Junnumatsien jääkiekkoliiton tulospalvelu

lätkäfaija

No nyt on jääkiekkoliitto keksinyt, että D1 junnumatseissa (-98 syntyneet) on KAIKILLA tasoilla pidettävä reaaliaikaisesti tulospalvelun tietoja yllä! No ohhoh.

Junnujoukkueiden matsien toimitsijat, joukkueiden huoltajat ja usein valmentajatkin ovat pelaajien vanhempia ja nyt jo mennään äärirajoilla että löytyykö joka peliin kaikki tarvittava väki. Tähän kun nyt vielä lisätään internet-yhteyden kanssa tulospalvelun kanssa säätäminen, niin kyllä tuntuu kohtuuttomalta.

Tulospalvelun päivittäminen voi toimia suurissa seuroissa, mutta pienissä jengeissä on tekemistä kyllä jo ihan tarpeeksi. Jääkiekkoliitto voisi nyt vähän mennä miettimään saunan taa ja pohtia tätä "kaikilla tasoilla" säädöstä. Liitto tuntuu olevan ihan pihalla alle C-ikäisten junnujen toiminnasta.

7

1450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rapistuva halli

      Pelikello perseilee, pelaajalistat on päin helvettiä, mikrofoni kiertää ja kynästäkin on muste loppu.
      Tähän kun lisätään nettiyhteyden kanssa säätäminen, niin kiitos ja näkemiin.
      Laitan pojan vaikka balettiin, niin loppuu tämä pelleily.

    • sdcvdf

      Ja vielä kun on TUTON vanhemmat 95 hoitamassa asiaa ,niin johan on asiat sekaisin

      • Huu Hkaja

        Reaaliaikaisen tulospalvelun voi täyttää vaikka kotona pelin jälkeen, jos hallista ei löydy nettiyhteyttä. Tällöin on pelin aikana kuitenkin täytettävä paperinen pöytäkirja joka tapauksessa..... kuten on varmaan kaikilla sarjatasoilla tehty aiemminkin.

        Reaaliaikainen pöytäkirjanpito Korvaa paperisen pöytäkirjan pidon. Eli käytännössä yhtään ihmistä enempää ei työhön vaadita.


    • HockeyMum

      Pakko oli viime vuonna opetella, kun ketään muuta ei hommaa löytynyt. Jääkiekkoliiton demolla harjoittelin ja sitten peliin... Aiemmin en ollut pitänyt edes käsin pöytäkirjaa. Olinkin tainnut harjoitellut huolella ja lukenut ohjeiden pienimmätkin printit. Tuomari nimittäin kehui, että kerrankin on paikalla asiantunteva Satu-pöytäkirjanpitäjä.
      Siitä se sitten lähti ja opetin hommaan kauden aikana jokusen muunkin:)

    • hockeymom2

      Paperista pöytäkirjaa kannattaa ja pitääkin pitää yllä myös. Ainakin meillä pojat pelanneet SM-junnusarjaa ja Satu-järjestelmä kun kaatuili vähän väliä, etenkin ruuhkaisina pelipäivinä, niin paperipöytäkirjasta pystyi hyvin sitten jälkikäteenkin täyttämään tiedot oikein ohjelmaan. Lisäksi paperinen versio oli se johon tuli tuomarien allekirjoitukset pelin jälkeen myös Satu-ohjelman aikana. Näin ainakin Helsingissä.

      Se, että pitääkö D-junnuissakin pitää yllä tällaista nettiversiota onkin sitten toinen juttu. Mun mielestä ei. C-junnuissa ok.

    • Kypsynyt

      Aivan käsittämätöntä toimintaa liiton taholta tuoda sähköinen reaaliaikainen tulospalvelu kaikkiin sarjatasoihin ja ikäluokkiin. Jotenkin voi käsittää C:n sm-sarjassa ja siitä ylöspäin.
      Vanhan paperisenkin pöytäkirjan aikoina en jaksanut olla ihmettelemättä, miksi hitossa jossain D-junnujen ja nuorempien sarjoissa täytetään joka ikinen maalintekijä ja jäähyllä istunut jäähyjen syyt. Katsojamäärät ja torjunnat ??? HALOO !!!
      Mitä ihmettä ne siellä jääkiekkoliitossa tekee sillä tiedolla, että onko siellä jäähyllä istunut Pekka vai Ville, ja tekikö sen kolmannen maalin Oskari vai Kalle ja kuka syötti ??
      C-sm tasosta alaspäin aivan hyvin riittäisi tukkimiehen kirjanpito. Mihin merkitään A-joukkueen maalit ja B-joukkueen maalit ilman maalintekijöitä ja syöttäjiä. Isot rangaistukset pitäisi merkitä silloin jos seuraa pelikieltoa.
      Vanhemmat näitä hommia kuitenkin tekee ja nyt ei niitä tekijöitä saa, kun ei vanhemmat uskalla mennä pöytäkirjaan, kun pelätään, ettei osata.
      Tällä toiminnalla jääkiekkoliitto tappaa koko hienon vapaaehtoistoimintaan perustuvan systeemin. Siirrytään pelaamaan sählyä ja futista, missä homma on helppoa.

    • sivusta seurannut

      Jos ihan oikeasti haluttaisiin viedä lajia eteenpäin ja saada harrastajia lisää ja sitäkautta myöhemmin, ehkä niitä tähtiä ja maajoukkuepelaajia, niin nimenomaan tuolla nuorempien junnujen ja ei sm:ää pelaavien joukkueiden tasolla pitäisi hommaa keventää ja helpottaa ja yksinkertaistaa. Tätä ei kuitenkaan jääkiekkoliitto halua, vaan nimenomaan vaikeuttaa ja karkoittaa kaikki aktiivisetkin vanhemmat ja talkootyöntekijät lajin parista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe