EI VAPAAMUURARI PRESIDENTTIÄ SUOMEEN !!!

usko toivo & rakkaus

Timo Soini on kansanmies ja vaikuttaa oikeudenmukaiselta ihmiseltä. Suomi ei tarvitse Vapaamuurari Presidenttiä, joka ajaisi tämän maan turmioon ja auttaisi Suomen siirtymistä Natoon ja muiden maiden päättäjien Ikeen alle. Vapaamuurarit ovat maailmanlaajuinen "salaseura", jonka taustalla hääräävät maailman rikkaimmat suvut ja sijoittajat. Heidän tavoitteensa on yksityistää kaikki mahdollnen joilla voi tehdä lisää rahaa itsellee. He haluavat olla vallan kahvassa ja vaikuttaa kaikkiin tärkeimpiin yhteiskuntaa koskeviin päätöksiin.

http://timovaittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/82436-vapaamuurariuden-vaietut-salaisuudet


Timo Soini ei ole Vapaamuurari, mutta esimerkiksi Lipponen ja Niinistö ovat.
Äänestäjien on syytä miettiä, kuka ajaa Suomen ja Suomalaisten etua ja kuka ajaa Vapaamuurareiden / Bildenberg salaseuran asioita.


http://www.viheraho.info/index.php?topic=3888.10;wap2

22

4511

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DaVince Koodi

      Googeln kautta löytyy tietoa, että Suomalaisia tunnettuja Vapaamuurareita on
      mm. Jyrki Katainen, Jorma Ollila, Paavo Lipponen, Sauli Niinistö, Eero Heinäluoma, Alexander Stubb, Björn Walhroos, Martti Ahtisaari jne jne..

      Eli kysymys ei ole ihan mitättömästä pienestä salaseurausta, joka yhdistää vallankahvassa olevia, talouselämän ylintä kastia jne.

      Jokainen voi miettiä mikä on näiden herrojen yhteinen nimittäjä ja Agenda
      ja kenen lukuun he toimivat..

    • Tsensuuri Iskee

      Jostain kumman syystä vapaamuurareista tapahtuva kirjoittelu poistetaan Suomi24 palstalta heti, jos joku esittää jotain pintaa syvemmältä olevaa tietoa.
      Tosi outoa? Onko moderaattoreina tai heidän esimiehinään vapaamuurareita jotka vaativat ketjujen poistoa, vaikkei niiden sisällössä loukata ketään?
      Patmoksen Leo Meller joutui aikoinaan uhkailun kohteeksi, kun hän julkaisi vapaamuurareita koskevaa aineistoa ja tästä eivät rappariveljet tykänneet.

      Ps. Eläköön sananvapaus ja Itsenäinen Suomi!

      • "Jostain kumman syystä vapaamuurareista tapahtuva kirjoittelu poistetaan Suomi24 palstalta heti, jos joku esittää jotain pintaa syvemmältä olevaa tietoa.
        Tosi outoa? Onko moderaattoreina tai heidän esimiehinään vapaamuurareita jotka vaativat ketjujen poistoa, vaikkei niiden sisällössä loukata ketään?"

        Minäkin poistaisin tämän ketjun, jos olisin moderaattori tai palstan seriffi. Avauskirjoitus ei nimittäin liity millään tavalla foorumin aiheeseen "Suomen kristillisdemokraatit". Suomi24.fi:n säännöissä sanotaan selkeästi, että kirjoitusten pitää liittyä kunkin palstan aiheeseen. Miksi pitää hillua suomi24:n sivuilla, jos ei piittaa säännöistä?


    • Maailman hallitus

      EU on vain välimuoto, sillä vapaamuurarit haluavat rakentaa maailman, jossa ei ole rajoja, talousblokkeja tai muita rajoitteita. Yksi ainoa koko maailman kattava hallitus, joka koostuisi vapaamuurariveljistä olisi heidän toiveensa. Näin he voisivat pienellä valikoidulla eliitti porukalla hallita samanaikaisesti kaikkia kansoja, taloutta yli rajojen. Tämä ei ole mitään scifi-juttua vaan tiedossa
      oleva vapaamuurareiden maailmanlaajuinen agenda, jota ollaan jo toteuttamassa. Tavoitteena on saada kaikki Euroopan maat mukaan Euroopan Unioniin, jonka jälkeen maat voitaisiin liittää seuraavaan blokkiin joka kattaisi esimerkiksi USAN ja Euroopan ja siitä jatketaan yhdistämällä Lähi-Itä, Aasia, Australia jne.. Kunnes saadaan valta keskitettyä yhdelle hallitukselle.

    • Umpi Hetero

      Naapuri puolueessa Kokoomukessa ei mene hyvin.
      Ainakin nykykokoomuksen johto (mm. Katainen ja Stubb) ajavat täyttä vauhtia vapaamuurarien keskeisiä agendoja, mm. Isänmaallisuuden ja kansallismielisyyden kumoamista (EUn liittovaltio), Perhe-elämän ja avioliittokäsitteen kumoamista (sukupuolineutraali avioliitto) ja Kaiken uskonnon ja varsinkin kristinuskon lakkauttamista (”tarvitseeko kouluissa opettaa uskontoa”).

      Vapaamuurarit on seura, kultti jolla on salaisuuksia. Vapaamuurareiden agendana on ajaa sisään Uusi Maailman Järjestys, The New World Order.

      Vapaamuurarit ohjaavat yhteiskuntaa haluamaansa suuntaan. Youtube linkin http://www.youtube.com/watch?v=UhRQiLhJP60&feature=related mukaan suomalaisia tunnetuja vapaamuurareita (Illuminati/Bilderberger) ovat mm. Alexander Stubb, Jyrki Katainen, Matti Vanhanen, Esko Aho, Eero Heinäluoma, Sixten Korkman, Aatos Erkko, Antti Blåfielt (HS), Olli Kivinen (HS), Atte Jääskeläinen (Yle), Olli-Pekka Heinonen (Yle), Jorma Ollila, Jukka Härmälä, Krister Ahlström, Max Jakobson, Arne Wessberg (ex.Yle), Georg Ehrnrooth. En tiedä uskoako tähän. Aika uskomaton lista?

      Jäsenet eivät paljasta jäsenyyttään. Tällä hetkellä loosien lukumäärä on 147 ja jäsenmäärä n. 6500. Uusia jäseniä tulee vuosittain 200-300. Liikkeen jäsenet ovat enimmäkseen talous- ja yhteiskuntaelämän johtavaa luokkaa.


      Toivottavasti Kristilliset arvot ja ihanteet säilyvät Suomessa ja Päivi ajaa näiden perinteisten arvojen puolesta myös jatkossa, vaikka vastustajia onkin gay ja lesbo piireissä.

    • aakee

      näin on

    • oikea suomalaisuus

      Vapaamuurari voi tulla uskoon, jos niin haluaa. Ja se olisi oikein hyvä asia.

      • PÄIVÄNKAKKARA

        VAPAAMUURARI VOI TODELLAKIN TULLA USKOON!
        PWERTTI JOTUHINAN TULI USKOON - SENJLKEEN HÄN EI VOINIUT MUUTAKUIN EROTA VAPAAMUURAREISTA...KIITOS JEESUKSELLER,ETTÄHÄN EHTITEHDÄBSEN ENNENPOISNUKUMISTAAN...SE OLI RASKASTA,MUTTA HÄN TEKI SELKEÄN JA TIETOISENPESÄERONVAPAAMUURAREIHIN...TÄTÄ ESIMERKIÄPITÄISI MUIDENKINVAPAAMUURARIEN SEURATA...


    • Valokeiju

      En tiennyt tuota vapaamuurari-juttua ennestään! Mielenkiintoinen juttu! Kyllä kuulostaa pimeältä ja hämärältä peliltä! Äänestän Timo Soinia! Soinilla on arvot paikallaan, vaikka ei meidän ev.lut. kirkkoon kuulukkaan!

      • isänmaallinenolio

        Jesuiitat ovat vielä karmeampia j toiseksi uskon näillä kahdella olevan hyvätvälit toistensa kanssa sillä molemmathan palvoo Saatanaa


    • ISO EI

      Mikäli haluamme välttyä tuhoutumasta on meidän tajuttava, että on pysyttävä rauhaa rakentavien puolella ja pois sotilasliitoista kuten Nato, joka on nykyisin puhdas tappokone, joka riehuu maailmalla sionistipankkiirien maksamana ja nwo-agendan hengessä.
      Venäjä tulee vastaamaan siihen kohdostuviin uhkiin kuten jokainen järkevä tekisi ja kun sen ydinohjukset iskevät Eurooppaan niin Eurooppa on rauniokasa - myös me jos olemme antaneet vieraan vallan perustaa tänne tukikohtia.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=1869

      Voi voi tätä meidän päättäjiemme hulluutta. Nämä stubbit ovat tuhoamassa maamme ja kaivavat jo etukäteen meille hautaa.

    • teologian opiskelija

      Vapaamuurarit toteuttavat maailmanlaajuisesti 21 portaan ohjelmaa. Tämä ohjelma kulkee nimellä "Committee 300" ja se löytyy helposti googlettamalla.

      Vapaamuurareiden Uusi Maailman Järjestys (New World Order) on strategia, jossa on tarkoitus saada aikaan yksi koko maailmaa koskeva valuutta.
      Heidän agendaan kuuluu myös valtioiden ja hallitusten romuttaminen siten, että valta siirretään markkinavoimille. Jokainen voi nähdä tämän suunnitelman toteuttamista myös Suomessa. Lapin luonnonvarat annetaan ulkomaalaisten kaivosyhtiöiden hallintaan, valtion omaisuutta yksityistetään (neste => fortum)
      Kuntauudistuksilla ajetaan päätösvaltaa alas ja toimia siirretään yksityisille firmoille, kuten terveydenhoidossa. Krsitinuskontoa koitetaan sulauttaa maailmanuskontoihin, jotta saataisiin yksi maailmanuskonto joka sopisi kaikille
      kuten muslimeille, hinduille, homoille jne.. Vapaamuurarit palvovat luciferia ja selviää kaikille niille Vapaamuurareille jotka pääsevät tasolle 33.
      Leo Meller / Patmos / Kuva&Sana on tutkinut aihetta paljon ja sieltä saa kaikki halukkaa lisätietoa Bildenberg/Vapaamuurareiden vaietuista salaisuuksista.

    • Valokeiju

      Suomalaiset polkivat saamalaiset. Eurooppa polkee Suomen ja Afriikka polkee euroopan. Niin se evoluutio elää! Minkäs teet!

      Jeesus vastusti tätä tämän kaltaista maailman menoa!

      • 2;0

        Jeesuksella ei tainnut olla evoluution kanssa mitään tekemistä. Millä tavoin jeesus vastusti tämän päivän maailmanmenoa kaksituhatt vuotta sitten ? Tietysti lähtökohtana on oletus, että kyseinen kylähullu ja normaali-ihmisten pilkankohde yleensä oli olemassa. Todisteeksi ei riitä jälkikäteen kirjoitetut kirjoitukset.

        Muuten, ei mieleen ole tullut, että Soinin edustama katolinen kirkko pitää luterilaisia harhaoppisina. Katolinen kirkko myös on sallinut pedofiilien työskentelemisen lasten kanssa. Katolisilla papeilla Afrikassa on kirkon hiljainen siunaus elää avioliitonomaisessa suhteessa naisen kanssa. Kirkko kuitenkin julkisesti vaatii papeiltaan selibaattia. Katolinen kirkko on yksi limaisimmista ihmisen luomista instituutioista.


    • asiaa ymmärtävä

      Ei siis vapaamuuraria millekään valtapaikalle maassamme. Kyllähän me jo olemme nähneet miten siinä käy - huonosti on mennyt viime aikoina tällä kansakunnalla... Kaikkivaltias kolmiyhteinen Jumala jättää saatananpalvelijakansan oman onnensa nojaan, jos me valitsemme saatanpalvojan kansakunnan johtopaikalle. Nimet löytyvät netistä, sieltä vain hakemaan.

    • xdw

      Lipponen on ihmiskunnan pohjasakkaa.

    • onks tietoo?

      Mihin looshiin Stubb ja Katainen kuuluvar?

    • tpsl

      kokoomuksen loosiin ja kreikka osastoon ja nato ryhmän fanaattisiin.

    • älkääuhratkobaalille

      Ex-rappari Juhani Julin kuoli mökillään hämärissä olosuhteissa.
      Ja tuskinpa edes kuolintodistuksen kuolemansyy oli se autenttinen ja faktuaalinen totuus asiasta.

    • heikki-paavilainen

      Totuus Sauli Niinistöstä kuka käski äänestää tätä miestä ei olisi ollut mikään pakko.
      Sauli Niinistö on pelkkä B-luokan kyläjuristi ja pankkimies joka ei osaa hoitaa presidentin tehtäviä

      Aiheesta lisää sosiaalisesta mediasta katso tästä

      http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      256
      2432
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      73
      1836
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      334
      1559
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      175
      1539
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1085
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      86
      978
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      177
      800
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      216
      773
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe