Scandinavian marketing gainer. Kokemuksia?

Minkälaisia kokemuksia siellä olleilla on yrityksestä? Ootteko saanut tessin mukaista palkkaa, onko hyvä ilmapiiri jne.?

64

12754

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei enää ikinä

      En tiiä tuleeko tää myöhässä mutta en todellakaan suosittele!
      pohjapalkka on siellä 1 SENTIN!! ja siihen provikat päälle, jotka nekin ovat tosi paskoja. jos et esim saa yhtenä 8 tunnin työpäivänä mitään myytyä, olet tienannut vain 8senttiä sinä päivänä. nii joo, ja sairaslomalta ei palkkaa, tauko ajat omituisia mitähän vielä..

      • -D-

        Mutta tuo viestihän ei pidä paikkaansa. Suosittelen, että "anika90" ottaa yhteyttä ko. yritykseen ja kysyy nämä asiat. Ja ei, en ole töissä kyseisessä yrityksessä.


    • G

      Meilläpäin vakkareille ei oo töitä ja mollissa hakevat kokoajan lisää... kuulemma ilmapiirikään ei ole ihan kaikista parhain.

    • Donny Osmond

      Gaineuristic Pleasures, Baby!

      Sipsottelen yritystä lämpimästi kaikille menestyjille!

      Ja se on JUMALAUTA OIKEIN!

      Kyllä töitä riittää!

      Kovat lähtee mukaan, pehmeet jää kotiin!

      Kun miettii millaisia siirtoja on tehty, tosiasia on ettei menestyksekkäämpää alan yritystä ole pk-seudulla enää 2015.

      TODELLA ISO PAUKKU ON TULOSSA

    • Kävin sitten viime vuonna yrittämässä Scandinavian Marketing Gainerilla. Työhaastattelussa puhuttiin liki 8 euron tuntipalkasta, mutta itse töissä paljastuikin, että palkka on tämä 1 sentti/tunti. Lisäksi minulle maksettiin palkkaa vähemmän kuin mitä olisin provisioillakaan saanut. Netistä minulle selvisi, että yritys on näköjään toiminut useilla eri nimillä. On sanomattakin selvää, että työura ko. yrityksesssä jäi kovin lyhyeksi.

    • kärykävi

      Olin siellä n. 3 pv . Minulle luvattiin oman äidinkielen hommia heti toisena päivänä eikä mitään kuulunut. (lupasivat kertoa miten hommassa edetään) kun kysyin minne homma meni sain vain kuulla: No nyt tehdään vain näitä suomenkielisiä hommia. Tuli sellainen kakarafiilis jossa tenava kysyy äidin lupaamaa tikkunekkaa ja sanookin että nyt syödään vain puuroa.
      Olisivat voineet kertoa että työtehtävä on siirtynyt tällä hetkellä/työtehtävää ei ole
      (nojaa eihän nyt näin rehellisiä voida olla) tai että tehtävä on loppuun suoritettu.

      joten lähdin pois.

      • Sisulli

        Good for you, Provoice on toinen samanlainen ns. "jeejee kaikki sikahyvin -firma" ja tonneittain palkkaa ilman kokemusta,, jeps. Kaikkea hyvää kaikille jotka yrittää duunia tehdä, huijareillekin... Duunia se on silti ja parempaa onnea parempiin mestoihin =)


    • Angerkoski Juhana

      Gainer on paras. Firmoja kaatuu, Weckman pysyy... Gainer vaan on ja myynti vauhdittuu. Kateellisille on omat jeuro palkat.

    • murukki

      Nosto!

      Gainer taas etsii uusia työntekijöitä. Kokemuksia! Onko tosiaan vieläkin tuo 1snt tuntipalkka?! Itse ainakin ilmoissaan puhuvat 10e takuutuntipalkasta?

      • Entinenvkl

        Tarkotuksena oli kyllä vastata tähän, mutta meni nyt yleisesti sitten : D


    • Entinenvkl

      Gainerilla on harjotteluaika, jolloin on turvapalkkana 12e/h. Kestää 2-4kk, jonka jälkeen turvapalkka tipahtaa minimipalkkaan eli onko se nyt 9.5e/h näinä päivinä.

      Mutta tosiaan puhelinmyyntiä kun on, niin provikkaan nyt kannattaa tähdätä ja sitä ofc vaaditaankin. Rento ympäristö, jos puhelinmyyntiä jaksaa vääntää, mukavia ihmisiäkin löytyy ja pomoihin on helppo ottaa yhteyttä kun samassa tilassa pyörii ympyrää ja häärää omiaan. Joustavat työajatkin, että ns. "tienaat ihan sen verran kun haluat" meiningillä.

      Mutta tosiaan niistä provikoista, itse ainakin aikanaan yllätyin positiivisesti, että erittäin kohtuu summaa saa väännettyä. Jos esim. nyt on sähkömyyjää haussa, niin sehän on 17e/kauppa. VKL taisi olla 12e/17e/25e per kauppa, riippuen projektista. Tietenkin kannattaa haastattelussa käydä, jos tulee kutsu, sielä tulee enemmän sitten infoa, kuten jokasessa työpaikassa aina.

      Nimimerkillä Helsingin konttorilla ollut.

    • Ilkka Suvivirsi

      Jos sentin saa tunnissa, se on 40 tunnilla viikossa kuukausipalkkana jo melkein kaksi euroa.

      Vittuako siis valitatte.

      2 eurolla saa kilon banaaneja. Niitä naamaan ja vanhempien luona asuen, ettei mene vuokraa tai öaskuja.

      se on siinä!!!!!!

    • palkatmaksuuun

      ihan paska paikka eivät maksa liksoja niinkuin pitää!

      • Ieva

        Olin Gainerillä hommissa ja aluksi annettiin ymmärtää, että on OK tehdä "vain sen verran miten itselle sopii." Eli omat menot pystyi muka sovittamaan soitteluun ilman varsinaista työaikaa. Opiskelijalle fine.

        Katin kontit! Parin kk:n kuluttua esimies alkoi hiostaa, että pitää tehdä pidempää päivää, jotta tulisi tulosta enemmän. Ei sitä työtä pysty tekemään mitään 8:aa tuntia, koska korvat alkavat soida sitä puhelimen hälyytystä kuunnellessa. Lisäksi työtila on jaettu sermeillä, joten viereisen seinän takana huutava naapurimyyjä häiritsee todellakin muuta ympäristöä ja kuuluu puhelimen läpi asiakkaallekin.

        Alkoi myös hlökohtaisesti tympiä se ihmisten häirintä puhelimitse, sillä vaikka tuotetta kuinka markkinoi hyödyllisenä (=Veronmaksajien keskusliiton jäsenyys), se kiinnosti aika harvoja, sillä samoja palveluita voi käyttää ihan ilman jäsenyyttäkin (maksullisesti tosin). Lähdin siis nostelemaan. Palkkaa sain muutaman satasen.


    • Vahingosta viisastuu

      ÄLKÄÄ hyvät ihmiset menkö tähän lankaan, se on siis ihan paskan puhuja firma
      itse istuin joka päivä melkein kuukauden 6,5h/ päivä, ja palkka todellakin oli sentin tunnilta. Gainerilla ei ole ymmärretty, että lupaukset todella on tarkoitettu lunastettaviksi. Onnekseni puskaradiota kuuntelemalla ja seuraamalla henkilöstöä (joka keittiössä puhuin aivan toista kuin itse pomoille) tajusin postua takavasemmalle.

      • Kaupallinenmyyjä

        Onko herne mennyt nenään, etkä saanutkaan kauppa tehtyä? Hauska kaveri olet. En tiedä millä Gainerilla olet ollut, jos kerran vain sentin tunnilta, kun TESsin mukaan vetävät turvapalkan (8,5e/h), mutta myymällähän sielä tekee rahaa. Ei kukaan jaksa istua puhelimyynnissä tuntipalkalla, ei siinä kestä naama, eikä mieli. Mutta palkkauksen suhteen on erittäin reilu firma ja palkatkin maksaa, ettei huolta siitä.


      • Pettynyt työntekijä
        Kaupallinenmyyjä kirjoitti:

        Onko herne mennyt nenään, etkä saanutkaan kauppa tehtyä? Hauska kaveri olet. En tiedä millä Gainerilla olet ollut, jos kerran vain sentin tunnilta, kun TESsin mukaan vetävät turvapalkan (8,5e/h), mutta myymällähän sielä tekee rahaa. Ei kukaan jaksa istua puhelimyynnissä tuntipalkalla, ei siinä kestä naama, eikä mieli. Mutta palkkauksen suhteen on erittäin reilu firma ja palkatkin maksaa, ettei huolta siitä.

        Huono työpaikka, palkka todellakin sentti tunnissa.Luvattiin ihan muuta kuin piti olla, älkää ihmeessä menkö sinne töihin karmee kokemus onneksi pääsin pois sieltä.


      • suurennuslasiksi
        Pettynyt työntekijä kirjoitti:

        Huono työpaikka, palkka todellakin sentti tunnissa.Luvattiin ihan muuta kuin piti olla, älkää ihmeessä menkö sinne töihin karmee kokemus onneksi pääsin pois sieltä.

        Ai se on nykyään enää sentti? Minä lähdin sieltä hetkee ennen kuin palkka putosi euroon tunnilta, ihan omasta pyynnöstä kun sain parempipalkkaisen työn, jossa sattui olemaan vielä mukavammat pomotkin, puhelinmyyntiä sekin. Ja hyvä että lähdin. Työhönottotilanteessa ovat toki ystävällisiä, mutta helvetti alkoi heti toisena työpäivänä pomojen suunnalta. "pitää tehdä enemmän, pitää pystyä parempaan". Tämä jäi mieleen uutena työntekijänä siellä, mutta kyll niitä kauppojakin sitten syntyi ja palkoille pääsin. Myin myös veronmaksajien keskusliittoa ja sähkösopimuksia. Olen hyvä myyjä, mutta tuo paikka ei maksa kaverini mukaan nykyäänkään sitä mitä on sovittu alkupalkkanakaan ja eipä oo ihme, jos työpaikka on ns "parhaitten joukossa", sitä tuskin on katsottu muiden kuin niiden työntekijöiden kannalta, jotka ne siellä pitää töissä, jotka ovat huippumyyjiä, eli myyvät väkisin työttömille ja köyhille höppänöille vanhuksille! Peruutuksistahan siellä ei vissiin vähennetä palkasta sentään? Omat myyntini oli kuudessa tunnissa 5-10 kauppaan /päivä. Enemmän oli noita parempia päiviä. Gainerin tauoista tuolloin, en tiedä miten on nyt? JOs oot tuntipalkalla, niin kone pitää sulkea siksi aikaa kun käyt jopa vessassa ja siellä käynti aika vähennettiin palkasta, siis muutaman minuutin tähden piti ootella että kone taas aukeaa! Mulle tämä ei käynyt, meni mielestäni jo liiallisuuksiin, joten etsin sen toisen paikan. Enkä suosittele myöskään Pasastaria, menkää minne vaan muualle paitsi sinne ! (koettu paikka sekin, mulla oli hurjat myynnit, mut väitettiin et tulee peruutuksia, jotka vähennetään palkasta ja joita ei missään toteen näytetä!)


      • Anonyymi
        Pettynyt työntekijä kirjoitti:

        Huono työpaikka, palkka todellakin sentti tunnissa.Luvattiin ihan muuta kuin piti olla, älkää ihmeessä menkö sinne töihin karmee kokemus onneksi pääsin pois sieltä.

        Huono työpaikka. Palkka menee tehtävän mukaan... Eli eurosta siihen 17e
        Itse alussa sain hyviä kamppanjoita, ja sain 8-17e palkkaa tunnissa.
        Mutta heti kun en enää ollut Lahden osaston naispomon mieleen, aloin saamaan huonompia kamppanjoita ja silloin muuttui siihen euroon per kauppa.
        Sain tehtyä juuri ja juuri kuusi kauppaaper tunti että jotain sentään sain palkaksi...
        Sitten alkoi työt vähentyä ja pimo totesi
        "sinulla on tehty nollasopimus niin ei tarvitse hänen mulle tarjota töitä"

        Siis mitäh!!
        Nyt eri firman palkkalistoilla ja saan sen 28e provikan myynnistä....
        Niin ja toistaiseksi vielä kauppaa tulee mukavasti.
        Ehkä olin siis vaan paska gainerilla😅
        Tai sitten vaan ei putänyt mun persoonasta😅😅😉


    • KetunPuhelinmyyjä

      Paras duunipaikka ikinä. En muuta sano. Palkkaus on kohtuullinen ja provikat on hyvät. En valita tippaakaan. Ja työilmapiiri ei voisi olla rennompi.

    • tyytyväinen1000

      Alotin muutama viikko sitten ja ihan paras paikka! työpiiri aivan huikee ja kaikki on tosi mukavia. Palkkaa saan joka päivä kun olen 4h niin 80€ eli 20€/h siellä pystyy hyvin näyttämään taitonsa ja menestyä! Suosittelen lämpimästi työtä jokaiselle. Takuupohja palkka on toki TES:n mukainen mutta taidoillansa voi nostaa riman korkealle.

    • HämmentynytTyönhakija

      Hämmentäviä viestejä, kun toisissa sanotaan että palkka vain sentti tunnilta ja työpaikka ihan paska. Toisissa taas kehutaan ja palkkakin menee ihan tes:in mukaan. Ketä tässä nyt sitten uskoisi?

      • Asya

        Se on sentti tunnilta, olin Gainerilla töissä 4 vuotta. Alkuun oli tuntipalkka 10€/h mutta sitten se muutettiin "kokeiluna" sentiksi ja piti olla vaan vähän aikaa. Näköjään se sitten on vieläkin se sentti.


    • HämmentynytTyönhakija

      Ei kai työpaikka kuitenkaan voi ihan paska olla, jos vuodesta toiseen valitaan yhdeksi maan parhaista työpaikoista? Vai voiko? Luulisi, että sellaisessa puljussa palkkauskin on ihan reilu.

    • Asya

      Olen ollut töissä kyseisessä firmassa 4 vuotta kunnes häivyin. Kyllä tuo 1 sentin tuntipalkka pitää paikkaansa. Ikävä kyllä. Harjoitusajan tuo palkka on 10€/h kunnes muuttuu.

      • Asya

        Unohtui vielä sanoa että siellä on tietyt tahdit myynnissä joita pitää noudattaa tai saa kenkää. Työkaverit ovat aivan mahtavat, ainakin silloin kun olin. Pomot ovat yhtä lukuunottamatta ahneita p*skoja jotka valittaa joka asiasta.
        Kyllä se on valittu monta kertaa parhaaksi työpaikaksi mutta jujuna on se että sitä ei katsota työntekijöiden mielipiteen mukaan vaan työ tuloksen mukaan miten on tuloksia tullut. Me työntekijät emme itse saaneet äänestää siinä, pomot ainoastaan.


    • Asian70

      Olen ollut Gainerilla yli viisi vuotta, enkä ole kuullutkaan sentin pohjapalkoista. Järki käteen! Keskituntiansioni on noin 15 euroa tunnissa eli sillä saa jo ihan ok-ansiot. Työvuoroja ei ole vaan saa tulla ja mennä just niin kun haluaa.

    • Bertil12

      Tämä firma on yksi suurimmista puhelinterrori yrityksistä.

    • Olluorja

      En suosittele, palkka tänäpäivänä siellä huono, jää minimipalkan alle.

    • QuestionThree

      Miksi Gainerilta ei saa työsopimusta ennakkoon? Poikani on hakenut heille duuniin, mutta sopparin saa kuulemma vasta ("palkallisen") harjoittelun jälkeen. Työt alkavat jo parin viikon kuluttua, eikä Gainer toimita sovittua työsopimusta luvatusti. Aina keksivät uuden verukkeen. Työsuhde luvattiin tuntipalkalliseksi työhaastattelussa.

      • Olluorja

        Kannattaa sa soppari ennenkuin aloittaa ja sehän On hetken kuukausipalkka ja sit muuttuu provikaks


    • mieshihhijihihihih

      Kikattavia pullukkamummoja tuntu olevan työkavereina Lahden toimistolla.

    • Lahestvaan

      Siellä ei ole töitä tällä hetkellä. Hommat loppu kuin seinään.

    • Seuraajatar

      Positiivisten kommenttien kirjoittajana on vain yksi ja sama henkilö. Omistaja.

    • Junallatöihin

      Ei kannata mennä.Olin kuukauden ja sain harjoittelupalkan 600 e kuukauden töistä 160 tuntia oli tilinauhassa.

    • ollutorja

      Ei saa vakinaisetkaan kunnon palkkaa, menee ihan pohja lukemiin ja eikä ne stemppaa työntekijöitä.

    • EntinenG

      Ovi käy tiheään kun eivät maksa kunnon palkkaa. Huonompaan suuntaan on toiminta menossa muutenkin koko ajan.

    • pertsander

      Se riippuu niin ajoista. Toi ala vaihtelee hemmetisti. Joskus on tosi hyvää projektia ja joskus ei. Ydinryhmä on hienoja ihmisiä ja tavallaan tekisi mieli takaisin. Juha ja Jani kunnon karismaattisia supliikkimiehiä ja hyviä tyyppejä muutkin. Ei nyt mikään varmin duuni, mutta kyllä tossa on omaa sympatiaansa sellaiselle ihmiselle jolla ei ole saumaa hirveisiin palkkoihin koulutuksen puolesta. Se on oma juttunsa ja joillekin se toimii. Joillekin ei toimi. Syy miksi asiaa kommentoin on että salaa toivoisin että PÄÄSISIN takaisin, jopa. Kaipaan vähän sitä meininkiä. Lähtisin ainakin osa-aikaisena takaisin heti, jos pääsisin. Siinä oli oma hohtonsa.

    • ollutorja

      Minkähän takia porukka ei pysy gainerilla, oiskohan huono palkkaus!

    • Kuivalainen

      Vaikuttaisi omistajan rustaamalta tämäkin mainospuhe...

    • Kuivalainen

      Tämä siis. "Se riippuu niin ajoista. Toi ala vaihtelee hemmetisti. Joskus on tosi hyvää projektia ja joskus ei. Ydinryhmä on hienoja ihmisiä ja tavallaan tekisi mieli takaisin. Juha ja Jani kunnon karismaattisia supliikkimiehiä ja hyviä tyyppejä muutkin. Ei nyt mikään varmin duuni, mutta kyllä tossa on omaa sympatiaansa sellaiselle ihmiselle jolla ei ole saumaa hirveisiin palkkoihin koulutuksen puolesta. Se on oma juttunsa ja joillekin se toimii. Joillekin ei toimi. Syy miksi asiaa kommentoin on että salaa toivoisin että PÄÄSISIN takaisin, jopa. Kaipaan vähän sitä meininkiä. Lähtisin ainakin osa-aikaisena takaisin heti, jos pääsisin. Siinä oli oma hohtonsa. "

    • MaikkiLahest

      Näyttävät kovasti hakevan työntekijöitä somessa. Jatkuvaa pommitusta mitä erilaisimmilla viesteillä. Haen töitä, mutta epäilyttää hieman kun ihmiset eivät siellä pysy. Uskaltaako sinne edes hakea. Että mättääkö sielä palkkaus vai johtaminen? Ovathan ne aikoinaan menestyneet tuossa Greit Pleis To Work jutussa, mutta eivät vissiin kai enää. Kumpaan kannattaa hakea Megaan vai Gainerille?

    • ollutorja

      Jos hakisin niin ehdottomasti Megaan. gainerilla mättää kumpikin,

      • EntinenGainerTyöntekijä

        Olen aina silloin tällöin huomannut tämän keskustelun täällä ja nyt päätin osallistua keskusteluun.

        Ensinnäkin on nyt sanottava, että kyllä siellä on TES:n pohjapalkka, mutta toinen asia on riittääkö sekään nykypäivänä.

        Jos kuvitellaan vaikkapa että kyseessä olevaa projektia jota siellä lähes kaikki tekee, pystyy todella kylmähermoinen ja sinnikäs heebo painamaan sen 120 tuntia kuukaudessa. Tuokin tarkoittaa sitä, että paikalla on oltava sen kahdeksan tuntia eli 160 tuntia, koska järjestelmä, koska järjestelmän laskentasysteemi. No, käteen pärähtää verojen jälkeen tuosta noin 700 €, että kysynpä vaan, että kannattaako?

        Menin tekemään yrityspuolta. Kaksi viikkoa projekti kesti ja sen jälkeen ohjattiin tekemään kuluttajatöitä. No thanks. Jotkut ovat olleet siellä pitkään, mutta ovat kai sellaisia, joiden taloudessa löytyy toinen elättäjä. Kovasti siellä myös puhuttiin etä työ mahdollisuuksista, mutta sitä ei käytännössä sitten kai ollutkaan. Suosittelen jos haluaa lisää sosiaalisia kontakteja ja yksinäisille ihmisille vaikka, että saisi leivän päälle joskus makkaran lisäksi juustoa. Palkat ovat aina maksaneet silloin kun pitää ja sitä arvostan.


      • Anonyymi
        EntinenGainerTyöntekijä kirjoitti:

        Olen aina silloin tällöin huomannut tämän keskustelun täällä ja nyt päätin osallistua keskusteluun.

        Ensinnäkin on nyt sanottava, että kyllä siellä on TES:n pohjapalkka, mutta toinen asia on riittääkö sekään nykypäivänä.

        Jos kuvitellaan vaikkapa että kyseessä olevaa projektia jota siellä lähes kaikki tekee, pystyy todella kylmähermoinen ja sinnikäs heebo painamaan sen 120 tuntia kuukaudessa. Tuokin tarkoittaa sitä, että paikalla on oltava sen kahdeksan tuntia eli 160 tuntia, koska järjestelmä, koska järjestelmän laskentasysteemi. No, käteen pärähtää verojen jälkeen tuosta noin 700 €, että kysynpä vaan, että kannattaako?

        Menin tekemään yrityspuolta. Kaksi viikkoa projekti kesti ja sen jälkeen ohjattiin tekemään kuluttajatöitä. No thanks. Jotkut ovat olleet siellä pitkään, mutta ovat kai sellaisia, joiden taloudessa löytyy toinen elättäjä. Kovasti siellä myös puhuttiin etä työ mahdollisuuksista, mutta sitä ei käytännössä sitten kai ollutkaan. Suosittelen jos haluaa lisää sosiaalisia kontakteja ja yksinäisille ihmisille vaikka, että saisi leivän päälle joskus makkaran lisäksi juustoa. Palkat ovat aina maksaneet silloin kun pitää ja sitä arvostan.

        totta puhut.


    • Anonyymi

      Kyllähän sieltä kovaa tulosta tekee, jos olet korkeakoulutettu B2B -myyjä ja myyt yrityksen omia palveluita muille yrityksille. Tietenkin nämä alikoulutetut tavikset asia erikseen. Kouluttautukaa ja kerryttäkää myyntikokemusta! Myyntiuraa tavoittelevan polku vaatii paljon ponnistuksia, mutta pidemmällä aikavälillä tämä palkitaan.

    • Anonyymi

      Erinomainen duunimesta.
      Olen itse Gainerilla töissä ja sekä ilmapiiri, että myytävät tuotteet ovat huippua.
      Ei tälle alalle kannata hakeutua, jos luulee palkan tulevan ilman kovaa työtä!
      Mitä taasen palkkaan tulee, niin se on kannustava ja osaavat myyjät pystyvät tekemään hyvää tiliä.
      Talo on myös toimeksiantajalle hyvä, sillä sinne pääsee nykyisin töihin ainoastaan osaajia!

      • Anonyymi

        Miksei siellä porukka sitten pysy jos on hyvä duunipaikka??


    • Anonyymi

      ei kai siellä pysy kun ei kunnon soitettavaa, ja toisex ne jotka on pomojen suosikkeja ne saavat parhaat rekisterit, putsataan ja laitetaan uudelleen soittoon huonommille myyjille, ja sanoovat et se uutta rekkaria, kusetusta.

    • Anonyymi

      Olin heidän Helsingin toimistollaan töissä puhelinmyyjänä noin kymmenisen vuotta sitten, joten ei ole tuoretta tietoa. Hain monia töitä, mutta tämä oli ainut jonka sain. Meillä oli ihan mukava työporukka, ja pomotkin ok. Kyllä tätä yhden kesän teki, ja sillä elin. Syksyllä jatkoinkin muihin hommiin.

      Silloin kesätyöntekijät saivat valita, ottaako provikkapalkan vai tuntipalkan. Tein töitä tuntipalkalla, ja se oli hyvä valinta, koska päivittäin oli todella isoa vaihtelua siinä saiko myytyä. Tuntipalkka oli pieni, jotakuinkin alle kymmenen euron luokkaa.

      Työ oli kuitenkin raskasta, paljon istumista ja paljon toistuvia puheluita. Toimisto oli avokonttori, jossa jokaisella työntekijällä oli omat serminsä eristeenä. Koulutusta ja palautetta sai silloin tällöin, mutta osa pomoista myös vahti tehtyjen soittokertojen määrää ja sain kuulla, että soittokertoja per tunti pitäisi olla enemmän. Se oli ahdistavaa, iltavuoroissa oli rennompaa.

      Minua rassasi se, että työskentelin jäsenhankkijana ja tuntui, että häiritsen ihmisiä. Työssä ei sinäänsä ollut mitään "laitonta" tai "pielessä", mutta osa asiakkaille tarjotuista eduista oli sellaisia, joista ei varsinaisesti ollut mitään hyötyä. Tämä selvisi jälkeenpäin, ja tuli olo, että olin tietämättäni huijannut joitakin ihmisiä. (Yhtenä liittymisetuna meitä käskettiin sanomaan jotakin bensaetua, jonka sai liittymällä mukaan jäseneksi. Saman bensaedun olisi silloin saanut myös liittymällä huoltoaseman kanta-asiakkaaksi.)

      Nyt muistelen sitä kesää ihan hyvillä fiiliksillä, tulipa kokeiltua. Muut työt on sen jälkeen tuntuneet todella mielekkäiltä.

      Tämän kokemuksen jälkeen olen ystävällinen puhelinmyyjille. Kun vastaan puheluun ja selviää että kyseessä on puhelinmyyjä, sanon "ei kiitos ja hyvää päivänjatkoa", enkä vain sulje luuria korvaan tai lähde veistelemään jotakin ikävää. Luurin takana on kuitenkin ihminen, joka tekee työtään. Oman kokemuksen kautta en myöskään liity mihinkään jäseneksi enkä osta puhelinmyyjien kautta mitään, koska minulle jäi tunne, että pyrkimyksenä on kuitenkin perimmiltään puhelinmyyntiyrityksen menestyminen, eikä se että asiakkaalle halutaan tarjota jotakin hyvillä eduilla. Vaikka siltä saattaisi vaikuttaa, kun puhelinmyyjän kanssa puhelimessa juttelee.

      • Anonyymi

        Raha se merkkaa ja asiakkaat. Aina myynnissä. Oli miten järkevä palvelu tai tuote hyvänsä. Siihen on asennoiduttava tai jätettävä väliin koko homma.


    • Anonyymi

      Ahneita eläkeläismummoja töissä. Mielistelevät ja nuoleskelecat pomoja minkä ennättävät, jotta saisivat hyvä projekteja soittoon. Selän takana sitten puhuvat p.... minkä ennättävät. Jokin ikäraja pitäis hommissa olla!

    • Anonyymi

      Olin siellä joskus nollasopimuksella (”tarvittaessa työhön kutsuttava”), mutta töitä ei riittänyt, kuin 2-4 tuntia viikossa. Palkka oli hyvä ja olisi ollutkin riittävä, jos tunteja olisi ollut edes 30 viikossa. Palkka oli jotain 15-20€/tunti.

    • Anonyymi

      Eihän tuolla näytä olevan kuin provisiopalkkaisia töitä, ei ihme että jatkuva haku on päällä.

    • Anonyymi

      Koko ajan rekry päällä. Kertoo paljon firmasta ! Työntekijöitten vuoroja kuitenkin myös perutaan koko ajan...eli uusia varalle kun "vanhat" väsyy tätä meininkiä katsomaan.

      • Anonyymi

        Eli mikään ei ole muuttunut aikoinaan olin tuolla töissä monta vuotta sitten. Onko palkanmaksussa edelleen myös sama meininki, eli maksetaan vaan niistä tunneista mitä kone näyttää, eikä todellisten tehtyjen tuntien mukaan. Tuo ei ollut edes lainmukaista, mutta siitä ei ainakaan silloin ilmeisesti kukaan uskaltanut valittaa.


    • Anonyymi

      Johtamistyyli muuttunut. Työntekijät kuuntelee hiljaa tiimistarteissa luentoja tai leikkii jotain typerää tietovisaa. Startteja vähennetty. Tavoitteena vähentää työntekijöiden yhteydenpitoa entistä enemmän. No teamsissa viestitään ja paljon! Työilmapiiri huono. Pomoilla ei aikaa neuvoa töissä, kun heillä näitä kiireisiä palavereita koko ajan. Johtoporras pitää omaa kuvaa toimistolla, ikävä että työntekijät sitä joskus häiritsee!
      Saa nähdä milloin riittää ja vihdoin ja viimein mietitään Montako pomoa tämä pulju oikeasti tarvitsee!

      • Anonyymi

        Jep, huoria edelleen.

        Onneksi heitä ei haitannut, että tein 3kk projektia jossa en edes työskennellyt, laskuttivat kai kuitenkin yhdistämättömät puheluni. HAHA! Tietysti tuokaan ei nykyään enää onnistuisi, onneksi aikanaan onnistui. Nain muuten myös yhtä alempaa pomoa vessassa samalla kun olin "töissä". Hieno firma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep, huoria edelleen.

        Onneksi heitä ei haitannut, että tein 3kk projektia jossa en edes työskennellyt, laskuttivat kai kuitenkin yhdistämättömät puheluni. HAHA! Tietysti tuokaan ei nykyään enää onnistuisi, onneksi aikanaan onnistui. Nain muuten myös yhtä alempaa pomoa vessassa samalla kun olin "töissä". Hieno firma.

        Projekteissa kusettaminen saattaa olla vaikeaa. Ei ole kyllä tarvinnut kokeilla koskaan. Pomon naiminen onnistuu muuallakin kuin vessassa. Onkohan sama pomo kuin sulla aikanaan? Nykyään enemmän ylempi kuin alempi. Hieno firma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Projekteissa kusettaminen saattaa olla vaikeaa. Ei ole kyllä tarvinnut kokeilla koskaan. Pomon naiminen onnistuu muuallakin kuin vessassa. Onkohan sama pomo kuin sulla aikanaan? Nykyään enemmän ylempi kuin alempi. Hieno firma.

        Olitko Tarzan?


    • Anonyymi

      Sieltä on pari pomoa saamassa lähtöpassit, konkka kolkuttaa...

      • Anonyymi

        Ihan hyvä että saakin. Liikaa pomoja muutenkin. Mutta yksi joskus laukukilpailussa semifinaaliin päässyt wannabe laulaja roikkuu hyvissä hommissa vaikka taidot ei riitä kuin jotenkin soittohommiin. Gainerilla taidot ei merkkaa mitään vaan se kuinka hyvin osaa mielistellä pomoja. Pärstäkerroin ratkaisee tai ratkaisi ainakin sille pomolle, joka sai potkut. Hyviä myyjiä lähtee koko ajan pois arvostuksen puuttumisen vuoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan hyvä että saakin. Liikaa pomoja muutenkin. Mutta yksi joskus laukukilpailussa semifinaaliin päässyt wannabe laulaja roikkuu hyvissä hommissa vaikka taidot ei riitä kuin jotenkin soittohommiin. Gainerilla taidot ei merkkaa mitään vaan se kuinka hyvin osaa mielistellä pomoja. Pärstäkerroin ratkaisee tai ratkaisi ainakin sille pomolle, joka sai potkut. Hyviä myyjiä lähtee koko ajan pois arvostuksen puuttumisen vuoksi.

        Näin se on siellä aina ollut. Onneksi mulla oli pärstä kunnossa, vaikken mielistellytkään.


    • Anonyymi

      Ruskeakieliset eläkeläiset pärjää🤣🤣 Näistä 70ja kuoleman välillä olevista kun vielä menee työnantajamaksuja vähemmän. Tänä vuonna pääsiäispyhät on palkatonta vapaata, vuosi sitten meni vielä sopimusten mukaan.... konkurssi kolkuttaa??

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe