Kokemuksia HOMEAWAY taloista?

luotatko???1

onkos teillä minkälaisia kokemuksia nuista homeaway.fi taloista?? :)
Oon vähän kahen vaiheella että ottaako vaiko eikö ottaa.. Huomaa ainakin jotkut ovat vaikeasti ymmärrettäviä kun " google-kääntäjällä " tehtyjä 'tiedot' lokerikot!!

15

5075

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mrs matkaaja

      Olen vuokraamassa ensi talveksi Lanzarotelta ja ainakin näin alkuun on kaikki sujunut mallikkaasti. Talon omistaja brittiläinen, joten varsin näppärästi on englanniksi kaikki asiat selvinneet. Aina vastaa sähköpostiin todella nopeasti.

    • Vaahteramaki

      Ollaan muutaman kerran vuokrattu talo Floridasta. Ihan ok touhua on ollut. Talot sitä mitä mainostettu, ei yllätyskuluja ja takuuraha palautettu kohtuuajassa.

    • ponte

      Syyslomalla 2011 oltiin Venetsiassa ja kämppä vuokrattu Homeaway. Hyvin sujui. Vakuutukset otin hyvissä ajoin mahd matkan peruuntumista varten. Ennakkoon yhteydenpito ja tiedustelut englannissa asuvan omistajan kanssa sujui hyvin. Samoin paikanpäällä yhteydenpito oppaaseen /yhdyshenkilöön suju ok.
      Googletin etukäteen tietoja enkä mitää outoa läytänyt.
      Hiukka jännitti etukäteen miten homma sujuu. Tuli paljon halvemmaksi kuin hotellissa ja tilaa oli 4henk perheelle mukavat 85m2

      • Talo Toskanassa

        Vähän myöhässä alkuperiselle kysyjälle ehkä, mutta vastaisuuden varalle...

        Tämä Homeaway on vain välityssivusto ja tarkemmat kyselyt ym. kommunikointi tehdään talon omistajan/edustajan kanssa. Ensimmäinen yhteydenotto sivuston kaavakkeella, sen jälkeen sahköpostilla.

        Kohteet ovat pääasiassa yksityisten omistajien taloja/asuntoja. Talojen kunto ja varustelu vaihtelee, mutta ne asiat selviävät esittelyteksteistä. Monista paikoista on edellisten asiakkaitten kommenteja, jotka ovat aina kullan arvoisia.

        Ei kannata tankata suomenkielisiä sivuja, koska niiden automaattikäännökset on aika karseita. Ota suosista englanninkieliset sivut niin saat asioista selvää. Jos jokin paikka alkaa kiinnostamaan, yritä etsiä vaikka googlella lisätietoja. Usein omistaja on laittanut talon useampaankin välityspalveluun joista saattaa löytyä lisätietoa ja kenties linkki omistaja omille sivuille. Jos oikein hyvä säkä käy, saatat löytää jopa halvemman hinnan.

        Me olemme vuokranneet Homeawayn taloja useita kertoja ja aina hommat ovat pelanneet hyvin. Jos joskus on hieman petytty syrjäiseen sijaintiin, niin syyllinen löytyy lähimmän peilin avulla ja turhasta nuukuudesta. Tähän ongelmaan (ei nuukuuteen vaan sijaintitietoon) tarjoaa nykyisin oivan avun Google streetview, jolla voi käydä kurkkimassa seudun maisemia jo etukäteen.

        Ensi kesänä sitten Provanceen monen Toskanan loman jälkeen ;-)


      • homeawayy

        Olen käyttänyt http://booking.com/index.html?aid=941723 varauspalveluita viimeisen viiden vuoden aikana noin kymmenen kertaa ilman ongelmia. Varauksia ympäri Eurooppaa. Aina on varaukset olleet kohdillaan hotellissa, ja pari kertaa hotellista on tullut suoraan sähköpostia kun ovat kyselleet jotain lisätietoja huoneen suhteen (twin/double bed). Luottokortilta ei ole koskaan veloitettu etukäteen vaan vasta hotelliin saapumisen jälkeen


    • Alicante syyskuu 13

      Vuokrasimme huoneiston kuudelle Alicantesta, oli kyllä tosi kiva paikka , oli ihan todella positiivinen yllätys, huoneisto oli tilava siisti ja tyylikkäästi kalustettu, meri ja huippu ranta ihan 100 m päässä...soppailijan paratiisi myös.
      Kaunis kaupunki jonka ranta hiekkarantaa jossa oli hyvin tilaa.Vaatteita todella edullisesti olis löytynyt, kävimme laivamatkalla saaressa nimeltä Tabarca , yhden päivän reissu-kiipesimme santa Barbara vuorelle linnoitukseen ja oli ihan loppujen lopuksi iisi reissu se kiipeäminen.
      Huoneiston haltija proffa Francecs oli erittäin symppis ja avulias. Merkkas meille kertalle kohteita joita suositteli, oli meitä myös saattelemassa taksiin.... Aivan huippu tyyppi ! hänellä on pienempi huoneisto viereisessä talossa ( 4:lle) ja samassa talossa myös toinen iso huoneisto (6:LLE). Myös kauempanan rannasta yksi kaksio 4:lle.
      Homeaway.fi -sivulta nro 810782 ( jossa olimme), nro 831502 (4 krs samassa talossa, myös iso huoneisto kuudelle), viereisessä talossa kaksio neljälle nro 1019597 ja kauempana rannasta kaksio nro 1019592. Suosittelen.

      • miettii varausta

        Hei,
        miten homeawayn vuokra-asuntojen maksaminen ? onko varausmaksua vai maksetaanko koko hinta heti...vai päättääkö asunnon omistaja maksutavan ?


    • parga

      Maksetaan varausmaksu, deposit, joka on esim. 30 % vuokrahinnasta. Loppu sitten paikan päällä. Maksupolitiikka lukee kyllä selvästi jokaisen kohteen kohdalla ja viime kädessä vuokraaja päättää systeemin. Itsellä kaksi varauskokemusta takana ja molemmat sujuivat oikein hyvin. Kannattaa googletella, kun löytää sopivan kohteen ja toki lukea suosituksia/arviointeja. Yhden aiempaan kirjoittajaan eli suomenkieliset sivut syrjään kömpelöiden käännösten vuoksi.

      • kielitaito

        Onko kaupungeissa jokin vastaanottopaikka josta haetaan avaimet ja jonne maksetaan huone. Vai mennäänkö suoraan asunnolle jossa on vastassa henkilö.


    • Eka kerta

      Vuokrattiin kahdeksi viikoksi Espanjasta talo ja hyvät kokemuset jäi. Ei moitittavaa!

    • barcell

      Pitää valitettavasti olla kielitaitoinen ja ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä asunnon omistajaan.

    • Thai333

      Voiko tuon vuokrakämpän maksaa debitillä vaiko ainoadtaan luoton puolella?Anyone??

      • 8765

        Toistaiseksi kaikille on käynyt debit, en ymmärrä miksi vuokranantaja vaatisi että maksat luotolla. Kuten tuolla aiemmin joku mainitsi, Homeaway ainoastaan saattaa vuokralaisen ja vuokranantajan yhteen, siitä eteenpäin kommunikoit vuokranantajan kanssa.


      • alpha___
        8765 kirjoitti:

        Toistaiseksi kaikille on käynyt debit, en ymmärrä miksi vuokranantaja vaatisi että maksat luotolla. Kuten tuolla aiemmin joku mainitsi, Homeaway ainoastaan saattaa vuokralaisen ja vuokranantajan yhteen, siitä eteenpäin kommunikoit vuokranantajan kanssa.

        Luotolla kannattaa ulkomailla maksaa myös siksi, että siinä on parempi turva jos tulee ongelmia.


    • Retale

      Miten saa Home Awayn välityskorvauksen takaisin, kun vuokraaja myi asunnon ja palautti maksetun korvauksen, mutta ei tietenkään tätä välitysmaksua.
      Saako mistään ?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1769
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1721
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1557
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1538
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1436
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1232
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe