, asioiden tarkan tutkimisen ja selvittelyn sekä avoimmuuden ystäviä on kuule jo uskomattoman paljon tässä kaupungissa.

        Niin on , täälläkin Simon kämpillä päivystetään ja toivotaan avoimuutta ja rehellisyyttä kaupungin päättäjien suunnalta.


    • Tuki täältäkin!

      Hyvä vaan että nostetaan esille! Tsemppiä korruption estoon, siitä on kaikille ns. tavallisille hämeenlinnalaisille etua.

      • itse xx

        kiitos Kari sillä uskot itseesi


      • Veä vee päähäs
        itse xx kirjoitti:

        kiitos Kari sillä uskot itseesi

        Veä vee päähäs


      • Jos kaikki
        Veä vee päähäs kirjoitti:

        Veä vee päähäs

        sinun laillasi kulkisivat vee päässään, niin veet loppuisivat kesken.


      • Saissem
        Jos kaikki kirjoitti:

        sinun laillasi kulkisivat vee päässään, niin veet loppuisivat kesken.

        Messias


      • Olishan vielä
        Jos kaikki kirjoitti:

        sinun laillasi kulkisivat vee päässään, niin veet loppuisivat kesken.

        kaksoisveet,www


      • Jos se ei
        Olishan vielä kirjoitti:

        kaksoisveet,www

        kuljekaan vee päässä vaan pää veessä?


      • Mikä V
        Jos se ei kirjoitti:

        kuljekaan vee päässä vaan pää veessä?

        Vekka päässä....? mitä ihmettä, Vekka peräpäässä..? vielä ihmeellisempää..tuplaVekka, vähän kuin voileipä?


    • sit

      Onks tää kari joku uus soukola vai ???
      Soukolakin on ollu ihan hiljaa sen jälkeen kun eduskuntaan valittiin .Se on näillä persuilla paha vika et sit kun pitäis johonkin oikeesti ottaa kantaa niin ollaan paskat housussa hiljaa .

      Taitaa Karille käydä samalla tavalla , nyt kyllä uhotaan mut sit jos satutaan johonkin tuleen valituksi ei uskalleta sanoo mitään .

      Ollaan niin persua .

      • verkot tötterölle

        Millä tavalla Soukola on ollut hiljaa? Pitäisikö hänen huutaa ja melskata aina kun on televisioitu lähetys vai mitä oikein ajat takaa?

        Nykyiset toimielinjäsenyydet ja tehtävät:

        * Valtiovarainvaliokunta (vj) 03.05.2011 -
        * Hallinto- ja turvallisuusjaosto 01.09.2011 -
        * Maatalousjaosto 01.09.2011 -
        * Liikennejaosto 01.09.2011 -
        * Puolustusvaliokunta 03.05.2011 -
        * Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunta (vj) 10.06.2011 -
        * ETYJ:n parlamentaarisen yleiskokouksen Suomen valtuuskunta (vpj) 30.06.2011 -


      • Panna Cotta

        Liityin perussuomalaisiin ja saan viikottain erinomaisesti toimitetun puoluelehden. siinä Ismo Soukolaa siteerataan joka viikko ,kuvinkin.On uusi tiedotusosasto, joka tsekkaa kaikki vihakirjoitukset ja vastaavat. Uusi lehden päätoimittajakin. Kyllä toiminta nyt tehostuu, kun valtiolta lopulta riitti lehdistötueksi perussuomalaisille jälkijunassa 39 kansanedustajan mandaatilla iso tiedotusmääräaha, yhtä iso kuin sossuilla.

        Hämeen Sanomat ei uutisoi Soukolasta eduskuntatyössä. Lopetin lehden tilauksen 20 vuoden jälkeen 1.2.2012, varsinkin kun sain tietää, ettei maakuntalehden päätoimittaja ole edes akateeminen henkilö.


      • Härkävaunulainen

        Haukuttuaan talevisiokameroiden edessä perussuomalaiset kansanedustajat Pentti Oinosen, Ismo Soukolan ja puolustusvaliokunnan (sic!) puheenjohtajan, filosofian tohtori Jussi Niinistön, esimiehensä, alkoi suomenruotsalaisen geelimiehen Stefan Wallinin lähtölaskenta sekä ministerinä että puolueen puheenjohtajana. Kulki suuren edeltäjänsä, 35 vuotta RKP:n puheenjohtajana toimineen aatelismiehen, Suur-Sarvilahden kartanonomistajan Ernst von Bornin jälanjälkiä. Sisäminsiteri von Born esti talvisodan hairmupakkasissa 455 000 karjalaisen evakon, pommitettujen härkävaunujen jäätyneessä kusessa ja paskassa matkanneiden, nälkiintyneiden naisten ja lasten, evakuoinnin Länsi- ja Etelä-Suomen pitäjiin, jos niissä oli henkikirjoitettuna yksikin suomenruotsalainen. Itäsuomalaisviha jatkui Steffi Wallinin aikana ainoan Itä-Suomen varuskunnan, rajavaruskunta Kontiolahden lakkauttamisella. Sitä ennen Tartsi Halonen oli ehtinyt polkaista maamiinat olemattomiin, vaan hurjasti varustautuva pääminsiteri Putin ei omiaan. Kielsi sentään puritaanina ortodoksina setalaisuuden, homouden ja lesbouden, mainostamisen koko Venäjänmaalla 1.3.2012 lukien.,


    • Panna Cotta

      Kuka tuota Kiemunkia miltään osin todesta ottaa? Kehui blogissaan aikanaan valtion omistamassa yliopistossa ryypänneensä perjantaista tiistaihin, käyneensä luennolla parilla, lukeneensa tentteihin kirjan pari ensimmäistä sivua ja pari viimeistä.. Ei hme, ettei jätkä päässyt eduskuntaa, Näin ryypiskelevästä on pakko käyttää tätä kiekkomiehiin liitettyä termiä, : "lähes lukutaidottomat jätkät", sanoi Kummolakin.

      Oikeinko tuota vielä joku valtuustoonkin äänestää? Katseet nyt vain prussuomalaisiin. Murretaan koko sodanjälkeisen ajan huseerannut aseveliakseli, sossut, kokoomus. On se akseli muissakin isoissa kunnissa hajonnut. Tämä kuntaministeri Wirkkusen, tohtori Halla-ahon hallintovaliokunnan alaisen, etukäteispiirustukset ovat jo hajoneet. Toivottavasti myös hajoavat perussuomalaistohtori Jussi Niinistön puolustusvaliokunnan alaisen ministeri Wallinin piirustukset. Jätkähän on jo lentänyt virastaan, kun valtava Kontiolahti-liike kahdesti eduskunnan edessä herätti puolustusvoimien ylipäällikkö Niinistönkin ja luvattiin uusi puolustuspoliittinen selonteko. Valiokuntapuheenjpohtaja Jussi Niinistö, perussuomalaiset, lausui televisiossa uuden presidentin otteen jämäkäksi puolustusasiaoissa. "Aivan toisenlainen, kuin edeltäjänsä", vakuutti hallintopuheenjohtaja, filosofian tohtori Jussi Niinistö kirkkain silmin.

      • Rehuseppo

        Jopas laski Rehusen pisteet silmissäni, ehkä ens kerralla en enää tervehdi.


    • Ei tapahu mittään

      Missä se adressi viipyy? Jeesuksemme Kari tietää kaiken, allekirjoittaisin, jos vain tietäisin mihin. Onko adressi jo vanhentunut, nim. "kisili" ja "jottain pitäs tehrä"?

    • ex-aktiivipersu

      Ilkkalasta ja Riikosesta saattaisi kehittyä aktiivinen työpari se´minaarireisluilla ... Varsinkin yli yön...

    • Panna Cotta

      Ei mene päivää, ei yötä, etten ihmettelisi kvalt päätöstä antaa HPK:lle lumelaina 1,53 miljoonaa kymmeneksi vuodeksi siten, että lyhennykset tapahtuvat lainan vuotuisilla anteeksiannoilla. Ei sellaisia lainoja pankeistakaan tavallinen kuolevainen saa. Eivät edes nämä kokoomusken pankkineidit, apuhoitajat ja pikkumerkonominaisetkaan panneet hanttiin.

      Mielestäni Kari Ilkkala ei tarvitse kunnallisvaalimainoksia ehdokasnumeroinfoa enempää. Teot puhuvat puolestaan, niinkuin ehdokas Lulu Riikosellakin.Tulkoon uusi ajanjakso Hämeenlinnan valtuustopolitiikkaan-. Kun Lauri Ihalais-johtoinen sikspäkki taas tälle vuodellekin saa uutta velkaa synnytettyä 7,5 miljardia euroa valtiolle eli 45 miljardia markkaa ja teollisuus on paennut Late Ihalaista, työministeriä, Viroon, ei näistä pikkukoulunope Urpilaisen kasaamista Kreikan velvoitteista, Urpiksen sanoilla "takuuksista", selviä kuin armeija lakkauttamalla. Vapise, Hattula, panssariprikaatisi kanssa.

      • tgujol

        Lopeta Seppo jo tuo onneton roskanpuhuminen kun tässäkään törheydessä ei ole yhtään faktaa paikallansa edes sinne päin mutta sitäkin enemmän kuvitusta.


      • Kiitos itselleni
        tgujol kirjoitti:

        Lopeta Seppo jo tuo onneton roskanpuhuminen kun tässäkään törheydessä ei ole yhtään faktaa paikallansa edes sinne päin mutta sitäkin enemmän kuvitusta.

        Kiitos myös minulle, olen kaunis, älykäs ja rahakas !


    • Kiitoksia vaan

      Jari käskee kiittää, joten kiitos, kiitos, kiitos, äänestämme kyllä varmasti, mutta ei vielä tiedä ketä. Turha kehuminen kyllä usein nousee itseään vastaan, katsotaan vähän pahasta semmoista täällä Hämeessä.

    • äänes täjä

      Äänestetään kaikki Karia, hän on kaikki tietävä ja pystyvä. Osaa ajaa kaupunki laisten asioita, sen huomaa hänen omasta talo yhtiöstä.

      Järjestykseen valtio ja maakunta liitto. Pois pakko liitokset. Ei Eu lle, Katuma puhtaaksi.

      • Valitususko

        Luovun kristinuskosta messias on minulle syntynyt


      • Ih kila
        Valitususko kirjoitti:

        Luovun kristinuskosta messias on minulle syntynyt

        Ihanaa tiikeit ihnaa


    • vjjhvsahjvsah

      Tuki täältäkin!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe