Yksinäinen nainen

omituinen?

Mietin joskus onkohan kukaan toinen nainen tällainen kun minä?
En omista paljon kavereita,olen tosi ujo ja hiljainen..mietin onkohan mussa
jotain vikaa. Elämä ei oikein luista.Olen kyllä onnistuneesti seurustellut nainen,
mutta nykyään kovin yksinäinen. Mulle on hankalaa luoda uusia suhteita.
Tuntuu ,että elämä on ihan pilalla vaikka olen nuori nainen.
Pitääköhän kukaan mies tällaisesta naisesta?haluaisin kyllä seurustella.

30

3937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksinäiselle

      Kaikki me ollaan erilaisia, mutta yksinäisiä, ujoja ja hiljaisia on muitakin. Varmasti löytyy miehiäkin, jotka viihtyvät ujon ja hiljaisen naisen seurassa.

      Minä koen yksinäisyyttä, mutta se ei liity ujouteen ja hiljaisuuteen, vaan elämässäni tapahtuneisiin muutoksiin. Olen joutunut käyttämään paljon aikaa lasten kanssa ja arjen pyörittämiseen yksin. Nyt lapset alkavat irtaantua omille teilleen ja huomaan olevani yksinäinen. Juttelen kyllä ihmisten kanssa, mutta on korkea kynnys pyytää ketään kylään tai jonnekin seuraksi.

      Liikutko missään sellaisissa harrastuksissa, työssä tms. jossa voisi tutustua ihmisiin?

      Minulla on jo ikää yli 40 ja ihan parhaita ystäviä ovat olleet ne ujot ja hiljaiset. Nykyisin nuo elämän varrella saamani ystävät asuvat kaukana ja/tai ovat hyvin erilaisessa elämäntilanteessa, mikä on harventanut yhteydenpitoa muutamaan kertaan vuodessa. Mietin mitenhän saisi luotua ystävyyssuhteita lähiympäristöstä, jotta yhteydenpito ihan naamakkain onnistuisia ilman nettiäkin.

      Olet nuori, joten sinulla on vielä mahdollisuuksia vaikka mihin. Elämäsi ei taatusti ole vielä pilalla vaikka siltä nyt tuntuukin. Suosittelen hakeutumista paikkoihin, missä on muitakin ja rohkaistua juttelemaan vaikkapa jonkun muun hiljaiselta vaikuttavan ihmisen kanssa, vaikka se vaikealta tuntuukin.

      Muistan kouluajoilta hyvin ujon ja hiljaisen ystäväni, josta kaikki tuntui olevan sitä mieltä, että se nyt ei mitään elämässä aikaiseksi saa ja vähän itsekin niin arveli. Nykyisin hänelle on hyvä aviomies, kaksi teini-ikäistä ihanaa lasta ja elämä kaikin puolin mallillaan. Aina on toivoa ja mahdollisuuksia.
      Täytyy tästä vähän väliä muistuttaa itseäkin, vaikka en nuori enää olekaan.

    • kympin oppilas

      Antoivatko vanhempasi sinulle suorituspisteitä vai miksi puhut 'onnistuneesta' seurustelusta?

    • niin,

      Koitan liikkua paikoissa missä on ihmisiä,mutta tuntuu että nykyään
      seurustelukin on jo kamalan vaikeaa.Ihmisillä on kriteerejä kumppanille.
      Siksi tuntuu että elämä on jo pilalla. Miten siis saada kumppani?
      Olen kyllä keskustelutaitoinen enkä liiemmin aseta mitään mahdottomia
      kriteerejä. Mulle riittää,että mies on kohtelias ja kunnollinen.
      En ole mikään nirppanokka enkä valita asioista,musta tuntuu että
      olisin todella hyvä kumppani jollekin,mutta ymmärtääkö miehet tällaista naista?

      • Anonyymi

        Juuri tällaista naista olen turhaan etsinyt jo viitisenkymmentä vuotta. Ei vain ole löytynyt...


    • yksin kotona

      olet ihan kuin minä paitsi et ole mies ja toiseks mulla ei ole kavereita yhtään.
      olen kans miettinyt et mussa on jokin vialla ja pahasti.

      • edes

        Eikö sinulla ole äitiä?


      • yksin kotona
        edes kirjoitti:

        Eikö sinulla ole äitiä?

        kysyitko multa et eikö mulla ole äitiä. Ei ole äitiä eikä isää. Ei ole ollut 26 vuoteen vanhempia, eli alle 10 vuotiiaana äiti häippäs ja isä sitä ennen jo


      • tiedänmitäonyksinäis
        yksin kotona kirjoitti:

        kysyitko multa et eikö mulla ole äitiä. Ei ole äitiä eikä isää. Ei ole ollut 26 vuoteen vanhempia, eli alle 10 vuotiiaana äiti häippäs ja isä sitä ennen jo

        Mullakaan ei ole vanhempia eikä sukulaisia. Puhumattakaan ystävistä. Hyvänpäiväntuttuja vaan, mutta en oikein kehtaa/uskalla heiltä kysyä lähtiskö johonkin... On ihan sairaalloinen sos.tilanteiden pelko,paniikkihäiriö,ahdistus ja masennus. Ei mussa ulkoisesti mitään vikaa ole ja jos joku mies vähänkin katsoo pitkään, juoksen jo täysillä karkuun. Kuvainnollisesti tietenkin. Mutta tää yksinäisyys on jotain ihan helvettiä ja kun en voi asialle mitään näiden sairauksieni takia. Jopa tämän kirjoittaminen oli kamalaa enkä tiedä uskallanko edes lähettää...


      • Anonyymi
        tiedänmitäonyksinäis kirjoitti:

        Mullakaan ei ole vanhempia eikä sukulaisia. Puhumattakaan ystävistä. Hyvänpäiväntuttuja vaan, mutta en oikein kehtaa/uskalla heiltä kysyä lähtiskö johonkin... On ihan sairaalloinen sos.tilanteiden pelko,paniikkihäiriö,ahdistus ja masennus. Ei mussa ulkoisesti mitään vikaa ole ja jos joku mies vähänkin katsoo pitkään, juoksen jo täysillä karkuun. Kuvainnollisesti tietenkin. Mutta tää yksinäisyys on jotain ihan helvettiä ja kun en voi asialle mitään näiden sairauksieni takia. Jopa tämän kirjoittaminen oli kamalaa enkä tiedä uskallanko edes lähettää...

        Hyvä että kirjoitit, meitä on paljon samanlaisia "orpoja" yksinäisiä joilla ei ole sukulaisia eikä
        tunne kuuluvansa mihinkään ryhmään. Niin itsekin olen yksinäinen nykyään ja tiedän miten
        hankalaa se on jos ei itse ole valinnut osaansa. Yritetään kuitenkin jaksaa.


    • ...

      todella tarvitsisin varmaankin sellaisen miehen joka on samanlainen
      erakko =) ei sen miehen tarvitsis puhua mutta pussata kylläkin.

      • 29v mies

        Mie ainakin oon tietyllä tavalla erakko :) En käy juuri muualla kuin töissä. Puhun ja pussaankin.


      • yksin kotona

        Kyllä mä ainakin tykkäisin puhua jos olis joku kenen kaa puhua. Eikä se pussaminenkaan tuota ongelmia.


    • *******

      m 29 v haluaisitko laittaa esim.sähköpostiosoitteen? ja muutkin saa laittaa
      tietysti.

      • 29v mies

        En tiedä viitsiikö suoraan tänne laittaa yhteystietoja.. Onko sinulla missään profiilia tms. josta saisi osoitteesi? Tai tohditko itse laittaa mailiosoitteesi?


    • ^^*^^`1

      "Olen kyllä onnistuneesti seurustellut nainen..:"

      Eikö tuo jo vastaa kysymykseesi? Minulle ei ole merkitystä onko nainen puhelias vai hiljainen. Ehkä ääripäät eivät olisi ihan hyvästä.

      Yksinäisten ihmisten, etenkin miesten, on vaikea löytää kumppania, koska he eivät välttämättä niin usein liiku ihmisten ilmoilla. Ja vaikka liikkuisivat, niin muut eivät liiku. Onhan se kynnys ainakin allekirjoittaneella aika korkealla aloittaa juttelu, jos joutuu menemään "esiintymään" porukan eteen sen sijaan että voisi puhua kahdenkesken.

    • tuossa
    • sydäntä raastavaa

      Olen kanssa koko elämäni ollut hirveän yksinäinen. Muutama ystävän tapainen oli yliopistoaikana, mutta eivät ole pitäneet yhteyttä opintojen loppumisen jälkeen. Ja siitä on jo aikaa.
      Aikanaan epätoivoisesti etsin elämänkumppania, vaikeaa oli kun olen rumakin. Sitten ei-niin-ulkonäöllä siunatun ja erakkomaisen nuoren miehen tapasin, joka ihastui minuun sellaisena kuin olen.
      Mentiin naimisiinkin. Mieheni on ainoa ystäväni; on ollut aikoja jolloin olen ollut tukehtua yksinäisyyteeni. Masennuskin tuli kuvaan mukaan.

      Nyt jo hyvää matkaa keski-ikäisenä olen alistunut ajatukseen, ettei minulle ole tarkoitettu ystäviä . Sattuu se silti vieläkin, vaikka kaikkeen tottuu. Olisi vain niin ihana kun olisi ystävä nainen, jolle voisi purkaa sydäntään. Varsinkin masennuksen aikana kaipasin tuskaisasti vertaistukea; mieheni taholta sellaista tukea en saanut enkä saa.

    • SuomikoOnnela

      Ilmeisesti Suomessakin 'ohjelmoidaan' kansalaisia tapahtumilla, eristämisellä, köyhyydellä, jotta sitten kun sopiva 'orjuuttaja' esim. ulkomaalainen tai rikas ilmaantuu, orja on säyseä ja onnellinen 'pelastajastaan' sekä alttiimpi hyväksikäytölle ellei jopa suoralle ihmiskaupalle.

    • ********

      "Aikanaan epätoivoisesti etsin elämänkumppania, vaikeaa oli kun olen rumakin. Sitten ei-niin-ulkonäöllä siunatun ja erakkomaisen nuoren miehen tapasin, joka ihastui minuun sellaisena kuin olen.
      Mentiin naimisiinkin. Mieheni on ainoa ystäväni; on ollut aikoja jolloin olen ollut tukehtua yksinäisyyteeni. Masennuskin tuli kuvaan mukaan."

      Niin.Toi on varmasti usein,että sen kumppanin löytää sitten jossakin vaiheessa,
      mutta tärkeää on että jotenkin synkkaisi.Toivoisin saavani sellaisen
      jolle tämä mun luonne ei olisi aivan mahdoton yhtälö.Liian sosiaalisten
      kanssa saattaa olla että toinen turhautuu ja on pettynyt kun ei ollakkaan
      ihan samalla aaltopituudella.

    • Nvm55

      Aika yksinäistä on elämä täälläkin, vain pari naisystävää joiden kanssa pidetään yhteyttä ja käydään välillä jossain. Muut ns.kaverit ovat työttömyyteni myötä hävinneet kuvioista ja miesystävästä turha uneksiakaan, kun ei köyhä työtön kelpaa. Ikää mulla tosin jo melkein 56, joten olen jo toivoni heittänyt :)
      Välillä tämä yksinäisyys ahdistaa, mutta pikkuhiljaa siihenkin tottuu. Juttuseuraa kyllä kaipaisi, kun menee viikkokin että ainoa jonka kanssa juttelee on kaupan kassa, eikä ole varaa käydä esim. tansseissa tai muissakaan maksullisissa tapahtumissa joissa voisi ihmisten kanssa jutella.

    • ***********

      Välillä ihmettelen mistä ne muut aina hankkii seuraa ja tuttuja?
      Olis niin kiva kun olis aina joku jolle soitella. Luulisi kyllä
      et sinkkumiehiäkin olis jotka kaipailis seuraa vaikka vaan
      yhdessä viihteelle..ei sitä viitsi kuitenkaan itseään tyrkyttää =)

    • -zizzi-

      Itekkin oon yksinäinen ollu suurimmaks osaks elämää, välillä tuntuu et on kavereita ja tapaa uusia tuttavuuksia mut sitten ne katoaa jossai vaiheessa ja oon taas yksin. Ei mullakaan oo ketää oikee kelle soitella, ketä nähä ja jutella ym. olis kyllä kiva ja kun saa asioita jossai vaiheessa kuntoon ni voi alkaa käymään paikoissa.. vaikka ei mulla niissäkään mikää itsestäänselvyys oo että kehenkää tutustuisin kun tutustun niin vaikeesti.

    • *********

      Mikä sulla on omasta mielestäsi syynä et ne muut katoaa?
      Musta tuntuu itselläni et koska on ujo,ei ole mielenkiintoista seuraa..
      se kyllä masentaa. Yleensä reipastun jos näen että joku olisi musta
      kiinnostunut ihmisenä,mutta ne tapaukset on vähän harvemmassa.
      Olis kiva kun olisi seuraa kenen kanssa mennä ulos.
      I

    • asdasdadsfadfsdf

      Aina auttaa se että harrastaa liikuntaa. Kun joka päivä käyy lenkillä niin mieli virkoaa ja ihminen tulee onnellisemmaksi. Siis ihan pelkästä liikunnasta.
      Kun tulet näin iloisemmaksi, niin myös muut huomaavat sen ja tulevat juttelemaan.

      Nyt varmasti murjotat aina, kuka sellaiselle viitsii mitään sanoa. Hymyä!

    • pt.8491

      nvm 55.olet kerran yksinäinen kyllä sinäkin löydät hyvän ystävän.minäkin asun yksin lapseni ovat maailmalla.minä olen ihan fiksu pohjois-karjalainen 60.mies jos sinua kiinnostaa kerro vähän itsestäsi.postiosoitteeni.0449613343b@ netti.fi

    • Anonyymi

      On samankaltaisia. Minä etsin naisystävää, kerroit itsestäsi. Mielikuvan sinusta on myönteinen. Yritä vastata minulle.

    • Anonyymi

      Ponit voi olla joskus yksinäisiä jos tallisda ei muita hevosia.

    • Anonyymi

      Kaikki jutut, että "kaikki me ollaan erilaisia" on pelkkää lässytystä. Kunnon asiaan päästään, kun saadaan luonne selville. Siitä on hyvä lähteä eteenpäin.
      Eli kk luonne, vuosiluonne, sekä kellonaika.

    • Anonyymi

      Kyllä varmasti pitää, meitä ujoja on tässä maassa aika paljon. Pitäisi vain keksiä keinot, millä saisimme ihmiset tutustumaan toisiinsa rohkeasti.

    • Anonyymi

      Hei haloo !. Eletään vuotta 2021 ja yhdet miettii jotain yksinäiyyttä. Nyt oikeasti sitä asennetta ja virtaa päälle niin alkaa hommat skulaan. Ei minulla muuta. Jatkakaa !.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1392
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe