Komeaa ja oikeasti yksinäistä miestä ei oikeasti ole

IinaTiina

Komeaa ja oikeasti yksinäistä miestä ei ole olemassa.

Toki voi olla itseään yksinäiseksi sanovia komeita miehiä, mutta oikeasti yksinäinen on sellainen, joka viettää lähes kaiken aikansa yksin, hänellä ei ole seurustelusuhdetta eikä hänellä ole satunnaisia seksisuhteitakaan yhdenyönjuttujen ym. muodossa.

Nämä kriteerit täyttävää ja vielä komeaa miestä ei kertakaikkiaan ole.

60

2841

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokunen jaska

      Niinkö luulet?
      Onko tuo mielipide tullut laajankin tutkimuksen perusteella?
      Taitaa vaan olla sun "mutu-juttua"

      • näin olen kokenut

        Kuka tahansa voi olla yksinäinen joskus ainakin. Moni luulee. että komeilla /kauniilla ihmisillä ei ois kavereista pulaa.. Niin kavereista.

        Mutta sitä oikeaa ei ole sen helpompi löytää oli sitten kaunis tai ei.
        Monesti joku mitättömänkin näköinen menee paremmin, koska ap.n kaltaisia ihmisiä on niin paljon.
        Sulla on niin paljon vientiä, tai joku voi ajatella ei sun kans voi olla sä oot niin kaunis, mä en riitä sulle.


    • oon komee

      Aloittajalle... Riippuu siitä mistä se roikkuu... eli mikä on komea mies.

    • pttny

      Minäpä olen. Yksinäinen ja komea, mutta niin perkleen ujo!

      • Duudaladuu

        Ruma yksinäinen läskiperse kuiteski koneella vetämässä sipsejä.


      • Juliaaaa

        Niin onhan niitä! Tunnen ainakin yhden joka varmasti tälläkin hetkellä istuu yksin kotona. Baarissa hänen ympärillä pyörii akkoja, jotka saavat sen käsityksen ettei häntä kiinnostaisi, mutta hän on vaan niin älyttömän ujo!!!


    • hehheh,

      hyvin sanottu ;)

    • feefeefef

      Niinpä.. On vaikeeta sanoo mikä on komee! Jos sun mielestä semmoset supliikkimiehet ala Salar on komee, nii ei varmaa. Koska sen luonne vaa on semmonen et sen pitää olla ihmisten kanssa. Ja sori ku vedin salarin tähän mut helppoa puhua esimerkkien kautta.

    • I see what you did there. :D

      • osa ei ilmeisesti tajunnu :P


    • Mitä sinä komealla

      Jos et itse ole peruspulliaista kummempi niin et sinä komeaa miestä mihinkään tarvitse. Munat ne on rumallakin. Ja jos et munaa halua niin mitä sinä miehiä kiusaat? Hanki tyttökaveri jonka kanssa voit söpöillä ja halipusutella itsesi uneen.

      • awdawf

        Munat voi ollakki, mut ei pienellä munalla tee mitään. Eikä kukaan haluu rumaa ja haisevaa ukkoa päälleen pumputtamaan. Paitsi toki he joilla ei ole muita mahdollisuuksia.


    • Rölliahven

      Minä olen.

    • komeamies.

      Ei muuten pidä paikkaansa. Minä olen komea mies mutta silti yksinäinen

    • Komea..vähän niinkuin "ihannekumppani?"...onko niitä edes?Komea,fiksu,yksinäinen ja aikuinen vapaa mies ilman seksisuhteita senhän pitää olla joko muovinen tai kuollut jatai ainakin perkeleenmoiset luurangot kaapissa.Ehkäpä elokuvissa vaan ei oikeassa elämässä siksi niitä kutsutaankin elokuviksi.
      Suomi-mies rumpukone vatsansakanssa vai pyykilauta vatsainen poika?Kuinka moni Nainen todellisuudessa valitsee pyykilaudan ennemminkuin rumpupesukoneen ryhtyessään hommiin?

    • yksinäinen myös

      Minkä ikäinen olet itse ja minkä ikäistä kumppania etsit.
      Itse etsin vastaavaa naista tai kyllä aivan normi ulkonäkökin riittää,tärkeintä että kemiat kohtaa.

    • Juliaaaa

      Niin onhan niitä!!!
      Tunnen ainakin yhden, joka varmasti tälläkin hetkellä istuu yksin kotona. Baarissa hänen ympärillä pyörii akkoja, jotka saavat sen käsityksen ettei häntä kiinnostaisi, mutta hän on vaan niin älyttömän ujo! Ja hän kärsii yksinäisyydestä, koska on kunnianhimoinen mies, eikä päässyt vielä mieluisaan yliopistoon, niin!

    • resuhenri

      Onko vastaavanlaisia naisia sitten olemassa? Perustelut.

    • komistus.

      Isekin olen erittäin komea voisin sanoa, että kuulun 10 suomen komeimman miehen joukkoon. kaikki tulevat aina ylistämään miehet sekä naiset, mutta ongelma on se että olen naisten kanssa liian ujo ja kiltti. Kaikki naiset joita olen joskus tapaillut olen saanut käsityksen, että haluavat tapailla vain "kusipää" miehiä.

      • nnnicky

        No huh että on ylimielistä porukkaa. Epäilen sanojasi vahvasti.


    • nainen.

      Olisi mukavaa jos olisi joku KOMEA mies, joka ei ole sosialisoinut ja seurustellut koko maailman kanssa.. lähtisi enemmän samalta viivalta. Arvostaisi kenties..

    • IhmisetVietävissä

      On varmasti yksinäisiä ja komeita miehiä. Mies ei tarvitse niin paljon sosiaalista kanssakäymistä kuin lärpättelevät hölmöt naiset. Toisaalta ei se nainenkaan yksinäisyyteen kuole, siitä on todisteena lukemattomat vanhat piiat. Nykymaailmassa seurustelukumppani on riski, jonka käyttäytymistä on mahdotonta ennakoida. Eri mieltä olevat ovat yksinkertaisesti väärässä.

      • hönötintti

        Olen nainen enkä tarvitse sosiaalista kanssakäymistä paljonkaan. Hölmö voin silti olla. Töissä on oltava sosiaalinen niin että vapaalla tykkään olla yksin. En voisi kuvitella asuvani jonkun kanssa.


    • jaa..

      Ovatko kaikki naiset mielestäsi lärpätteleviä ja hölmöjä? Moni nainen ei lärpätä mitään tyhmiä, ja on fiksu. Mitä jotkut miehet tekevät, lärpättävät keskenään juorut?

    • Yualle

      "eikä hänellä ole satunnaisia seksisuhteitakaan yhdenyönjuttujen ym. muodossa."

      Jos tämä on kriteeri yksinäisyydelle, niin olen oikein mielelläni yksinäinen mies.

      Jos miehet, niin myös satunnaiset naiset ovat tyypillisesti sellaista ainesta (erityisesti henkisellä tasolla), että heihin ei ihmeemmin kiinnosta sekaantua...

      • Sama vika

        "Jos miehet, niin myös satunnaiset naiset ovat tyypillisesti sellaista ainesta (erityisesti henkisellä tasolla), että heihin ei ihmeemmin kiinnosta sekaantua..."

        Aivan totta. Ei niitä kiinnosta kuin viinanjuonti ja nussiminen ja yläpäässäkään ei ole kovin kummoista sisältöä niin antaapa olla. Mulla menee mielenkiinto nussimiseen, jos kumppani on henkisesti eläimen tasolla tai vieläkin alempana.

        Mistähän sitä löytäisi itselleen kunnollisen parisuhteen ja 24/7 siedettävän kumppanin?


    • Yksinäinen......

      Olet väärässä, minun ulkonäköni on samaa tasoa kuin johnny deppin ulkonäkö mutta silti en saa naista.

    • nuorimies.

      olen erittäin komea treenattu mies mutta en ole ikinä seurustellut tai harrrastanut seksiä.

    • 8+6

      En ole omalla paikkakunnalla vielä nähnyt miestä, joka olisi komeampi kuin minä
      mutta naiset ei kiinnostu koska olen ujo.

      • Jenniperkele

        Hähähähhähähääähh! Nää on hauskoja.

        (Pilkku ennen mutta sanaa...)


    • m19v.

      minulla ei ole naista vaikka äitini, sukulaiset ja vanhat naiset kehuvat minua komeaksi ja ihmettelevät miksi minulla ei ole tyttöystävää.

    • Maailman komein mies

      olen maailman komein mies mutta silti yksinäinen

    • Mimmeee

      Kyllä heitä on, mutta yksinäisissä ja komeissa miehissä on muutama paha vika:
      a) joko heissä on jotakin vikaa, kun kukaan ei heitä halua
      b) he eivät osaa etsiä itselleen oikeanlaista, samanhenkistä naista, vaan kuka tahansa kelpaisi (kuka sellaista haluaa?)
      c) he tosiaan ovat liian ujoja
      d) he ovat nirsoja ja tietävät tarkkaan, mitä haluavat
      e) tai ovat jo löytäneet sen, mitä haluavat, mutta menettäneet eikä kukaan muu enää riitä.

    • komeepoika

      mä oon melko komee ja mukava ja hyvinvarustettu mies ja oon silti yksinäinen. en saa toimivia ihmissuhteita aikaseks ja jotenkin ihastun kaikkiin mukaviin ihmisiin mutten pysty ilmaisemaan sitä oikein. tahtoisin olla avoimempi ja sosiaalinen mut oikeenlaista ihmistä ei tuu vastaan. kyllä komeita miehiä on paljon yksinäisiä.

    • brad pitt

      mä oon vähän saman näköinen kuin brad pitt ja mulla on 20 senttinen mela mutta silti oon yksinäinen.

      • jenniperkele

        Kääritkö sen melan rullalle vai miten saat sen mahtuu kalsareihin? (Näin hinduista yhden matkavideon... no siinä oli tämä elefantti-mies joka teki kalullaan temppuja kepin kanssa, kieputti ja venytteli sitä... pisti miettimään et mikähän on normaalia...)


      • hiiohoi69
        jenniperkele kirjoitti:

        Kääritkö sen melan rullalle vai miten saat sen mahtuu kalsareihin? (Näin hinduista yhden matkavideon... no siinä oli tämä elefantti-mies joka teki kalullaan temppuja kepin kanssa, kieputti ja venytteli sitä... pisti miettimään et mikähän on normaalia...)

        20-senttinen erektiossa ei välttämättä ole kuin 10-senttinen lepotilassa. Kymmensenttistä ei kyllä rullalle tartte laittaa :D


    • eikä naisia

      eikä kauniita ja yksinäisiä naisia

    • No mä en oo komea, mutta ehkä ihan siedettävän näköinen kuitenkin. Yksinäisyys johtuu sosiaalisten taitojen puutteesta. Ujo enkä arka ole, mutta on vaikeaa ylläpitää keskustelua tai tutustua kehenkään tosi elämässä. Varsinkin jos on jo muodostuneet ne kaveripiirit tiettyjen ihmisten kesken. Sitten tulee vastaan se, että haluaako tutustua johonkuhun jonka kanssa ei ole edes mitään yhteistä. Tuskin.

      Mutta ei kukaan ole mikään epämuodostunut elefanttimies vain siksi että on yksin. En ole vielä toistaiseksi nähnyt ketään omana elinaikanani, joka olisi niin ruma ja epämuodostunut että olisi tuomittu olemaan yksin pelkästään muiden inhosta.

      Kenties nämä yksinäiset miehet ja naiset vihdoinkin osaisivat eksyä toistensa luo täältä valittamasta.

      • Jenniperkele

        Elefanttimies!! O__O Mitä ihmettä... ... ...


        No kuitenkin... Hämäävää, mitä mun edes piti sanoa. Ai niin, mm kun puhutaan yksinäisyydestä, aika monet liittää sen parisuhteen puuttumiseen tässä keskustelussa. Kun yksinäisyys voi olla myös sitä ettei ole hyviä ystäviä, ja sellanen on paljon kipeempää yksinäisyyttä. Huomaan et meillä monilla suomalaisilla on ongelmia ystävyyssuhteissa. Kaverit ovat ilkeitä ja kateellisia toisilleen, piikittelevät ja puhuvat selän takana. Ei seurustelusuhdekaan voi korvata hyviä ystävyyssuhteita.
        Joidenkin ihmisten on vaan vaikeampi voittaa toisten luottamusta, jostain syystä. Ja Suomessa hirveen vahvana sellainen kulttuuri että vahvistetaan omaa itseä ja omaa ryhmää sulkemalla ulkopuolelle muita ja ikään kuin alleviivaamalla heidän erilaisuutta. Hulluksikin leimataan toinen hirveän helposti, ei edes pyritä ymmärtämään..


      • fanttigiguli rullall
        Jenniperkele kirjoitti:

        Elefanttimies!! O__O Mitä ihmettä... ... ...


        No kuitenkin... Hämäävää, mitä mun edes piti sanoa. Ai niin, mm kun puhutaan yksinäisyydestä, aika monet liittää sen parisuhteen puuttumiseen tässä keskustelussa. Kun yksinäisyys voi olla myös sitä ettei ole hyviä ystäviä, ja sellanen on paljon kipeempää yksinäisyyttä. Huomaan et meillä monilla suomalaisilla on ongelmia ystävyyssuhteissa. Kaverit ovat ilkeitä ja kateellisia toisilleen, piikittelevät ja puhuvat selän takana. Ei seurustelusuhdekaan voi korvata hyviä ystävyyssuhteita.
        Joidenkin ihmisten on vaan vaikeampi voittaa toisten luottamusta, jostain syystä. Ja Suomessa hirveen vahvana sellainen kulttuuri että vahvistetaan omaa itseä ja omaa ryhmää sulkemalla ulkopuolelle muita ja ikään kuin alleviivaamalla heidän erilaisuutta. Hulluksikin leimataan toinen hirveän helposti, ei edes pyritä ymmärtämään..

        Jenniperkele latas perkele asiaa. Vieläkö olet yksinäinen vai joko on löytynyt oma mieligiguli, jolle purkaa sydäntään?


      • kyllästynyt maahansa
        Jenniperkele kirjoitti:

        Elefanttimies!! O__O Mitä ihmettä... ... ...


        No kuitenkin... Hämäävää, mitä mun edes piti sanoa. Ai niin, mm kun puhutaan yksinäisyydestä, aika monet liittää sen parisuhteen puuttumiseen tässä keskustelussa. Kun yksinäisyys voi olla myös sitä ettei ole hyviä ystäviä, ja sellanen on paljon kipeempää yksinäisyyttä. Huomaan et meillä monilla suomalaisilla on ongelmia ystävyyssuhteissa. Kaverit ovat ilkeitä ja kateellisia toisilleen, piikittelevät ja puhuvat selän takana. Ei seurustelusuhdekaan voi korvata hyviä ystävyyssuhteita.
        Joidenkin ihmisten on vaan vaikeampi voittaa toisten luottamusta, jostain syystä. Ja Suomessa hirveen vahvana sellainen kulttuuri että vahvistetaan omaa itseä ja omaa ryhmää sulkemalla ulkopuolelle muita ja ikään kuin alleviivaamalla heidän erilaisuutta. Hulluksikin leimataan toinen hirveän helposti, ei edes pyritä ymmärtämään..

        Olen huomannut saman asian. Täällä on ollaan kovin pidättyväisiä ja pysytellään omissa pienissä piireissä. Itse tulisin hulluksi jos olisin koko ajan samojen ihmisten kanssa tekemisissä. Ja sitten kun ei ole sitä "flirttailu kulttuuriakaan" niin kuin etelässä se on normaalia keskellä päivää sanoa jotain flirttailevaa vastakkaiselle sukupuolelle tai vaikka hymyillä. Sellaisia pokerinaamaisia tyhjiä katseita vaan näkee täällä...ihan kuin ei olisi mitään tunnetta sisällä.


    • afwrfxz

      Riippuu mitä komealla tarkoitetaan. Joku nainen jossain väitti että vain noin 1% kaikista maailman miehistä on komeita. Loput on hyvännäköisiä tavallisen näköisiä tai rumia.
      Niillä kriteereillä olen kai sitten hyvännäköinen.
      Kuitenkin vietän lähes kaiken aikani yksin, minulla ei ole seurustelusuhteita tai yhden yön juttuja. Syy siihen on se, koska en ole baari-ihminen. Eikä minulla ole sellaista työtä tai harrastusta jossa naisia tapaisi.
      Eli kai minä täytän sitten yksinäisen kriteerit.
      Olen 27-vuotias ja asun Helsingissä.
      En pahastu jos joku kiva nainen ottaa yhteyttä, vaikka ihan lyhyellä viestillä. :)
      Osoite on:
      [email protected]

    • Joo, sopinen kuvaukseen. Not wanted. Not dead, not alive. Toisaalta, rumemmillakin on vientiä, jos ovat tarpeeksi rikkaita ja tyhmiä. Parisuhteen kannalta tämä on täydellinen ominaisuusyhdistelmä.

    • 1-1

      Samapa tuo miltä näytän toisten mielestä. Kun on sinut itsensä kanssa voi muiden mielipiteille antaa tilaa olivatpa ne millaisia tahansa.

    • yksinäinenm2

      Täällä olis yksi just sellanen minkälaista aloittajan mukaan ei ole olemassa. Todennäköinen syy tähän on että en taida pystyä\uskalla tuntea luottamusta tai läheisyyttä ketään kohtaan, surullista omalta kannaltani.

    • tosimies.

      "Ruma yksinäinen *********** kuiteski koneella vetämässä sipsejä. "


      Mikäs vika sipseissä on ? tekeekö ne ruman ?
      Mielestäni vesipullo kädessä kulkevat laihat ukot ovat ainakin rumia ja hintimäisen näköisiä ja oloisia. tosimiehet on isompia.
      rumaksi haukkujat ovat eronneiden perheiden kakaroita joille ei ole luotu käyttäytymisen lahjoja. päähänpotkittujahan netistä löytyy, onneksi en ole itse sellainen.

      • britney ears.

        ja aloittaja on runoileva tupajumi joka luulee olevansa oikeassa sekä viisas.
        hahha.

        nettiin heitellään aina näitä "totuuksia".

        totuutta ei netistä vaan löydä vaan p-puhetta.


    • perkelee

      olen todella komea ainakin muitten mielestä! mutta minulla on sosiaalisten tilanteiden pelko ja jumitan kotosalla :(

      • malipe vessa

        Kuvasi perusteella et erotu massasta.


    • hyvännäköinen mies

      Onpas, koska miehen ulkonäöllä ei ole vitunkaan merkitystä.

    • Truth

      En ymmärrä miksi tätä on miinustettu. Jos mies sanoo että kaunista yksinäistä naista ei ole se on ihan ok. Kait se näyttää samanlaiselta molemmilta puolilta katsottuna. Totuus kuitenkin on, että molemmissa sukupuolissa on yksinäisiä ihmisiä ulkonäöstä riippumatta. En ole ainakaan itse luotaantyöntävän ruma, koska saan toisinaan naisilta katsekontakteja, ja olen yksin.

      • 16+8

        Katkeruudestahan ihmiset tuollaista tekevät. Ei sitä vaikeaa ymmärtää ole. Kaksinaismoralismia se silti on. Naiset ehkä kärsivät yksinäisyydestä harvemmin kuin miehet, mutta monet silti kärsivät. Tämä on sitten joidenkin mielestä niin epätasa-arvoista, että. Ja syyllinen näiden miesten yksinäisyyteen on tietysti nainen yleensä omana eläinlajinaan.


    • Sellaista se vain on

      Elämä EI ole oikeudenmukainen. Maailma on täynnä kivannäköisiä- ja yleensä TOSI kilttejä ihmisiä jotka ovat yksin. Sitten on meitä...niinkuin minä. Ihan kivannäköinen, keskinkertaisen kaunis, mutta ennenkaikkea rohkea ja itsevarma. Edustan tyyppiä joka sanoo: ..jos en kelpaa niin antaa sit olla, haluan olla ainutlaatuinen sille kenen kanssa olen ihan sellaisena kuin olen. Minä olen minä. Ja vientiä on aina ollut.
      Veljeni joka on oikeasti paljon paremman näköinen kuin minä on puolestaan yksin. Ja hän on myös rikkaampi, hyvä ammatti ja työ. Mutta ujompi. Ja itsekriittisempi. Uskomattoman Ihana ihminen, josta joku onnekas sais ihanan puolison...
      Maailma EI ole helppo paikka.

    • 7+16

      Joopa joo. Kaikki komeana tai kauniina itseään pitävät eivät sitä oikeasti ole, mutta jotkut ovat, ja jotkut heistä voivat olla yksinäisiä. Omasta puolestani voin myös sanoa, että miehen ulkonäöllä on huomattavaa merkitystä. Tämä tuli joskus koettua, enää baareissa tai muuallakaan viitsi käydä, koska yksin se ei ole erityisen kivaa. Lukuisat naisihmiset, pari kertaa myös kauniit, ovat siis yrittäneet iskeä ja yleensä en ole vain ollut kiinnostunut. Pari kertaa olen hukannut tällä tavalla hyvän mahdollisuuden luoda oikea suhde. Kiinnostava henkilö on yrittänyt tullut juttelemaan, mutta olen tajunnut olleeni itse kiinnostunut ja että kyseinen naisihminen oli selvästi kiinnostunut vasta jälkikäteen. Kärsin siis sosiaalisista fobioista. Ja olen oikeasti yksinäinen.

      Yksinäiseksi joutumisen mahdollisuutta muuten lisää muuten huomattavasti se, olettaen, että on sosiaalisesti estynyt, että ei ole kiinnostunut samoista asioista, mistä ihmiset yleensä ovat kiinnostuneita, että on keskimääräistä älykkäämpi, tms. Ihminen on mieluumin yksinnäinen yskinään kuin porukassa johon ei kuulu. Mitä tavallisempi on, sitä helpompi löytää kavereita. ...

    • Komea yksinäinen

      Kylläpä löytyy täältä ainakin yksi. En jaksa enää säätää. Vain kunnon tyttö tositarkoituksella kelpaa.

      • 11+12

        Niihän se kelpais kaikille, mutta ei tytöille kelpaa kukaan.


    • YksinasustavaMies

      Minä olen mielestäni suht hyvän näköinen parikymppinen mies. Kavereita vaan ei ole. Ylä-asteella olin todella ujo ja arka ja siksi varmaan silloin ei ollut ketään kaveria. Muut ehkä nauttivat kesälomista, kun sai olla pois koulusta, mutta minä en, vihasin lomia, koska olin yksinäinen. Lukiossa aloin saamaan kavereita ja ehkä jopa ystäviäkin, mutta se muuttui kun masennus tuli mukaan elämääni. Sen jälkeen elämä ollut vähän vuoristorataa, eikä ole ketään kaveria, koska en jaksanut pitää kehenkään yhteyttä masennuksen vuoksi. Nyt elämä on parempaan päin menossa, mutta kaverit puuttuvat. Kaikki aika menee yksin kotona tai yksin tehden jotain. Liikuntaa tulee jonkun verran harrastettua ja olenkin suht ok kunnossa ja lihaksiakin kyllä löytyy. Kotona vietän suurimman osan ajasta tietokoneella pelaten/tv-sarjoja katsellen.

      Tiivistettynä olen mielestäni komea, fyysisesti hyvässä kunnossa, mutta todella yksinäinen.

    • solonely_

      Paskanmarjat, tässä esimerkiksi yks sellanen, ei oo tukea tullut ikinä vastakkaiselta sukupuolelta, ympärillä niitä pörrää toki ihan sama missä liikun mut siihen se sitten jääkin. Nytkin suunnittelin lähteväni tuonne pyynikin uimarannalle lueskelemaan ihan itekseni.

    • lällukkäö

      Noh. taitaa olla höpsö nainen tuon kirjoittanut.
      Miehenä voin kertoa että ei pidä paikkaansa. Ei sillä että pitäisin itseäni komeana. Se on sanottu mulle montakertaa esim. "sä oot iha vitun söpö" "vittu se o hyvän näkönen" tai jotai vastaavaa omasta mielestäni oon iha normi tyyppi, erikoisen näköinen mutta en mikään alfauros. Niin se kokemuksenmukaa menee. O melkee iha sama miltä näyttää kuha asenne o "kingi". Sitähä mä en oo. En oo pärjänny missää parisuhde asioissa ikinä ku oon nii vitun huonolla itseluottamuksella varustettu sekä muutenkin huonosti varustettu aina selkä seinää vasten psyykkisesti.. ymmärrän huumoria, mut jos päälle käy joku rintarottingilla kukko niin kun on selkä seinää vasten jo valmiiks ni ei voi perääntyä. Eli on annettava kaikkensa.. sit lähtee hampaita.... Enempi merkitsee varmasti "koko" ja käsitys omasta itsestään kuin mikään lojaalius tai herkkyys. Naiset tuntuu tykkäävän mihistä joilla kovat luulot ittestään. Monestihan ne sitten on tosi tilanteessa aika kesyjä muutamia rinnalla tökkijöitä pudotellu.. Ei kaikki. Osa tietää että on kovia ja sen näkee käden jäljestä... mutta naiset taitaa ei kaikki mutta iso osa havitella sitä "suurta" "ihastusta" ja iha peruskaduntallaajaks osottautuva ihminen ei oo mitään.. Ja nykyään kun on "tasa-arvo" niin kova sana niin miehellähän pitää olla kehonrakentajan vartalo mutta nainen pitää hyväksyä mitoilla 130cm/110kg. Ja jos ei niin on sovinisti. Sama kun jos mamu käy puukon kaa päälle ja vedät tauluu nii oot skinirasisti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe