Voi kun tällaisen miehen löytäis

Tämä on yksi niistä aiheista, joista olisin ennen voinut keskustella jatkuvaan ja josta olisin todellakin saanut keskustelun aihetta. Mutta en sitten jaksa enää asiasta edes puhua, koska ei se vatvomalla parane. Eihän minulla mitään pahaa niissä kriteereissä ole, mutta olenpa vain huomannut, että kyseiset kriteerit täyttävää ihmistä ei tältä maapallolta taida koskaan löytyä. Nykyään kyseiset miesihannekeskustelut koskevat lähinnä kaverini miesihannejuttuja. Mutta ajattelinpa, että voisin nyt huvikseni ja ihan vain ajanvietteeksi kirjoitella ja teille kertoa millainen sitten olisi mies minun makuuni. Ja yritän nyt kirjoittaa lyhyesti ja kerron ihan vain pääpiirteittäin millaisen sen miehen sitten pitäisi olla. Tästä se sitten alkaa… Kerron ensimmäiseksi muutama tärkeintä seikkaa. No jotta mielenkiintoni herää / säilyy, pitää miehen olla PITKÄ. (Miehen pitää olla n. 185 - 195 cm pitkä, mutta minimissään ainakin 180 cm ja siitä ei tingitä.) Voin sanoa, että olipa mies kuinka hyvännäköinen tahansa, niin pituus se tekee miehen. En vaan voisi millään seurustella itseäni lyhyemmän miehen kanssa. Ulkonäkö paranee heti pituuden myötä. No sitten TUPAKOIMATTOMUUS on ehdoton seikka, koska en vaan voi sietää tupakointia. Ja ei tulisi kuulonkaan, että pussailisin sellaisen henkilön kanssa, joka on juuri käynyt sauhuilla. No sitten kolmas on HUUMORINTAJU, jota pitää todellakin olla, jos aikoo minua kestää. En voisi kuvitella seurustelevani sellaisen kanssa, jolla ei olisi tippaakaan huumorintajua ja hän katsoisi vähän väliä ihmeilme kasvoillaan, että onpa taas jutut. Jos nuo kolme kriteeriä jo täyttää, niin todella hyvä alku.

No sitten toki ulkonäön on oltava mieleeni. Pelkkä pituus ei riitä, koska samaa tyyppiä pitäisi hyvin käydessä jaksaa katsella monta kymmentä vuotta. Ja mikäli uroksella sattuu olemaan hyvä kroppa, niin ei todellakaan paha. Ja mikäli pidät ainakin yhtä paljon liikunnasta mitä minä, on se todella mahdollista. No sitten puhutaan monesti siitä, että raha ratkaisee. Tuohon voin sanoa, että miehen etsinnässä vain siltä osin, että miehen tulee elää omillaan, eikä olla mikään mamman lellikki. Eli olisi hyvä jos olisi jo mahdollisesti töissä, mutta ei opiskelijakaan ole sen pahempi, kunhan ei vanhempien rahapussilla tarvitse hänen kokoajan käydä. Siitä tuleekin mieleen ikä, joka on myös pieni seikka, mutta ei niin ratkaise. Toivottavaa olisi, että mies olisi mahdollisesti ainakin pari vuotta vanhempi, koska miehet kehittyvät yleensä hitaammin. (Eli ainakin -86 ja -87 syntynyt pitäisi olla.) Ja monesti samanikäiset ovat vielä todella lapsellisia, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Mutta olisi hyvä, että mies olisi silti ainakin hieman lapsenmielinen ja juttu luistaisi. Kaiken ei tarvitsisi olla aina niin justiinsa. Ja olisi ihanaa jos mies osaisi usein naureskella ihan ääneen. No sitten mainitsin jo aiemmin tupakan, mutta vielä alkoholista pitäisi jotain varmaan sanoa. Mies saa käyttää alkoholia kohtuudella, joka tarkoittaa, että silloin tällöin viihteellä ollessa ja viikonloppuisin vaikka joku saunajuoma. Hauskaa pitää osata pitää ihan ilman humalaakin. No sitten tuosta tuli mieleeni vielä yksi tärkeä luonteenpiirre. Miehen tulee todellakin olla sosiaalinen, koska minun kanssasi ei muuten tule millään toimeen. Hän ei saa olla aina tuppisuuna. Mutta ei kyllä myöskään mikään nörtti, joka puhuu aina jos suunsa aukaisee, jostain todella tylsästä, sellaisesta mitä ei juuri kukaan muu huoneessa ymmärtäisi. Miehen tulee olla sellainen, että hän haluaa viettää aikaa kanssani, lähteä yhdessä ulos ja olla menossa missä milloinkin. Mutta pitää myös kovasti koti-illoista, joita tykkää viettää niin kanssani, kun myös isommilla porukoilla. No eiköhän tuossa tullut sitten jo ainakin suurin osa tärkeimmistä kriteereistä. Jos joku tunnisti itsensä ainakin melkein yhtä valikoivaksi, niin ei kun vain kommentoimaan. Tai jos joku sattuisi jopa tietämään miehen, joka sopisi noihin kriteereihin tai sattuu itse olemaan juuri kuvailemani henkilön kaltainen, niin ei kun vain rohkeasti kommenttia. Tästä on ihan mielenkiintoista toisinaan keskustella.

26

1182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Päivän naurut..

      Ja sitten heräsit päiväunilta?

    • vai mistä?

      Onko nimimerkkisi Idukka89 kenties lyhenne idiootista?

    • Sori vaan nimimerkillä päivän naurut, mutta en osaa vastata kommenttiisi mitään järkevää. Hyvä jos nauratti. :D

      Sitten tuohon toiseen kommenttiin voin sanoa, että jokainen voi tehdä haluamansa päätelmän, mutta vain harvat tietävät mistä se tulee.

    • Päivän naurut

      Nimimerkki päivän naurut vastaa.
      No okei sulla on tuommoiset ehdot.
      Mitä sulla on asettaa sitten miehelle vastapainoksi?

      Jos sulla on 500€ niin et sä sillä vielä ferraria saa ja uutta taloa merinäköallalla :D

    • Justiinsa joo

      "Ulkonäkö paranee heti pituuden myötä."

      -mutta se ei koske kylläkään naisia. Mitä pitempi nainen, sitä rumempi.

      "hän katsoisi vähän väliä ihmeilme kasvoillaan, että onpa taas jutut."

      -kyllä, valehtelu kuuluu parisuhteeseen, pitää osata pitää typeristäkin jutuista, naisille se on tärkeää.

      "joka puhuu aina jos suunsa aukaisee, jostain todella tylsästä"

      -ymmärtää siis kuuljoittensa älylliset rajoitteet, selvä.

      "sattuu olemaan hyvä kroppa, niin ei todellakaan paha"

      -ja tämän kropan ylläpitäminen sujuu sillä välillä, kun ei olla aktiivisesti bailaamassa, tai viettämässä koti-iltaa. Ja opiskella/töissäkin pitäisi käydä sillä välin, kun ei syö tai istu pöntöllä? Vuorokaudessa on vain 24h-ei 48h.

      "koska miehet kehittyvät yleensä hitaammin."

      -eikö loogisesti kannata pikemminkin keskittyä nuorempiin miehiin, niin ei varmasti tule valittua sitä "nörttiä", joka kertoo tylsiä, mutta totuudenmukaisia juttuja?

      "Kaiken ei tarvitsisi olla aina niin justiinsa"

      -no siitähän se naurunremakka teillä yltyykin, kun miehesi jättää maksamatta vuokran/yhtiövastikkeen kuukausia peräjälkeen.

    • bestman83

      Ei tuossa nyt mistään päiväunista ole kysymys. Ihan realistiset kriteerit kyllä mun mielestä. Itseasiassa mahtuisin itsekin noista kriteereistä läpi.

    • w456jhe5yj

      Oon samaa mieltä bestmanin kanssa. Tollaset kriteerit täyttäviä miehiä on Suomessa pilvin pimein.

      Mutta veikkaan ettei nuo ole ainoat kriteerisi tai ainakaan ne tärkeimmät ja olet pidemmän päälle vähän turhan tarkka asioiden suhteen (et tekstin perusteella vaan yleisesti siis nirso), minkä vuoksi valtaosa ehdokkaista karsiutuu pois jo ennen suun avaamista kun esim miehen silmät tai hiukset eivät miellytä sinua.

      Sitten jos se mies joskus löytyy niin onko se kiinnostunut sinusta ja mitä kaikkea siitä paljastuu muutaman kuukauden jälkeen, koska 1-3 treffeillähän et luonnollisesti tunne ihmistä ollenkaan.

    • hyvä niin

      Haluat vanhemman lapsenmielisen miehen, joka ei puhu tylsiä juttuja ja jonka mielestä kaiken ei tarvi olla aina niin justiinsa? Älyä ei ilmeisesti tarvitse löytyä. Onnea etsintään, toivottavasti löydät etsimäsi ja varmaan löydätkin ainakin jonkun, joka nuo kriteerit täyttää.

    • No onhan noita kommentteja parin päivän aikana tullut ihan kivasti. Jos nyt vaikka ekana kommentois henkilölle nimimerkillä Justiinsa joo. Olit kommentoinut joihinkin seikkoihin ja ajattelin nyt sinulle ainakin niihin joihinkin vastailla. Sanon nyt ihan ensimmäiseksi, että kauneus on katsojan silmässä ja mikä miellyttää toista, ei sitten toista välttämättä yhtään. Mikä todella hyvä asia, koska ei kiva jos tulit kuolattua kavereiden poikaystäviä. Pituus nyt sattuu olemaan yksi niistä seikoista, jotka minua minuun vaikuttaa. En voi sille mitään, että pitkät miehet ovat aina vaan kiinnostavimpia. Toisaalta voin tuohon vielä sen lisätä, että jos mies on ruipelo ja pitkä niin ei todellakaan hyvä. Mieluummin jopa vähän pulska kun ruipelo.

      No sitten kiinnitin huomion tuohon, kun olit tuosta kroppa-asiasta kommentoinut. Voin sanoa ihan ensimmäisenä tuohon, että kuten jotkut kaverikin ovat sanoneet, ei kumppanilta voi vaatia hyvää kroppaa, jos itse on huonossa kunnossa. Se vaan on niin, että jos on hyvä kroppa, niin aina parempi!! Ja siitä huomaa, että mies haluaa pitää itsestään huolta. Toki siinäkin voi mennä liiallisuuksiin. Eli jos on aina pakko päästä salille ja on sellainen omaan napaan tuijottaja. Että pussailee mieluummin hauiksiaan, kun kumppania. Ja tuohon aikaa kommentoiden, sen voi jostain muusta ottaa juuri pois. Itse menen monesti töistä suoraan salille ja sen jälkeen jää vielä aikaa illasta. Eli ei voi aina ajanpuutteeseenkaan vedota. Ja ei sitä joka päivä tarvitse salilla käydä.

      No sitten tuosta ikäkysymysasiasta. Eli eihän se pidä paikkaansa kaikkien kohdalla, että jos on nuorempi, niin jotenkin lapsellisempi ja tyhmempi. Voin sanoa, että jotain alle täysikäisiäkin on todella viisaita, kun taas jotkut kolmekymppiset voi olla ihan pentuja. Onhan se toki niin, että ikä tuo viisautta, mutta ei se tee nörttiä.

      No sitten tuo viimeinen kommentointisi tuohon, että kaiken ei tarvitse olla aina niin justiinsa oli varmaan enemmän vitsi. :D Toki joissakin asioissa pitää olla huolellinen. Ja sinäkin voit tuon minun tekstin ymmärtää ihan eritavalla kun mitä itse. Sitä ei aina osaa kirjoittaa ihan sitä mitä haluaa sanoa, mutta saadaanpahan ainakin keskustelun aihetta.

    • Joo no huomaa taas kun mies kommentoi, mutta kyllä noista osa voisi ehkä täyttyä. Se vaan on monesti niin, että hyvä ulkonäkö ja järki eivät sovi samaan. Mutta niinhän se on, että ei kukaan ole täydellinen.

      No sitten joku kommentoija oli minut maininnut nirsoksi, mutta tuohon voisin sanoa, että minusta se ei todellakaan ole huono juttu, vaan päinvastoin. Voin sen vielä ihan hyvin perustellakin. Minusta on todella hyvä ja itse asiassa välttämätöntä, että tiedän millaisen miehen tarkalleen haluan. Mitä sitä nyt ottamaan sellainen mies, joka ei sitten jaksaisi pitkään miellyttää. Itse olen ainakin ajatellut sen niin, että jos sitä miestä ei tässä elämässä löydy, niin sitten ei. Sitä paitsi sinkkuna oleminen on ihanaa. Vaikka on siinä tosin joitakin huonoja puoliakin. Ihanaa olisi seurustella, mutta luulenpa, että en siihen ehkä olisi valmis. On se vaan niin sitovaa hommaa!! :D

    • ????????????????????

      Miksi sinä idioot... eiku idukka kirjoitat niin pitkiä tarinoita (lue: jorinoita)?

    • Ei niitä ole pakko lukea, jos ei jaksa/halua ja minähän vain kommentoin muiden kommenteihin.

    • sidukka-

      ootko idukka vielä koskaan ollut rakastunut?

    • Enpä ole.

    • Taivas varjele, mitä kriteerejä! :)
      Tulee mieleen eräs tuttuni, jonka unelmakumppanin vaateet olivat jotakuinkin samanmoiset. Reilu 10 vuoden aikana noita kriteerit täyttäviä miekkosia on hänellä ollut 3, joista pisin suhde kestänyt n.4kk. Kyllähän tämä tyttö on toki lieventänyt kriteerejään vuosien varrella, mutta eipä ole tulosta tuottanut.

      Vaikka siis onnistuisikin löytämään itselleen täysin kriteerejä vastaavan miehen, löytyy häneltä aina jotain inhokkipiirteitä.

      Mielestäni jo kohtuu haastavaa löytää joku, kenen mieleen itse on. Ja että homma toimisi hyvin vielä vuosienkin päästä. Siihen kun lisää sitten jonkun kovinkin yksityiskohtaisen vaatimuslistan, niin huh! :)

    • Perusinsinööri

      Java-f:
      Tekstisi on kypsän naisen puhetta. Joustamattomien kriteerien asettaminen on varmin tapa pysyä yksinäisenä. Se, kuinka hyvin tulee yhdessä toimeen, on tärkeämpi kuin pituus, ulkonäkö tai varallisuus.

      • ..........

        Ottakaa nyt huomioon, että aloittaja on vasta kersa, joka kenties kokee olevansa hyvinkin kypsä ja aikuinen ja joka elelee haavemaailmoissaan, joita on koko teini-ikänsä rakentanut. Kyllä häntäkin maailma vielä opettaa.


    • Järkevä kansalainen

      Vastaus sinulle nirso!
      Kyllä sinun ajatusmaailmasi on aika suppea, olisiko peräti ihan toisesta maailmasta.
      Ulkonäölläkö sinä tässä maailmassa aiot pärjätä niin ihmissuhteissa kuin taloudellisesti jne??

      Oletko yhtään ajatellut että sille sinun täydelliselle miehellesi on tuhat muutakin ottajaa??
      Mitä itse teet, tai miten olet niin täydellinen, että ansaitset noin täydellisen miehen??

      Tupakoimattomuus on suurin pointti, josta sinulle täydet pisteet!!
      En halua suudella tuhkakuppia, en ottaa yrittäjä töihin tupakoivaa ihmistä. Aina ei vaan voi päästä tupakalle ja kun sitä ei saa niin kyseiset ihmiset purkaa kiukun asiakkaisiin.
      Siitä iso kiitos sinulle!!


      Mutta sinun vaatimuksissasi yhdistyy täydellinen mahdottomuus!!
      Ikää ei saisi olla periaatteessa päivääkään yli sinun ikäsi. silti pitäisi olla kuin kokenut ja maailmaa nähnyt järkevä 50 v mies.

      No näet keskusteluissa miten sinulle nauretaan....

    • Jep jep

      Pissiliisa numero 16005360067.

      Aloittaja siis.

    • On ollut mielenkiintoista nähdä miten paljon kirjoitukseni on saanut mielipiteitä aikaan. :D Tuossa kirjoituksessahan oli kyse kertoa miesihanne. Ja kyllähän minä sen itsekin tiedän, että tuollaisia miehiä on oikeastaan mahdotonta löytää, koska täydellisiä ihmisiä ei olekaan. Toki osan vaatimuksista mies helposti täyttää, mutta jotkut kohdat jää täyttämättä. Sitä paitsi jos sattuisi löytymään joku tyyppi, joka edes ulkoisesti sattuisi miellyttämään tai herättäisi edes pientä kipinää. Ja olisi tunne mielellään molemminpuolinen, niin pystyy miestä koulitsemaan. Ja vaikka tuon kirjoituksen nyt kirjoitin, niin ei se tarkoita sitä, että haluaisin seurustella. Olen nimittäin tällä hetkellä hyvin onnellinen ilman miestäkin. Olen tässä kaverilleni sanonutkin, että en edes haluaisi seurustella, koska on tämä sinkkuelämä vaan niin ihanaa. Saa mennä missä haluaa ja tehdä mitä lystää, ilman että pitää tekojaan jotenkin selitellä. Nyt haluan vain nauttia tästä. :)

    • toivoton tapaus.

      Siis ei sulla ole hätää. Tuollaisia miehiä on kyllä maailma pimeenä. Eihän tuossa ole kuin muutama ulkonäkövaatimus plus että tykkää istua kotona sohvalla ja käy töissä.

      Siis minulla on ulkonäön lisäksi vielä kovemmat kriteerit. Pituudesta en toki välitä, kunhan on yli 175 cm. Mutta se, mitä asetan vaatimuksiksi miehen luonteelle, menestykselle ja koulutukselle...

      Kyllä täytyy sanoa, että tiukkaa tekee. Jos olet noilla vaatimuksilla mielestäsi toivoton, niin minä en löydä varmaan koskaan miestä.

    • Onneksi olkoooon

      Onnea yritykseen vaan! Ja muuten btw, kyllä mullekin vastaavasti täydellinen nainen kelpais. Kellepä ei. Kannattaa muuten joskus todellakin herätä niiltä päiväunilta. Siis jos ihan konkreettisen ja elävän miehen haluat.

    • kiinnostunut_

      Kovin vanha ketju kiinnitti huomion. Kysymys idukkalle, oletko löytänyt kriteereihisi sopivan miehen? Niin ja mies täällä kyselee ;)

    • elämäonvalintoja

      No en pystynyt lukemaan kuin muutaman rivin alusta. Kriteerit ensinnäkin sanana kolahti jo silmään. Sitten ehdottomuus jossain pituudessa... Mutta hei! Näistä asioista ei kannata hermostua kenenkään. Se on kuin autokauppaa tää ihmistenkin valintaprosessi. Toisille on tärkeää se ja se, toisille taas ei. Vaatiahan saa ja jos on tarkka ihminen kaikkine kriteereineen ja niistä ei voi luopua, niin sehän on fiksuakin pysyä siinä. Joku ihmisen pituus jos on noin tärkeä asia niin se olkoot sitten. Ois kamala saada nainen joka alkaa marista, että miks sä olet noin lyhyt, tai voisitko vielä kasvaa vähän muualle kuin vaakatasoon.

      Itse olen vaan huomannut, että en minä ainakaan voi pitää mitään ehdottomia kriteerejä. Jollain on sellaista scarmia, että siinä pyllyt ja peput on toissijaisia. Tai naisellisuus paistaa niin jokapuolelle, että ei joku pikkuinen kaksoisleuka haittaa. Seksikkyys ei tule ihmisestä minusta vaatetuksella tai ulkoisella habituksella, vaan se on sellainen jonka näkee silmistä. Ja viimeistään sen huomaa peuhatessa samoissa lakanoissa.

      Että, sori, en pystynyt lukemaan pitemmälle... :D

    • FClkfelkwflkslkfdsds
    • Kylläheitäon

      Kyllä ihan mahdolliset kriteerit nuo olivat. Serkkupoika ainakin täyttäisi nuo kriteerit. En vain usko että sinä kelpaisit hänelle koska hän ei tykkää tuollaisista pinnallisista naisista yhtään. Häntä kiinnostaa vain naiset jotka ovat fiksuja, kilttejä ja epäitsekkäitä ihmisiä. Totta kai hänelläkin on tietyt rajat ulkonäön suhteen mutta ei mitkään mahdottomat koska hän arvostaa naisessa enemmän sitä luonnetta kun ulkonäköä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6283
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4016
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2436
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1423
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe