Poikaystävän kuvottava video

fnawpngpagpwnp

Olin avaamassa windows mediaplayerilla erästä dvd, niin alkoikin näkymään video naisen kusemisesta. Video oli mustavalkoinen, jossa ilmeisesti blondi nainen **** kyykkyasennossa vessanpöntöllä. Olin kuvotuksen vallassa. Kerran aiemmin näin samanlaisen sivun poikaystäväni sivuhistoriassa. Erittäin vastenmielistä. Silloin uskoin jätkän vain ajautuneen sivulle..

Nyt olen todella ahdistunut.. Olisi ennemmin ollut vaikka video seksistä tai masturboinnista, mutta juuri kusemisesta. Todella kuvottavaa, en tiedä tunnenko enää poikaystävääni lainkaan. Normaalin pornon hyväksyisin. Onko hän sadisti tai psykopaatti kun tahtoo katsoa naisen kusellla oloa? Onko hänellä fetissi aiheesta? En tiedä jatkaako enää suhdetta, vaikka sitä on kestänyt kohta 3 vuotta.

Sain todella pahasti raivokohtauksen hänelle, revin hänen antamansa ystävänpäiväkortin hänen nähdessään, heittelin hänen lattiallensa fairia ja raivosin kiihottuuko hän siitäkin.. Lähdin kamoineni pois hänen luotaan, mutta mies seurasi perässä.. En tiedä, jotenkin tuntuu että hän ei ole enää se ihminen johon olen luottanut. Hän tuntuu täysin vieraalta ja vastenmieliseltä. Eniten pelkään että hän on jotenkin empatiakyvytön, koska pystyy katselemaan jotain niin sairasta.. Rakastan häntä, mutta tahtoisin hänen olevan normaali.

55

728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toiset ihmiset käyvät pissillä toistensa nähden, eikä siinä ole mitään kieroa. Mutta voihan olla, et hän saa siitä kicksejä. Miksipä muuten tollasta videoina haalis itselleen.

      Kyllä se ainaa osaa yllättää, kun ihmisestä jonka luulee tuntevansa paljastuu jotain ihan uutta ja yllättävää. Varsinkin noilla negatiivisilla jutuilla on taipumusta saada maailmankirjat sekaisin.

      Koskaan ei voi tietää. Hyvä on aina pitää mielessä, että kaikki ei ole sitä miltä se näyttää. Voi hiukan ehkä vähemmän yllättyä.

      Mitäs sä nyt sitten ajattelit asian kanssa tehdä?

      • Rauhoitu hyvä ap

        En ihan ymmärrä, miksi ap arvelee pojan olevan sadisti, jos hän tykkää katsoa kun nainen pissaa. Ehkä hän ei tiedä mitä sadisti tarkoittaa sanana.

        Poika on siis joko utelias tietämään, miten vastakkainen sukupolvi hoitaa vessa-asiansa, tai hän kokee sen seksuaalisesti jännittäväksi. Nuoret miehet ja pojat nyt ovat sellaisia. Kun olin teini kävin kylässä kahden opiskelijapojan kämpässä, ja heillä oli seinällä tampnin käyttöohjeet. kai se oli heistä jänskää, koska liittyi naisen sukupuolielimiin. Ihan normaaleja olivat molemmat poitsut silti.

        Olen nykyään poikalapsen äiti, ja voisinpa hyvin kuvitella poikien katsovat teineinä netistä vaikka mitä jänniä videoita, jos niissä on vain kaukainenkin viittaus jollain tapaa alastomaan naiseen. Sellaisia ne ovat.


    • viestin aloittanut

      Sepä se, kun en todellakaan tiedä mitä tilanteesta ajatella. Kehtasi vielä väittää, ettei ole käyttänyt mediaplayeria aikoihin ja ei tiedä mistä video on ilmestynyt.. kuulemma ei ole sitä tarkoituksella ladannut.. Toi valehtelu vaan vituttaa tässä vielä enemmän..

      Tosiaan pelkään tyypin olevan sadisti, nauttii toisten nöyryytyksestä tjn.. Eikö tollaset kusifantasiat johonkin semmoiseen viittaa.. Haluun alistaa naisia, tuntea jtn ylemmyyttää... En tosiaankaan tiedä pitäisikö katkaista nyt suhde vai jatkaa.. Rakastan kumppaniani, mutta en enää tiedä mitä ajatella hänestä. tapahtui tosiaan eilen ja tänään aamulla on tuntunut niin vastemmieliseltä kaikki kumppanini kosketus. Laittaako suhde tauolle vai mitä, hohhoijaa.. Just kun oltiin suunniteltu kaikkea mukavaa kesäksi..

      • Mä en sen enempää osaa sanoa noista alistamisista. Mulle vieras aihealue. En nyt tiedä onko se mitenkään varsinaista alistamista tai sadististakaan? Katsella toista pissalla. Jotenkin ei itelle tule tollasta mieleen. Jos toinen osapuoli ei sitä sellaiseksi koe.

        Enemmänkin tulee mieleen, että tirkistelyssä on jotain kivaa. Nähdä toinen jotenkin ehkä normaalisti privaatissa toiminnassa. Kuten pissaaminen? Mä kun taas en vierasta pissalla käyntiä oman porukkani läsnäollessa enkä piereskelyä, hahaa olen sika (tiiän), niin en sitten ehkä näe sitä kiellettyä hedelmää tossa. Tms. Jos en mitään kiehtovaakaan. Normi toimenpide. Pissaattaa ja sillä se.

        Noh oman suhteesi jatkosta vaan te voitte yhdessä päättää. Mun on aika turhaa sanoa mitä pitäs tehdä. Korkeintaan neuvoa miettimään asiaa muutamaan ekrtaan perusteellisesti ja punnitsemaan tuntojaan. Juttelemaan.


    • määmy

      Ei fetismi ole sairasta, vaikka samasta asiasta pitämätön niin voi päätellä.
      Fetismi sinänsä tarkoittaa asiaa, mistä fetisti kiihottuu seksuaalisesti.

      Sinun ei ole pakko katsoa miehesi pissausvideoita. Toinen asia on se, jos miehesi pitä ns. "kultaisista suihkuista" eli toinen pissaa hänen päälleen.

    • viestin aloittanut

      Juu, minun ei todellakaan ole pakko niitä katsoa, mutta kun kusipäältä jätkältä sattui moinen aukeamaan ikäväkseni tietokoneen näytölle.. Jos toisen seksuaaliset fantasiat menee noin sairaiksi, niin en tiedä onko enää kiinnostusta olla suhteessa.. Täytyy katsoa jotain säälittävää hutsua kusella pöntöllä, niin en tiedä onko jätkä enää arvoiseni.. katselkoon vaan kusivideoitansa ja runkkailkoon niitä jatkossakin..

      Sanoinkin jätkälle, että tommosiako saatanan huoria hän arvostaa ja saako jotain kiksejä naisten alistamisesta. Että ottakoon vaan jonkun typerän ämmän, jonka älykkyyden taso on nolla, semmoinen hänelle sopisi..

      • ällöttävää

        Oot vähän ristiriitainen. Ensin syytät poikaystävääs naisten alistamisesta ja samassa lauseessa haukut "alistetun naisen" lutkaksi ja huoraksi.


    • viestin aloittanut

      Nyt se idiootti soittelee mulle.. Laitoin txt, että jos kusevat lutkat kiinnostaa niin katselkoot vaan niitä jatkossakin ja antakoot mun olla rauhassa..

      • ertyuikl,mnbgvfcdxcv

        Etkö ymmärrä, että hän toivoo Sinun joskus suostuvan siihen. Ei niillä naisilla ole osaa jutussa,vaan toiminnalla.


    • viestin aloittanut

      Etsikööt vaan tarpeeksi typerän sutturan, joka toteuttaa hänen sairaat fantasiansa..

      • liru liru.

        Hei aloittaja. Teit pahan virheen.
        Nyt sinun pitää pyytää anteeksi ja mennä kuselle poikaystäväsi nähden.
        Anna hänen katsoa läheltä ja kuvata se.


    • viestin aloittanut

      Repesin edelliseen.. Taidan erota moisesta friikistä..

      • tuokawer

        Jos pelkkä ajatus pissa seksistä nostaa kaikki sun karvat aidosti pystyyn niin voi olla parempi erota. Ei siitä mitään tuu jos toinen aggressiivisesti vastustaa toisen toiveita. Parempi että kumpikin etsii kumppanin jonka kanssa seksitunteet menee paremmin yksiin.


      • lkjhgfdssdfghjkl

        Hei oikeesti, mieti kuinka kamala paikka miehelle on ollut sinun huomaamasi asia. Hän "paljastui".

        Mietippä tilannetta. Sinäkin käyt pissalla. Virtsa on steriili aine,kunnes kohtaa muut pöpöt ihmisen ulkopuolella. Ei tuo nyt ole kovinkaan kummoinen asia,kun tajuat hänen nauttivan näystä,ei muista muijista.

        Ureaa taas on joissain naamarasvoissakin. Sitä on jäänsulatusaineissa. Kemiallisesti tehtyä,mutta ureaa kumminkin.

        Muistan omat ensireaktioni, jotka olivat juuri samat kuin sinulla, mutta kun pääsee iljettävyyden ohi ja analysoi asiaa, ei se niin kamala ole.

        Kysy mieheltä mikä juju ja miksi asia kiehtoo. Eikä se mikään friikki ole, ei tarkoita,että pitäisi kuseksia missä sattuu, vaan ehkä esim. yhteisessä suihkussa.


      • lkjhgfdsasdfghjkl
        tuokawer kirjoitti:

        Jos pelkkä ajatus pissa seksistä nostaa kaikki sun karvat aidosti pystyyn niin voi olla parempi erota. Ei siitä mitään tuu jos toinen aggressiivisesti vastustaa toisen toiveita. Parempi että kumpikin etsii kumppanin jonka kanssa seksitunteet menee paremmin yksiin.

        Omaa asennetta voi muokata tiedon perusteella, toista ei voi muuttaa.


    • viestin aloittanut

      sepä siinä onkin.. mies ei halua esim. suuseksiä koskaan.. mutta kuseminen kyllä kiihottaa sitten.. Ihan käsittämätöntä. Miten voi kokea suuseksin vastenmielisenä, mutta kusemista ei. Hän ei koskaan halua nuolla mua.. itse olen ottanut häneltä suihin muutaman kerran..

      Ja muutenkin tuntuu ettei jätkä halua juurikaan vaihtelua seksissä.. Lähes aina tutussa turvallisessa lähetyssaarnaajassa touhuamista..

      sitten kuitenkin katselee kusevia horoja.. Hohhoijaa, vai pitäs alkaa tommosia fantasioita toteuttelemaan.. Ihan sekoa, todellakin kuvottavaa.. Ei ole siis mitenkään "rajuotteinen" sängyssä, päinvastoin... Itse kaipaan uusia asentoja ja suuseksiä.. En mitään vitun KUSILEIKKEJÄ!!!

    • No johan. Jos kuset sen läppärille, niin se olis onnessaan?

      • 13+666

        tai sitten pitää päästää mies vessaan katsomaan kun neiti pissii, sen jälkeen vois nuoleminenkin kiinnostaa?


    • arvuuttaja.

      Et ehkä kiihota häntä seksuaalisesti.. jos ei halua nuolla ja "velvollisuudet" hoitaa lähetyssaarnaajassa määräajoin. Ehkä suhteenne on enemmän kaverillinen kuin rakastavaisten?

      • lkjhgfdsasdfghjm,

        Tai kundi on suht kokematon ja ujo.


    • Viestin aloittanut

      Uskon kiihottavani häntä seksuaalisesti. Olen hyvässä kunnossa, 168cm ja n. 60kg, rinnat c/d kokoa. Hänellä seisoo aina heti kun olen alasti ja etenkin takapuoltani kehuu :D En tiedä tosiaan enää mistään mitään. Ainakin hän soittelee minulle kokoajan, huolehtii tms.. osoittaa paljon enemmän välittävänsä, kuin kukaa aiempi seurustelukumppani..

      Hoh, ehkä tosiaan oon ollut kamala ajatellessani hänestä tommosia.. Oonhan hänen kanssa 3v ollut, ei kai tämmösen pitäisi muuttaa mitään :(

      • Viestin aloittanut

        pelottaa vain että tommonen on jotain sadismia ja hänellä ei olekaan aitoja tunteita, ei pysty rakastamaan ketään :(


      • lkjhgfdsdfghjk,
        Viestin aloittanut kirjoitti:

        pelottaa vain että tommonen on jotain sadismia ja hänellä ei olekaan aitoja tunteita, ei pysty rakastamaan ketään :(

        Lopeta nyt, ja mieti asiaa ulkoistaen sitä mielessäsi. Entä jos ei olisi sinun miehesi, jos kuulisit sen bestikseltä,joka on paniikissa,kuinka silloin suhtautuisit. Yleensä ekana tulee mieleen "miksi?".Sen jälkeen kun olet arvioinut tuntematonta, arvioi tuttua.


      • miun yhdel exällä oli rinnat lp kokoa ja toisella savikiekko kokoa.


      • lkjhgfdsasdfghjuk
        monte24 kirjoitti:

        miun yhdel exällä oli rinnat lp kokoa ja toisella savikiekko kokoa.

        Niin? :D

        Miten tuo nyt sitten liittyi fetissiin pissimisestä :)


      • lkjhgfdsasdfghjuk kirjoitti:

        Niin? :D

        Miten tuo nyt sitten liittyi fetissiin pissimisestä :)

        jutun aloittaja kertoi ylempää "Uskon kiihottavani häntä seksuaalisesti. Olen hyvässä kunnossa, 168cm ja n. 60kg, rinnat c/d kokoa."


      • lkjhgfdsdfghnm,
        monte24 kirjoitti:

        jutun aloittaja kertoi ylempää "Uskon kiihottavani häntä seksuaalisesti. Olen hyvässä kunnossa, 168cm ja n. 60kg, rinnat c/d kokoa."

        Ensinnäkin, heillä ei ilmeisesti ollut ongelmaa seksissä, ennenkö neito näki herran fetissistä kuvia, ja keskittyi vieraaseen naiseen, eikä toimintaan.

        Sitten kertoo henkilön olevan nuorehko, jos kokee kehon mittojen riittävän kiihoittamiseen, koska muutenhan esim.kuka tahansa iso kaappi sais miulle kiksit, vaan kun siihen tarvitaan sitä jotai. Ja kun joskus olen ollut taviskokoisistakin ihan myyty.

        Rinnat eivät edes kaikkia kiinnosta, vaan on esim niitä peppumiehiä :)

        Pahaa hoipertelua yleiseen haluttavuuteen,vaikka ongelman ydin on pissiminen.


      • Viestin aloittanut
        lkjhgfdsdfghnm, kirjoitti:

        Ensinnäkin, heillä ei ilmeisesti ollut ongelmaa seksissä, ennenkö neito näki herran fetissistä kuvia, ja keskittyi vieraaseen naiseen, eikä toimintaan.

        Sitten kertoo henkilön olevan nuorehko, jos kokee kehon mittojen riittävän kiihoittamiseen, koska muutenhan esim.kuka tahansa iso kaappi sais miulle kiksit, vaan kun siihen tarvitaan sitä jotai. Ja kun joskus olen ollut taviskokoisistakin ihan myyty.

        Rinnat eivät edes kaikkia kiinnosta, vaan on esim niitä peppumiehiä :)

        Pahaa hoipertelua yleiseen haluttavuuteen,vaikka ongelman ydin on pissiminen.

        Ei meillä ole ongelmia seksissä.. Harrastetaan sitä normaalisti, yleensä pari kertaa viikossa. Joskus aikaisemmin enemmänkin, kun suhde oli tuoreempi. Orgasmin saannissa ei ole ongelmia kummallakaan.. Mieheni kiihottuu ja kehuu minua kauniiksi.. kehuu seksiä hyväksi jne.. ehkä tosiaan turhaan pelkään tommosen vaikutusta suhteeseen.. Enhän sitä aluksi edes olisi huomannut. Näimme eilen ja päätimme unohtaa koko jutun.


      • Viestin aloittanut
        lkjhgfdsdfghnm, kirjoitti:

        Ensinnäkin, heillä ei ilmeisesti ollut ongelmaa seksissä, ennenkö neito näki herran fetissistä kuvia, ja keskittyi vieraaseen naiseen, eikä toimintaan.

        Sitten kertoo henkilön olevan nuorehko, jos kokee kehon mittojen riittävän kiihoittamiseen, koska muutenhan esim.kuka tahansa iso kaappi sais miulle kiksit, vaan kun siihen tarvitaan sitä jotai. Ja kun joskus olen ollut taviskokoisistakin ihan myyty.

        Rinnat eivät edes kaikkia kiinnosta, vaan on esim niitä peppumiehiä :)

        Pahaa hoipertelua yleiseen haluttavuuteen,vaikka ongelman ydin on pissiminen.

        Siis nimen omaan minua vituttaa se toiminta, ei se nainen!


      • ioprgjcsdkemwla
        Viestin aloittanut kirjoitti:

        Ei meillä ole ongelmia seksissä.. Harrastetaan sitä normaalisti, yleensä pari kertaa viikossa. Joskus aikaisemmin enemmänkin, kun suhde oli tuoreempi. Orgasmin saannissa ei ole ongelmia kummallakaan.. Mieheni kiihottuu ja kehuu minua kauniiksi.. kehuu seksiä hyväksi jne.. ehkä tosiaan turhaan pelkään tommosen vaikutusta suhteeseen.. Enhän sitä aluksi edes olisi huomannut. Näimme eilen ja päätimme unohtaa koko jutun.

        Syytä sitten itseäs kun et laittanu miestä vaihtoon, kun seuraava perversion muoto paljastuu, kusifetissi ei varmasti ole ainoa


      • lkjhgfdsasdertyuikl
        Viestin aloittanut kirjoitti:

        Ei meillä ole ongelmia seksissä.. Harrastetaan sitä normaalisti, yleensä pari kertaa viikossa. Joskus aikaisemmin enemmänkin, kun suhde oli tuoreempi. Orgasmin saannissa ei ole ongelmia kummallakaan.. Mieheni kiihottuu ja kehuu minua kauniiksi.. kehuu seksiä hyväksi jne.. ehkä tosiaan turhaan pelkään tommosen vaikutusta suhteeseen.. Enhän sitä aluksi edes olisi huomannut. Näimme eilen ja päätimme unohtaa koko jutun.

        Kiva,konflikti ohi. Toivotan hyvää jatkoa.


    • Kusella. Mitä sitten? Voi vittu... Kaiken maailman saatanan idiootteja... Sadisti tai psykopaatti? No luonnollinen ja looginen yhteyshän tuolla on sadismiin ja sosiopatiaan.

      • lkdasdfghjkl

        Ninko miten (sadismiin ja sosiopatiaan)? Ok, jos eritefetismi karkaa käsistä niin onhan noita kakkamaalareita suljetulla nähty, mut silti :)


      • lkdasdfghjkl kirjoitti:

        Ninko miten (sadismiin ja sosiopatiaan)? Ok, jos eritefetismi karkaa käsistä niin onhan noita kakkamaalareita suljetulla nähty, mut silti :)

        oon joskus lukenut et adolf hitlerillä oli uloste fetismi


      • lkjhgfddfghjkl
        monte24 kirjoitti:

        oon joskus lukenut et adolf hitlerillä oli uloste fetismi

        Mahdollista.Miehellä uloste stimuloi ohikulkiessaan eturauhasta. Eturauhasen hierontahan jopa ehkäisee, ja etenkin hoitokeinona helpottaa, liikakasvuongelmissa.


      • lkjhgfddfghjkl kirjoitti:

        Mahdollista.Miehellä uloste stimuloi ohikulkiessaan eturauhasta. Eturauhasen hierontahan jopa ehkäisee, ja etenkin hoitokeinona helpottaa, liikakasvuongelmissa.

        ilmankos se kakilla käynnin jälken onkin turpeampi ja komianpi peli, sama lennoilla oon huomannut et lepokoko kasvaa 10 000 metrissä :) mitenköhän astronauteilla sit.


      • lkjhgdsdfghjkl
        monte24 kirjoitti:

        ilmankos se kakilla käynnin jälken onkin turpeampi ja komianpi peli, sama lennoilla oon huomannut et lepokoko kasvaa 10 000 metrissä :) mitenköhän astronauteilla sit.

        No kai sie ny miehenä tuon tiesit, sehän on ihan perusfysiologiaa.


      • lkjhgdsdfghjkl kirjoitti:

        No kai sie ny miehenä tuon tiesit, sehän on ihan perusfysiologiaa.

        psss, hei älä nyt paljasta et oon lääketieteen tohtori


      • lkjhgfdsdfghjkl
        monte24 kirjoitti:

        psss, hei älä nyt paljasta et oon lääketieteen tohtori

        Ai hitsi, unohin sen kun olen niin tyhmä, etten tiä mistään mitään!

        *pyörittelee silmiään sädentien ja hymyilee ihan ihmeissään*


      • reIaxed_eyes
        lkdasdfghjkl kirjoitti:

        Ninko miten (sadismiin ja sosiopatiaan)? Ok, jos eritefetismi karkaa käsistä niin onhan noita kakkamaalareita suljetulla nähty, mut silti :)

        monte on kakkamaalari


    • Mun vaimo on kaks kertaa järkyttynyt "mun pornoista".
      Ekalla kerralla se oli penkonu sivuhistoriaa ja löytänyt jonku fimi, jossa oli nainen esittänyt joko nukkuvaa, sammunutta, huumattua tai jotain muuta sellasta.
      Toisella kerralla se oli avannut työkaveriltani minulle tulleen sähköpostin, jossa oli liitteenä eläinpornopätkä.

      Sen siitä saa ku penkoo :)

      Mitä noihin pissajuttuihin tulee, niin meistä ois varmaan vaimo ennemmin tohon suuntaan vinksallaan, jos jompi kumpi olis....

    • Jonkun aikuisviihteen takia lopettaa suhde, en tajuu. Anna toisen katsella vaikka kaviaariseksiä, jos sitä salaa kiihottaa..eriasia jos pyytää tekemään sen oikeesti.

    • Viestin aloittanut

      Ongelmana ei ole se aikuisviihde, vaan sen viihteen laatu.. Nimen omaan se naisen kusella käynti.. En ole mikään tyhjästä niuhottaja ja olen itsekin joskus katsonut pornoa suhteen aikana, mutta tommonen kuseminen menee yli.. En voi ymmärtää tommosta! Meneekö tollanen sitten tirkistelyyn, fetisseihin, sadismiin vai minkä puolelle.. Ja vittuilijat painukaa muille foormeille kiitos! Kaipaan asiallisia kommentteja ja etenkin jos joku tietää tosta enemmän, niin olisin halukas kuulemaan..

      • Vaikea kommentoida kun en ole nähnyt kyseistä videota (voitko linkittää?) ja pyydä samalla sitä kuvottavaa poikaystävää kertomaan oma tarinansa tänne. Mutta jotkut ihmiset pystyvät katsomaa moista ilman inhoa, kun taas videot missä joku kaatuu harmittomasti ja on loukkaantumisen vaara, voi sen näkeminen tuottaa valtavan ahdistuksen tunteen.


      • hjklöäölkjhgfdsasdfg

        Fetisseihin.


    • .

      Pidemmälle ei viitsi edes lukea. Hah,haa. Sulla ei ole kuin virtuaalinen poikakaveri.

    • pdpapjpgjppgjpj
    • fetissiemo

      Aloittajalle.

      Pissamisfantasiat eivät liity millään tavalla sadismiin, psykopatiaan tai empatian puutteeseen.

      Sun poikaystäväsi on juuri sellainen kuin olit kuvitellutkin hänen olevan. Hän rakastaa sinua ja on ihan normaali kaikin tavoin. Hänellä nyt sattumoisin on viehätys pissaamiseen. Se on oikeasti täysin harmiton fantasia, siinä ei ole todellakaan kyse toisen alistamisesta. Se poikkea valtaosan ihmisten fantasioista, mutta se on fetissinä melko yleinen ja tosiaan harmiton. Siinä ihminen kiihottuu, kun katselee toista pissaamassa ja ehkä tykkäisi pissata toisen päälle. Yleensä huipentuma tossa on se, että orgasmin jälkeen pissaa tai seksin aikana päästää liruja. Tälläkin palstalla on noita pissafetisseistä kiinnostuneita, kannatta heidän kanssaan asiallisesti asiasta keskustella ja tustua ko fantasiaan. Katsele pissaamisleffoja, niin huomaat, ettei se ole niin paha kuin kuvittelit.

      Poikaystäväsi kielsi ja valehteli, koska näki mitkä raivarit sait ja sun reaktiosi pelotti ja hävetti. Hän ei halua sinua menettää, koska rakastaa sua.

      Jos rakastat häntä ja haluat jatkaa, niin tutustu siihen aiheeseen ja hyväksy se toisessa. Se fantasia tulee olemaan hänellä aina, ei se lähde pois, jos sä suutut ja uhkailet. Jos päätätte, että ohitatte sen asian ja unohdatte, niin muista, että hän salaa se sulta, ei se hänestä poistu. Joku kerta hän voi jäädä siitä taas kiinni. Eli ongelma ei poistu. Paras tässä olisi sinun rauhassa tutustua aiheeseen ja kun hyväksyt sen piirteen rakkaassasi, kertoa hänelle, että sä hyväksyt hänet sellaisenaan. Koska jos miehesi tietää, että sä et hyväksy sitä asiaa hänessä ja fetissi on hänelle tärkeää, hän voi löytää itselleen sellaisen naisen joka hyväksyy sen hänessä ja ehkä tekee sitä hänen kanssaan.

      Minun miehelläni on hyvin erikoinen fetissi ja se paljastui noin pari vuotta seurustelumme jälkeen. Liittyy naisten eräseen asusteeseen. Olin myös silloin hyvin pettynyt kun sain tietää ja peloissani, jopa kauhuissani. Niin sitten päätin ottaa asiasta selvää, koska rakastin häntä, enkä halunnut lopettaa hyvää suhdetta. Ollaan oltu yhdessä 8 v. ja minä olen tottunut siihen ja hyväksynyt hänessä sen, koska se on vain yksi pieni osa hänestä. Pidän itse sitä asustetta seksin aikana ja mies on ihan myyty. En aina, vain silloin kun haluan. Mieskin saa pitää joskus, mutta hyvin harvoin, koska se edelleen on vähän ällöä tai vastenmielistä eli vain silloin kun itse sitä ehdotan.

      Kannattaa yrittää. Meillä tämä fetissi lähensi toisiamme. Onhan se tosi nolo sille toiselle ja varsinkin jos toinen puolisko ei hyväksy sitä.

    • Anonyymi

      Älä oo sille liian ankara:-):-D

    • sovinistiko olen?

      Helppoko toi on pitää parin kahdenkeskeisenä asiana.
      Tuskin sitä kukaan tulee kysyy: mitä fetissejä kaverilla on?
      Ja vaikka kysyis, pakkoko on kertoa.

      Mut koita salata tätä: taxin takapenkillä kun mies ujuttaa kätensä mekon kaula-aukosta sisään ja kopeloi povea.
      Taxikuskina oli nuori kloppi, jolla oli vaikeuksia liikenteessä
      samassa suhteessa kuin mulla takapenkillä.

      Tai tanssilattialla tanssin lopussa nappaa molemmin käsin pakaroistani kiinni. Joku vihelsi hävyttömästi (hyväksyvästi)
      Tuli vaan mieleen, oliko äijillä jokin veto kenties menossa....?

      Tai istutaan kaveriporukassa ravintolassa syömässä.
      Halus välttämättä istua vieressäni...jossain vaiheessa ruokailua tunsin käden polvellani...ruokailun edetessä se käsi kävi aina välillä vaeltamassa pitkin mun reittäni..aina vaan ylemmäs, mekon alla suojassa.

      Yritä siinä sit istua rauhassa, syödä ja seurustella ihmisten kanssa normaalisti.
      Koko ajan peläten et joku huomaa mitä mun äijä oikein puuhaa!
      Siis mua pelottaa ja nolottaa niin ettei paljon huvita minnekään lähteä hänen kanssaan.

      Ollaan tapeltu asiasta!
      Hän sanoo et mun on vain noustava sen nolouden tunteen yli.

      Totta hitossa mä sallin kaikenlaista "hauskaa" kahdenkesken,
      mutt hän julkeaa tehdä niin myös (vain) hieman salaa,
      missä milloinkin.
      On vaan ajan kysymys koska palaa, siis me palataan sopimattomuuksista.

      Hän väittää et mä olen vaan sovinisti ja otan asian liian vakavasti.
      Kuulemma totun siihen ja opin vielä nauttimaankin siitä.
      Mä en ole mikään ilolintunen, mulla on omanarvontunteeni.
      Hän loukkaa mua kun yrittää hallita mua kuin tahdotonta.

    • NoWankMan

      Pliisua tommonen homma. Kunnon seksissä kusi ja paska lentää! Itse ruoskin omaa vaimoani hevosraipalla ja katselen kun hän syö paskaani. Sitten tuleekin minun vuoro, vaimoke kusee ja paskantaa päälleni. Kaiken tämän keskellä kiimaista seksiä kokoajan. Kyllä se su heebos iha terve o, meistä en oo enää niin varma.

      2 girls 1 cup on pornoa omaan tyyliin. MMMmmm, jäykistyy ajatuksestakin. :))

      • sovinistiko olen?

        En ole väittämässäkään et olis jotenkin epänormaalia, mut epäsovinnaista se on, erikoista noin yleensä ottaen. Munst siis.

        Kaikki olis OK, jos se ei olis mun mielestä painostavaa olla sen ilmitulemisen pelon alla. (ja hävetä jo etukäteen seuraamuksia)
        Mies saa siitä omat kiksinsä...mä värisevän pelon ja syyllisyyden tunteen.

        Tätä noloutta mä en kestä enää, ahdistaa aina vaan enemmän.
        Ja pornoa saa mun puolesta jokainen aikuinen katsoa,
        mitä itse haluaa ja minkä laki sallii.

        Samoin on ihan oma asianne teidän fetisminne.
        Sanovat et kaikki on OK, jos se on molemmille vapaaehtoista.

        Ja totta on;mä en pystyis edes harkitseen noita eriteleikkejä.


    • määmy

      Aivan niin dazu, aivan niin...

    • Sitä saa mitä tilaa:

      .

      "Sitä saa mitä tilaa!!!!!!!1!1!1!!!!!!!!!1!1!11!!!!!!!!!!!1!!!"

      har!11

      .

    • kusi-timo

      Ihan normimeininkiä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe