AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Botellon piknik tulevaisuudessa?

Botellon piknik tulevaisuudessa?

36 Vastausta 770 Lukukertaa
Botellon piknikin järjestäjän vastuusta on ollut nyt paljon puhetta.

Suurin osa piknikkiin tulijoista sai tiedon median utisoinnista sekä vinkkinä tuttavaltaan.

Ei tähän piknikkiin mitään kutsua tarvittu, vaikka facebookissa tapahtumalle ryhmänsä olikin. Media uutisoi, että ihmisiä aikoo kokoontua puistoon lauantaina. Yhtälailla ihmiset viestittelivät ja tavatessan kertoivat toisilleen, että ihmisiä aikoo kokoontua puistoon lauantaina. Niin minäkin jutelin aiheesta vaikka en mennyt, en kutsunut, enkä ollut edes aikeissa mennä sinne. Harva ketään mihinkään kutsui, korkeintaan paria ystäväänsä jos itsellä oli innostusta mennä piknikille. Olenkohan minä tai joku ystävänsä paikalle kutsunut syyllistynyt johonkin rikokseen?

Entä jos ensi vuonna kukaan ei kirjoita tapahtumasta julkisesti netissä mitään, vaan sana leviää pikkuhiljaa.
Huhu tapahtumasta saatta saada alkunsa jo pelkästään siitä, että joku kysyy baarissa, että onko tietoa tämän vuoden botellonista, ja toinen vastaa, että en yhtään tiedä, mutta veikkaa kolmen viikon päästä. Tämän sitten joku kuulee ja sana leviää nopeasti.
Jos joku jotain kirjoittaakin niin varmasti tästä "viisastuneena" laittaa tietoa niin anonyymisti, että jäljittäminen on mahdotonta. Ja media hoitaa viikkoa kahta ennen taas tapahtumasta kertomisen niin massiivisesti, että ainakaan yhdellekään turkulaiselle ei jää epäselväksi koska ihmisiä kokoontuu piknikille ja missä.

Sitäpaitsi.
Tänä vuonnahan Turussa oli/on heinäkuussa keskiaikaiset markkinat, Ruisrock, Modern festival ja DBTL. Tämä oli ainoa ns. jotenkin tapahtumavapaa viikonloppu. Ei ollut yllätys, että piknik oli juuri nyt. Eikä tarvita kovin suuria ennustajanlahjoja jos veikkaa, että ensi vuonnakin ihmisiä kokoontuu piknikille tällaisena tapahtumaköyhempänä viikonloppuna jo runsaammin ihan luonnostaankin.
Todennäköisesti tapahtuman ajankohdaksi muutenkin vakiintuu joku tietty kesän viikonloppu. Silloinhan järjestäjää ei yksinkertaisesti voi edes olla olemassa.
Onko jännäkakka housussa jo? Kohta poliisit soittavat ovikelloasi, ole huoleti. Aikanaan oikeuden päätöksen jälkeen menevät korvaukset ulosottoon. Olisi kannattanut miettiä tarkemmin ennen kutsun laittoa...
En ole laittanut kutusa. Kannattaisi varmaan miettiä mitä valheita toisista kirjoittelee.
Miksi et sano suoraan mikä on se puurokuppi, jonka ympärillä pyörit? Minä kerron. Joku päättää ja ilmoittaa botellon päivämäärän ja hän on viimekädessä tapahtuman järjestäjä. Sinä haluat varmistaa, että ensivuonnakin olisi Botello ja että joku muu kuin sinä itse ehdottaisi jotain tiettyä viikonloppua, josta tulisi Botellon vakiintunut ajankohta.
"Olisi mukavaa tavata uusia ihmisiä ja vähän juhlistaa kesän päättymistä isommallakin piknikiporukalla jos mahdollista. Tulkaa kaikki piknikille X puistoon x.x.2012. Meitä on kaksi pariskuntaa tulossa, nähdään siellä!"
Jos llupaa haette niin hakekaa "minipiknikkiä" klo 13.00 - 13.15. Voisi vaikka megafonilla kuuluttaa, että järjestetty piknik on päättynyt, jokainen kuka tämän jälkeen yleiseen puistoon vielä jää on omalla vastuullaan.
Ensi vuonna vesitykit ja mellakkapoliisit paikalle ja penikat kuriin.
No voi herranjestas...siellähän oli päivällä sen piknikin aikaan lapsiperheitäkin täysin selvinpäin pallogrilleineen nauttimassa kesästä.

Illan pimetessä vasta alkoivat huligaanit riehumaan. Sillä ollut enää mitään tekemistä pikniki kanssa
No lapset huostaan jos pitää laatikkotolkulla kaljaa vetää
Onko lukemisen ymmärtämisessä vaikeuksia?
Viestiin johon kommentoit luki:
"lapsiperheitäkin täysin selvinpäin"
Hasta huilu, kyse on pusikaljajuopettelusta eikä mistään muusta.

Wikipedia
"Botellón on Espanjassa 1900-luvun lopulla syntynyt nuorison tapa kerääntyä juomaan suuria määriä alkoholia julkisille paikoille.[1] Termi botellón on johdettu sanasta "botella", pullo, ja sen kirjaimellinen merkitys on "iso pullo". Botellénia on verrattu suomalaiseen pussikaljoitteluun[2]."

http://eva02.statkal.fi/plus/img/mega/20110718/mega_110718botello.jpg
Montako "lapsiperhettä" löydät kuvasta?

Ihan turha sievistellä ja selitellä kun on jo paskat housuissa. Joko Poliisi on ottanut yhteyttä?
Onko ne lerppahuuliset raiskaajat saatu jo kiinni? Pareittain täytyy kulkea, kun yksin eivät uskalla.
Tulevaisuudessa kun bakteerimassa on kasaantunut puistoon niin armeijan lentokoneet voisivat käydä tiputtamassa vähän napalmia näiden niskaan. Puhdistuisi puisto tehokkaasti roskineen päivineen.
Sian paskan levittäminen puiston nurmelle toimii varmasti hyvänä ehkäisykenona ensivuonna.
"Nuoriso=bakteerimassa": Olipa viehtättävä viesti, ihanko itse keksit..?
Lukiko siinä niin? Ei lukenu. Tuollainen paikkoja sotkeva paskamahaporukka on iästä riippumatta baktereimassaa.

Vai oletko sinä sitä mieltä että paskasakki=nuorisoa?
Sitä tummaa paskasakkia on varissuo pullollaan. Sinne sitä napalmia sopisi vetää...
Suomeen pitäisi todellakin saada pakkotyörangaistus käyttöön, tekisi hyvää näille lorviville pennuille esim. roskien keruu katujen varsilta. Saattaisi muuttua suhtautuminen roskaamiseenkin sen jälkeen.
Nonii trendipellet! Alkakaas kaivaa kuvettanne ja päälle tulee vielä oik.käyntikulut.

Kannattiko kopioida maailmalta tämäkin villitys ja kutsua paskasakkia puistoon roskaamaan ja sikailemaan. Vittun hyvä, että joudutte vastuudeen!

"Turun Botellón menee syyteharkintaan
Lähialue | Turun Sanomat 06:00

Varsinais-Suomen poliisi on saanut päätökseen esitutkinnan kesän 2011 Botellón-piknikistä. Poliisin mukaan esitutkinnassa on selvinnyt seikkoja, joiden perusteella on todennäköisiä syitä epäillä rikosta, ja asia siirretään syyteharkintaan Länsi-Suomen syyttäjänvirastoon.

Epäiltyinä on kaksi parikymppistä turkulaismiestä, jotka ovat kiistäneet syyllistyneensä mihinkään rikokseen. Poliisi epäilee miehiä lievästä kokoontumisrikkomuksesta, josta voidaan tuomita korkeintaan sakkorangaistukseen. Turun kaupungin korvausvaatimus tapahtumasta on yli 10 000 euroa."
Toivottavasti määrätään tuo kymppitonni maksettavaksi.

Onhan tyo nyt todella törkeää että järjestetään kokoontuminen ja sotketaan koko Kupittaan puisto ja karataan paikalta jälkiä siivoamatta.
Onhan se todella törkeää kun ihmisillä on sosiaalista kanssakäymistä!

Sehän voi johtaa vaikkapa tanssimiseen...
Eihän täällä kukaan mitään "kanssakäymistä" kritisoi vaan sen aiheuttamia lieveilmiöitä.
niin vaikeaa korjata roskansa pois?
Onko paikkojen paskaaminen samaa kuin sosiiaalinen kanssakäymminen? Paskannatko myös kaverisi matolle kun käyt kylässä?!?
Mikä siinä siivouksessa maksaa,kun työn tekevät yhdeksän euron orjat?
Kaupungin omat työntekijät ovat vain niin saata.nan laiskoja, etteivät viitsisi millään siivota! Mieluummin vetävät itsekin brenkkua lähikuppilassa.
Olis varmaan tullu halvemmaksi siivota itse jälkensä.
Helvetin hyvä jos tulee lasku jannuille. Maailma tarvitsee esikuvia.
Eipä taida tulla laskua siivouksesta. Eikä varmaan myöskään sakkoa kokoontumisrikkomuksesta, tuntuu perusteet ontuvan siinä määrin.
Olisi kuitenkin kaikille parempi jos tuleva BOTELLoóOòò````O````oO`´OóÒN olisi siistimpi ja roskia ei leviteltäisi pirinpärin. Toivottavasti keli suosii!!
Hauskahan se on grillata ja kupitella Kupittaalla. Eikä tuosta varmaan kukaa oikeasti pahastu jos ei roskata. Kettään en kuttu mutta Kupittaa kuttuu...
Hohhoijaa olisko pikkuisen rajoittunut aivotoiminta joillakin "sianpaskaa nurmikolle", "napalmia niskaan". Jos nyt puistopiknikistä joku lavallinen roskaa jääkin niin ei pelkästään siitä syystä pitäisi kymmentä tuhatta tulla kuluja muutenkin palkkalistoilla olevien työntekijöiden työstä
Tuollaista pussikajatapahtumaa ei tarvita. Sontaa nurmelle niin ruoho kasvaa paremmin.

Piknikit on ihan ok, kunhan siivotaan jälkensä.
Toivottavasti nämä roskaajat saavat niin isot sakot että ei riitä edes oma eläkekään sitä maksamaan!
No nuorekkaat ihmiset jotka painavat töitä ja on kenties velkaakin, niin ei ole ehkä varaa kalliisiin tapahtumiin. Tallinnasta vedätetty tarjouskossu ja pienet eväät ovat halpa hinta rennosta illanvietosta. Ja yleisestikin puistot kuuluvat kaikille, ei sieltä varmaan voi mihinkään vedoten väkeä ajaa pois. Mutta roskaamisesta sakko!
Voi jeesus. jos jotkut idiootit ei osaa käyttäytyä niin se ei tarkoita sitä että jokainen nuori ihmine olisi tyhmä juoppo. vittu mitä porukkaa tännekki kirjottelee. ja se ei oo varmaan kenenkään muun asia jos poliisit ottaa tosta porukkaa tutkintaan? 2012 botellon ei varmaa ees tapahdu koska luvassa on niin paskaa ilmaa
RaiskRaisk ;)
 /   /  /  / Botellon piknik tulevaisuudessa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta