AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / Ruvetkaa vaan kotipizzayrittäjiksi!

Ruvetkaa vaan kotipizzayrittäjiksi!

12 Vastausta 408 Lukukertaa
Elikkäs tässä vähän faktaa siitä, miten ko. yritys kohtelee yrittäjiään. Ja kohtelee muuten vieläkin, nuo sopimukset eivät edelleenkään sisällä irtisanomislauseketta, eli kun kerran leikkiin ryhdyt, ei siitä pääse eroon kuin hovioikeuden pelastamana..!

http://www.oikeus.fi/tulostus/34614.htm

http://www.oikeus.fi/34617.htm
tuolta löytyy muitakin koskien siis kotipizza oyj: tä, samaa satua muutkin päätökset. Onneksi oikeus sentään sivaltaa ahnetta pizzaketjua!
Kiinnostavia oikeustapauksia molemmat. Oikeuslaitoksen tapausselostuksistahan ei käy ilmi mistä firmoista on ollut kyse.
Mielenkiintoista kuulla että näissä, sinällään saman tyyppisisssä tapauksissa, molemmissa jutun häviäjänä on ollut sama Kotipizza-firma.
Kilpailuviraston sivuilta löytyy myös useampi juttu tästä paska firmasta! Miksei näitä tuoda päivänvaloon? Lehdistö haloo! Johan loppuis Rabben " pizzakeisaruus" ja ryöstö ja hyötyminen tässä maassa, kun kaikki paska paljastettais isoin otsikoin...

http://www.kilpailuvirasto.fi/cgi-bin/suomi.cgi?sivu=dyn%2Fhaku&query=kotipizza+oyj&search=1

:Eli tämä lista tulee, kun laittaa hakusanaksi kotipizza oyj... Oikeuden päätöksiä on muitakin kuin nuo kaksi tuossa aloituksessa....
En lukenut kun ensimmäisen tapauksen: Firma ei kannattanut, oikeudenkaan mielestä. Tämä oli yrittäjän syytä! Nosti kassasta itselleen liikaa!

Ei se ole kotipizzan syytä.
Ei itseasiassa ollut, jos jaksaisit lukea tarkemmin. Hovioikeus katsoi myös tuloslaskelmat ja taseet ja totesi, että yrittäjässä ei ollut vikaa. Vika oli ainoastaan siinä, että liikevaihto ei ollut riittävällä tasolla.

"tilinpäätösasiakirjoista on pääteltävissä, että kannattamattomuus ei ole johtunut Y:n viaksi luettavista tekijöistä."
Niin ja Kotipizza oli alunalkaenkin kirjoittanut kohtuuttoman sopimuksen ( kuten tekee vieläkin), yritti karhuta pienyrittäjältä kohtuuttomia korvauksia, jotka oikeus kaikki totesi perusteettomiksi jne jne...

Eli kun sinä " liikaa ottoja" ensi kerralla luet jotakin, lue teksti ALUSTA LOPPUUN niin EHKÄ ymmärrät lukemasi. Kommentoi VASTA sitten.
Tota samaa " satuahan" ( lue paskaa) se on näemmä esim Teboilillakin. Eli ketjuyrittäjiä HUIJATAAN! (areenassa n viikon vielä Tebskin tapauksesta: http://areena.yle.fi/ohjelma/4935)
.
ei ketjuyrittäjiä huijata. Niille vaan saadaan maalattua pikkasen ruusuisempi kuva kuin oikeasti asia on.
Kyllä yrittäjäksi haluava osaa lukea sopimuksen ja miettiä sitten että haluaako semmoiseen leikkiin mukaan lähteä.

Sitä en sano etteivätkö nämä franchise-emoyhtiöt olisi ahneita ja tietyissä tapauksissa hyvinkin kylmiä yrittäjilleen mutta hei kun se on niitten bisnestä ja bisnes ei oo aina kovinkaan kaunista ja kivaa.
Totta.

Mä aattelin perustaa suomen suurimman kotipitzzan ja samaan kompleksiin r-kioskin ja mustin&mirrin!

Sitten vedän kolmilippainen ropelihattu päässä himmeetä tulosta!
Jos nyt miettisin uraaa kotipitsa yrittäjä niin näeen siinä muutamia mahdollisuuksia onnistua. Ensin aineita pitää ostaa käteisellä ohi ketjun hankitaketjun. Prisman pitzapalat jne..

Pizzat myydään myöhään illalalla humalaisille tai muille asiakkaille ohi kassan Huom käteinen ei korttimaksu..
Näin saat helposti 100 euroa per päivä verotonta. Ketjun myynti kannattaa pitää mahdollisiman +-0 tai saat kohta yrittäjän naapuriin.
Oi oi, nyt se tapahtui! Moni kotipitsa yrittäjä viiltelee parasta aikaa ranteitaan, kun kotipizza on myyty. Johan tätä on viim. 2 vuotta osattu odottaakin...

Kovat ajat koitta, kurjistuu entisestään! Ilmaskos kymmenet yrittäjät koittavat liikkeistään eroon päästä.....
> Moni kotipitsa yrittäjä viiltelee parasta aikaa ranteitaan, kun kotipizza
> on myyty. Johan tätä on viim. 2 vuotta osattu odottaakin...

Vartoos vaan kun Rautakirja myydään venäläisille. Neuvotteluja sinne suuntaan on käyty jo vuoden verran. Venäjällä kioskikauppa kukoistaa ja toiminta laajenee voimalla kaikissa kaupungeissa.

Jatkossa suomalaiset R-Frankkariyrittäjät saavat neuvotella asioista suoraan itä-mafian väen kanssa.

Kannattaa olla aika pitävät selvitykset Sergeille ja Pavloville miksei ole myynti kasvanut niin kuin on aluemyyntisuunnitelman tavoitteisiin kirjattu.
Ja ens kuun myynneissä asian on viimeistään paree korjautua...
 /   /  / Ruvetkaa vaan kotipizzayrittäjiksi!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta