Oikeasti hyvä päiväkoti Järvenpäässä?

Ei Satumaata enää

Kertokaa oikeasti hyviä päiväkoteja Järvenpäässä, onko niitä edes olemassa? Eräs yksityinen on ainakin huonoksi todettu, mitenkäs muut yksityiset?

35

8069

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eräs.

      No oikeasti toi yks toinen yksityinen on tosi hyvä. Meidän pikku Joni ei malta nukkua öisin vaan haluaa koko ajan vain takaisin sinne. Se yks päiväkotitäti on nimittäin tosi hyvä. Mut sit taas se toinen ni siitä mä en oikein voi puhua; substantiivien lisäksl pitäis jättää adjektiivitkin pois.

      • Mmm

        Pesäpuu on hyvä!


      • hyvä vai huono
        Mmm kirjoitti:

        Pesäpuu on hyvä!

        Meillä oli tosi paljon ongelmia pesäpuun kanssa. Luulen tosin, että asioissa vaikutti tosipaljon kyseisen päiväkodin johtaja.

        lapset siirrettiin päiväkoti Sympaattiin ja tämä oli aivan ihana.


    • sdfhdfgjdfjf

      Kaikki kaupungin päiväkodit on hyviä.

    • tarha

      Perta ensisellä Maaseutuopistolla ainakin on hyvä. Kristillisyydestä ei tietystikään saa saada näppylöitä.

    • Nappo^^

      Louhelan päiväkoti on hyväksi todettu!

      • epäileväineneetu

        Siitä olen kuullut paljon huonoa. Tilat on todella vanhat ja huonot. Henkilökunta ihan mukavaa, mutta ei aina niin lapsia tarkkailevia, ainakaan pihalla. En omiani sinne enää laittaisi, etenkin pienten puoli on huonossa kunnossa.


      • tosion2
        epäileväineneetu kirjoitti:

        Siitä olen kuullut paljon huonoa. Tilat on todella vanhat ja huonot. Henkilökunta ihan mukavaa, mutta ei aina niin lapsia tarkkailevia, ainakaan pihalla. En omiani sinne enää laittaisi, etenkin pienten puoli on huonossa kunnossa.

        Me ei oltu tytyyväisiä. Nykyään henkilökunta vaihtunut jo melkein kokonaan. En suosittele.


      • kotipäivä?
        tosion2 kirjoitti:

        Me ei oltu tytyyväisiä. Nykyään henkilökunta vaihtunut jo melkein kokonaan. En suosittele.

        Jep, ja kun meidän lapsi oli louhelassa niin pari kertaa viikossa ulkona.En suosittele!


    • sivust eläjä

      kaupunki nimen omaan pienten puolella käyttää myös halpoja mielenterveys kuntoutujia kelan maksamalla tuella, nyt isokydössä jo vähän pahempi päihdeongelmaisten hyväksi käyttö työvoimana

    • juttafanijäkestä

      Kaupungin omat päiväkodit on kaikki erittäin hyviä - kolme lasta ja kaikki viihtyneet niissä erittäin hyvin. Yksityiset sen sijaan todennäköisemmin fuskaa joka paikassa, että saadaan lähettää niitä osinkoja omistajille ulkomaille.

    • papukaija3

      Ruotsin kielikylpypäiväkoti on hyvä ja saamassa uudet tilat Kyrölään. Lapset ovat suomenkielisistä perheistä ja oppivat rauhallisessa ympäristössä elämän tärkeitä taitoja. Henkilökunta on lämmintä ja kuulevat jokaisen lapsen tarpeet mielestäni mukavasti. Suosittelen!

    • hyväisä

      Ketä mahtaa olla ne vanhemmat, joiden takia Järvenpään päiväkodeissa lopetettiin ryhmäkuvaukset, hienot sarjat ja perinne katkesi, kiitos vaan! Kirjoitteleekohan ne mäntit täällä?

    • järkikäteen

      Hienoa, että valokuvaukset on lopettu, Ei kuulu päiväkodin toimenkuvaan hoitaa lapsilaumalle oikeita vaatteita päälle ja laittaa hiuksia kuntoon, jotta saadaan parinkymmenen lapsen lauma kuvattua. Viekää lapsenne valokuvaamoon. On vähemmän stressaavakin, kun ei tarvitse odotella ja on omat vanhemmat mukana. Pienillä lähes aina itkuisia tai pelokkaita kuvia, kuka niistä haluaa maksaa. Säälin niitä työntekijöitä, jotka joutuvat vielä noita kuvauspäiviä kärsimään.

      • tsombit pihalla

        Ihanaa positiivisuutta. Tuolla tavalla lapsista tulee hyväntuulisia, eheitä ja avoimia.


      • Anonyymi

        Huhhuh mikä pelle olet


    • järkikäteen

      Oliko tuo tarkoitettu minulle? Miten valokuvausten lopettaminen vaikuttaisi huonosti hyväntuulisuuteen ja avoimuuteen? Ei varmaan vanhemmat tajuakaan miten stressaavia päiviä nuo valokuvauspäivät ovat olleet. Joitain lapsia jännittää ihan hirveästi ja vielä äiti töihin lähtiessään toitottaa, että muista hymyillä kauniisti ja näin lisää lapsen paineita kuvaustilanteessa. Toki jotkut lapset ovat innoissaan kameran edessä, mutta suurin osa ei. Ja valehtelematta, aiheuttaa ne päivät stressiä työntekijöillekin. Pitää muistaa mitä kenellekin piti olla päällä, ja jos ne kuvausvaatteet olivat jo päällä, ettei sotke itseään aamupalalla, onhan kasvot puhtaat ja hiukset nätisti. Koko aamun sai olla laput käsissä, että muistaa kenenlle oli sisaruskuvat tai kaverikuvat ja hakea sitten niitä siskoja tai kavereita toisista ryhmistä. Viimeisiltä vanhemmilta piti vielä kuvausaamuna saada kuvauslaput, kun niitä ei oltu muistettu/viitsitty palauttaa aikaisemmin. Lohdutellaan pelokkaita lapsia ja yritettän saada itkuiset kasvot siistittyä. Ja välillä siellä kuvaustilanteessa piti olla yhden ryhmän työntekijän istumassa, että lapset siellä uskalsivat olla, kun heitä jännitti. Ja jos vielä ryhmästä yksi työntekijä vielä oli lomalla tai sairaana, niin siinä sitä sitten hoidettiin kahdestaan tuo niin ihana kuvauspäivä. Ja palaute tuli sitten kuvien saavuttua. Meidän Pekalla ei pitänyt olla tuo paita, vaan se toinen. Miksi Minna ei hymyile kuvassa vaan on itkuun pillahtamaisillaan? Tuon lapsen irvistyksen takia en halua ryhmäkuvaa, kun se pilaa sen. jne...

      • vankka mieli

        Rauhallisuus lapsen kanssa toimiessa varmaan olennaista. Onneksi koulutuksessa varmaan seuloutuvat väärät touhottajat ja levottomuuden luojat pois.


      • relatarkkis
        vankka mieli kirjoitti:

        Rauhallisuus lapsen kanssa toimiessa varmaan olennaista. Onneksi koulutuksessa varmaan seuloutuvat väärät touhottajat ja levottomuuden luojat pois.

        Miinus edelliseen ilmeisesti tarkoittaa, että mielestäsi rauhattomuus lapsen kanssa toimiessa olennaista, ja että toivottavasti väärät touhottajat ja levottomuuden luojat eivät seuloudu koulutuksessa pois.


    • piku5

      Minkälaisia kokemuksia Kyrölän päiväkodista?

      • tiedänpä vaan

        Henkilöstön vaihtuvuus on suurta. Esimies on jokseenkin haastava ja luo aika outojakin sääntöjä päiväkotiin.


    • Piku5

      Minkälaisia sääntöjä?

      • tiedänpä vaan

        Lapsiin liittyen esim. lelujen tuomisesta päiväkotiin. Sitten sellaisia, mitkä eivät suoranaisesti liity lapsiin, mutta henkilöstön kautta kuitenkin, kun vaihtuvuus on suurta. Mutta en tässä lähde tämän kummemmin erittelemään mitä kaikkea.


    • ononon1

      Loutin päiväkoti on hyvä paikka :)

      • huonot kokemukset

        makunsa kullakin.


      • 4-vuotta
        huonot kokemukset kirjoitti:

        makunsa kullakin.

        Joo.

        "LUKIVA -lukivalmiuksien arviointimenetelmä 4-vuotta täyttäville".

        Tervetuloa meillekin varhaiskasvatukseen. Todella uskottavaa.


      • ihan pihalla
        4-vuotta kirjoitti:

        Joo.

        "LUKIVA -lukivalmiuksien arviointimenetelmä 4-vuotta täyttäville".

        Tervetuloa meillekin varhaiskasvatukseen. Todella uskottavaa.

        Siis hä, mitä vikaa tossa lukivassa on? Eikä se ole päiväkodista kiinni tuo juttu.


      • §§§§
        ihan pihalla kirjoitti:

        Siis hä, mitä vikaa tossa lukivassa on? Eikä se ole päiväkodista kiinni tuo juttu.

        Eiköhän tämä ollut tässä.


      • ihan pihalla
        §§§§ kirjoitti:

        Eiköhän tämä ollut tässä.

        no ei, mitä vikaa tuossa on? Jos et osaa perustella, niin vähän oli turha tuo ensimmäinen kommenttisi.


    • tulokset

      Erittäin perusteltu kysymys.

    • uusi pkäiti

      Lapsemme sai paikan Satusaunasta. Tosi tyytyväisiä ollaan oltu. Ihanan pieni ryhmä lapsella. Kodinomaisempi ympäristö, kuin odotimme. Mukavasti lapsi saanut kavereita ja tykkää hoitoon mennä. Minä äitinä aistin leppoisan ja humoristisen ilmapiirin työntekijöiden kesken. Leikkiä tunnutaan arvostavan. Sitä pidän itse tärkeämpänä kuin askarteluja, jumppia tai muita aikuisten ohjaamia juttuja, jotka kanssa ovat mukavia juttuja lapsille, mutta ennen kaikkea haluan, että lapseni oppii leikki- ja sosiaalisia taitoja. Ja nyt ainakin näyttää hyvälle.

    • vihdoinkin kiitos

      leikin varjolla nyt tarhat muuttuvat lakisääteisiksi esikouluiksi kuten muualla sivistysmaissa. joka oikein hyvä ja subjektiivinen päivähoito pois lusmuvanhempien osalta

    • tyytyväinen

      kaikki päiväkodit ovat tosi hyviä

    • pppppppp1

      pk Pesäpuussa hoitajat eivät osaa antaa positiivista palautetta lapsista, aina vaan negatiivista, eivät oikein ymmärrä ilmeisesti positiivisen palautteen vaikutusta. Ja tämä varmaan heijastuu lapsiinkin, jos ei edes vanhemmille osata muusta muisteta puhua kuin lapsen puutteista. Ja on ollut kaikenkarvasta hoitajaa, "mä olen vaan töissä täällä", eikä heitä kiinnosta edes ottaa selvää asioista.

    • Kyrölän päiväkoti kans paska, yks hirvee pomottava hoitaja/opettaja. Tän takia vissii sijaistamaankaan kyrölään vaikea saada ketään ja alimiehityksellä usein

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2794
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2634
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1767
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      84
      1101
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe