Siriuspäiväkodit Oulu, Kempele, Oulunsalo yms

minä...

Onko kenelläkään kokemusta näistä päiväkodeista, että millasia ovat? Kuka nämä omistaa?

19

4129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nettisivut
    • hupsistaheijaa

      2 naista omistaa, jotka polkevat työntekijöittensä etuja ja rahastus on vain ensisijainen tavoite.Lisää infoa kun, googletat päiväkotien nimellä.

    • dammmmmmmm

      Aivan sairas paikka:( En suosittele:(((((((((((((((((((31

    • kerran kokeiltu

      Samalla linjalla, hirveä paikka. Johtajisto sieltä missä ei aurinko paista.
      Näkeehän tuo kuinka työntekijät vaihtuu ja jatkuvasti on auki uusia työpaikkoja. Ei ikinä koskaan lasta sinne enään.

    • JK

      EI OOLE KOKEMUSTA

    • heijakkaa

      On kokemusta, johtajisto juurikin sieltä mikä aiemmin mainittiin, hirveä paikka.

    • ....

      lähihoitaja opiskelijana olin 5 viikko työharjottelussa. lapset saavat ristiriitaisia ohjeita. " toisinaan saa maata hyllyssä" tilat eivät ole sopivat päiväkotiin.
      näin paljon vaarallisia tilanteita.

      • Sarah20

        Tekstistä päätellen olet aika nuori? Toivottavasti olet maininnut vaarallisista tilanteista työntekijöille vai onko tässä joku kosto kun olet saanu heikon numeron harjottelusta. Meille koulussa on kokoajan painotettu vaitiolovelvollisuudesta ja minusta se koski myös meitä opiskelijoita.


    • Eikä??

      Harmi, että tällaisia opiskelijoita löytyy. Jos ei löydy rohkeutta ihmetellä asioita ääneen, olet väärällä alalla. Toivottavasti olet itse ymmärtänyt lopettaa alan opinnot? Itse samaisen koulun läpikäyneenä tunnen suurta myötähäpeää...

    • terho2

      Kyllähän todellisista vaaratilanteista saa toki kirjoittaa, olipa sitten lähäriopiskelija, lakimies tahi lääkäri jne....Lasten altistumista vaaratekijöille sekä muutenkin lasten oikeuksien polkemisesta on tehtävä ilmoitus paikaliselle päivähoidon ohjaajalle tai muualle tarhojen toimintaa valvoville instanseille. Turhaa meuhkaatte te puolustajat, taitaapa olla oma lehmä ojassa.Lasten etu menee kaiken edelle. Kyllähän jokainen vanhempi toivoo, että heidän lapsensa saa asianmukaista, ammattimaista, virikkeellistä, turvallista hoitoa.

    • Johannes

      Kummalliselta vaikuttaa nämä omistajat; puhelimitse kun koittaa jutella ja kysellä, asiakaspalvelu on kireää ja pahantuulisen kuuloiset äänet vastassa. Sitten kesäaikajärjestelyt: aivan hanurista, lähteä nyt toiselta pakkakunnalta viemään heinäkuuksi toiselle kunnalle kun vielä työpaikka kolmannessa paikassa, niin ei onnistu. Piti ottaa kotihoitaja, sittemmin vaihdettu kunnalliseen, jossa palvelu pelaa. Rahan maku suussa näillä omistajillla.

      • Tuupos

        Minulla ihan sama kokemus kuin Johanneksella! Asiakaspalvelu puhelimessa oli todella törkeää ja epäkohteliasta. Nettisivut vanhentuneet.. Jäi kyllä huono vaikutelma!!


    • Oulunsalo

      Sama homma jatkuu edelleen, todella töykeää ja rahastuksen maku. Harmi kun lapset pitävät ja ohjaajat ovat mukavia, vaikka vaihtuvuutta on...

      • Vanhempi

        Itse olen harkinnut viedä lapseni tuonne.

        Onko se niin tärkeää miten vanhemmille tuntuu jos lapset tykkää.

        Eli onko ollut ongelmia lasten kanssa vai vanhempien vain? Onko lasten hyvä olla siellä? Tämän perusteella teen valinnan, ja kommentit kiinnostavat.


      • SuperIsI

        En suosittele kenellekään.Meidän 3v lapsi kaapattiin kesken päivän kiireellisenä sijoituksena lastensuojelun toimesta koska äiti oli aamulla väsyneen oloinen.


    • Silmä_käteen

      Joopajoo, meillä oli 2 lasta hoidossa Neptunuksessa n. 1,5v ajan. Suosittelen lämpimästi! Ja varmasti oltiin välillä väsyneen oloisia kun rakennushommat oli kesken. Eiköhän valittajilla ole syytä katsoa peiliin? Ilmapiiri oli hyvä ja lapset saavat leikkiä ja touhuta, myös vanhemmat pääsivät osallistumaan juhlapäivinä toimintaan. Iso käsi kaikille hoitajille hyvästä työstä!!!!

    • Eiikinäenään

      Vika todellakin johtajissa. Uskomatonta on työntekijöiden jatkuva vaihtuvuus; joka taas puolestaan vaikuttaa lasten turvattomuuden tunteeseen, kun tutut ja turvalliset hoitajat vaihtuvat jatkuvasti -> jolloin lapset taas alkavat käyttäytyä haastavasti. Valitettavaa on yksityisellä puolella myös se, että esimerkiksi raskauden takia työsopimusta ei jatketa, vaikka olisi korvaamaton työntekijä ammattitaitonsa puolesta. Huhuja on myös kuultu, että kyseisen yrityksen eräässä päiväkodissa on pahoja sisäilmaongelmia, jonka voisin olettaa olevan myös yksi syy työntekijöiden vaihtuvuuteen. Entisenä asiakkaana en enään kyseiseen yritykseen lapsiani veisi.

    • Exa

      Vaihtuvuuden yks syy on määräaikaisuudet. Niitä on heillä paljon. Kuka haluaa olla 6kk-12kk töissä paikassa jossa ei ole itselle jatkuvuutta? Lapset usein ovat 6v hoidossa samassa talossa. Mutta hoitajat ei. Ei tue siis laadukkuutta.
      Vaihtuvuus kova.

    • Anonyymi

      En voi uskoa että suurin osa kommenteista puhuisi edes samasta ketjusta. Tyttömme on ollut Sirius Linnunrata päiväkodissa nyt 2018 elokuusta lähtien. En löydä mitään muuta kuin hyvää sanottavaa, lapset rakastaa selvästi olla päiväkodissa, hoitajat jaksavat aina (ja kerkeävät) tulla ottamaan lapsen aamulla vastaan. Kun haetaan käydään päivän touhut ja askareet tarkasti läpi. Lapset syövät terveellistä ruokaa, ulkoilevat säiden salliessa ja keksivät kokoajan mukavaa touhua lapsille; on eväsretkeä metsään joka viikko, temppujumppaa, muskaria, konsertteja, retkiä Hailuotoon, Ainolanpuistoon jne. Retkiä kirjastoon. Leipomista, luistelua, hiihtoa, eri teema viikkoja jne. Lapsista aidosti pidetään huolta ja kuunnellaa/otetaan syliin.
      Työntekijöiden vaihtuvuus on mielestäni aivan normaalilla, tyttöni päivähoidon aikana on 2 työntekijää vaihtunut, mikä on yli 10 hengen työporukassa aivan normaalia. Varsinkin naisvaltaisilla aloilla vaihtuvuus on yleisempää kuin miesvaltaisilla.. Ei kannata kaikkia todellakaan uskoa mitä kirjoitetaan. Minä ainakin voin rehellisesti sanoa, että en tiedä tytölleni parempaa hoitopaikkaa, ja tämä päiväkoti on yksi tärkeimmistä syistä miksi haluamme myös asua kiviniemi/kello alueella jotta päiväkotia ei tarvitsisi vaihtaa.

      Minulta täydet 5 pistettä Kiviniemen Linnunrata päiväkodille ja sen henkilöstölle. Ihanaa, jalat maassa ja aidosti kutsumusammatissa olevaa henkilöstöä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe