Ladassa säilyy arvo.

Kanto.

Ladan arvo pysyy vakaana ajokilometreistä ja kunnosta riippumatta, eikä siihen olennaisesti vaikuta myöskään vuosimalli. Ladaan sijoitettu raha pysyy ikään kuin pankissa, sitten useamman vuoden päästä kun sen vaihtaa uudempaan saa sen korkojen kanssa takaisin. Tästähän on tutkittua tietoa ja monella Ladan omistajalla on siitä hyviä koemuksia. Minulla on kokemusta muutamasta muusta automerkeistä, niihin pantu raha meni sen sileän tien. Niitä markkoja ja senttejä ei saanut takaisin vaikka kuinka kauan olisi autokauppiaan kanssa hieronut autokauppoja. Tähän kun laskeskellaan, jos vain uskaltaa, ne remonttikulut mitä niihin meni niin varmasti sai heittää hyvästit rahoilleen.

25

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nollassa pysyy

      Eihän se Ladan arvo nollasta mihinkään laske.

    • Niin totta

      puhut taas Kanto. ... Ladan arvo säilyy ja on erittäin kannattava ostos jos haluaa premium tason autoilua harrastaa. Länsitekeleet menettävät arvonsa parissa vuodessa mutta Ladan säilyy vuodesta toiseen. Kävimme juuri katsomassa vaihtoautoja ja kyselimme missä kaikki Ladat ovat kun muut merkit ei herätä luottamusta. Sanoivat että kaikki Ladat revitään käsistä heti kun on vain tiedossa että joku sellaisesta raaskii eroon päästä !!! Teimme varauksen jospa saisimme käytetyn Ladan jo tämän vuoden puolella ... mitään varmaa myyjä ei tosin luvannut ... ehkä asiaan vaikutti paljon se että tyrkytimme parivuotta wanhaa länsiromua vaihdossa ... laskivat sen arvoksi 50-100 euroa tai vaihtoehtoisesti parempi vaihtoehto olisi kuulema viedä näin wanhat katiskat suosiolla Kuusakoski Oy:n lämpimään syleilyyn. Elämme nyt kuitenkin jännityksessä että sen Ladan sieltä liikkeestä voisimme jossain vaiheessa noutaa.

    • Kuusakoski

      Ladasta saa ihan saman korvauksen kuin autoistakin. Me emme syrji yhteiskunnan kaikkein köyhimpiä kuten autokaupat kun joku Ladaa tarjoaa vaihdossa. Autokaupathan eivät Ladoja ole huolineet vaihdossa enää tällä vuosituhannella.

      Tuokaa rohkeasti viimeiset ladat meille ennen kuin ne maatuvat kokonaan kierrätyskelvottomiksi.

    • Kanto.

      Miksi pitäisi tuoda, mehän ajelemme vielä monet vuodet niillä. Vanhalla Ladalla ajetaan niinkuin muut yrittävät ajaa muilla uudemmilla automerkeillä. Tuskimpa Suomen ensimmäinenkään Lada olisi vielä paalaus kunnossa. Kuuleppa näissä muissa autoissa ikä kaari on paljon lyhyempi kuin Ladassa. Sillähän Ladan arvo ei putoa niin kuin muissa autoissa tekee.

      • Kuusakoski

        Nopeasti koska emme voi hyvittää mädäntyneestä materiaalista. Ladat ovat jo uudehkoina lähteneet vahvasti maatumaan eikä niiden tuomista kannata pitkittää.


    • ladan omistaja

      Niinhän ne Deltan kaverit kertoivat, että Lada on pintaruosteessa tehtaalta tullessaan. Siitä se ruoste sitten äkkiä leviää joka paikkaan ja siksi uudehkotkin Ladat ovat usein koriltaan ns. paalauskunnossa. En ole oman Ladan lisäksi muita Ladoja nähnyt moneen viikkoon eikä meidän Ladaakaan muut näe kun se ei ole ollut ajokunnossa kolmeen vuoteen.

    • romuraudan hinta

      Ladan arvo vaihtelee sen mukaan mikä romuraudan kilohinta kulloinkin on. Siis jos Ladassa on vielä koria jäljellä.

      • Kanto.

        Eipä teidän kanssa voi keskustella kun ette tiedä autoista ja varsinkaan Ladasta mitään. Minä tiedän nämä autoasiat laidasta laitaan, sillä olen yrittänyt ajaa noilla muillakin automerkeillä. Ladat eivät jouda liikenteestä pois vielä vuosiin, semminkin kun länsiautojen kehittely on sitä mitä se on tällä hetkellä. Kuka hullu niihin pansi rahansa, ei ainakaan siinä mielessä että niillä pääsisi varmasti perille. Turvautukaa vain Ladaan se on varma kulku peli, ja vaihdossa saa taatusti hyvän hinnan.


    • ex ladailija

      Sinä, jos joku, et tiedä autoista yhtään mitään. Vain ReiskaS:n muistan olevan yhtä pihalla autoista ja tekniikasta kuin sinä. Vaan eipä kukaan normaali ihminen Ladalla ajaisikaan.

    • Kulho.

      seon niin että normaalit ovat jääneet ajamaan Ladalla, epänormaalit vaihtaneet pois.

      • normaalit.

        ladalla ajavat enää "normaalit" aivottovat kommunistipapparaiset, joiden koko eläke menee ladan korjaamiseen


    • hjujo

      Länsi-autoista tehdään tarkoituksella heikkoja,ja vaikeita korjata.Näin saadaan uusia autoja myytyä.
      Lada kestää Isältä Pojalle.

      • vuoden auto

        Lada on vuoden auto. jos oikein hyvin pitää ja joka päivä korjaa, saattaa pysyä ajokunnossa kaksikin vuotta,.


    • Eurosamara

      Lada on osa Suomalaista elämää.
      Ladassa synnytään,ja kuollaan.
      Ladassa itketään,ja nauretaan.
      Lada on monen Suomalaisen paras taloudellinen hankinta.
      Ladaa ei heitetä pois jonkun pikku asian takia,kuten länsi-auto
      Lada on perheen jäsen.
      Ladalla ajavat nuoret,ja vanhat.
      Mitä oli ennen Ladaa?

      • ladassa...

        oksennetaan ja ollaan humalassa kun kukaan ei sillä selvin päin kehtaa ajaa


    • ArvoKylläSäilyy

      Paikallisten Lada-kerholaisten kanssa naureskeltiin että harvasta autosta saa myydessä enemmän kuin mitä itse on maksanut, Lada on juuri sellainen. Varsinkin nappisilmä-mallit revitään käsistä, niin sedanit kuin farkut. Eikä 2105- ja 1200S- mallejakaan tarvitse alle tonnilla myydä. Samarat ja sitä uudemmat ei tietenkään kelpaa mihinkään, mutta ei ne oikeita Ladoja olekaan. Jonkun vanhan corollan voit löytää allesi parilla sataa, Ladaa et. Ladailijat ovat hilpeää ja leppoisaa porukkaa, pipo ei liikoja kiristä. Lada on elämäntapa, se on kannanotto pinnallista kulutusyhteiskuntaa vastaan, se on nostalgiaa, se on AITO ASIA.

      • ArvoKylläSäilyy

        Niin ja Suomen virallisen Lada-kerhon jäsenmäärä on noin 600, joten kyllä niillä sentään jotkut kehtaavat ajella vaikka toisin yritätte väittää...


    • nettiautosta

      Eipä Ladoja montaa ole jäljellä mutta silti Nettiautosta saa näitä "arvonsäilyttäjiä" alkaen 200.- ja alta tonnin on 40 kpl.

    • ArvoKylläSäilyy

      Eipäs saa. Näkyi 975€ olevan pyynti halvimmassa nappiksessa. Kanttilamppumalleja näköjään saa alkaen 450€, mutta ne kahdensadan Samarat ja 110:t ja mitä niitä nyt on ovat eri asia, eivät ne ole "oikeita" Ladoja eivätkä tosiharrastajalle kelpaa. Mallilla on tässä asiassa paljonkin merkitystä, aivan kuten Mersuharrastajillakin, Vito ei ole premiumia.

      • Kanto.

        Älä sinä nulikka ala arvostelemaan minun Ladaani epäaidoksi. Se on aito Venäjällä rakennettu Neuvostoliiton symboli. Sinun nappiksesi on Fiat 124 halpisversio.


      • kiinnostaa.

        Mikä on oikea Lada.?


    • Eurosamara

      Nimimerkin "ArvoKylläSäilyy" kannattaa lukea Ladakerhon sivuja,ja kirjoittaa vasta sitten,tai jättää kirjoittamatta. Siellä on oikeita Lada harrastajia. Ei kyllä kukaan ole mallin perusteella alkanut haukkumaan toisten Ladoja epäaidoiksi. Tapahtumissa satakympit, samarat,nappisilmät,ja kaikki muutkin seisovat rinnakkain,ja tunnelma on leppoisa.
      Mutta Ladaharrastajiakin on näköjään moneen junaan.

      • Eurosamara

        Lisään vielä että pihassani on sekä Eurosamara,myös nappisilmä,ja länsiauto,jolla ajan loskakeleillä,ja säästän Ladoja kuivassa tallissa.


      • Eurovolga
        Eurosamara kirjoitti:

        Lisään vielä että pihassani on sekä Eurosamara,myös nappisilmä,ja länsiauto,jolla ajan loskakeleillä,ja säästän Ladoja kuivassa tallissa.

        Hyvä, että on sellainenkin auto, joka toimii kelillä kuin kelillä. Ladat ovat niin epäluotettavia, ettei niiden varaan voi liikkumista jättää.


      • Runko.
        Eurovolga kirjoitti:

        Hyvä, että on sellainenkin auto, joka toimii kelillä kuin kelillä. Ladat ovat niin epäluotettavia, ettei niiden varaan voi liikkumista jättää.

        Olisko kellään mitään ideaa millä saisin talveksi Helkamaani ( takaveto ) nelivedon ? Ilmastointi toimii kyllä loistavasti näin kylmällä mutta nelivetoa kaipaisin. Joskus olen laittanut räkäläillan päätteeksi nelivedon päälle mutta siihen ei tavittu mitään ajoneuvoa vaan tein sen ihan itse. Koko päivän ja illan kestänyt ränni tavallaan pakotti nelivedon päälle enkä millään saanut kytkettyä sitä pois. Aamulla sitten taas huomasin että neliveto oli kytkeytynyt pois mutta yläpäässä huimasi !!!???? Mystillinen juttu !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      253
      2395
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1804
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      172
      1521
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      332
      1506
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1055
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      84
      939
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      795
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      176
      780
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      204
      727
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      720
    Aihe