kotisun?

putkinen

Onko joku teettänyt käyttövesiputkiston uusimisremonttia omakotitalossa Kotisun-nimisellä firmalla? Millainen firma ja työn laatu?

421

76447

    Vastaukset

    • lviasentaja_länsi_S

      Kannattaa laittaa suomi24 hakuun firman nimi. Tosin pitää muistaa, että kaikki kirjoitettu ei ole totta, tai on vain yhden kirjoittajan näkemys asiasta.

      ovat tietääkseni tehneet putkistopuhdistuksia aikaisemmin ja laajentaneet toimintaa käyttövesiremontteihin.

      Kannattaa kilpailluttaa myös paikalliset lvi-liikkeet. Säästää joskus euron jos toisenkin.

      • TyhmätEdunvalvontaan

        http://www.finder.fi/Ilmastointit%C3%B6it%C3%A4/KotiSun Oy/JYV%C3%84SKYL%C3%84/taloustiedot/796145

        Kyllä taas on hölmöitä kusetettu viimeisetkin pennit. Omistajan on turha edes lotota viikonloppuisin, koska tekee vuosittain lähes 5 000 000 € puhdasta voittoa.

        Hullu tai tyhmä saa olla jos maksaa 80% ylihinnan putkiremontistaan.

        Samalla rehelliset kylien putkimiehet ajavat vanhoilla hiaceillaan, kun eivät kehtaa mummoja kusettaa ja pelotella.

        http://www.talouselama.fi/uutiset/huijarimyyjien-ovela-kikka-puree-talsa-osa-myyjista-irtisanoutunut-kun-moraali-ei-kestanyt-ryovaamista-3455299


      • SuomalaisetOvatIdioottej

        On pakko olla ainakin 80% kate hinnoissa jos tekevät 20% puhdasta liikevoittoakin.

        Hyvin on äijä tiennannut 10 miljoonaa €, 4 vuodessa myymällä halpoja muoviputkia.


      • ANNATTAA AINA KILPAILUTTAA ! Säästin 45% käyttövesirempassa kun kilpailutin ja otin paikalliset tekijät. Lisäksi työ tehtiin niinkuin halusin, eli muoviputket vedettiin vanhojen tilalle siististi eikä rikottu rakenteita. Kotisun olisi tehnyt työn pintatyönä. Mielestäni myyjä ei ollut asiaansa tunteva, kun peruutin tilauksen sanoi vielä että valehtelin, TÖRKEÄÄ KÄYTÖSTÄ MYYJÄLTÄ ! Kotisunin himmoittelu johtuu moninkertaisesta organisaatiosta, ensin tulee tiedustelija sitten myyjä, senjälkeen on vielä johtajaa johtajan päälle ennenkuin asentaja pääsee hommiin. Tulevat tekemään arvion maksutta ! Jos teet sopimuksen maksat samalla sievoisen palkan näille "ilmaistyöntejijöille". ÄLÄ OSTA MITÄÄN OVIKAUPPIAILTA !


    • Otin muualta

      Terve,

      Kilpailuta muualta myös, heillä on meinaan kate kohdallaan. Tarjosivat meidän naapurustoon ja hinnat olivat hirvittävät. Työn laadusta ja muusta en tiedä. Mutta heidän hinnallaan pitäisi saada kullatut putket että kannattaisi.

      • seuraaja pohjanmaalt

        Ovat kalliita ja liika nuoria myyjinä jotka eivät tiedä mistään mitään.Ilkka on yliveto ja Karikin oli ok mutt kuulemma sai lähtee kun nuoret jyllää,tää selvästi ikäsyrjintää.Ville olet etova mukamas myyntipäällikkö,hohhoijaa noussut päähän.Ihan plää


      • UteliasKyselijä
        seuraaja pohjanmaalt kirjoitti:

        Ovat kalliita ja liika nuoria myyjinä jotka eivät tiedä mistään mitään.Ilkka on yliveto ja Karikin oli ok mutt kuulemma sai lähtee kun nuoret jyllää,tää selvästi ikäsyrjintää.Ville olet etova mukamas myyntipäällikkö,hohhoijaa noussut päähän.Ihan plää

        Jaaha, täällä entinen työntekijä on avautunut, eikö kauppa käynnyt ja kuinka vanha olet?


      • VanhusTre89v

        18 800 € 2 viikon työstä, 1880 € / päivä / 2 hlö eli 120 € tunti revi siitä irti huumoria


    • Muualta otin

      Moi

      Otettiin kyseiseltä firmalta tarjous ku tekivät tällä alueella! Hinnat oli aivan poskettomia. Saivat pariin taloon myytyä remontin. Toinen ainakin jo reklamoinut putki linjoista ja vinoista putkivedoista.

    • 4rt

      joo ei tuo halvin ole mutta on ilmeisesti suomen suurin uponorin putkilla saneraava yriys. uponorin sivuilta tutkailin nii 85% asiakkaista antoi kyselyn mukaan kiitettävän arvosanan työstä. muut firmat ei päässsy lähellekään. vanhemmille tekivät käyttövesi ja patteriputkien uusinnan ja isäukko kyllä kehu että hyvää duunia. vähä vaikuttas että taitaa fokus ollakin työnlaadussa ja sitä kautta repivät kovempaa hintaa. mut eihännäistä tiiä

      • lapponia_renkaat

        Laita linkkiä kyselyyn? Ei löytynyt mitään kyselyä googlella.


      • putkiasentaja

        Koti sun ei tee enään uponorin putkella eikä osilla. Nykyiset puket ja osat ovat altecin , osien ja putken laatu ei ole sama. Kyseiset osat ja putket tehdään israelissa jotka ovat aika paljon halvempia. Lisää katetta?


      • puukko-allu1
        putkiasentaja kirjoitti:

        Koti sun ei tee enään uponorin putkella eikä osilla. Nykyiset puket ja osat ovat altecin , osien ja putken laatu ei ole sama. Kyseiset osat ja putket tehdään israelissa jotka ovat aika paljon halvempia. Lisää katetta?

        khyl se on tuo uponorin unipipe edelleen käyttövesiremonteissa ja jos asiakas haluaa niin kupari/kromikupari.


      • henco
        puukko-allu1 kirjoitti:

        khyl se on tuo uponorin unipipe edelleen käyttövesiremonteissa ja jos asiakas haluaa niin kupari/kromikupari.

        Kyllä se on nykyään hencon järjestelmä kotisunilla;) Kotisun on tällä hetkellä suomen johtavin kv/kvl järjestelmien osaaja. Suomen parhain 2014. Laatu maksaa


    • asialinja

      Kyllä teetin täydellisen ilmanvaihto remotin Kotisun firmalla uusi lämmöntalteenottokone kanavien puhdistus (Raittiin ilman otto ulkoa aiemmin vintiltä) Liesituulettimen läpivientikatolle (puhalteli aiemmin vintille.) Lämmöntalteen otto uudellakoneella 80% Valox 121 SE hyvä hiljainen kone. Vanhan veivät pois siivosivat paikat eikä tuo lasku nyt niin hirveä ole 5000e josta työn osuus on 2200e siitä saa sen 45%kotitalousvähennyksen.Ei ole mitään valittamista työssä eikä muussakaan toiminnassa.(asunnon koko 120m²)

      • ylöjärvi en osta

        mainostavat työnosuutta 60 % kotisivuille. Aikaa on kiertää taloja, mutta ei korjata virheitä kotisivuilta?


        http://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys


    • enummarra

      no kumpikohan kasvattaa enemmän liikevaihtoa. talojen kierteleminen ja remonttien kauppaaminen vai virheiden korjaaminen nettisivulta. kauppaa tehtäessa oikea prosentti tulee takuulla ilmi.

      suomessa teitä riittää: köyhia ja kateellisia

    • eh

      kallista on. saa halvemmallakin ja parempaa jälkeä.

    • Reiskanen

      Teetin juuri käyttövesiremontin omakotitalossani. Kotisunin tarjouksen saatuani pyysin kilpailevan paikalliselta Uponorin kumppanilta ja hinta putosi 30%.
      Työ on nyt valmis ja olen tyytyväinen.

    • eihyvä52

      ei riittänyt 30 %

      meidän hinta oli 67,1 % ja toteutus samalla materiaalilla.

      • heheee

        Taitaa riippua laskutavastakin, vertaatko kalliimpaa halvempaan vai halvempaa kalliimpaan. Prosenttilasku on taitolaji ;p


    • kisaukko"nelikuus"

      ei ole kaavasta riippuvainen. Kallis ja huono lopputulos.

    • KotiSun Oy

      KotiSun Oy on suomalainen kodin talotekniikkaremontteihin erikoistunut yritys, jonka toiminta-ajatuksena on toimittaa asiakkaalle ”avaimet käteen” palveluna käyttövesi-, lämpöverkko-, ilmanvaihto- ja ilmalämmitysremontit.

      Palstalla käytyyn hintakeskusteluun täytyy todeta, että putki- ja talotekniikkasaneerausten tarjouksien vertailu ei ole yksiselitteistä. Uusimme putkiremonteissamme usein varsinaisten putkien lisäksi myös vesikalusteita kuten hanoja ja lämminvesivaraajia. Annamme asiakkaalle myös kiinteän hinnan jolloin kannamme tyypillisesti putkisaneerauksiin liittyvien lisäkustannusten riskin. Putkisaneerauksien vertailussa kannattaa ottaa huomioon myös sisältääkö tarjous kaikki läpivientien poraukset timanttitöineen, suunnittelun kohteessa, vakiopaineventtiilin, syöttösekoitusventtiilin, loppusiivouksen, roskien poiskuljetuksen, kaikki tarvikkeet, asennustyön matkakuluineen, järjestelmätodistukset, asennustakuun jne...

      Kotisunilla pidämme tärkeimpänä tavoitteena aina tyytyväistä asiakasta. Tämä tavoite toteutuu panostamalla työn laatuun ja varmistamalla, että työ suoritetaan aina yhtäjaksoisesti valmiiksi sovitun aikataulun mukaisesti.

      Järjestelmätoimittajamme tekemän jatkuvan asiakastyytyväisyysmittauksen perusteella olemme onnistuneet tavoitteissamme kiitettävästi. Tekemiemme virheiden osalta olemme saaneet kiitosta reklamaatioiden nopeasta hoidosta.

      Hinnat perustuvat asiakkaalla tehtyyn mittaukseen. Kuluttaja maksaa ostaessaan saman hinnan, riippumatta kuka työn suorittaa. Käytössämme on vain yksi hinnasto. Teemme aina kirjallisen tarjouksen saneerauksesta, josta jokainen kuluttaja voi tehdä oman päätöksensä.

      Kotisun Oy:n organisaatio muodostuu lukuisista joukosta alan ammattilaisia. Suhtaudumme työhömme vakavasti ja toiminnallemme ominaista on jatkuva kehittyminen ja oppiminen.

      Tämän oppimisen myötä pystymme tuottamaan asiakkaillemme parempaa palvelua ja todellista lisäarvoa. Olemme tehneet matkan varrella virheitä ja tulemme tekemään virheitä myös jatkossa. Olennaista on, että virheistä opitaan ja puutteet korjataan. Kuten jo aiemmin mainittiin, asiakkailtamme saadun palautteen perusteella olemme tässä onnistuneet.

      Huolettomampaa asumista toivotellen Kotisun Oy:n hallinto.

      Tämän enempää emme ota kantaa nimimerkkien taakse piilotettuun keskusteluun, mutta otamme mielellämme puheluita tai sähköpostia vastaan, jos joku haluaa tutustua toteutettuihin kohteisiimme, tai kysyä asiakkailtamme suoritetusta työstä.

      Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme numerossa 0207 669 940 tai sähköpostitse [email protected]

      • nimimerkintakana???

        Ihan aluksi, yritykset joiden "hallinto" lähtee kommentoimaan heistä käytävää keskustelua avoimella palstalla ovat aina niitä joilla on tarvetta tällaiseen toimintaan.

        Tuohon hintakeskusteluun johon lähdit kommentoimaan, oli malli esimerkki tavasta jolla aiheutit yrityksellesi enemmän haittaa kuin hyötyä. Avasit tapanne "leipoa" pakettiin kaikenlaisia siivouksia ja roskien kuljetuksia jotka hämärtävät kuluttajan mahdollisuuksia verrata varsinaisen työn hintaa, väitän että on kuluttajan kannalta kannattamatonta ostaa Lvi-alan yritykseltä työmaan siivousta, putkimiehen palkat ovat liian isot ainakin kasvukeskuksissa että niillä kannattais moisia hommia teettää... Tuo teidän mallinne on räätälöity näköjään oikein huolella sellaiseksi että varsinkin vanhempi väestö luulee että muilla firmoilla asiat tehtäisiin puolitiehen ja nämä siivoukset ovat sen tason projekti että siitä ei tavallinen kuolevainen selviä.

        Kerroit tuossa noista reklamaatioista ja virheistä, mutta silti koostutte vain asiantuntijoista ja ammattilaisista. Avaatko hieman millaisia virheitä on kuluttajalla lupa odotella kun teidän kanssa sopimuksen tekee?

        Asioiden tila taitaa teitä todella huolettaa kun kerran täytyy täälläkin asioita selitellä, vaikka lupasitkin olla enää kommentoimatta meille nimimerkkien taakse piiloutuneille, niin jätit sitten kuitenkin varovaisuus periaatteella omankin nimesi kertomatta.


      • nastakaveri

        Myyjät ilmeisesti saavat provision vain allekirjoitetuista sopimuksista. Myyjät ovat myyntitaidoilta hyviä, mutta eivät tunne suomalaista lainsäädäntöä lainkaan.
        Mikäli kuluttajalle ei anneta mahdollisuutta verrata hintaa muiden yritysten kanssa, menettely on sopimatonta. Myyjä tulee taloon kartoittamaan tilannetta, eikä lähde pois kuin sopimuksen kanssa. Lisäksi myyjä rakentaa kauhukuivia vesivaurioista, antaa käsityksen, että tämä on ainutkertainen tilaisuus jne. Kuluttajansuojalain 2 luku ja laki sopimattomasta menettelystä on myyjän käytöksen kanssa ristiriidassa monin osin.
        Tuossa yllä olevassa markkinointi kirjeessä mainitaan, että firma tekee aina kirjallisen tarjouksen. Voipi olla, mutta siinä lukee päällä otsikko SOPIMUS JA SIIHEN ODOTETAAN ALLEKIRJOITUSTA. Tuokin on laitonta, sillä sopimusta ei saa naamioida tarjoukseksi.
        Suomalainen kuluttaja on niin ystävällinen, että kun hän päästää myyjän itse sisään, hän ei voi heittää ulos ystävällistä ja sympaattista kaveria. Kaveri taas istuu kuin tatti keittiön pöydän ääressä ja odottaa asiakkaan pehmenemistä ja sopimuksen allekirjoittamista. Kuluttaja voisi olla myös ystävällinen, avata oven ja hymyillen kehottaa myyjää ulkoilmaan.
        Mikäli sopimus tulee tuollaisen menettelyn jälkeen allekirjoitettua, sen purkaminen ei ole mahdotonta. Sopimaton menettely -lakiin vedoten voi purkaa. Tässä kohden sovelletaan kyllä jo sopimusoikeutta. Sen mukaan myyjä joutuu kertomaan, onko hänelle syntynyt purkamisesta kustannuksia. Todennäköisesti ei ole, jollei asennus ole juuri alkamassa ja putket pihalla.
        Myyntimenettely on todella härskiä.


      • Oudonmaanlintu
        nimimerkintakana??? kirjoitti:

        Ihan aluksi, yritykset joiden "hallinto" lähtee kommentoimaan heistä käytävää keskustelua avoimella palstalla ovat aina niitä joilla on tarvetta tällaiseen toimintaan.

        Tuohon hintakeskusteluun johon lähdit kommentoimaan, oli malli esimerkki tavasta jolla aiheutit yrityksellesi enemmän haittaa kuin hyötyä. Avasit tapanne "leipoa" pakettiin kaikenlaisia siivouksia ja roskien kuljetuksia jotka hämärtävät kuluttajan mahdollisuuksia verrata varsinaisen työn hintaa, väitän että on kuluttajan kannalta kannattamatonta ostaa Lvi-alan yritykseltä työmaan siivousta, putkimiehen palkat ovat liian isot ainakin kasvukeskuksissa että niillä kannattais moisia hommia teettää... Tuo teidän mallinne on räätälöity näköjään oikein huolella sellaiseksi että varsinkin vanhempi väestö luulee että muilla firmoilla asiat tehtäisiin puolitiehen ja nämä siivoukset ovat sen tason projekti että siitä ei tavallinen kuolevainen selviä.

        Kerroit tuossa noista reklamaatioista ja virheistä, mutta silti koostutte vain asiantuntijoista ja ammattilaisista. Avaatko hieman millaisia virheitä on kuluttajalla lupa odotella kun teidän kanssa sopimuksen tekee?

        Asioiden tila taitaa teitä todella huolettaa kun kerran täytyy täälläkin asioita selitellä, vaikka lupasitkin olla enää kommentoimatta meille nimimerkkien taakse piiloutuneille, niin jätit sitten kuitenkin varovaisuus periaatteella omankin nimesi kertomatta.

        Taisit itse kirjoittaa molemmat tekstit?

        Ei Yritys kirjoittele nimimerkillä, niin kuin kuka tahansa marjanpoimija.....sinä ja minä mukaan lukien. :) Kuka tahansa voi mennä nettiin ja poimia tiedot tänne. En oikein ymmärrä väitettäsi siivouksesta. Ei asiakas ota "avaimet käteen" sopimusta, mutta tilaa vanhan poisviennit itse. LVI putkarit eivät myöskään ole roskia siivoamassa, vaan asialla on LVI yrityksen alihankkijana toimiva siivousfirma/apupojat/rengit jne.

        Olen ollut suurissa, kuin pienissäkin rakennus/remontti firmoissa töissä ja huomannut yhtä sun toista. Ei ihmiset reklamoi aina virheistä, vaan se on ennemmin tapa alentaa hintaa, jota ei ole vielä edes maksanut. Kummasti löytyy vikaa, kun oma tilipussi onkin tyhjä.

        Ole hyvä ja älä usko. Ota halvempi tarjous vaikka etelä naapurista. Saatat joutua tekemään remonttisi uudelleen tai säästää pitkän sentin. Ei niistä löydy hirveesti kehuja löydy. Älä myöskään kuvittele reklamoivasi mitään. Niitä yrityksiä ei enää ole, jos käräjille mennään.


      • rtr
        Oudonmaanlintu kirjoitti:

        Taisit itse kirjoittaa molemmat tekstit?

        Ei Yritys kirjoittele nimimerkillä, niin kuin kuka tahansa marjanpoimija.....sinä ja minä mukaan lukien. :) Kuka tahansa voi mennä nettiin ja poimia tiedot tänne. En oikein ymmärrä väitettäsi siivouksesta. Ei asiakas ota "avaimet käteen" sopimusta, mutta tilaa vanhan poisviennit itse. LVI putkarit eivät myöskään ole roskia siivoamassa, vaan asialla on LVI yrityksen alihankkijana toimiva siivousfirma/apupojat/rengit jne.

        Olen ollut suurissa, kuin pienissäkin rakennus/remontti firmoissa töissä ja huomannut yhtä sun toista. Ei ihmiset reklamoi aina virheistä, vaan se on ennemmin tapa alentaa hintaa, jota ei ole vielä edes maksanut. Kummasti löytyy vikaa, kun oma tilipussi onkin tyhjä.

        Ole hyvä ja älä usko. Ota halvempi tarjous vaikka etelä naapurista. Saatat joutua tekemään remonttisi uudelleen tai säästää pitkän sentin. Ei niistä löydy hirveesti kehuja löydy. Älä myöskään kuvittele reklamoivasi mitään. Niitä yrityksiä ei enää ole, jos käräjille mennään.

        Kyllä moni Suomalainen firma tekee putkiremontin huomattavasti näitä halvemalla. Tuttu kysyi tarjousta Kotisunilta ja joltain paikalliselta yritykseltä, ja paikallisen yrityksen tarjous oli ALLE puolet Kotisunin tarjouksesta.

        "Laatu maksaa" Ei yksikään firma voi vannoa että omat asentajat ovat pätevämpiä kuin kilpailioiden. Ja nuo siivoukset, romun pois vienti ja läpivientien poraus kuuluvat varmasti kaikkien urakkaan, se on ihan itsestään selvyys.


      • Epärehellistä
        nastakaveri kirjoitti:

        Myyjät ilmeisesti saavat provision vain allekirjoitetuista sopimuksista. Myyjät ovat myyntitaidoilta hyviä, mutta eivät tunne suomalaista lainsäädäntöä lainkaan.
        Mikäli kuluttajalle ei anneta mahdollisuutta verrata hintaa muiden yritysten kanssa, menettely on sopimatonta. Myyjä tulee taloon kartoittamaan tilannetta, eikä lähde pois kuin sopimuksen kanssa. Lisäksi myyjä rakentaa kauhukuivia vesivaurioista, antaa käsityksen, että tämä on ainutkertainen tilaisuus jne. Kuluttajansuojalain 2 luku ja laki sopimattomasta menettelystä on myyjän käytöksen kanssa ristiriidassa monin osin.
        Tuossa yllä olevassa markkinointi kirjeessä mainitaan, että firma tekee aina kirjallisen tarjouksen. Voipi olla, mutta siinä lukee päällä otsikko SOPIMUS JA SIIHEN ODOTETAAN ALLEKIRJOITUSTA. Tuokin on laitonta, sillä sopimusta ei saa naamioida tarjoukseksi.
        Suomalainen kuluttaja on niin ystävällinen, että kun hän päästää myyjän itse sisään, hän ei voi heittää ulos ystävällistä ja sympaattista kaveria. Kaveri taas istuu kuin tatti keittiön pöydän ääressä ja odottaa asiakkaan pehmenemistä ja sopimuksen allekirjoittamista. Kuluttaja voisi olla myös ystävällinen, avata oven ja hymyillen kehottaa myyjää ulkoilmaan.
        Mikäli sopimus tulee tuollaisen menettelyn jälkeen allekirjoitettua, sen purkaminen ei ole mahdotonta. Sopimaton menettely -lakiin vedoten voi purkaa. Tässä kohden sovelletaan kyllä jo sopimusoikeutta. Sen mukaan myyjä joutuu kertomaan, onko hänelle syntynyt purkamisesta kustannuksia. Todennäköisesti ei ole, jollei asennus ole juuri alkamassa ja putket pihalla.
        Myyntimenettely on todella härskiä.

        Lux ilmanpuhdistimen myyjillä sama taktiikka: väkisin sisälle. Monta tuntia painostusta ja nimi kun on saatu niin seuraavaksi isoperheinen imurikauppias pakkoomyyntiä tekemään vuorostaan. Vanhus parat!


      • Kyllästyneet

        Yritys, jonka pitää soitella joka päivä ja kaupata palveluja, joita ei ole haluttu, vaikuttaa huonolle ja epätoivoiselle. Ei osteta tältä vastakaan!


    • heuytg

      kannattaa ihmiset kilpailututtaa. säästää monet tonnit.

    • pekka569

      taisi tulla kotisunilla hätä kun tänne pitää vastailla!

      • Parasta laatua

        Koti Sun Oy toimii rehellisesti ja asianmukaisesti. Meillä ei ole mitään hätää.
        Koti Sun Oy on alan markkinajohtaja Suomessa.


      • EETu
        Parasta laatua kirjoitti:

        Koti Sun Oy toimii rehellisesti ja asianmukaisesti. Meillä ei ole mitään hätää.
        Koti Sun Oy on alan markkinajohtaja Suomessa.

        Kyllä hinnoissa


      • Koettu!
        Parasta laatua kirjoitti:

        Koti Sun Oy toimii rehellisesti ja asianmukaisesti. Meillä ei ole mitään hätää.
        Koti Sun Oy on alan markkinajohtaja Suomessa.

        Rehellisyys on kaukana kyseisen firman toiminnassa...valitettavasti :(


      • pissatusta
        Parasta laatua kirjoitti:

        Koti Sun Oy toimii rehellisesti ja asianmukaisesti. Meillä ei ole mitään hätää.
        Koti Sun Oy on alan markkinajohtaja Suomessa.

        Täyttä kusetusta .mun vanhemmat erehtyivät ,Huono työnlaatu . Vesiverkostovuotoja ym.


    • fairylux

      koskaan kuullutkaan tiskiaineesta....

    • maurihki

      naapurissa uusivat kaukolämmöt. meni 4 päivää vaihtotyöhön ja on vieläkin jotain puutteita, kuulemma jotku luvat puuttuu?

      • 56vaasalainen

        Meillä meni 8 tuntia. Siinä ajassa energiayhtiön mies kävi tarkastamassa, että kaikki on hyvin ja asennus sääntöjen mukainen.

        Kannattaa muistaa, että urakoitsija vastaa tarkastuksesta ei tilaaja.

        Kustannus 4580 €.


      • JokuMaksaaJokuOttaa

        Meillä meni 1800e. Noin 7h. Ja ite vaihdoin. Kukaan ei käyny kattomassa ja hyvin pelaa. Helppoa kun heinän veto.


    • jämsälainen

      Asiansa opetellut kotisun-myyjä vieraili yli 80-vuotiaiden vanhempieni luona omakotitalossa ja sai nimet sopimukseen, jolla sovittiin patterilinjojen uusimisesta ja uusien patteritermostaattien asentamisesta tähtitieteelliseen hintaan. Paikallinen putkimies, joka tuntee talon, kertoi, että patterilinjoja ei tarvitse uusia kymmeniin vuosiin. 16.5.2012 kotisun-hallinto kertoo suhtautuvansa työhönsä vakavasti ja tekevänsä aina kirjallisen tarjouksen saneerauksista. Harkinta-aikaa n. 15000 e saneeraukseen ei annettu, saati kirjallista tarjousta, vaan siirryttiin suoraan sopimuksen allekirjoittamiseen ja sehän onnistuu kun tarpeeksi pitkään istutaan ja puhutaan mukavia. Onneksi äitini kertoi asiasta ja irtisanoin sopimuksen seuraavana aamuna.

      • tällästä

        Täällä kävi samoin. Ensin saivat koneellisen ilmanvaihdon putsauksen myytyyn melko kovaan hintaan ja nyt sitten kävivät myymässä vanhojen kupariputkien tilalle muoviputkea seinälle kun vakuutukset ei kuulemma korvaa enää yli 40v vanhojen putkien vesivahinkoja tai jtn vastaavaa.. Työtä ei ole viel aloitettu mutta aloitus pv tiedossa ja sopimusta ei kuulemma voi enää perua. Joten onko tuo vain niiden mielipide vai onko oikeasti niin että puhutaan vanhemmat ihmiset kirjottamaan nimiä paperiin vaikka niillä ei ole mitään muuta tieto kuin se mitä niille puhutaan? ja sitten kun tajuaa niin ei saa enää sopimusta purkaa?


      • jämsäläinen
        tällästä kirjoitti:

        Täällä kävi samoin. Ensin saivat koneellisen ilmanvaihdon putsauksen myytyyn melko kovaan hintaan ja nyt sitten kävivät myymässä vanhojen kupariputkien tilalle muoviputkea seinälle kun vakuutukset ei kuulemma korvaa enää yli 40v vanhojen putkien vesivahinkoja tai jtn vastaavaa.. Työtä ei ole viel aloitettu mutta aloitus pv tiedossa ja sopimusta ei kuulemma voi enää perua. Joten onko tuo vain niiden mielipide vai onko oikeasti niin että puhutaan vanhemmat ihmiset kirjottamaan nimiä paperiin vaikka niillä ei ole mitään muuta tieto kuin se mitä niille puhutaan? ja sitten kun tajuaa niin ei saa enää sopimusta purkaa?

        Vakuutuksesta en tiedä, mutta kotimyynnissä on 14 vrk irtisanomisaika. Taktiikka on juuri tuo. Tehdään etukäteistyötä eli tutkitaan, minkä ikäisiä ihmisiä asuu talossa, joka on vaikka 40 v vanha. Hyväuskoisille vanhuksille kerrotaan, että teidän talossanne on tehtävä juuri tämä remontti tai käy huonosti. Vaikka laki ei tätä kiellä, niin toiminta on minusta erittäin arveluttavaa, alhaista, moraalitonta...


      • Holhokki

        Jämsäläiselle ! hyvä että poika hoidit irtisanomisen niin saat perintönä 15 000 € enemmän riihikuivaa.


      • sastamalalainen

        Hei!
        Sama kokemus täällä Sastamalassa. Soitin juuri peruutuksen eilisestä sopimuksesta ja lähetämme sen vielä kirjallisena.

        Yritys toimii varmaan ihan lain mukaan ja nettisivut, esitteet jne. ovat luottamusta herättävästi tehty. Kuitenkin tavassa toimia on jotakin todella ärsyttävää... Tilaussopimuksessa on litania tehtävistä töistä, mutta hinnoittelu ja mitä mikin maksaa ei selviä, on vain loppusumma ja kotitalousvähennyskin on laskettu. Kysellään henkilötunnukset tietysti ja mitähän muuta selvitellään. Vakuuttava ja mukava mies oli ollut, viipynyt lähes 4h, kyllä siitä varmaan palkkansa tienaa, kun aina joku erehtyy...
        Olkaa ihmiset tarkkoina. Asiakkaat on yleensä vanhuksia , jos omaisten kanssa ei ihan kaikista asioista jutella ,saattaa sopimus tulla täytäntöön ja sitten tulee ongelmia!
        Terv. sastamalalainen


      • KotiMun,RahatSun
        sastamalalainen kirjoitti:

        Hei!
        Sama kokemus täällä Sastamalassa. Soitin juuri peruutuksen eilisestä sopimuksesta ja lähetämme sen vielä kirjallisena.

        Yritys toimii varmaan ihan lain mukaan ja nettisivut, esitteet jne. ovat luottamusta herättävästi tehty. Kuitenkin tavassa toimia on jotakin todella ärsyttävää... Tilaussopimuksessa on litania tehtävistä töistä, mutta hinnoittelu ja mitä mikin maksaa ei selviä, on vain loppusumma ja kotitalousvähennyskin on laskettu. Kysellään henkilötunnukset tietysti ja mitähän muuta selvitellään. Vakuuttava ja mukava mies oli ollut, viipynyt lähes 4h, kyllä siitä varmaan palkkansa tienaa, kun aina joku erehtyy...
        Olkaa ihmiset tarkkoina. Asiakkaat on yleensä vanhuksia , jos omaisten kanssa ei ihan kaikista asioista jutella ,saattaa sopimus tulla täytäntöön ja sitten tulee ongelmia!
        Terv. sastamalalainen

        Samallainen tapaus täälläkin, minun äitini (n.80-vuotias), erittäin sinisilmäinen ja uskoo kaiken mitä hänelle sanotaan, no sielä kävi kotisunin kaverit selittämässä että kuinka kaikkea täytyy tehdä ja että asunto menettää arvonsa jos ei nyt heti tehdä jotain ja vetosi siinä lapsen lapsiin jne että haluaako hän vielä säilyttää talonsa heille ja blablabla mussun mussun, äitini soitti sitten paniikissa minulle ja kertoi "kamalat" uutiset talostansa, minä hetken kelailin ja rauhottelin äitiä ja selvisi että hänkin oli sitten nimensä johonkin paperiin laittanut, ei edes tiennyt mikä paperi. No sopimus oli tehty varmaan kaikesta mahdollisesta ja SE HINTA!!!! herranperkele! aivan tajuton hinta, sitä makselis vielä lapsenlapsenlapsenlapsen lapset......seuraavana päivänä hieman raivostuneena sai kotisun kuulla kunniansa...


      • firebird

        tämä jengi tekee ihan kartoitusta alueilla tottakai myyvät itseään tarjousten avulla? mikä yritys se on jossei itseään myy ja kukaan ei tietääkseen pakota ketään ostamaan. mutta itse jossen olisi putkimies käyttäisin jotain tuttua tai yksinyrittäjää


    • ikäihmisiä petetään

      Taas yksi tapaus, kun putkiremontti myytiin lähes 90-kympin iässä olevalle avioparille.
      Toimta on todella moraalitonta. Puhelinsoiton jälken lupasivat perua kaupan ja selittivät puhelimessa, että olisivat vielä tarkistaneet perikunnalta, koska allekirjoittaja oli näin iäkäs. Täyttä soopaa tämä jälkikäteen selittely, elossaolevalla avioparilla ei ole perikuntaa ja kysyin mistä he olisivat saaneet yhjteystiedot. Myyjä vastasi, ettei hän tiedä, sihteerit hoitavat.

    • kus****sta

      kusetusta koko homma. samanlaisia firmoja löytyy, ja ovat paljon rehellisempiä ja asian tuntevampia kuin nuo koulututetut myyjät.en kyllä osta kotisunilta!

      • kiristysuhkailu AK

        voi kauhea mitä sähäläystä. Kukaan ei tiedä mistään mitään! Vaatikaa tarkka aikataulu ja sopikaa tarkasti, mitä tehdään. sekasortoa tulee olemaan silti


    • hesalainen59

      tekivät naapuriin putkiremontin jostain altekin putkesta. eikö kotisun oy teekkään putkiremonttia uponorin putkesta?

      • hesasta myös

        tuosta altecin putkesta sen verran tiedän että maahantuoja ei anna takuuta tuotteeleen.


      • asentaja30v
        hesasta myös kirjoitti:

        tuosta altecin putkesta sen verran tiedän että maahantuoja ei anna takuuta tuotteeleen.

        Asennus takuu 2v. Putkilla saa olla vaikka 0-200v kyllä ne suorat putket kestää. Mutta asennetut putket eivät kestä edes uponorin lupaamaa 50v koska ne menettää takuunsa asennuksen jälkeen! Eli jokaiselle osalla ja merkilla on vaan 2v takuu vaikka ois uponorin putket!


    • putkinen45

      ei tietoo

      • xxxxxxx12

        pukti se on kkumpikin ja ihan hyviä molemmat


    • putkimies

      kyllä tuo altekin putki on hyvä siinä missä uponorinkin. taas tullaan siihen et pyytää saa ja typerä on se ketä maksaa. kyllä yrittäjillä jää ns "reiluilla" hinnoilla omat palkat saamatta.

      • firebird

        altech komposiitti putki 0.70e metri. uponor unipipe 5.70e metri, kumpaa sinä käyttäisit? kun kyseessä on sama putki eri nimellä.


    • EETU

      Meillä kävi myös kotisun tekemässä tarjouksen käyttövesi putkistosta hinta oli mielestäni päätä huimaava. Sanoin, että otan tarjoukset myös muualta eli paikallisilta firmolita. Tänään sain tarjoukset. Kauhukseni huomasin, että jokainen kolme yritystä tekisivät sen homman lahes KOLMESI ennekuin päästään samaan hintaan kotisunnin kanssa siis lähes kolminkertainen kertainen hinta kotisunnilla.

    • Tero/Tornio

      Kannattaa myös verrata millä laadulla työ tehdään! Minulle kotisun teki käyttövesi- ja lämpöverkkoremontin ja olen todella tyytyväinen! Naapurille teki paikallinen ja putket menee miten sattuu. Sai kyllä vähän halvemmalla, mutta laatua arvostavalle Kotisun on oikea ratkaisu. Nämä pojat ketkä minulla asensi niin osasivat kyllä hommansa viimeisen päälle. Huomasin myös, että asiakkaasta pidetään hyvin "huolta". Jos jotain kysyttävää oli, niin asiat hoidettiin nopeasti eikä tarvinnut odotella.

      "Ladan hinnalla et voi saada mersua!"

      • don king

        Samaa mieltä inssin kanssa puhuu täyttä asiaa!


    • Rajansa kaikella

      Tekivät tarjouksen, hinta oli älytön, monikohan vanhus menee lankaan? Suurin osa vanhoissa taloissa asuvista on vanhuksia joita on helppo jymäyttää.
      Koskaan en tee putkiremonttia heidän hinnoillaan, ne ovat kolmekertaa kalliimpia kuin paikalliset yritykset.
      "Tero/Torniolle", hinta ei todellakaan tarkoita laatua, ei mersussakaan aina, eikä varsinkaan tässä putkitarjouksessa.
      Ei tarvitse olla mikään ihmemies jos vie suoraa putkea seinänvieriä pitkin ja tyhjentää vanhat lattian alla olevat putket vedestä ja jättää sinne.

    • Putkimies

      Kotisun Oy:lle tiedoksi, että perus putkimiehen työhön kuuluu reikien poraus ja siivous. Tuntuu siltä että on "huijarirakentaja" liikkeellä. Laskin oman arvion eräästä kohteestanne yläkanttin ja sain loppusummaksi 3800€ jossa teidän hinta oli 6300€. Kattokaa nyt V**** peiliin.

      • 3800e

        Nosta itsekin hintoja niin saat leivän päälle muutakin kuin margariinia.


      • Toinen putkimies
        3800e kirjoitti:

        Nosta itsekin hintoja niin saat leivän päälle muutakin kuin margariinia.

        3800€ n. 3-4päivän työstä. Nuita se 4-5 kuukaudessa. Kyllä sillä muutakin saa leivänpäälle kun margariinia, vaikka verot vähentääkin. Dorka kapitalisti


    • ei huijattu

      kyllä nämä samat veijarit pyörivät kotkassa,vanhuksilta viedään rahat se on taktiikka.minusta on paljon jos pienen omakotitalon lämpö ja vesijohtoremontti maksaa 22.000 euroa.putket ,liittimet,termostaatit ja hanat saa 3000 tonnilla niin jäähän siitä aikapaljon työn osuudeksi!

    • KOTISUN UHRI NO: 1

      Teimme remontista kirjallisen sopimuksen Kotisun putkiammattilaisen kanssa. Sopimukseen kirjattiin tarkasti kaikki meidän taloomme asennettavat tarvikkeet käyttövesiremontista ja lämpöjohdoista. Meillä vaihdettiin myös kaikki patterit ja valitsimme parhaat Purmon patterit. Hintaa urakalle tuli vain 24 500€. Talomme on aika iso 190 neliötä ja kahdessa kerroksessa. Asennus alkoi juuri sinä päivänä kuin sovittiin. Myös asennus kesti sen 4 päivää mitä oltiin arvioitu. Kaikki sujui erittäin hienosti ja moitteetta. Asentajat olivat erittäin siistejä sekä käyttivät imuria jatkuvasti. Olen itse tyytyväinen palveluun ja kotitalousvähennyksen jälkeen summa oli vain 20 000€. Tämä on minusta reilu hinta uusista putkista. Täällä puhuvat pahaa paikalliset putkarit jotka vaan suuta pieksee halvoista hinnoista, mutta kun pitäisi tulla töihin niin eipä ukkoja näy missään. Yritin kaksi vuotta kerjätä paikallisia tekemään tarjousta. Eipä näkynyt koskaan tulevan ja eikä ihme kun heillä on aikaa täällä huudella halpoja hintojaan. Harmittaa yrityksen mustamaalaus koska minulla on siitä erittäin positiivinen mielikuva ja MIELELLÄNI maksan vaikka kuusinkertaisen hinnan jotta se tulee tehtyä!!!

      • Insinööri 62

        Missä kaupungissa asut Kotisunin uhri nro: 1. On kyllä ihmeellinen kaupunki, jossa paikallisilta yrittäjiltä ei saa tarjousta. En usko sinun puheitasi, on nuo jututkin erikoisia, asentajat siistejä ja ammattitaitoisia ja imuri jatkuvasti kädessä. Taidat oikeasti olla Kotisunin edustaja verhoiltuna muka asiakkaan mielipiteeksi. HÖH HÖH sanon minä, näin halpaan en mene.


      • ville1969
        Insinööri 62 kirjoitti:

        Missä kaupungissa asut Kotisunin uhri nro: 1. On kyllä ihmeellinen kaupunki, jossa paikallisilta yrittäjiltä ei saa tarjousta. En usko sinun puheitasi, on nuo jututkin erikoisia, asentajat siistejä ja ammattitaitoisia ja imuri jatkuvasti kädessä. Taidat oikeasti olla Kotisunin edustaja verhoiltuna muka asiakkaan mielipiteeksi. HÖH HÖH sanon minä, näin halpaan en mene.

        Tervetuloa katsomaan reikien porausta,Imuri kokoajan kädessä.Tv.Kotisun asentaja Tampere


      • he
        ville1969 kirjoitti:

        Tervetuloa katsomaan reikien porausta,Imuri kokoajan kädessä.Tv.Kotisun asentaja Tampere

        niinpä,niin.


      • kärtty

        Ai mielelläsi maksat asioista kuusinkertaisen hinnan? No ehkä se sitten vaan köyhää kirpaisee.

        Neljän päivän duunista laskutetaan VAIN 24500 euroa? Ei kai ne patteritkaan nyt NIIIIIN kalliita ole...

        Mua alkaa pikkuhiljaa v*tuttamaan asua 60-70 -luvun taitteen omakotitaloalueella. Tänä kesänä on rampannut jos jonkinnäköistä asiantuntijaa ovella ja heitä yhdistää hirveä halu päästä sisälle tekemään tarjousta (lue sopimusta). Nämä kotisunin veijarit varsinkin on soitellu noin 2 kuukauden väliajoin, vaikka olen hyvin tehnyt selväksi että en ole kiinnostunut putkitremontista enkä varsinkaan heidän kanssaan. Varmuudeksi on pitänyt vielä käydä ovella ja yrittää tulla sisälle tekemään "putkistokartoitusta".


      • Imuriperseessä?

        "Asentajat olivat erittäin siistejä sekä käyttivät imuria jatkuvasti." XDDDDDDDDD
        Mua kyll kävis vituttaa et jos ne tulee ees katselmukselle et niillois kokoaja jossai imuri huutamassa XDDDD ahahahhaahh ei vittu nauran, pikkase feikki :D


      • nastakaveri

        Noin sitä pitää. Mikäli on palveluun tyytyväinen, saa maksaa mitä huvittaa.


      • Höpöhöpö12547
        ville1969 kirjoitti:

        Tervetuloa katsomaan reikien porausta,Imuri kokoajan kädessä.Tv.Kotisun asentaja Tampere

        Eikös poraushommassa pitäis olla lähinnä pora kädessä.


      • Hyvässä uskossa

        Parin sadan neliön okt kahdessa kerroksessa. Kaikki, siis kaikki LVI-työt ja tarvikkeet hanoineen ja vesikalusteineen sekä iv-laitteineen 22500 €. Kalusteiden hintaluokka keskitasoa tai parempaa.
        Jos ostat kiertävältä imurikauppiaalta imurin ostat Kotisunilta putkee.


    • LVI-Tul kannattaja

      Putkitöitä on monenlaisia ja niitä saa monenlaiseen hintaan. Asiakkaan kannalta tärkeintä on varmistaa, että saavat remontin oikein toteutettuna. Jos toinen myy 3t ja toinen 7t kannattaa tietenkin valita halvempi, jos tarjoukset muuten ovat samalla viivalla.
      Suunnitelmat tehty, kvv-työnjohtaja kohteelle olemassa, joka myös käy työmaalla hyväksymässä toteutuksen. Myös asiakkaalle jäävät dokumentoinnit ovat tärkeitä. Vastaavana voi myös olla pienessä firmassa se tekijä itse, eikä siinäkään tilanteessa ole mitään huonoa, kunhan vaan pätevyys löytyy ja varmuus että mahdollisen vahingon tapauksessa kykenee hoitamaan myös vaurioden korvaukset. Konkurssipesältä ei yksityinen saa jonon ohi omiaan.
      Valitettavasti usein nämä yllä mainitut asiat tuovat lisäkustannuksia remonttiin, jolloin hinnat nousevat. Jos joku kuitenkin tarjoaa edulliseen hintaan nämä kaikki, kannattaa ehdottomasti ottaa työt siltä firmalta. Jos jonkun hinta taas on kallis, eikä nämä asiat ole siltikään hoidossa, niin kannattaa jättää silloin työn teettäminen kyseisellä yrityksellä väliin.
      Suosittelen myös googlettamaan Hesarin pääkirjoituksen: LVI-asentajilta pitäisi vaatia pätevyyttä, jonka on kirjoittanut LVI-tekniset urakoitsijat ry:n toimitusjohtaja elokuussa.

    • tieto

      Eipä tuo toiminta täällä Lahden suunnallakaan sen parempaa ole! Lisäksi harmaata työvoimaa!

    • selvittäjä 1

      Insinööri 62 ei taida olla tekemistä, eikä töitä kun kerkeää päivystämään täällä :)

      Itse olen miettinyt käyttövesiremonttia ja, kun viesteistä on saanut lukea että tekijöitä on monenlaisia, niin olen ajatellut käydä katsomassa "paikallisten" ja muiden toimijoiden jälkeä. Jos paikallinen tekee 3 tonnilla hyvää jälkeä niin toki otan sen tekemään.

      Toinen vaihtoehto on että kysyn tarjouksen myös insinööri kuuskakkoselta :)

      • tein ite

        säästä ja tee itse.


    • joo o

      Totuus firmasta on,että pojilla kauhea kiire saada työmaat mahd.pian valmiiksi ja rahat pois.. Työn jälkeä ei kukaan käy tarkistamassa ja hinnat ovat 3-4 kertaiset :) kiertäkää kaukaa!

    • EN OTTAISI

      Tulee usein vastaan k.o. firma joka suorastaan huijaa vanhuksia. Älytön hinta. En suosittele.

    • asentaja

      Miksi joku luulee, että Kotisunin 2-3 kertaa kalliimpi työ on parempi, jos sen kuitenkin tekee samat asentajat, jotka voisivat tehdä sen saman työn suoraan asiakkaalle?
      Paikalliset putkarit pitkin suomea tekevät näitä remppoja aliurakkana kotisunille.

      Ja jos ajatellaan, että se paikallinen putkari saa esim. 7.000 euron käyttövesirempasta noin 1.200euroo palkkaa 2-3 päivän työstä sillon kun tekee aliurakkana Kotisunille.
      MUTTA:
      Jos tämä täysin sama asentaja tekee itse suoraan asiakkaalle sen saman työn, niin se tullee maksamaan samalle asiakkaalle 4.000euroo (työt 2.000 tarvikkeet 2.000).
      Eli tähän mennessä erona on se, että asiakas on jo säästänyt 3.000e (-kotitalousvähennyksen vaikutus) täysin saman tekijän tekemästä työstä.

      Mutta tässä ei ole vielä kaikki, kuten telkkarissa sanotaan.

      Tähän samaan hintaan asiakas saa remontin halutessaan esim. uponorin putkella, joka ainakin pysyy suorassa seinällä normaali kannakevälillä ja kestää sen normaalin noin 4bar paineen, joka on riittävä.
      Kun taas jos tehdään kotisunin käyttämällä altecin putkella, niin kannakkeita pitää laittaa 2 kertaa enemmän, jos haluaa, että putket on suorassa vielä seuraavanakin vuonna ja laskea paine 2,5 baariin, joka on todella matala. (LUE LIIAN MATALA)

      Ja jos sitä työn jälkeä mietitään, niin periaatteessa ei pitäisi olla paljoa eroa, mutta jos ajatellaan, että asentaja saa aliurakkana samasta työstä 1.200e, kun suoraan asiakkaalle tehtynä siitä saisi noin 2.000e, niin voisi kuvitella, että asiakkaalle suoraan tekevällä asentajalla on aikaa käytettävissään samaan työhön lähes kaksinkertainen määrä.
      Ja siisteyteen ja käytökseen jos ottaa kantaa, niin se sama asentaja on usein ollut tekemässä tarjousta hattu kädessä ja käsipäivää itsensä esitellen ja poraillut niitä reikiä imuri kädessä jo ennen, kun kotisun on myynyt ensimmäistäkään remppaa 3 kertaseen hintaan puolustuskyvyttömälle vanhukselle...

      Ja joku tuolla sanoi, että ei ole saanut ketään tekemään tarjousta, niin väitän, että mihin tahansa saa useita tarjouksia yksityisiltä putkareilta silloin kun kyse on käyttövesi ja/tai lämpöverkkosaneerauksesta.

      Jos pyytää putkaria pikkuhommaan ja kyselee hintaa jo puhelimessa ennen kun putkari on nähnyt kohdetta, niin ei tule mielellään. Pieniin hommiin saa yleensä vain huoltoon erikoistuneen firman joka on suhteessa kalliimpi, mutta tulee paikalle.

    • Melkein meni läpi

      Oli tuon kotisunin edustaja käynyt anoppilassa ja saanut nimet paapereihin parin tunnin istumisen jälkeen.. hinta oli aivan järjetön siihen nähden mitä olisivat tehneet, eli lämmitysputkien siirto pintaan.. Loppusummaksi edustaja oli merkinnyt 10 200e ja se sisälsi uutta putkea(jota ei menisi kuin abaut 100m ja uponorin putken hinta on 4,4e/m, otimme itse siitä selvää), kaksi reiän porausta ja yhden patterin siito! Mutta kaikista paras oli se, että edustaja oli laittanut päiväyksen päivää aikaisemmaksi(eli allekirjoitetuissa papereissa oli lukenut 26.11), kun oli todellisuudessa käynyt(eli oli ollut paikalla vasta 27.11)!! Ilmeisesti jekkuna se että purkamisaika ehtisi mennä päivää aikaisemmin umpeen ilman että ostajat olisivat sitä ajoissa tajunneet ja kun päättäisivät sopimuksen vielä purkaa sen 14 päivän viimeisenä päivänä, niin hyvähän sen edustajan on sanoa, että "se kaupanpurkuaika meni eilen umpeen"!!!! Eihän vanhemmat ihmiset tuollaista huomaa tai tule ajatelleeksi kun tarpeeksi mukavia ja mielisteleviä heitä kohtaan ollaan ja myyjä antaa itsestään oikein luottamuksellisen kuvan! Kuinka ihmisen moraali voi olla NOIN alhainen! Itsekästä ja alhaista toimintaa vanhempia ihmisiä kohtaan, heitä pitäisi kunnioittaa!
      Onneksi he anoppilassa hoksasivat sanoa siitä meille niin ei sattunut mitään kallista ja peruuttamatonta!

      • asentaja

        Montako patteria ? sisältyikö tarjoukseen uudet patterit?

        Pari sataa remppaa tehnyt, mut ei ole vielä sellasta kämppää ollut minkä olis kahdella reiällä saanu tehtyä.

        Oliko tarjous upon putkella?? Yleensä ne käyttää altechia, joka on yli puolet halvempaa ja paskempaa..


      • melkein meni läpi
        asentaja kirjoitti:

        Montako patteria ? sisältyikö tarjoukseen uudet patterit?

        Pari sataa remppaa tehnyt, mut ei ole vielä sellasta kämppää ollut minkä olis kahdella reiällä saanu tehtyä.

        Oliko tarjous upon putkella?? Yleensä ne käyttää altechia, joka on yli puolet halvempaa ja paskempaa..

        Vanhat patterit jäisivät, ei siis uusia, yhteensä seitsemän patteria ja vain yksi patteri olisi siirretty, makuuhuoneesta keittiöön. Tarjous oli kuulemma tehty uponorin putkella, mutta mistäs tuota tietää mitä putkea sitten olisivat laittaneet..?
        Mitenkähän sopimus kannattaisi purkaa? Nimittäin se pitäisi mahdollisimman pian hoitaa pois alta!


    • asentaja

      http://www.kuluttajavirasto.fi/File/999e24fe-7aec-4bc1-ba90-e619bb20951e/Kotimyyntiohje .pdf

      En tiedä onko siinä muuta kun ilmottaa, et purkaa.

      Kokemukseni mukaan 7 patteria upon putkilla on 1-2 päivän homma 2 mieheltä ja jos vanhoilla pattereilla, niin kustannus varmaan töineen ja kamoineen noin puolet tuosta tarjouksesta...

      En ota kantaa kannattaako kauppa tehdä, vai purkaa, mutta hinta on hurja ja mitään lisäarvoa ei saa tuolle hinnalle suhteessa yksityiseen tekijään. Ja jos upon putkella tekee, niin siitä saa järjestelmätodistuksen takuuksi, jos työn tekijä vaan kuuluu meihin valtuutettuihin uponorin asentajiin.

      • melkein meni läpi

        Kiitos tiedoista, kyllä tuo kauppa tullaan purkamaan.
        Luin tuolta kuluttajaviraston sivuilta, että asiakkaiden olisi pitänyt saada itselleen kotimyyntiasiakirja,mutta eivät he sellaista saaneet........


    • kalle

      Oot sä kyl kova putkari kun teet kaks reikää ja kytket 7 patteria päivässä korkeintaan kahessa.Laita ny heti firma pystyyn niin oot kuukaudessa miljonääri tolla nopeudella

      • asent

        Olen 100 varma, että 2 reikää ei riitä ja pannuhuoneen puolella yleensä menee muutama tunti, riippuen siitä paljonko siellä uusitaan ja paljonko on purkua.

        Vanhan järjetelmän tyhjennys ja uuden täyttö ja ilmaus.

        Kyse oli siis koko remontista, eikä vain pattereiden kytkentä 2 reikää.


      • minävainjoo

        miks pitää heti kettuilla?


      • firebird

        parhaimmillaan 15 patteria päivässä mustallaputkella, enkä ole miljonääri, ja yrityksessä on 10000 muutakin työntekijää, eivätkä hekään ole miljonäärejä :(


    • mc21

      Huijarifirma, vahvasti ylihintaisia urakoita,
      Kaupittelevat lähinnä vanhuksille.

      • Viisasvanhus

        Kuluttajaviraston antama huomautus pakottavasta myynti tavasta,
        taustaltaan useista tapauksista,jotka kohdistuu vanhusväestöön.
        Yritys tietenkin Koti Sun,jolla menee hyvin,kun katsoo talouslukuja.
        Kun ilmaista tarkastusta tarjotaan ,ja on ajankohtainen,voi sen ottaa,näiltä,
        ovelta ovelle kauppiaalta,ja sanoa heti on periaate ettei heti päätä.
        Ja suosii paikkakunnan yrityksiä, otetaansieltä myös tarjouksia,vertaillaan
        rauhassa,ja jos ollaan jo vanhempaa ikäluokkaa,kysyttävä lapsilta/suvulta.


    • Kotisunnni

      koyhälle on kaikki kallista. Menkää ihmiset töihin täältä itkemästä. suomi on onneksi vapaa maa, täällä saa kaikki yrittää yrittää. Onnea matkaan..

    • mielipide1

      Miljonääri kotisunin hinnoilla pitäisi olla, jos niillä haluaa teettää. Kukin tavallaan ja kaikki tekee rahoillaan mitä lystää. Ei kyllä itse tulisi laitettua tuollaisia summia kyseiseen remonttiin(riippuen toki sisällöstä), kun muitakin vaihtoehtojakin on saatavilla.. Kannattaa kilpailuttaa ihmiset.

    • nii-in..

      aika monta valehtelijaa saa olla ja suurimmalla osalla vielä samantyyppisiä kokemuksia! Olet "Näin menee" ilmeisesti joko kotisunin edustaja tai joku muu samaan syssyyn kuuluva?! kyllähän oman kokemuksensa kaikki saavat kertoa, olivat ne sitten positiivisia tai tämän kohdalla suurimmalta osalta negatiivisia. Luulisin ettei kukaan viitsi valehdella päivänselvistä asioista ja maalaisjärkeäkin voi joskus käyttää. Mielestäni on ainakin hyvä kun ihmiset varoittelevat toisiaan ja jakavat kokemuksensa olivat ne mitä tahansa. Kuitenkin joissain asioissa etsitään netistä muiden käyttäjien kokemuksia ja tällaisilla palstoilla ne tulevat hyvin selkeästi esiin.

    • joppe

      Käyttäkää hyvät ihmiset paikallisia firmoja.Kyl kotisunin hinnat tähtitieteellisiä.Hommissa nuoria ja ammattitaidottomia poikia.

    • huolissaan1

      Eräästä firmasta on vanhempieni kanssa kotimyynnissä sovittu käyttövesiremontista. Heillä on pesuhuoneen ja saunan remontti tulossa muutenkin. Tämän myyjän mielestä käyttövesiremontti voidaan hyvin tehdä ennen tätä isompaa remonttia. Maalaisjärki minulle kyllä sanoo että kannattaisi myös tämä käyttövesiremppa tehdä siinä samassa yhteydessä? Eli eikö kuitenkin sitten kaakeloinnin yhteydessä laiteta uudet putkistot taas?

    • remppamies_lopelta

      Miksi uusia jos ne on jo uudet? Laittaa sulut, jotta voi remppa mies irroitella mielin määrin ja näin taas kannakoida uudelleen.

      Ei lienet niin vaikeaa!

      • Huolissaan1

        Eli mitään ei ole vielä tehty. Tuntuu vaan että eikö olisi taloudellisempaa tehdä kaikki kerralla. Vai revitäänkö kaakelit pois sieltä uusien putkien takaa....


      • putkari67
        Huolissaan1 kirjoitti:

        Eli mitään ei ole vielä tehty. Tuntuu vaan että eikö olisi taloudellisempaa tehdä kaikki kerralla. Vai revitäänkö kaakelit pois sieltä uusien putkien takaa....

        vedä putket pexillä pesuhuoneen välitilassa niin ei jää muuta kuin alaslaskut näkyviin putkistoista. jos saunan katon välitilaan niin eristeet päälle.


    • remppaaja

      ovat täällä salossakin jonkin verran kierrelleet tarjoamassa palveluksiaan.

    • jokapaikan höylä

      En tiiä mikä ihmiset saa näin rajusti mollaamaan mut varmaan se vaikuttanut rakennusalalla paljon kun kaiken maailman puolalaisia ja virolaisia tekevät työn paljon halvemmalla niin sit itketään hinnasta?

      Minulle ei kuul8u mitä ihmn inen maksaa se on omaasia mut jos ajatellaan että yritys tekee remontin 8000e ja toinen teke 4700 euroon erotus 3300 halvemmalla tekevä yritys on pikku toiminimi ja toinen iso johtava yritys kummalla teetät mielummin työn ?
      Nyt kysymys mitä ajan takaa on kysymys remontista joka tehdään noin 30v välillä niin kannattaako oikeesti alkaa joka asiassa siinä vaiheessa säästämään kun kotitalous saa tosta sen kotitalousvähennyksen verotuksessa hyödynnettyä joten loppupeleissä hinta eroa ei tuu paljoa ja kysymys on semmosesta remontista jota ei monta kertaa elämässä tehdä
      Itse ajattelen asian jos remontti pitää jossain vaiheessa tehdä alta pois en siinä vaiheessa ala itkeämään ainakaan summan takia laatu on tärkein ja sen näkee pitkässä juoksussa ..

    • ins.talotekniikka

      Oma kohtainen kokemus yrityksestä saa mollaamaan.

      "sen näkee pitkässä juoksussa?" ai laadun vai? Sen näkee ennen kauppaa kun avaa suomi24 ja googlettaa yrityksen nimellä.

      Fiksu kuluttaja ei maksa poikasten suorittamista remonteista ylihintaa.

      D1 määräyksiä rikotaan monessa talossa. Amatöörin tekosia ja virityksiä.

      • mitäs mussutatte

        d1 määräyksiä rikotaan tolla pelkällä putkella, repikää ne komposiitit irti ja lyökää vaan ne kuparit


    • ihme hommaa

      näyttää kotisun kauppaavan uponorin putkea, mutta asentaa altecin putkia. ihmettelen suuresti että hinnat ovat samaa luokkaa, vaikka altecin putki on reippaasti halvempaa.
      jos putkiremontin teetät kotisunilla niin kannattaa kysyä kenen tavaralla tekevät.

    • ville691

      Uponor putki maksaa 3 euroo metri.altec 0.50 euroo.

    • pettymys oli

      Kotisun jakaa tällä hetkellä lopputilejä ympäri suomen. Ovat siirtämässä toiminnan alihankintaan. Laatu tulee kärsimään entuudestaan.

      • Taas joo.

        Kotisun on teettänyt alihankintana putkisaneerauksiaan ympäri Suomea jo vuosikaudet.
        Mistä päättelit laadun laskevan?? Alihankintana isolle firmalle tekevä pikkufirma yleensä on tarkempi maineestaan ja työnjäljestä, kuin ison firman halvat ja siitä johtuen yleensä kokemattomat putkijullit.


      • vanhan asentajan yst

        Tämä on totta.. ja lopputili tulee ilman mitään syytä/ ilmoitusta. ja en tiedä kuinka laillisesti.


      • aika paksua

        Anteeks mitä? :D aika paksua setti jokaisella tässä keskustelussa eikö vain?


    • joo jjoo

      No enpä ainakaan itse ole huomannut että laatu paranis alihankkijoita käyttäessä. Satunpa tietämään täällä salon suunnalla olevan kotisunin ns " työnjohtajan" jolla ei sitten ole kyllä minkäänlaista pätevyyttä putkialalta mutta Ilmeisesti siinä firmassa pärjää pelkillä puheenlahjoilla.

    • enpä tiedä...

      Hyviä alihankkijoita on todella vaikea löytää.hyvillä tekijöillä on hommaa ja sit on ne loput jolla ei ole. Taitaa vaan olla kotisunilla sen verran tyhjäntoimittajia konttoripuolella et hintojen on pakko pyöriä pilvissä.

    • Kallista on

      Koti sunin edustaja soitteli ja kierteli alueella, tekevät kuulemma juuri tällä alueella nyt paljon töitä. Kävivät katsomassa ja laskivat tarjousta kovan selittelyn ja kehumisen kera. Harkinta-aikaa ei olisi annettu millään vaan olisi pitänyt samantien tehdä sopimus, hinta oli aika kova. Paikallinen urakoitsija tarjosi saman urakan n. 30% edullisemmin tai itseasiassa tekee siihen hintaan vähän enemmän, vaihtaa muutamia osia joita Koti sun ei olisi vaihtanut. Lisäksi paikallinen urakoitsija käyttää laadukkaampia putkia eikä työn laadussa ole mitään moittimista, tuo paikallinen urakoitsija on tehnyt muutamaan naapuritaloon vastaavan käyttövesiputkiremontin eikä mitään valittamista laadussa. Myös jälkien siivoamiset yms. joilla Koti sun rehvastelee ovat muille urakoitsijoille itsestäänselvyyksiä, tai ainakin tuolle paikalliselle urakoitsijalle.

      • manipuloitu

        Tuttu tarina! 70 vuotta vanha talo ja yhtä vanhat asukkaat - myyjä nuori ja vakuuttava. Taitava jutustelija, pientä imartelua ja kahdessa tunnissa oli nimi sopimuksessa jonka arvo oli uuden auton verran. Putkien uusimista oli mietitty mutta tarkoitus oli ainoastaan kartoittaa tilanne ja saada tarjous - ei lyödä mitään lukkoon. Paha maku suussa myyntitilanteen jälkeen aloin googlata netistä tietoa ja todettuani että tällainen jyräävä myyntitapa oli kyseisen firman tyyli - ei mahdollisuutta nukkua asian päälle, ei vertailla-peruutin sopimuksen saman päivän aikana. Plussana on todettava että hienon kiiltävän esitteen antama puh nro todella vastasi klo 15.50 pe iltanapäivällä!- ja sain asiani hoidettua sekä suullisesti että s-postina firmaan ja edustajalle. Myyjä ilmaantui vielä kerran tuntia myöhemmin keskustelemaan asiasta pettyneenä korottaen ääntään - siitä iso miinus! En ota kantaa firman tekemään työhön - jos vaikka käytetään mikäli hinta on kilpailukykyinen.....


      • Kallista on

        Dodih, paikallinen urakoitsija kävi uusimassa putkiston. Uponorin putkilla ja siivosi jälkensä niin ettei tarvinut mitään siivota itse, ei edes pölyrätillä pyyhkiä kun putkimies pyyhkäisi ne muutamat paikat joihin pölyä vähän pääsi imurista huolimatta. Itse seurasin hommia kun olen sairaslomalla, ei todellakaan mitään valittamista työn laadussa edes piiloon jääneiltä osin. Näkösälle ei montaa pätkää jäänyt, alaslasketun katon sisälle ja vastaaviin piiloon suurin osa putkista kuitenkin niin että vuodot näkyvät heti ja tarvittaessa putkiin pääsee helposti käsiksi mitään rikkomatta.

        Vaikea keksiä miltä osin Koti Sun olisi voinut tehdä työn "laadukkaammin" niin että olisi kannattanut maksaa reilusti enemmän (paikallisen 4000€ vastaan Koti Sunin 6000€). Mutta niinhän se vanha sanonta menee, "ei hullu ole se joka pyytää vaan se joka maksaa".


      • Kilpailuta
        Kallista on kirjoitti:

        Dodih, paikallinen urakoitsija kävi uusimassa putkiston. Uponorin putkilla ja siivosi jälkensä niin ettei tarvinut mitään siivota itse, ei edes pölyrätillä pyyhkiä kun putkimies pyyhkäisi ne muutamat paikat joihin pölyä vähän pääsi imurista huolimatta. Itse seurasin hommia kun olen sairaslomalla, ei todellakaan mitään valittamista työn laadussa edes piiloon jääneiltä osin. Näkösälle ei montaa pätkää jäänyt, alaslasketun katon sisälle ja vastaaviin piiloon suurin osa putkista kuitenkin niin että vuodot näkyvät heti ja tarvittaessa putkiin pääsee helposti käsiksi mitään rikkomatta.

        Vaikea keksiä miltä osin Koti Sun olisi voinut tehdä työn "laadukkaammin" niin että olisi kannattanut maksaa reilusti enemmän (paikallisen 4000€ vastaan Koti Sunin 6000€). Mutta niinhän se vanha sanonta menee, "ei hullu ole se joka pyytää vaan se joka maksaa".

        Onnittelut, että valitsit paikallisesi. Meillä ei mennyt urakka kuten oli luvattu. Kalliskin oli oma urakoitsijamme, kyllä ottaa vieläkin päähän, ettemme kilpailuttaneet.

        Miksi yritys ei voi teettää urakkaa kerralla kuntoon ja käyttää lopputarkastajaa. Ammattitaidoton asiakas saa olla 'tarkastajana' ja lukea asennusohjeet läpi. Sitten pitää alkaa valitus. Sellaista ei kuuluisi tämän maailman menon olla. Lasku kyllä osataan lähettää ketterästi.


    • keski-suomi1

      Tämän kyseisen firman myyntipoikien tyyliä on uhkailu ja kiire saada nimi paperiin.Sanotaan että tarjous on voimassa vaan 5 min ja vilpillä saadaan vanhukset hyväksymään sopimus.Se mitä tulee asentajien ammattitaitoon niin taitaa parhaat miehet ottaneet hatkat kyseisestä puulaakista.Tilalle otettu nuoria räkänokkia joilla ei mtään lvi-koulutusta.

      • Stripparintelttabonu

        Niin niille nykyään annetaan tuollainen markkinapellen pikakoulutus.


    • Tapuli1

      En usko, että hakevat tarkoituksella vanhuksia kohteeksi, koska onhan se ihan loogista että vanhemmissa taloissa asuu vanhempia asukkaita. Täten suurin osa asiakkaista on vanhempia ihmisiä. Se, että jutustelee mukavia ja niin pois päin niin sehän on vain taitavaa suoramyyntiä, mutta elkää suostuko tekemään remontteja altecin putkella. Hinnasta vielä sen verran, että kyllähän ne vähän överejä on, mutta tyhmähän se on joka ei hinnasta neuvottele.

    • Rakennusfirmanomista

      Rakennusalalla toimin itsekin ja tiedostan nämä tilanteet. Yritysmaailmassa se vain menee niin, että mitä isompi yritys, sitä suuremmat ovat myös menot. Kyseisen yrityksen hinnoittelusta ja asennuksen laadusta en mitään tiedä, mutta kyseessä on vähän isompi toimija kuin paikalliset kahden miehen firmat. Jokainen työntekijä maksaa yritykselle, joten sitä kautta tulee myös urakoille hintaa. Tämä on ihan loogista. Oli ala mikä tahansa niin näin siinä vaan käy. Eihän kukaan halua tehdä tappiollista toimintaa? Kulut veloitetaan AINA asiakkaalta, oli yritys ja toimiala mikä tahansa.

      • Vaihda sitten alaa

        Kannattaako sitten pyörittää noita isoja yrityksiä jos se tulee niin kalliiksi ? Itseäni ei ainakaan kiinnosta maksaa turhien kynänpyörittäjien palkkoja vaan nimenomaan siitä työstä jonka olen hankkimassa.

        Eli suomeksi, jos ne kulut ovat pienemmällä yrityksellä pienemmät ja siitä johtuen hinta asiakkaalle pienempi niin tottakai jokainen ajatteleva asioi silloin sen pienemmän yrityksen kanssa.

        Ja ei, se yrityksen suuruus ei todellakaan ole mikään tae laadusta tai vastuun kantamisesta. Usein pieni yritys hoitaa vastuunsa paremmin koska huono maine tuottaa helposti pahoja ongelmia.


    • intopii1

      Talousluvut on kaikille julkisia joten sieltä saa tiedon hinnoittelusta aikanaan.

      Talouslukuja ei vielä ollut saatavilla edellisvuodelta, mutta uunituore häiriömerkintä löytyy maksutiedoista. Se enteilee harmeja. RL5 siis yrityksen maksureittaus eli huonoin mahdollinen.

    • joppe381

      Missäs tämmöinen merkintä ja tarkoittaa mitä?

      • järki tallella

        Tälle viikolle sovittu myöskin kartoituksen teko. Mielenkiintoista tässä sunin myyntitaktiikassa sekin, kun edustaja varmisti että, onhan rouvakin silloin paikalla.


      • Kieroa ?
        järki tallella kirjoitti:

        Tälle viikolle sovittu myöskin kartoituksen teko. Mielenkiintoista tässä sunin myyntitaktiikassa sekin, kun edustaja varmisti että, onhan rouvakin silloin paikalla.

        Olettavat että rouva on helpompi leperrellä ympäri ja rouva painostaa sitten miestä sopimuksen tekoon ?


      • järkikärtteen
        järki tallella kirjoitti:

        Tälle viikolle sovittu myöskin kartoituksen teko. Mielenkiintoista tässä sunin myyntitaktiikassa sekin, kun edustaja varmisti että, onhan rouvakin silloin paikalla.

        Yleensä avioparit omistavat talon yhdessä. Joten mielestäni luonnollista, että molempien tulee olla paikalla, kun päätetään isoista remonteista.


    • järki kauppa

      joo sama kun kävin rouvan kanssa auto kaupassa niin kauppias rouvalle autoa esitteli koko ajan, en tiiä mistä syystä mutta uudella autolla kaupasta lähettiin...Liekkö sen takia sitte..

    • Sauli2

      Kotisunilta tuli tilattua ja homma tehtiin valmiiksi lomalla ollessani. Vanhimman lapsen perhe oli kotimiehenä kissaa ja taloa hoitamassa ja he eivät häiryyntyneet rempasta, kun oli sovittu että remppamiehet tulee vasta 8.30 ja lähtevät ennen kuin lapset haetaan päiväkodista. Työn jälki oli siistiä, jota kyllä painotin tilausta tehdessäni. /Sauli

    • artsikpo

      Kävivät asentamassa savon suuntaan putket vanhemmille ja työnjälki oli aivan erinomainen... hintapuolesta en tiiä oisko siinä ollu parantamisen varaa mutta asentajat olivat niin hyviä että uskaltaisin koska tahansa ottaa itselleni.

    • Kallista hämeessä

      Lähinaapuriin kävivät KotiSunin kautta uusimassa putket, ilmeisesti joku aliurakoitsija mutta ei kuitenkaan paikallinen (ei tuntenut paikkakuntaa juurikaan). Työn laatu korkeintaan välttävää, näkyviin jääneet putket vähän miten sattuu ja paikoitellen helpoissakin paikoissa saatu suora kohta reilusti mutkille.

      Jos 2,5 metrin matkalla katonrajassa toisessa päässä putket on 10cm katosta ja toisessa päässä 14cm katosta niin vinous näkyy aika selvästi eikä uskoisi että "ammattimies" sellaista asennusta tekee.

      Eikä imuria käytetty missään vaiheessa, jälkien siivoamisessa oli melkoinen työ. Muutamiin seinien läpimenoihin naapuri joutui itse hankkimaan ja laittamaan putkeen ne "kaulukset" peittämään poratun reiän ja putken välisen raon, osaan asentajat sentään saivat ne laitettua.

      Taisi olla jokseenkin kallein ja heikkolaatuisin vaihtoehto saatavilla olevista putkiremontin tekijöistä.

      • no huh huh

        Luin noita aikaisempia viestejä ja joku oli erehtynyt sanomaan että kotisun olisi alan johtava yritys.älkää ihmiset erehtykö kuvittelemaan että hommasta kannattaa maksaa se 40 prosenttia enemmän kun ns alan "johtava" yritys tekee homman... Kotisun ei ole missään nimessä johtava yritys vaan päinvastoin.


    • 289

      Täys kusetusta sikahintaan
      Ei sopimusta/tilausvahvistusta asiakkaalle .
      Rahoitus luvataan , mutta millä ehdoilla ja koroilla
      Kohderyhmänä wanhukset

    • Vanhuksien puolesta

      Kuinka monta suomalaista eläkeläistä on KotiSun kusettanut?
      Meillä kävi vuodenvaihteessa ko. firma tekemässä tarjouksen käyttövesiputkien asennuksesta pintaan 1974 rakennettuun omakotitaloon.
      Hinta oli 8900€, hintaan sisälty putket, asennus ja yksi uusi hana.
      Teetin paikallisella putkifirmalla remontin ja se maksoi 3500€ ja siinä tuli putket ja työ,sekä yksi uusi hana ja uusi WC pönttö.
      Molemmissa tarjouksissa työ tehtiin komposiittiputkilla.

      Voi kun näitä tuhansia vanhuksia varoitettaisiin näistä huijareista, suuri osa vanhuksista kun ei ole netissä surffailemassa.

      • hämeenmies

        Meillä oli 1 kerroksinen talo rakennettu -67 ja lisäksi asennettiin suihku jvessanpönttö. Hinta oli alle 6000€ eli vähän kalliimpi kuin paikallisen tarjous, aluksi vähän harmitti mutta ei enään kun työ on tehty... oikeasti asentajat olivat todella mukavia ja lopputulos on niin siisti etteip ois uskonu


    • Pasi y

      Hinnassa toivomisen varaa. Työnjäljestä voin sanoa ammattimiehenä, että oli hyvää. Naapurin kanssa vertailimme työnjälkeä. Hänelle teki paikallinen joka ei päivittäin teet näitä hommia ja sen kyllä huomasi läpivienti reijissä. Erikoisia ratkaisuja oli tehnyt muutenkin. Hinta oli noin 25 prossaa halvempi. Ymmärrän tällä palstalla pyörii myös paikallisia putkijulleja jotka luulevat että isot firmat vievät heidän leipänsä. Tosi asia on kuitenkin varmaan että ihmiset kysyvät aktiivisemmin tarjouksia paikallisilta. Kilpailu kannattaa aina on hyvä tarkistaa myös yrityksen maksuhäiriömerkinnät ynnä muut taloustiedot. Ne yleensä kertovat yrityksen mallin hoitaa asioita.

    • Kulkukauppias päivää

      Kotisun tekee painostamalla tilaussopimuksen hyvä uskoiselle wanhukselle
      ilman harkinta-aikaa..
      Ja luonnollisesti tarjous on helppo antaa heti, kun se laitetaan törkeästi yläkanttiin !

      Jottei sopimus näytä aivan sudelta, niin lisätään oras hanoja muuta: kenttään

      Kotitalous vähennys on 2000.- työn osalta ...(saat tämän ILMAISEKSI ) sanottu

      Kuitenkin lopulliseksi hinnaksi mainitaan 7200.-

      Hinta yhteensä 9200.-


      EI HYVÄNEN AIKA MITÄ KUSETUSTA !!!

      • bloo2

        eihän tossa sun jutussa ole nyt mitään järkeä, ootko nyt varmasti ymmärtänyt oikein asian? on pikkasen epäselvää tekstiä


      • Omaa tyhmyyttä

        Meillä teki ns paikallinen putkimies putkiremontin Jyväskylässä. Vaihtoi samalla uuden vesipumpun ja varaajan. Teki kupariputkella kyseisen homman ja jo samana iltana wc/kylpyhuoneen kohdalta liitoskohdista löytyi vuotokohdat 3:sta eri kohtaa. Soitin miehelle ja tuli seuraavana päivänä korjaamaan. Pyysi kuitenkin 50 lisätyöstä vaikka oli itse mokannut. Seuraavana aamuna löytyi samoista liitoksista 2 vuotokohtaa, enää ei kaveri tullut korjaamaan vaikka lupasi ja lopetti sitten puhelimeen vastaamisen. Jatkossa kestän kaukana näistä paikallisista ns omasta mielestään ammattimiehistä ja maksan mielummin hiukan enemmän isommalle vakavaraiselle putkiliikkeelle oli se sitten mikä hyvänsä. Itse en halua kuulua hinnanvinkujien ikävä kyllä suureen joukkoon.


    • Ällisthämmentei höhl

      Sen opimme, että meidät luokitellann jo huijattaviksi vanhuksiksi Heerrran Jumala siunatkoon.
      Oli hyvä oppi vastaiusuuden varalle tämä Kotisunin asiointi.
      Aivan todella asiallista siistiä käytöstä tilauksen teettäjältä, mutta - mutta, että meidät luokitellaan aivottomiksi vanhuksiksi, jotka lähettävät rahansa taivaan tuuliin kilpailuttamatta, ahdistettuina hetkeen, jossa allekirjoitukset tulee sutaista.
      Olen varpaillani ja toimin heti, jos vastaavaa tunkeilevuutta kohdalleni koituu.

    • Että näin

      Vanhuksille meinasivat tehdä lämminvesiputkiremontin, sopimuskin oli mutta peruttiin.
      Esimmäiseltä tunnetulta ja kehutulta paikalliselta LVI yrittäjältä tuli 45,6 % halvempi tarjous ja kaksipäivää lyhyempi arvioitu työn kesto. Tosin komposiitin tilalla kupariputket.

    • kyllä kaduttaa

      me ei otettu kotisunilta putkiremonttia, sen sijaan kiinnostus heräsi remonttiin ja otettiin paikalliselta tutulta mieheltä halvemmalla remontti. ajattelimme ottaa paikalliselta putkimieheltä joka on tehny putkitöitä 30vuotta. nyt meidän paikkakunnan mies kävi tekemässä kupariputkella homman jossa meni 3kertaa kauemmin mitä kotisunin myyjä oli esittäny ja jälki on aivan järkyttävän näköistä. kyllä harmittaa että piti ottaa. sisustus on kuitenki minun mielestä muuten meillä huoliteltua.

    • &&&

      Kotisunin toiminta on siinä laillisuuden rajamailla

      • kivitalo1977

        Hiukkasen on omalla tavallaan kyseenalaista, pakkokauppaa ei saisi oikeastaan tehdä kukaan! Mutta en kyllä jaksa uskoa että kaikki myyjät ovat samaa maata, eiköhän ole ihmisestä kiinni. Ja eihän Ladan hinnalla saa mersua. Käykääpä kattomassa Kotisunin viime vuoden tulos, heillä on rahaa takana ja luulen että pystyvät pitämään paremmin takuistaan ja vastuistaan kiinni kuin pienempi yritys, voin olla väärässäkin. Hinnat ovat aika kovia, meillä on käynyt tähän mennessä Kotisun, LVIturva ja sitten yksi paikallinen. LVIturva oli lähes 22 prosenttia kalliimpi, eikä sisältänyt uutta suihkua, pesukoneliitätää ja sekottajaa niinkuin kahdelta muulta. Paikallinen taas olisi halunnut tehdä kupariputkella, oli noin 15 prosenttia halvempi kuin kotisun. En ole vielä päättänyt kenet otan tekemään, mutta eiköhän sekin selviä-


      • päin missä
        kivitalo1977 kirjoitti:

        Hiukkasen on omalla tavallaan kyseenalaista, pakkokauppaa ei saisi oikeastaan tehdä kukaan! Mutta en kyllä jaksa uskoa että kaikki myyjät ovat samaa maata, eiköhän ole ihmisestä kiinni. Ja eihän Ladan hinnalla saa mersua. Käykääpä kattomassa Kotisunin viime vuoden tulos, heillä on rahaa takana ja luulen että pystyvät pitämään paremmin takuistaan ja vastuistaan kiinni kuin pienempi yritys, voin olla väärässäkin. Hinnat ovat aika kovia, meillä on käynyt tähän mennessä Kotisun, LVIturva ja sitten yksi paikallinen. LVIturva oli lähes 22 prosenttia kalliimpi, eikä sisältänyt uutta suihkua, pesukoneliitätää ja sekottajaa niinkuin kahdelta muulta. Paikallinen taas olisi halunnut tehdä kupariputkella, oli noin 15 prosenttia halvempi kuin kotisun. En ole vielä päättänyt kenet otan tekemään, mutta eiköhän sekin selviä-

        Missä päin?


      • meikä poika
        päin missä kirjoitti:

        Missä päin?

        itse olen myyjä kyseisessä firmassa. myyjänä käyn läpi tilannetta asiakkaan näkökulmasta, tai sitä että kannattaako ottaa meiltä remonttia.Olen päätynyt tulokseen jossa voin rehellisesti sanoa että kannattaa. Myymäni remontit eivät ehkä ole halvimpia mutta kaikki muu onkin täysin 100% laatua.

        talot jotka kaipaavat kyseistä remonttia ovat yleensä vanhoja, siksi usein myös asukkaat. mutta jos asiakkas vaikuttaa vanhukselta jolla ei ole harkinta kykyä, silloin tapanani on kysyä jälki kasvua mukaan päätöksen tekoon.

        lisäksi olen tyytyväinen työhöni, koska moni koti on säästynyt vesivahingolta työni vuoksi, koska olen ollut osana herättämässä kiinnostusta aiheeseen.


      • Myllis62
        meikä poika kirjoitti:

        itse olen myyjä kyseisessä firmassa. myyjänä käyn läpi tilannetta asiakkaan näkökulmasta, tai sitä että kannattaako ottaa meiltä remonttia.Olen päätynyt tulokseen jossa voin rehellisesti sanoa että kannattaa. Myymäni remontit eivät ehkä ole halvimpia mutta kaikki muu onkin täysin 100% laatua.

        talot jotka kaipaavat kyseistä remonttia ovat yleensä vanhoja, siksi usein myös asukkaat. mutta jos asiakkas vaikuttaa vanhukselta jolla ei ole harkinta kykyä, silloin tapanani on kysyä jälki kasvua mukaan päätöksen tekoon.

        lisäksi olen tyytyväinen työhöni, koska moni koti on säästynyt vesivahingolta työni vuoksi, koska olen ollut osana herättämässä kiinnostusta aiheeseen.

        Mites kaukolämmön alajakokeskuksen vaihto?
        Lämpöyhtiön mukaan teillä ei ole edes lupia?
        Vaihdotte naapuriin sellasen paketin joka piti vaihtaa, kun ei toiminut.
        Vanha asiakas joutui ottamaan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen kun ei teiltä onnistunut, lieneekö vieläkään kunnossa?!?!?


    • sivusta seuraaja_tre

      D1 määräysten täyttäminen vaatii osaamista, jotta tietää mitä pitää tehdä...tai edes sen verran et tietää rikkovan määräyksiä jatkuvasti.

      Myyjälle ojennan haasteen seuraavasti: kerro paljonko kotisun on tehnyt taloihin lämmitystavan muutoksia ja paljonko on muistettu lupia kunnista kysellä?

      Osa Suomen kunnista vaatii viralliset suunnitelmat myös perus lämmitysremontista. Onko toimitettu kuvat ennen remonttia tai edes remontin jälkeen? niinpä...niin...

      • seuraajamyöskin

        Kannattaa jatkossakin seurata sivusta, jos tietämys kuntien vaatimuksista lämmitysremppaan tolla tasolla.


    • b793

      Paskafirma

    • --------------

      Kotisunin myyjäthän ne taas soitteli että voisivat tulla kartoituskäynnille kun ovat tällä alueella tekemässä putkiremontteja. (niin varmaan joo...)
      Nimihän oli tuttu, joten mikäs siinä tässä näin lomalla ollessa, eli katsastaa puljun hintataso ja asiantuntemus. (siis sen puute)
      Eli kyseessä on 1970 rakennettu pieni okt, jossa muoviputket lattiassa ja 6 vesipistettä. Eli vaihdon tarvetta ei vielä pitkään aikaan.

      Myyjän piti tulla käymään siinä iltapäivällä, mutta tämähän soittaa jo aamusta että pääsekin vaikka heti. Myöhemmin selvisi että joku muori olikin ovelta käännyttäny myyjän takasiin. (hehheh..)

      Asenne muita putkiasennusliikkeitä kohtaan oli myös hyvin ylimielistä, ja pelkkää keksittyä myyntiroskaa. Vertauksena oli vanhalla Hiacella liikkuvia, 1-2 viinapullon hinnalla putkiasennuksia tekeviä, naulojen varaan lahjanarulla ripustettuja putkia, 2 viikkoa vuotaneita pattereita jne..
      Myönsi että eivät ole ehkä halvin putkiremontteja tekevä mutta väitti olevansa paras 10 vuoden takuunsa vuoksi. (joopa joo..)

      Ja sitten täyttä totta siitä, kuinka hyvin (huonosti) tämä myyjä tiesi mitä on myymässä ja mihin.
      Kysyi että tässähän taisi olla kupariputket? -joo niin ne muistaakseni oli...
      Katsoi keittiön allaskaappiin, -joo niin näkyy. (kuparia on vain reilu 10 cm lattiasta hanalle, sama wc:n lavuaarin kanssa, muoviputket kyllä näkyy..)
      Kävi myös kattomassa vessan, pesuhuoneen ja saunan, jossa on ulkovesihanan läpivienti. Vessan nurkassa on 300 litran varaaja, tiivisti nurkassa ja eikä ympärillä käytännössä lainkaan ylimääräistä tilaa putkivedoille. Varaajan alle ei edes katsonut. Vesimittari sijaitsee oikeasti varaajan vieressä seinän takana, eteisen siivouskaapissa, mutta tarjouksen mukaan pesuhuoneessa (kph).
      Siitäkään, miten keittiön tiskialtaalle saadan putket, ei tuntunut olevan mitään käsitystä. Liesi on köökin nurkassa (ulkoseiniä vasten siis) ja tiskiallas tästä oikealla puolen. Myyjähän ehdotti että liettä ja tiskiallasta siirtää noin pari tuumaa oikealle jotta putket saisi vedettyä ulkoseinää myöten, koska se on lyhin reitti. Rykäsin siiihen että mietihän uudestaan... Parempaa ratkasua ei tiennyt edelleenkään.

      Jos välttämättä pitäisi pintaan vetää, niin allaskaapin alasokkelista edelleen oikealle, reilun 3m päässä on olohuoneen seinä, josta nurkassa ylös, 4,20 oikealle ja tästä 2,20 oikealle jolloin ollaan vesimittarikaapin yläpuolella ja seinän takana on varaaja.

      Sitten se hinta. Putkien siirrosta pintaan ulkovesihanalle, suihkulle, vessanpöntölle, lavuaarille, pesukonehanalle ja tiskialtaalle olisi tullut 5000 e remontti, johon menisi ehkä puoli päivää. "tarjouksessa" oli laskettu myös kotitalousvähennys 1170 e, eli ilmeisesti todellinen hinta olisi ollut 6170 e ?
      Tarvikkeita se ei osannut tuohon "tarjoukseen" laskea.
      Sitten kyseli nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja hetua myös, johon tokaisin -mitäs te sillä tiedolla tarjouksessa teettä ja nappasin vihkon pöydältä.
      Kattoin lappua tarkemmin ja oli jo laittanut minulta nimenselvennyksen ja oman allekirjotuksensakin. -Niin että tämäkö pitäs nyt allekirjottaa? Juippi äkisi siihen jotain, en saanu oikein selvää ja kiskoin saappaat jalkaan ja painuin pihalle vihko kourassa. Juippi pakkasi paperinsa mukaan ja tuli perässä.

      Tuo tarjoushan onkin todellisuudella tilausvahvistus, kuten muissakin tapauksissa on käynyt.

      En vielä käskeny myyjää suksimaan kuuseen kuten se mummo, vaan aikoin palata asiaan lähiaikoina kun remontille olisi tarvetta..
      Tämähän oli ihan tohkeissaan niinkun olis jotain saanu myytyä..
      Kun ehti melkein autollensa, päätin hieman avautua, joka nyt jääköön tässä tulkitsematta... Kattoi hieman naama norsunv*tulla, ja häipyi aika rivakasti...

      Muutenkin myyjän ulkoinen olemus antoi todella vakuuttavan kuvan kotisunista, plösö pojan pallero nuhjusessa puserossa ja pillifarkuissa (hyissaatana...), kuontalokin muistutti lähinnä harakanpesää. Pari tuntia se taisi viipyä, kahveja en keittäny, heh.

      Kotisunin käyttämät Altec putket ovat LVI-Dahlin maahantuomia, jossain esitteessä sekin luki. Dahlin kuvastosta löytyy myös Altecin putket ym tarvikkeet. Tuolla ylempänä taidettiin mainita ettei laatu vastaa Uponorin putkea, aika meltoa tuo kyllä oli, aivan kevyesti taittaa 30 cm pätkän vaikka miten mutkalle ranteita kiertämällä. Oli myyjällä siis mallikappaleena mukana pari putkea kannakkeineen.

      Sitten takuuasiat,
      tarjousvihkossa lukee vastuista ja vakuutuksista seuraavasti; kaikilla asentajilla on voimassa oleva vastuuvakuutus, jokainen kohde on vakuutettu 500 000 e asti. Kotisun Oy kantaa täyden vastuun kaikesta asiakkaan luona tapahtuvasta työstä.
      Esitteessä taas lukee näin; Valmistaja myöntää järjestelmälle 10 v takuun.
      Asennustakuu tehdylle työlle on 2 v.
      Harjakaisen sanoin, Kuka vastaa (ja mistä) ?

      Mainostavat tekevänsä vuosittain 2000 käyttövesi- ja lämpöjohtosaneerausta. Yli 4000 toteutettua remonttia. Perustettu 2006.

    • SILLÄLAILLA

      täällä näitä kitisijöitä riittää. (hyissaatana) pillifakut!! haha!! oisit antanu sitten samalla sille myyjälle pukeutumisvinkkejä ku tunnut niin seppä olevan!
      kysyvä tietää eikö? ei tullut mieleen tarkentaa siltä myyjältä noita kirjoittamiasi epäkohtia? paskoit kyllä ihan täysin omaan pesääsi. sillälailla

    • Tietoinen asiasta

      Nämähän ne koijareita on. Ja keskusteluketjun "rönsyilystä" päätellen palstalla revittelee amiksia jotka todennäkösesti hästää työharjotteluasentajina k.o. "firmassa". Mikäpä siinä. Maanantaina 27.1. on vastaanottokomitea paikalla. Tervetuloa vaan........

    • S.Y.Local Putkimies

      Kuullu näistä monenmoista. Onko nuo putket joita käyttävät vesijohtoputkina remonteissa tarkotettu ainoastaan läpivienteihin seinien läpi alunperin? Uponorin putket kuulemma kestäviä. Alkaa haiskahtaa eräältä TV-mainokselta,jossa tohinalla aloitetaan kylpyhuoneremontti. Kuittikauppafirmatko on asialla?

    • HAMMERED

      Taitaapi olla näitä kuittifirmoja. Prossajengitkö rahastaa? Vai onko kyseessä KRP:n tuleva "valtaus? Menee aivan hulluksi tämä touhu. Kysynkin nyt: VASARALLAKO PÄÄHÄN?

    • masai_21

      Taas samat huijarit liikenteessä Kainuussa.

      • järki hoi! älä jätä

        Voi teitä runkkareita.. miettikääpä vähä, kuka maksaa abc:n kahvista 1.90?? Siinä on n. 1.88 e katetta.tai käyttää autoa merkki huollossa.huolto tunti siinä 80 tietämillä ja varaosissa puolet katetta ja enemmänkin.tai ostaa auton käytettynä liikkeestä ja maksaa 1000-5000e autosta riippuen liikaa?? Miten on mahdollista että rinta- jouppi on toiminnassa vaikka siellä myydään tutkitusti suomen kalleimmalla autoja?miks joku tilaa sähkönsä elenialta vaikka niien tulosprosentti on jotain 30 vs kotisun 5-10..

        Onko tuo kaikki huijausta? Kumma ku näillä tuntuu asiakkaita riittävän...

        Ihmisiä ei tietenkään saa huijata, eikä painostaa ostamaan mitään, mut asiallinen keskustelu päätöksestä on mun mielestä täysin eri asia. Se on myyjän työ.hän yrittää vakuuttaa asiakkaan, jotta kauppa syntyisi. MUTTA totuudessa pysyen, eli paskaa ei piä puhua ja luvattu pitää lunastaa. Kotisunin hintoja en kommentoi kun kokemuksia ei itellä ole..mut nähtävästi kaikille on löytynyt tekijä työlleen..eli turha täälä on niistä hinnoista kitistä. Tiesittekö muute et suomessa menee vuosittain 30% lvi alan firmoista konkkaan? Ja mitä siinä kohtaa käy luvatulle takuulle? Paikalliset siis käytännössä uusivat omasta lompakostaan porukalle niitä putkia kun eivät uskalla laskuttaa..hyvää matkaa :)


      • ssdsaaaaaa
        järki hoi! älä jätä kirjoitti:

        Voi teitä runkkareita.. miettikääpä vähä, kuka maksaa abc:n kahvista 1.90?? Siinä on n. 1.88 e katetta.tai käyttää autoa merkki huollossa.huolto tunti siinä 80 tietämillä ja varaosissa puolet katetta ja enemmänkin.tai ostaa auton käytettynä liikkeestä ja maksaa 1000-5000e autosta riippuen liikaa?? Miten on mahdollista että rinta- jouppi on toiminnassa vaikka siellä myydään tutkitusti suomen kalleimmalla autoja?miks joku tilaa sähkönsä elenialta vaikka niien tulosprosentti on jotain 30 vs kotisun 5-10..

        Onko tuo kaikki huijausta? Kumma ku näillä tuntuu asiakkaita riittävän...

        Ihmisiä ei tietenkään saa huijata, eikä painostaa ostamaan mitään, mut asiallinen keskustelu päätöksestä on mun mielestä täysin eri asia. Se on myyjän työ.hän yrittää vakuuttaa asiakkaan, jotta kauppa syntyisi. MUTTA totuudessa pysyen, eli paskaa ei piä puhua ja luvattu pitää lunastaa. Kotisunin hintoja en kommentoi kun kokemuksia ei itellä ole..mut nähtävästi kaikille on löytynyt tekijä työlleen..eli turha täälä on niistä hinnoista kitistä. Tiesittekö muute et suomessa menee vuosittain 30% lvi alan firmoista konkkaan? Ja mitä siinä kohtaa käy luvatulle takuulle? Paikalliset siis käytännössä uusivat omasta lompakostaan porukalle niitä putkia kun eivät uskalla laskuttaa..hyvää matkaa :)

        Juurikin näin! Putkialalla tehdää monesti huonoilla katteilla. Tai sitten jos kate parempi on työnantaja se joka hyötyy, 25 e tuntipalkat yms. puheet on täyttä paskapuhetta. Ne ovat parhaille asentajille ja harvinaisissa firmoissa ja työtehtävissä ja hyvillä suhteilla. Iltapäivälehtienkin jauhanta aiheesta on lähinnä vaan mainosta että joku tätä kurjaa työtä tekisi sillä paljon pienemmällä palkalla mitä siitä maksetaan.

        Isoissa kaupungeissa on monia keski-ikäisiä todella ammattitaitoisia ihmisiä jotka eivät sitten millään meinaa päästä edes TES:in taitojen mukaisten palkkojen tasolle eli noin 16-17 € kokeneelle henkilölle. Nuoret aloittaa 9 € palkalla. (Onneksi ollaan nyt talkoissa purkamassa TES:it ja sovitaan paikallisesti että ei tarvitse maksaa tätäkään. #kokoomus)

        Mutta mitä tulee Kotisuniin ja LVI-turvaan. Omat asentajat eivät juuri rikastu ja on aliurakoitsijoita poljettuna. Myydään kierosti, kovaan ylihintaan. Jos asennus olisi laadukasta ja pykälien mukaista, takuut ja sopimus pitäisi.. niin voisi ajatella uudelleen, ja miettiä esim näitä rinta-jouppi vertauksia.

        Mutta todellisuudessa molemmat suoraan sanottuna valehtelevat ja siksi joutuu maksamaan huonosta remontista tuplahinnan mitä olisi maksanut hyvästä.

        Hyvä esimerkki on että puhutaan komposiittiputkien eduista. Edut voisivat olla totta esim. Uponor unipipe putkilla. Nämä huijarifirmat käyttävät kuitenkin halvinta paskalaatua jonka hinta on ehkä 1/4 (jos sitäkään) alkuperäisestä unipipesta. Mutta puhuvat unipipe putkilaadun eduista. Ne ovat aivan eri asia. Sittenkun halvin mahdollinen putki pettää jossakin he vaihtavat toiseen halpa merkkiin. Valmiiksi hyvät katteet pysyvät näin valtavina ja onko ihme että saavat kauppalehden kunnia merkintöjä.

        Toinen esimerkki on myyjine myyntipuheet jotka eivät päivän valoa kestä. Myyntipuheet eivät päädy paperiin. Joskus ei ole järkevää uusia talon lämmitysputkia vaan on parempi laittaa sähköpatterit. Joskus pintaan vedetyt käyttövesiputket eivät ole riittävä "putkiremontti". Kaakelit esimerkiksi alkavat irtoille kylpyhuoneen seinistä kun on mennyt tarpeeksi kauan. Liimaaine katoaa vuosien varrella. Entäs sitten kosteuseristykset? Putkikannakkeiden ruuvaaminenkin jo saattaa irroittaa kaakeleita, näitä sitten liimaillaan asiakkaalta salaa takaisin seinään. Kun esim. kylpyhuone pitäisi myös uusia, uusitaan vaan putket. Sitten kun kylpyhuone aikanaan (kohta) uusitaan uusitaan taas putket.

        Lue: Rakennuksilla ja sen osilla on suunnitellut tekniset käyttöiät.

        Rehellinen ja ammattitaitoinen LVI myyjä voi todeta että tänne ei putkien vaihto riitä. Silloin kannattaakin laittaa putket suojaputkiin rakenteiden sisään. Putkityön määrä vähenee reilusti ja paikalle tarvitaankin ammattitaitoinen rakennusmies joka saisi työtä/palkkaa enemmän.

        Joskus olisi rehellistä sanoa että älä uusi vesikiertoista lämmitystä tässä talossa. Lisäksi seinäpatterit pintaputkineen ovat mennyttä aikaa.

        LVI-Turva ja Kotisun myyjät eivät ole ainakaan rehellisiä. Uskon kyllä että ammattitaitoisia ovat, tietävät huijaavansa. Mitään näistä totuuksista ei kuule heidän myyjiltä. Heidän myyntiasenteensa on myydä niin paljon komposiittiasennusta kun mahdollista, keinolla millä hyvänsä.

        Itse olen tehnyt yksityisyrittäjänä Uponor unipipe-komposiitilla vastaavia remontteja vastaavalla tyylillä monenlaiseen kohteisiin. Tiedän LVI-turvan ja Kotisunin hinnat. Voin yksityisyrittäjänä antaa työlleni takuun minkä vakuutusyhtiö antaa, lain mukaan se on tietenkin 2 vuotta, sitä vähempää ei voi tarjota. Kyse onkin enemmän siitä onko sitä todellisuudessa olemassa.
        Koetan tarjota asiakkaille hyvän hinnan ja eihän osakeyhtiööni todellisuudessa siksi mitään rahaa jää. Olen aikalailla tehnyt töitä hinnalla 50% näiden firmojen hinnoista käyttäen parempi laatuisia putkia ja tehden parempaa jälkeä. Tarjoten myös lisätöitä ja kotelointeja tarvittaessa, halvemmalla taksalla kuin normaalisti laskutan.


        Saako isolta firmalta sitten sen 10 vuoden takuun mikä voisi olla syy maksaa tuplahinta huonosta laadusta? :) Mitä jos Altecin putket alkaa räjähdellä 8 vuotiaina? Laput ne on isonkin firman luukulla jos kaikki talot on tehty samalla konspetilla. Ja jehujen talot on jo rakennettu ja maksettu.

        Jos laitat vajaa 40 000 € pinnoituksiin ja pinta putkiin tai 8000 €. Saisit aikamoisen täysremontin taloon ja rakennat viisaasti. Jos esimerkiksi kykenet auttamaan työssä apumiehenä moni urakoitsija voi tarjota alennusta.

        Kotisunin konspetiin kuuluu myös "avaimet käteen"-meininki, joka tietysti maksaa lisää. Tässä he ovat hyviä, tekevät mitä lupaavat sopimuksissa. Suurin osa asiakkaistani mieluusti säästää rahaa ja esim. toimittaa itse jätteet kaatopaikalle. Jotkut haluavat maksaa 500€ lisää ja olla mielummin mökillä.


    • päällykäinen

      Jauha sinä mitä huvittaa. Satojen kilometrien päästä ilmaantuvien "yritysten" takuu loppuu samalla lailla kuin pimeiden autojobbarien takuu. Kun pakun perävalot katoaa mutkan taakse,niin se siitä takuusta. Joten vedä vaan ite etukäteen.

    • jooo2

      Jos talo on rakennettu vuonna 1970 niin siellä EI OLE muovi putket lattiassa

      • -------------

        Jaa, vaan kun ne ovat siitä huolimatta. Muoviputket ovat tosin alkaneet yleistyä vasta -70 luvulla. Laatan uudelleen valu ehkäpä ? Ja kuten on tehtykin, jäi mainitsematta mikä tosin ei ole se olennaisin asia arvioitaessa kotisunin ammattitaitoa..


    • Hiujaus yritys 2013

      Saman laista kusetus teki minulle Vaajakosken Lvi-Turva . Mitä nyt luvin KotiSun putkiremonteista .Sain kuiten peruttu ,Kun puoli päivää soittelin myö kuluttaja asiamiesten . Ei edes ollut virallista kotimyynti kaavakettakaan .Viimein myyjä soitti että perutaan putkipemppa kauppa " Myyjä lipevä kuin takapuolen nuolija"

    • tyytyväinen å

      Koti sunin tarjous rintamamiestalon lämpöpukiremonttiin reilut 17000 egeä tarkemmin kyseltyäni työn osuus olisi ollut noin 8000arvioitu kesto n5päivää.kyseltyäni tarvikkeista erittelyä , kaveri tuumasi että ei hän osaa niitä laskea. Teetin remontin paikallisen ammattilaisen toimesta hinta töineen reilusti alle 7000 egeä työt tehty vimosenpäälle sovitusti uusittu kalkki patterit termostaatit kiertovesipumppu , jne että semmosta kusetusta koti sunilla harjotetaan.

      • Oudonmaanlintu

        Teit sen Pimeesti!! Voit olla tyytyväinen nyt, mutta jossain mättää ja pahasti. Vertaan tässä yksinkertaiseen remonttiin, esim sauna suihkutilojen remppa. Arvio noin 5000 € on ihan minimi viikon hommasta. 2/3 työstä ja 1/3 osista. Uusi vesi eriste, uudet kaakelit, sekoittajat ja uudet paneelit/lauteet.

        Jos yrität vakuutella että 7 tonnia rintamamiestalon putki rempasta on hyvä hinta, niin sitä se on. Erittäin HYVÄ hinta.

        Toivottavasti sait kuitin. Ilman kuittia et saa kotitalousvähennystä ja paikallinen putkari ei pääse tilille verokarhun kanssa.


      • kkkk4

        Jos arvioitu työn osuus on 8000 euroa ja arvioitu kesto n. 5 päivää, luultavasti kahdelta mieheltä, niin tuntimäärä on silloin 80 h.

        Tuntihinnaksi tulee n. 100 euroa.

        Että silleen


      • tyytyväinen
        Oudonmaanlintu kirjoitti:

        Teit sen Pimeesti!! Voit olla tyytyväinen nyt, mutta jossain mättää ja pahasti. Vertaan tässä yksinkertaiseen remonttiin, esim sauna suihkutilojen remppa. Arvio noin 5000 € on ihan minimi viikon hommasta. 2/3 työstä ja 1/3 osista. Uusi vesi eriste, uudet kaakelit, sekoittajat ja uudet paneelit/lauteet.

        Jos yrität vakuutella että 7 tonnia rintamamiestalon putki rempasta on hyvä hinta, niin sitä se on. Erittäin HYVÄ hinta.

        Toivottavasti sait kuitin. Ilman kuittia et saa kotitalousvähennystä ja paikallinen putkari ei pääse tilille verokarhun kanssa.

        työn kesto 2 miestä 3 päivää työt hiukan alle 3000 euroa eli n.60euroa tunti arvonlisäveroineen. tarvikkeet n 4000 euroa jokainen käytetty liitin .ym tarvikkeet eritelty laskussa.yrittäjäkin on pärjännyt verokarhunkin kanssa yli 30vuotta .kotitalousvähennyskin tulee tuosta työnosuudesta kuin. se kuuluisa manulle illallinen. eli työstä ei tarvitse maksaa tyhjästä vain toteutuneista tunneista .eli ei faktaa tarvitse vakuutella. jos laskea satut osaamaan tuollakin hinnalla saa leivänpäälle muutakin kuin ylähuulen. eli opetus olkoon ei ole hullu joka pyytää maksajan järjenjuoksua saa jokainen arvioda itse.TAIDOSSA SE ON TALONPITOKIN.


      • tyytyväinen
        Oudonmaanlintu kirjoitti:

        Teit sen Pimeesti!! Voit olla tyytyväinen nyt, mutta jossain mättää ja pahasti. Vertaan tässä yksinkertaiseen remonttiin, esim sauna suihkutilojen remppa. Arvio noin 5000 € on ihan minimi viikon hommasta. 2/3 työstä ja 1/3 osista. Uusi vesi eriste, uudet kaakelit, sekoittajat ja uudet paneelit/lauteet.

        Jos yrität vakuutella että 7 tonnia rintamamiestalon putki rempasta on hyvä hinta, niin sitä se on. Erittäin HYVÄ hinta.

        Toivottavasti sait kuitin. Ilman kuittia et saa kotitalousvähennystä ja paikallinen putkari ei pääse tilille verokarhun kanssa.

        työn kesto 2 miestä 3 päivää työt hiukan alle 3000 euroa eli n.60euroa tunti arvonlisäveroineen. tarvikkeet n 4000 euroa jokainen käytetty liitin .ym tarvikkeet eritelty laskussa.yrittäjäkin on pärjännyt verokarhunkin kanssa yli 30vuotta .kotitalousvähennyskin tulee tuosta työnosuudesta kuin. se kuuluisa manulle illallinen. eli työstä ei tarvitse maksaa tyhjästä vain toteutuneista tunneista .eli ei faktaa tarvitse vakuutella. jos laskea satut osaamaan tuollakin hinnalla saa leivänpäälle muutakin kuin ylähuulen. eli opetus olkoon ei ole hullu joka pyytää maksajan järjenjuoksua saa jokainen arvioda itse.TAIDOSSA SE ON TALONPITOKIN.


    • putkimies3

      Jos haluatte putkiremontin huomattavasti halvemmalla, niin suosittelen lämpimästi Linjan Putki Oy. Lähes vastaavat osat ja putki kuin Uponor. Eikä varmasti asiakasta kuseteta. Juuri mainostaa kiinteähintaisia putkiremontteja, joita ei muilla ole.

    • putkimies3

      Linjan Putki Oy:n hinnat ja muut osoitteesta www.linjanputki.fi

      • tohtori tarjous

        Linjanputki hinnoittelee käyttövedet melkein oikein, mutta mutta.

        Kaikki oikeudet hinnan korotuksiin :) Kattia kanssa sanon minä! Jos tekevät vielä vuoden päästä patteriremontteja niin syön julkisesti hattuni helsingin torilla.

        Ei nimittäin riitä rahat kauan. Talossani on 300 m2, 3 kerrosta, kiviseinät (60-80 cm läpivienti) pattereita 49 kpl jne.

        Tuosta kun laskee nopsasti, niin konkurssi ovella ennen kuin vuosi vaihtuu!


      • noin-siinä-kävi
        tohtori tarjous kirjoitti:

        Linjanputki hinnoittelee käyttövedet melkein oikein, mutta mutta.

        Kaikki oikeudet hinnan korotuksiin :) Kattia kanssa sanon minä! Jos tekevät vielä vuoden päästä patteriremontteja niin syön julkisesti hattuni helsingin torilla.

        Ei nimittäin riitä rahat kauan. Talossani on 300 m2, 3 kerrosta, kiviseinät (60-80 cm läpivienti) pattereita 49 kpl jne.

        Tuosta kun laskee nopsasti, niin konkurssi ovella ennen kuin vuosi vaihtuu!

        Teki konkan 6/2015. Sinnitteli siis muutaman kuukauden pidempään, kuin arvelit :)))


    • lvi1

      Tuonne kannattaa hakea töihin, jos katteet on noin suuria :) ei muuta kuin hakemusta sisään ja myymään putkiremontteja!

    • hupsista saatana

      Meillä kävi juuri kyseisen Kotisunin edustaja tekmässä arvion käyttövesiputki remontista ja muutamasta hanan vaihdosta... Tarjouksen teki ja sanoi että tarjous on voimassa tämän hetke eli nimi paperiin vaan heti!!! Kotisunin remontin hinta yli 6000 euroa ja paikallisen firman 2500-3000 euroa. Eli ei tullut nimeä paperiin sanottiin että mietitään... Ja mitetiään todellakin. Myyjän toiminta agressiivista vaikka asiakkaina nelikymppisiä työssäkäyviä omalla järelläään ajattelevia ihmisiä. Kyseisen myyntiedustajan puhelinumero laitettiin puhelimeen ei vastaa osastolle.

    • faktatietäjä1948

      Kuka kehui yllä Linjaputki Oy? Kannattaa tsekata yrityksen luottotiedot ennen remontin tilausta. Kaverit ajaa autoilla, joihin ei ole veroja muistettu tai pystytty maksamaan.

      Yrittäjänä miettisin kuitenkin ensin omaa napaa hiukan ja sitten lähtisin huutelemaan halvoista hinnoista "kylille" :)) Ainahan voi uusia firmoja perustaa ja laittaa viivan nimen väliin ja jatkaa toimintaa "halvalla".

      22.08.2011 UMS Liikenteen Turvallisuusvirasto Trafi (Ajoneuvover)
      Velalliselta ei ole suppeassa ulosotossa löytynyt varoja velan suorittamiseksi
      17.05.2011 UMS Liikenteen Turvallisuusvirasto Trafi (Ajoneuvover)

    • lleile

      Vaikka kotisun myykin remontteja väkipakolla on se kauppa pohjimmiltaan suuripalvelus niille vanhuksille, koska siinä säästyy moni talo täällä suomen maassa, kun saadaan hyvänsään aikana nämä putkistonuudistukset tehdyiksi.

      • xxxyzv

        Väkipakolla myynti ei ole koskaan hyväksyttävää, varsinkaan kun hinnat ovat runsaasti yläkanttiin.
        Vanhuksille ei saisi valehdella putkiremontin tarpeellisuudesta,eikä tietenkään muillekaan.
        Putkimiesten etiikkaan kuuluisi antaa rehellinen mielipide putkiston kunnosta.


    • Faktaako?

      Katselin tuota Linjaputki Oy:tä. Ei näyttänyt olevan samoja päättäjiä tai vastuuhenkilöitä kuin Vesijohtoliike Linjan Putki Oy:ssä? Millä perusteella tuon Linjaputki Oy:n talousasiat vaikuttaa Vesijohtoliike Linjan Putki Oy:n talouteen. Vesijohtoliike Linjan Putki Oy:n luottoluokitus oli myös raportin mukaan A eikä vastuuhenkilöistä ollut negatiivistä mainintaa?

    • faktaa ja naftaa

      Ylempänä ei puhuttu vesijohtoliike putkilinjasta mitään vaan nimenomaan linjaputki oy stä.

      Siinäpä se. Hauskan lähellä nimet toisiaan...

    • viivako

      toi linja-putkihan on on joku rahoitusalan yritys eikä sillä näytä tekemistä olevan remppojen kanssa vai ymmärsinkö väärin. google kertoi:

      Toimialakuvaus: (Rekisteröity: 19.03.2004)
      Yhtiön toimialana on toimia sijoitus-, kehitys- ja rahoitusyhtiönä ja harjoittaa toimisto- ja hallinnollisten palveluiden tuottamista, vuokrausta, välitystä ja kauppaa sekä liikejohdon, sijoitustoiminnan, hallinnon ja markkinoinnin koulutusta ja kons... Lue lisää
      Kaupparekisteri

    • heleppoheikki

      Puhukaa linjaputkista muualla, täällä poljetaan kotisunia

      • rahat pois

        Ylimielistä ja ahnetta väkeä. Täysin kadonnut suhteellisuudentaju.


    • Siperia opettaa

      Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan kuka maksaa...Talosi kuvauksesi perusteella suhteessa hintaan ja materiaaleihin mitä KotiSun käyttää (=halvinta mitä löytyy) minä kysyisin kyllä pari vertailevaa tarjousta. Saatat yllättyä positiivisesti mikäli tuollaiset summat ovat sinulle merkityksellisiä. Pyydä myös todistus kuka teki ja minkä merkkisellä tuotteella. Pelkkä komposiitti ei riitä vastaukseksi. Jos joudut tekemään joskus muutoksia tarvitset sen tiedon. KotiSunin myymiä merkkejä tuskin on esim. kymmenen vuoden päästä helposti saatavilla tämä saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia.

    • suonenjoki

      Meille piti edustaja tulla tänään klo 12. Siinä sit 2.5 tuntia ootin eikä näkynyt. Puhelimessa mies vielä kysy milloin olen kotona, kun vastasin että saatan olla silloin töissä mutta vaimo on ainakin kotona niin vastas että hyvä olis olla molempien kotona kun tarjouksen tekiä käy. Eipä perkele tullu kysyttyä että mikä vuosi tulee käymään. Onneksi en ottanut tätä päivää töistä vapaaksi saatika ajatellut että kyllä ruokatunnilla kerkeen.

      • ---jyväskylä----

        Joo ihan varmaan kysyn tarjouksen jos toisenkin jostain. En ota kotisunilta mitään.
        Kerron sit hintatarjouksia.

        Onko kokemuksia miten putkarit suhtautuu jos tekee itse vähän alkuvalmisteluita eli reikiä läpivientejä varten. 2reikää tiiliseinään ja neljä lastulevyyn.
        Tietty heidän piirtämään paikkaan.Jääkö kustanukset alemmaksi jos vähän itse puuhailee?


    • Kotisun

      Kannattaa miettiä jos pystyy antamaan tarjouksen heti ja asiakkaan pitää tehdä siitä päätös heti niin eikait putkifirma laske hintaa ainakaan alakanttiin

      • jkl2

        En siis ole kotisunin edustaja mietin vaan kun käyvät vanhoja taloja läpi jyväskylässä


    • suonenjoki

      Laitoin myös kotisunin facebook sivulle kyselyä että milloin tulee tarjouksentekiä käymään. Huomasin nyt että se kysely oli poistettu siitä sivulta ja ilmeisesti ovat laittaneet minut estolistalle kun en näe juuri mitään niiltä sivuilta! Antaa tosi hyvän ja luotettavan kuvan yrityksestä. Mitään pahoittelua ei edes tullut siitä että putkimies ei edes käynyt. Naurettavaa pelleilyä!! Taitavat olla oikeasti joku pilipali firma ( ainakin ne jotka vastaavat toiminnasta)

    • Pettynyt yrittäjä

      Kertokaa omakotitaloasukkaat mikä on teidän mielestä paras markkinointikeino. Eli miten valitsette omakotitalonne lvi firman
      Onko netti vai lehtimainos tehokkaampi. Olen LVI Yrittäjä espoosta ja luulen pystyväni helpostikin kotisunin hinnoista alaspäin. Minulle ei ole vaan tullut tarjouspyyntöjäkään omakotitalon putkistosaneerauksesta. Eli voisitteko lisätä tälle palstalle hyviä markkinointi keinoja.

      • Kotisun kalliimpi

        Kotisun tarjous 4470e ja hieman eri reittiä paikallisen putkarit tarjous haarukkaan 3000-3200. Putki samanmoista ja toteutustapa. Hieman eri reitti vaan.
        Eli teetetään yhden miehen yrityksessä tämä remppa heinakuun aikana.


      • TAIGER

        KOTISUN tulee kotiovelle esittäytymään ja tarjoamaan palveluksiaan. .MIKSI ET TEE SAMOIN ? VAI ETKÖ TUNNISTA 50-60-70 LUVUN TALOJA ?


      • taiger1

        KOTISUN tulee kotiovelle esittäytymään ja tarjoamaan palveluksiaan. .MIKSI ET TEE SAMOIN ? VAI ETKÖ TUNNISTA 50-60-70 LUVUN TALOJA ?


      • pottaesko

        piimega.fi


    • Kotisun = LVI kartio

      Jostakin "kumman" syystä, toisella nimellä kyhäävät myös lvi-hommia. Ettei vaan ala alkuperäinen nimi olemaan ruosteessa? Samoja kavereita häärii tässä "tytäryhtiössä".

    • putkinen

      Pohjolan LVI-TURVA taitaa kuulua samaan yritysryppääseen. Firma on myös Jyväskylän seudulta ja väittää tehneensä yli 2000 putkiremonttia vuodessa. Samaa ovelta ovelle pakkomyyntiä vanhuksille harrastavat.

    • Hyvin närkästynyt

      Toukokuussa-13 kävi Kotisunin terhakka poika tekemässä tarjousta 22.000 euron putkiremonttiin. Ei sallinut harkinta-aikaa vaan kävi " soittelemassa" ts luuri korvalla
      pihalla seisoskelemassa ja palasi tarjosi allekirjoitettavaa paperia. Soitin perään vielä, ettei firmasta otettaisi koommin enää yhteyksiä, emme ole höhliä emmekä laskutaidottomia vanhuksia, vaan hoidamme asiamme järjen ja laskimen avulla.
      Tänään jälleen yhteydenotto putkifirmasta, no olemmehan vuotta vanhempia ja kenties jo dementiakin ehtinyt vanhan vanhattaa vuodessa. Törkeää tyrkyttelyä.
      Emme toivo enää kolmatta yhteydenottoa edes vuoden kuluttua,

    • R.T HKI

      Meillä uusivat kaukolämmön jakokeskuksen.
      Hinta oli ihan ok, saatii käyttöohje mukaan.
      Täytyy syventyä laitteen ohjeisiin syksymmällä.
      Ainoana huomiona on, että lämminsuihkuvesi väreilee, siis välillä kuumaa ja välillä kylmää.

      • pasi a

        varokaa hyvät ihmiset tätä KOTISUN OY nimistä firmaa.täyttä kusetusta.


    • terassikesä

      Muutamia satasia oli kalliimpi kuin paikallinen, mutta kyllä mie tuollasen pari sataa kärsin kun saa 20-vuotta takuuta. Kukin tavallaan, minulle ja emännälle tää sopi mainiosti.

    • Tyytyväinen !

      Voin vaan sanoa, että KotiSun oy teki kaiken niin kuin oli sovittu...aikataulut, materiaalit, kuin myös jälkihommat eikä hinnoittelu ollut mitenkään pielessä. asentajat olivat hyvin ammattitaitoisia ja ripeitä työnjälki oli aivan loistavaa. Lisäksi KotiSun käyttää putkia joille saa Suomessa aivan ylivoimaisen 20v. takuun.
      Voin suositella ko. firmaa!!

    • Lehtori-inssi

      Ihmettelen onko kaikilla valittajilla oikeasti kokemusta KotiSunista. Minulla on vain hyvää sanottavaa työstä ja työn jäljestä. Kaksi päivää pojat asensivat 120 neliöisen ok-talon käyttövesiputkistoa ja amiksen opena seurasin työtä aika tiiviisti ja voin sanoa, että pojat osaavat asiansa. Jokainen miettii kohdallaan sitten sitä hintaa, mutta meille imoitettu tarjoushinta sopi. Tarjouksen yhteydessä kehuttiin kyllä, että talo jää siistimmäksi kuin mitä se oli työtä aloitettaessa. No - se nyt ei ihan toteutunut, mutta kukapa asentaja jokaista murua pyyhkii. On kokemusta toisen lajin asentajistakin, jotka eivät koske aikaansaaminsa roskiin ollenkaan kun se ei kuulemma hänelle kuulu. Suosittelen KotiSun Oy:ä

    • Heimo.hh

      Uusiiko Kotisun myös kaukolämpövaraajia?
      Olisi tarvetta

      • varaaja

        mihis Heimo sitä kaukolämpöä varaa? ja voiko sen myydä takaisin, kun energiayhtiöllä on omat vähissä?


    • ei ylihintaisista

      Koko homma täyttä kusetusta ihmettelen kuinka ihmisillä ylimmääräistä rahaa paikalliset tekee noin puoleen hintaa ei Suomessa
      mene vieläkään huonosti kun kirjoitetaan nimi sopimuksiin kysymättä muilta ei varmaankaan muitakaan noin suuria kauppoja
      tehdä kysymättä muilta tässä

      naurattaa videot kukahan maksoi elättikisoissa 13.7 mainoksen kuortan..... et sillei tais menn penkin alta hymypoika näytti
      olevan elättikisoissa mukana

      • Omaetuko

        Suoraa tekstiä ,samaa mieltä ,jopa sanasta kusetusta!
        Rahaa on kyllä esitteisiin ja referenssi kohde luetteloon , onko tosi asiakkaita ?
        Myös fiksuja ihmisiä tunnetusti joukossa !
        Rahallako on saatu mm Omakotiliiton puheenjohtaja Mauri Harjula keksimään remonttia ja suosittelemaan Koti Sun yritystä ,eikö OmKotiliitto pitäisi olla puolueeton ja tosiasiat tiedostava järjestö ?
        No ei siellä asiat aina ole ,niinkuin hyvin johdetussa yhdistyksessä pitäisi olla !


      • Jäsenmaksu
        Omaetuko kirjoitti:

        Suoraa tekstiä ,samaa mieltä ,jopa sanasta kusetusta!
        Rahaa on kyllä esitteisiin ja referenssi kohde luetteloon , onko tosi asiakkaita ?
        Myös fiksuja ihmisiä tunnetusti joukossa !
        Rahallako on saatu mm Omakotiliiton puheenjohtaja Mauri Harjula keksimään remonttia ja suosittelemaan Koti Sun yritystä ,eikö OmKotiliitto pitäisi olla puolueeton ja tosiasiat tiedostava järjestö ?
        No ei siellä asiat aina ole ,niinkuin hyvin johdetussa yhdistyksessä pitäisi olla !

        Piti olla : Mauri Harjula kehumaan ja suosittelemaan Koti Sun yritystä!

        Viellä lisäyksenä sen verran nolo juttu tuo ylläoleva ,kun moni vanhempi ihminen maksaa jäsen maksua ao liittoon ja on saattanut, jopa tuon suosituksen perusteella joutua huijatuksi,eli huh huh ,Mauri Mauri,oma etuko edellä kuin poliitikoilla ,mutta niinpä taidankin olla demari poliitikko ,tietääkseni,opit saatu sieltä.


    • ihme100200

      Mitä hyödyttää 20 vuoden takuu muoviputkelle? Poksahteleeko useinkin kun pitää erikseen antaa pitkä takuu? Tunnetusti heikko syöpymään.

      • mietippä hetki

        ai että mitä hyödyttää 20 vuoden takuu? jos hetken mietit itsekseen niin saatat keksiä vastauksen.. kyllä minä mieluummin otan 20v kuin 10v takuun jos hintaluokka on käyttövesiremontissa lähes (180€) sama.


      • ihme100200
        mietippä hetki kirjoitti:

        ai että mitä hyödyttää 20 vuoden takuu? jos hetken mietit itsekseen niin saatat keksiä vastauksen.. kyllä minä mieluummin otan 20v kuin 10v takuun jos hintaluokka on käyttövesiremontissa lähes (180€) sama.

        Kiitos. Mietin hetken ja ymmärsin.

        Tietenkin valitsen lyhyemmän takuun, koska säästän siinä hatusta vedetyt 180 euroa. Koskeeko takuu myös muutakin kuin suoraa, taivuttamatonta putkea ilman liittimiä?


    • _Tapsa

      Kotisun :n myyntimies 23.8-13 kävi ja käyttövesiputkiston uusiminen pintaasennuksena 6700€....Äitini 80v oli kotana ja satuin oleen itsekki....Paperit teki valmiiksi mut mie stoppasin allekirjoitukse ku pietin hintaa korkeana....

      Kysyin paikkakuntani LVI firmalta tarjouksen 2500€ ja ko. LVI asentajalla on 35v työkokemus ja myös kolme ammattimiestä töissä...

      Just saman työn eli käyttövesiputkien asennus samaan tapaan tehtynä.

      Eli kutakuin kolmannes Kotisu:n tarjouksesta eli hienosen summan säästi ku kysyin muiltakin tarjouksia...

      • Ei paha kuitenkaa

        Kuinka vanhoja kupariputkia teillä on? 34vee putket ja jotain pitäs tehdä vai kuinka??

        Meillä kävi kotisun tekmässä tarjouksen 3855e. Ei milläään tuon alle.
        Toinen remppafirma teki hieman röperön katsauksen ja sanoi hinnan pyörivän 3500e lähellä. Eli muutama satanen suuntaa tai toiseen.
        Pitäsköhän kysyä vielä jostain....


      • _Tapsa
        Ei paha kuitenkaa kirjoitti:

        Kuinka vanhoja kupariputkia teillä on? 34vee putket ja jotain pitäs tehdä vai kuinka??

        Meillä kävi kotisun tekmässä tarjouksen 3855e. Ei milläään tuon alle.
        Toinen remppafirma teki hieman röperön katsauksen ja sanoi hinnan pyörivän 3500e lähellä. Eli muutama satanen suuntaa tai toiseen.
        Pitäsköhän kysyä vielä jostain....

        35v vanhat kupariputket...oli osittain jo syöpyneet eli kannatti uusia ja uusittiin pannuhuoneesta pesuhuoneeseen, wc ja keittiöön.......

        Kotisun tarjouksessa oli työnosuus 3800€ ja tarvikkeet 2900€

        No paljolti kiinni talosta mihin uusitaan....johonkin helpompi ku taas joihinki vaikeampi ja putkiston pituus vaikuttaa hintaan myös.

        Aina ja paikkunnan lvi urakoitsijoita kannattaa kysyä tarjouksia


      • : ) : )
        _Tapsa kirjoitti:

        35v vanhat kupariputket...oli osittain jo syöpyneet eli kannatti uusia ja uusittiin pannuhuoneesta pesuhuoneeseen, wc ja keittiöön.......

        Kotisun tarjouksessa oli työnosuus 3800€ ja tarvikkeet 2900€

        No paljolti kiinni talosta mihin uusitaan....johonkin helpompi ku taas joihinki vaikeampi ja putkiston pituus vaikuttaa hintaan myös.

        Aina ja paikkunnan lvi urakoitsijoita kannattaa kysyä tarjouksia

        3800 e työn osuus, eli 50 e:n tuntiveloituksella työaika 76 tuntia, melkein 2 viikkoa
        : )


      • _Tapsa
        : ) : ) kirjoitti:

        3800 e työn osuus, eli 50 e:n tuntiveloituksella työaika 76 tuntia, melkein 2 viikkoa
        : )

        Niin se paperissa vaan lukee 3800€ työnosuus......kaksi työmiestä ja 2 päivässä täysin valmiina asennettuna ja paikat siivottuna....


    • Ens vuonna

      Työnosuuden laittavat kai yläkanttiin kun siitä saa sen kotitalousvähenyksen?

      Asennuksesta...
      Onko asentajat vetäneet kaikki putket näkyviin vai meneekö välillä kaappiin tai seinän läpi hieman kiertäen näkyvimmät paikat? esim meillä pystyisi vetämään koko seinän mitalla vaatekaapin yläosassa.

      • 7777777

        Ei vaan koko tarjous on reilusti yläkanttiin, vain hullu tai ymmärtämätön hyväksyy sen.


    • totuus on, että

      Köyhälle on kaikki kallista..

      • verotarkastusta ootellaa

        Taitaa halpafirmat olla niitä kusettajia


    • _duck

      Olin jo vuosia "suunnitellut" lämminvesivaraajan vaihtoa ja käyttövesiputkiston remppaa (vanyhat juotetut kuparit pettivät jo kerran).
      Kotisun edusta sattui paikalle, käytiin tiljanne läpi, sain tarjouksen. Piti odottaa hallituksen pääätös, onko suihkussa muovi vs. kromi putki.
      150m² talon kaikki putket varaajan vaihto 5,5kEur. 4 miestä huhki 11 tuntia ja kaikki tehty. Paikalliselta en edes kysynyt, koska edellisen putkirikon sattuessa, sieltä ei kukaan ollut edes yhteydessä 4 päivään, piti korjata sekin itse.

    • omakotitaloasukas

      Tiedättekö kukaan hyvää putkifirmaa helsingistä kuka tekee lämpöjohtosaneerauksia

      • Himan

        Vesiykköset.fi. Mielestäni edullinen.


      • suuttunut_asiakas
        Himan kirjoitti:

        Vesiykköset.fi. Mielestäni edullinen.

        Tuo vesiykköset onkin jo 5 viikkoa vanha yritys, joten varmasti on kokemusta sekä edullista. Jarno Warg löytyy googlaamalla markiisi kauppiaana? nyt putkimies?

        http://www.visor.fi/suomi/yhteystiedot.html

        haemme edullista ja pitkää kokemusta omaavaa yritystä!


    • Kyttövesi uusixx

      Jos kotisun kallis ja riisto firma niin suositelkaa sitten halpaa ja hyvää putkiliikettä tampereelta. Jotain firmoja jotka tekevät hieman isompiakin putkiurakoita.
      Yhdestä paikasta kysynyt ja ei ihan hirveän oleellesesti hinta eronnut kotisun tarjouksesta. Tuli 6% halvempi tarjous.

      Firmojen nimiä kitooos....

      • yli40v

        Meillä teetettiin remppa näillä. Aikataulu piti ja siivosivat jäljet. Huvittavaa oli, että kun alihankintana varsinaisen homman tekevä työpäällikkö saapui paikalle, alkoi kova kiroaminen ja voivottelu. Tarjouksen tekijät olivat ilmeisesti laskeneet homman vähän alakanttiin. No 2 miestä painoi 4.5 päivää. Suihku oli pois käytöstä vuorokauden, vessa toimi koko ajan. Itselle tärkeä oli tuo nopeus. Anopilla kun halpa paikallinen teki hommia ja katosi välillä eikä lopulta edes vastannut puhelimeen... Eli "ylimääräistä" maksoin ehkä sen verran mitä autoliike ottaa käytetystä itselleen.


    • 50-luvun torppa

      on asiallinen firma. Asennus sujuvaa ja miellyttävä asentaja. Kymmenen vuoden takuuki plussaa,

      • Taattulaatu

        Tuossa vaarin esiteläpyskässä kehutaan takuuksi 20 v.!
        Onkohan firmaa silloin enää`olemassakaan?


    • KOTISUN kusettaa

      Miettikääpä trollatessa "nimimerkkiä", itsekin tässä laitoin vähän antimainosta nimimerkkiin. Normaalisti nimimerkeissä hieman isompi otos olisi "jaska 38" tyyppistä tai paikkakuntaorientoitunutta. No mutta summasummarum, elkää hyvät kuluttajat hankkiko "kotimyynnistä' yhtään mitään kilpailuttamatta sitä paikkakuntanne omalla AMMATTILAISELLA vaikka olisi rahaakin.

    • peelo1

      Hyvä firma, kaikki pelasi kuin unelma ja sovitut asiat piti. Suosittelen

      • Ekonomi

        Vuoden viimeinen viesti: tekivät ainakin 2012-2013 omistajilleen huipputulosta,
        joten tinkivaraa lie runsaasti. Itse otan aina vähintään kolme tarjousta tunnetuilta firmoilta. Miksei tältäkin, mutta kilpailukykyä pitää olla.


      • Mummo saaresta
        Ekonomi kirjoitti:

        Vuoden viimeinen viesti: tekivät ainakin 2012-2013 omistajilleen huipputulosta,
        joten tinkivaraa lie runsaasti. Itse otan aina vähintään kolme tarjousta tunnetuilta firmoilta. Miksei tältäkin, mutta kilpailukykyä pitää olla.

        Oon tosi tyytyväine tähän firmaan. Aikataulut yms. Kaikki tosi hienoa!! Oli kallis mut ei haittaa kun tosi asiallisia oli myyjät ja asentajat ja toimitusjohtajat ja päälliköt ja siis järetöntä ku oon tyytyväinen. Myyjät ja asentajat ja ystävällisiä ja tyytyväinen


      • mä1111
        Mummo saaresta kirjoitti:

        Oon tosi tyytyväine tähän firmaan. Aikataulut yms. Kaikki tosi hienoa!! Oli kallis mut ei haittaa kun tosi asiallisia oli myyjät ja asentajat ja toimitusjohtajat ja päälliköt ja siis järetöntä ku oon tyytyväinen. Myyjät ja asentajat ja ystävällisiä ja tyytyväinen

        myyjät kommentoivat


      • Muistelenpa
        Mummo saaresta kirjoitti:

        Oon tosi tyytyväine tähän firmaan. Aikataulut yms. Kaikki tosi hienoa!! Oli kallis mut ei haittaa kun tosi asiallisia oli myyjät ja asentajat ja toimitusjohtajat ja päälliköt ja siis järetöntä ku oon tyytyväinen. Myyjät ja asentajat ja ystävällisiä ja tyytyväinen

        Erityisesti kiitän toimitusjohtajaa. Hyvät muistot mukaan sain?


    • Jokukokkox

      Kotisun vaihtoi pari viikoa sitten taloni käyttövesiputket. Hyvää työtä asentaja teki, ja homma sujui ripeästi. Asentaja myös laittoi ylimääräisiä sulkuventtiilejä, jotta vesikatkos oli mahdollisimman lyhyt.
      Paikallinen firma vaihtoi minulle aikoinaan lämminvesivaraajan. Sähkökytkennän purkivat, mutta pätevyys ei riittänyt uuden kytkemiseen. Piti hankkia sähköasentaja kytkemään boileri.
      Voin suositella Kotisunia. Siisti ja asujat huomioiva asennus. Hintakin oli mielestäni kohtuullinen.

    • Juhan57

      Kilpailutettiin 4 firmaa Kuopiossa ja päädyttiin Kotisuniin, hinnasta kyllä tingittiin. Käyttövesi- ja lämpöverkkoputkisto patterit uusittiin. Asentajat ja työnlaatu hyvät, mutta työaika venyi kaksinkertaiseksi luvatusta. Meillä on 60-luvun alussa rakenettu 2-kerroksinen talo ja "valut oli niin vankkoja, seassa esim. luonnonkiviä, että reikien poraus oli ennakoitua hankalampaa"??? Plus löytyi yllättäviä vikoja mm. lämminvesivaraajan varoventtiili oli vuotanut ja kastellut viilat ja varaajan ympärille rakennettua sujakoteloa, jne. No, piempään tekivät hommia, mutta kaikki sisältyi tietenkin kiinteään urakkahintaan. Kaveri, joka on LVI-ammattilainen, kävi katsastamassa ja piti työnjälkeä hyvänä ja kiitti erityisesti työnsuunnittelua - vanhassa talossa pitää kunnolla funtsia miten putket vetää fiksusti. Kaikkiaan meillä remonttikokemus oli ok ja jälkitarkastus asiallinen.

    • Putiini

      Onkohan suurimmalla osalla näistä kirjoittajista minkäänlaista omaa kokemusta tästä Kotisun yrityksestä?? Osa kirjoituksista tuntuisi olevan naapurin Hempalta kuultuja kauhutarinoita, mutta voihan toki olla joukossa omakohtaisiakin kokemuksia, joissa myyntitapahtuma ei ole ollut maailman onnistunein? Hyvä tietysti, että tulevat perilliset ovat tarkkoina, ettei vaari ja mummi törsää tulevia perintöeuroja vanhan pirttinsä remonttikuluihin, vaan pitävät ne pankissa 0,8 prosentin korolla. No, sananvapaus kaikilla! Oma kokemukseni ko. firmasta on tältä päivältä vasta myyjän kartoituskäynti ja tarjouksen jättäminen Nokialla. Meillä myyjän käynnistä jäi miellyttävä kuva. Se ei vastannut millään tavoin näitä ketjun kirjoituksia, joiden mukaan tarjouksen hyväksymistä tms. olisi millään tavoin painostettu. Myyjä suoritti tarkasti, ystävällisesti ja asiantuntevasti tarjoukseen liittyvät asiat. Sitten hän antoi kirjallisen tarjouksen ja sanoi, ettei hän soittele perään vaan jätti tarjouksen hyväksymisen tai hylkäämisen meille. Ilmoitti vielä, että hän on käytettävissä mikäli tarvitaan lisätietoa, mutta ettei hän soittele meidän suuntaan, vaan "pallo" jäi meille tehdäänkö jotain vai ei. Siis ilmoitamme tai sitten emme, eli hän ei "painosta". Niinhän tällä palstalle monen kirjoittajan mukaan on (?) tapahtunut. Ainakaan itse en voi sanoa mitään negatiivista hänen käyntiinsä liittyen, ...päinvastoin! Siis meillä nyt tarjous ja harkitsemme asiaa, otamme tietysti vertailun vuoksi kilpailevan tarjouksen ja sitten teemme päätöksemme. Niin yksinkertaista tämä on nykymaailmassa :-). Terveisin nokialainen eläkeläinen!

      • Harmittavaista

        Ilmeisesti ette ole vanhusväestöä tai vammaisia?

        Tulin äskettäin juuri auttamasta vanhaa yksin asuvaa sairasta ja vahingossa kävi ilmi, että nämä "kotisunilaiset" ovat käyneet esikauppaamassa putkiurakkaa sangen dementoituneelle henkilölle, jonka ova helposti aivopesseet uskomaan putkirempan tarpeeseen suhteellisen uudessa hyvin rakennetussa talossa,
        noin 30 v ikäinen talo. Ilmeisesti heidän verkostonsa joku aliurakoitsija tulee päivän päästä hakemaan allekirjoituksen, vai lieneekö jo saanutkin?
        Talon on rakentanut eräs Suomen parhaita pientalon rakentajia. Tunnettu, joten varmasti mitään vikaa ei vielä ole.

        Jotain pintavetomuoviputkia kuulema pitkin seiniä, seiniä, joiden sisällä kulkee ties mitä sähkö- ja rakennevirityksiä ennestään. Koska henkilö on liikuntakyvytön sairas ja alan asioita seuraamaton, ovat saaneet hänet täysin koukkuunsa.

        Aika turvattomia ovat sairaat vanhat hyväuskoiset ihmiset, kun oville tunkee kaikenmaailman outoja kauppamiehiä. Silloin ei enää järkipuhe tehoa, kun "ammattimies" on jo ollut aivopesua suorittamassa. Yksinäinen vanhus on saatu aivan sekaisin pelosta, että tulovesiputket eivät enää kestä, vaan on ohuet muoviputket tilalle vaihdettava.

        Missään vaiheessa ei ole ollut puhettakaan, että melko uusi talo pitäisi putkisaneerata. Paikallinen LVI-firma on käynyt tarvittaessa jotain "hana"töitä tekemässä. Kai asentaja olisi maininnut, jos putket pitäisi seinille nostaa.

        Maksaa pal Mitäpä siitä, kun on valmis maksamaan, mutta täysin haitallinen ja hyöytrön ja tarpeeton on koko juttu ja se suututtaa. Vielä talvella tullaan hääräämään sairaan kodissa.


      • Kertokaapa

        Kerokaapa lisää, sitten ajan päästä, miten loppupeleissä kävi!


      • asiakaspirkkala

        aivan sairasta tuo kotisunin toiminta, PAKKOMYYNTIÄ!


    • Esim rintamamiestaloni.. käyttövesiputkien uusiminen. Useammalta yritykseltä tarjouksen pyysin. noin 4:n tonnin tarjouksia paikallisilta yrityksiltä tuli. ja yksi poikkkeava yli 6:n tonnin tarjous, jolla älytön kiire saada paperiin nimeä. ..
      Ps: tarjouspyynti EI maksa mitään ja tarjoukset on voimassa kuukauden tai kauemmin pääsääntöisesti = ei mitään kiirettä. Ennenkuin päätät kenellä remontin teetät.
      EI TARVITSE / pidä allekirjoittaa mitään.. Tai ainakin LUE mitä paperissa lukee.

      Voi vaikka ottaa paikallisen yrityksen ja mennä vaikka lomareissulle rempanajaksi. (6000-4000= 2000 reissurahaa :D)

    • Työssäkäyvät

      Meille kävivät uusimassa käyttövesiputkiston lieksassa. Pyydettiin myös paikkakunnan omaltakin liikkeeltä tarjousta mutta eivät vaivautuneet edes tarjoamaan. Tyytyväisiä kyllä olemme lopputulokseen ja samaa hintaa olen kuullut paikallisenkin tarjoavan. Kiitos hyvästä työstä!

    • Otatarjouksia

      Ei valittamista Kotisunin myyntimiehestä. Paikallisen tarjous oli vaan kolme tonnia edullisempi. Kalliita ovat Kotisun, Vesnom ja lvi-Turva.
      Pienelle lomalle lähden huhtikuussa tuolla säästöllä.

    • kuullostaapahalta

      Taas on vanhuksia hujattu Kotisun firman toimesta. Väkisin puhumalla tunkeuduttu sisään ja sitten puhuttu pyörryksiin iäkäs pariskunta, äkkiä nimet papereihin. Todetta törkeää myyntitaktiikkaa KotiSun firmalta. Kotimyyntiasiakirjaa ei ollut täytetty, ei minkäänlaisia firman toiminston yhteystietoja, pellka edustajan nimi paperissa ( kyseisen firman yhteystiedoista ei edes löytynyt nimeä )Varoittakaa vanhuksianne kyseisistä myynti/kaupantekijä miehistä, jotka kyllä osaavat puhua ja pyörittää vanhuksia. Hinta remontille hirveän kallis.

    • röörimies

      joo menin kanssa kotisunin ansaa kun myyjä satuili ummet ja lammet ja vielä työntekokin piti olla niin viimesenpäälle siistiä että jotta.Vaan kuinkas kävikään työmies oli 24v pojankeikari joka ei saanut edes putkia kunnolla suoraan ja sotki paikkoja minkä ehti,puhelinkin oli jatkuvasti kourassa kun täyty päivitellä sähköpostit ja viestit.pesuhuoneenkin jouduin siivoamaan yksin kun oisi asentanut uuden varaajan vanhojen 30v vanhojen törkyjen päälle.ja nyt huomattiin että kolmesta erikohtaa vuotaa liittimet ,on jo valitettu mutta ei kukaan ole tullut vielä korjailemaan joten täytyy taas kysellä ja rukoilla korjaajaa paikalle

    • tehtyon

      Tehty 35 vuotta vanhaan taloon. Erittäin siistiä jälkeä, asialliset työntekijät, nopeaa toimintaa. Ei mitään valittamista. Hinta hyvästä työstä ok.

      • Tosiasiat

        Kokemus :
        koti Sun tarjous 9200€ ,keskitetty tilaus - 1000€ netto 8200 €
        Pinta asennus komposiitti putket.
        Putkiremontti ,sisältäen siivouksen ja 3 tunnin puheet ja tilaus heti!

        Paikallinen tungettu yritys teki tarjouksen ,samoilla putkilla , siivouksilla ynm,vastaava työ ja tarvikkeet yhteensä netto 5000€
        Tunnin tarkat kuvaukset , ja 1 kk tarjous voimassa!

        Arvaappas kuka saa kaupatt!

        Molemmista verottajan kotitalous vähennys.


    • TyhmiltäRahatPois

      http://www.finder.fi/Ilmastointit%C3%B6it%C3%A4/KotiSun Oy/JYV%C3%84SKYL%C3%84/taloustiedot/796145

      Kyllä taas on hölmöitä kusetettu viimeisetkin pennit. Omistajan on turha edes lotota viikonloppuisin, koska tekee vuosittain lähes 5 000 000 € puhdasta voittoa.

      Hullu tai tyhmä saa olla jos maksaa 80% ylihinnan putkiremontistaan.

      huijarimyyjien-ovela-kikka-puree-talsa-osa-myyjista-irtisanoutunut-kun-moraali-ei-kestanyt-ryovaamista-3455299

      Samalla rehelliset kylien putkimiehet ajavat vanhoilla hiaceillaan, kun eivät kehtaa mummoja kusettaa ja pelotella.

    • Koti_mun_eikä_sun

      En tiedä muuta kyseisestä firmasta kuin sen, että ei sana ei mene perille. Viisi kertaa eri niminen myyjä ottanut yhteytttä ja kun on pannut edellisen puhelimen kieltolistalle, niin seuraava jo änkeää linjoille ja seuraava kaveri ovelle. Taitaa olla pahasti systeemit sekaisin talossa.

    • velhonvalo

      Tämän firman myyntitykit kiilasivat jalkansa keskiviikkona ovemme rakoon. Esittelivät asiallisesti itsensä ja kertoivat edustavansa yhtiötä, joka on johtava alallaan ja esim. putkiremontit ovat heidän vahvuuttaan. Emme olleet kiinnostuneita asiasta, vaikka talossa on lämmitysputki remppa tulossa jossakin vaiheessa. Käyttöputket on uusittu muutama vuosi takaperin. Kiinnostuimme sen verran, että annoimme heidän suorittaa ilmaisen tarkastuksen. Se tapahtuikin parin päivän perästä. Kuljimme peräkkäin talon läpi ja hieman ihmettelin myyntipäällikön tietämättömyyttä joistakin asioista. Koska olen itse ollut metallialalla parikymmentä vuotta hänen kommenttinsa ihmetyttivät.
      Pöydän ääressä hän laati kuvittelemani tarjouksen, mutta huomasin se olevankin urakkasopimus. Hän esitti ”tarjouksen”, joka ei ollut ihan halpa. 16152€. Kausialennusta 1000€, eli himpan yli 15 000€. Paikallinen yritys markkinoi samaa työtä 5800€, avaimet käteen periaatteella. Hullu ei ole se joka pyytää, vaan se joka maksaa. Emme tietenkään käyttäneet hänen tarjoamaansa kynää.

    • järkihoi

      agressiivista myyntiä. kallista... käytä paikallista ! tai kuten minä läheistä amista.. tyypit saa hyvää harjoitusta, eikä maksa maltaita..

      • järkihoi

        ei putkityöt mitään tähtitiedettä kumminkaan ole.. imurikin pysyy meillä kaikilla kädessä, että siivottua saa tarvittaessa...


    • Veijari86

      Eläkeikäinen isäni allekirjoitti öljypannun vaihtosopimuksen Kotisunin kanssa.
      Sopimuksessa ei oltu eritelty työn osuutta ollenkaan, oli vain kokonaishinta ja myyjä puhui koko ajan hinnasta joka jää maksettavaksi kotitalousvähennyksen jälkeen. 5000e vs 8000e. Eli siis myydessä hinta oli 5000e ja sopimuksen allekirjoitus vaiheessa hinta oli pompsahtanut 8000e:en. Sanottiin vaan että kotitalusvähennyksen jälkeen hinnaksi jää 5000e, mutta työn osuutta ei ole sopimuksessa eritelty ollenkaan.

      Äitini joka omistaa puolet remontoitavasta talosta, soitti kotisuniin ja yritti perua kaupat, mutta hänet haukuttiin yhtiön edustajan toimesta ja ilmoitettiin että maksat puolet (4000e) joka tapauksessa oli nimi paperissa tai ei.

      Huomenna otamme yhteyttä kuluttajaneuvontaan.

      Kannattaa varoa, kusettavat vanhuksia surutta.

    • Benhur

      Olipa hyvä, kun hoksasin lukea tämän. Putkiremontti edessä ja lehtileike tämän firman erinomaisuudesta houkutti yhteýdenottoon. Ei enää. Se todella kävi selväksi, että hinnat ovat riistoluokkaa, olkoonkin, että jälki lienee hyvää. Mutta osaavathan ne muutkin tehdä hyvää työtä!

    • tuhti

      täl sivulla on enimmäkseen paskapuhetta kyseisestä virmasta.mun mielestä se ei pidä paikkansa.mul oli lämpöremontti viikolla.työnjälki hyvää ammattimiehet asialla.ilmaseks ei saa nykyään mitään.

      • Juttuonnäin

        Ikävä kyllä sun puheet on juuri tuota mistä syytät meitä ,
        8200€ on totta ja kolmen tunnin p puheet! Heti olisi pitänyt allekirjoittaa
        Tarjouksen hyväksyntä, joka olisi ollut TEHDASTILAUS,ruksi tarjouksessa?

        5000€ on totta ja ammattitaitoinen tarkistus ja tarjous ,tarjous voimassa
        Huom 1 kuukauden ,eli voi harkita ,ottaa muitakin tarjouksia!

        Eli koti sun " edustajat " on valmisteltu,niin että ei poistuta ,ennen kuin saadaan tilaus,puhumalla,väsyttämällä ,etenkin vanhemmat ihmiset,päästäkseen eroon,tekevät tilauksen ja jos ei rahaa ,kaupat väänetään osa maksusopimuksella ,ja sitten putkiremontit hinta onkin 9200€ ( kotitalous vähennys, verottaja hyväksyy työstä,jossa koti sun ,ei kovin tarkka kun puhuu joskus että se 60% ,)
        Eli paljon puhetta , vähän villoja, miten se meni!


    • Paikallista

      Olisi hyvä saada kommentti teiltä, jotka olette joutuneet kotisun firman kanssa kuluttaja asiamiehen kanssa taistelemaan ,miten asia hoitu.
      Kun lukee näitä juttuja ei voi kun ihmetellä, onko Tämä totta.
      Tänään kävi nuori mies audilla tarjoamassa putki remonttia hintaan 8200 ,ja teki tarjouksen jossa hän ruksasi kohdan tilaus sopimus ?
      Emme allekirjoittaneet ,vaan Sovimme että tulee ensi viikolla uudestaan ,ja kun Luin näitä voisi tulla hänelle turha keikka,ja meinaan hiukan kysellä kenen putkia he laittavat urakassaan .Tuttu rakennusammattilainen kävi putket läpi ja kontrolli vesivuotoja , joita ei ollut .eli putkiremonttia täytyy harkita ja paikallinen firma tehköön tarjouksen kotimaisilla putkilla .Katsotaan miten asia etenee.

      • Kotimaistako

        FYI ne kotimaiset uponorin putket tehdään ulkomailla.


    • Kuluttajasuoja

      Ei oo eikä teetetä.
      Mutta ylläolevan, ( joka luultavasti kotisun miehistön tekstiä ,niinkuin moni muukin Täällä olevat kommentit ) ,selviää kun uponor vastaa kyselyyn.
      Mutta vielä kommentoin koti Sun yrityksen harhaanjohtavaa ja painostava markinointia ,etenkin vahusväestölle,vertaa jätevesi systeemi kauppiaisiin.
      1.tullaan kotiin vaikka on sanottu remontti ei nyt kiinnosta ,mutta voittehan tehdä tarjouksen, jospa sitten harkitsemme.
      2. Tehdään tarjous ,painostetaan ,ja tarjous paperissa, jo ruksi tilausvahvistuksen kohdalla.nimiä vaaditaan muutaman päivän sisällä,ettei ennätettäisi kysyä muualta.
      3 .Tarjous ensiksi pilvissä , mutta jos heti tilaus ,tietylle viikolle hinta alentuu.
      4.lasketaan kotitalous alennus heti hinnasta ,muka pois .sen päättää verottaja.
      5.Kun lukee näitä voi todeta että vanhus väestööön kohdistettu ,tätä markkinointia ,kaikki eivät enää uskalla tuoda asioita esille , osa tuo,etenkin nuoret jotka ovat pääseet pelastamaan pakko tilaukselta ja nuo kirjoitukset mm Jämsän lehdessä Taloussanomisssa ,iltasanomissa ja kuluttaja asiamiehen huomautukset kotisun markkinoinnissa ovat samaa vastenmielistä tietoa vanhusten huijaamisesta, samaa moraalitonta ikkuna , keittiö kalusto kuin laihdutus ja valkoiseksi hampaat Puh myynnissä ,kuluttaja asiamiehille töitä riittää.
      6.Eli olkaamme varovaisia näiden kotimyyjien kanssa ja kuin Puh myyjien ilmaispaketeile , jos erehtyy tilaamaan ,on 14 vuorokautta perua tilaus,eikä pidä uskoa että tavara ( NS.mittatiaustuotteet Ois jo valmistettu ) olisi tulossa
      Tulee vielä käymään koti Sun " edustaja ",ei saa kauppaa ainakaan meiltä , ja Tästä lähtien Tällaiset tapaukset,saavat jutustella jos on halua,mitään ei osteta ,jos jotain tarvitaan se ostetaan oman alueen asiantuntija liikkeistä ja mieluummin kotimaista , senkin voi tarkistaa ,jopa uponor saa vastata,harkinta kannattaa aina .

      • Sotakorvaukset

        Koti Sun tarjous n.33 - 40% kalliimpi kuin paikallisten , kun tänään tarkistin putki yrityksiltä jotka käyttävät uponorin komposiitti putkia , putkille antaa Uponor takuun , eli Suomalainen yritys. Koti Sun komposiitti putki on ulkomainen tuote ja 4-5 kertaa halvempi kuin Uponorin tuote , eli myös laadultaan myös selvästi huonompi! Tämä on totuus.Kirjoitakaan koti Sun palkansaajat mitä haluatte .
        Otan kantaa sen takia että en hyväksy että vanhoja ihmisiä ,jotka ovat rakentaneet tätä yhteiskuntaa vuosikausia huiputetaan!
        Näitä huijaus juttuja löytyy mm Suomi 24 :stä ja mm taloussanomat , Jämsän lehti ,ja iltalehden ovat käsitelleet harhauttavaa markinointia sekä kuluttaja asiamiehen toimisto on antanut huomautuksia koti Sun yritykselle , se siitä.
        talous sanomat kirjoitti mm Osa myyjistä on irtisanoutunut ,kun moraali ei kestänyt ryöväämistä. Eli löytyy jopa osalta moraalia.


      • Maanvaivat

        Kävi tänään "edustaja "koti sun asioissa. ,Olin ottanut selvää paikkakunnan hintatasosta n.30 - 40 % halvemmalla saamme ,eikä pakoteta nopeaan päättämiseen ,laitoin ilmaisjakelulehti lehden jossa mainos 380,-5800 e
        Lähes vastaavaa talotyyppi kuin meillä ,meni jauhot suuhun ,selitystä yritti ,sanoin että nyt ei kannata jutella asiasta ,niin paljon on näillä palstoilla ja valtakunnan lehdissä olut koti Sun ja ikkunalux yritysten pakko myynnistä vanhuksille mm.
        Eli rauhassa tarjoukset , 3-4 urakoitsijana ja jos on tuttuja 2-3 riittää
        Siten teetettävä ja vaikka tuttu valvoja tarkistaa tai muu ammatti mies.


    • Huijarit

      Hyvä asiallinen kirjoitus ,kannattaa laittaa ulko oven viereen lappu :
      KERJÄÄMINEN ja KAUPUSTELU KIELETTY.
      Näin n tein minä.

    • Kotikullankallis

      Koiran kuvakin ehkä riittää , ja tuo kyltti KERJÄÄMINEN ja KAUPUSTELU KIELETTY, on hyvä , voi olla muillekin kuin koti Sun kaupustelijoille,onhan nyt kesällä tulossa ehkä Euroopasta kaiken maailman kulkijaa pitäisiköhän olla monella kielellä .
      Syyttää voi kotirauhan häirinnästä ,jos viellä hoitaisivat ovikelloa.

    • Kauppamiesevp

      En ole mutta olen tutustunut. huh huh.
      Selvästi on satsastu myyjien strategiaan ,koulussa pyrkii siihen että ei poistuta ennen kuin tehdastilaukseen on saatu nimet alle,kaikki jutustelu ja mielistely tehdään sen eteen ja aikaan satsataan , kuulemma tapauksia kakvituksen jälkeen ,sama jatkuu ja keitettäskö kahvit ,no Tämä oli yksi tapa ,jopa ei vaan poistuta ,ja vanhukset jopa sairaat ,tuskastuvat ja allekirjoittavat tilauksen ,ja katuvat jopa loppuelämänsä!
      Näitä tarinoita Suomen mediassa ja sekä näiltä sivuilta ,sääliksi käy .

      Omakohtainen kokemus. ,edustaja tuli torstaina , yritti kaikkensa ,10 mies ,ei siinä mitään, koulutus oli suoritettu hyvin! Emme allekirjoittaneet ,Sanoimme heti emme tilaa ,halusi tulla ,sovittiin ( miksi,ei haluttu tyrmätä täysin,)sanottiin tutustutaan

      Tutustuttiin hänen tarjous oli yli 9000 ,siis kallis joka sanottiin ,Puotti hintaa 8200
      Sillä perusteella, jos kun tilaus tehdään Seuraavana tiistaina ja toimitus kesäkuun loppussa rahtivapaus ja keskittämis etu mukamas.

      Selvisi että ne putket on 500 m päässä tukkurila,ja sen paikallinen yrittäjä tuli kutsustani ja teki rauhallisen kierroksen ja tarjouksen :samat putket asennettuna ,
      poraukset ja siivous sekä lisäksi 1 hanan vaihto kokonais hinta 30-40 % halvempi eli samat putket ,sama siivous ( koti Sun painottaa hyvääsiivousta,) sen tekee jokainen kunnon yrittäjä se voidaan kirjata sopimukseen, Tämä kunnon putkiyrittjä on paikkakunnalta! Maksaa omat / työntekijät verot paikkakunnalla.
      Siis samanlainen putkiremonttia samoilla putkilla ja jos jotain ,kiinteä toimipiste paikkakunnalla,eli myös apua tulee päivän pari sisällä tarvittaessa.

      Eli minun näkemys on että koti Sun on kermankuorija ja käyttää härskisti hyväkseen vanhevia omakoti ihmisiä ,joista osa kuuluu alan järjestöön ja maksaa sinne jäsenmaksunsa ,sekä että saisi sieltä asiantuntevia neuvoja ja opastusta ,mutta mitään jäsenistö tuumaa ,sekin selvisi suomi24 sivuilta ja koti sun in referenssi kohteiden sivuilta Omakotiliiton puheenjohtaja kehuu ja mainostaa koti su remontointia? Jo pari vuotta kai ,joku oli huomannut!
      Eräs jäsen kysyi , onko oikein että ao henkilö mainostaa ja luultavasti hyötyy , siitä että antaa itsensä ja liiton tuen tällaisen yrityksen hyväksi ,sanoen viellä maksetaanko jäsen maksuja, jotta neuvotaan ostamaan lähes pakotettuna 30-40%kalliimalla,
      Sen verran suututti jotta jäsenen kehoitukseta olen asiaa kysynyt ao henkilöltä ja liiton lehden päätoimittajalta sekä muutamalta paikalliset yhdistyksen jäseneltä,en viitsi kertoa kommentointia, heidän osaltaan, lisäksi ole informoinut kuluttaja asiamiestä ,joka on aijemmin tämän laatuista kaupankäyntiä todennut harhaanjohtavaksi

      Oikeudenmukaisuutta etenkin kun kohteena on Suomalaiset vanhukset,

    • kouvolassakin

      Luin noita juttuja ovat Kouvolassa kiertäneet vanhoja omatalokohteita ,ja myös pyrkineet etsimään yli 65 vuotiaita asukkaita ,näin kerrotaan,syy löytyy ylläolevsta jo toteutuneista yhteenotoissa.
      Luin myös tuon Talous Sanomien jutun " esittelijöiden edustajien"moraali on tosiaan ,aiheuttanut eräiden poistumiseen ao yrityksen palveluksesta!
      Tuosta moraalista on juteltiin myös eräiden Omakoti ihmisten kesken ,eli Jotkut ovat nyt vetäneet ns.herneen nenään,tuosta jo aijemmin esiintynyt kirjoitus ,ei ole oikein että liiton puheenjohtaja kehuu ja retostelee Koti Sun mannekiininä ,kun jo vuosia ao yritys on tehnyt harhaanjohtavaa ,(eduskunnassakin ei saa sanoa sanaa valehtelu,)
      Kun tälläisten liittojen pitäisi sjaa jäsenien etuja ,pyrkimään siihen että asukkaat saisivat turvallista henkistä ja taloudellista vakaata vanhuutta,eikös vain Herra Harjula! Olisiko aika Suomen Omakotiliiton ottaa kantaa niin sisäisesti ja tuoda kantansa näihin putkiremontti ,ikkunaremontti,hormiremontti ,markkinointi erikoisesti vanhojen ihmisten kodeissa,joka on rakennettu ja maksettu raskaalla raannannalla.

      Ei savua ilman sanoi eräs alan ammattilainen,ei muuten kommentoinut.

      • Jäsenkouvolasta

        Kouvolan Sanomat,
        Anjalankoskella lähespakotettiin 11000 € putkiremonttiin!
        Että näitä tapauksia löytyy .
        Mitä sanotaan Suomen Omakotiliito ,kun löytyy video :
        Koti Sun Mauri Harjula


    • Kullankallis

      Hyvä kysymys,kun yritys referenssi kohteita esittelevät ,noita remontin teettäneitä ei ole ollut kertomassa ainakaan onnistuneista ja sekä taloudellisesti onnistuneista remonteista,näitä jotka ovat maksaneet todella liikaa, on esiintynyt näillä palstoilla, ja niitä,jotka ovat ansat välttäneet, etenkin nuoret jotka ovat saaneet , tilauksen viellä peruttua, vaikka helppoa se ei ole ollutkaan, nuoret ovat kirjoittaneet kyllä.
      Onko näin että ketkä ovat tilanneet ja maksaneet " tupla " hinnan, eivät halua tuoda sitä esille, koska monelle se on vaikea paikka ja etenkin vanhuksille taloudellinen asia, jos etenkin , on houkuteltu ,maksamaan parkkipaikalla,jota koti Sun ehdottanut!
      Näitä on tosiaan käsitelty eri lehdissä ,mutta kyllä vaan homma jatkuu ,ja mm ET lehti on varoittanut vanhuksia ,kuten tosiaan eri ehdet ,mm Talous Sanomat,kertoi kuinka osa putki yritykset myyjistä ,ei ole moraali kestänyt toiminta tapaa ,ovat eronneet eli osalla on moraali kunnossa ,mutta miten tosiaan voi Suomen Omakotiliiton puheen johtaja , kehua ja suositella ,kun jäsenet ovat mahdolisesti suosituksen mukaan ja jopa tilannut ja ei ole ollut muuta mahdollisuuta maksaa suorituksesta 30-40% kalliimpi hinta kuin paikka kunnan hinta taso on! Sen näkee Koti Sun :n liiketuloksesta !

    • Kullankallis17

      Ei Kai kuitenkaan maksettu parkki paikalla , Kot Sun,kaiketi laskuttaa.
      Piti olla tietenkin PANKKILAINALLA,! Ehkä tuli virhe kun suututtaa tämä ,
      miten eri Puh ja kotimyynti yritykset käyttää vanhus väestöä härskisti
      hyväkseen, no onhan heillä, monesti talouskunnossa ja aikaa jutustella.
      Monesti omistus asunnot mm omakotitalot ,mutta ovat turhan usko ihmisten
      rehellisyyteen ,ja meitä on jo miljoona ,hyvä markkinointi kohderyhmä!

    • Jäsenmaksut

      Kävin myös lehtiä läpi,joissa käsitettiin vanhuksille tehtyjä ovelta tehtyjä ,
      Tuorein löytyi 9.5 tehty kirjoitus " vanhus Pariskunnalle putkiremontti,joka
      hinnaltaan yllätti ja oli viellä tehty Osamaksu sopimuksella .
      Joka lisäsi yli 6000 € laskua 1000€ ja kaiken lisäksi,eivät kerenneet perua.
      Eikä remontti edes sujunut ? Sanomista tuli.
      Taloussanomissa varoitettiin, tullaan tekemään tarjous,joka muuttuu " pakko "
      myynniksi,sanomalla nimi vain paperiin ,artikkelissa ottaa kantaa vanhusten -
      keskus liiton puheenjohtaja ja Rakennusliiton puheenjohtaja tuomitsevat harhaanjohtavaa markkinointia tekevät koti myynti yritykset.
      Olen myös samaa mieltä ,että Suomen Omakoti liiton puheenjohtaja voisi selventää
      kehumistaan ja suosiostaan koti Sun yrityksen mainos videon osalta ja selventää
      Suomen Omakoti liiton periaatetta tämmöistä toimintaa tekemistä yrityksistä!

    • Vanhuksenturva

      En enkä teetä ,kun olen lukenut,näitä kirjoituksia ja on kokenut esittely jutut.
      Juttu mieihiä nää koti Sun ja lämpölux ikkuna " asiantuntijat " !

    • Varoen

      Kyllä ne jotka ovat , ,ymmärtäneet kauppamiehen vejätyksen ja lukeneet näitä kirjoituksia ,ymmärtävät ,ostaa paikallisilta putki yrityksiltä ja muutenkin osto paikkakunnan liikkeistä!
      Mutta niillä vanhuksilla ,joilla ei ole tietokonetta ,eli Nämä jutut eivät ole heille tuttuja,ja ovat tottuneet luottamaan ihmisiin ,jopa painostus ja mielistely puree ovat vaarassa retkahtaa noihin heti kauppoihin , ostaen " sian säkissä" !
      Näitä retkahdus juttuja on vaan liian paljon, kielto ovelle ,kaupinta kielletty!

    • kyrpiintynyt

      kyllä voin sanoa että perseestä on kyseinen virma.jos olisin tämän tienny olis putket jääny vetämättä.aikataulut on täyttä kusetusta.ja muka siivotaan ja vitut.kyl niiden pitäs kuvata epäonnistuneet putkirempat

    • okkeei

      iha yhtään sen enempää ottamatta kantaa tähän juttuun ni oli nyt pakko sanoo tää että eikö toi oo vähä ristiriidassa mitä sanotte et se paikallinen on parempi ku se on halvempi mut sit taas altechin putki on paskempi ku se on halvempi? :D

    • snni

      Oulussa iskevät yksinasuviin vanhuksiin! Myyvät reikää,mutta saavat vain reunoista rahaa!

      • Kilpailuta

        Sain paikalliselta toimijalta 3000e halvemmalla saman rempan kun kilpailutin. Olkaapa tarkkoina isojen lasipalatsien kanssa!


      • mummon-huijarit

        joo paska firma on!


    • antinpenaali

      Kaikki tälläset virmat spettuun!

    • Peelotus

      Hyvin hoidettu remppa, ei halvin mutta huippu jälkeä. Kateelliset huutelee.. Taitaa olla paikalliset tumpelot työttöminä kun jaksavat täällä huudella.

      • KotiSunRahatMun

        Taitaa kotisunin edustaja täällä esittää asiakasta.


    • Laatoittajat

      Kaikki meni sovitusti ja jälki oli priimaa. Ei voi valittaa. Maksoi mutta eipä tarvitse maksaa kahteen kertaan.

      • kotimunn

        maksoit jo kahteen kertaan jos kotisun kävi tekemässä tuhoja


    • J.Tarmonen

      Eivät sitten tahdo lähteä toisten kodista millään pois! Ette te sitä nimikirjoitusta siihen saa jos me ei ruveta sitä työtä heti suorittamaan. Tarjous on minulla tallessa. Otan ITSE yhteyttä jos tartun siihen!

    • KotkaPotka

      Ei meinannut poika lähteä millään kun totesin aikeeni kilpailuttaa, piti alkaa ääntä korottamaan ja kiroamaan niin johan läks. Varmaan vanhempi höppänä olisi pelottelusta ja painostuksesta allekirjottanut, siihen taitaa koko puljun idea perustuakkin. Arvelinkin kun pihaan kurvasi että moinen sliipattu vasta teini-iästä päässyt mitään näistä putkihommista tiedä. Ei kyllä noilla hinnoilla ja käytöksellä tarvinut edes ottaa kilpailutukseen harkintaan, oli 5000€ ja rapiat kalliimpi kun kaikki muut tarjoajat, ja muilla oli sentään käytöstapoja!

      • eikotisunia

        nämä kotisunin kulkukauppiaat ovat tulospalkalla töissä eli ei kauppoja ei palkkaa.istuvat monta tuntia mummon mökissä ja painostavat kirjoittamaan sopimuksen ilman harkinta-aikaa.myyjät ovat aina nuoria poikasia ja asentajat amiksesta juuri valmistuneita eli ammattitaito ja tieto on täysin olematonta.kysykää aina paikallisilta putkimiehiltä tarjoukset niin huomaatte eron hinnassa ja ammattitaidossa.


    • Kakkaapyllystä

      Rumaa ja rämää. Shaissee shaissee haissee haissee !

    • huijaritkuriin

      suviseuroilla perustettu huijarifirma joka uhkailemalla ja painostamalla kusettaa vanhuksilta rahat pois.jos täällä joku sen toimintaa ja työnjälkeä kehuu niin se on kyseisen firman kulkukauppias.ovat nyt siirtyneet viemäriputkien sukitukseen eli mummot ja papat varokaa nämä miehet eivät ole oikeita putkimiehiä

    • Priimaapukkaa

      Erittäin hyvin meni remontti. Kaikki toimi sovitusti ja jälki oli moitteetonta. Ihmetyttää porukan haukkuminen. Tutkimuksen mukaan 95% on remonttiin erittöin tyytyväinen ja voisi suositella sitä myös muille.? Vai onko tämäkin huuhaata? Taitaa työttömät putkimiehet täällä avautua?

      • KotiSunRahatMun

        Taas Kotisunin edustaja täällä puolustelee asiakasta esittäen, säälittävää :'D


      • minätiedän

        joo selvästi kulkukauppias puolustelee lestojen kusetusfirmaa.tuo 95% tyytyväisyys on aivan huuhaata.kotisunin asiakkaina on vain vanhuksia ja heitä on painostettu sanomaan että pitää olla tyytyväisiä.


    • Laitilalainen

      KotiSun käyttövesi remontti : vesi oli poikki 2 viikkoa ! Remppa miehiä ei tavoittanut puhelimella ja lopuksi jäljet jäivät siivoamatta. Betonipölyä ja likaa ympäriinsä. Mitään imuria ei käytetty reikien porauksessa. Putkimies puhui "hoono soomi"

      Oikeuteen tarvinnee lähteä.

    • Radley

      Ilmeisesti firman työllistämispolitiikkakin on kyseenalaista ja epämääräisiä irtisanomisia koeajalla piisaa. Mummoparat ryöstön kohteena ja isot kihot vetää rahat pussiin.

      • tepa11

        kotisunilla vaihtuu amispojat niin tiuhaan että nyt ovat ottaneet virosta putkimiehiä.meillä kävi eestin poika ovella ja käännytin huudon saattelemana helvettiin mokoman kuikelon.


      • KotiSun

        Hyvä nainen taihi Herra, me Kotisunilaiset toimimme etnisesti aina oikein oli kyse vanhuksista, syrjäytyneistä tai jopa oikeustoimikelvottomista henkilöistä. Kysymys kuuluukin, onko väärin myydä kotimaan Markkinoiden parasta tuotetta kalliimmalla, kuin nämä paikalliset alkoholisoituneet, kyllästyneet ja ehkä jopa depressioituneet putkijullit jotka veitsi kurkulla harjoittavat huonoa businessta. Johtopäätös on ilmeinen, se ei ole väärin. Kalliimpi hinta on jo selitettävissä suorittamillamme palveluilla kuten loppusiivous puhumattakaan 30vuoden järjestelmätakuusta. Myyjämme noudattavat vain hyviä kauppatapoja sekä ovat erittäin asiantuntevia. Asentajamme ovat rautaisia ammattilaisia ja hallinto on vankka, sekä kokenut. Mukavaa joulun odotusta kaikille keskusteluun osallistuneille, parhain terveisin KotiSun!


      • TeidänVirheitäKorjaillen
        KotiSun kirjoitti:

        Hyvä nainen taihi Herra, me Kotisunilaiset toimimme etnisesti aina oikein oli kyse vanhuksista, syrjäytyneistä tai jopa oikeustoimikelvottomista henkilöistä. Kysymys kuuluukin, onko väärin myydä kotimaan Markkinoiden parasta tuotetta kalliimmalla, kuin nämä paikalliset alkoholisoituneet, kyllästyneet ja ehkä jopa depressioituneet putkijullit jotka veitsi kurkulla harjoittavat huonoa businessta. Johtopäätös on ilmeinen, se ei ole väärin. Kalliimpi hinta on jo selitettävissä suorittamillamme palveluilla kuten loppusiivous puhumattakaan 30vuoden järjestelmätakuusta. Myyjämme noudattavat vain hyviä kauppatapoja sekä ovat erittäin asiantuntevia. Asentajamme ovat rautaisia ammattilaisia ja hallinto on vankka, sekä kokenut. Mukavaa joulun odotusta kaikille keskusteluun osallistuneille, parhain terveisin KotiSun!

        Teidän käsitys parhaasta on todella vääristynyt.

        Hyvät kauppatavat: Tungetaan ihmisten kotiin ja väkisin yritetään saada nimi sopimukseen heti, koska tiedätte ettette kilpailutuksessa pärjää hinnoissa ja laadussa.

        Myyjien asiantuntemus: Tehdään suunnitelma sinne päin ja jätetään hintaan monia tuhansia euroja ilmaa joka kompensoi kun suunnitelma on perseellään. Tarjouksesta usein unohtuu eritellä asiat jottei asiakas näe mistä hinta koostuu. Jos asiakas empii, voidaan "soittaa esimiehelle" ja saada alennus, eli todellisuudessa rapsaistaan ylimääräisestä vähän pois.

        Hinnoissa ilmaa monia tuhansia euroja: Aika kallis teidän loppusiivous, järjestelmätakuun saa kaikki putkiyritykset jos ottaa valmistajaan yhteyttä, se ei myöskään tarkoita takuuta putkille kuten moni sen saattaa ymmärtää.

        Asentajien ammattimaisuus: Joko paikalle pöllähtää amis poikia tai virolaisia ja työn laatu on usein sinne päin.


    • sukurutsarit

      mikään OIKEA yritys oli sitten kyseessä putkifirma,rakennusfirma tai ihan mikä vaan EI puolustele tekojaan täällä paitsi kotisun,lämpölux ja pohjolan lviturva.nämä suviseuroilla sukurutsareiden kesken perustetut myyntifirmat eivät vain näe isoa nenäänsä pidemmälle.jos joku ostaa näiltä mummojen kusettajilta jotain niin maksavat vähintään kolminkertaisen hinnan verrattuna OIKEAAN JA REHELLISEEN yritykseen.

    • LaatuHuonontunutko

      Täytyy kyllä sanoa, että meidän kokemus Kotisunista poikkeaa täysin siitä, millaisen kuvan täällä saa.

      Otettiin kolme tarjousta, jotka eivät kovinkaan kaukana toisistaan olleet. Ei kyllä edes harkittu mitään yhden miehen Putki-Patea joka pahimmassa tapauksessa tekee ilman kuittia...

      Kotisun valittiin ja ollaan tyytyväisiä (2015 valmistui remppa)! Kumma juttu, että niin moni muukin on päätynyt samaan firmaan. Meidän kadulla oltiin kolmannet, eikä kellään ole huonoa sanottavaa ko. firmasta.

      Meillä kyllä asentaja oli ihan suomalainen, mutta onkohan totta että virosta tuovat nykyään työmiehet? Mietittiin että uusittais patterit nyt talvella saman firman kautta, mutta onko toiminta todella tänä vuonna mennyt aivan erilaiseksi?

      Jos Kotisunin laatu ei enää vastaa entistä, niin voisko joku suositella putkifirmaa, jolla on kunnolliset takuut ja tekee oikeesti hyvää jälkee? Ja kun meillä nyt ei kieliä kovin hyvin puhuta niin arvostetaan sitä että olis kotimainen asentaja.

      • Toimivana

        Suomi 24 suosittelet firmaa tunnin sisään tulee viestiä kuinka kaikki meni pieleen. kotisunilla kaverinikin teetti rempan hyvin meni.


    • Voldemar_Nilkku

      Mitenpä selitätte tämän (tiivistettynä edellä olevat monen vuoden volinat):

      1. KotiSun (suomalainen) remontti on kallis verrattuna kilpailijoihin (paikalliset putkifirmat) ja sen takia HUONO!
      2. Uponorin putki (suomalainen) on kallis verrattuna kilpailijoihin (Altec yms) ja sen takia HYVÄ!

    • KotilämpöOy
    • Teemu52

      Vähän jännitti remppa mutta meni mitä parhaimmin. Kiitos Kotisunin henkilöstö.

      • Umeet25

        Meneppä Teemu52 nyt nukkumaan jo että jaksat aamulla lähteä taas mummojen ovikelloja soittelemaan ja kauppaamaan parhaimmin menneitä remppoja, muuten tulee siltä parikymppiseltä "myyntipäälliköltä" korvapuusti.

        Mut hei, voithan päästä taas loviisan sanomiin!


    • Kvv

      Muistakaahan vaatia kvv-työnjohtajaa putkiremppaan. Ja mielellään joka omaa vähintään B-luvat. Ja on hyväksytty rakennusvalvonnassa. Rakennuslupaa ei aina tarvita. Tässä on paljon paikkakunta kohtaisija poikkeuksija. Mutta yleensä kun mennään osastoivan seinän läpi niin tarvitaan rakennuslupa.
      Mutta kvv-työnjohto tarvitaan. Jotta työt saadaan tehtyä edes jonkinlaisilla luvilla. Kvv-työnjohtaja valvoo ja tarkastaa, että työt on tehty määräysten mukaan ja oikeaoppisesti. Ja hän kantaa myös henkilökohtaisen vastuun työmaasta, jonka ottaa nimiinsä.
      Vakuutuksista sen verran, että jos asennus on suoritettu virheellisesti ja se just kestää sen takuuajan yli ja sit pamahtaa. Niin oma kotivakuutus ei korvaa vahinkoa, jos asennus on tehty puutteellisesti.
      Ps: vaatikaa nyt yritykseltä ihmeessä oikeaa kvv-vastaavaa remppoihinne, joka käy työmaalla oikeasti. Niin on joku ammattimies joka kantaa myös osan vastuusta. Niin ei ole pelkät amis pojat pyörimässä kotinne nurkissa. Joilla ei ole välttämättä tarvittavaa ammattitaitoa.

    • Toiminimiyrittäjä

      Olen tehnyt muutaman kymmentä omakotitalon käyttövesiputkiremonttia urakalla, ja hinnat ovat olleet 2000-4000 euroa sis.alv 24%. 4000 euron talo oli todella suuri mm.3xwc. Olen saanut näistä urakoista jälkilaskennan perusteella noin 50 euron tuntipalkan alv. Tämä riittää minulle, ja ihmettelemme asiakkaitteni kanssa miksi ihmiset haluavat maksaa jopa kolminkertaisia hintoja kotimyyntiketjuille. Minulla on lähes 20 vuoden kokemus alalta.

      • Toimetonnimiyrittäjä

        Älä viiti trollata täällä, et sinä mitään ole tehny kellekkään, varsinkaan putkiremontteja. Eihän sun mielikuvitusremonttien hinnoilla saa kun tarvikkeet. Ja oikein ihmettelette asiakkaittesi kanssa, salli mun nauraa, joutava hupiukko!


      • Kollega

        Kyllä tuo on ihan normaalia hintatasoa täällä pohjois-suomessa. Tarvikkeet perustaloon maksaa noin 1000 euroa veroineen ja kokeneella asentajalla ei perustalossa kauaa mene. Kolmisen tonnia normi aravatalot olleet mulla urakkahintana. Ja palkan oon saanut minäkin.


      • samu_06

        Ihmettelen täällä tapahtuvaa kirjoittelua. Ollaan niin tietävinään tuo ja tämä. Tässä kuitenkin muutama tosiasia: Teetimme käyttövesi ja lämpöjohto remontin Kotisun yrityksellä ja olemme suoritukseen täysin tyytyväisiä. Meille oli myös merkitystä että talo oli asuttavassa kunnossa koko ajan, eikä muuteta vuokralle rempan ajaksi. Lämmöt ja vesi eivät olleet poikki tunteja pidempää aikaa. Koko hommassa meni reilu neljä päivää. Työntekijöillä oli työmoraali aivan toista luokkaa kuin jollakin pikkuyrittäjällä. Veloitetusta tunnista pikkufirman putkimies on puhelimessa 15-30 minuuttia. Kotisun porukka teki työtään eikä roikkunu puhelimessa. Hieno ele asiakasta kohtaan. Vastaavaa neljässä päivässä tehtyä remonttia ei tarjoa kukaan paikallinen missään. Tuon 4 päiväähän perus putkimies on työmaalta poissa mennen tullen. Että sellaista.


      • Kotisun_fyffetmun

        Siinä meillä taas Kotisunin juuri puberteetti iän ohittanut myyntinuljaska kehuu firmaansa. Et olis vetäny noin överiksi niin ois ollu uskottavampaa "veloitetusta tunnista pikkufirman putkimies on puhelimessa 15-30 minuuttia" ai saakeli mä en ikinä lopeta ihmettelemästä miten joku voi olla noin äärimmäisen yksinkertainen? Suorastaan ruokottoman typerä.

        Sori nyt vaan samu, ei mennyt läpi. Syöppäs nyt massu täyteen viiliä niin jaksat taas soitella vanhuksien ovikelloja, niillehän te taas Loviisassakin myitte ihan lehtijutun arvoisesti "palveluita"


    • välillävituttaa

      kulkukauppiasfirman tumpelot tulivat meidän isoäidille tekemään vesijohtojen uusimista kun olivat onnistuneet harhauttamaan nimen paperiin.noh en kerennyt perua kauppoja ja runsaasta vitutuksesta huolimatta olin kuitenkin paikalla kun pojat tulivat aloittamaan työt.POJAT ikää noin 19-21 v. tulivat isolla pakulla pihalle ja rupesi naurattamaan niin pirusti kun ei kuskin pää meinannut näkyä ratin takaa.todella pikkuisia poikia siis.eivät osanneet kunnolla tervehtiä,mumisivat jotain samalla kun toinen hörppi red bullia ja silmistä näkyi valvottu tietokone-peli-yö.työkalut ja putket ym tarvikeet leviteltiin ympäri pihanurmikkoa ja oli melkoinen sotku.onneksi oli poutapäivä.puoli päivää ne touhuili jotain ja ensimmäistäkään putkea ei ollut paikoillaan.väärin porattuja läpivientejä oli tosin neljä kpl ja vessan valo ei toiminut kun oli osunut poratessa katkaisijan johtoon.tein asian selväksi pojille ja heidän parikymppiselle "myyntipäällikölle" että nyt kun häivytte niin asia jää tähän.soitin sähkömiehen korjaamaan valon ja kävin paikallisessa lvi-liikkeessä sopimassa remontista.sieltä tuli työnjohtaja käymään ja totesi että kupariputket ovat vielä hyvässä kunnossa,ei tarvetta remontille....ETTÄ NÄIN

      • Tranco

        Meillä kävi eilen KotiSunin tehomyyjä. Olivat kuulemma sopineet emännän kanssa käynnistä ( 16v tytär oli ollut ovella ja ilmoittanut että vanhemmat ei ole kotona). Myyjä tuli siis ovelle, ilmoitin että ei ole tarvetta, koska käyttövesiputket ja osa lämpöverkosta on jo uusittu. Myyjä kuitenkin ilmoitti että hänellä on oikeus tulla, koska asiasta oli sovittu emännän kanssa, sujahti sisään ilmoitti tarkastavansa putket ja marssi keittiöön avaamaan allaskaappia. Sanoin uudelleen, että ei ole tarvetta, putket oli tarkastettu remontin yhteydessä. Sanoi uudelleen, että emännän kanssa on sovittu asiasta. Vaimo tuli samalla ovesta sisään tiedustelin asiaa häneltä, oli ollut kyseisenä päivänä töissä kyseiseen aikaan. Siinä vaiheessa vielä yritti väitellä asiasta. Mutta lopuksi pyyteli anteeksi ja poistui paikalta. Tapahtui Itä-uudellamaalla.


    • Kvv

      Jos olette sattumoisin laittaneet nimen soppariin ja haluatte myöhemmin perua koko putkirempan niin se onnistuu vaikka olisi mennyt tuo 14 pvä aika täyteen. Jos myyjä ei ole jättänyt asiakkaalle kirjallista peruuttamiskaavaketta ja kertonut suullisesti kuinka kaavake täytetään ja miten täytyy toimia jos haluaa perua rempan. Niin silloin on 12kk peruuttamisoikeus

    • Ryöstö

      2012/12 2013/12 2014/10 2015/10
      Liikevaihto (tuhatta euroa) 10613 12500. 13647 23712
      Liikevaihdon muutos. 147% 17,8% 31%. 44,8%
      Tilikauden tulos (tuhatta euroa) 1019 1641 1895 3360
      Liikevoitto 12,9% 17,4% 17,1. 20,1%. <<-- LIIKEVOITTO 20% ! ETTÄ ONKO HINNAT VARMASTI KOHDALLAAN!?

    • Vastaisku

      Näin vältät epärehellisen kotimyynnin
      1Älä avaa ovea tuntemattomille. Kaikkein varmin – ja oikeastaan ainut – tapa välttyä epärehellisiltä kauppiailta on olla avaamatta ovea tuntemattomille.

      2Älä allekirjoita mitään. Kotimyynnissä hinnan ja muiden ehtojen vertailu muiden yritysten hintoihin on hankalaa. Siksi myyjän tarjoamaa sopimuspaperia ei koskaan kannata allekirjoittaa kysymättä ensin muiden mielipidettä. Esimerkiksi Vanhustyön keskusliitosta saa apua asunnon korjaustarpeiden kartoittamiseen ja luotettavan urakoitsijan etsimiseen.

      3Kerro sopimuksesta muille mahdollisimman nopeasti. Jos sopimuksen tulee kuitenkin allekirjoittaneeksi ja se alkaa kaduttaa, kannattaa olla mahdollisimman nopeasti yhteydessä omaisiin tai kuluttajaviranomaisiin.

      Esimerkiksi remontti tai muu räätälöity palvelu voi olla mahdollista peruuttaa, jos pystytään todistamaan, että asiakas ei ole ymmärtänyt, mitä on ostanut, tai jos myyjä ei ole kertonut riittävän selvästi kokonaiskustannuksista.

    • Painukaapehkuihin

      Markkina johtajia ollaan alalla joten te väsyneet itkiät voitte painua vattuun! t:tyytyväinen myyjä

      • Jaakkoo66

        Kusetuksen markkina johtajat ! Joten älä viihti lässyttää. Täällä ei teidän painostus/uhkailu tehoa.


      • Älkäähuijatko

        Myyjät esiintyvät tarkastajina, hinnat kaksinkertaisia – Näin vanhuksia huijataan!
        Remonttihuijauksen kohteeksi on joutunut jo useita vanhuksia. Heille kaupataan aggressiivisesti ja valheellisesti ylihintaisia, jopa tarpeettomia remontteja.
        Useita ikäihmisiä on huijattu remonttikaupoissa.
        Vanhustyön Keskusliitto on saanut useita yhteydenottoja vanhuksilta tai näiden omaisilta tapauksista, joissa myyjät ovat painostaneet vanhuksia ostamaan remontteja törkeillä sopimusehdoilla.
        Huijaukset pääsevät tapahtumaan kotimyyntitilanteissa, ja kohteena ovat erityisesti yksin asuvat vanhukset.
        – Myyjät esittäytyvät usein tarkastajina. Vanhukselle soitetaan kadun päästä, että tulemme tekemään ilmaistakatselmusta.
        Muitakin törkeitä myyntitaktiikoita on käytössä. Myyjä esimerkiksi viipyy vanhuksen luona niin kauan, että nimi saadaan paperiin. Allekirjoitetut sopimukset ovatkin sitten törkeän ylihintaisia, jopa kaksinkertaisia paikallisiin yrittäjiin verrattuna.


      • mummelijakissa

        onhan se inhottavaa , kun vanhuksia huijataan ja painostetaan ja muita vähä älysiä . saastasta touhua .


    • Käytännössä

      Välttäkää kuin ruttoa.

    • Ihmettelenvain

      Koti sun huijaa vanhuksia ja Suomen omakotiliiton pj mainos videolla kehuu !
      Eli pahalta nyttää ,jos joku tuota yhteystuota käyttää.

    • Tarjouksen pyysin kotisunilta... aika kallis hinta verrattuna paikalliseen pikku lvi firmaan. talo keski-suomessa. toisen tarjouksen sain ks lvi tiimistä. joka myös työn toteuttaa.

    • tarjouksensaanut

      Tämän päivän kotimaa uutinen :
      Ovelta ovelle kauppiaan tilausta vaikea perua ,kun väitävät on mitta tilaus tarvikkeet.
      Totuus on mm putkitarvikkeet on standardi tuotteita lähi tukkurin varastossa ja ikkunat yleensä moduuli ikkunoita tehtaan vatastossa tai jos erikoismittaisia ,ei niitä ole tehty 14 päivän sisällä ,joka on kotimyynnin perumisaika .
      Mutta totuus on että ei kanata mitään tilata näiltä hui.......ta ,vaa jos antaa tarjouksen tehdä ,sanoo että teettää paikkakunnan ammattlaisilla muutaman tarjouksen .
      Ja totuus on ollut paikkakunnan vastuulliset ammattilaiset tekemä tarjous on 40 -50 prosenttia edulisempi ja työn laatu jopa parempivalokuvilla,älkää sortuko harhaanjohtavaa ja pakottavaan markinointiin ,kauniit on puheet näillä suviseuralaisilla. Onhan se koettu kuten kirjoituksissa asia on tullut koettua.

    • kotisunihallitus

      nyt tämö ruman puhuminen saa rittää.me kotisunilaiset oleme tosi vihaisia nyt.suviseuroilla tuleme kadottamaan kaiki pahan puhujat kadotukseen.meile ei vittuilla.höpötiuksen luvussa moseksen kirjassa 1:5 sanottiin joka ylihintaista putkihuijarifirmaa mustamaalaa häneet tullaan lähettämää helvetin porteille.on se kumma kun ei saa enää mummoja huijata ilman paha puheita.
      t: kotisun oy
      toimitusjohtaja kalervo vetelä

    • SipilähänOnjoPomo

      Että turha mussuttaa, laitetaan paikantimet teille. Ps. te maksatte ne paikantimetkin.

    • Otto62

      Yli 85 vuotiaitten vanhempien rintamamiestaloon tehtiin vajaat viikko tarpeellinen viemäriputkiremontti sukittamalla. Sovin remontista edustajan kanssa. Remontin suorittavat 2 nuorta putkimies(harjoittelijaa ?). Sovittiin työnjohtajan kanssa , että remontin valmistuttua minuun (em. vanhempien poika) otetaan yhteyttä , jotta osallistun loppukeskusteluun. Asentajat pakottivat (huijasivat) muistisairaan isäni selkäni takana allekirjoittamaan loppulausunnon. Eli asentajat tekivät koko remontin ilman minkäänlaista työnjohtajavalvontaa. Lopputuloksena oli, että keittiön tiskialtaan putki vuotaa ja pannuhuoneen putki johon tulee vedet wc.stä ja keittiöstä vuotaa vedet sementtilattialle, joka on jatkuvasti märkä. Todella törkeää toimintaa ja iäkkäiden sairaiden huijaamista.

      • Tilanne muuttui myöhemmin. .Kotisun lähetti vanhemmat ammattitaitoiset asentajat,jotka korjasivat virheet Alussa oli nuoret tekijät (työkokemus pari kuukautta), joiden työnjäljestä sen todella huomasi Tämä ei ole hyväksyttävää usean tuhannen euron remontissa. Aiheutti aivan tarpeetonta murhetta ja mielipahaa iäkkäissä ja sairaissa vanhuksista. No ehkä loppu hyvin ja kaikki hyvin


    • Reijola17

      Koti sun teki remontin. Normi hinta ja hyvä työnjälki mukavat työntekijät. Terv. Reijolasta :)

    • kotisunrahatmun

      no no reijolan suunnan kulkukauppias älä nyt kehu firmaasi enempää.totuus on jo tullut ilmi näistä huijarifirmoista

    • HENGO

      Kotisunin putkiremontti hyvä, mutta turhan kalliiksi tuli !!!

    • Tuplahinta

      Tänään tuli vanhempieni tuplahintainen KOTISUN-patterienvaihto pintaputkilla valmiiksi! Itse en ollut hinnasta tietoinen ennen eilisiltaa jolloin näin 16000€ laskun 96m2 (asuinpinta-ala) talosta. Työnjälki oli sellaista mitä en omaan kotiini haluaisi, putket olisi saanut nätimminkin asennettua ja jos ei amis-asentajilla olisi ollut niin kova kiire niin vanhojen isompien patterien takaa olisi saatu seinäpinnat fiksattua ennen uusien pienempien asennusta. Olin jo aiemmin sanonut vanhemmilleni että EIVÄT tekisi mitään sopimuksia näiltä ovelta ovelle kaupustelijoilta kun talon ulko-ovien vaihto maksoi tuhansia ylimääräistä kylläkin eri firmalta. Myyjä oli istunut perjantai-iltana alkuillasta puoli kymmeneen asti kunnes oli saanut nimet paperiin yli 70-vuotiaalta.. Kävin tänään paikallisessa n. 30v pystyssä olleessa firmassa ja sanoivat hinnassa olevan n. puolet liikaa.. Älkää antako saman käydä vanhemmillenne vaan varoittakaa näistä kusetus-firmoista. Vituttaa köyhien ja liian sinisilmäisten eläkeläisten huijaus!

    • eng

      Älkää hyvät ihmiset tilatko mitään remontteja kotisunilta.
      Täyttä kusetusta koko touhu. En voi ymmärtää kotisunin toimintaa.

    • pullo

      Erehdyin teettämään kotisunilla lämpöverkoston uusimisen, mitä joudun katumaan varmaan hautaan asti !

      • APIN

        Kotisunin työnjälki putkiremontissa aivan surkea ja hinta aivan jotain käsittämätöntä. Ei koskaan enään kotisunin remontteja.


    • kotisunhuijaa

      markkinajohtaja valehtelussa ja törkeissä huijauksissa.tuon firman omistajan kannattaa salata henkilöllisyys

    • mrantenni

      järkyttävän kovat hinnat.työjälki on niin paskaa että turpaan löisin jos tekisivät minun talooni samanlaista jälkeä mitä tekivät lähistölllä asuvan vanhuksen taloon.kävin kyseisessä talossa asentamassa uuden antennin ja samalla näin putkivedot.pappa näytti sopimukset ja sanoi että myynti-mies-poika oli väittänyt että vanhuksen talosta ruostuvat putket aivan lähiaikoina ja laitas nimi alle vauhdilla.rahoituksella tietty jotta saadaan hintaa pumpattua ylemmäs.pappa betalar.hirteen moiset kotisunin myyntimiehet ja kusettajat

    • petos

      Älkää ostako kotisunilta mitään remontteja, niin saadaan ajan kanssa, mätä omena korista pois ! ! !

    • katuva

      Kotisun on täysin huijari yritys. Työnjälki täysin paskaa ja se hinta, aivan jotain käsitämätöntä. Pysykää kaukana kotisun huijareista, jos haluatte itelle mielenrauhaa ja unellisia öitä. Saatana että vituttaa vieläkin ja varmaan vielä kauan.

    • huijari

      Kotisun on täysin ihmisten rahojen viemiseen, erikoistunut yritys, joten välttäkää tätä yritystä kaikin keinoin.

    • Ärsyyntynyt

      Älkää hemmetissä tilatko tältä yritykseltä mitään. Ei ole ammattimiehiä näillä. Johtuisko osin siitä, että eivät maksa ammattimiehille oikeaa palkkaa. Ammattimies jolta löytyy ammattiylpeyttä ei suostu tekemään kotisunin ylihintaisia remontteja. Jotka tehdään kiireellä pilaten. Ei noudateta hyvää rakentamistapaa eikä varsinkaan määräyksiä. Ovat tehneet tälle kadulle muutamia remontteja- ja on niin hirveen näköistä työn jälkeä. Sanoin jo muutamalle naapurille että muistakaa kilpailuttaa. Kumma ku kauppaavat vain vanhuksille tällä kadulla. Eivät ole ainakaan käyneet nuorempien asukkaitten luona vielä.
      Ja nuo henkon osat mitä tämä yritys käyttää ovat niin hirveän näkösiä. Ihan pistää vihaks kun ovat huijanneet vanhuksia tällä kadulla.

    • Ärsyyntynyt

      Ja muistakaa, että näillä yrityksillä kotisun ja muilla vastaavanlaisilla ei ole 95% sti päteviä ja kokeneita työnjohtajia. Nettisivuja kun katsoo ja alkaa tiedustelemaan nimen mukaan paikallisesta rakennusvalvonnasta. Niin selviää, että näillä ei ole pätevyyksiä toimia lvi-alan työnjohtajina. Tälläkin kadulla mitä kyseinen yritys on tehnyt remontteja niin työntekijät olivat tosi nuoria. Ja lopuksi kävi joitain päiviä myöhemmin nuori työnjohtaja tarkastamassa poikien työn. Tällä työnjohtajalla ei ollut mitään virallisia kvv pätevyyksiä. Ja oli kuulema tehty työ oikein. Itse kun kävin lvi-alan ammattilaisena katsomassa työn, naapurin pyynnöstä niin huomasin paljon puutteita. Oli tehty vastoin ohjeita ja mikä pahinta vastoin määräyksiä. Tästä syystä otin asiakkaalta tämän niin sanotun työnjohtajan nimen ylös ja aloin selvitellä asiaa. Näillä ns. Työnjohtajilla ei ole riittävää koulutusta/tutkintoa/kokemusta ja varsinkaan pätevyyksiä toimia työnjohtajina. Varmana löytyy joitain päteviä kavereita joistakin näistä firmoista mutta muistakaa aina tarkastaa henkilö ja vaatia työnjohtaja tarkastamaan työn, jolla on viralliset pätevyydet.
      Nimittäin kokemusta on tältä kadulta. Tekivät esim: lämpöjohtorempan yhteen taloon. Olivat jättäneet esisäädöt laittamatta. Ei minkäänlaista säätötyötä oltu tehty. Kyllä näillä ryöstöhinnoilla pitäisi edes järjestelmä säätää oikein asiakkaalle.

    • kotisunhuijaaaa

      tää firma on kaikkien putkifirmojen mätämuna.kehuvat itseään markkinajohtajiksi mutta osaavat ainoastaan huijata vanhuksia.samanlaisia firmoja kuin suomen vesiturva,lvi-turva,vesitekniikka ym.älkää ikinä ostako näiltä kusettajilta yhtään mitään.

      • KAUH

        Kyllä ne osaa huijata nuorempiakin. Itsellini kävi näin, mutta se oli ensinmäinen ja viimmenen kerta, kun olen kotisunin kanssa tekemissä. VÄLTTÄKÄÄ TÄTÄ YRITYSTÄ.


    • naapurinisäntäimatra

      taas oli pikkupoikia ajelemassa kotisunin autolla.eikö niillä ole oikeita putkimiehiä ollenkaan.keskenkasvuiset pojat laitetaan tekemään ammattimiesten töitä.naapurille tekivät jonkun vesiputkiremontin ja nyt naapuri kiroilee miten huonoa työn jälkeä.ei ollut minkäänlaista työnjohtajaa valvomassa ja putket ovat kyllä todella törkeän näköisesti asennettu.ja se hinta....huhhuh

    • harmeja

      En olisi ikinä tilannut kotisunilta putkiremontia, jos olisin käynyt lukemassa tätä palstaa, ennen tilausta. Nyt harmittaa työnjälki mitä sattuu ja hinta aivan hirvittävä.

      • vitunkotisunoy

        viimeinkin ihmiset ovat huomanneet että kotisun on täysin huijarifirma.työjälki erittäin surkeaa ja hinta jotain käsittämättömän kallista.esimerkkinä kotisunin käyttövesiremontti,hinta noin 8000 e.samalla rahalla saa oikeasta putkifirmasta putkiremontin kahteen omakotitaloon.ja ne viemärisukitukset mitä nyt mainostavat on vanhuksiin kohdistuva uusi huijauskeino.en ikinä päästäisi heidän pojankloppeja talooni tekemään yhtään mitään.


    • warr

      Kyllä kyrsii tuo kotisunin toiminta ja hinnottelu.

    • Eiikinäkotisun

      Eivät välitä markkinointikielloista. Soittaavat ja kyselevät muka ihan muuten vaan: miten teidän talon putket? Ilmeisesti metästellään vanhempia hyväuskoisia talonomistajia.

    • pullo

      Kotisun mainostaa itseään vastullisena toimijana. Saatana mitä valehtelua, koko touhu. Tämmönen firma sais laittaa pillinsä pussiin ja kukaan ei varmasti itkis perään.

    • tukkuri

      tukkuliikkeessä näkyy että kotisunilla vaihtuu työntekijät tiheään.uusia amiksesta valmistuineita tumpeloita poikasia menee töihin kun entiset ovat vittuuntuneet palkkahuijauksista.en voi suositella kyseistä firmaa kenellekkään en työpaikkana enkä urakoitsijana.häätäkää nämä huijarit ulos jos pyrkivät tekemään jotain putkikartoituksia.KOTISUN HUIJAA IHMISIÄ PUTKIREMONTEISSA !!!!!

    • Ovikiini

      Yhteen veto: 1 kauniit puheet ja ja omatkehut. Muita moittien ?
      2. Amattitaidoton tarkastus ja epämääräinen tarjouksen teko .
      3.Tilausvaatimus ,nyt heti ! Painostusta nyt heti!
      Eli epäeettistä ja harhaanjohtavaa markinointia mm vanhuksia kohtaa !
      Eli 40 vuotta kaupan alalla myynti ja johtotehtävissä olleena ,kauhistelen!

    • repele

      Kotisun teki minulle lämpöverkon remontin. Moitin asentajalla, että olis sen putken voinut parempaakin reittiä tuoda huoneeseen. Siihen asentaja sano, että kyllä se voidaan korjata, mutta siitä laskutetaan lisää, sovitun urakkahinnan päälle. Ei korjattu ja ei maksettu lisää, kun hinta oli muutenkin aivan kauhea. Ei mun elinaikana enää kotisun remonteja minulle. HÄVETKÄÄ SAATANAN KOTISUNIN TYÖNTEKIJÄT JA OMISTAJAT. VÄLTÄKÄÄ KYSEISTÄ YRITYSTÄ

    • jappaaaaaaaa

      Kehotan myös olla ottamatta kyseisen firman "palveluita" vastaan. Itse työskennellyt rakennusalalla n.25v ja kaikkea on tullut koettua ja nähtyä ,, mutta , mutta,, Kotisuniin tutustuin muutamia aikoja sitten , enkä ammattitaidottomampia "ammattimiehiä" ole hetkeen nähnyt :)

    • Länsirannikolta

      Kuinka moni teistä on loppujen lopuksi oikeasti ollut kyseisen yrityksen kanssa tekemisissä? Meillä maaliskuussa ovikellon kautta päästiin asiasta juttelemaan ja parin päivän päästä tuli myyjä käymään. Noin 2 tuntia meni niin pääsimme yhteisymmärrykseen asioista. Viime viikon torstaina lähti pakettiauto pois pihasta ja olemme vaimon kanssa erittäin tyytyväisiä koko "operaatioon", alusta loppuun. Toiminta aivan päinvastaista mitä tämä palsta antoi etukäteen ymmärtää. Ja kyllä, pystyn suositella myös naapureille.

      • kotiputkisun

        On se hyvä, että joku on tyytyväinen kotisunin toimintaan ja työhön. Minä kyllä pysyn erillään kotisunista. Kerta riitti ja vieläkin harmittaa.


      • Matti--

        Vähän vaikea uskoa, että kukaan olisi oikeasti tyytyväinen maksettuaan reilun ylihinnan putkirempasta. Kysykää tarjoukset luotettaviksi tiedetyiltä paikallisilta firmoilta, niin ei mene kaikki rahat putkiremonttiin.


      • Länsirannikolta

        "Kotisunhuijaa" nimimerkin takana kirjoitteleva, olet selvästi erittäin fiksu yksilö kirjoituksiesi perusteella. Selittelet mitä sattuu ilman kunnollisia perusteluja. Sinäkin voisit mennä töihin niin olisit edes vähän hyödyksi. Vaikkapa sitten kulkukauppiaaksi.


    • Perusduunari

      Vanhemmille olivat tekemässä lämpöverkkoremonttia. Hintahan oli aivan saatanan kallis, mutta materiaalit näytti olevan ainakin viimesen päälle. Orasta ja purmoa näky olevan autossa. Asentajat taas n. 18-19 vuotiaita poikia jotka nuuska huulessa töhöttivät menemään. Kuulemma tuntitöissä olevat mutta tuntu olevan aivan järjetön kiire, kun juoksujalkaa piti hakea autosta nippeleitä ja ei viitsitty pihakivitystä pitkin kävellä vaan oikasta vasta istutettujan pensaiden läpi. Kyllä se kiire näkyi työn jäljessä, sillä mittaheittoja siellä täällä alakerran tiloissa vedetty putket siitä mistä on nopein eikä siistein. Muutamaan paikkaan pyysin korjausta, mutta asentaja suurinpiirtein yritti vaan kädellä murjoa putkia suoriksi. Ei viitsitty tehdä uutta pätkää, kun olishan siinä mennyt n.10min. Tuli heidän työnjohtajansakin (n23v?) käymään ja kuulin läpivientejen kautta vähän työnjohtajan ja asentajan keskustelua. Kuulemma uutta keikkaa sovittu jo torstaiksi ja pitäisi saada huomenna homma valmiiksi. Tässävaiheessa siis ei vielä ollut kun muutama patteri seinällä ja kello alko näyttään jo lähemmäs kuutta. No asentajat sitten paino n. 13h päiviä muutaman ja saivat homman "valmiiksi". Paskanvitut. Joka helvetin peitelaippa irvistää, osia ja työkaluja unohdettu sinne tänne, sormenjälkiä jokapuolella ja ilmaa lorisee siellä täällä.

      En nyt varsinaisesti ymmärrä, mikä ajaa asentajat tekemään hutiloiden pitkää päivää, jos kerta tuntitöissä ovat? Varmasti osaavat sen, sillä ei tuo komposiitin veto mitään vaativaa hommaa ole. Järjetön kiire tuntuu olevan ja hommat tehään vähän sinnepäin. Voivat silti olla varmoja että tulevat korjaamaan koko roskan, ja tuskin päivä riittää. t. IV-asentaja

    • Perttilän

      Meillä meni remontti taas hyvin. Asiallisesti ja laadukkailla materiaaleilla hoidettu remontti.
      Kaikki meni sovitusti. Tuossa liitteenä asiakastyytyväisyystutkimus Kotisunista. Ei taida oikein puoltaa näkemyksiänne. Turhaa mustamaalaamista.

      http://kotisun.fi/wp-content/uploads/2016/05/KotiSun-asiakastyytyväisyystutkimus-TNS-Gallup-2016.pdf

      • kotisunhuijaa

        sinä niko-petteri kulkukauppias lopeta puolustelu ja ota sieltä kotisunilta lopputili ja mene oikeisiin töihin.


      • vanhustenkusettajat

        kotisunin myyjien kommentit on helppo tunnistaa.yrittävät puolustaa paskaa firmaa suomi 24 sivulla.VAROKAA KOTISUN OY nimistä huijariporukkaa


    • Perttilän
      • hahahahaaa

        linkki toimii yhtä hyvin ku kotisunin hommat.eli päin peetä


    • pullo

      Puolivuotta kulunut jo kotisunin lämpöverkon remontista ja ei meinaa vitutus ja harmitus antaa vielä loppumisen merkkejä. Oli paska ja kallis remontti.

      • huijarifirma

        kotisun oy tuhoaa ihmisten koteja.pojankoltiaiset asentajina ja geelitukkaiset nuoret miehet työnjohdossa.ei hyvä lopputulos


      • hoito

        Kyllä aika haavat parantaa, mutta kotisunin traumoista, ei parane koskaan.


      • kulkukauppiaat

        sillälailla kotisun tuhoaa omaisuutta.varokaa näitä kulkukauppiaita


    • Uskookenuskoo

      Onhan satusetä pannut jutun yllä ,taidat olla letadiolainen . Lahjottu sellainen " isännöitsijä "!
      Kun on kokemusta näistä ,ja lukee nämä jutut ,ei voi kuin todeta ao jutun saduksi !

      • Arvo82

        Onpa kyllä viimesen päälle satusetiä liikenteessä ja vielä sähköpostiosoite urkintaa kaupanpäälle.


    • Onhanisänöitjijä

      Tämän aamun etelä -saimaa lehdessä, tosi juttu , yksityis henkilö ( nimi ja kuva esillä ).
      Nuori ovelta ovelle kauppias tuli ja teki putki remontti tarjouksen tyylillä , tilaus tehtävä heti.
      Hinta 21170 € alennus 170 pelottelua putkien huonosta kunnosta ,Rouva sai kauppa miehen ulos.
      Pyysi paikkakunnan naapurin suosittelemalta yritykseltä tarjouksen hinta 10143 € ja tarkistuksen mukaisen tiedon , että nykyisen putkiston osalta ei paniikkia ,toisin kuin edellinen " myyjä".
      Tässä " isännöitsijälle " tosi elämän tarinaa niinkuin tällä palastalla jo totuus on tuotu esille!
      Eli samaa mieltä en anna " isännöitsijälle " s - postiosoitetta ,ei tiedä mitä uhkauksia tai jopa
      jopa pahempaakin voisi joutua kokemaan , kun on omakohtainen kokemus koti sun myyjän
      pakote uhkailu kaupan käynista , Varokaa ja varoittakaa näistä lieroista !

    • Hävettävää

      Onneksi tosiaan Suomen media kirjoittaa ,eilen ilta -sanomat ,tänään etelä - saimaa ,aijemmin mm
      Aamulehti ,talousanomat ,et-lehti ,kuluttaja ja mm varoituksia on tullut kuluttaja asiamiheltä jopa
      poliisilta ja sadoilta joko ostaneilta tai pakko myyntiin tutustuneilta ..
      Ainoa tuote jota voisin suositella olisi kyltti KAUPUSTELU KIELETTY,
      Rehellisiä kauppa miehiäkin voi olla ,mutta nämä jätevesi järjestelmien ,putkiremontteja ,ovi ja ikkuna pakkomyyjät pilaavat koko alan maineen ,etenkin kun yritysten perustajat ovat kai seurakuntiensa " kunnianmiehiä,siis synnittömiä" ja nyt huijataan etenkin vanhuksia ?!

    • Perankoski

      kotisun oli tarjouspyynnöistä keskikihintainen ja kaikki sovitut asiat piti. Ihan turhaa mollaamista. Osa varmaan työttömiä putkimiehiä tai kilpailijoiden edustajia. Kumman ristiriidassa asiakastyytyväisyystutkimus ja tämän ketjun loanheitto. Uskokoon kuka sitten mitäkin. Itse suosittelen

      • Arppa12

        Älä LEEVI kehtaa jauhaa sontaa!


      • kotisunhuijaaa

        kotisunin tarjous ei ole ikinä keskihintainen.se on aina kaikista kallein.kotisunin kanssa harvat sovitut asiat pitävät paikkansa,eivät ne nuoret myyjät/asentajat tiedä putkitöistä yhtään mitään.asiakastyytyväisyystutkimus on firman omistajien sukulaisten kanssa tehty ja siten ristiriidassa oikean tutkimuksen kanssa.oikeat putkimiehet eivät ole työttömiä missään kaupungissa.kotisunin poikaset eivät ole putkimiehiä heiltä puuttuu ammattitaito ja koulutus alalle.itse voin sinulle suositella raamatun lukua siellä kotisunin hurmostilaisuuksissa.olen nähnyt kotisunin poikasten työnjälkeä ja se on karmeaa katseltavaa.


    • kotimun

      Älkää luottako tähän firmaan huijaavat minkä kerkiävät!

    • Kotiinnyt

      Työpaikkana Kotisun on erittäin huono! Asentajien oikeuksia poljetaan todella paljon ja tämä näkyy työnjäljessä sekä työmoraalissa

    • paskakotisun

      kotisun käyttää asennuksissa nuoria ja kokemattomia poikia joilla ei ole riittävää ammattitaitoa.putkiremontissa ei riitä että osaa laittaa halpaa komposiittiputkea peräjälkeen seinälle.työntekijät vaihtuvat erittäin useasti,naapurin mummoa kun huijasivat niin seurasin kun viikon aikana neljä eri poikasta kävi mummon luona putkia laittelemassa.ja se työnjälki voi hemmetti minkälaista paskaa.varokaa kotisun nimistä yritystä.huijaavat minkä kerkeävät ja työnjälki on todella surkeaa

    • keskipohjanmaa

      Kotisun teki minulle lämpöverkkonremontin ja sanat eivät riitä kertomaan sitä, kuinka paljon mielipahaa ja harmaita hiuksia, tämä kyseinen kotisun aiheutti tekemisillään ja lupauksillaan. VÄLTÄKÄÄ KOTISUN YRITYSTÄ

      • KotisunJkl

        Mikäs siinä tarkkaanottaen meni pieleen? Voisitteko ystävällisesti laittaa yhteydenottopyynnön Kotisun vaihteeseen, niin voimme ottaa reklamaation käsittelyymme. Tyytyväinen asiakas on meille kaikki kaikessa


    • bnros

      Meillä kävivät Jyväskylässä kaksi kertaa, ensimmäisen ja viimeisen. On kyllä pojat hyvin koulutettu yrittämään huijaamaan putkimieheltäkin rahaa. Itse tein 22 vuotta putkihommia kunnes selkä sanoi itsensä irti. Siis tämä teidän tarjous on jotain aivan hirveätä katseltavaa. Taitaa mennä vähän liian monelle ihmiselle tuosta summasta rahaa kun noin kallis remontti olisi ollut. 8900€ käyttövesiputkista? Se on kuulkaas sillä lailla että ammattiputkimiehenä minä teen tuon työn melkein ilmaisiksi tuohon hintaan verrattuna. Ja kun vielä tunnen taloni putket niin varmasti teen myös sen työnkin nopeammin kuin teidän 3 nuorta mutta niin "ammattitaitoista" poikaa.

    • Hinaajanen

      Meillä kävi oikeen vastenmielinen viemärikuvaaja pirkkalassa.Hiukset oli sliipattu nätisti ja korvakorut korvissa.Nuori ja kokematon oli.En todellakaan tarvitse mitään..niin ja jos tarvitsen osaan kyllä asioista ottaa ihan itse selvää.
      Vaihda alaa jo pleace.

      • eikotisun

        just tollasia nuoria ananaslettipäisiä poikasia töissä.eivät ymmärrä putkitöistä yhtään mitään.viikon kurssi pohjalla ja "ammattimies" tai "asiantuntija" hahhah salli mun nauraa


    • kotimun

      En voi suositella kyseistä yritystä.

    • otettuvainyhteyttä

      Siis onko tämä koko viestiketju täyttä totta, vai pelkkää trollia?? Minuun on otettu monta kertaa yhteyttä putkiremontin vuoksi ja kerrottu meidän naapurustossa tehtävän putkiremontteja. Tiedustelin naapureilta, mutta ei kenelläkään ollut menossa putkiremonttia, mutta yhteyttä oli kyllä otettu aivan samoin sanoin, kun minuunkin. Siis siltä osin paskapuhetta, että naapurustossa olisi tehty putkiremontteja.
      Tosin viimeksi kerroin, että meillä on nyt juuri uusittu putkistot, kun uusin ne itse, mutta silti he halusivat tulla tekemään tarjousta. Hieman kyllä ihmettelin, että miksi uusia putkistoja muka pitäisi tarkistaa. Minulla ei siis ole muuta kokemusta, eli olenko nyt menettänyt jotain, kun en ole suostunut ilmaisiin tarkastuksiin ja tarjouksiin.

      Kiertävistä ikkunakauppiaista minulla on kokemusta sen verran, että yksi edustaja teki tarjouksen valmiille tilauslomakkeelle, hintakin vain kolminkertainen vastaaviin rautakaupasta ostettaviin ikkunoihin. Esitti vain tuon tarjouksen niin, että siihen tarvitaan vielä minun nimeni. Sanoin, etten laita siihen nimeäni, koska se on valmis tilaus ja en todellakaan osta tuolla hinnalla ikkunoita. Hieman punastellen myyjä totesi, ettei nimeäni tarvita, ellen todella tilaa niitä ikkunoita. Kiitin tarjouksesta ja toivotin hyvää päivän jatkoa. Silloin mietin, että kuinka moni haksahtaa ja laittaa nimen siihen "ilmaiseen tarjoukseen" ja tulee huomaamattaan tilanneeksi ikkunat. Myöhemmin kauppaa on vaikea sitten perua.
      Samaa ideaa käyttivät naapurissa hormisaneeraajat, että ilmainen hormikartoitus oli tehty valmiille tilauslomakkeelle ja naapuri meni laittamaan siihen nimensä. Se hormisaneeraus maksoi sitten 4500€ ja lyhyt hormi, tuli tosi kallis hormisaneeraus!

    • tämmöst

      Ovelle ilmestynyt kotisun-mies halusi välttämättä tutkia viemärit kameralla ilmaiseksi.
      Tutkimuksen ja vakuuttelujen jälkeen erehdyin laittamaan kotisun-miehen tarjouspaperiin nimeni.Kyseessä 60-luvun okt. ja viemärien sukitus.Hinta vaatimattomat 25500,- ja vaatisi välittömiä toimia.Asiaa tuntemattomana otaksuin hinnan olevan kohtuullinen, koska myyjän mukaan he eivät ole kallein, vaan keskihintainen.
      Samana iltana tuttava kehotti katsomaan netistä yleistä hintatasoa.Kauhukseni huomasin hintojen olevan yleensä tämäntyylisissä taloissa 8000,- -11000,-.Samalla selvisi, että ovikaupustelijan sopimuksen sai perua kahden viikon sisällä.Seuraavana aamuna lähetin sähköpostilla perumisilmoituksen senkummemmin perustelematta.
      Viikon päästä hyvämaineinen putkiliike teki kameratutkimuksen ja lähetti tarjouksen sukituksesta
      20v vuotamattomuustakuulla ja Ido Glow-pöntöllä.Kokonaishinta 9500,-.
      Täytyy sanoa, että jonnekin valtakunnan mediaan täytyisi saada varoitus näistä kusettajista.Joku menee varmasti halpaan jo noista hienoista esitteistä.

    • Putkimiäs

      Komposiittia pintaa sano...

      Käskekääpä heitä laittamaan ainakin pesutiloihin kromikuparilla vedet.

    • häiritty
    • häiritty

      Kyllä se on niin, että noita paikkakunnan ulkopuolisia ”kotisunia” ja muita huijareita noissa ovi, - ikkuna, - hormi, - ilmastointi ym. hommissa kannattaa välttää, ainakin näillä pienillä paikkakunnilla.
      Kun ottaa sen oman paikkakunnan yrittäjän tekemään, niin ei todennäköisesti tule huijatuksi. Näillä on hinnat kohdallaan ja palvelu pelaa, koska täällä kaikki tuntee kaikki, niin huonosti ja kalliisti tehdyt hommat ovat loppu alta aikayksikön. Ja Jumalauta, että ottaa päähän nuo soittelut, kun niitä tulee vaikka on puhelinmarkkinointikielto päällä. Ei niin paljon kunjoiteta asiakasta että, ottaisi asiakkaan toiveet huomioon.
      Ps. En ole ostanut, enkä osta puhelin myyjiltä ikinä mitään.

    • Tyytyväisiä_ollaan

      70 luvun alun omakotitaloon tekivät putkien uusinan, eikä valittamista.

      Laadukkaat materiaalit ja komponentit.
      Jämpti firma.
      Asentaja hyväkäytöksinen, ajallaan töihin, eikä rampannut edes-takaisin turhaa.
      Siivosi jälkensä ja vei romut pois.
      Siisti - erinomainen työn jälki.

    • Tietoaon

      Kannattaisi " isännöitsijän " lopettaa nuo kirjoitukset !
      Kanattaa lukea iltasanomien juttu poliisi varoittaa kotimyynti " putkitarkastajista".
      34000 € tarjous / tilaus vanhukselle ,juttu on yksi sadoista tapauksista ,ja niinkuin
      eräs kommentoija ( näitä tapauksia on täällä ja Suomen lehdissä jatkuvasti ! )
      kirjoittaa ,olisiko yrtyksen nimessä ollut sun?
      Tuokin tapaus onnistuneesti saatu peruttua ,mutta paljonko on huijattuja ,
      IKÄVÄ KYLLÄ NE EI AINA TULE YLEISEEN TIETOON !

    • Tietoaon

      Luin jutun ,josta tarkennus :
      Tapauksesta kerrotaan vasta julkaistusta TIETOA IKÄIHMISILLE KOTONA ASUMISEN TURVAKSI- oppaasta,joka on tehty turvallisen vanhuuden puolesta - Suvanto ry: n ja vanhustyön keskusliiton kodinturva hankkeen osana .
      Opas olisi hyvä omakoti asukkaille etenkin vanhuksille !

      • kakkaputki

        Mene peseytymään tekomulkku. Säähän oot yltä päältä paskassa.


    • Perintöä_odotellessa

      " Tyytyväisiä_ollaan

      24.7.2017 12:15
      70 luvun alun omakotitaloon tekivät putkien uusinan, eikä valittamista.

      Laadukkaat materiaalit ja komponentit.
      Jämpti firma.
      Asentaja hyväkäytöksinen, ajallaan töihin, eikä rampannut edes-takaisin turhaa.
      Siivosi jälkensä ja vei romut pois.
      Siisti - erinomainen työn jälki."

      Ei ollut perSu eikä peruSkomukka, eikä mikään rööri Roope sitten tuo asentaja.

      • Kylänmies60

        Poikasilla hirveä kiire saada työ valmiiksi eikä hintakaan ole tästä maailmasta kilpailultansa!


    • moivaiin

      Hienosti meni putkien ja kattilan vaihto pojilta. ompahan vaan paremman näköstä mitä naapurissa ja palvelu pelasi. kuulostaa kateellisten jutuilta nämä tekstit täällä

      • remonti

        Minkälainen firma tämä kotisun oikeasti on ja uskaltaako niillä teettää mitään remonteja?


      • varoituss

        jos olet valmis maksamaan kolminkertaisen hinnan ja haluat antaa rahasi raamattuseuralle niin ota ihmeessä kotisunin oppipojat asentelemaan putket päin peetä.voi mooses minkälaista työnjälkeä ja mihin hintaan...neuvon ottamaan yhteyttä paikkakunnalla toimivaan OIKEAAN putkifirmaan eikä näihin helluntaiseurakunnan tunareihin.


      • PULLO
        remonti kirjoitti:

        Minkälainen firma tämä kotisun oikeasti on ja uskaltaako niillä teettää mitään remonteja?

        Kehottasin pysymään pois, kotisunin remonteista, ihan oman mielenrauhan takia.


    • Viemäriremontti

      Naapurissa tehtiin remontti vastikään eikä kyllä tippaakaan kehunut.

    • 0654321

      Eilen kävi kuvaamassa kotisunilta viemärit kun halusivat tulla vaikka sanoin puhelimessa että viemärit on vaihdettu noin 10v sitten. Syvällä -63 valmistuneen omakotitalon alla olevasta viemäristä ei varmuutta joten annoin kuvata. Mukava nuori mies ja siististi kuvasi. Onneksi oli muoviviemäri talon allakin.
      Tarjosi viemäreiden puhdistusta kahteen putkeen, keittiöltä tulevaan pienempään ja talon alla olevaan isompaan viemäriin (omaa putkea ei yhteensä montaa metriä kun kaupungin raja talon seinässä). Ei mielestäni kovin likaisetkaan kun isossa viemärissä näkyi siistiä muovia yli 90%, pieniä mustia pilkkuja siellä täällä. Keittiön vaakaviemäririn pohjalla vähän likaa.
      Siitä en tykännyt että olisi pitänyt kuvauksen jälkeen heti laittaa nimi alle sopimukseen. Ja hintaakin pidin aika isona näille muutaman metrin putken puhdistukselle. Oli alennuksien jälkeen 1490e. Nimeä en paperiin laittanut. Mietitään sitten jos alkaa vetään huonosti - ja luulen että puhdistuksen saa halvemmallakin vaikka kunnon firmaa käyttäisikin.

      • oikeaputkimies

        muovisia viemäriputkia ei tarvitse puhdistella/huuhdella kotisunin kautta millään tavalla.kuumaa vettä perään jos alkaa menemään tukkoon ja jos menee pahasti tukkoon niin viemärin painehuuhtelu ammattimiehen(ei kotisunin tumpelon) tekemänä maksaa noin 200-300e ja tulee taatusti kuntoon.häätäkää nämä kotisunin ym.kulkukauppiasfirmojen poikaset vaikka rukoushuoneisiin serkkuja rutsailemaan


    • Omillamennään

      Helvetin Kotisun Oy . Kiusaa puhelin markkinoinnilla joka vuosi ja nytkin vielä vaikka talo on myyty vuosi takaperin. En osta puhelinmarkkinoinnista enkä tarjouskännin perusteella edes yhtä Aku Ankan irtonumeron. Olen pyytänyt poistamaan tietoni heidän tiedoistaan, tuloksetta. Mistä helkkarista kaivavat puhelin numeroni vaikka se on salainen ja markkinointi kielto voimassa. Mafia roisto yritys on uskokaa pois.

    • htgnk

      Tänään tuli kaksi soittoa, molemmat Kotisunilta;-)
      Ja arvatkaas kenelle soittivat: eläkkeellä olevalle rintamamiestalon omistajalle... Sattuma varmaan...

      Ei tule kauppoja kun en päästä niitä talooni.

    • viemärit

      Juuri on onnistunut viemärien sukitusurskka ohi. Asiallisia työntekijöitä. Työ tehty hyvin, ja kuten sovittiin. Aikataulu piti, valmistui jopa etuajassa. Takuu taskussa. Olemme tyytyväisiä, ja voimme hyvällä mielin suositella muillekin. Anne Mäkinen Orimattila.

      • Osa-aikaeläkeläinen

        Täällä kun kehotettiin ottamaan paikallinen firma hommiin, niin meillä paikallinen on kyllä sellainen lurjusfirma että eipä kiinosta. Minulla irrottivat lämminvesivaraajan sähköt, mutta sanoivat työn päätyttyä että uutta eivät kytke, kun sähköasentajaa heillä ole.

        Päällikköni teetti sillä firmalla öljykattilan vaihdon. Jonkin aikaa hommaa katseltuaan hän sanoi että nyt lopetetaan, ja tehdään ennen jatkamista kirjallinen sopimus kaikesta.

        Kotisunin myyjällä oli luettelo heidän asennuskohteistaan kaupungissamme. Tuo päällikkömmekin oli sillä listalla. Pari muutakin työkaveriani listalla oli, ja niinpä tein sopparin käyttövesiputkiston vaihdosta komposiittiin. Tulos on tosi hieno, eikä hintakaan ollut paha. Olen tyytyväinen.


    • Kyselijä13

      Naapurustossa ei muutaman onnettoman tilaajan jälkeen kotisun ole juhlinut

    • TunPuhelinmyyjät

      Puhelinhäirintää tänään. Onneksi fonecta caller kertoi firman nimen ja estoon samantien. En tosiaankaan osta puhelinhäiriköiltä yhtään mitään.

    • Jaakotar

      Mitä mieltä kotisunin tarjoamasta viemärihuollosta?
      Kuvaus,painepesu,desinfiointi,kuvaus 2500:- euroa?Varalta?

    Ketjusta on poistettu 79 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe