SETA foorumi

Arpaix

Aivan sairasta porukkaa, haukkumaan tosille ihmisille, jolla on eri mielipide transsexualisuudesta. Niin, se että vastustan keinohedelmöitymistä, ja vieraiten hormoonien keyttö ei teke minusta pahemman ihmisen. Äidinkieleni ei ole suomi, olen pahoillani gramatiikasta, olin sellitänyt asiaa SETA forumilla monesti uskonnon näkökulmasta. En kuulu kirkkoon, mutta Juamlaa uskon, ja keinoteköisesti lastenteko on Jumalan lain vastaan. Se on epäluonnollista.
Kolmois S, olin foorumilla aina puolustanut, ja tuli ilme, että hän minulle haukkunut tosi rumasti enintäin. En kirjoitta siellä ennää mitään. Sairasta koko porukkaa, ja nyt näen kuinka Suomen sateenkaareen väki osaa olla epäinhimmillinen ja epäkunnioittava toisia kohtaan. Itse elään selibaatissa ja elänyt hyvin askeettisesti koko elämää. Minusta transihmiset pitää osatta vaan olla pidättiväinen. Seksi elämä ei kuulu jokaiselle. OK, se on oma mielipide, mutta se mitä Kolmois S minusta kirjoittanut ei ole totta, ja on erittäin loukkaavaa hyökkättää niin toista kohtaan.

92

449

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joku transu

      Olet paha ihminen. Mene vaikka pois.

    • sexpervers

      ja sinä olet pervo...

    • homppelit

      Seta foorumille kirjoittavat ruskean reiän ritarit..

    • Missä syy

      Mietipä missä olisi syy että aiheutat tuollaisa kommentteja missä tahansa keskustelupalstalla. Olisikohan syynä sittenkin omat mielipiteesi joita tyrkytät toisille. Olet niin ärsyttävä että jotkut eivät siedä kirjoituksiasi. Valitettavasti.

    • Arpaix

      Minä en kirjoittanut sielä mitään laitonta, eikä loukkaava, ja monet forumilaiset suorastaan haukkuivat minulle siellä erittäin TÖRKEÄSTI.
      Varsinkin Kolmois S, AuroraF, viestit olivat erittäin loukkaavia, ja ihmettelen ettei ylläpito tehnyt mitään minun puolustukseen. En puhu äidinkielelään suomea, ja olin yrittänut kirjoitta suomeksi niin hyvin kun vaan osan, mutta muut hyökkävät minua kohtaan todella törkeästi. Se palsta ei ole julkkinen, että muut eivät näe kuinka etovia viestejä minua kohtaan siellä olivat. Suomessa htbl ihmiset vaativat oikeutta, mutta itse käytäyttyvät erittäin epäkohtelliaasti muita kohtaan.
      Suorastaan sikamaista käytäyttämistä. Olin vaan kirjoittanut että uskonnollisestä syystä vastustan keinohedelmöinttiä ja hormoonien käyttöä.

      • setalainen

        > Vaadi somalien kastroimista, homojen selibaattia ja vastusta hedelmöityshoitoja seksuaalivähemmistöjen foorumilla
        > Pidä Ranskaa maailmankaikkeuden keskustana, vaadi ranskankielen virallistamista Suomessa ja halveksi entisten siirtomaiden itsenäisyystaisteluja
        > Saa kasapäin kritiikkiä ja negatiivista suhtautumista
        > Ihmettele sormi suussa, kun ylläpito ei annakaan porttikieltoa sinun ajatusmaailmaasi röyhkeästi kyseenalaistaville kriitikoille


      • 12+10

        "Suorastaan sikamaista käytäyttämistä. Olin vaan kirjoittanut että uskonnollisestä syystä vastustan keinohedelmöinttiä ja hormoonien käyttöä."

        Tuollainen "raamatulla päähänlyönti" on kauniisti sanottuna epäkunnioittavaa toisia kohtaan.


    • Jumalan lain olet varmaan löytänyt raamastusta, eli olet valinnut sieltä itseäsi miellyttävän kohdan, mutta raamattupa sisältää paljon pahaakin... Niin ja, kutsuisiko jeesus keinohedelmöitettyä lasta epäluonnolliseksi?

    • Half Woman

      Onko ihme, että ovat haukkuneet??? Sinun mielipiteesi on tuomitsemista, ei mitään muuta! Lue Lorna Byrnen kirja "portaat taivaaseen" niin tiedät mitä Jumala on oikeasti mieltä, abortista ja esimerkiksi homoudesta!!!

    • Uskovaiset XD

      En ole kyseisillä sivuilla käynyt, mutta voisin näin yleistäen olettaa että aika iso osa ei uskovaisista ihmisistä pitää jo sanaa uskovainen tai mikä sana nyt ikinä viittaakaan uskontoon kyseisessä tilanteessa. Aiheuttaa jo negatiivisen mielikuvan kirjoitetusta tekstistä/tekstin kirjoittajasta.

      Itse en ole uskovainen ja toisekseen olen saanut tosi huonon kuvan uskovaisista ja eteenkin muutamista eduskunnan edustajista ja sinne halunneesta henkilöstä. Varsinkin erään kommentista "ilman kristinuskoa ihmiset ei osaisi lukea eikä kirjoittaa" lainaus ei ehkä ihan sanatarkkaan mennyt noin mutta asia on kuitenkin sama.

    • Arpaix

      Minä en ole mikään kirkon jäsen, olen gnostikko. En ole aborteja eikä homouta vastaan. Vaan keinoteköistä hedelmöitiä on epäluonnollista,. Ei muuta.
      Se, mitä olin kirjoittanut siirtomaista on totta, ja Algeria oli ennen vuosi 1930 banaani piraatti valtio, ne arbabit olivat villi kanssa, ja kyllä murhaajat. Vuodesta 1954-62 murhasivat erittäin raa´asti 25 000 ranskalaisia. Lukekaa historia, ennen kun tulette tuomistemaan. Vielä olin kirjoittanut mitä tapahtui vuonna 1870-71, ja taas sain haukut. Jotkut kirjoittajat kirjoittivat niin ilkeästi, etten voi ymmärtää, kuinka vihaa saa valtaa htbl suomalaisissa. Kirjoitan ymppäri Eurooppaa monissa forumissa, en koskaan saanut niskaan sellaista raakaa vihaa kun SETA forumilla.
      En kirjoitta siine ennää, sain riittävästi, enkä halua että minulle vaan haukkutaan joka kirjoittuksen jälkeen. Äidinkieleni ei ole suomi, ja minun on hyvin vaikea ilmaista itseä suomeksi..kun olin kirjoittanut ranskaksi, kun halusin selitää asiaa, ei kukaan edes vastanut, tai sain taas haukkuja..

      • Et perustele keinohedelmöitys on epäluonnollista väitettä mitenkään.


      • Kolmois-S

        Jos sinä olisit gnostilainen, niin silloin sinä näkisit tämän asian koettelemuksena, jolla olisi jokin sanoma sinulle. Sen takia gnostilaiset suvaitsevat toisten mielipiteitä.


      • Älä valita!

        Toistat jatkuvasti kaikkialla että äidinkielesi ei ole Suomi ja puolustelet sillä älyttömiä kannanottojasi. Olet kuitenkin kertonut että olet asunut Suomessa jo kauan. Tässä ajassa järkevä ihminen olisi opetellut asuinmaansa kielen kunnolla, mutta ranskalaisillahan on tällainen mielipide että heidän ei tarvitse opiskella vieraita kieliä vaan muiden on opiskeltava ranskaa. Moni somalialainenkin tai muu maahanmuuttaja joka on asunut Suomessa paljon vähemmän kuin sinä, osaa suomenkielen ja pystyy ilmaisemaan itseään suomenkielellä hyvin. Hyvä asuinmaan kielitaito auttaa löytämään myös työ- ja opiskelupaikkoja.


    • Arpaix

      Keinohedelmöitys on morallisesti väärä teko, koska maailmassa on satoja tuhansia lapsia ilman vanhempia. Kun joku nainen haluaa lasta, voi adoptoida. Monilla lapsilla ei ole edes kunnon ruokaa, maailmassa on köyhiä lapsia, yksinäisiä..niin, joku lapsettomista voisi huolehtiä niistä lapsista, jotka ovat jo syntyneet, eikä tehdä lisää lapsiä ja keinotekoisesti. Se on väärä.
      Homoudesta en oli Seta forumilla keskustelut, koska se ei ole mitään pahaa, ihmiset ovat heteroja, homoja, ja transihmisiä..

      • 4643434

        Montako lasta olet adoptoinut?

        Onko sinulla vahvatkin äidinvaistot?


      • lkjhkjhd

        "Keinohedelmöitys on morallisesti väärä teko, koska maailmassa on satoja tuhansia lapsia ilman vanhempia. Kun joku nainen haluaa lasta, voi adoptoida."

        Oletko lainkaan selvillä kuinka vaikeaa on adoptoida lasta? Adoptiojonossa on jatkuvasti satoja vanhempia ja onnellisessa tapauksessa lapsen VOI saada usean vuoden odottamisen jälkeen (varmaa se ei ole). Lastakaan ei voi valita kuten karkkia kaupan hyllyltä, on hyväksyttävä se yksi lapsi joka tarjotaan pitkän odottamisen jälkeen. Lisäksi vain heterot voivat adoptoida, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville adoptio on käytännössä mahdoton, lapsia ei yksinkertaisesti anneta kuin heteroille. Todennäköisesti et saisi adoptiolasta vaikka yrittäisitkin. Tuollaisten jyrkkien mielipitettesi vuoksi adoption arvioijat eivät pitäisi sinua kunnollisena äitiehdokkaana ja kohtahan tulisi jo yläikärajakin eteen.

        Jotkut haluaa että omalla lapsella on edes osa omia geenejään ja siksi haluaa keinohedelmöitystä. Keinohedelmöitystä omilla sukusoluilla käytetään myös aviopareille jotka eivät pysty saamaan lasta alulle tavanomaisilla keinoilla, esimerkiksi sairauden vuoksi.

        Olet todella vanhoillinen ja ajatusmaailmasi on vääristynyt ääriuskonnollisuutesi vuoksi. Ei siis ihme ettei kirjoituksiasi siedetä.


    • Arpaix

      En halunut, enkä halua lapsia. Se on minun valinta. Ei ole mitään äidinvaistot. Olen transgender, ja luulen että asexual. Ei minua kiinnostaa mitään naiseuteen liittivä. Mutta iste kirjoitan moniin ranskalaisiin forumeihiin, enim. politiikka ja historiaa, se minua kiinnostaa. Koska suomi on vaikea, olin niistä tarkkeimmista asioista alussa Setassa kirjoittanut ranskaksi, ja kun en saanut vastaukset, olin yrittänut suomeksi niin hyvin kun vaan osan. Ja sain vaan pelkästään "paskaa niskaan" ja ihan kirjaimellisesti, haukkuja koko ajan. Minulla ei ole ennää mitään aikomusta siellä mitään kirjoittaa. Porukkaa on ahdasmiellista, ja selvästi kärsii " pienen maan komplex" Heillä ei ole mitään ylpeyttä, ja kuin joku on ylpeä esim. omasta maasta ja kansasta ja on isänmaallinen- niin heti siellä solvattaan ja haukkuttaan niin ettei mitään kaunista. Siellä ei mitään myötötuntua herunut. Olen pettynyt koko palstaan, ja kirjoitan mielulään ranskalaisiin forumeihiin. Setaan olin kirjoittanut sen syystä, että etsin ystäviä Suomesta, mutta olen hyvin pettynyt koko Seta-porukkaan.

      • 4643434

        "En halunut, enkä halua lapsia."
        "Ei ole mitään äidinvaistot. "
        "Olen transgender, ja luulen että asexual."

        Pidäpä sitten suusii kiinni ja lopeta äitien tuomitseminen.

        Et selvästikään tiedä yhtään mitään siitä, millaista on omata oikeat äidinvaistot ja unelmoida omasta perheestä jo vaistomaisesti. Et tiedä yhtään mitään siitä kärsimyksestä, mitä lapsettomuus aiheuttaa. Et tiedä yhtään mitään ihmisen luonnollisuudesta. Tiedät asioita pelkästään jostain muinaisesta ihmisten kirjoittamasta kirjasta.

        Hankkikoot ihmiset lapsia sitten seksin, keinohedelmöityksen tai muun keinon avulla, se asia ei kuulu sinulle.


    • Arpaix

      Tehkää mitä haluatte. Olin löytänyt hyvää forumi historiasta, politiikasta, mutta Ranskasta. Suomalaisiin htbl forumeihin en ennä kirjoitta. Tuli vaan pahaa maku niistä. Hyvästi! Kirjoittan tosi paljon kaikkiin forumeihin Ranskassa, mutta ei missään niin huonot kokemukset kun Suomesta ja Seta forumilta. Tehkää mitä haluatte, ei se minua ennää kiiinnosta.

      • 9+15

        Toivottavasti pidät lupauksesi.


    • Half Woman

      Pheew, it's about god damn time! Fly away fuckin fucktard, won't be missing u!!! Wait, u will be here soon so don't make any promises, rofl

    • perverssex

      fuck you, pervers transwoman.

      • Tsast moi

        Ei sellasta sanaa edes ole englannissa kuin "pervers".


      • Half Woman

        U just wish it could be ur dream come true, lmao


    • SEXPERVERS

      Halfwoman, have you dick or pussy? And 3 S , is HE not SHE!!

      • Half Woman

        Think about that, while thinking suck this _!_


    • setaseta

      seta on aika huono palsta, se on tosiasia, Arpaix oli ainakin asialinen, harmi että on poissa.

      • Kolmois-S

        Arpaix on kuin Klonkku, välillä mielistelee, yleensä höpöttelee omia juttujaan ja sitten muuttuu häijyksi ja ilkeäksi kun hänet paljastetaan.


      • pöööpääää
        Kolmois-S kirjoitti:

        Arpaix on kuin Klonkku, välillä mielistelee, yleensä höpöttelee omia juttujaan ja sitten muuttuu häijyksi ja ilkeäksi kun hänet paljastetaan.

        Arpaix on hyvä ihminen, sinä olet ilkeä ja häijy, kun puhut ihmisistä sellaista.


      • 5+1
        pöööpääää kirjoitti:

        Arpaix on hyvä ihminen, sinä olet ilkeä ja häijy, kun puhut ihmisistä sellaista.

        Vaihtoiko Arpaix nimimerkkiä?


      • 45757

        Harmi ettet osaa kirjoittaa suomea kunnolla, Arpaix. :--D


      • Voi hitto sentään!

        Arpaix, lopeta itsesi kehuminen.


    • homosex

      SETA- FOORUMI ON:
      LEPAKKOLAKSO
      PERÄMIESTEN KOHTAAMISPAIKKA
      TRANSUJEN PERVOPALSTA.

      • Half Woman

        Mikä asiantuntija!!! LOL


    • homppelipomppelihomo

      koko foorumi on yksi likainen trans-lesbo-homopano!

      • joku transu

        Lääkkeet!


    • kkkkkkkkkkkkkyyyyyyy

      Arpaix ei edes suomea puhu, mutta hän on aika kaunis-

      • 4+1

        Enpä kehuisi kauniiksi. Mutta jos pitää anorektikkoa kauniina niin...


    • homosex

      Arpaix on ihana, ei hän voi olla edes lepakko. Koko Seta foorumi on rumien lepakkojen kohtaamispalsta.

      • 12+3

        Eihän hän ole lepakko kun on naimisissa suomalaisen miehen kanssa.


      • Kolmois-S
        12+3 kirjoitti:

        Eihän hän ole lepakko kun on naimisissa suomalaisen miehen kanssa.

        Arpaix ei voi olla lesbo, koska hänellä on tämä katollinen usko. Katollisessa kirkossa raiskataan lapsia, koska jumala ei näe, mitä sen katon alla papit puuhastelevat.
        Kun katto aina ahdistaa Arpaixia, hän siirtyy gnostilaisuuteen, mikä hänen tapauksessaan onkin sitten ihan katteeton usko.

        Täytyy kyllä sanoa, että on Arpaixin mies kyllä helvetinmoisen naisen saanut, mutta hän onkin kyttä. Kuka helvetti nyt menisi sänkyyn kytän kanssa. Onks sillä pippurisumutetta ja käsiraudat vai tuoks ne liikaa työasiat mieleen.

        Arpaix on ollut välillä trans. mies, mutta siitä minä en uskalla sanoa mitään, sillä non-opin pelko on viisauden alku. Mutta jos näin on, niin sehän tekee näistä homoparin. Kyllä minä olen aina kyttiä homoiksi epäillytkin.

        Kaks sellaista ammattia, jota ei voi tehdä väärin. Kyttää ei saada ikinä syytteeseen eikä päätä pölkylle vaikka tekisi mitä eikä hautaushommissa asiakkaat ikinä valita. Ketään ei olla jätetty epätyydyttävästi haudatuksi. Siksi noissa hommissa ei vaadita älynlahjoja.


      • Arpaix
        Kolmois-S kirjoitti:

        Arpaix ei voi olla lesbo, koska hänellä on tämä katollinen usko. Katollisessa kirkossa raiskataan lapsia, koska jumala ei näe, mitä sen katon alla papit puuhastelevat.
        Kun katto aina ahdistaa Arpaixia, hän siirtyy gnostilaisuuteen, mikä hänen tapauksessaan onkin sitten ihan katteeton usko.

        Täytyy kyllä sanoa, että on Arpaixin mies kyllä helvetinmoisen naisen saanut, mutta hän onkin kyttä. Kuka helvetti nyt menisi sänkyyn kytän kanssa. Onks sillä pippurisumutetta ja käsiraudat vai tuoks ne liikaa työasiat mieleen.

        Arpaix on ollut välillä trans. mies, mutta siitä minä en uskalla sanoa mitään, sillä non-opin pelko on viisauden alku. Mutta jos näin on, niin sehän tekee näistä homoparin. Kyllä minä olen aina kyttiä homoiksi epäillytkin.

        Kaks sellaista ammattia, jota ei voi tehdä väärin. Kyttää ei saada ikinä syytteeseen eikä päätä pölkylle vaikka tekisi mitä eikä hautaushommissa asiakkaat ikinä valita. Ketään ei olla jätetty epätyydyttävästi haudatuksi. Siksi noissa hommissa ei vaadita älynlahjoja.

        Itse olin ollut hautausalalla, mutta ei ennää ainakin yli 10 vuotta. Poliisin kanssa olen naimisissa, mutta olen transmies, elämmä vaan kun parhaat ystävät ja mies on kun minun isä. En harrasta mitään fyysistä. En ole ennää katolisen kirkon jäsen. Tämä on niin törkeästi kirjoitettu, että sälin Teitä kun olette niin täynnä vihaa, ja täynnä itseä.
        Onko Teidän puolison sit hyvää? Se on niin kun makasi ruumiin kanssa.
        Kirjoititte jossain että en ole kanuis, en sanonut niin, mutta Teidän P. niminen puoliso se on vasta "malli". En naura sairaille ihmisille mutta hän on todella ruma, ja törkeä. Olette kommunisti, mutta elätte ihmisen kanssa, joka vihaa muita ihmisiä, ei hän edes Teitä rakasta. Hän ajattele ainoastaan itsestään.
        Hän näyttää aivan 80 vuotiaalta vanhalta spurgulta. Te olette sokea, tai necrofil, kun elätte selläisen kanssa kun tuo P (mies-nainen), ja hän hajoaa elävänä.


      • kjbkbfb
        Arpaix kirjoitti:

        Itse olin ollut hautausalalla, mutta ei ennää ainakin yli 10 vuotta. Poliisin kanssa olen naimisissa, mutta olen transmies, elämmä vaan kun parhaat ystävät ja mies on kun minun isä. En harrasta mitään fyysistä. En ole ennää katolisen kirkon jäsen. Tämä on niin törkeästi kirjoitettu, että sälin Teitä kun olette niin täynnä vihaa, ja täynnä itseä.
        Onko Teidän puolison sit hyvää? Se on niin kun makasi ruumiin kanssa.
        Kirjoititte jossain että en ole kanuis, en sanonut niin, mutta Teidän P. niminen puoliso se on vasta "malli". En naura sairaille ihmisille mutta hän on todella ruma, ja törkeä. Olette kommunisti, mutta elätte ihmisen kanssa, joka vihaa muita ihmisiä, ei hän edes Teitä rakasta. Hän ajattele ainoastaan itsestään.
        Hän näyttää aivan 80 vuotiaalta vanhalta spurgulta. Te olette sokea, tai necrofil, kun elätte selläisen kanssa kun tuo P (mies-nainen), ja hän hajoaa elävänä.

        Jaaha-jaaha. Valitat että sinua haukutaan ja sitten itse törkeästi herjaat toista henkilöä. Varo vaan ettei tule herjaussyytettä tuollaisista teksteistä koska sinut tunnistetaan. Tuollaisesta tekstistä voi jo tehdä ilmoituksen poliisille kunnianloukkauksesta (voit tarkistaa asian puolisoltasi).


      • Kolmois-S
        kjbkbfb kirjoitti:

        Jaaha-jaaha. Valitat että sinua haukutaan ja sitten itse törkeästi herjaat toista henkilöä. Varo vaan ettei tule herjaussyytettä tuollaisista teksteistä koska sinut tunnistetaan. Tuollaisesta tekstistä voi jo tehdä ilmoituksen poliisille kunnianloukkauksesta (voit tarkistaa asian puolisoltasi).

        Sehän olisikin, mies pistäisi puolisonsa rautoihin, LOL! Se on kytän kanssa elämisen spesiaalietu.
        Nyt Arpaix on trans. mies, välillä hän kehuu kuinka hän on kaunis nainen ja niin kehuvat häntä nämä hänen tänne raahaamansa pohjoissavolaiset kapakkajuntitkin. Ei se mitään, että Arpaixin sukupuoli aina välillä vaihtelee, mutta kun kaikki muukin vaihtelee koko ajan.

        Mun P.-niminen kumppanini on esimerkki julmasta ihmiskohtalosta. Aikoinaan hän oli ylpeä omasta ulkonäöstään, nyt se on mennyt. Minä tunnen häntä kohtaan syvää myötätuntoa ja tuen häntä tämän suuren tragedian keskellä.


      • Arpaix
        Kolmois-S kirjoitti:

        Sehän olisikin, mies pistäisi puolisonsa rautoihin, LOL! Se on kytän kanssa elämisen spesiaalietu.
        Nyt Arpaix on trans. mies, välillä hän kehuu kuinka hän on kaunis nainen ja niin kehuvat häntä nämä hänen tänne raahaamansa pohjoissavolaiset kapakkajuntitkin. Ei se mitään, että Arpaixin sukupuoli aina välillä vaihtelee, mutta kun kaikki muukin vaihtelee koko ajan.

        Mun P.-niminen kumppanini on esimerkki julmasta ihmiskohtalosta. Aikoinaan hän oli ylpeä omasta ulkonäöstään, nyt se on mennyt. Minä tunnen häntä kohtaan syvää myötätuntoa ja tuen häntä tämän suuren tragedian keskellä.

        Mutta minua pitää koko ajan herjatta? vaikka en tehny mitään väärin. Pyytäkää minulta anteeksi tuo herjaamisesta ja lopetetaan tämä puhe? Te olette AINA minua vastaan!! AINA. Sanon mitä sanot, aina vaan minua vastaan!! Miksi vihatte minua niin syvästi?


      • Arpaix
        kjbkbfb kirjoitti:

        Jaaha-jaaha. Valitat että sinua haukutaan ja sitten itse törkeästi herjaat toista henkilöä. Varo vaan ettei tule herjaussyytettä tuollaisista teksteistä koska sinut tunnistetaan. Tuollaisesta tekstistä voi jo tehdä ilmoituksen poliisille kunnianloukkauksesta (voit tarkistaa asian puolisoltasi).

        Tässä tapauksessa voitte katsoa myös Kolmois S.n kirjoittukset minusta ja minun puolisosta. Hän tässä herjää minua ja minun perhetta koko ajan, ja kirjoittaa loukkaavia minusta ja minun puolisosta!!


      • 43643643
        Arpaix kirjoitti:

        Mutta minua pitää koko ajan herjatta? vaikka en tehny mitään väärin. Pyytäkää minulta anteeksi tuo herjaamisesta ja lopetetaan tämä puhe? Te olette AINA minua vastaan!! AINA. Sanon mitä sanot, aina vaan minua vastaan!! Miksi vihatte minua niin syvästi?

        Oletpa ällistyttävän tyhmä ihminen, kun et vieläkään tajua miksi sinusta ei pidetä.

        Pyydä itse anteeksi ylimielisyyttäsi, kielikolonialismiasi, luonnottomuussyytöksiäsi ja ulkonäköherjauksiasi!


      • homohomohomo
        43643643 kirjoitti:

        Oletpa ällistyttävän tyhmä ihminen, kun et vieläkään tajua miksi sinusta ei pidetä.

        Pyydä itse anteeksi ylimielisyyttäsi, kielikolonialismiasi, luonnottomuussyytöksiäsi ja ulkonäköherjauksiasi!

        Arpaix ei ole tyhmä, vaan hyvin viisas ihminen. Kolmois S on erittäin ilkeä nainen.


      • Arpaix
        43643643 kirjoitti:

        Oletpa ällistyttävän tyhmä ihminen, kun et vieläkään tajua miksi sinusta ei pidetä.

        Pyydä itse anteeksi ylimielisyyttäsi, kielikolonialismiasi, luonnottomuussyytöksiäsi ja ulkonäköherjauksiasi!

        Kyllä, minusta pidetta. Kolmois S on vaan kateellinen, että minulla on hyvä puoliso joka pitää minusta huolta, ja oikeasti minusta välittää. Kolmois S on vaan täynnä vihaa, ja hän vihaa jopa omia vanhempakin...Hän välittää ainostaan P. henkilöstä, ei muista ihmisista. Ei vaan että vihaa minua, hän vihaa jopa omat vanhemmat, hän vihaa poliisit, ja muut ihmiset. Se text mitä Kolmois S kirjoittaa on täynnä vihaa. Avatkaa jo silmät!! Kolmois S ei ole mitään rakastava ihminen, eikä positiivinen. Hän huolehtii ainoastaan P henkilöltä, muista hän ei välitä.


      • 5734632
        homohomohomo kirjoitti:

        Arpaix ei ole tyhmä, vaan hyvin viisas ihminen. Kolmois S on erittäin ilkeä nainen.

        Vaikka Arpaix osaisi ulkoa koko Ranskan kulttuurillisen ja poliittisen historian, hän olisi silti V-I-T-U-N T-Y-H-M-Ä. On eria asia tietää jotain kuin ymmärtää asioita. Arpaixin vajaaälyisyyttä korostaa sekin, että hän ei osaa tulkita omia tunteitaan ja tehdä itsenäisiä moraalisia päätöksiä, vaan hän on moraalinsa ja etiikkansa oppinut ulkoa jonkun uskonnollisen kirjan avulla.


      • niiiiiiiiiiiiiiiiiii
        5734632 kirjoitti:

        Vaikka Arpaix osaisi ulkoa koko Ranskan kulttuurillisen ja poliittisen historian, hän olisi silti V-I-T-U-N T-Y-H-M-Ä. On eria asia tietää jotain kuin ymmärtää asioita. Arpaixin vajaaälyisyyttä korostaa sekin, että hän ei osaa tulkita omia tunteitaan ja tehdä itsenäisiä moraalisia päätöksiä, vaan hän on moraalinsa ja etiikkansa oppinut ulkoa jonkun uskonnollisen kirjan avulla.

        Se ei ole totta. Arpaix on hyvin tunnettu, ja hyvin hän kirjoittaa tässä: http://politique.forum-actif.net /histoire/


      • Arpaix
        niiiiiiiiiiiiiiiiiii kirjoitti:

        Se ei ole totta. Arpaix on hyvin tunnettu, ja hyvin hän kirjoittaa tässä: http://politique.forum-actif.net /histoire/

        Minä olen Suomessa aika yksinäinen kun minulla on historia harrastus, Ranskan historiaa, keskiaikaa, gotiikki. Kirjoitan monille forumeille Ranskassa ja Euroopassa. Mutta nyt viimeiseksi tuon "Politique" forumille. Suomalaiset palstat ei kiinnosta. Mun pääkiinnostus ei ole mikään pintapuoli ulkonäkö, tai onko trans tai homo. Minä ole asexual, ei kiinnosta fyysinen kontakt miesten eikä naisten kanssa.


      • dkgdsg
        niiiiiiiiiiiiiiiiiii kirjoitti:

        Se ei ole totta. Arpaix on hyvin tunnettu, ja hyvin hän kirjoittaa tässä: http://politique.forum-actif.net /histoire/

        Todistit juuri oman tyhmyytesi.


    • thyj...

      facebookissa on ryhmä - pinkkiläiset- thyj, rumia kun mikä. ei ihme että ryhmä on suljettu. ne ovat setafoorumilaiset, lihavat ja rumat lepakot.

      • 12+11

        Ahaa olet siis itsekin pinkkiläinen kun olet käynyt suljetussa ryhmässä.


      • 457346

        Yritä kovemmin ranskis, vieläkin tuntee kirjoitustyylistä.


    • peter24

      hmmm, suomalaisia ovat rumia lihavia kateellisia maitonaamoja, ja kolmois s on todella ruma suomalainen "akka", tai ukko?

      • 457456743

        Moi Arpaix.

        Opettelisitko ensin suomen kielen, ennenkuin tulet tänne kirjoittelemaan?


    • homohomohomo

      Kolmois S on ainakin 190 senttinen kommari-ukko, eikä mikään nainen. Ilkeä, häijy ja kateellinen kauniille naiselle. Kolmois S haluaa olla nainen, mutta hän ei ole. Koko Seta foorumi on likainen lesbo-homo-transpano, ja Arpaix oli ainoa normaali kaunis lady, ja hyvin asiallinen.

      • 6+6

        Et siis ole tavannut Kolmois-S:ää - onneksesi. Tavallinen suomalaismuija.


      • 436236

        Menepä takaisin sinne ylilaudalle ja opettele trollaamaan.


      • Kolmois-S

        Ainakin joillakin teistä ranskalaisista onnistuu suomenkieli, vai onko Arpaix tarjonnut tuopin ja käskenyt kirjoittaa p a s k a a ? Jos näin on, niin hyvin hän on seuransa valinnut Oinosen vaalipiirissä, ihan omiensa joukosta.

        Minä olen helvetin ylpeä siitä, että minä olen kommunisti. Se on parempi kuin Arpaix, joka on tällä kertaa ranskalainen nationalisti? (Aiemmin hän on ollut islantilainen ja joskus Prahastakin) Seta-foorumilla sanotaan, että hän on ihan samanlainen vaahtoaja kuin persut, Suomi-isänmaallisuuden sijasta kanava julistaa täysillä ranskalaisten ylivertaisuutta ja sitä pitääkin julistaa, sillä ei se ranskalaisten tekemisistä käy ilmi. Dosentti Bäckman tulee myös mieleen, olo käy vastapuolella pian tukalaksi, jos olet eri mieltä suurvallan kanssa.

        En ole 190-senttinen. Olen 177-senttinen. 190-senttiset ovat sen verta älykkäitä, että ne varovat kolauttamasta päätään, mutta minun pääni heiluu toistakymmentä senttiä alempana, niin minun ei tarvitse varoa sitä. Ei edes sitä, mitä sieltä päästä tulee sillä minä kieltäydyn kunnioittamasta tuollaista kuin Arpaix ja hänen rekrytoimansa foobikot Pohjois-Savon p e r s e r e i ä st ä Siilinjärveltä.

        Mitä tulee naisiin, niin minä en edes halua olla nainen, mutta se on ihan oma puheenaiheensa. Siihen ei sinun älysi riitä. Minä nyt kuitenkin olen nainen halusin sitä tai en. Itse asiassa tulin koneelle googlettamaan sanan "estrogeenidominanssi", koska minusta tuntuu, että minua vaivaa se. Niin, minulla on aina ollut hyvin alhainen testosteronitaso _naiseksi_.

        Arpaix ei ole edes kovinkaan kaunis. Kauneuteen tietysti vaikuttavat monet tekijät, tupakointi ja oluen latkiminen ovat ainakin minulla turn-off. Arpaix on kelmeä anorektikko, jolla on halu ruumiiden tonkimiseen.

        Minun on hyvin vaikea sanoa, mitä koko Seta-foorumi on. Tällä hetkellä se on lähinnä keskenkasvusten temmellyskenttä, mutta joskus siellä on asiallistakin puhetta, kuten se, että Arpaix helvettiin sieltä.


      • 55+00000000000000000
        Kolmois-S kirjoitti:

        Ainakin joillakin teistä ranskalaisista onnistuu suomenkieli, vai onko Arpaix tarjonnut tuopin ja käskenyt kirjoittaa p a s k a a ? Jos näin on, niin hyvin hän on seuransa valinnut Oinosen vaalipiirissä, ihan omiensa joukosta.

        Minä olen helvetin ylpeä siitä, että minä olen kommunisti. Se on parempi kuin Arpaix, joka on tällä kertaa ranskalainen nationalisti? (Aiemmin hän on ollut islantilainen ja joskus Prahastakin) Seta-foorumilla sanotaan, että hän on ihan samanlainen vaahtoaja kuin persut, Suomi-isänmaallisuuden sijasta kanava julistaa täysillä ranskalaisten ylivertaisuutta ja sitä pitääkin julistaa, sillä ei se ranskalaisten tekemisistä käy ilmi. Dosentti Bäckman tulee myös mieleen, olo käy vastapuolella pian tukalaksi, jos olet eri mieltä suurvallan kanssa.

        En ole 190-senttinen. Olen 177-senttinen. 190-senttiset ovat sen verta älykkäitä, että ne varovat kolauttamasta päätään, mutta minun pääni heiluu toistakymmentä senttiä alempana, niin minun ei tarvitse varoa sitä. Ei edes sitä, mitä sieltä päästä tulee sillä minä kieltäydyn kunnioittamasta tuollaista kuin Arpaix ja hänen rekrytoimansa foobikot Pohjois-Savon p e r s e r e i ä st ä Siilinjärveltä.

        Mitä tulee naisiin, niin minä en edes halua olla nainen, mutta se on ihan oma puheenaiheensa. Siihen ei sinun älysi riitä. Minä nyt kuitenkin olen nainen halusin sitä tai en. Itse asiassa tulin koneelle googlettamaan sanan "estrogeenidominanssi", koska minusta tuntuu, että minua vaivaa se. Niin, minulla on aina ollut hyvin alhainen testosteronitaso _naiseksi_.

        Arpaix ei ole edes kovinkaan kaunis. Kauneuteen tietysti vaikuttavat monet tekijät, tupakointi ja oluen latkiminen ovat ainakin minulla turn-off. Arpaix on kelmeä anorektikko, jolla on halu ruumiiden tonkimiseen.

        Minun on hyvin vaikea sanoa, mitä koko Seta-foorumi on. Tällä hetkellä se on lähinnä keskenkasvusten temmellyskenttä, mutta joskus siellä on asiallistakin puhetta, kuten se, että Arpaix helvettiin sieltä.

        Tosi ilkeästi sanottu. Arpaix on oikeassa, olet ilkeä nainen.


    • Arpaix

      Minä kirjoitan nyt http://politique.forum-actif.net/ ihan asialisesti ja omalla merkillä Arpaix, joka oman kuvan kanssa. Viimeisesti kirjoitin inkvisiition historiasta " le temps de l´Inquisition". Kun kirjoitan ranskaksi,m kaikki sujuu hyvin, mutta suomen kieli ei minulle vaan sopi, liian raskas ja vaikea kieli. Mutta ei tarvitse minua haukkua sen takia että suomen kieli on puuteellinen. En kirjoita mielilään suomeksi, siksi pyysin Seta forumilaisia että voin kirjoittaa ranskaksi! minulle oli vaan haukuttu. En ole ainoa joka ei osa hyvin suomea. Ei tarvitse minulle heti haukkua.

      • 346346

        [ ] kinosti
        [x] ei kinostanut


      • ölkgöjlj

        Jos haluat kirjoittaa jollakin palstalla ranskaksi, saat varautua siihen että saat vastauksia äärimmäisen harvoin jos koskaan. Sen jälkeen valittaisit ettei kukaan halua keskustella kanssasi. Nyt olet SUOMESSA ja täällä pitää osata paikallista kieltä jos aiot pärjätä. Kun olet ollut noin pitkään Suomessa pitäisi jo osata suomenkieli hyvin jos olisit HALUNNUT opiskella kieltä. Mutta tämähän kuuluu ranskalaiseen kansantuntoon että vieraita kieliä ei haluta opiskella ja kaikkien muiden pitäisi osata ranskaa.

        Luulet että sinua haukutaan, ehkä siihen vaikuttaa huono suomenkilen ymmärtäminen. Tässäkin viestissä en hauku sinua mutta ilmeisesti otat tämänkin kirjoituksen haukkumisena.


    • Arpaix

      Nyt ymmärrän, minä jotkut asiat luen google, käännöksen avulla. Tämä oli kohtelliasta, kiitos. Minä olin Seta palstalle alussa kirjoitanut ranskaksi, ei kukaan edes vastanut mitään. Sit yrittänut suomeksi, ja olin turhaantunut, ja sanoin suoraa asiaa, että kastastrophe, että Seta forumilla ei kukaan hallitsee ranskaa, ja olin vaatonut että opiskelisivat. Olin puhunut heidän kielitaidottomuudesta. Sen takia sain vihaa, ja olin kirjoittanut isänmaallisesti, ja taas sain haukkua.
      Itse olen hyvin puhellias ja sosiaallinen ja Suomessa aivan turhautunut kun ihmiset ei ymmärrä minulle. Tunnen muutamia suomalaisia jotka puhuvat ranskaa, mutta kaikki asuvat kaukana. Suomi on Euroopassa vähemmistökieli, ja Suomessakin pitää olla mahdollisuus saada palveluja, työ, opiskelupaikkoja ranskan kielellä, niin kun vaikka Sveitsissa, Benelux maissa, ja Kanadassa. Anteeksi, en halunut olla ilkeä, mutta koko Seta palstalla minulle haukkuttiin kun olin vaatinut suomalaisilta parempi kielitaito. En kirjoita enää Suomessa, parempi on kirjoittaa ranskalaisiin forumeihin, ettei tule vääri käsitys. Olen pahoillani, mutta viesti, jotka olin alussa Setassa kirjoittanut olivat asialliset, mutta minulle ei vastattu ja pidin sen törkeänä. Suuri osa Seta kirjoittajista ovat nuoria ihmisiä, voivat opetella kieliä. Yli 20 vuotiaiten pitää jo osaaa monta kieliä, kun olisivat opiskeleet jo peruskoulussa muuta kun englantia ja ruotsia.

      • 7346432632

        Opettele itse suomea, sinä kielitaidoton juntti.


      • ......

        Miksi valitat, muuta takaisin Rnaskaan tai johonkin ranskaa puhuvaan maahan jos et viitsi opetella suomea. Suomessa ei opiskella ranskaa koska se on vähemmistökieli eikä sitä puhuta Suomessa.


    • Ranskakin on

      Euroopassa vähemmistökieli.

      • Arpaix

        Ranskaa puhuvia on Euroopassa 100 miljoonaa, suomea puhuvia vaan 5 miljoonaa. Ette tajuaa se ero?


      • 8+5
        Arpaix kirjoitti:

        Ranskaa puhuvia on Euroopassa 100 miljoonaa, suomea puhuvia vaan 5 miljoonaa. Ette tajuaa se ero?

        Muita kieliä puhutaan paljon enemmän! Ranskakin on vähemmistökieli.


      • 43743643
        Arpaix kirjoitti:

        Ranskaa puhuvia on Euroopassa 100 miljoonaa, suomea puhuvia vaan 5 miljoonaa. Ette tajuaa se ero?

        Ranskaa puhuvia on Suomessa 2 972, suomea puhuvia 4 857 903. Etkö tajua sitä eroa?


      • Arpaix kirjoitti:

        Ranskaa puhuvia on Euroopassa 100 miljoonaa, suomea puhuvia vaan 5 miljoonaa. Ette tajuaa se ero?

        Puhuisit arpaix mieluummin englantia. Englantia ymmärtää Suomessa lähes kaikki ja maailmalla ainakin kaksi miljardia ihmistä osaa englantia. Puhuisit englantia, se on maailmankieli.


    • 44+0

      Kolmois S on uskomattomasti törkeä ihminen.

    • Arpaix

      Kolmois S, en tajuaa miksi olette koko ajan niin ilkeä minulle. Miksi pitää aina sotia. Teidän muutkin kirjoittukset ovat täynä vihaa.
      Mutta heti kun joku puhu somaaleista, niin puolustatte heitä. Ne afrikalaiset tekevat rikokset Ranskassa. Koko maassa noin 700 ghetot, mihin poliisi ei voi edes tulla. Ne ghetot ovat juuri afrikalaiset siirtolaisten. Te puolustatte afrikalaiset, romaanit koko ajan, mutta haukutte ranskalaisille, ja jopa suomalaisille. Teidän mustassa listassa Seta foorumilla ovat kaikki suomalaiset, paitsi minä. Miksi sellaista vihaa muita ihmisiä kohtaan, vaan sen takia että kritisoivat htbl-väkeä.
      On hyviä htbl, ja huonojakin ihmisiä. Se että joku ilmaisee mielipite, ei tarvi heti haukkua. Suomessa sana on vapaa. Te haluatte kommunistista diktatuuria kun Venäjälle ennen v 1990, mutta sekin ei ollut mikään hyvää, ja demokraatista, Silloin koko Ita blogi olivat poliisivaltiot. Sellaista haluatte takaisin? Luen Teidän kirjoitukset ja nekin ovat aika rajut. Minä kyllä suomea opin, mutta opitteko Te antamaan muille anteeksi, rakastamaan muita, unohtamaan vihaa?

      • 34634

        HLBT-ihmisten "kritisointi" on lähinnä stereotypioimista ja ihmisoikeuksien polkemista. HLBT-ihmisistä ei tarvita muuta poliittista "keskustelua" kuin se, että heille taataan muihin ihmisiin nähden tasavertaiset oikeudet yhteiskunnassa niin työhön, perheeseen kuin kaikkeen muuhunkin. Sen jälkeen "kritisointia" voi mennä esittämään jonnekin seksuaalisuutta käsittelevälle foorumille, jossa sillä ei ole mitään tekemistä oikeuksien tai tasa-arvon kanssa.


      • Kolmois-S

        "Kolmois S, en tajuaa miksi olette koko ajan niin ilkeä minulle. Miksi pitää aina sotia."

        Sanoin vain totuuden, niin kuin sinulle on sanottu siellä Seta-foorumilla ja kaikkialla muuallakin, mutta se ei uppoa sinulle kaaliin. Minä itsekin arvostan sitä, että jos minä itse olen jossain asiassa väärässä, niin joku sanoo sen minulle.

        "Teidän muutkin kirjoittukset ovat täynä vihaa."

        Viha on luonnollinen reaktio siihen väkivaltaan, mitä tässä maailmassa on. Ne ihmiset, jotka eivät Suomen valtaamalla alueella ole vihaisia ovat yleensä lammastelijoita. Suuri osa noista lammastelijoista sitten masentuu ja päätyy vihaamaan itseään.
        Viha ei ole ongelma, vaikka porvarillinen media haluaa vihan demonisoida.

        "Mutta heti kun joku puhu somaaleista, niin puolustatte heitä. Ne afrikalaiset tekevat rikokset Ranskassa. Koko maassa noin 700 ghetot, mihin poliisi ei voi edes tulla. Ne ghetot ovat juuri afrikalaiset siirtolaisten. "

        Miksi kytät eivät voi sinne tulla. No siksi, että afrikkalaiset kokevat, että ne ovat rasistisia ja sehän pitää yleensä paikkansakin. Afrikkalaiset tekevät rikoksia, koska heiltä on viety tulevaisuus. Sitä paitsi, kyllä niitä rikoksia on koko ajan liioiteltu ja levitelty.

        "Teidän mustassa listassa Seta foorumilla ovat kaikki suomalaiset, paitsi minä."

        Minä poistin sinut siltä listalta ja eikös siellä ole ainakin se puolalainen kiihkokatolilainen. Jos joku maahanmuuttaja on avoimen homofobinen tai transfobinen, hän kyllä päätyy listalle. Kohtelen kaikkia tasapuolisesti.

        "Miksi sellaista vihaa muita ihmisiä kohtaan, vaan sen takia että kritisoivat htbl-väkeä.
        On hyviä htbl, ja huonojakin ihmisiä. Se että joku ilmaisee mielipite, ei tarvi heti haukkua. Suomessa sana on vapaa."

        Ei kysymys ole ollut mistään aiheellisesta kritiikistä, kysymys on ollut vain vihamielisen p a s k a n postittamisesta nettiin tai kirjallisuuteen, niiden stereotypioiden älytöntä kopioimista, jotka on osoitettu vääriksi jo sadat kerrat. Se ei ole keskustelua, se on jankuttamista, trollaamista ja ennen kaikkea toisen mielipiteen tukahduttamista. Bulgariassa oli "sananvapaus" niin että siellä sallittiin hallituksen vastainen mielenosoitus, mutta sitten siihen liittyi 900 kyttää, jotka huutivat hallitukselle myönteisiä iskulauseita niin että hallituksen vastustajien mielipiteet hukkuivat mökään. Samanlaista "sananvapautta" harjoitetaan täällä ja samaa sananvapautta harjoittavat ne listalla olevat homofoobikot ja transfoobikot, mölyapinalauman sananvapautta. Heidän sanansa on kyllä kuultu, nyt pitää antaa tilaa toisille puhua.

        "Te haluatte kommunistista diktatuuria kun Venäjälle ennen v 1990"

        En halua, missä olen sanonut niin? Enkö minä tuossa edellä juuri kritisoinut Bulgariaa? On teidän kapitalismin aivopesemien ajatus se, että jos joku on kommunisti, hän haluaa samanlaisen järjestelmän kuin Neuvostoliitossa tai Pohjois-Koreassa tai jossain muussa epämiellyttävässä maassa (missä mieluiten kukaan ei ole käynyt).
        Jos sinä olet kapitalisti, haluatko sellaisen talousjärjestelmän mikä on Päiväntasaajan Guineassa, Haitissa, Kolumbiassa tai Nigeriassa?

        Jos haluat verrata Suomea ja Neuvostoliittoa keskenään, sinun pitäisi verrata myös Kuubaa ja Haitia keskenään. Se jo paljastaa, kuinka valheellisiin asioihin uskot.

        "Silloin koko Ita blogi olivat poliisivaltiot. Sellaista haluatte takaisin?"

        Minä vastustan kyttiä ja paskalakkivaltioita. Suomi on sellainen kyttävaltio, pahempi kuin mikään itäblokin maa ikinä.


    • Arpaix

      Niin, tämä on totta, ja suomalaiset ovat aika ahdasmielliset. Itse kun tulin Suomeen ajattelin että Suomessa ei tehdä mitään sukupuolivälliset erot, ja että on tasaarvo ja avioliitto on vaan joku muodollisuus. Mutta huomasin että suuri osaa suomalaisista ovat jopa ahdasmielisempiä kun eteläeuroopalaiset, ja että Suomessa on vahvasti tuo mies-nainen eroja esillä.
      Minä uskon että Sielussa ei ole eroja, ei ole miestä eikä naista. En tunne itseä naiseksi eikä mieheksi, olen niin sukupuoleton ja fyysinen seksi ei edes kiinnosta, siksi en koe edes tarkea sukupuolileillakusta tai hormoonihoitoa.
      Vaikka näytän anorektiselta naiselta, niin en välitä, sillä ajattelen ja tunnen itseä enemmään maskuliiniseksi, ja haluan tulla enemmään kohdeltua miehenä.
      Myös ajattelin että kun suomen kielessä ei ole mies-nainen eroja, niin ajattelin että ei ole muutkin erot.
      Suomessa suorastaan vihaan tuo: mies-vaimo käsitys, joka on kun 50 luvulta. Paritansit, missä aina oletetaan että pari on vaan mies-nainen, pariskunnaksi oletetaan heti kun mies ja vaikka naisen näköinen henkilö elävät yhdessä. Avioliitto- heti ajattelaan mies-nainen- lapset.
      Suomalaiset ovaty niin ahdasmielliset. Mistä tämä johtuu?
      Minua ei kiinnostanut, eikä tule kiinnostamaan mitään "naisellisuuden liittyvä", inhoan asiat kun . kuukautiset, raskas, avioliitto. Onneksi kuukautisia minulla ei ole, raskaaksi en voi tulla, en harrasta yhdintä miesten kanssa eikä muiden kanssa-. mutta tuo naiseuden käsitysta inhoan.
      Haluan tulla kohdetuksi enemmään maskuliinisella. Onneksi minulla on jo sen verran ikä ettei kukaan ennää kyselee typeriä kun " haluatko lapsia", inhosin nuorena sellaiset kysymykset.
      Ajattelin että Suomessa ei ole eroja sukupuolessa.
      Se, että kun puhun omalla kielellä, sanon joskus feminimun ja joskus masculinimum, johtuu siitä rttä koen itsensä sukupuolettomaksi ja minullä ei ole väliä olenko mies tai nainen, siksi sanon vaikka joskus " je suis heureux" (olen ilonen), ja joskus "heureuse" (feminimum). Kun puhun omalla kielellä, näkee enemmään minun sukupuolisen ristiriidan. Käytän itsensä puhuen feminim. tai masculin...

      • spipuli spurjo spoks

        Hei Arpaix. Tulit näköjään takaisin. Luulin että sinun piti mennä sinne ranskalaiselle foorumille eikä tulla enää koskaan takaisin. Mikä meni pieleen?

        Oletteko ihmiset muuten ajatelleet sitä, että jos kukaan ei vastaa Arpaixille, hän ei voi oikein kirjoitella mitään näihin ketjuihinsa? Eiköhän hänelle ole sanottu asiat jo jokuseen kymmeneen kertaan. Voitaisiin kaikki miettiä tätä, jookos.


      • joku transu
        spipuli spurjo spoks kirjoitti:

        Hei Arpaix. Tulit näköjään takaisin. Luulin että sinun piti mennä sinne ranskalaiselle foorumille eikä tulla enää koskaan takaisin. Mikä meni pieleen?

        Oletteko ihmiset muuten ajatelleet sitä, että jos kukaan ei vastaa Arpaixille, hän ei voi oikein kirjoitella mitään näihin ketjuihinsa? Eiköhän hänelle ole sanottu asiat jo jokuseen kymmeneen kertaan. Voitaisiin kaikki miettiä tätä, jookos.

        Niin kauan kun hän pysyy omassa ketjussaan trollaamassa niin tämä on oikeastaan aika viihdyttävää. Asiaketjujen peikkoja ei toki pidä ruokkia.


      • llhlkjhlk
        joku transu kirjoitti:

        Niin kauan kun hän pysyy omassa ketjussaan trollaamassa niin tämä on oikeastaan aika viihdyttävää. Asiaketjujen peikkoja ei toki pidä ruokkia.

        Niin nuo Arpaixin omaan napaansa kääntyneet mielipiteet ovat jotenkin viihdyttäviä lukea. Näin näkee kuinka joku voi todellakin olla kapeakatseinen ja tolkuttaa omia mielipiteitään kyllästymiseen saakka. Alussa vielä jaksoi keskustella hänen kanssaan, nyt ei enää kun mikään ei vaikuta hänen mielipiteisiinsä.

        Minkälaista mahtaisi olla keskustelu henkilökohtaisesti hänen kanssaan. Mutta hänhän ei uskaltaudu tekemisiin muiden transsukupuolisten kanssa aivan samoin kun Jari Rantakin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3513
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1415
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1202
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      177
      1129
    Aihe