Munille potku .. Kokemuksia

MunillePotkaisu

Kerro kokemuksia tästä kipeästä aiheesta . Voisitko vastata Onko sinua potkaistu kiveksiin ? Minkä ikäisenä tapahtui ? Tuliko murrosikää jos tapahtui ennen sitä ja minkälainen se oli ? Miten kova ja kuinka paljon isku sattui ? Jäikö isyys ?

247

20358

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seppoook

      isyys tallella ja kaipaan lisää potkuja munille..se on nii kiihottavaa varsinkin kauniilta naiselta.

      • Dahaka

        .... täh?


    • katkera -83

      Yläasteella pelasin sählyä ja olin maalivahtina viisaasti ilman munasuojaa. Palliin se pallo osui, ei ees kovasti, mutta Piru armahda, se sattui. Sitten toiseksi, joskus 4-vuotiaana istuin aittaa vasten tuetun aikuisten pyörän satulassa ja kaaduin. En muista kävikö kikkeliin tai sinne päin mutta semmonen aavistus että saatto käyä.
      Olin pari kolme vuotta sitten liukkaalla tielä pyörän kans kattomassa ilotulituksia ja lipsahin tangon päälle ku oli tarkotus kai lähtä polkemaan. Peniksin alapintaan siihen aika "juureen", kivesten väliin tuli suunnilleen Kristuksen kokoinen mustelma joka näytti pelottavamalta ku miltä tuntui ja hävis aikanaan, kai viimestään viikon päästä. Se pyöräntankojysäys ei siis Saatanan kiitos osunut kiveksiin.
      Ei oo koskaan potkaistu kiveksiin, ja potkaisijalta monottaisin polvella leuvan kahtia, vähintään.
      Isyyden menetyksistä en saane koskaan tietää sillä en ikään naine ketään enkä siis saa tietää onko minulla lapsentekospermaa tuottava pallisto. Mutta eiköhän nuo vielä toimi, vaikka sinne poimuonkaloon ei oo vielä yksikään lasti lauennut, alkanoille vaan ja omaan nyrkkiin

      • tietoOn

        Ei sperman tuoto lopu potku rikkoo vain sen kulkuputket joten mitän ei lennä.


      • Anonyymi

        Et ainakaan heti polvillasi potki. Kunnon osuma palleille, niin taju kankaalle. Joka tapauksessa kohde tipahtaa katuun. Ja varsinkin listimiskisassa, jos olet maassa, olet hävinnyt.


    • valkohehkuinen tusk

      John Steinbeckin kuvaa asiaa klassikkoromaanissaan termillä "valkohehkuinen tuska"

      Tappelu päättyy aina onnistuneeseen haarapotkuun. Tosin on väitetty että esim sumopainijat jotenkin treenais vetämään kulkuset suojaan mutta se ei kuulu snakarijengin repertuaariin.

      • 324qrwefsd

        Feudaali ajan samurait kätkivät tosiaan kivekset sellaiseen koloon pussien juuressa. Se vaippa mikä niillä estää kiveksien pullahtamisen takaisin pussiin.


      • bdjsl

        voisko joku vetää mua munille? se on kiihottavaa kauniilta naiselta:-/


    • zxcvsdfv

      Toisaalta onnistuneesta haarapotkusta voi alkaa uusi tappelu, heti kun potkittu on lakannut karjumasta ja noussut ylös maasta.

    • Vihan hedelmät

      No sillä välin ehtii ottaa neljä kilsaa etäisyyttä...

    • jormasssa

      potku munille kauniilta naiselta tekee aina gutaa..varsinki jos on pitkät jalat vielä.siinähän jo pelkästä ajatuksesta menee jalat alta..naiset kertokaa teki ajatuksianne?

      • saamaton poikamiesi

        Niinpä näinpä se on. Nääsen mikäli ruma mies potkasee perseesee, kynsii selkää, tukistaa, kuristaa, puree olkavarteen ja läimäyttää poskelle niin erektio loppuu. Jos kaunis naine tekee saman perään, muna erektoituu välittömästi.
        Ei oo siis sama kuka pieksää vaikka kipu ois vakio


      • Kysyn vaan
        saamaton poikamiesi kirjoitti:

        Niinpä näinpä se on. Nääsen mikäli ruma mies potkasee perseesee, kynsii selkää, tukistaa, kuristaa, puree olkavarteen ja läimäyttää poskelle niin erektio loppuu. Jos kaunis naine tekee saman perään, muna erektoituu välittömästi.
        Ei oo siis sama kuka pieksää vaikka kipu ois vakio

        Liittyykö tämä terveyteen?


      • sfdgsegfreg
        Kysyn vaan kirjoitti:

        Liittyykö tämä terveyteen?

        Erektio on merkki siitä että ainakin muna on terve, silla lailla liittyy terveyteen. Ja tervettä on myös se että kiihottuu vastakkaisesta sukupuolesta


    • ^^

      Itseäni ei ole muistaakseni potkaistu kiveksille, ainakaan en muista, mutta muita iskuja kyllä on tullut. Joitakin kertoja tainnut pyöräntanko yms tangot/putket/laudat iskeytyä kalleuksille, joskus tullut jalkapallosta. Saattaa jotain muutakin olla vielä. Ei kaikkea enää muista, mitä lapsuudessa tapahtunut.

      Murrosikä tuli, mutta melko heikkona. Nykyään aikuisenakin olen jossain määrin feminiininen mies (hetero). Kalleukset toimii, tuottavat tavaraa, toisaalta itselläni on selvästi jotain hormonaalisti häiriötä. Tiedä sitten mistä johtuu.

      • sdfvsdfg

        No kyllähän ite peniksen varsi kestää iskuja, etenkin kovana, vaikka paksulla kumirenksulla tai puuhelmihiuspampulalla räpsäyttelisi. Terska sitten on taas aika arka, kiveksistä puhumattakaan. Pallit ja pallea lienee miehen arimmat paikat, kaulan alapuolisista osista.
        Saattaahan olla että nykymies saa vesijohtoveen(kin) mukana kaikkia helevetin e-pillerijämiä ja muita naishormooneja jonka tähen sitten on rinnoittuneita (rouvas)miehiä (vai liekö vaan joku sitkeä Mangneettimmedia-tyylinen myytti tuokin ? )
        Mutta kai ihmissuku sitten kutenkin jotenkin rapistuu kun ennen oli miehet rautaa. Kaivo lapiolla juoksuhautoja kilometreittäin ja törskäisille upporämeille kolme metriä syvia ojia paljaalla lapiolla, tuohikontti seljässään, kaarnavirsut jaloissaan, ihan mielissään ja simona.
        Nykymies vaan sättäilee, valittaa ja hihittelee irtskareita ja sidukkaa löträten


    • lekssaz

      mua on potkinut monet tytöt munille ja nauraneet päälle..tuntuu olevan oikeaa huvia nykyään.??
      toisaalta onhan se hauskan näköstä kun kaunis nainen potkii lyhyissä hameissa miestä munille ja siellä alla vilahtaa pienet stringit jota mies näkee sit kun pitelee kiveksiää naisen jalkojen juuressa.

      • vcbxcbgf

        Jospa naiset vaan tietäs että munapotku sattuu noin yhtä paljon ku synnytys...
        Ja miltähän se pillupotku tuntus naisesta? Tai nännimonutus? No naisella on kyllä ne kaikki törkeen tärkeet pillun osaset siellä kehon sisässä, tietääkseni, siellä potkun ulottumattomissa, peeveli...Litoris varmaan se ainut herkkä kohta. Mutta tuskin naista kuitenkaan edes Täki Tsään-voimaisella haarapotkulla hetelmättömäksi sais, miehen voi saahakki


    • teppozz

      munille tuntuu kivalle kun potkitaan..oisko tääl naisia jokka tykkäis potkia kiveksille?

    • mamie

      aikanaan potkaisin itsepuolustukseksi erästä miestä,25 v sitten,hän kaatui maahan ,ulvoi kivusta ja kävi lääkärissä.ei tullut mustelmaa,kipeä taisi olla mutta hänen stondis on edelleenkin kovassa kurssissa ja lapsia on tullut ympäri suomea .tämä on totta

      • xcvsdvb

        Juuti tuon tähen naisten seurassa kannattaa pitää munasuojia


      • jarnokx

        voisiks potkia mua munille. haluisin kovasti?


      • Anonyymi
        xcvsdvb kirjoitti:

        Juuti tuon tähen naisten seurassa kannattaa pitää munasuojia

        Mies on itse vastuussa omasta teosta ja omalla tavallaan lapsellisuuttaan aiheuttamaan sen kovan iskun vyön alle. Sinne kulkusille joka on miehen herkin paikka... Mitä


      • Anonyymi
        jarnokx kirjoitti:

        voisiks potkia mua munille. haluisin kovasti?

        Mie voin


      • Anonyymi
        jarnokx kirjoitti:

        voisiks potkia mua munille. haluisin kovasti?

        öööh


    • sdfvdfvdfg

      Naisen ja miehen lyönti vaikuttavat eri tavoin. Ei oo kato ollenkaan sama ken sua pieksää vaikka kivun määrä ois sama. Jos vaikka mies raapii selkääsi kynsin niin herää vain halu lyyä turpaan, jos taas nainen tekee saman, herää muna.

    • janicaas

      jokainen nainen haluaa elämänsä aikana potkia munille ja nähdä miehen reaktion vaikka sen on telkkarissa nähnytkin mutta haluamme silti itse tehdä ja nähdä.onko täällä halukkaita miehiä jokka haluaa menettää kulkusensa.hih??

      • asdfsdffs

        No miltäs tuntuisi tissiinpotkasu?
        Tai no eihä se kivekseenpotkua vastaa-
        Epäreilua ku naisella on kaikki kipua tuntevat elimet potkujen ulottumattomissa


      • ---pete

        Kyllä se janicaas vois olla aika kokemus ;) mua on potkittu kyllä kiveksille, mut hyvin tuntuu toimivan yhä. kyllä sinunlaisen naisen haluisin tavata useamminki


      • pliis haluun kokee

        Mispäin suomee asut
        tääl ois yhet kulkuset joihin ei ooviel potkittu ja haluun kovazti kokeasen ihan itw vaikka sattuiski kuinka paljon et jos vaan haluut ja oottällä seudulla millä mä oon nii voisit joskus vetästä kunnon iskun muniileni
        asun vantaal
        olis kiva vaikka et ois tääl alueelä niin vastaisit


      • Anonyymi

        Mikä sua akka vaivaa


      • Anonyymi

        Tulkaa halukkaat naiset kikkiin jaketsu69


      • Anonyymi

        Tuu kikkiin jaketsu69 voisitko potkii munille mua


      • Anonyymi

        Tyhmä


      • Anonyymi

        Kyllä


    • janicac84

      tulee vaan pieni mustelma..voin potkia sua kiveksille jos vastaan kävelet:D ei ole epäreilua vaan reilua se että me naiset voimme potkia miehiä kiveksiin kun huvittaa.

      • cvsdvfsdfvsd

        Potki mieluummin penikseen, siinä ei ole juuri mitään vaurioituvaista eikä suora soikkeli tunne paljoa kipuakaan, se vaan kovenee entisestään naisellisen kurituksen kourissa


    • janicac84

      pakko oli palata aiheesee vielä. mieluummin potkin kiveksille koska se aiheuttaa enemmän kipua ja onhan se hauskannäköstä kun iso mies makaa maassa kiveksiää pidellen :D ja vaikka pitkät jalat omistanki nii osaan korkkareilla suunnata juuri oikeaaan osoitteeseen,eli kivespussin keskelle ni kipu tuntuu molemmissa kiveksissä. ex-mieheni selitti tämän kuinka kannattaa tehdä.ja hän sen myös useasti koki.

      • potku

        joo yllätin äijän ku se veti käteen jakatto jotain pornoo se oli pallit paljaana ilman housui monotin aika tökeesti sitämunille se teki kai kipeetä ainaki se huusi ku pini eläin tre TUIJA


      • sdvsdfvdf
        potku kirjoitti:

        joo yllätin äijän ku se veti käteen jakatto jotain pornoo se oli pallit paljaana ilman housui monotin aika tökeesti sitämunille se teki kai kipeetä ainaki se huusi ku pini eläin tre TUIJA

        Ei naiselliset naiset oo tuommosia, vain ne jossa on estrokeeniä (tai mikä se perusnaishormoni onkaan) vähemmän ku akahtavissa miehissä.
        Tiesitkö että munapotkuissa ei ole mitään humoristista. Palleissa on tarkkatunto juuri siksi että niitä ei hakattas koska ne on niin törkeen tärkeet jutut ja niien hoitaminen voi olla kallista.
        Vaikka kaikista kivuista juuri kivessärky on esimerkiksi jenkkien mielestä huvittavinta; 3-vuotias lapsi heilauttaa isäänsä pesismailalla haaroväliin ja typeryyttä kuvaava äiti on tukehtua nauruun. Voi helevetin jee, minä ainakin katon semmosta yhtä pokkana ku maalin kuivuntaa tai lehmän märehintää.
        Mietipä itelles se isänkäsi-läimäsy nänniin tai puuhelmisen hiuspompulan mösäys litorikseen niin katotaan vieläkö on virnu perseessä


      • Janne__82_

        huh.. huh.. aika tylyä!
        mut kyllähän tietty viehättäis kokeilla jonkun kivan naisen kanssa joskus.. onkohan kuinka vaarallista? huii!!:D


      • asfdsergf
        Janne__82_ kirjoitti:

        huh.. huh.. aika tylyä!
        mut kyllähän tietty viehättäis kokeilla jonkun kivan naisen kanssa joskus.. onkohan kuinka vaarallista? huii!!:D

        No munasuoja vaan päälle niin mikä ettei. Tosin siinä vois lähtä sitten muna kasvamaan niin että se suoja lopulta kuitenkin halkeais. Mutta silloin ois jo kulli niin iso ja kivekset vetäytyny sen verran pieniksi että kaikki potkut sattus tunnottomaksi kiihottuneeseen penikseen ja paisuttais sitä entisestään


      • Mikael--www
        potku kirjoitti:

        joo yllätin äijän ku se veti käteen jakatto jotain pornoo se oli pallit paljaana ilman housui monotin aika tökeesti sitämunille se teki kai kipeetä ainaki se huusi ku pini eläin tre TUIJA

        Ei kait se nyt nii paha oo, jos mies kattoo prnoo välillä..?


      • Anonyymi

        Joka toinen mies on kokenut sen kovan potkun pippeliinsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka toinen mies on kokenut sen kovan potkun pippeliinsä.

        Naisten rintoihin on ehdot.....Ja mies on siinä tekijänä itse vastuussa omasta teosta. Ei naisen tehtävä ole olla nyrkin ja hellan välillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naisten rintoihin on ehdot.....Ja mies on siinä tekijänä itse vastuussa omasta teosta. Ei naisen tehtävä ole olla nyrkin ja hellan välillä.

        Tasa arvon nimissä nainenkin voi lyödä miestä. Avokämmenellä lyönti kiveksille. Naisten käyttämä väkivalta ei ole puheessa tabu, nyky aikana


      • Anonyymi
        Janne__82_ kirjoitti:

        huh.. huh.. aika tylyä!
        mut kyllähän tietty viehättäis kokeilla jonkun kivan naisen kanssa joskus.. onkohan kuinka vaarallista? huii!!:D

        Siihen voikuolla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tasa arvon nimissä nainenkin voi lyödä miestä. Avokämmenellä lyönti kiveksille. Naisten käyttämä väkivalta ei ole puheessa tabu, nyky aikana

        nyky arvon nimessä kun nainen potkasee kiveksille tai antaa läväriä poskelle nii se on kii siistiä mutta sitten ku mies läppäsee naista nii lähtee vitunmoinen show ja saat vitun huonon maineen. vitun siistiä tasa-arvoa


    • serertgherht

      No mikä on arin alue naisessa? Miltä tuntuisi itsestäsi (mikäli nainen olet) oikeen "isän kädestä" tuleva avoläimäys suoraan paljaaseen rintaan tai oikea koukku alavatsaan, ja menkkojen aikana tietysti? Varmaan tosi hauskalta

    • sdvsdfv

      Jos mua joku potkasee kiveksiin niin siltä potkasen alaleuan halki

      • kihgfree

        olen joskus potkinu ori hevosta palleihin haluisin potkia miehiäkin palliin MIIA


      • asdvsdb
        kihgfree kirjoitti:

        olen joskus potkinu ori hevosta palleihin haluisin potkia miehiäkin palliin MIIA

        Oliko se elävä? Jos oli niin et voi olla enää elossa. Tai ainakaan ihan kunnossa. Hepan takapotku on kuulemma jotain kolme kertaa nopeempi ku lehmällä eikä lehmänkään potkua ehi välttämättä väistää


      • DYRDEHY
        asdvsdb kirjoitti:

        Oliko se elävä? Jos oli niin et voi olla enää elossa. Tai ainakaan ihan kunnossa. Hepan takapotku on kuulemma jotain kolme kertaa nopeempi ku lehmällä eikä lehmänkään potkua ehi välttämättä väistää

        oriilla oli kärryt perässä potkin kärryiltä takaapäin on kyll mahtavaa kattoo ku iso ori kävelee ja isot pallit heiluu jalkovälissä MIIA


      • hvjvmjvkj
        DYRDEHY kirjoitti:

        oriilla oli kärryt perässä potkin kärryiltä takaapäin on kyll mahtavaa kattoo ku iso ori kävelee ja isot pallit heiluu jalkovälissä MIIA

        Jätähän se eläimiinsekaantuminen


      • makkce
        DYRDEHY kirjoitti:

        oriilla oli kärryt perässä potkin kärryiltä takaapäin on kyll mahtavaa kattoo ku iso ori kävelee ja isot pallit heiluu jalkovälissä MIIA

        kerro miia lisää kun potkit niitä palleja.. mitä ori teki sitte..ulisi vai kuinka? missä asut jos näkis.potki muaki kiveksille?


      • qergwegr
        DYRDEHY kirjoitti:

        oriilla oli kärryt perässä potkin kärryiltä takaapäin on kyll mahtavaa kattoo ku iso ori kävelee ja isot pallit heiluu jalkovälissä MIIA

        sitten varmaan kyykistyis kankku pystyssä ja housut nilkoissa hepan alla ja otit sisääsi uljaan orhen kiiltävän meisselin


      • Jätkä makuusi
        DYRDEHY kirjoitti:

        oriilla oli kärryt perässä potkin kärryiltä takaapäin on kyll mahtavaa kattoo ku iso ori kävelee ja isot pallit heiluu jalkovälissä MIIA

        Tuo on oikein, kenenkään muna ei ole niin herkkä etteikö siihen saa potkia. Omani antaisin sulle potku leluksi heti. Kokeile joskus laita ori kiinni niin ettei pysty rimpuilemaan ja pese sen penis etikalla johon on sekoitettu vähän chiliä tulee laukeamaan täydellä teholla ja laita vielä joku jolla voit puristaa sen palleista vaikka ruuvipuristimella sopivasti.


      • Anonyymi

        Toi on miehen puhetta


      • Anonyymi
        kihgfree kirjoitti:

        olen joskus potkinu ori hevosta palleihin haluisin potkia miehiäkin palliin MIIA

        Tuu kikkiin jaketsu69 niin pääset potkii munille


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuu kikkiin jaketsu69 niin pääset potkii munille

        kiimane pikkupoika


    • sannni16

      potkasin eile yht jätkää munille ja se tippu kivasti..hih..aloin kattoo löytyyks netist mitää tääl? jossai oli jotai munillepotku videoita oikee..hauskannäköstä. tollasta jätkää ku vois potkii nii paljo ku ite jaksais.hihi.ei varmaa pallit kestäis yhtää.tulis isättömäks..se ois noloo jätkälle.mä ainaki naurasi sille..:DDD

      • asdcasdf

        Jätkät varmaan naurais sulle jos pilluusi tungettas särkynyt kaljapullo. Se on ihan yhtä hauskaa ku munapotkut


      • asdfsgfr

        Taijat sannni16 olla yks ja sama tyyppi täälä useilla nimimerkeillä, haaveilemassa vaan.


      • asdsdfbvd

        Sun täytyy olla JENKKI. Kutkaan muut ku Jenkit ei osaa nauraa kiveskivistykselle. Mutta eihän se kumma ku sielä lapsiin tunketaan 26 rokotetta niin kehitys on vähän sen mukaista sitten.....


      • gghjkjh

        Jjjhhhh


      • Kyllä tänne päin saa potkuja jakaa ja nauraa


      • Anonyymi

        Tuu kikkiin jaketsu69


    • minnak24w

      tääl kaikki runkkarit kirjottelee et munille sattuu ku potkii.nii varmaa sattuuki ja teitä kaikkia pitäs potkiakkin. iteki joskus alkukesäst latasin yht kasseille ku tuli lääppii ku oli vaatteet vähissä. mut tippu samantien kyl ku monotin munille:DD

      • Janne-

        Hyvä Minna!.. Toivottavasti sait kunnon osuman!?


    • kipua 33

      Mä olin kaverilla niitä oli 6 ne kävi päälle mut kaadettiin maahan kaksi piti käsistä toiset kaksi jaloistal ne kaksi jotka ei tehny mitään toinen repi multa housut pois olin kalsareissa siten ne kaksi rupes potkimaan pisitä jatku 15 minuuttia sittpien ne re
      Repi vielä kalsarit pois olin alasti sitten ne rupes vielä paljailla munille potkiin se tuntu hirveeltä sitten ne räriisuut ihan
      kokonaan ja potki vielä 30 minuuttia sitten ne rupes na.uraan sitten mä makasin vielä

      • 68887

        HIRVEETÄ!


    • erakko

      Tuliko lapsia?

      • kipuu333

        En oo yrittänyt mutta kerron tarkemmi in sit ne jätti mut makaan ja menu kattoon elokuvaa viereiseen huoneese jotkaen mä puin äkkija lähin kattoon niide kaa elokuvaaj. Ne jotka hakkas oli just sitä sorttii joka hakk.aa toisten poikien munat tohjoks


      • Kipuu333
        kipuu333 kirjoitti:

        En oo yrittänyt mutta kerron tarkemmi in sit ne jätti mut makaan ja menu kattoon elokuvaa viereiseen huoneese jotkaen mä puin äkkija lähin kattoon niide kaa elokuvaaj. Ne jotka hakkas oli just sitä sorttii joka hakk.aa toisten poikien munat tohjoks

        Kerron taas niste munan tohjoksh akkaa kerran ne pakhänotti mut oleudane keinu laudan ala päässä sit kaksi niistä paino ylä päätä ja se lauta iski täysii mun muniin


    • asdcasdasd

      Ei oo, eikä potkasta. Nimittäin se joka niin tekee, saa etsiskellä hampaitaan tunnin. Ja mikäli minä löyvän na kaikki eka niin myyn ne omistajalleen 15 euron kappalehintaan. Vastaan voin tulla toki sen verran, että annan puolitoista promillea alennusta siitä Erikeeper-purkista, jonka sisältämällä liimalla hän saa koettaa laittaa purimensa takaisin.
      Sählypallon iskusta mulla on kokemusta kun yläasteella olin maalivahtina ja sitten lennähti. Jeesukse ristukse iankaikkinen hoosianna kun se sattui.
      Ai niin, hyväksyn potkun sillä eholla että potkasija o naine, joka potkasee tarkasti ja himokkaasti erektoituneeseen penikseeni

    • janne--97

      mua potkastii munille eile yksis bileis ja ny googlasin et mikä on ku palleihin sattuu..ja löysin tälläsen keskustelun..eli te tytöt potkitte huvikseen munille..huhhuh teitä. tääki muija potkas iha vaa näyttääkseen kaverillee et uskaltaa potkia jotai..silläki piti olla jokkut rotantappokengät viel jalas..arvaa nauroko ne ku tipuin maahan.toiseen palliin muute sattuu edelleen :(

    • britni97

      perjantaina olin bileissä ni vedin yhtä jätkää kasseille aika kovasti ku se alkoo ulvoo..näytti kyl nii hauskalle..hih.teen kyl uudestaanki joskus.ei siit vahinkoo tullu kun spremaa viel tulee..ekaa kertaa potkasin. :DD miks se muka sattuu nii paljo.en usko kyl siihe..hihii..

      • puristelija

        Oli aamu kello noin kahdeksan oon lährös töihin mieheni kai luuli että oon lähteny nyt tulinki takaisin no siinä äijä seisoi netin eessä ja veti käteen kysyin etkö saa multa tarpeeksi rupes vituttaa otin sen pallit käteen hyväilin mut sit aloin pusertaa ja vääntää ne alkoi tulla siniseksi äijä oli polvillaan potku palleihin teki varmaan makeeta läksin töihin eipä runkkaa enää t eija


      • Anonyymi

        Muaki saa tulla tytöt potkii munille kik nimimerkki jaketsu69


      • Anonyymi

        Haluaisin tappaa noin vammaiset naiset


      • Anonyymi
        puristelija kirjoitti:

        Oli aamu kello noin kahdeksan oon lährös töihin mieheni kai luuli että oon lähteny nyt tulinki takaisin no siinä äijä seisoi netin eessä ja veti käteen kysyin etkö saa multa tarpeeksi rupes vituttaa otin sen pallit käteen hyväilin mut sit aloin pusertaa ja vääntää ne alkoi tulla siniseksi äijä oli polvillaan potku palleihin teki varmaan makeeta läksin töihin eipä runkkaa enää t eija

        Haluaisin tappaa sut


    • käyttäkää niitä

      Varmaankin masokisteille löytyy joku oma palsta. Tämä palstahan koskee vain terveyttä. Sairaille ja psykiatrisille tapauksille, samoinkuin vajaaälyisille on omat osastonsa. Jotkut jopa suljettuja sellaisia.

      • -.-

        Vitun toopet!! Ei poikiikaa saa satuttaa!!!!!


    • jätkä98

      viime viikolla koulun pukuhuoneessa liikka tunnin jälkee oltii just hävitty peli ja heti ku toisen joukkueen jätkät oli lähteny nii loput kävi päälle. muutama piti kiinni seinää vaste ja yks löi 3 kertaa munille. tipuin sit maaha ja ne otti multa paidan pois (ei ollu ku bokserit jalas) ja alko hakkaa ja potkii täysiä munille varmaa 10 minuuttia. siis jatkuvasti iskua toisen jälkee kasseille. pikkase hiki virtas. sit ne leikkas mun kainalokarvat ja sano et mus ei oo enää yhtää miestä ja alko uudestaa hakkaan mun palleja. eihän siinä jaksanu enää panna vastaa, makasin vaa siinä ja otin iskuja vastaan ja kuolasin. sit yks polvistu mun viereen, löi 20 kertaa putkeen mun kasseja samalla ku muut yllytti ja nauro ja sit puristi vitun lujaa. multa kuulemma meni taju ja mun suusta tuli vaahtoa, heräsin ehkä vartin päästä pukuhuoneessa ku muut oli lähteny. palleja jomotti nii etten päässy vielä hetkeen ylös, sit vaa laitoin vaatteet päälle ja lähin kotii. pikkasen nolotti seuraavana päivänä. varmaa meni isyys ja miehekkyys samalla.

      • Anonyymi

        Ite tos kohtaa jotenkin ei vittu kiinnostais yhtään mikään muu ku et saisin vaa koston ottasin seuraavana koulupäivänä puukon ja kaikki mua hakanneet tai siinä huoneessa olleet yrittäisin tappaa parhaani mukaan tappaisin itsenikin sen jälkeen


    • 342rwefsdtegfdv

      Toi isyyden menetys on vain myytti. kivekset kestää vaikka niihin astuisi maiharella. Kiveksiä suojaa aikamoinen sitkeä muuri. Jos haluaa menettää isyyden kiveksiin kohdistuneella iskulla niin jonkun täytyy vetää niin kovaa alumiini pesarilla kuin lähtee. Yksi juttu mikä voi käydä on kiveskiertymä ja se EI OLE LEIKIN ASIA!! Jos kivespyörähtää johtimen ympärille tai joitan niin se kives menetetään kuudessa tunnissa. Se alkaa helvetillisellä kives kivulla ja säteilee lantioon asti. Ainoa vaihtoehto on leikkaus niin nopeasti kuin mahdollista. Jos vastaan otto virkailija ei ota tosissaan ja menetätä kiveksen tai kivekset niin voit ainakin haastaa terveyskeskuksen oikeuteen ja saada massiiviset korvaukset.

      Mulla on kaksi tarinaa jotka tapahtui mulle nuorena:

      1. Vedin alamäessä vahingossa etujarrun pohjaan ja lensin tangolle. Kivespussista jäi nahka tangon ja minun väliin ja siitä lähti pinta ihoa peukalon verran. Myös vasen kives jäi hetkellisesti tangon ja minun väliin joka pullahti ikään kuin joku olisi rasvaisilla käsillä ottanut pinsetti otteen ja puristanut. Olin kaksi viikkoa "kuumessa" heheh.

      2. Kaikilla on varmaan jonkin sortin kiveskipu tuttua mutta voin kokemuksesta kertoa että kaikkein kivulian munille potku on takaapäin niin että pottuvarvas vain osuu toiseen kivekseen kovaa ja nopeasti. Kipu on niin suuri että se iskee 5 sekunnin viiveellä ja alkaa vihlomisella joka pahenee ja pahenee samalla kun mietit kuinka kovaksi se kipu oikeasti käy. Olin 15 minuuttia maassa ja keskityin vain hengittämiseen. Kaveri aikoinaan teki noin mulle vahingossa mutta hän nauroi mulle sen koko 15 minuuttia eikä pyytänyt anteeksi tai mitään. Kun toivoin jotenkin vetäsin kirkuvan alakoukun palleaan ja haistatin vitut.

    • kutosluokal

      mut kerran pakotettii istumaan liukumäen alapäähän nii et kaks jätkää piti kiinni ja kolmas laski päälleja potkas täysiä munille. oli kesä ja mul ei ollu ku shortsit jalassa. sit aloin kierii maassa ja ne teki sen uudestaa. sit ne haki pesäpallomailan varastosta ja kaks piti taas kiinni ja yks löi sillä suoraan munille ja musta tuntu et kuolen. sit ne otti kiinni mun palleista ja puristi varmaa 5 minuuttia ja sit ne löi virelä kerran sillä mailalla. en voinu enää liikkua yhtää. sit ne raahas mut liukumäen yläpäähän ja laitto mut laskee alas nii et tulin munat eellä alas ja siellä oli yhen jalka vastassa. olin varma et mun pallit oli aivan paskana. sit ne piti mua käsistä kiinni, nosti mun jalat ylös ja potki vitun monta kertaa. sit ne otti kuvan siitä ku puristi mun palleja ja jätti mut sitten sinne makaamaan. pallit oli loppupäivän kipeenä ja sen jälkee pikkunenki isku on tuntunu hirbeeltä.

      • 342rwefsdtegfdv

        Mulle teki lentokone hätälaskun 3 kilometristä suoraan kasseille kun otin aurinkoa viime kesänä. Huomasin tuskissani että taivaalta satoi muutama laskuvarjo mies. Valitettavasti kaikki heistä oli sadisteja joten he laittoivat kiristys siteen kivespussini ympärille niin että kivekset olivat tiukasti pussin pohjalla ja pitivät raajoistani kiinni ja hakkasivat vasaroilla kiveksiäni neljä tuntia putkeen. Sen jälkeen he laittoivat minulle pienen pussin penikseni päällä joka oli sopiva miniatyyri koossa mutta sitten he laittoivat minut katsomaan sellaista aikuisviihdettä että rupesi ottamaan eteen vaikka kivekset olivat turvonneet ananaksen kokoisiksi. Valitettavasti se huppu minkä he laittoivat penikselleni oli 10 senttiä liian pieni erektiossa joten penikseni räjähti.


      • isatiml
        342rwefsdtegfdv kirjoitti:

        Mulle teki lentokone hätälaskun 3 kilometristä suoraan kasseille kun otin aurinkoa viime kesänä. Huomasin tuskissani että taivaalta satoi muutama laskuvarjo mies. Valitettavasti kaikki heistä oli sadisteja joten he laittoivat kiristys siteen kivespussini ympärille niin että kivekset olivat tiukasti pussin pohjalla ja pitivät raajoistani kiinni ja hakkasivat vasaroilla kiveksiäni neljä tuntia putkeen. Sen jälkeen he laittoivat minulle pienen pussin penikseni päällä joka oli sopiva miniatyyri koossa mutta sitten he laittoivat minut katsomaan sellaista aikuisviihdettä että rupesi ottamaan eteen vaikka kivekset olivat turvonneet ananaksen kokoisiksi. Valitettavasti se huppu minkä he laittoivat penikselleni oli 10 senttiä liian pieni erektiossa joten penikseni räjähti.

        Olin töihin lähössä ja ukko on


      • Kaikka
        isatiml kirjoitti:

        Olin töihin lähössä ja ukko on

        Jos mies itse haluaa potkuja munille niin täältä kyllä läsähtelee terveisin Kaija


      • ballbustboy
        Kaikka kirjoitti:

        Jos mies itse haluaa potkuja munille niin täältä kyllä läsähtelee terveisin Kaija

        Tuu läsäyttelee mun munia!! Saat potkii niin paljon ku mieles tekee! Pane sähköpostii jos kiinostaa [email protected]

        myös muut, esim britni97, yms. Tytöt/naiset voi laittaa jos pallien kidutus kiinostaa!


      • Anonyymi

        Olisin yrittäny tappaa nuo henkilöt seurauksist viis


    • jcjdl

      Se on nii kiihottavaa jos kaunis nainen potkasee kalleuksille. Sen vois tehä useemman kerran...

      • Hoo1

        Yks nainen potkaisi minua Hai- saappailla munille. Kyllä se tuntui aika kipeältä, mutta se tuntui myös hyvältä. Mutta hän jatkoi potkimista, ja sitten tuli saapasta ympäri kehoa. Ilmeisesti jotkut naiset nauttivat potkimisesta, vai mitä mieltä olette naiset , kommentoikaa...


    • ann4

      Naisena voin sanoa,että minä potkin munille. Tämä on meidän itsepuolustuskeino,ei tästä varsinaisesti nautita, mutta ehkä tämä on paras tapa. Meiilä on usein kovakärkiset kengät jalassa.

      • pete---

    • no kyllä sattu vitusti ja kusin verta viikon ku yks eukko polvel paukautti munille ni ai saatana en voi kuvitella kipua joka niin kova ois...

      • minttu3

        Eilen potkin yhtä heppua munille. Minulla oli jalassa hai-saappaat. Varmaan tuntui, kun annoin sille kunnolla saapasta. Sinne kiveksille se potku meni. Olen potkinut näillä saappailla ennenkin.


      • saa potkia

    • jjoonas81

      pari vuotta sitten yks nainen potki mua paljaille munille, ku haluttiin vaa kokeilla toi.
      Oli kyl hauskaaki, eikä oo kauduttanut. Vaikkaki tietty sit sattu aikalailla ja pallit oli kipeenä viikon verran.

    • sattuu

      tossa tuli lauantai iltana baarissa kova potku munille joltain jätkältä. tuli mustelma säkkeihi ja pieni veren purkauma penan vartee muttta nyt on keski viikko ja tuo mustelma vain laajenee ja tällä hetkellä suurin osa säkkien pinta alasta on ihan violettina ja tämä on nyt ihan totta. hakeudun varmaan lääkärille huomenna enen kun olen koko jätkä sininen.

      • Tia99

        Oon kans potkinu hai-saappailla poikia palleile, se on hauskaa! >;D oon vapaaehtonen potkii, mut toivottavasti teillä vapaaehtosilla ei oo haaveita tulla isäksi, meinaa mun potkujen jälkee teidän munat saattaa olla melko muussina :DD ja jos ne ei muuten hajoo nii lopuks otan teidän kivekset käteeni ja puristan nii kovaa että ne murskaantuu xDD


      • potkiss
        Tia99 kirjoitti:

        Oon kans potkinu hai-saappailla poikia palleile, se on hauskaa! >;D oon vapaaehtonen potkii, mut toivottavasti teillä vapaaehtosilla ei oo haaveita tulla isäksi, meinaa mun potkujen jälkee teidän munat saattaa olla melko muussina :DD ja jos ne ei muuten hajoo nii lopuks otan teidän kivekset käteeni ja puristan nii kovaa että ne murskaantuu xDD

        Tiia

        Laita viestiä osoitteeseen [email protected] jos ehdit joskus potkiin.


      • Repe---
        Tia99 kirjoitti:

        Oon kans potkinu hai-saappailla poikia palleile, se on hauskaa! >;D oon vapaaehtonen potkii, mut toivottavasti teillä vapaaehtosilla ei oo haaveita tulla isäksi, meinaa mun potkujen jälkee teidän munat saattaa olla melko muussina :DD ja jos ne ei muuten hajoo nii lopuks otan teidän kivekset käteeni ja puristan nii kovaa että ne murskaantuu xDD

        Moi, laitahan maili osottees, niin jutellaan eka ;)


      • potkiaa
        Tia99 kirjoitti:

        Oon kans potkinu hai-saappailla poikia palleile, se on hauskaa! >;D oon vapaaehtonen potkii, mut toivottavasti teillä vapaaehtosilla ei oo haaveita tulla isäksi, meinaa mun potkujen jälkee teidän munat saattaa olla melko muussina :DD ja jos ne ei muuten hajoo nii lopuks otan teidän kivekset käteeni ja puristan nii kovaa että ne murskaantuu xDD

        tia99 asutko missä ois kiva nähdä jos kerta oikeesti potkit kivekset ihan muussiksi voit sitoa mut käsista kattoon ja potkia niin paljon ku haluat ;)


      • Hijk
        Tia99 kirjoitti:

        Oon kans potkinu hai-saappailla poikia palleile, se on hauskaa! >;D oon vapaaehtonen potkii, mut toivottavasti teillä vapaaehtosilla ei oo haaveita tulla isäksi, meinaa mun potkujen jälkee teidän munat saattaa olla melko muussina :DD ja jos ne ei muuten hajoo nii lopuks otan teidän kivekset käteeni ja puristan nii kovaa että ne murskaantuu xDD

        Tia99, tekiskö mieli päästä potkimaan mua kunnolla kasseille?


      • Anonyymi
        Tia99 kirjoitti:

        Oon kans potkinu hai-saappailla poikia palleile, se on hauskaa! >;D oon vapaaehtonen potkii, mut toivottavasti teillä vapaaehtosilla ei oo haaveita tulla isäksi, meinaa mun potkujen jälkee teidän munat saattaa olla melko muussina :DD ja jos ne ei muuten hajoo nii lopuks otan teidän kivekset käteeni ja puristan nii kovaa että ne murskaantuu xDD

        Tia99 Tuu kikkiin jaketsu69


    • xto04 macu

      HUOM!

      älä härnääääääää... tyttö jola on pesismailla kädesä. on kylä ite testannnnuuuuuu...

      löi täysiiiiiii... munille

    • Miks härnäsit

      Hahahahah miks härnäsit jos kerran härnäsit nii ansaitsit ton pallien kipus
      Kainu kaikki pojat tietää et älä härnää tyttöjä missään tilanteessa
      Tiedoksi olen poika ja tiedän miltä munille saaminen tuntuu!

    • monottaaa

      Voisiko joku vastata mitä monottaminen tarkoittaa
      Esim kuulin (et joku oli monottanu polvella miehen munille )
      Mitä toi tarkottaa???????????
      Pliis vastatkaa

      • mii1

        Minun mielestä `monottaminen `on sitä ,että potkaistaan kengällä. Tia99 sanoi hyvin, että hai-saapasta tulee tarvittaessa. Itse olen potkinut myös ´hailla`, ja kaikilla kovakärkisillä kengillä.


      • Repe---
        mii1 kirjoitti:

        Minun mielestä `monottaminen `on sitä ,että potkaistaan kengällä. Tia99 sanoi hyvin, että hai-saapasta tulee tarvittaessa. Itse olen potkinut myös ´hailla`, ja kaikilla kovakärkisillä kengillä.

        Moi mii1! laitahan maili osottees, niin...


    • mii1

      Potkin tässä taas `hailla`. Munille tuli minulta aika kova potku. Hän kaatui maahan , ja sitten minä potkin sitä saappaillani. Hai-saappaat on hyvät.

      • Aadahannna

        Potkasin kikuliin mutta osuin kiveksiin ,voi että poikakaveri itki


    • hehehheh

      mä potkasin humalaista poikaystävää vihaisena munille. en ole ylpeä itsestäni. kadun sitä, mutta onneksi vielä onnellisesti kihloissa::)

    • mii11

      Tässä on taas mii1. Koska kommentoinini on pidetty., niin kiitos siitä !
      !Ostin pari viikkoa sitten uudet punaiset Hai-saappaat.
      Pidän niitä sisälläkin iaiassa , Uudenvuoden aattona potkin niillä,
      t

      • potkiaa

        asutko missä minua saat potkia niin paljon kun halut jos nähtäisin joskus ;)


    • Repe---

      Tuollaisen naiskaverin kun löytäis jostain, joka haluais potkia munille... Tuntuvat mun ystävät olevan joko arkoja tai luulevat niiden olevan helposti särkyviä. Mulle saa laittaa viestiä, jos haluaisitte tytöt potkia niitä... [email protected]

    • Tii4

      Laitoin jalkaan Hai- saappaat, kun tiesin, että täytyy potkia. Sitten minä saappaillani potkin jalkoväliin, ja kun hän kaatui, aloin polkemaan hänen munia.
      Sinne hänen sukuelimensä jäivät minun saappaani alle.

    • iskukovaan

      Kun mies ei ymmärrä tai 'tiedä' ettei melaa ole lupa ängetä paikalla olijaan. POTKU MUNILLE on ainut keino kertoa nyt lopetat.
      Ei tavitse käytää jalkaa kyynärpää tai käden sivu sopii myös jopa joku astalo ei liian paksu tai pitkä että saa voimaa lyöntiin.

    • Vaippankäyttäjä

      MUA ON KOULUSSA POTKITTU MUNILLE,MUTTA ONNEKSI OLIN LAITTANUT PAPERIA PALJON HOUSUUN EIKÄ TUNTUNUT YHTÄÄN. Haluatteko satuttaa itteenne? Hypätkää maalin tolppaa päin munat edellä. Oon tehny ite paperia housuussa maaliin tolppaa päin hypyn eikä tuntunut yhtään. JOS LÄHDETTE KOLUUN TAI ULOS NIIN LAITTAKAA PAPERIA PALJON HOUSUUN, VARSINKIN ETEEN JA ALAS, NIIN ON HYVÄT MUNARIT. VOITTE SITEN MENNÄ PYYTÄÄ MUNILLE POTKUJA JA LYÖNTEJÄ.

    • mii4

      Minä taas potkin Hai-saappaillani. Minulta tuli kovia potkuja. On ne vaan hyvät kumpparit. Saa toisen jalan tukevasti maahan , kun toinen jalka potkaisee.
      Ne on kovat kärjestä , ja saappaitten kannoilla on hyvä polkea.

      • 5632

        Mii4 Tuu polveen munkin kulkusia


    • mii4

      Tuossa eilen istuttiin iltaa kaverin kanssa, ja ajateltiin, että lähdetään ulos.
      Mitkä kengät laitetaan jalkaan ? Puhuttiin, että Hait on parhaat. Minä laitoin ne jalkaan, ja kaveri kävi omat myös hakemassa jalkoihinsa.
      Sitten tuli tilanteita, että saimme potkia munille , kyllä se potkiminen saappailla sinne
      jalkoväliin on aina mukavaa.

      • Killutimet

        Kosteikkojen?:-) asuuko missä? ite olen Pohjois Pohjanmaalta ja haluaisin saada vähä puristelua ja muuta kivaa paleileni


      • Killutimet

        Kostuitko?????????


      • Taonyin

        Mikäli joku potkasee meikäläistä munille, tulee tämä henkilö saamaan sen verran kunnolla turpaan, että tietää potkasseensa. Oli sitten mies tai nainen. Osa naisista ei taida kommenttien suhteen oikeasti ymmärrä, että isku kiveksille on pahinta kipua mitä mies voi kokea ilman, että tyyliin leikataan raajaa irti puuduttamatta tms. Siinä ei ole ikinä mitään nauramista. Vain itsepuolustustilanteessa se on oikeutettua ja siinäkin äärimmäinen keino. Pelkkä pieni lääppiminen tai muu vastaava ei oikeuta siihen. Erittäin kovasta iskusta kokemusta on, kun kaveri potkaisi vanhingossa kerran thai boxingissa, mutta muutenkin pyöräntangolle on tullut kaaduttua sun muuta aikoinaan. Se tuntuu suurin piirtein tältä:

        Kipu on erilainen verrattuna mihinkään muuhun kipuun. Se alkaa yhtä nopeasti kuin polttaisit sormesi ja se on säteilevä ja voimistuva, aivan kuin koko keho olisi tulessa ja samaan aikaan pisteltäisiin joka puolelle neuloilla. Ehkä jotenkin hieman samaa on siinä, jos kyynärpäässä olevaan kuivasuoneen saa kunnolla osuman. Tämän lisäksi se lamaannutta kokonaan vieden toimintakyvyn täysin ja alkaa usein voida pahoin. Oikeastaan sitä voisi luonnehtia enemmän olotilaksi - shokiksi. Shokin aikana ei voi tehdä muuta kuin odottaa laantumista, usein sikiöasennossa voihkien. Kun shokkitila laantuu, sen jälkeen vasta palleissa voi tuntua ns. normaalia kipua, riippuen myös toki iskun kovuudesta. Pienissä iskuissa shokkitila laantuu melko nopesti ja normaali elämää jatkuu heti, mutta kovista shokkitila jatkuu helposti puolikin tuntia, pallit ovat kipeät pitkään ja sairaalareissu on vähintäänkin suositeltavaa.


    • Potkaistu

      Joo potkastu on. Eka oli noin 10-vuotiaana ja vaikka kipu tuntu koko alavatsassa, niin pystyin jatkamaan tappelua joten kuten. Kipu kiveksistä hävisi muutaman minuutin jälkeen ja unohdin nopeasti koko jutun. Toisen kerran sain potkun munille 16-vuotiaana. Tuon kerran muistan koko loppuelämän. Kivekset oli kai kehittyneet täysin ja silloin ne on ilmeisesti paljon kipuherkemmät. Potku tiputti mut heti maahan ja jäin piteleen muniani sikiöasentoon muutamaksi minuutiksi. Kivekset kaiken päälle turposi kivusta ja pari seuraavaa päivää oli tosi tuskainen olo vaikka popsin särkylääkkeitä aikas tavalla. Lapsia ei oo tullu ainakaan vielä.

      • Tsio

        Mitä tos toises potkut tapahtu? :O


      • potkaistu

        Toiseen potkuun liittyy niin paljon traumaattista ja kipeää juttua ja myös henkilökohtaista juttua että en viitsi siitä taustaa kertoa. Täysillä potku kuitenkin tuli. Pahinta tässä on se, että isyys on saattanut potkusta kärsiä. Lasta on yritetty jo yli vuosi ilman tulosta. Tyttöystävä painostaa, että mun pitää jo mennä antaan spermanäyte johonkin lapsettomuusasemalle, koska kiveksiin on niin kovaa potkaistu.


    • Kivuliaskokemus

      Tästä tapauksesta on kaksi vuotta aikaa.

      Mua on kans potkastu kun olin 22. Olin baarissa ja
      lähin sieltä yhtä aikaa semmosen n. 40v naisen kanssa. Ei siis lähdetty yhdessä, vain sattumalta samaan aikaan. Nainen oli hyvin vetävän näköinen ja hän käveli minun edellä. Tuli semmoinen sopiva varjopaikka niin minkä tämmönen kiimainen puutteessa oleva teini muutaman kaljan jälkeen itselleen voi. Otin hänet kiinni ja puristin häntä takapuolesta. Hän kääntyi ja samalla otin molemmin käsin kiinni hänen rinnoistaan. Sitten se tapahtui. Hän otti käsillä kiinni olkapäistäni ja upotti polvensa todella lujaa kiveksilleni. Mulla oli jalassa semmoset hyvin ohuet kesäshortsit ja potku osu erittäin hyvin. Samalla hetkellä kun potku osui, käteni irtosi hänen rinnoistaan ja silmissäni pimeni. Tipuin välittömästi polvilleni ja siitä sikiö asentoon. Korvissani soi ja yritin huutaa kivusta, mutta en onnistunut. Yritin epätoivoisesti haukkoa happea, mutta henkeni tuntui salpaantuneen. Oli hyvin, hyvin lähellä etten pyörtynyt. Itkin. Kipu oli jotain aivan uskomatonta eikä puhettakaan että oisin voinut n. 15minuutiin tehdä yhtään mitään. Sen jälkeen väännädyin kotiin, joka askel oli tuskallinen. Seuraavana aamuna kivekset oli turvonneet ja aivan hehkuvan punaiset. En kehdannut mennä lääkäriin. Jotain ilmeisesti vaurioitui koska tapauksen jälkeen minulla on ollut erektio häiriöitä paljon, vehkeen saaminen seisoon ja puhumattakaan laukeamisesta on edelleen vaikeata. Sperma (jos sitä tulee, välillä ammun "tyhjää") ei enään tapauksen jälkeen ole ollut valkoista vaan sellaista kirkasta, läpinäkyvää ja vetistä. En ole kokeillut, mutta epäilen vahvasti että lapsien teko on osaltani ohitse.

      Mitä opimme tästä: En ole tapauksen jälkeen koskenut naiseen ilman lupaa, enkä suosittele sitä muillekkaan. Olin jo ennen tapausta monesti kourinut (lähinnä takapuolesta, muutaman kerran rinnoista) ilman lupaa ventovierasta naista, mutta heiltä oli lähinnä tullu "lopeta" tai "irti" tyylisiä huomautuksia. Yksi, jota rinnoista kokeilin, yritti läpsästä poskelle mutta ehdin väistää.

      Naisille vielä pyyntö. Potku munille on ylireagointia jos joku teitä vähän kourii. Se kipu on niin suunnaton että kourija ei ole sitä ansainnut. Läpsäskää mielummin poskelle tai sanokaa tiukasti ei, suurimmalle osalle miehistä se riittää ja ne jättää rauhaan. Tai sitten jatkatte vaan mitään sanomatta matkaan.

      Kiitos kun sain avautua.

    • Oletidiootti

      Älä valita, iha oikein oli sulle. Olisin ja olenkin tuomosessa tilanteessa itsekkin potkassut. Ja sitä paitsi, itse sanoit että oot MONESTI kourinut ja teit sitä yhä uudelleen ja uudelleen kunnes joku vihdoin tajus vetästä sua killuttimille..

      Eli, MITÄ OPIMME TÄSTÄ kysymykseesi vastaus on: vetäkää naiset heti munille jos toinen tulee jotain iniseen viereen, äskönen kirjottaja on jälleen esimerkki siitä että se toimii ja toinen lopettaa toimintansa pysyvästi.

    • Voi_itku

      Näiden viestien perusteella voidaan päätellä, että suurin osa kiveksiin kohdistuneista iskuista on seurausta miesten typerästä käytöksestä.

      • Samaistun

        Kohteliaita ja kivoja miehiä ei tarvitsekaan rangaista. Kourijoita ja muita typeryksiä sopiikin vähän kouluttaa parilla kunnon potkulla.


    • Potkivaneiti

      Ja täytyyhän sitä typerää miestä välillä "opettaa" XD

      • rotguifwe

        Heheh. Mahtaakohan homot kanssa ajatella samalla tavalla?


    • Noor14

      Mää oon potkinu ja se oli iha kivaa :)

      • Mitätähännytkeksis

        V*tun sadisti. Ei siinä oo mitään kivaa. Onneks ne naiset joita olen ohimennen muka vahingossa puristellu ei oo vielä mua potkassu. Nainen on typerä jos se potkasee vaan jonkun kourimisen ym. Syyn takia


      • Hijk

        Noor14, voisitko potkia muakin munille?


      • Anonyymi

        Tuu potkii mua . Kik nimimerkki on jaketsu69


    • vera9

      Hyvä Noor14. Potkiminen on hyvä itsepuolustuskeino. Ei nuori nainen pysty käsillään vastustamaan esim. ahdistelijaa. Minulle sattui keväällä tilanne , että joku hyökkäsi
      takaapäin kimppuuni. Minä potkaisin sitä saappaani kantapäällä munille.
      Pääsin siitä irti , sitten aloin potkimaan. Mulla oli jalassa Hai-saappaat , niillä
      oli hyvä potkia.

      • Mathihh

        Ei saa potkia, se sattuu. Kokemusta on potkittavana olosta :(


      • Hijk

        Vera9, haluaisitko potkia mua joku päivä munille?


      • sopija

        Mua myös saa tulla potkimaan munille jopa kuula-aseella saa vetää. Kumpikin täytyy sopia ensin


      • Anonyymi

        femakko veera 59 fantasioinut ketjun täyteen haisaappaistaan, toivottavasti sitä on monotettu kunnolla :D


    • Heliy

      Määpäs potkasin tänään yhtä jätkää :)

      • Uteliasoon

        Miks potkasit?


      • Heliy

        Se yritti kopeloida mun rintoja :(


    • Potkasjoo

      On potkastu :( puristin yhtä naikkosta pepusta nii se suuttu ja veti polvella. Sattu iha pirusti :(

    • Oletidiootti

      Oli oikein sulle, toivottavasti menetin mahdollisuuden tulla isäksi.

      • Anonyymi

        Ajattele mitä sanot


    • potkikaa

      onko täällä naisia jotka haluisi potkia ihan luvan kanssa munille?

    • Jklboeh

      Mua sais potkia palleille kyllä sääli vaa et oon 14

    • Aa20

      Tässä yksi tyttö potki munille. Tuli vähän erimielisyyttä kolmen tytön kanssa. Yksi niistä tytöistä alkoi potkimaan. Sillä oli jalassa Hai-saappaat , ja sitten hän potki.
      Kahdella munille potkulla kaaduin maahan, ja hän jatkoi vielä saappailla potkimista.
      Oli nivuset hellänä joitakin päiviä.

    • Jokujätkävaan

      Kerran ala-asteella liikunta tunti oli juuri loppumassa kun yksi toinen jätkä tuli viereeni ja päätti siinä potkaista palleille, ja voin luvata että se sattui ihan vitus*i. Mutta en minä siinä ruvennut huutamaan, vasta pukkarissa. Mutta siis sattui :'(

    • Lollollollol

      Ala-asteella tuli iskuja kiveksiin. Meidän luokan pojilla oli aina tapana pukkarissa potkia toisia munille kun oltiin boksereilla. Ja se sattui! Aina kun minua potkaistiin kaaduin maahan pitäen kiinni palleistani.

    • Lollollollol

      Pallinmurskaaja, oli ala-asteella mainio keksintö! Siinä rakennettiin koulun pihassa olevaan lumikasaan pieni nyppäle, jonka jäädyttyä siihen liu'uttiin pallit edellä joko liukurin kanssa tai ilman ja jollei joku laskenut siltä vedettiin housut alas ja otettiin palleista kiinni ja puristettiin. Ja sattuivat molemmat! Joka jätkä laski vuorollaan ja yleensä pari joutui ilman housuja puristettavaksi. Kaikki makasivatkin sen välitunnin loppuun maassa valittaen nivusiaan.

      • Ace247

        Oletko tyttö


    • Kiveksetkovilla

      Saunan jälkeen torkahdin sohvalle pelkät bokserit jalassa, ja kaveri oli sitä mieltä että vielä ei nukuta ja löi kiveksille aivan saatanan napakan lyönnin, voin kertoo että mikään ei oo ikinään ollut niin tuskasta kun herätä siihen että lyödään kiville, varsinkin kun omat kivet on todella, todella herkät. Pienikin näpäytys tekee todella kipeää.
      Siinä tuskaillessani hieman ajattelemattomasti potkasin myös kaveria palleille, ehkä ansaitsi sen, ehkä ei, mutta lopputulos oli se että molemmat tuskailtiin sikiöasennossa hetken aikaa :D

      Ja onhan noita iskuja muutenkin palleille tullu, varsinkin ala-asteella ja yläasteella jätkät hakkas toisiaan palleille aina kun oli vaan tilaisuus, se onneks loppu jossain kohtaa kun porukka alko arvostamaan omia vehkeitään vähän enemmän :D

    • Potkutuli

      On potkastu. Eilen viimeks.
      Kiusasin siskon kaveria (siis 14v tyttö) ja se kyllästy mun kiusaamiseen ja potkas converseillä palleille. Osu aika hyvin ja mulla oli vaa ohuet shortsit jalassa nii tipuin polvilleni ja lähes itkin. Teki ihan sairaan kipeetä, vieläki on pallit kipeet ja arkana :(
      Ja oon siis 18v

    • Hahhahaa

      Sait pikkutytöltä turpaan, ookko vähän raukkis? :D
      Vaikka oon määki muutamaa miestä "opettanu" ja oon 17 XD

      • Anonyymi

        Olisi ilo päästä opettamaan sinua XD

        Veikkaan ettei se halkihaarainen kävelsi enää ikinä joka minua potklsi.


    • HerraTurkulainen

      Viime perjantaina joku täysin minulle tuntematon JÄTKÄ löi mua kasseille ilman mitään hyvää syytä. Seisoin aika keskellä tietä ku katoin puhelinta, ja sit yhtäkkii tulee nopea huitaisu kasseille. Lyönti/huitaisu ei ny ollu mikään kauheen kova, mut sattus silti ihan kivasti, ku osus suoraan kiville ja Jalassa oli vaan tommoset ohuet verkkarit. Oon ite 17v ja se jätkä ketä löi oli varmaan jotai vuos tai pari mua nuorempi. Olisin antanu sille pojalle kunnon opetuksen jos vaan olisin pystyne heti juoksemaan sen kiinni! En vaan ymmärrä miks ihmees joku löis täysin tuntematonta tyyppii munille...

      Ja onhan noita iskuja sinne muutenkin tullu joskus kovempaa ainaki futiksessa ja koulus joskus joku lyöny yläasteel.

    • pallitroikuu

      Mulla alkaa seisoa kun joku tytö potkii mun palleja;) kulla haluu nii saa jos saa sit halata :) (vain tytöt)

    • 00jätkä

      Meillä kävi yks sukulaisperhe muutama päivä sitten ja leikin niiden pikkupojan (joku 8v) kanssa. Olin ojentamassa sille tennispalloa ja kun se oli ottamassa niin nostin sitä aina vaan ylemmäksi. Oon 17vuotias ja kaks kertaa tätä nappulaa pidempi ja se sit kyllästy ja löi mua nyrkillä kasseille. Mulla oli semmotteet adidaksen ohuet verkkarit jalassa niin tuntu kun ois lyöny paljaille palleille. Keräilin siinä sitten hetken.

    • Lauri15

      Mulla on yks kaveri joka potkii tai lyö aina munille, ei kovin kivaa kun sattuu niin paljon

      • 12345678uytr

        No siinäpä on reilu kaveri, vaan kerropa miksi annat potkia ja lyödä, jos et itse siitä tykkää?


    • Pyry

      Mun veli aina joskus lyö mua yllättäen munille, ei oo kauheen kivaa.
      Kerran se tarras myös kiveksistä kiinni ja puristi, sattu ihan sikana ja sit se vaan nauraa mulle kun melkein itken siitä kivusta ja makaan maassa. Oon sanonu monta kertaa että lopettaa mutta aina vaan tulee lisää munille lyöntejä. Ja oon vasta 15v poika niin mitäpä jos kivekset vaikka vaurioituu.

      • Anonyymi

        No ite en tiedä paljonko sattuu, ku ei oo ikinä vedetty kasseille, tai tarrattu kiveksiin kiinni. Ois se kiva tuntee...


      • Anonyymi

        Paitsi et on mua sittenki pikku veli tarrannu kasseista, ja kaveri potkinu...


      • Anonyymi

        Etkö ole vieläkään antanut suihin, sitähän se haluaa.


    • Tomiii

      Kyllä mun kivekset on kokenu vaikka mitä, millon on kaverit potkinnu tai lyöny. Pahin on kyl ollut se kun kaveri heitti bilispallolla suoraan kiveksille ja oli pelkät bokserit jalassa :D Sillon tuli oikeesti itku silmään, se kipu oli jotain täysin käsittämätöntä :D Ja aina yhtä paha on myös se jos puristaa kiveksistä eikä kaveri päästä irti, se on paha.

    • VM1987

      Sain potkun munille joltain hinttarilta uutena vuotena. Nyt palleissa on pientä turvotusta ja mustelma, koska potkijahomolla taisi olla jotkut maiharit jalassa. Voikohan tästä tulla jotain ongelmia myöhemmin?

    • Henri51

      Yksi tyttö potkaisi Hai-saappalla munille Se sattui sinne kiveksiin aika kipeästi . Sitten hän jatkoi vielä potkimista saappaillaan. Käytti molenpia jalkoja potkimiseen

    • rauhanasia

      Kanat oli aika äreissään, kun niitä potkittiin munille.
      Antakaa kanojen munia rauhassa!

    • lemu

      Ei ole koskaan potkaistu palleille, eikä se tule koskaan tapahtumaan sen voin sanoa.

    • Anonyymi

      Viikonloppuna potkin yhtä miestä ihan kunnolla munille. Mää luulen että voi sillä olla paikat aika tohjona, sen verran kovaa vedin :D mutta mikäs siinä, mies itse halusi ja maksoi siitä että potkin sitä :D aloin vaan googlaileen ja näköjään todella yleinen fetissi! Mikähän siinä on niin kiihottavaa, kun hänkin jota potkin niin sitä selkeesti sattu todella paljon ja en olis enään varma sen lapsienteko kyvyistä, niin mikä siinä voi kiihottaa?? :D no, fetissinsä kullakin..

      • Anonyymi

        Oisko kukaan tyttö kiinnostunut potkii munille, saa hakkaa niin paljon kuin lähtee. Jokaisen munille potkun jälkeen potku pilluun onnistuu. Ois kiva jos mä ja tyttö/nainen oltais täysin vaipoilla/suojilla varustettuna ja kumpi saa tehtyy ennemmin kipua haarapotkulla voittaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oisko kukaan tyttö kiinnostunut potkii munille, saa hakkaa niin paljon kuin lähtee. Jokaisen munille potkun jälkeen potku pilluun onnistuu. Ois kiva jos mä ja tyttö/nainen oltais täysin vaipoilla/suojilla varustettuna ja kumpi saa tehtyy ennemmin kipua haarapotkulla voittaa

        Ja sijaintina Järvenpää, Harjulan kenttä. 31.5.2019 klo 18 vaikka. ILMOITUS ETUKÄTEEN, JOTTA TIEDÄN OLLA PAIKALLA


      • Anonyymi

        Mitenkäs sun potkittavaksi voisi päästä? Olen valmis maksamaan tälläisestä "käsittelystä" myös :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oisko kukaan tyttö kiinnostunut potkii munille, saa hakkaa niin paljon kuin lähtee. Jokaisen munille potkun jälkeen potku pilluun onnistuu. Ois kiva jos mä ja tyttö/nainen oltais täysin vaipoilla/suojilla varustettuna ja kumpi saa tehtyy ennemmin kipua haarapotkulla voittaa

        Muaki kiinnostaa tämä kik nimimerkki jaketsu69


      • Anonyymi

        Minäkin haluan potkia sinua, tykkäät takuulla!


    • Anonyymi

      Ketä 16v-17v tyttö ois kiinnostunut potkaisee munille? Onnistuu nopealla aikataululla HSL alueella. Laita viestiä ja invaa Snapchatissä vpekkanen7 niin sovitaan aikataulu ja paikka tarkasti. Lisäkysymykset snäpin kautta. Rohkeasti vaan kysymään!

      • Anonyymi

        Ehdoton vähimmäisikä on 15 jotta potkaisija tietää mihin tähdätä. Olen itse 17v poika. 16 vuotiaat 21 v asti voivat kysellä ja ehdottaa jatkoa.


    • Anonyymi

      Parin frendin kaa oltiin frendillä. Yks päätti tulla sitten alasti siihen. Frendi potkas takaapäin suoraa munille.

    • Anonyymi

      Löytyykö naista joka haluis potkasta munille ?

    • Anonyymi

      Mä muistan kun olin 1 luokalla niin yksi 6 luokkalainen potkaisi sinne ihan täysiä mietin vieläkin miksi en kertonut silloin siitä opettajalle.

    • Anonyymi

      Haluis potkun munille kun on suojat(vain tytöt/naiset[max21v]). Mielellään Järvenpään alueella

    • Anonyymi

      Ei oo ihme, että suomalaisten syntyvyys on laskenu miltei nollille!
      Puolet nuorista miehistä on näköjään munille potkittuja tuhkamunia, jotka ei koskaan saa lapsia.

    • Anonyymi

      Sattuisko munille potku jos ois paperia paljon housuissa?
      Jos joku 17-23v tyttö/nainen haluais tulla pokii niin siitä vaa, kunhan ensin tiedän asiasta. Paikka ja aika

    • Anonyymi

      kerran kasseille sain tyttöystävältä tuli vain eteen ja suoraan kasseille sen jälkeen olemme vain seksissä orja leikissä
      Potkinut ja "raiskattu" Leikkimielisesti tietenkin

    • Anonyymi

      Ooohhh.... Eka kerta tuli 11veenä*jatkan tähän kohtaan myöhemmin*... Sitä aikasemmin pelkäsin sitä, että tulis joku sairaus. Mutta kun olin 11vee, tein lumitöitä, ja sitte kola osu kiveen, ja se työnninosa löi täysillä munille, ja aaaaahh... Sen jälkee oli helpompi runkata...

    • Anonyymi

      Eräs tyttö potki minua Hai-saappaat jalassa. Joku hänen potkuistaan sattui arkaan paikkaan. Sanoi , että nyt tulee saapasta , oli harjoitellut näillä kengillä potkimista.

    • Anonyymi

      Joillakin tytöillä on sellainen tapa , että kun heillä on jalassa Hai-saappaat , niin sitten potkitaan. Kuulin tässä keväällä , kun eräs tyttö kertoi kaverilleen , että hänellä oli ollut saappaat jalassa potkimisessa.

      • Anonyymi

        Se mikä sattuu eniten, on potku täysiin kiveksiin. Säännöllinen masturbointi pitää kiveksien yläpinnalla olevat lisäkivekset about tyhjinä yhdessä eturauhasen kanssa. Koettakaas olla 2 viikkoa selibaatissa ja saada potku! Teoriani mukaan täysien lisäkivesten johtimet halkeavat ja mitään ei virtaa yhdynnässä ulos sieltä. Sain tuollaisen iskun spermasta täysiin kiveksiin lasketellessani kaidetta päin.
        Ollaan kihlatun kanssa yritetty kohta 3 vuotta lasta. Pelkään, että ne lisäkivekset, joihin tavara varastoituu, meni sököiksi


    • Anonyymi

      Entäs jos mies potkii takaisin vastaavaan paikkaan?

      • Anonyymi

        Niin naista ei satu, koska naisilla on huomattavasti korkeampi kipukynnys ..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin naista ei satu, koska naisilla on huomattavasti korkeampi kipukynnys ..

        sieltähä se tuli paskan vitun sanon minä! oiskoha kuitenki se ettei naisilla ole kiveksiä nii on vähä vaikea potkasta niihi. antaa vaa yhe tyki päähä ja heittää ojaa, se on siin


    • Anonyymi

      Minä sain potkuja tytöltä munille. Hänellä oli jalassa Hai-saappaat. Saappailla potkimen teki kipeää.

    • Anonyymi

      Miksi kiinnostaa?

    • Anonyymi

      Ouh

    • Anonyymi

      Jokaista poikaa/miestä pitäis leikkiä pallit irti niin että kuolee

      • Anonyymi

        Munaton nainen siellä :D


    • Anonyymi

      Tytöt saa potkia poikaa munille ja vaikka vetää pesismailan kiveksille jos poika kiusaa heitä

      • Anonyymi

        Tytöille pesismaila römpsään :D


      • Anonyymi

        kyllä ne saa myös ilman syytä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tytöille pesismaila römpsään :D

        No sitten muistan ite ottaa kirveen ja puukon mukaan ps oon poika😏


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kyllä ne saa myös ilman syytä

        jos poika ite haluaa jos mua tuut ilma syytä potkasemaan nii voin sanoa että turpaan saat ja kyllä tiedän että se sattuu muttei adrenaliinit koskaan petä vitun ämmä


      • Anonyymi

        potkase mua ilo mielin kiveksille mutta sen pesis mailan työnnän suoraan sun pilluus:)) mut ei siin potkase pliis


    • Anonyymi

      Hui

    • Anonyymi

      Sain joskus teini-iässä potkun kiveksiin koulun pihalla. Potkijalla saattoi olla maiharit, mutta varmasti en muista, kipeää kuitenkin teki ja kivespussiin tuli ihan kunnon mustelma. Ei kuitenkaan mitään pysyvää vahinkoa tuosta potkusta tullut, sillä pari lasta on sen jälkeen siitetty maailmaan.

    • Anonyymi

      Oon saanu niin monta potkua munille että en voi edes laskea.
      Eilen viimeeks sai munat yhen potkun.

      Ei oo varmaan isyys enää tallella.

    • Anonyymi

      Tuli riitaa pikkusiskon kanssa joka yltyi tappeluksi. Hävisin tappelun ja sain kunnon potkun sekä muutaman lyönnin kiveksille. Sattuu ihan järkyttävän paljon. Hävettää enkä kehdannut myöntää kellekään, koska olen 23v ja sisko 12v. Uskomattoman paljon tuon ikäisellä jo voimaa, pyöritteli mua kuin tyhjää ja siinä kohti kun alkoi tuleen iskua alakertaan, en voinut kuin itkien anella armoa

      • Anonyymi

        Ei tuota mun mielestä tarvi hävetä. Ei kukaan mies pärjäisi tyttöä vastaan jos munat olis vapaata riistaa


    • Anonyymi

      Mun isä vissii aatteli et ois kiva ampuu mua nerf aseel munille. Istuin sohval pelkät bokserit jalas ja se vaan ampuu mua jostai nurkan takaa suoraa säkeil ja osu just suoraa toisee kiveksee mikä sattu jotenki viel enemmä

    • Anonyymi

      Tuli tappelu 16-vuotiaana 11 V pikkusiskon kanssa. Jouduin anomaan armoa nopeasti, kun sai kunnon otteen kasseista ja puristi. Todella paljon oli voimaa jo tuossa iässä ja sattui ihan sairaasta

      • Anonyymi

        Toi kasseista puristaminen on kyllä paha. 11 vuotiaallakin on jo sen verran voimaa että kyllä siinä kummasti mies ulisee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toi kasseista puristaminen on kyllä paha. 11 vuotiaallakin on jo sen verran voimaa että kyllä siinä kummasti mies ulisee

        Kyllä, keskimäärin 13 vuotiaalla tytölle on jo niin paljon voimaa, että jaksaa puristaa kivekset hajalle. Eli kyllä 11 vuotiaankin puristus sattuu niin että poika/mies alkaa itkemään kivusta


    • Anonyymi

      Tytöt saa potkaista munille vaikka ilman syytä jos haluaa

      • Anonyymi

        Et saa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et saa.

        Miks?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miks?

        Ei sitä huomaa jos silmät on kiinni ja on talviulkovaateet päällä


    • Anonyymi

      Ei ole potkaistu, mutta n. 10v kävelin haravan päälle ja varsi iski aika ikävästi haaroihin, en halua kokea uudelleen.

    • Anonyymi

      Mikä tämä sairas tyyppi on joka tekee tuollaisia aloituksia?
      Mene hoitoon jos vieläkin kivistää.

      • Anonyymi

        Parempi kun menis huoriin niin näkis oliko tullut se vika mikä on siellä vallalla.


    • Anonyymi

      Mikä helkkarin keskustelu tääki on??🤨

    • Anonyymi

      On tullu potkuja munille, mutta pahinta oli kun otettiin yhden naispuolisen työkaverin kanssa yhteen. Tämä nainen puristi mua munista niin että silmissä pimeni.

      Tämän tapauksen jälkeen olen ollut todella nöyrä häntä kohtaan ja kiltisti tehnyt mitä hän on pyytänyt. Hävettää olla sen tossun alla, mutta en halua kokea sitä kipua uudestaan.

    • Anonyymi

      Olin mun kaverin luona kun olin suunnilleen 14 ja oltiin trampalla ja sen isosisko tuli mukaan sinne. Vähän aikaa kului kuness minä ja mun kaverin isosisko alettiin riidellä ja se sitten loppu siihen että se potkaisi mua täysillä munille.

      Toinen kerta oli kun olin koulussa liikunta tunnilla. Oli jalka palloa ja yksi tyttö potkaisi minua munille koska mä taklasin sen puskiin.

      • Anonyymi

        Oon lyhyt ja aika heikko mut miks tytöt silti potkii aina mua jos vilkaisen niitten persettä tai tissejä ja sit alkaa seisoa. Ei oo reilua ja välillä seisoo ilman syytä mut potkii silti ja nauraa kun luulee että oon katellu enkä kattele ees enää. Jos te luette tän ni LOPETTAKAA PLS!!! ja samoin muille jotka potkii palleille


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oon lyhyt ja aika heikko mut miks tytöt silti potkii aina mua jos vilkaisen niitten persettä tai tissejä ja sit alkaa seisoa. Ei oo reilua ja välillä seisoo ilman syytä mut potkii silti ja nauraa kun luulee että oon katellu enkä kattele ees enää. Jos te luette tän ni LOPETTAKAA PLS!!! ja samoin muille jotka potkii palleille

        On reilua koska se on HAUSKAA ja pojat ansaitsee sen! Enkä muuten lopeta ja kerra yks poika kosti ja potkas mun jalkaväliin mut potkasin takas kovempaa sen palleille:)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On reilua koska se on HAUSKAA ja pojat ansaitsee sen! Enkä muuten lopeta ja kerra yks poika kosti ja potkas mun jalkaväliin mut potkasin takas kovempaa sen palleille:)

        Jatka vaan niiden poikien munien potkimista koska jossain kohtaa joku vetää sua niin kovaa takas että taju menee


    • Anonyymi

      Jotkut tosiaan hurjistuu ja voi potkaista samalla mitalla takaisin

    • Anonyymi

      vähä vituttaa ku ainaku menee vaa juttelee jonku kauniin muijja kaa ja ottaaki perseestä kiinni ku halaa tulee se vitun polvi kiville

    • Anonyymi

      kauniilta naiselta potkun saaminen tekee terää vaikka saattuuki vitusti joku siinä vaan on tänäänki vähän kiusottelin meidän koulu yhtä muijjaa ja no loput voi arvata tuli vitun kova potku kiveksille

    • Anonyymi

      Sovin yhen tytön kaa et jos se saa potkasta mua munille nii se ottaa multa bj. No siinä kävi semmone juttu et eka se potkas sit sanoin et se bj nii sit otin housut pois. Istuin sängyl ja ootin silmät kii et kohta pääsee taivaaseen mut sit tuliki aika kova tykki, sillä kävi ilmi että neiti iski kantapäällä kipeän iskun kiveeksiin ja puristi niitä. Mutta kyllä hän otti bj loppujen lopuksi😊

    • Anonyymi

      Huumeet rahattomuus pula kaikesta

    • Anonyymi

      Köyhyys ongelma lainaa

    • Anonyymi

      Mt ongelma köyhyydestä juoppoys

    • Anonyymi

      Suomessa löytyy hoitoja tämänkin yksinkirjoittelijan tarpeisiin.

      • joo jos oot nainen ja haluat potkia ni täällä voit potkia
        t. lemmale2


    • Anonyymi

      Mielenterveyshoitoja.

    • Anonyymi

      Potkii

    • Anonyymi

      Miltäköhän naisen potku hai saappailla tuntuisi? :)

    • Anonyymi

      https://www.youtube.com/watch?v=c_VWAaEW4QI&t=471s

      Tuossa yllä linkki. Se on potkunyrkkeilyottelusta. Kohdassa 1:42 osuu potku haaroihin. Reaktiot ja seuraukset on kyllä jäätävät. Katuu selälleen, eikä tiedä miten päin olisi.

      Minkälaisia tuntemuksia video herättää naisilla? Tuleeko sääli / sympatia / myötätuntofiilis, vai vahingonilo? Kiinnostaisi tietää.

      • Anonyymi

        Nauroin, eli ilmeisesti vahingonilo XD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nauroin, eli ilmeisesti vahingonilo XD

        Ok... Se nyrkkeilijä kertoi haastattelussa, että puolen vuoden päästäkin oli vielä munat kipeinä, tuon potkun jälkeen... että ei ainakaan sille ollut hauskaa XD


      • Anonyymi

        potkunyrkkeilijä loukkaantuu munille potkusta... tuossa tulee 2 naispuoleista henkilöä auttaman ja tueksi... Silittää olkapäästä jne... Tavallaan aika söpöä...


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1023
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe