Elämäni duuni osa5

Fanta

Olin niin hurmoksissani tämän naisen pillun nuolemisesta etten huomannut kun mies oli taas kontillaan takanani nuolemassa persereikääni, parin nuolasun jälkeen tunsin kuinka mies työntyy hitaasti ja varovasti tiukkaan perseeseeni sisään. Tunne oli kivun ja nautinnon rajamailla kun mies pääsi pohjaan asti.

Tätä ihanaa kolmen kimppaa jatkui hetken kunnes kuulin esimieheni äänen: " Ai ette ilmoittanutkaan minulle ku alatte testaamaan tätä uutta?" Silloin älysin että ajatukseni edellisillalta olivat totta, nämä kaikki panevat toisiaan. Kuitenkin kiimoiltani en ajatellut sen enempää vaan jatkoin pillun nuolemista kuin heikkopäinen, nuolin, sormetin, imin, hieroin ja punapää oli saamassa, tunsin sen puristelun sormissani.

Yht'äkkiä tämä punapää nostaa pääni pois hiuksista nostaen ja näyttää miehille eleenä ihan kuin viestittäen "Pitäkää hyvänänne pojat". Miehet katsovat toisiaan ja alkavat hymyilemään minulle, esimieheni ilmoittaa että haluaa hieman maistella tuota suloista pillua ennen kuin työntyy sisään, minähän en vastustellut. Kun esimieheni nuolee minua ja on nostamassa minua uudelleen orgasmiin näen kuinka punapää imee tämän toisen miehen kyrpää polvillaan lattialla, samalla sormettaen itseään. Se oli kiihottava näky kunnes esimieheni käänsi minut taas vatsalleen pöytää vasten ja työntyi ensin pilluuni sisälle niin maskuliinisella voimalla että sain jopa kyyneleet silmiini kun tuntui niin hyvältä.



Esimieheni junttasi hetken aikaa pilluuni jonka jälkeen siirtyi perseeni puolelle, työntyi perseeseeni sisään hieman hillitymmin ja ihan syystä, olihan se tiukkakin. Esimieheni nautti molemmista reijistäni vuorotellen vaihtaen niitä joka tuntui todella kiusottelevalta ja hyvältä. Ilmeisesti esimieheni huomasi että olin taas jo vähällä tulossa kun lopetti nussimisen ja käski tämän toisen miehen selälleen pöydälle.
Sen jälkeen käski minut siihen päälle istumaan, otin tämän toisen miehen perseeseeni sisälle ja esimieheni asettui ylleni työntäen kyrpänsä pilluuni. Miehet aloittivat naimiseni ja huomasin että punapää oli asettunut meidän kaikkien päälle seisomaan jalat haarallaan ja laski lantionsa naamani korkeudelle. Aloin välittömästi nuolemaan tätä punapäätä ja punapää suorastaan nai minua suuhun pillullaan.

Ei kauaakaan kun olin niin kiihottunut että sain aivan järisyttävän orgasmin, koko vartaloni tärisi ja molemmat reikäni supisteli, nuolin tämän naisen samaan aikaan tulemaan kanssani. Miehet vielä naivat minua kuin heikkopäiset molempiin reikiin ja ilmeisesti supisteluni tuntui heistä niin hyvältä ettei aikaakaan kun molemmat miehet laskivat kuumat mällinsä sisääni.
Tämän jälkeen miehet tulivat pois sisältäni ja jättivät minut yksin makaamaan pöydälle jolloi punapää tuli jalkojeni väliin ja nuoli molemmat reikäni puhtaaksi miesten mälleistä. Kun hän oli mielestään valmis hän lopetti nuolemisen ja sanoi: "Minusta tuntuu että meillä tulee ihan mukava kesä ja syksy, etenkin pikkujoulut kun kaikki on varmasti paikalla".

4

5102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi äemän käki

      Tuota...kuulehan jätkä, antasit jo olla.

    • moi..

      Lisääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 3332www

      mitä jos tyttö haluaa ratsastaa mukava iso muna, asun yksin ja täällä on kosketuksissa [email protected]
      what if any girl want to ride a nice cock , i live alone and here is the contact [email protected]

    • imin persereikääni

      Olin niin hurmoksissani nuolemassa persereikääni etten huomannut kun punapää junttasi polvillaan naamani. Sen jälkeen perseeni laski mällinsä voimalla silmiini. Tämän jälkeen perseeni siirtyi pöydälle istumaan ja supisteli ja tärisi. "Pitäkää perseeni kyyneleet hyvänänne pojat". Esimieheni laski persereikääni järisyttävän mällinsä ja supisteli polvillaan lattialla. Minusta tuntuu että reikäni oli asettunut naamani korkeudelle. Ei kauaakaan kun heikkopäiset pojat käski minut pöydälle jolloi perseeni työntyi silmiini.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1786
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1407
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1356
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1283
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1250
    6. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      11
      1248
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1196
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      634
      1171
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      7
      1053
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      994
    Aihe