Ashin vahvin Pokemon?

Bulbasaur3

Tässä palstassa voi kertoa, mitä Ashin Pokemoneista pitää vahvimpana, tai suosikkinaan. Olisin iloinen, jos myös perusteltaisiin.
Mielestäni Charizard on Ashin vahvin Pokemon ja myös suosikkini, tosin Squirtle, Bulbasaur ja Pikachu tulevat läheltä.
Nyt perustelen, miksi Charizard on mielestäni Ashin vahvin Pokemon ja suosikkini:
-Charizardilla on vahva tarina, ja hän kasvaa sarjan aikana paljon. Mielestäni hän on uskollisenpi Ashille kuin voisi ikinä uskoa.
-Charizard tekee erittäin paljon töitä tullakseen vahvaksi, ja hän on äärimmäisen hyväsydäminen
-Charizardilla on Charizardina vain 3 merkittävää tappiota: Draken Dragonite, joka oli sairaan voimakas, Harrisonin Blaziken, jolle Charizard hävisi vain erittäin niukasti ja Brandonin Dusclopsille, mikä johtuu siitä, että Ash unohti, että taistelutyyppi ei tehoa haamuun.
-Charizard on voittanut lukemattoman määrän erittäin voimakkaita Pokemoneja, esim. Blainen Magmar, Clairin Dragonairin, Garyn Blastoisen ja Articunon, joka on legendaarinen Pokemon. Charizard ei voittanut Enteitä Pokemon movie 3:ssa, mutta hän kesti jokusen Entein iskun, hän jopa haavoitti Enteitä ja hänen liekinheittimensä kykeni torjumaan Entein iskun. Cyndaquil, Totodile ja Pikachu eivät pärjänneet yhtään Enteille.
Harmi, että Charizard on ollut monta vuotta poissa. Toivottavasti Charizard palaa Unovan jälkeiseen filleriin, jossa Ash on jossain Battle Frontierissa. Toivottavasti Charizard pääsee siellä loistamaan, ja voittaa taas yhden legendaarisen Pokemonin.
Mutta kuka on teistä Ashin vahvin Pokemon? Ja myös perusteluja, ei tarvitse olla pitkiä, kunhan niissä on asia tallella.

46

1974

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PT

      Sanoisin, että se on Infernape (silloin kun Blaze jyllää).
      - Infernapen Paulin Electivireen kohdistama Flamethrower oli paljon voimakkaampi kuin yksikään Charizardin koskaan tekemä.
      - Esimerkiksi otteluissa Paulia ja Volkneria vastaan se oli molemmissa viimeisenä pystyssä.

    • Bulbasaur3

      Minusta juuri se asia kertoo, että Infernapella on Blaze, että Infernape ei ole Ashin paras Pokemon.
      -Infernape tarvitsi Blazen voittaakseen Volknerin Luxrayn ja Paulin Electiviren,mikä kertoo, että sen oma voima on rajallinen
      -Charizard on voittanut kaikki ottelunsa omilla voimillaan, ja useimmat silloin, kun muut Ashin Pokemonit olivat vielä suhteellisen heikkoja
      Vaikka sanoitkin että vain kun Blaze on päällä, halusin silti sanoa oman mielipiteeni asiaan.

      • PT

        Onko sillä sitten väliä tuleeko voitto Blazen avulla vai ilman? Omasta mielestäni sillä ei ole merkitystä. Voitto on aina voitto. Lisäksi Blaze ei ole millään tavalla kielletty.


    • Bulbasaur3

      Niin kyllä Infernape voitti Blaze-voittonsakin reilusti. Eikä se ole kielletty.
      Henkilökohtaisesti olen kuitenkin sitä mieltä, että jos käyttää Blazea voittaakseen, se heikentää voiton suuruutta. Ja minusta Infernapen Blazesta tehtiin aivan liian voimakas kyky, koska ilman sitähän Infernape ei olisi ollut lähelläkään Electiviren voittoa, eikä Luxrayta.
      Mielestäni taas Sceptilen Overgrow oli sopivan voimakas, ja Sceptile käyttikin sitä vain kahdesti.
      Ja jos Charizard aktivoisi Blazen, henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että se olisi huomattavasti voimakkaampi kuin Infernapen Blaze.
      Mutta Charizard ei tarvitse Blazea voittaakseen myös voimakkaimpia Pokemoneja. Mielestäni se seikka pääasiassa tekee Charizardista voimakkaamman.
      Mutta ei aloiteta kauheaa kinaamista, koska mielipidepalstahan tämä on.

    • LuXo

      Charizardista haluttiin antaa kuva, että se on voittamaton ja Ashin voimakkain pokemon. Mielestäni se ei kyllä ole ja sitä paitsi Ashin otteluissa on Charizardilla ollut Blaze päällä vaikka ei sitä virallisesti näytetäkään. En nimittäin usko, että Charizard on selvinnyt kaikista otteluista ilman, että tämän HP on laskenut tasolle jolla Blaze aktivoituu.
      Pidän itse enemmän Infernapesta ja olen oikeastaan samaa mieltä kun PT.
      Jos Blaze vähentää voiton arvoa niin en minun mielestäni ei Ash Charizardillakaan kovin rehellisesti voittanut sillä esimerkiksi Charizard käytti Dragon Ragea hohtokonferenssissä ja voitti sillä Garyn Golemit yhdellä iskulla. Ja Dragon Ragehan aiheuttaa vain 40 HP:n vahingon. Luulen, että silloin ohjelmassa tähdättiin Blast Burniin, mutta jokin virhe tapahtui. Lisäksi Charizard oli suurimman osan ajasta siellä Charizic (en tiedä miten kirjoitetaan) Valleyssa joten Ash ei edes kouluttanut Charizardia voimakkaaksi... Minusta ajatus tuntuu samalta kuin pelissä saisi tyypiltä liigaa varten 100 levelisen pokemonin .--/
      Onhan se Blaze tarinassa Infernapella vähän ''liioiteltu'', mutta tärkeä osa juonta siksihän Paul sen nappasi alunperin ja myöhemmin Ash sai sen.
      Charizardilla on ollut paljon voittoja enkä ole vielä kertaakaan väittänyt, että se olisi heikompi kuin Charizard, mutta on epäreilua verrata, että Charizard on parempi koska Blaze on vain kyky joka voimistaa.
      Mielestäni ainakin Charizardin voimakkuus olisi mitattavaa epäreiluudella ja tällä tarkoitan kuten jo sanoin Dragon ragen voimakkuutta ja Charizik valleyta.

      Mielestäni kyllä Ashin Pikachu ei ole oikeastaan voimakkain sillä Pikachulla ei ole niin tärkeää voitto osaa tarinassa koskaan. Pelkästään rakettiryhmän voittaminen ja tasapeli Latioksen kanssa ei yllä joidenkin Ashin pokemoneiden saavutuksiin. Lisäksi oli minusta todella tyhmää, ettei Ash voittanut Tripiä ekaksi vaikkei Pikachu sähköliikkeitä voinutkana käyttää... Olisi oikeastaan pelkän Iron Tailin tai Quick Attackin pitänyt riittää...

      Snorlax oli myös vahva kuten Staraptor, mutta myös muutkin kuten Swellow ja Sceptile. En osaa päättää. Butterfee oli voimakas todellakin, mutta kallistun noihin teidän ehdotuksiin .--D

      • Anonyymi

        Se on squirtle!!!!!!!!!!!! Se voitti machampin yhdellä iskulla ja se on muutenkin Super tehokas charizardia vastaan!!!!!!!!??


    • Bulbasaur3

      Charizard ei ole ikinä käyttänyt Blazea, ja se on kyllä virallinen tosiasia. Se on totta, että Dragon Rage on peleissä heikko isku, mutta sarjassa moni asia on eri tavalla kuin peleissä. Esim. Barryn Empoleon ei pystyi hyökkäämään heti Hydro Cannonin jälkeen, mikä ei peleissä ole mahdollista. Ja on lukematon määrä muitakin muutoksia.
      Dragon Rage on aina ollut sarjassa hyvin voimakas isku, vaikkei niin ole peleissä. Charizardilla ei ollut Blazea päällä, kun voitti Golemin, ja oli se on aivan virallinen tosiasia. Sarjassa kyvyt näytetään aina selvästi ja kaikilla Pokemoneilla ei ole kykyä, kuten Charizardilla ja Bulbasaurilla.
      Se, että Charizard voitti Golemin vain yhdellä iskulla, on vain merkki Charizardin voimakkuudesta. En halua kuulostaa ylimielisestä, mutta kyllä se niin taitaa olla, varsinkin, kun Golemilla oli valtava tyyppietu. Charizard voitti sen ottelun reilusti.
      Niin sarjassa Dragon Rage on voimakas isku, vaikka peleissä on toisin.
      Ja esim. Iriksen Axewin Dragon Rage on hyvin voimakas isku, eli Charizardin Dragon Rage ei ole ainoa erikoistapaus.
      Ja Charizardilla ei ole Blazea. Peleissä Charizard olisi joutunut käyttämään sitä, mutta sarjassa poiketaan pelin säännöistä usein.
      Mutta niin kuin sanoin, mielestäni ei kannata aloittaa riitaa, koska tämähän on mielipidekysymys.
      Täytyy kyllä sanoa tosin, että Pikachu on saanut merkittäviä voittoja, esim. Draken Dragonite ja Brandonin Regice. Mutta Pikachu on saanut lukemattoman määrän noloja ja epäuskottavia häviöitä. Ja mielestäni Pikachun olisi pitänyt voittaa Snivy sen yhden Quick Attackin jälkeen.

    • LuXo

      Tätä asiaa voi katsoa kahdelta kannalta. Joko miten pelissä tapahtuisi tai miten tapahtui. Sinulla ei ole Blazesta mitään todisteita kuten ei minullakaan. Jos vertaamme peliin Blaze olisi käytössä vaikkei sitä mainittaisi. Sitä paitsi on animessa ollut kykyjä vaikka niitä ei ole mainittu. Dragon Rage ei kertonut mitenkään Charizardin vahvuudesta sillä on aivan sama käyttääkö Dragon Ragen voimakas Charizard vai heikko ja pieni Dratini. Dragon Ragea on liioiteltu todella paljon. Lisäksi sanoin ja siitä Charizic Valleysta.
      Ja koska takerruit viime viestissäni pelkästään tuohon Blazeen niin muistutan, että tarkoitin tällä, että Infernapen Blazessa ei ollut mitään voittoa vähentävää vaikka se saattoi olla vähän liioiteltu. Viittasin vain siihen, että Charizardin voitot voi verrata epäreiluuteen Dragon Ragen ja Charizic Valleyn takia.
      Toisaalta se on aivan sama sillä animessa elokuvissa on paljon peliin poikkeavaa kuten Zoroark illuusioiden mestari elokuvassa Zoroark voi ottaa minkä tahansa pokemonin kyvyt ja muodon vaikkei näkisi sitä.

    • 18+3
    • LuXo

      Hah, tuota en tiennyt ja tuo on jo yhtä noloa kun Pikachun tappiot .--O

    • nm

      Kappas xD ja muuten Charizard hävisi Johto Liigassa Charmanderille kun Charizard alkoi nukkua :P (Nostalgiaa ja muistoja)

    • Bulbasaur3

      Charizard ei varmasti ottanut täysillä Chikoritaa vastaan. Ja Charizard oli Kannon liigassa vielä tottelematon Pokemon, ja hävisi koska rupesi nukkumaan. Ja se ei ollut Johdon liiga vaan Kannon liiga, ja Charizard taisteli Pikachua vastaan, joka oli heikko vastus ja Charizard kyllästyi.
      Ja onko ihmisillä täällä jotain Charizardia vastaan, kun tässä tunnutaan koko ajan haukkuvan sitä?
      Ja sanon vielä yhden asian Infernapesta: Infernape on kieltämättä voimakas Pokemon Blazen liioittelusta huolimatta ja Ashin parhaita Pokemoneja, mutta mielestäni ei paras.
      Niin ettekö te tykkää Charizardista ollenkaan, kun sen kimpussa tunnutte olevan koko ajan?

    • Bulbasaur3

      Kyllä videosta näki selvästi, että Charizard ei ottanut täysillä. Sitä paitsi Charizard lopulta voitti ottelun.

    • nm

      Pidän kyllä paljon Charizardista mainitsin vain :p Infernapen blaze on liioiteltu..
      Ja Charizard vai Infernape hmm... Charizard

      • Anonyymi

        Ei kumpikaan


    • Bulbasaur3

      Hyvä tietää. Anteeksi, kun suutuin sinulle. Mutta mitä tarkoitti tuo Charizard-3? En ymmärrä tuollaisia kovin hyvin. Eli tarkoititko Charizardia vai Infernapea?
      Ja anteeksi, kun suutuin sinullekin aiheettomasti. :(

    • LuXo

    • Bulbasaur3

      No se oli kyllä aika nolo tappio, kun Charizard ei voittanut Chikoritaa.
      Pidän itsekin Infernapesta, mutta sanotaan vain, että minusta Ashilla on muutama parempi Pokemon. Ja niin kuin olet itsekin myöntänyt, Infernapen Blaze on liioiteltu. Minua harmittaa se, kun Infernape ei voinut voittaa Paulin Electivirea ilman Blazea, joka oli liian voimakas. Kun katsoi ottelua, näki, että Infernape ei olisi ilman Blazea ollut lähelläkään voittoa, mikä minua harmittaa. Itse olisin tykännyt siitä, että Infernapen Blaze olisi ollut enemmän Sceptilen Owergrowin kaltainen, joka antaa lisää voimaa, mutta sellaisella ns. näkymättömällä tavalla.
      Ja Charizard otteli mielestäni täysillä jo Charmanderina. Charizard teki sarjan alkuaikoina sellaisia virheitö, että hän joskus aliarvioi vastustajan. Mutta mielestäni Charizard kasvoi Charizik Valleyssa sekä fyysisesti ja henkisesti, ja Charizard on aina tehnyt todella paljon töitä tullakseen vahvaksi. Ja viimeisinä kertoina, kun Charizard on näkynyt, Charizard on otellut täysillä.
      Mielestäni Charizard on otellut lähes aina täysillä, ainakin merkittävissä otteluissa. En tiedä kaikkia hänen spin off otteluja, eli en voi sanoa niistä.
      Eikä Infernapekaan ollut aina täydellinen. Chimcharina se oli aika pelkurimainen Pokemon ja aika heikko, tosin ei aivan surkea. Ja Chimcharina ja Monfernona hän ei kyennyt hallitsemaan Blazeaan, mikä oli aiheuttaa vakavaa tuhoa. Sekä Charizardissa ja Infernapessa oli aikanaan vakavat vikansa, mutta he korjasivat ne. Ja vaikka Infernape käytti joskus Blazea, myönnän kyllä, että se voitti nekin aivan reilusti, ja
      Ja myönnän sen, että Infernape on voimakas Pokemon, mutta sanotaan näin, että pidän Charizardista enemmän monesta syystä ja pidän sitä myös vahvempana. Mutta tunnustan kaikki Infernapen voitot, niin kuin sinä tunnustat Charizardin voitot.
      Ja anteeksi, kun en aiemmin voinut myöntää tätä.
      Olen nyt toivottavasti vastannut sinua tyydyttävällä tavalla, ja jos olen, sovitaanko niin, että ei jatketa tätä mielipisesotaa, koska kummankaan mielipide ei tule muuttumaan, ja tämä on mielipide kysymys?
      Sovitaanko niin?
      Ja anteeksi kun olen ärsyttänyt sinua.

    • LuXo

      Et sinä minua ole ärsyttänyt, mutta halusin tukea PT:n kantaa koska olin itse sitä mieltä .-3
      Ei meidän tarvitse enään asiasta riidellä. Charizard oli todella voimakas voittaessaan Articunon ja Charizard on Ashin voimakkaimpia ja vanhimpia pokemoneja .-) Minusta Charizard on hyvä ja en edes osaa päättää kantaani, mutta minusta olisi kyllä tuntunut oudolta jos esm Infernape olisi voittanut Tobiaksen Latioksen. Onhan Charizardia koulutettu kauemmin ja oli todella vaikuttavaa, että se voitti Articunon.
      En tiedä miksi, mutta näissä viesteissä olen näyttänyt kovasti kannattavan Infernapea josta kyllä enemmän pidänkin, mutta en sanoisi sitä parhaaksi .--3
      Tämä voidaan nyt unohtaa ja toivotaan, että joku muukin uskaltaa tulla esittämään tänne mielipiteitään x3

    • Bulbasaur3

      Hyvä juttu. :)

    • hihihi_

      Ashin ainakin yksi parhaista on Snorlax. : 3 Se on aika nopea niin isoksi pokemoniksi ja muutenkin vahva. Tottakai Charizard on myös todella vahva kuten Enteitä vastaan elokuvassa numero 3 mutta tykkään silti enemmän Snorlaxista ^^

    • pika.pika

      Ash antaa kaikki voimakkaat pokemoninsa pois tai jättää niitä käyttämättä heti kun ne kehittyät kuten esim pidgeot: siitä olisi saattanut tulla hyväkin pokemon. Butterfreen kohdalla teki saman tempun... Noo onhan ohjelman mielenkiintoisuuden kannalta mukavaa, että ash aihtelee pokemoneja kausien välillä ja eipä ne anhat lopullisesti mihinkään katoa ja esiintyvät onneksi aina silloin tällöin

      • en tiedä mitä laitan

        Mun mielestä Butterfreen tarina taas käytiin läpi kokonaan ja oli hyvä että siitä luovuttiin. Butterfreen persoonaa ei ole kovasti koskaan kehuttu, mutta kyllä sillä silti musta oli paljon enemmän luonnetta nähtävissä kuin monilla muilla Ashin pokémoneilla. Butterfree tuntui vähän sellaiselta herkältä tapaukselta, jolla ei ollut kovin hyvä itsetunto (mikä näkyy tässäkin jaksossa sillä, että kun se sai pakit ihastukseltaan, niin se luovutti samantien). Ehkä tuossa hieman huonossa itsetunnossa näkyvät Mistyn aiemmat mollaukset ja se, miten Ash vaihtoi sen noin vain uudelle kouluttajalle. Toisaalta Butterfree tuntui aina unelmoivan jostain suuresta, Caterpie-asteella se halusi lentää ja olla kaunis Butterfree ja Butterfreena sille kelpasi vain tuo vaaleanpunainen erilainen kumppani. Eli mun mielestä tämän pokémonin kehittyminen ja elämä ainakin käytiin ihan riittävän hyvin läpi, ja oli ookoo että se häippäsi. Pidgeot olisi kyllä ollut kiva nähdä vielä uudelleen sen yhden ja ainoan jakson jälkeen missä ne on.

        Mutta siis asiaan, mun mielestä Ashin vahvimmat poksut ovat Pikachu, Charizard, Bulbasaur ja Squirtle, joista Charizard taatusti vahvin! Infernape ei ole mun mielestä mitään siihen verrattuna ja sen tarinakin on musta vähän tylsä. Liian arvattava. Sen sijaan Charizard on kasvanut kehittynyt ja muuttunut koko sarjan ajan sellaiseksi mikä se on nyt ja sen tarinakin on musta Ashin pokemoneista kaikkein paras. Pikachu on myös todella vahva, voittihan se kuitenkin esim. Dragoniten ja Latioksen sun muita tämmöisiä vahvoja tapauksia. Olihan se sitten noloa että Pikachu sen jälkeen hävisi Snivylle ja Charizardkin tosiaan tuolle Chikoritalle, hehe :D Mutta musta se on vaan hupaisaa, eikä mitenkään epärealistista. Pokemonit tappelevat varmasti enemmän tosissaan liigassa kun adrenallini jyllää täysillä Ashin kanssa, mutta jotain RNDM Snivya vastaan varmasti pienemmällä adrenaliinikulauksella.

        No joo. Muita Ashin vahvimpia on mun mielestä esim. Snorlax, Pidgeot, Infernape, Sceptile, Noctowl, Torterra ja Donphan. Plus Bayleef & Quilava myös! :)


      • PT
        en tiedä mitä laitan kirjoitti:

        Mun mielestä Butterfreen tarina taas käytiin läpi kokonaan ja oli hyvä että siitä luovuttiin. Butterfreen persoonaa ei ole kovasti koskaan kehuttu, mutta kyllä sillä silti musta oli paljon enemmän luonnetta nähtävissä kuin monilla muilla Ashin pokémoneilla. Butterfree tuntui vähän sellaiselta herkältä tapaukselta, jolla ei ollut kovin hyvä itsetunto (mikä näkyy tässäkin jaksossa sillä, että kun se sai pakit ihastukseltaan, niin se luovutti samantien). Ehkä tuossa hieman huonossa itsetunnossa näkyvät Mistyn aiemmat mollaukset ja se, miten Ash vaihtoi sen noin vain uudelle kouluttajalle. Toisaalta Butterfree tuntui aina unelmoivan jostain suuresta, Caterpie-asteella se halusi lentää ja olla kaunis Butterfree ja Butterfreena sille kelpasi vain tuo vaaleanpunainen erilainen kumppani. Eli mun mielestä tämän pokémonin kehittyminen ja elämä ainakin käytiin ihan riittävän hyvin läpi, ja oli ookoo että se häippäsi. Pidgeot olisi kyllä ollut kiva nähdä vielä uudelleen sen yhden ja ainoan jakson jälkeen missä ne on.

        Mutta siis asiaan, mun mielestä Ashin vahvimmat poksut ovat Pikachu, Charizard, Bulbasaur ja Squirtle, joista Charizard taatusti vahvin! Infernape ei ole mun mielestä mitään siihen verrattuna ja sen tarinakin on musta vähän tylsä. Liian arvattava. Sen sijaan Charizard on kasvanut kehittynyt ja muuttunut koko sarjan ajan sellaiseksi mikä se on nyt ja sen tarinakin on musta Ashin pokemoneista kaikkein paras. Pikachu on myös todella vahva, voittihan se kuitenkin esim. Dragoniten ja Latioksen sun muita tämmöisiä vahvoja tapauksia. Olihan se sitten noloa että Pikachu sen jälkeen hävisi Snivylle ja Charizardkin tosiaan tuolle Chikoritalle, hehe :D Mutta musta se on vaan hupaisaa, eikä mitenkään epärealistista. Pokemonit tappelevat varmasti enemmän tosissaan liigassa kun adrenallini jyllää täysillä Ashin kanssa, mutta jotain RNDM Snivya vastaan varmasti pienemmällä adrenaliinikulauksella.

        No joo. Muita Ashin vahvimpia on mun mielestä esim. Snorlax, Pidgeot, Infernape, Sceptile, Noctowl, Torterra ja Donphan. Plus Bayleef & Quilava myös! :)

        "Pikachu on myös todella vahva, voittihan se kuitenkin esim. Dragoniten ja Latioksen sun muita tämmöisiä vahvoja tapauksia"
        Pikachun ja Latioksen välinen ottelu päättyi kylläkin tasapeliin, mutta ymmärsin kyllä pointtisi.

        Ashin Torterra on omasta mielestäni aika huono ottaen huomioon, että se on Turtwigin viimeinen muoto. Ennen kehittymistä Grotleksi siinä oli vielä paljon potkua. Se oli erittäin nopea ja vahva. Minusta Ashin Grotle/Torterra ei oikein onnistunut käyttämään Paulin Torterran näyttämää ottelutaktiikkaa hyödykseen. En nyt edes muista yhtään ottelua, jonka Ashin Torterra olisi voittanut, jos ei oteta huomioon Rakettiryhmää vastaan käytyjä kamppailuita.


    • en tiedä mitälaitan2

      En kyllä tarkottanut että Pikachu olisi voittanut Latioksen, kirjotin sen vaan huonosti. Hehee! :D
      No joo, nyt kun mietin niin oot oikeastaan Torterran kanssa aika oikeessa. Ei se loppujen lopuksi ole varmaan jotain Totodilea vahvempi tapaus ollenkaan, pikemminkin jopa vähän heikompi tapaus noin kehittyneeksi pokemoniksi. :/

    • Bulbasaur3

      Olen koko sydämeni pohjalta samaa mieltä kanssasi, en tiedä mitä laitan. Nuo neljä ovat minustakin Ashin 4 vahvinta Pokemonia. Ne ovat myöskin kaikista kokeneimmat. Ja Charizard on totisesti minustakin Ashin vahvin Pokemon. Ja minustakin Charizardin tarina on kaikista Ashin Pokemonien tarinoista paras.

      PT, et voisikaan muistaa yhtään ottelua minkä Torterra ei oli voittanut koska niitä ei ole. Torterra on hävinnyt jokaisen ottelunsa Torterrana. Grotlena se voitti Candicen Sneaselin mutta se onkin sen ainoa voitto. Mutta tosiaan Turtwigina se oli todella vahva ja nopea Pokemon niin kuin sanoit ja se sai monia vaikuttavia voittoja.

    • PT

      Täytyy nyt kuitenkin vielä sanoa, että Charizard oli ennen Infernapea mielestäni Ashin vahvin pokemon. Tällä hetkellä se on hyvänä kakkosena. Pikachun voimakkuus vaihtelee niin paljon, että en laittaisi sitä edes kolmannelle sijalle. Ehkä Ashin viisi parasta pokemonia ovat tällä hetkellä seuraavat:
      1.) Infernape
      2.) Charizard
      3.) Sceptile
      4.) Snorlax
      5.) Pikachu
      Toisaalta mietittäessä Ashin parasta tiimiä täysotteluun törmätään pakosti seuraavaan ongelmaan: Onko Ashin järkevää käyttää kahta tulityyppiä (Infernapea ja Charizardia)?
      Tuon puolesta puhuu se, että ne molemmat ovat olleet viimeisinä pystyssä, kun Ash on kohdannut kaksi kovinta kilpailijaansa (Gary ja Paul). Kumpikaan ei myöskään ole pelkkä tulityyppi. Infernapea vastaan kivityypit eivät saa tyyppietua, kuten eivät myöskään maatyypit Charizardia vastaan. Lisäksi Sceptile tai Pikachu hoitaisi voimakkaat vesityypit.
      Toisaalta kahden samaa tyyppiä olevan pokemonin ottaminen samaan taisteluun on aina pois jonkin toisen tyypin pokemonin mukana olosta. Jos Ashin vastustajalla sattuu olemaan esimerkiksi tulityypin pokemon, sen voittaminen voi olla aika vaikeaa.

    • Bulbasaur3

      Voisin laittaa tänne mitkä ovat mielestäni Ashin kuusi parasta Pokemonia. Ne ovat tälläiset:
      1. Charizard
      2. Pikachu
      3. Snorlax
      4. Sceptile
      5. Infernape
      6. Bulbasaur

    • ikhiepdia

      BULBASAUR TEE SIEMENSYÖKSY!!! Siis oikeesti ja sarjan nimi on POKE-mon.
      Siis ei minulla ole mitään sitä ekaa tuotantokautta, leffoja ja paria jaksoa vastaan mutta oikeesti. Ja tässä muuten linkki josta tajuatte:

      http://hikipedia.info/wiki/Pokémon

      • ikhiepdia

        Niin ja paras Ash Ketshumin (***** ketsupin) POKE-mon on Charizard. Muuten kannatan Mewtwota.


    • Blackyurom

      Charizard on tietenkin vahvin, mutta on Ashillä muitakin vahvoja kuten:

      Sceptile joka voitti niukasti Tobiaksen Darkrain ja en muita voittiko se myös Brandonin Regirockin

      Pikachu joka on voittanut eniten mutta merkittävin on minun mielestäni Pikachu vs Regice

      Mutta uusin Ashin voimakkaista Pokemoneista on Krookodile joka voitti Iriksen ylivoimaisen Dragoniten

    • Bulbasaur3

      Sceptile otteli aika hyvin Brandonin Regirockia vastaan, mutta hävisi kuitenkin lopulta.

      • Sääntö-Sakari

        No jaa...
        Sceptile olisi hävinnyt aikaisemmin, jos ottelu olisi ollut "reilu". Silloinhan se meni tuomarin taakse piiloon ja pudotti jonkin kivikasan Regirockin päälle. Tosin ei kai tuollaista toimintaa koskaan olla missään suoraan kielletty...


    • pokemon on paras

      Minusta Charizard on vahvempi kuin Infernape. Charizard on ollut koko ajan oma itsensä otteluissa, eikä ole käyttänyt Blazea. Myös toi Charizardin tarina on musta parempi, koska se on kehittynyt koko Pokemon animen aikana ihan hirveesti ja oppinu vaikka mitä uusia kikkoja matkan varrella. Lisäksi se on kukistanut monia legendaarisia pokemoneja, esim Articunon, ja muita vahvoja tapauksia, kuten Garyn Blastoisen ja tämän Golemin yhdellä iskulla, tai esim. Dragonairin.

      Infernape sen sijaan on musta ihan ylivahva, ja tuo sen Blaze on liioteltu. Musta tuntuu että Ashin Infernape ei kyllä voittaisi ottelussa Ashin Charizardia, jos ne kamppailis, koska Infernape tarttisi juuri sen Blazen auttamaan sitä. Infernape voitto Paulin mun mielestä lähinnä sen takia, että se käytti ylivahvaa Blazea ja koska sillä oli niin hyvä syy voittoon: se halus ikään kuin todistaa Paulille, että se on oikeesti vahva, ja halus voittaa kouluttajan joka hylkäs sen, että se voi lällättää ja sanoo että siitäs sait!

      Musta Ashin kaikki noi tulialoituspokemonit on tosi vahvoja. Cyndaquil kehitty ihan hirveesti siitä, kun se pyydystettiin. Ash otteli sillä lähes kaikissa Johton saliotteluissa ja voitti sen avulla. Esim. Cyndaquil voitti Bugsyn vahvan Scytherin, joka taas anto vahvalle Pikachulle selkäsaunan. Sitten esim. Mortylla oli vahvoja kummituspokemonja, joista Gastly rökitti taas Pikachun, mutta Cyndaquil voitti sen. Se oli myös vahva Haunteria vastaan, vaikka hävis. Sitten Jasmine otteli Steelixilla, joka taas rökitti Pikachun, sen sijaan Cyndaquil voitti sen taas hienosti. Cyndaquil voitti seuraavaks Brycen Dewgongin, mutta hävisi tämän Piloswinelle, jonka taas Pikachu tällä kertaa voitti. Cyndaquilissa siks musta on tosi paljon voimaa, ja voittanu oikeestaan paljon enemmän itseään vahvempia pokemoneja, kuin vaikka Infernape. Tämä myös todistaa että Cyndaquil oli ainakin jossain vaiheessa Pikachua selvästi vahvempi. Nyt Cyndaquil on Quilava, ja toivon että se näyttäis Unovassa jotain kunnon badass otteluita!

      Sitten Ashin Tepig, oli surkea pikku possu alussa, mutta sekin on kehittynyt sarjan aikana tosi paljon. Pignite rökitti vahvan entisen kouluttajansa pokemonjoukon kunnolla, ihan kuten Infernapekin teki Paulille, joten Pignite oli periaatteessa samalla tasolla Infernapen kanssa, siitä ei vaan tehty niin eeppistä ottelua, että se jäisi samalla lailla mieleen.

      Kaikki Ashin nuo neljä pokemonia ovat musta tosi vahvoja, mutta pitkän pohdinnan jälkeen, musta kuitenkin just tuo Infernape on kehittynyt vähiten suhteessa noihin muihin. Infernape lähinnä totutteli käyttämään sitä Blazea, jonka jälkeen se pysty rökittämään sillä kenet vaan. Ei läheskään niin hienoa kehitystä kuin noilla muilla.

      En haasta täällä mitään riitaa tästä, mainitsin vain oman mielipiteeni, ja halusin tuoda Pigniten ja Quilavankin esille keskusteluun, koska ne on oikeesti myös vahvoja. Toivottavasti Pignite näyttää vielä kunnolla sille entiselle kouluttajalleen uudestaan, sillä lailla että ottelu jää kaikkien mieleen yhtä vahvasti kuin Infernapen.

    • PT.

      "Musta tuntuu että Ashin Infernape ei kyllä voittaisi ottelussa Ashin Charizardia, jos ne kamppailis"
      Charizardilla olisi tuossa ottelussa tyypin tuoma ylivoima puolellaan, joten varmasti se onnistuisikin voittamaan Infernapen. Tämä ei silti tarkoittaisi, että Charizard olisi automaattisesti voimakkaampi. Ennemmin pitäisi mielestäni katsoa, miten ne pärjäisivät jotain molemmille tasapuolista vastustajaa vastaan.

      "Musta Ashin kaikki noi tulialoituspokemonit on tosi vahvoja"
      Olen samaa mieltä kanssasi. Pignite nähdään muuten ensi viikolla ottelussa Kotetsua vastaan. Lisäksi se taitaa oppia uuden liikkeen.
      http://www.youtube.com/watch?v=zFJk-8r4a4M

    • Jaahaha

      Krookodile on paras ja siihen pitää myös tyytyä.

    • Snivy

      Minun mielestä kyllä Sceptile on voimakkain,koska Sceptile voitti Darkrai ja muutenkin nopea pokemon.Nyt sanon 6 parhaimasta Ashin
      pokemonista.

      1.Sceptile
      2.Infernape
      3.Gliscor
      4.Charizard
      5.Snivy
      6.Pikachu

      Mutta onhan niillä kaikilla oma heikkous jossakin kohtaa.
      Kuten Grovyle kehittyi Sceptileksi se ei osanut mitään.Ja Charmander kehittyi Charmmeleon-Charizard oli laiskuri.Gliscor oli itkupilli.

      • Kysymys

        Millä perusteella Snivy pääsee mielestäsi kuuden parhaan joukkoon ohittaen esimerkiksi Snorlaxin ja Krookodilen?


    • Snivy on hyvä

      Koska se on nopea ja silloin kun Ash on nappamassa Snivyn, Cilan sanoi sitä korkea leveliksi. Muutenkin se on mun lemppari. Ja se osaa attract.

    • Snivy

      ja paitsi Krookodile on huono.

    • Osuka

      Greninja näyttää olevan Ashin voimakkain tällä hetkellä. Mutta koska Ash vapautti Greninjan Charizard on luultavasti voimakkain.

      • Nik0025

        Minä sanoisin että snorlax on paras tällä hetkellä miksi koska se kesti hyvin paljon frontier brainin Gretan iskuja ja hän on taistelu tyypin kouluttaja elikäs snorlaxin olisi pitänyt hävitä jo toisesta iskusta mutta snorlax hakkasi sen kaikki pokemonit hmm sekä ashin snorlax kayttää animessa 6 hyökkäystä samassa ottelussa kun peleissä on ainoastaan mahdollista käyttää 4 eri hyökkäystä.
        muut anime jaksoisssa nähdyt pokemonit ovat osanneet vaan max 4 hyökkäystä.


      • Nik0025

        ja frontier brainin on vähintään samaa tasoa kuin korkeimman salin johtajat yleensä voimakkaampi.


    • Anonyymi

      Pikachu on ashhin vahvin pokemon ja sen 10 000 volt thunder bolt/mä tykkään myös dragonitesta

    • Anonyymi

      Greninja osaa Mega evolvata mutta veikkaan kuitenkin squirtlea

    • Anonyymi

      Ei kumpikaan vaan squirtle etkö tiedä että se voitti machampin yhdellä iskulla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe