Uusi Accord , onko hyvä hankinta ?

M 6 pois käsistä

Mondeo ja Skoda ovat vaihtoehdot .

38

14065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 11000 ajettu musta

      Osta Accord ja vie se heti uutena ruostesuojauksees ja istuinten lianhylkimiskäsittelyyn ja asennutta lisävalot.

      Parempaa autoa saat etsiä,jos pysytään 30000 euron hintaluokassa.

      • paskaa pellin alla

        ei ole järkiostos jos ajattelet pitää vielä takuuajan jälkeen.
        olen sen saanut kokea kevään aikana on lompsa tyhjennyt
        merkkiholtoon ja vika edelleen autossa.
        on mennyt melkein 3000 e kevään aikana
        osia et löydä muualta kuin merkkiliikkeestä.
        jos löydät niin ei voi käyttää koska tulee vika toiseen
        paikkaan.
        hondan maahantuojalla on monopoli osista ja korjauksista.
        muut ei voi korjata vaikka niin väittävät,ainoastaan öljyn voi vaihtaa.
        täys susi auto.
        oikea myyntihinta olis vähän yli 10000 tollaselle paskalle


    • vikansa kaikissa

      No, kolmannen uusikoppaisen accordin omistajana sanoisin,että on ne hankaluutensa myöskin hondan omistajana.Huollot ovat tässäkin merkissä kompastuskivi,vaikka ei luulisi(on kokeiltu veho,käyttöauto ).Lisäksi hondan maahantuojan asenteet ovat aivan samoja kuten muillakin.Auto muuten suht ok,mitä nyt muutamia korjauskutsuja tullut ohjelmien päivityksiin.Nytkin alla taas kutsu päivitykseen,kun dieselmallissa saattaa tunkea polttoaineen öljyn sekaan josta voi aiheutua pakkokäyntiä ja siittä näitä kuuluisia toyotan tapaisia karkaamisia.Kyllä ne kaikki samoja romuja on,autot meinnaa.Aina on hyviä ja huonoja merkistä riippumatta.Täältä et kyllä mitään oikeita vastauksia auton ostoon saa,niin on fanaattista porukkaa joka merkillä,joten omalla mutulla,ja fiiliksellä,sekä maulla kannattaa auto ostaa.

    • CR-V ja ACCORD

      Joo eli olen itse samaa mieltä, että hondan huolto ei ole ihan siitä kärkipäästä. Mutta ostaako kukaan autoa huollon perusteella?!
      Itse omistan 2008 honda CR-V:n ja on ollut ihan OK auto. Kaverilla on 2009 accord 2.0 manuaali askilla ja on tullut hyvää palautetta accosta. Kuitenkin kaverilla on jo yli 50 000 km takana. eli kyllä suosittelisin uutta facelift mallia, koska siinä on kuulemma jopa enemmän varusteita vakiona :)

    • Vilfried Huila

      TopGearin hemmot aikanaan totesivat:"Honda on ikuinen."
      Suomessa niiden pahin vika on merkkikorjaamo.

      • se siitä

        TopGear automaailman viihdeohjelma.


    • accovan tourer

      osta honda se on hyvä auto
      mut nää uudet on tuon loukun takia varmaan huonoja
      mulla 2007 ei mitään ongelmaa 130000 ajettu peli ja diesel
      lamppuja vaan vaihdettu ajo rekisterikilven parkkivalot
      muut on pelannut hyvin

    • janthehus

      Kannattaa tutustua TM:n talviautotestiin 2009 jossa oli Honda Accord. Ei mairitellut, eli talviaikaan voi valinta kaduttaa.

      Skoda Superb voitti tuon testin.

      • uusi acco tulossa.

        Mulla 09 accord diesel.Sitä ennen 2 bensa.Bensa on aivan lämmin talvella,ja on dieselkin jos ajaa sen verran että kone lämpiää.Joten uudella accolla n.4v ajelleena sanoisin ettei talvi ominaisuudet ole ainakaan oston esteenä.Ihan hyvä talvi vehje sanoisin.


    • ettäniin

      Ihan hyvä auto,omalla ajettu 50000 rek. 2008 manuaali bensa uusi koppanen
      ei muuta vikaa kun 1 polttimo mennyt.Huolto ohjelma on hieman outo mutta kannattaa huollattaa kerran vuodessa,eikä huoltovalojen mukaan.
      Parannettavaa on mm ehkä uusimmassa huomiotukin?? rengasäänet,penkin pit säätö,kallis vakuutus,hieman laiska pienillä kierroksilla(vaihteisto ei ihan tätä päivää jos vertaa nyk turbo koneisiin.Oli aikaisemmin Mazda6 ja tämä on ihan eri auto..suosittelen

    • santtu1975

      Itselläni ollut viime keväästä lähtien -08 (tämä uudempi malli) Accord tourer 2.0bens. aut., ja autolla on paljon kilometrejä jo takana (260tkm =80tkm/vuosi).
      Nyt katsastuksessa meni takana toinen yläpallonivel uusiksi. Muuten mitään vikaa ei ole ollut tuon puolen vuoden aikana mitä auto minulla on ollut. Eli voin kyllä siinä mielessä suositella.

    • ogr1

      on ollut 5 uutta accordia nykyinen vm 2009 autom.bensa ,jos vioista puhutaan,niin kyllä honda on laatu peli ,takuu aikana monella muulla merkillä paljon ennenmän ongelmia.autoalan eläkeläinen.

    • modulin

      hondassa on kalliit viat ilmenneet
      maahantuoja maksattaa asiakkailla
      tehtaan virheelliset osat
      vsa modulaattori on vieheellinen esim diesel hondassa.
      modulaattori on enlantilainen ja siinä on ilmeisesti valmistusvika.
      monet autot on korjattu osa maahantuojan laskuun osa
      asiakkaan kun ei tiedä viehevastuusta.
      odotamme maahantuojan takaisinkutsua kyseisen osan korvaamiseksi
      toyota ottaa vastuun mut honda ei.

      • tyyppinen1

        Näköjään Bocshin valmistama toi vsa-modulaattori. Onkohan kaikissa Hondissa toi Bocshin vai onko jossain japanilainen vastine?

        Tuo on selvä tyyppivika, jolloin kannattaa olla kovana ja vaatia Hondaa vastaamaan kaikista kustanuksista vaikka takuu on ohi. Ainakin englannissa Honda on korvannut vaikka takuu ohi, kun on ottaneet suoraan yhteyden Hondan maahantuojaan,

        Tämmöisissä tapauksissa pitää olla kovasti äänessä, sillä tallainen maine ei tee hyvää Hondan myynnille, jos asikas joutuu maksumieheksi selvissä tyyppivioissa.

        Tämä kuuluu selvästi virhevastuun piiriin, eikä takuun päättyminen vapauta maahaantuojaa korvausvelvollisuudesta.


    • Vastaus avaajalle

      Ei ole.

      Mondeo ja Skoda kumpikin parempia vaihtoehtoja.

    • eienäähondaa?

      Kokemuksista oppii, ja tuntuu tosiaan tuo takaisinkutsu ja vastuunkanto tuotteesta toimivan paremmin esim. Toyotalla...

    • hondamies -81

      Mulla -09 farkku dieselkoneella. Ostaessani 157000 km. mittarissa, nyt 172000. Heti oston jälkeen tekivät jonkun päivityksen ja joutuivat sen takia tekemään ylimääräisen öljynvaihdon (maahantuoja maksoi) Syksyllä käytin katsastuksessa ekaa kertaa, ei mitään huomautettavaa. DPF:n kanssa mitään ongelmia, raskas kaasujalka pitää röörit puhtaina;)
      Lämmin auto talvikäytössä. Kesärenkaina 17" matalaprofiilirenkaat ei ole parhaimmasta päästä.

    • aina jotain on

      kyllä on hondassakin vikoja ihan tarpeeksi . nytkin oli huollossa -09 diesel . ajettu 48000 km . paljon ollut takuukorjauksi kolmen vuoden aikana ja nytkin huollossa vaihdettiin takajarrupalat noilla kilsoilla . lisäksi penkinlämmitin kuskin puolella sökö . tätä ennen ollut tätä uutta mallia 2 bensaa , ja molemmissa aina jotain . huoltokin sanoi kun kyselin että eikö hondan pitänyt olla ikuinen,niin huollon vastaanottaja siihen että niin ennen,mutei anää nykyään . samoissa vikalukemissa kuulemma kuin volvo . tuon voin kyllä uskoa . ollut 4 hondaa , mutta taidan kokeilla kyllä jotain saksalaista välillä , vaikka uusi ford fusion kun saadaan markkinoille .

      • EI HONDAA

        TYLSÄ RUOTSIKOPIO JA PAPAHATAVA MERKKI LÄPI LINJAN EJ EJ EJ EJ VANHANAIKAISET TEHOTTOMAT PALJON KULUTTAVAT MOOTTORIT RUMA ULKONÄKÖ EJ EJ EJ EJ HONDAA JÄMÄHTÄNYT 90-LUVULLE EJ EJ EJE HONDAA


      • lääkkärikellokoskelt
        EI HONDAA kirjoitti:

        TYLSÄ RUOTSIKOPIO JA PAPAHATAVA MERKKI LÄPI LINJAN EJ EJ EJ EJ VANHANAIKAISET TEHOTTOMAT PALJON KULUTTAVAT MOOTTORIT RUMA ULKONÄKÖ EJ EJ EJ EJ HONDAA JÄMÄHTÄNYT 90-LUVULLE EJ EJ EJE HONDAA

        Ja lääkkeet taas ottamati . Vitu kun näitä on niin pirusti , näitä pääsairaita avohoidossa , nykyään .


      • Ex Volvomies

        Ai samoissa virhelukemissa ku volvo. Ostin aikoinaan XC70 D5 awd -06 vuoden vanhan 60000km ajetun. 95000km takuu aikana hajosi vaihdelaatikko (7000e) ilmamassamittari(1000e) eteen ja taakse vaihtoivat jokaisessa huollossa niveliä. Kuulemma kuluvia osia jotka kuuluu vaihtaa. Takuuaika loppu ja mittarissa 115000 edestä kuulu kolinaa. Vein korjaamolle( ei merkkihuolto) soittivat tutkittuaan. Eteen pitää vaihtaa kaikki nivelet ja puslat 1000e. 120000km takaa hajos nivomatic iskarit 1000e. 130000km nelivedon jakovaihteisto hajos 2300e 136000km ovet ei meinaa aueta pakkasella. Sähkövikkaa keskuslukoissa 500e. 165000km kolinaa taasen edessä ja takana puslia ja niveliä 800e. 170000 takaa hajos nivomati 1000e Volvon takuu iskareissa on vuosi. Kuluttajaasiamieheen ottamisen jälkeen wetterillä muuttui asenne yrittivät huijata köyhää. 180000km kuuleri turbon venttiili 2500e. 185000e aihteisto alkoi taasen luistaan. Heti vaihtoon ja uusi accord tourer 2.2 diesel tilalle.
        150000km takana muutama poltin menny ja takajarrupalat.


      • Ex volvomies
        EI HONDAA kirjoitti:

        TYLSÄ RUOTSIKOPIO JA PAPAHATAVA MERKKI LÄPI LINJAN EJ EJ EJ EJ VANHANAIKAISET TEHOTTOMAT PALJON KULUTTAVAT MOOTTORIT RUMA ULKONÄKÖ EJ EJ EJ EJ HONDAA JÄMÄHTÄNYT 90-LUVULLE EJ EJ EJE HONDAA

        Toi Volvohan on huippu hyvä D5 185 hp automaatilla kiihtyy 0-100 just alle 10 muilla merkeillä samantehoiset kiihtyy 2-3 sekunttia nopeammin. Volvo kuluttaa 7-9 litraa/100km muilla samankokoisilla ja tehoisilla menee 5-7litraa/100km puhumattakaan vaunun vetokyvystä.


    • kape3

      Minulla on ollut vuosimallit 1980, 1983, 1986, 2006 ja nyt 2013.
      Aiemmat olivat bensakoneilla 1,6 ja 2,0 ja 2,4 ja nyt 2,2 diesel.
      Olen siis ajanut yhteensä 25 vuotta 4.llä edellisellä Accordilla, ( välillä oli 2 kpl Opel Vectraa ), ja ei ole ollut mitään ongelmia. Normalit huoltokustannukset ja kuluvat osat on vaihdettu, ei muuta.
      Merkkikorjaamot ovat luku sinänsä ja niistä riittää kyllä juttua, mutta tässähän piti käsittääkseni puhua Accordista :). Hyvä auto on ollut ainakin tähän asti.

    • korpputuki

      Haaveilen accordista. Edellinen accord oli vm 1996 ja voi jumakekkuli kun oli hyvä auto. Nyt ajelen mazda 6:lla. 260000 mittarissa ja katsastusmies ei paljoa puhunut. Totes vaan että hyvä auto. Taitaa mennä aikaa että pääsen ajamalla tästä mazdasta eroon. Mutta niin, olis mukava kuulla mielipiteitä accordin dieselistä. Siitä vanhemmastakin.

    • Accordisti

      Joskus vain sattuu niitä maanantaiautoja.. vanhemmillani oli eka CR-V, ei oikeestaan mitään vikaa. Se karvalakkimalli. No, sit tuli seuraava.. se on ollut täysi susi koko auto. Kokoajan jostain päin rikki. Vaihteisto, laakerit kerran vuodessa, yms. yms. Mut se onkin EXE ;) (kalliimpi auto, enempi vikoja).

      No itsellänihän on '06 2.2 ctdi Accord sport tourer, kilometrejä oli 170t kun sen ostin. Eipä siinä vikaa ole ollut. En tiedä, onko edellinen omistaja mitä vaihdattanut, mutta omaani muuta isompaa ei ole tullut kuin laturi 250tkmn kohdalla. Ja oli sekin huolto perseestä, soitin merkkiliikkeeseen to-iltapäivällä, et laturinvalo palaa, ei naurata. Aikoi selvittää asiaa, soitti takaisin et löytyy tarvikelaturi (200€ halvempi kuin Hondan oma) ja pe-aamuna saapi tulla vaihdattamaan. Ihan perseestä tommonen. Mut se on niin kyl niistä huoltoliikkeen ihmisistä kiinni. Kahteen muuhun en menee enää ikinä. Toisessa paska palvelu ja toisessa ainakin viimeksi niin hidasta toimintaa, että käpyhän siellä paloi. Polttoainesuodatinta ei paikallinen yleiskorjaamo oikein saanut vaihdettua :P

      Mutta siis. Polttimoita menee ehkä vähän liikaa, varsinkin oikeelta. Philipsin polttimot poksahti heti. Lasinpesunestesäiliön jos saa irti (se pitäisi pystyä irroittamaan) voi isompikätisempi vaihtaa - siis sen oikeenpuoleisen. Vilkuttelee kylmällä ilmalla sitä moottorivaloa (vika juuri näissä ikäluokissa), mut huoltomies sanoi, ettei sille mitään voi, ajele vaan. Tosin minusta polttoainesuodattimen vaihto vähensi tätä. Jotain relevaihtoa niissä on kai tehty, muttei kai sinäänsä vaikuta. Lisävalot asennutin, lieneekö tottumuskysymys kun aikaisemmissakin ollut. Mutta ihan helvetin hyvä auto, hyvä matka-ajossa, tilava, näppärä (ja kyllä, olen myös ajanut muilla merkeillä), huollot lähinnä öljynvaihtoja (ja muuta tämmöistä kilometrien tuomaa). Ps. Katsastusmieskin sanoi, että hyvässä kunnossa on auto.

      Ei mitään epäilystä, etteikö seuraavakin auto olisi diesel Accord.

      • ei kai enää

        Ledit ja kaasupurkausvalot!


    • 2 + 8

      Jos vain nuista on pakko valita ase ohimolla, niin accord pthyi ja viho viimesimpänä Ford pthyi tai ylipäätään eurooppalainen ja vielä vähemmän ameriikkalainen.

      Jos ilman asetta ohimolla pitää valita, niin ehdottomasti japanilainen kuin japanilainen ikiliikkuja.

      Sitten merkeistä perusvarma Toyota, joissa ei eurooppalaisten tapaa ole nippuloita ja nappuloita sun muuta potaskaa kuin lentokoneessa.
      Tai saati eurooppalaista lasten turvakaukalo muotoilua ilman selkeä suoraviivaisuutta. Pjaskasta pitää tehdä monimutkainen pjaska.

    • HondaBusiness70

      Minulla Honda Accord business tourer farkku kaikilla mausteilla. Vm 2011. ajettu 137000km. Heti ensimäisenä, kun ostin auton ja lähdin ajamaan autoliikkeen pihasta pois syttyi moottorin vikavalo! Hätäännyin.. soitin myyjälle. Myyjä sanoi, että aja vaan se Helsinkiin, koska ei voi olla vakavaa! No ei se onneks nii vakavaa ollut. Vikakoodien nollaus ja joku haistelijan karstan putsaus. Jotain kokkareita oli irronnut liekkö 95E bensan käytön takia? who knows ;) sitten kuukausi ajoa...eikä mitään valittamista...kunnes kunnes alkaa kuulumaan kytkintä nostettaessa ykkösvaihteella ilkeä kirskaisu. Pari päivää menee ei kuulu mitään kunnes taas lähtiessä kirskaisee. Ilkeä on ääni. Käytin veholla ja käytiin mekaanikon kanssa koeajamassa auto. Asentaja meinas ettei lähtis syyttämään kytkintä ja painelaakeria vaan vika on kuulema jossain vaihdelaatikon ja kytkimen välisessä levyssä joka pitää vaihtaa, säätää ja kalibroida uudelleen! Hinta-arvio 10 tunnin työllä ja laitolla 1100e yhteensä! Kallis vika vasta ostetussa käytetyssä vähän ajetussa autossa. Toisaalta ymmärrän, kun auto on entinen liisari ja ostettu uutena Helsingistä ja ajettu 4 vuotta Helsingin teitä niin kytkin systeemiin on voinut kehillä jurnuttaessa tullakin jo jotain välystä! Riippuu aina kuskista miten vaihtelee niitä vaihteita ja makaako jalka kytkimen päällä jne... Mut jos Helsingistä ostat auton niin osta uusi älä käytettyä tai käytä vain julkisia kulkuneuvoja!! 4 vuotta ajettu Helsingin auto on jo vaihtokunnossa ..melkeen auto kuin auto...jotain joutuu korjailemaan kuitenkin. Osta uusi jos haluat välttyä kalliilta korjaukselta. Uusissa on pidempi takuu. Takuupapereiden mukaan joudun remontista maksamaan vielä 550e eli puolet. Ilman mitään takuuta olisin joutunut pulittamaan koko summan. Seuraavan auton jos joskus Helsingistä joudun ostamaan on uusi tai sitten haen jonku käytetyn maaseudulta mitä ei ole kehillä rääkätty. Kannattaa ottaa tää juttu tosissaan. Pitkä kokemus on osoittanut, että näin nämä autoasiat ovat!

      • ragaa

        Sitten varmaan tiedät senkin, että erillistä takuuta ei tarvita vanhassa autossa.
        6 kuukauden ( 2 kuukauden aika ilmoittaa viasta) on kuluttajasuojan mukainen "takuu" vanhan auton hankinnassa. Tämä siis teitysti vain liikkeestä ostettaessa, ei yksityiseltä.


      • HondaBusiness70
        ragaa kirjoitti:

        Sitten varmaan tiedät senkin, että erillistä takuuta ei tarvita vanhassa autossa.
        6 kuukauden ( 2 kuukauden aika ilmoittaa viasta) on kuluttajasuojan mukainen "takuu" vanhan auton hankinnassa. Tämä siis teitysti vain liikkeestä ostettaessa, ei yksityiseltä.

        Tiedossa on nämä "takuuasiat". Kirjoitettiin autoliikkeessä erillinen soppari vielä takuista käytetylle autolle. Hieman se maksoi, mutta kannatti. Loppujen lopuksi Accordin kytkin oli sökö ja saattoi johtua siitä, että on seisotettu pitkään kylmässä liisinkivarastossa ennen liikkeeseen siirtämistä. Kytkimestä kuului aina liikkeelle lähdettäessä ilkeää vinkunaa. Kytkimen hinta Veholla 2000e asennuksineen, josta myyjäliike maksoi 1100e. Vaihdon jälkeen auto on toiminut, lukuunottamatta jarruremonttia, kun oikea takajarru alkoi kahisemaan jarrusylinterin jumiuduttua. Tällä hetkellä ei ole valittamista.


    • piiiitkä-olut

      2011 accord nyt 100 000 kilsaa, bensa automaatti. 60 tonnia oon ajellu huoltokirjan mukaisilla huolloilla abaut 900 eskoo. Luotettava auto jossa talvella tarkenee mutta ei ole kuuma kuten volvossa. Valot eli nipponin xenonit on mulle pettymys. Alkuperäiset 225.50 yokohaman japanialaiset renkaat pilaavat sinäänsä hyvän auton joka on rakennettu pikitielle, jossa ei ole uria kuten suomessa. Jos uuden korimallin Accordin haluat se pitää hankkia muualtakuin suomesta. Honda on varmasti parempi, huolellisemmin rakennettu auto kuin tojo. Hondalta saat myös moottoripyörän, agregaatin, lentokoneen, perämoottorin, robotin ja mitälie..

      • hondaxenonit

        Olisiko japanilaiset xenonit heikommat? Minulla CRV:ssä ja eivät todellakaan ole paremmat mitä perinteiset halogeenit. Ajattelin laittaa lisävalot.


      • Basicaccord

        Minulla itsellä on cobran xenonin accord 2003 mallissa, tottakai jälkiasennuksena. Toimii hyvin ja 0tosi kirkkaat mutta välillä toinen ei toimi. Oli ennen xenonin asennusta sama juttu. Moottorivikavalo syttyy päälle välillä kai silleki pitäs jotai tehä:p muute ollu iha jees auto mutta herkästi ruostuu ovista ja helmoista!


    • Kali

      Itselle oli 2006 farku 2.4l active Orrin sen 130t ja jätin sen vajaa 200t mitän pahoja vikoja ei oo ainoata vaihdettiin etu-tukivarssi alamaiset helat muuten kaikki oli ok 3v käytön aikana sen jälkeen ku saman auto vaihdettu toisen accord eli bessastä dieselin 20L 2009 vm tästä oli huikkasuodettin ja se kuulu olla huollon välin tehdä regerointi

    • Anonyymi

      Accord 2.0 Tourer -08 uudempi korimalli, automaatti, nyt 315tkm mittarissa. Ei ole vielä ilmennyt vikoja, vaihdettu jarrupalat, polttimoita, akku kahdesti, etuikkunan sivulistat vaihdettu ilmaiseksi takaisinvetona. Paras auto, mitä minulla koskaan ollut.

      • Anonyymi

        Itselläni on Honda Accord vm.2012 ollut kuusi vuotta ja tyytyväimen olen ollut
        Kaksi vika on ollut 6-vuoden aikana,kuljettajan puoleisen takamaisen jarrusylinterin vaihdoin itse.Toinen vika tuli tutkan toimintaan jonka löysin kytkimessä olevasta turvasulakkeesta joka maksoi 3.5€.Autolla oli ajettu 55000km.kun ostin kolme vuotta vanhana ja nyt on 129000 km.
        Kolme Hondaa on ollut, ja mutama Japsi saksalaisten jälkeen joista tuli kokemuksia kantapään kautta.


    • Anonyymi

      Se o paras! Ota se!

      • Anonyymi

        Hondan dieselit on parhaita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe