Valikko

Pori

Jazzit ja Yyteri. Keskustele Porin alueen asioista.
Chattaa Porin kaupungista ja alueen asioista

ALOITA UUSI KESKUSTELU


Keskustelut

Tänään 02.03
syytetty ylilääkäri jatkaa vapaalla jalalla
Tuota miestä ei saa syytteeseen. Hän tekee lääkekokeiluja ihmisille Tampereen yliopistollisen sairaalan nimissä ja testaa paljonko ihminen kestää psyykenääkkeitä ja mitä niistä seuraa. Asiasta voi lukea netistä vaikka hänen väitöskirjastaan tai tampereen yliopistollisen sairaalan kliinisen kemian osaston tutkimuksista ja keitä on nimetty tutkimukseen. Hänellä on lupa sulkea ihmisiä sairaalaan ja pakottaa heidät vaikka väkivalloin ottamaan kuurin myrkyllisiä aivoille ja elimistölle vaarallisia kemikaaleja. Ja näin hän tekee. Tällainen on hänen tutkimustyönsä, josta saa tohtorinarvon. Myrkyttämällä ihmisiä. Mies oli jopa harjavallan sairaalan johtavan ylilääkärin asemassa. Mutta kohu vei häneltä uran kaikessa hiljaisuudessa. Nyt hän jatkaa edelleen "tutkimustyötään" eli lääkekokeilujaan asiasta tietämättömiin ihmisiin Pirkanmaan sairaanhoitopiirin nimissä. Tampere otti hänet nimiinsä.. Yllätys toinen toisensa perään. Harjavallan sairaalassa kuolee potilaita tämän tästä. Kuolinsyy on ilmeinen. Psyykenlääkkeet tappaa. Se on maailmallakin todettu ja tutkittu. Siitä huolimatta toiminta saa jatkua täällä suomessa ja harjavallassa. Ja herrat vetää isoa tiliä ja nauttii viranomaissuojelua ja syytesuojaa. Ja kuittaa tohtorinpapereita. Ihmisten terveyden kustannuksella. Kuinka kauan tuollainen toiminta saa jatkua. Varsinkin nuoret ovat helppo uhri. He ovat fysiikaltaan terveitä ja vahvoja ja siten oivallisia kokeilukohteita. Ja kuka nuoria uskoo ja kuuntelee kun he kertovat kokemuksistaan. Heitä pelotellaan ja varoitellaan ettei milloinkaan pääse pois jollei tee niinkuin sanotaan. Pakkokemikalisoidaan ihmiset sairaaksi. Kaikki tosiasiat tukee tätä väittämää. Sairaalan toiminnasta vaietaan, oikeuteen sairaalaa ei saa haastaa, sairaalasta on lukemattomia järkyttäviä todisteita, todistajia siellä tapahtuvasta touhusta on vaikka kuinka paljon. Pelottelusta ja uhkailuista on monia todistajia. Samoin epäinhimillisestä kohtelusta. Pakkolääkityksestä on kaikilla kokemusta. Kaikki tulevat väittämää. Miksi ihmiset sulkevat silmänsä asialta. Sinunkin lapsesi elämästä voi tulla yhtä helvettiä jos annat hänet heidän käsiinsä. Esimerkkejä on pilvin pimein. Eläinkokeet ovat vain silmänlumetta. Ne kokeet tehdään ihmisillä.
9
Paikkakunnat > Satakunta > Pori
Tänään 01.39
Haluttomuus ja "sen" esittely julkisesti
On taas se aika vuodesta, kun nuoret miehet pesevät vehkeensä ja alkavat esitellä sitä julkisesti kaikelle kansalle. Vilkuilevat meitä keski-ikäisiä naisia ja ovat olevinaan. Hormoonit hyrräävät. Mikä siinä on, että sillä autolla pitää ajella ympäri Poria ja esitellä mitä löytyy? Kaasutella liikennevaloissa kisaa ottaakseen, kun kuitenkin lopputulos on se, että tällainen 40-vuotias keski-ikäinen nainen kyykyttää liikennevalolähdössä sinun 3-sarjan Bemarisi vaikka kuinka uhmakkaasti poljet vehjettäsi kuin tulpatonta mopoa. Taisi Bemaripoju yllättyä, että automaattivaihteinen farkku-Volvo irtoaa viivalta niin rivakasti? BMW:n ratin takana nousee helposti itsetunto pystyyn ja unohtuu mitä T6 harmittoman perhe-Volvon takaluukussa tarkoittaa. Se tarkoittaa sitä, että älä yritä ottaa perheenäidin kanssa kisaa sillä hikisellä 320i Bemarillasi. Otat minulta pataan päivin-öin satavarmasti, niin kadulla kuin makuuhuoneessa. Nuoret porilaiset kollit ovat niin olevinaan, mutta sitten kun vähän pitäisi kokeilla, että mihin siitä vehkeestä on, mihin se pystyy, niin sitten lerpahtaa? Näitä halun lerpahtamisia on Porissa rekisteröity hälyyttävä määrä viime aikoina. Nuori miessukupolvi on pitkälle kyvytöntä jo alkumetreillä. Pimppi tuntuu kiinnostavan enemmän kuin autot. Mitä nämä nuorukaiset haistelevat? Tilanne on sairas! Mistä saadaan nuorelle miessukupolvelle apua tähän kivuliaaseen vaivaan: vehkeen esittelyyn kaduilla, mutta samaan aikaan haluttomuuteen ryhtyä läheisempään kanssakäymiseen ja totaaliseen epäonnistumiseen ratkaisevalla hetkellä?
5
Paikkakunnat > Satakunta > Pori
Eilen 23.17
Porilaisen yrittäjän tunnustus teinitytöistä
Jo vuosia sitten naapurin kauniit teinitytöt tarjoutuivat tekemään palveluksia ansaitakseen käyttörahaa, josta heillä omien sanojensa mukaan oli huutava pula. Nämä hyväkroppaiset siskokset olivat vasta 14 ja 15-vuotiaita silloin, mutta olivat himojeni ja haaveideni kohteina jo tuolloin. Itse olin 45-vuotias perheellinen yrittäjä ja kahden pojan isä. Normaali, harmiton "naapurinsetä". Ei tullut silloin mieleenkään tehdä lähempää tuttavuutta alaikäisiin siskoksiin, paitsi tietysti mielikuvissani. Intiimi kanssakäyminen vaimoni kanssa oli tulista, minun ajatusteni ollessa samaan aikaan tiukoissa teineissä ja fantasioissani heistä. Nyt noista teineistä on kuoriutunut kauniita, himottavia, nuoria naisia. Molemmilla on jo ajokortit ja ovat olleet täysi-ikäisiä viime kesästä. Rahapula heillä on edelleen jatkuva, opsikelijoita kun ovat, ja viime kesänä alkoivat ehdotella minulle, että vuokraisin heille oman kämpän Porin keskustasta, mihin voisivat muuttaa asumaan yksinhuoltajaäitinsä luota, jotta voisivat ''harrastaa'' kaikkea kivaa vapaammin. Tytöt lupasivat antaa kaikkensa, jos sponsoroin heitä asuntoasiassa ja antaisin vähän käyttörahaa. Hankin asunnon keskustasta ja loppu onkin historiaa. Näin on menty nyt 5 kk:ta ja täytyy sanoa, että en olisi koskaan uskonut maan päältä löytyvän tällaista paratiisia 1500 euron kuukausisijoituksella seksin ja hauskanpidon saralla. Välillä he tuovat tyttökavereitaankin mukaan illanviettoihin ja yökylään. Seksi on miehelle visuaalinen nautinto, eikä ole mitään toivetta, mitä nämä siskokset eivät olisi valmiit täyttämään, olkoonkin vaikka kuinka erikoinen. Heidän kanssaan kun bilettää ja viettää aikaa, niin tuntee taas itsensäkin nuoreksi oriksi. Eivätkä nämä neidit kaipaa ikäisiään lyijykyniä pureskelevia finninaamaisia mopopoikia, jotka räjähtävät risukkoon heti hipaisusta. Olen eronnut 3 vuota sitten, joten en tarvitse kenellekään selitellä tekemisiäni, saati kantaa huonoa omaatuntoa asiasta. Anna tyttöjen lainata päät kääntävää autoani ja vietämme alkuiltoja Bar Havanassa. Olet joskus ehkä nähnyt meidät: keski-ikäisen, mahasta pyöreän yrittäjän ja pari teinityttöä kainalossa pitämässä kivaa. Varallisuuteni ja avokätisyyteni mahdollistaa ko. elämän ja jatkuvat ulkomaanmaatkat, joilla hemmottelen tyttöjä. Ostan heille lahjoja, joita he haluavat; merkkilaukuista ja vaatteista iPadiin ja kaikki siltä väliltä. Tytöt ovat ansainneet lahjansa. Ainut pelkoni on, miten tämä kaikki vaikuttaa minuun ja yritykseni toimintaan, jos asia tulee julkisuuteen pienessä Porissa?
14
Paikkakunnat > Satakunta > Pori
Eilen 19.23
Pippurisumutteet naamaan!
Pitää olla aika ääliö, jos koheltaa niinkin huolella, että ottaa Porin Sokoksen vartijoilta pippurisumutteet naamalle. Ei sitä sumutepulloa ihan heti olla kaivamassa esiin. Typerin pyyntö koskaan on päästä istumaan sen jälkeen, kun on yrittänyt lyödä ja potkia vartijoita päähän 5 minuutin ajan ja vastustellut väkivaltaisesti käsirautojen laittoa. Vielä typerämpi on öykkäröitsijän kaveri, joka myös äityy avautumaan vartijoille kaverinsa "pahoinpitelemisestä" ja löytää itsensä Porin kävelykadun laattojen saumoja tarkastelemasta noin 3 cm:n etäisyydeltä. Tyypissä on ainesta tulevaksi tavarantarkastajaksi. Kirsikkana kakun päällä on kuin tyhjästä paikalle ilmestyvä (kirjaimellisesti) blondi neiti, joka ihmettelee vartijoita syyttelevästi, miksi hänen rakas kundikaverinsa on pakotettu halailemaan kävelykadun laatoitusta. Ihan viimeisenä mausteena muija vetää koko shown kännykkäkameralla talteen ja on hetken tilanteen herra. Eipä paljon tarvitsisi naistenkaan avata silmiään kun huomaisivat, miten moni heistä hengaa täydellisen kusipään ja idiootin kanssa. Mutta joo, jokainen voi vetää johtopäätöksensä naisen tasosta, kun hän pitää paikalle saapuneen poliisiauton takakonttiin sinivilkkujen loisteessa sullottavaa kundikaveriaan loistotyyppinä, joka jostain syystä sai kokea epäoikeudenmukaisuutta ja vääryyttä keskellä hämärtyvää iltaa Porin Sokoksen edustalla kävelykadulla. Että tällaista tälle kertaa.
36
Paikkakunnat > Satakunta > Pori

Sivu /818